- ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΕΛΩΝ
- Οι χάρτες σας
- Υπολογίστε ένα νέο χάρτη
- ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΙ για όλους
- Ο Ουρανός τώρα
- Αστρολογικές εφημερίδες
- Εκλείψεις 1500 - 2099
- Σελήνη Κενή Πορείας
- Πλανητικές ώρες
- Χάρτης για όποια μέρα
- Γενέθλιος χάρτης 360 μοιρών
Results 1 to 8 of 8
Thread: Σύνοδος από πρόοδο
-
24-04-2010, 12:06 AM #1
Σύνοδος από πρόοδο
Καλησπέρα σε ολους!
Θα ήθελα να ρωτήσω τι μπορεί να σημαίνει η σύνοδος της Αφροδίτης από πρόοδο με τον γενέθλιο Πλούτωνα. Ο Πλούτωνας βρίσκεται σε σύνοδο με το MC στον γενέθλιο, στην 27η μοίρα της Παρθένου, ενώ ταυτόχρονα ο διελαύνων Κρόνος πλησιάζει στη συγκεκριμένη μοίρα.
Επίσης ο διελαύνων Ουρανός κάνει αντίθεση στους Ιχθείς.Συντομα θα είναι εκεί και ο Δίας.
Με όλους αυτούς τους μεγάλους τι έχει να πάθει η καημένη η Αφροδίτη;:weird:
Μήπως μπορεί κάποιος να με βοηθήσει;
Ευχαριστώ εκ των προτέρων!!!
-
24-04-2010, 01:03 AM #2
Re: Σύνοδος από πρόοδο
Αγαπητή 3bit,
Πρώτα-πρώτα να ξεκαθαρίσουμε το εξής: Δεν έχουμε πλήρη εικόνα του χάρτη σου και έτσι μόνο γενικά μπορούμε να μιλήσουμε.
Δεύτερον , η σύνοδος του Πλούτωνα με το Μεσουράνημα στο γενέθλιο χάρτη σου είναι για μένα προσωπικά μία ένδειξη ότι σου αρέσει να είσαι ηγετική προσωπικότητα στον επαγγελματικό σου χώρο. Δείχνει ότι το αντικείμενο της εργασίας σου να έχει σχέση με θέματα Πλούτωνα, ίσως και ότι σκεφτείς να κάνεις ριζικές αλλαγές κάποια στιγμή στα επαγγελματικά σου.
Τρίτόν η προοδευτική σου Αφροδίτη (υποθέτω ότι είναι στις δευτερεύουσες κατευθύνσεις) σε σύνοδο με τον γενέθλιο Πλούτωνα δείχνει κάποιο σημαντικό σταθμό στη ζωή σου που έχει να κάνει με αλλαγές σε σχέσεις και γάμο(δεν γνωρίζω αν είσαι παντρεμένη ή ελεύθερη). Στην πραγματικότητα οι σχέσεις εμπεριέχουν το στοιχείο του πάθους και της κτητικότητας. Η σύνοδος της προοδ. Αφροδίτης με το γενέθλιο Μεσουράνημα πολλές φορές δείχνει γάμο ή αν είσαι παντρεμένη την απόκτηση ενός παιδιού,( ίσως θηλυκού γένους).
Ο Κρόνος πέρασε από τη σύνοδο τον Οκτώβριο του 2009, οπότε πρέπει να έχεις κάποια ιδέα για τα θέματα που πρόκειται να ανακινήσει και πάλι. Αυτή τη φορά βέβαια θα είναι και ο Ουρανός, και σε βρίσκει ανάμεσα στο παλιό ή στο νέο, σαν να προσπαθείς να αποφασίσεις κάτι σοβαρό στη ζωή σου.
Καλή επιτυχία !
Φιλικά,
vikoza
-
24-04-2010, 01:29 AM #3
vikoza,
μιας κ αφορά κ μένα αυτή η σύνοδος Πλούτωνα MC.. τι εννοείς το επάγγελμα να έχει σχέση με θέματα Πλούτωνα;;
Φιλικά..:bigsmile:
-
24-04-2010, 03:28 AM #4
οκ βρήκα μερικά επαγγέλματα: Σε μεγάλους οργανισμούς και κυβερνήσεις.Συγγραφή σε κοινωνιολογικά θέματα, συλλογικά έργα, μαζικές παραγωγές. Υπάλληλοι σε υπηρεσίες που αφορούν στην κοινωνική πρόνοια, στα έργα αρωγής και συμπαράστασης. Τεχνικοί των μηχανημάτων ιατρικής εξέτασης με ακτίνες Χ, τους μηχανικούς ασφάλειας πυρηνικών μηχανημάτων τους επιστημονικούς ερευνητές και όσους ασχολούνται με την ατομική ενέργεια, τους κοινωνικούς λειτουργούς, τους υδραυλικούς, τους βιολόγους που ασχολούνται ειδικά με το διάστημα, τους αστυνομικούς, τους διαιτολόγους κα.
(για όποιον έχει την ίδια απορία..:bigsmile
-
24-04-2010, 10:01 AM #5
Πολύ ωραία όλα αυτά που μας έγραψες, θα ήθελα μόνο να συμπληρώσω ότι ο συνδυασμός της Παρθένου με τον Πλούτωνα θα μπορούσε να μας δώσει ένα επιτυχημένο ψυχαναλυτή ή ψυχίατρο.
Ανθρωπολόγος,ειδικός σε θέματα ραδιενέργειας και καυσίμων, ηφαιστειολόγος, τοξικολόγος, σεξολόγος, στρατιωτικοί, δημοσιογράφοι σε αστυνομικό ρεπορτάζ, ερευνητές κάθε είδους, επάγγελμα σχετικό με υπόγειες συγκοινωνίες, υπονόμους, σταθμούς ενέργειας, σεισμούς, σπηλιές, με ανακύκλωση σκουπιδιών ή άχρηστων υλικών, γιατροί παθολόγοι, χειρούργοι, γενετιστές, ιατροδικαστές και αστρολόγοι.
:bigsmile:
-
24-04-2010, 12:41 PM #6
Καλημέρα και ευχαριστώ πολύ για την απάντηση.
Ηθελα να ρωτήσω τι είναι οι δευτερεύουσες κατευθύνσεις, γιατί δεν γνωρίζω.
Όσον αφορά τα υπόλοιπα έπεσες μέσα σε ολα.Ειμαι όντως παντρεμένη με παιδιά και μπερδεμένη πολύ, γιατί ο Ουρανός θα μπει συντομα στον 4ο οίκο και έχω φοβηθεί, γιατί έχω πάθει λόγω εξωτερικών παραγόντων πλήρη ψυχική και συναισθηματική μετάλλαξη.
Εχω γεννηθεί 08/08/1971 στην Αθηνα, ωρα 15.30.
Υπάρχει κάποιος τρόπος για να πάρω μια ιδέα του τι με περιμένει με όλους αυτούς τους πλανήτες
γιατί οι πρόοδοι σε συνδιασμό με διελεύσεις με μπερδεύουν για είμαι ειλικρινής. Δεν ξεχωρίζω αν λειτουργούν συνδιαστικά ή αν οι διελεύσεις είναι πιο σημαντικές.
θα ήμουν ευγνώμων για μια απάντηση!!:weird:
-
24-04-2010, 05:55 PM #7
Τώρα άμα επαναλάβω ότι δεν δίνουμε προσωπικές προβλέψεις και ειδικά σε ευαίσθητα θέματα πόσο κακός μπορεί να γίνω?..
http://www.myhoroscope.gr/114-%EF%E9...html#post96050
. Mind over matter.
.
.
> >
-
24-04-2010, 08:40 PM #8
Καθόλου κακός!!
Αλλωστε δε ζητησα προσωπική πρόβλεψη(τόσο καιρό που παρακολουθω το Forum το έχω εμπεδώσει) , απλά δεν ξέρω από που να αρχίσω και δε γνωρίζω αν λειτουργούν συνδιαστικά οι διελεύσεις και οι πρόοδοι.
Ευχαριστώ!!!
Thread Information
Users Browsing this Thread
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Διαφήμιση
Χορηγός
Συνδεθείτε μαζί μας
© Copyright 2004-2022 myHoroscope.gr. All rights reserved.