- ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΕΛΩΝ
- Οι χάρτες σας
- Υπολογίστε ένα νέο χάρτη
- ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΙ για όλους
- Ο Ουρανός τώρα
- Αστρολογικές εφημερίδες
- Εκλείψεις 1500 - 2099
- Σελήνη Κενή Πορείας
- Πλανητικές ώρες
- Χάρτης για όποια μέρα
- Γενέθλιος χάρτης 360 μοιρών
Results 161 to 162 of 162
Thread: Έχετε βρει την αδερφή ψυχή σας;;
-
18-04-2010, 01:58 PM #161
Re: Έχετε βρει την αδερφή ψυχή σας;;
Η έννοια «κάρμα» συνήθως είναι ταυτισμένη με τις έννοιες της «τιμωρίας» ή της «ανταμοιβής». Δεν μπορώ όμως να διανοηθώ πως υπάρχει κάποιος «εκεί έξω» (Θεός, Ανώτερη Δύναμη, Πνεύμα… ) που μας τιμωρεί ή μας ανταμείβει για τις πράξεις μας σε προηγούμενες ενσαρκώσεις…:unsure: ΓιΆ αυτό και αποφεύγω να την χρησιμοποιώ…
Προτιμώ τον όρο «μάθημα» που έχει μια ουδετερότητα και δεν είναι τόσο πολύ φορτισμένη… Έτσι, πιστεύω, πως κάθε «μάθημα» σε αυτή τη ζωή έρχεται να συμπληρώσει και να ολοκληρώσει (πέρα από τιμωρίες και ανταμοιβές) την εμπειρία που αποκτήσαμε σε προηγούμενες ζωές με απώτερο σκοπό την ολοκληρωμένη θεώρηση ενός θέματος και της ύπαρξής μας κατΆ επέκταση…
Επειδή όμως είμαστε προσκολλημένοι περισσότερο στην εξωτερική θεώρηση της ζωής μας συνηθίζουμε να παραπονιόμαστε για τις δυσκολίες που αντιμετωπίζουμε σε κάποια θέματα (ερωτικά, επαγγελματικά, σχέσεων γενικότερα κλπ. ) και να νιώθουμε ότι κάποιος μας τιμωρεί… Μήπως όμως αυτές οι δυσκολίες έρχονται ως δώρα για να μας κινητοποιήσουν να αντιληφθούμε κάποιες δικές μας λανθασμένες και λανθάνουσες συμπεριφορές και στάσεις;
Σχετικά με τη φίλη με το αγόρι από την Ιταλία… Σίγουρα είναι ένας άνθρωπος που, έστω και αν η συνάντησή τους είχε πολύ μικρή διάρκεια, ήταν καθοριστικός γιΆ αυτή. Αυτό δεν αμφισβητείται αν λάβουμε υπόψη μας τα όσα φαίνεται να βιώνει εδώ και πολύ καιρό… Σύμφωνα λοιπόν με όσα προσωπικά πιστεύω για τις αδελφές ψυχές, μπορεί να θεωρηθεί μία από αυτές… Αλλά δεν είναι η μοναδική που θα συναντήσει στην πορεία της ζωή της (έχουμε πολλές αδελφές ψυχές)… Αν είναι η «δίδυμη ψυχή» της; Δεν ξέρω (είναι ένα πολύ μεγάλο κεφάλαιο με πολλές παραμέτρους και πολλά επίπεδα…).
Αυτός ο άνθρωπος, προφανώς χωρίς να το αντιλαμβάνεται ούτε και ο ίδιος, της έκανε ένα μεγάλο δώρο… Να ψάξει μέσα της, να «δει» όλα όσα βιώνει, να αντιληφθεί τις βαθύτερες ανάγκες της σε όλα τα επίπεδα, να προσπαθήσει να δώσει απαντήσεις στα διάφορα «γιατί» και «πώς», για να μπορέσει να συνεχίσει σοφότερη την πορεία της… Ίσως ένα αντίστοιχο δώρο να του έδωσε και η ίδια… Ποιος ξέρει;…
-
22-04-2010, 10:31 AM #162
Re: Έχετε βρει την αδερφή ψυχή σας;;
Είναι φορες που διαισθανεσαι πως κάτι είναι "έτσι" χωρίς να μπορείς να το εξηγήσεις..Δεν θα μου φαινόταν λοιπόν τόσο παραξενο αν ήταν ένας ενθουσιασμός αυτό που ένοιωσα.Σίγουρα θα είχε εξαλειφθεί εδω και καιρό.Αντιθέτως ,γνωρίζοντας τον εαυτό μου και το πόσο δύσκολο άτομο είμαι σε σχέση με τα συναισθήματα μου,το κανει ακόμα πιο μυστήριο αυτό το πράγμα που νιώθω γι'αυτο το άτομο.σημειωτέον ότι ουδέποτε είχα παραπονο η έλλειψη απο σχέσεις.Ίσως το μάθημα ήταν να δώ οτι μπορώ να νοιώσω και γω τοσο δυνατά συναισθήματα για κάποιον,κάτι που δεν το γνώριζα πρίν. Υπάρχει όμως μια κρυφη ΕΛΠΊΔΑ οτι φέτος το καλοκαιρι αν είναι γραφτο ,θα τον ξαναδώ αφού θα ξαναπάω στο μέρος που τον γνώρισα..Πάντως με πονάει η σκέψη οτι δεν θα τον ξαναδώ και κυρίως οτι δεν μπορώ να τον εντοπίσω...Αυτό όμως που σκέφτόμουν αυτά τα χρόνια είναι πόση εντύπωση μπορεί να μου έκανε σε αλλη ζωή?Πήγα λοιπόν (μετά απο έρευνα) για αναδρομή όπου ανακάλυψα το εξής εκπληκτικό.Με αυτο το άτομο σε κάποια προηγούμενη ζωή (αδιευκρινιστο έτος) είχα σχέση όντας παντρεμένη και επειδή δεν άφησα την οικογένεια μου(γνωρίζω και τον τότε σύζυγο σε αυτην την ζωή) εκείνος(ο ιταλός) με σκότωσε με ένα βέλος στην καρδιά.Και ακούστε αυτό:Το όνομα του ήταν Lorence και ψάχνοντας στο διαδύκτιο βρήκα την προέλευση του ονόματος οτι κατάγεται απο μια αρχαία πόλη της Ιταλίας!!!(δεν ήξερα κάν οτι υπάρχει τέτοιο αντρικό όνομα)!!Πόσο σύμπτωση να είναι αυτό ??Οχι πέστε μου δηλαδή...Πάντως έχω μια στεναχώρια μέσα μου γι'αυτο...Θέλω να τον συναντήσω και δεν μπορώ!Πολύ ταλαιπωρία αυτο το συναίσθημα ρε παιδια..
Thread Information
Users Browsing this Thread
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Διαφήμιση
Χορηγός
Συνδεθείτε μαζί μας
© Copyright 2004-2022 myHoroscope.gr. All rights reserved.