s
Βόρειος και νότιος δεσμός & οίκοι
Καλωσήλθατε στην αστρολογική μας κοινότητα! αστρολογία στην ελλάδαΕΔΩ ΧΤΥΠΑ Η ΚΑΡΔΙΑ ΤΗΣ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑΣ
Register

Αξιόπιστο! Έγκυρο, ΔΩΡΕΑΝ αστρολογικό πρόγραμμα online!

ΔΩΡΕΑΝ γενέθλια ανάλυσή, προσωπικές διελεύσεις, ερωτικές προβλέψεις κάθε μέρα!

ΓΡΑΠΤΕΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΤΙΜΕΣ! Τις βρίσκετε ΜΟΝΟ στο νέο μας site. Πατήστε εδώ
Βρείτε μας στο Facebook Βρείτε μας στο Twitter Επικοινωνήστε μαζί μας
Results 1 to 7 of 7

Βόρειος και νότιος δεσμός & οίκοι

Έχω μια πολύ μεγάλη απορία σχετικά με το εξής:
    Τί μπορεί να συμβεί στην ζωή ενός ανθρώπου όταν, έχει Βόρειο δεσμό στον Σκορπιο και στον 2ο οίκο του και νότιο στον ταύρο και στον 8ο οίκο του, σύμφωνα με το άρθρο "Δεσμοί σελήνης στους οίκους".
    Απ' όσο ξέρω ο 2ος οίκος έχει τα χαρκτηριστικά του ταύρου και ο 8ος του σκορπιου...
    Δεν είναι λίγο αντιφατικό το πώς πρέπει να εξελιχθεί το άτομο αυτό?

Re: Βόρειος και νότιος δεσμός & οίκοι

Quote Originally Posted by christies View Post
    Τί μπορεί να συμβεί στην ζωή ενός ανθρώπου όταν, έχει Βόρειο δεσμό στον Σκορπιο και στον 2ο οίκο του και νότιο στον ταύρο και στον 8ο οίκο του, σύμφωνα με το άρθρο "Δεσμοί σελήνης στους οίκους".
    Απ' όσο ξέρω ο 2ος οίκος έχει τα χαρκτηριστικά του ταύρου και ο 8ος του σκορπιου...

απο αυτα που ξέρω για τους δεσμούς
    Σκοπός σου είναι να αποκτήσεις την ικανότητα να προσελκύεις υλικά ή πνευματικά αγαθά. Να αναπτύξεις τις προσωπικές σου πηγές πλούτου, εσωτερικού και εξωτερικού. Στο παρελθόν βασιζόσουνα σε αποκτήματα άλλων και αυτό ακριβώς είναι που πρέπει να ξεγράψεις.

Αν έχεις στο Σκορπιό το Βόρειο Δεσμό: Σου δείχνει τον δρόμο της αναγέννησης. Θα βιώσεις την πνευματική σου ολοκλήρωση, όταν αντί για τα προσωπικά σου οφέλη ενδιαφερθείς για το καλό των άλλων. ¶σε την θεία θέληση να εκδηλωθεί, ξεκόλλα από την δική σου. Και τότε θα γαληνέψεις μέσα σου.

Νότιο Δεσμό: Στο παρελθόν έχεις δώσει τεράστια σημασία σε υλικά αγαθά και έχεις υπερεκτιμήσει τον εαυτό σου. ο ΝΔ στον Ταύρο σημαίνει ότι πρέπει να απαλλαγείς από την κτητική και υλιστική σου συμπεριφορά

Είμαι νέο μέλος. Ενδιαφέρομαι πολύ για τα άρθρα που διαβάζω σ αυτές τις σελιδες.
    Από μικρή με ενδιέφερε η μεταφυσική, η αστρολογία, το διάβασμα, η ζωγραφική,η εξερεύνιση των θρησκειών, η δημιουργική σκέψη. Τα τελευταία χρόνια ασχολήθηκα σοβαρά με την γιόγκα και την φιλοσοφία της. Χρησιμοποιώντας τις τεχνικές της έχω εξελιχθεί πιστεύω σαν άνθρωπος ένα μικρό σκαλάκι. Η σκέψη μου έχει γίνει πιο πλατιά πιό σφαιρική. Έχω αφήσει πίσω τις σκιές μου (τις μεγαλήτερες τουλάχιστον) και συνεχίζω να ρίχνω φως και σ αυτές που υπάρχουν ακόμη για να απόκτήσω μια μόνιμη επικοινωνία με το θείο μέσα μου. Δεν ξέρω πως να χρησιμοποιήσω αυτό το "πρόγραμμα" ώστε να γίνω πιο ενεργό μέλος. Ας με βοηθήσει κάποιος..... ΣΟΣΣΣΣ!!!
    Επίσης ήθελα να ρωτήσω αν στον γενέθλιο χάρτη σου ο βόρειος δεσμός σου είναι σε σύνοδο με τον χείρωνα και ο νότιος δεσμός σου σε σύνοδο με τον ΄Δία και Ουρανό τι μπορεί να σημαίνε;;

Όνομα:
    Λίλιαν

Quote Originally Posted by christies View Post
    Αγαπητή φίλη

Αυτό που πολύ σωστά ονομάζετε αντιφατικό, έχει σημαντικό λόγο ύπαρξης στον χάρτη σας. Όταν συμβαίνει μία τέτοια περίπτωση, τότε έχουμε την δυνατότητα να κατανοήσουμε το χθες και το αύριο πιο εύκολα. Εμπλέκονται τα στοιχεία και συνειδητοποιούμε πιο εύκολα και σε περισσότερο βάθος την καρμική μας διαδρομή.

φιλικά
    Λίλιαν Σίμου

Όνομα:
    Χρύσα

Προσπαθώ να καταλάβω την ερμηνεία για σύνοδο Β.Δεσμού με το MC στον Αιγόκερο... είδα για Β.Δεσμό σε ζώδιο και οίκο αλλά όταν ο Δεσμός είναι σε σύνοδο με το MC κάνει πιο έντονη την επιταγή του ή αποκτά και κάποιο επιπλέον νόημα;;

Αν μπορεί κάποιος να μου πει με λίγα λόγια..

ΑΚΥΡΟ! "Σύμφωνα με τους αστρολόγους της καρμικής, το άτομο έχει ένα πολύ μεγάλο ζήτημα να επιλύσει από την προηγούμενη ζωή του. Για τους αστρολόγους της ψυχολογικής αστρολογίας πρόκειται για ένα άτομο το οποίο έχει επηρεαστεί πάρα πολύ από την οικογένεια και ιδίως τη μητέρα του." Αυτή την ερμηνεία βρήκα(για όποιον έχει κάποια στιγμή την ίδια απορία..:bigsmile

Όνομα:
    Από τους 45 ένας.

Και για τους αστρολόγους της... αστρολογικής αστρολογίας, η σύμπτωση ΒΔ με Μεσουράνημα σημαίνει την στράτευση του ατόμου προς την καριέρα κ την (κοινωνική, επαγγελματική) καταξίωση.

Όμως, μια λεπτομέρεια: Σύνοδος MC & ΒΔ σημαίνει και σύνοδο IC με Νότιο Δεσμό. To IC, το Ναδίρ, σαν ακμή τετάρτου οίκου της οικογένειας, σημαίνει ότι ο άνθρωπος θα κυνηγήσει την έξωθεν καταξίωση εις βάρος της οικογένειας και του σπιτιού του. Όπως σε όλα, έτσι και εδώ κάτι δίνεις ή μάλλον κάτι θυσιάζεις για να μπορέσεις να κερδίσεις κάτι άλλο.. Η τοποθέτηση του Μεσουρανήματος στο κατ' εξοχήν ζώδιο καθήκοντος - καριέρας του Αιγόκερω μόνο να ενισχύει μπορεί αυτή την κατάσταση.

.
    Mind over matter.

.
    .
    > >

Όνομα:
    Χρύσα

Quote Originally Posted by Δείμων View Post
    Και για τους αστρολόγους της... αστρολογικής αστρολογίας, η σύμπτωση ΒΔ με Μεσουράνημα σημαίνει την στράτευση του ατόμου προς την καριέρα κ την (κοινωνική, επαγγελματική) καταξίωση.

Όμως, μια λεπτομέρεια: Σύνοδος MC & ΒΔ σημαίνει και σύνοδο IC με Νότιο Δεσμό. To IC, το Ναδίρ, σαν ακμή τετάρτου οίκου της οικογένειας, σημαίνει ότι ο άνθρωπος θα κυνηγήσει την έξωθεν καταξίωση εις βάρος της οικογένειας και του σπιτιού του. Όπως σε όλα, έτσι και εδώ κάτι δίνεις ή μάλλον κάτι θυσιάζεις για να μπορέσεις να κερδίσεις κάτι άλλο.. Η τοποθέτηση του Μεσουρανήματος στο κατ' εξοχήν ζώδιο καθήκοντος - καριέρας του Αιγόκερω μόνο να ενισχύει μπορεί αυτή την κατάσταση.
    Α αν είναι έτσι αλλάζουν τα δεδομένα.. θα το δω κ απ αυτή την οπτική που μου λες, αν και στον συγκεκριμένο χάρτη που κοιτάω, δεν δικαιολογεί με τίποτα αυτή την ερμηνεία της.. αστρολογικής αστρολογίας:bigsmile: Βέβαια υπάρχουν και κάτι τετράγωνα Κρόνου με Πλούτωνα και Δία Ουρανού με Ποσειδώνα και τώρα που το σκέφτομαι θα μπορούσαν να εμποδίσουν αυτή την επιταγή του Δεσμού.. Ενώ η ερμηνεία της ψυχολογικής, είχε δέσει τόσο καλά.. Θα τα ξαναδώ.. Και νόμιζα ότι ήμουν ΤΟΣΟ κοντά!!

Σ' ευχαριστώ πάντως!:bigsmile:

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 3 users browsing this thread. (0 members and 3 guests)