s
Ερώτηση ωριαίας αστρολογίας
Καλωσήλθατε στην αστρολογική μας κοινότητα! αστρολογία στην ελλάδαΕΔΩ ΧΤΥΠΑ Η ΚΑΡΔΙΑ ΤΗΣ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑΣ
Register

Αξιόπιστο! Έγκυρο, ΔΩΡΕΑΝ αστρολογικό πρόγραμμα online!

ΔΩΡΕΑΝ γενέθλια ανάλυσή, προσωπικές διελεύσεις, ερωτικές προβλέψεις κάθε μέρα!

ΓΡΑΠΤΕΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΤΙΜΕΣ! Τις βρίσκετε ΜΟΝΟ στο νέο μας site. Πατήστε εδώ
Βρείτε μας στο Facebook Βρείτε μας στο Twitter Επικοινωνήστε μαζί μας
Page 1 of 2 1 2 LastLast
Results 1 to 10 of 12
    Όνομα:
    Μαρία

Ερώτηση ωριαίας αστρολογίας

Καλησπέρα σε όλους!!

Θα ήθελα να ρωτήσω εάν γνωρίζει κάποιος από που θα πρέπει να ξεκινήσω να αναλύσω έναν χάρτη για την ερωτηση,"εάν θα υπάρξει σχέση με το πρόσωπο που με ενδιαφέρει".Η ημερομηνία γέννησης μου είναι 08/08/1971, Αθηνα, ωρα 15.30, ενω η ημερομηνία της ερωτησης είναι 14/04/10, Αθηνα, ωρα 22.19. Διάβασα μια ανάλυση του Μητσακου και εντυπωσιάστηκα, αλλά δεν υπάρχει περίπτωση να κάταφερω κάτι ανάλογο, γι αυτο και θα ήθελα τη βοηθειά σας.Εγώ τα βγαζω όλα απαγορευτικά.Υπαρχει τρόπος να αναρτήσω το χάρτη και να με βοηθήσει κάποιος;

Ευχαριστω πολύ!!!

Re: Ερώτηση ωριαίας αστρολογίας

Quote Originally Posted by 3bit View Post
    Καλησπέρα σε όλους!!

Θα ήθελα να ρωτήσω εάν γνωρίζει κάποιος από που θα πρέπει να ξεκινήσω να αναλύσω έναν χάρτη για την ερωτηση,"εάν θα υπάρξει σχέση με το πρόσωπο που με ενδιαφέρει".Η ημερομηνία γέννησης μου είναι 08/08/1971, Αθηνα, ωρα 15.30, ενω η ημερομηνία της ερωτησης είναι 14/04/10, Αθηνα, ωρα 22.19. Διάβασα μια ανάλυση του Μητσακου και εντυπωσιάστηκα, αλλά δεν υπάρχει περίπτωση να κάταφερω κάτι ανάλογο, γι αυτο και θα ήθελα τη βοηθειά σας.Εγώ τα βγαζω όλα απαγορευτικά.Υπαρχει τρόπος να αναρτήσω το χάρτη και να με βοηθήσει κάποιος;

Ευχαριστω πολύ!!!
    Τα δικά σου στοιχεία, εφόσον πρόκειται για ωριαία, δεν χρειάζονταν. Επιπλέον, δεν θυμάμαι να έχω αναλύσει χάρτη ωριαίας... Συναστρίες, ναι :bigsmile:
    Επίκαιρον
    Κεσάτια!
    Πάγιον
    Η αστρολογία είναι πολύ σημαντικό πράγμα, για να το αφήσουμε στα χέρια αυτών που δηλώνουν "επαγγελματίες" αστρολόγοι.

Όνομα:
    Μαρία

Μητσάκο καλημέρα!!!

Σου ζητώ χίλια συγγνωμη, ηταν ο Cancerian αλλά μπερδεύτηκα, γιατί ενώ δεν έχω ενεργή συμμετοχή στο forum λόγω ελλειψης γνωσεων, διαβάζω πάντα τις αναλύσεις σου, γιατί τις βρίσκω πλήρως κατατοπιστικές και κατανοητά γραμμένες για μένα που δυσκολεύομαι πολύ.

Σ'ευχαριστώ πολύ για τον χάρτη αν και εγώ τον είχα βγάλει με ωροσκόπο Τοξότη και τώρα αλλάζουν τα δεδομένα.

Διάβασα στο forum πως για να ξεκινήσω πρεπει να ελέγξω για μένα τον Πλούτωνα ως κυβερνήτη του ASC και για το αλλο πρόσωπο τον 5ο οίκο, εκεί όμως βρίσκεται η σελήνη σε σύνοδο με τον Ηλιο και σε τελευταίες μοίρες, κάτι αρκετά κακό.Η Σελήνη μπορεί να θεωρηθεί "καμμένη" δίπλα στον Ηλιο;Και αν κοιτάξω την έκβαση στον 4ο με Ουρανό μέσα σε αντίθεση με Κρόνο, αυτό σημαίνει αρνητική απάντηση;

Δεν ξέρω τι άλλο πρέπει να κοιτάξω, γιατί είναι τόσα πολλά!!!

Αν μπορείς να με κατατοπίσεις εσύ ή κάποιος άλλος θα σου ήμουν ευγνώμων!!!!

Ευχαριστώ και πάλι

Quote Originally Posted by 3bit View Post
    Μητσάκο καλημέρα!!!
    .....................
    Διάβασα στο forum πως για να ξεκινήσω πρεπει να ελέγξω για μένα τον Πλούτωνα ως κυβερνήτη του ASC και για το αλλο πρόσωπο τον 5ο οίκο, εκεί όμως βρίσκεται η σελήνη σε σύνοδο με τον Ηλιο και σε τελευταίες μοίρες, κάτι αρκετά κακό.Η Σελήνη μπορεί να θεωρηθεί "καμμένη" δίπλα στον Ηλιο;Και αν κοιτάξω την έκβαση στον 4ο με Ουρανό μέσα σε αντίθεση με Κρόνο, αυτό σημαίνει αρνητική απάντηση;

Δεν ξέρω τι άλλο πρέπει να κοιτάξω, γιατί είναι τόσα πολλά!!!

Αν μπορείς να με κατατοπίσεις εσύ ή κάποιος άλλος θα σου ήμουν ευγνώμων!!!!

Ευχαριστώ και πάλι
    Αν εσύ είσαι ο ωροσκόπος (Σκορπιός), θα σου πρότεινα να είσαι ο ¶ρης και όχι ο Πλούτωνας. Όπως και να έχει όμως, αφού είσαι ο Σκορπιός, ο "άλλος" πρέπει να είναι ο Ταύρος, τουτέστιν η Αφροδίτη πρέπει να είναι ο σημειοδότης του.
    ¶ρα θα πρέπει να κοιτάξεις αν κάνουν όψεις οι κυβερνήτες των 1ου και 7ου αρχικά, και τι σόι όψεις είναι.
    Το ότι η Σελήνη είναι σε αποχωρίζουσα όψη, μάλλον δείχνει ότι μπορεί να ...τσουρουφλίστηκε, αλλά αρχίζει να επουλώνει τα ...εγκαύματά της. Το θέμα βέβαια είναι τι όψεις θα κάνει σε λίγο...
    Τέλος πάντων, δεν είμαι της ...ωριαίας (ακόμα ). Θα σου πρότεινα όμως να διαβάσεις αυτό: http://www.myhoroscope.gr/22-%F3%F5%...%E5%F9%ED.html για να πάρεις μια ιδέα :bigsmile:
    Επίκαιρον
    Κεσάτια!
    Πάγιον
    Η αστρολογία είναι πολύ σημαντικό πράγμα, για να το αφήσουμε στα χέρια αυτών που δηλώνουν "επαγγελματίες" αστρολόγοι.

Όνομα:
    Μαρία

Ευχαριστώ πάρα πολύ για την προσφορά γνώσεων και για το χρόνο σου.Το άρθρο με μπέρδεψε περισσότερο αλλά πιστεύω να βγάλω άκρη.

Γειά σας! Χρειάζομαι μια μικρή βοήθεια από κάποιον που είναι πρόθυμος και κάπως έμπειρος σε θέματα ωριαίας αστρολογίας... Θέλω σύντομα να κάνω ένα τηλεφώνημα για να πάρω μία απάντηση σε σχέση με κάτι επαγγελματικό. Η πρώτη συνάντηση με το συγκεκριμένο άτομο έχει ήδη γίνει (21/05/2010, 10 π.μ, Αθήνα) και θα τολμούσα να πω ότι πήγε και αρκετά καλά. Μου είπε να του τηλ. μέχρι το τέλος της βδομάδας που διανύουμε για να μου δώσει μία οριστική απάντηση και προσπαθώ να βρω μία "καλή στιγμή" για να προβώ σε αυτό το τηλεφώνημα!Με τις λίγες γνώσεις που έχω σε σχέση με την ωριαία, επέλεξα τη σημερινή μέρα (08/06/2010, 08:20 μμ, Αθήνα)... Όποιος είναι έμπειρος και προλάβει μέχρι το απόγευμα, μήπως θα μπορούσε να "δει" τη συγκεκριμένη στιγμή και να μου πει μία γνώμη για πιθανά αποτελέσματα????

Ευχαριστώ εκ των προτέρων:bigsmile:

Quote Originally Posted by akiverniti View Post
    Γειά σας! Χρειάζομαι μια μικρή βοήθεια από κάποιον που είναι πρόθυμος και κάπως έμπειρος σε θέματα ωριαίας αστρολογίας... Θέλω σύντομα να κάνω ένα τηλεφώνημα για να πάρω μία απάντηση σε σχέση με κάτι επαγγελματικό. Η πρώτη συνάντηση με το συγκεκριμένο άτομο έχει ήδη γίνει (21/05/2010, 10 π.μ, Αθήνα) και θα τολμούσα να πω ότι πήγε και αρκετά καλά. Μου είπε να του τηλ. μέχρι το τέλος της βδομάδας που διανύουμε για να μου δώσει μία οριστική απάντηση και προσπαθώ να βρω μία "καλή στιγμή" για να προβώ σε αυτό το τηλεφώνημα!Με τις λίγες γνώσεις που έχω σε σχέση με την ωριαία, επέλεξα τη σημερινή μέρα (08/06/2010, 08:20 μμ, Αθήνα)... Όποιος είναι έμπειρος και προλάβει μέχρι το απόγευμα, μήπως θα μπορούσε να "δει" τη συγκεκριμένη στιγμή και να μου πει μία γνώμη για πιθανά αποτελέσματα????

Ευχαριστώ εκ των προτέρων:bigsmile:
    ¶λλο η ωριαία και άλλο η επιλογής. Τα συγχέεις μάλλον. Επιπλέον, αφού το απόγευμα θα ξέρεις, προς τι το άγχος για νωρίτερα; :bigsmile:
    Επίκαιρον
    Κεσάτια!
    Πάγιον

Καταρχάς ευχαριστώ για την άμεση ανταπόκριση Μητσάκο... Τώρα όσον αφορά το διαχωρισμό ωριαίας-επιλογής μάλλον έχεις δίκιο. Να διευκρινίσω όμως πως τη [B]συγ[B]κεκριμένη στιγμή (δηλαδή σήμερα το απόγευμα) για το τηλεφώνημα την έχω επιλέξει εγώ ως τη πιο πιθανή για ένα πιο θετικό αποτέλεσμα μεταξύ των τεσσάρων επόμενων ημερών που έχω το περιθώριο για να επικοινωνήσω... Ύστερα από μία μικρή μελέτη που έκανα και με βάση αυτά που γνωρίζω σχετικά και ακριβώς πάνω σε αυτό ήθελα μία δεύτερη και ίσως πιο έγκυρη γνώμη σε σχέση με αυτή τη στιγμή της επιλογής μου. Ελπίζω να σε διαφώτισα......

Quote Originally Posted by akiverniti View Post
    Καταρχάς ευχαριστώ για την άμεση ανταπόκριση Μητσάκο... Τώρα όσον αφορά το διαχωρισμό ωριαίας-επιλογής μάλλον έχεις δίκιο. Να διευκρινίσω όμως πως τη [B]συγ[B]κεκριμένη στιγμή (δηλαδή σήμερα το απόγευμα) για το τηλεφώνημα την έχω επιλέξει εγώ ως τη πιο πιθανή για ένα πιο θετικό αποτέλεσμα μεταξύ των τεσσάρων επόμενων ημερών που έχω το περιθώριο για να επικοινωνήσω... Ύστερα από μία μικρή μελέτη που έκανα και με βάση αυτά που γνωρίζω σχετικά και ακριβώς πάνω σε αυτό ήθελα μία δεύτερη και ίσως πιο έγκυρη γνώμη σε σχέση με αυτή τη στιγμή της επιλογής μου. Ελπίζω να σε διαφώτισα......
    ¶ρα η ερώτηση έχει να κάνει με το αν επέλεξες τη σωστή στιγμή και όχι την εξέλιξη της υπόθεσης, ε;
    Επίκαιρον
    Κεσάτια!
    Πάγιον

Σωστά,εάν επέλεξα δηλαδή τη σωστή στιγμή για να έχει πιθανά μία καλή εξέλιξη η υπόθεσή μου..........

Page 1 of 2 1 2 LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)