- ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΕΛΩΝ
- Οι χάρτες σας
- Υπολογίστε ένα νέο χάρτη
- ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΙ για όλους
- Ο Ουρανός τώρα
- Αστρολογικές εφημερίδες
- Εκλείψεις 1500 - 2099
- Σελήνη Κενή Πορείας
- Πλανητικές ώρες
- Χάρτης για όποια μέρα
- Γενέθλιος χάρτης 360 μοιρών
Results 11 to 17 of 17
Thread: Eνδείξεις για συγκατοίκηση
-
07-07-2008, 10:34 PM #11
Re: Eνδείξεις για συγκατοίκηση
Εσυ απ οτι καταλαβα ζητας αναλυση χαρτη! πηγαινε στην αυτοματη λειτουργια αναλυσης χαρτη και παρε μια ιδεα γιατι δε νομιζω να σου κανει καποιος αναλυση χαρτη....Αν θες να ρωτησεις κατι σχετικα με το θεμα πατα καλυτερα διορθωση για να μη πιανεις και χωρο και ρωτα κατι καλυτερα σε σχεση με τον 7ο ή τελοσπαντων κατι πιο συγκεκριμενο...
φιλικαοσο υπαρχει εξουσια δεν υπαρχει ελευθερια
-
07-07-2008, 10:44 PM #12
βασικα οχι, δεν θελω αναλυση χαρτη, για το θεμα συγκατοικησης ηθελα μονο βοηθεια..απλα δεν ηξερα τι να πρωτοπαραθεσω απο στοιχεια μου
-
07-07-2008, 11:23 PM #13
-
07-07-2008, 11:28 PM #14
-
14-07-2008, 03:17 PM #15
Δηλαδή εγώ που έχω κενό 7ο
με ακμή στον Κριό, κοιτάω ¶ρη?
Ο Αρης είναι στο Ζυγό στον 12ο σε 6γωνο με τη Σελήνη μου, σύνοδο με Ωροσκόπο και 4γωνο με MC...βγάζει κανένα νόημα σε σχέση με γάμο ή συγκατοίκηση???
Πόσες φορές άνθρωπος είμαι;
-
13-04-2010, 10:17 PM #16
Καλησπέρα! Μήπώς κάποιο μέλος θα μπορούσε να με κατατοπίσει σχετικά με το σύνθετο και τις όψεις ή την οικοθεσία που δείχνουν την πιθανή συμβίωση του ζευγαριού; Φαίνεται και απο το ατομικό ωροσκόπιο ένδειξη συμβίωσης; π.χ. απο ηλιακή επιστροφή;αν υπάρχει κάποια δημόσια συζήτηση ή άρθρο σας παρακαλώ ας με κατατοπίσι κάποιο μέλος.
Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων
-
14-04-2010, 12:51 AM #17
Γειά σας και από εμένα θα ήθελα όποιος ξέρει να μου λύσει την εξής απορία.Εγώ συγκατοικώ γύρω στα 8 χρόνια αλλά αυτό που αναρωτιέμαι είναι αν θα γίνει γάμος.Εχω τα εξής στοιχεία να παραθέσω:Ακμή 7ου Ταύρος με τον οικο να έχει μόνο τον Χείρωνα σε εξάγωνο με την Αφροδίτη.Η Αφροδίτη είναι στον Καρκίνο στον 9ο σε τετράγωνο με Δία,Πλούτωνα που βρίσκονται στο 12ο,τρίγωνο με Ουρανό στον 1ο,χιαστί με Ποσειδώνα στον 2ο.Μπορεί καποιος να με διαφωτήσει λίγο;Φαίνεται η συγκατοίκηση;:unsure:Τα τετράγωνα με τρομάζουν λίγο όπως επίσης και ο 12ος οίκος που εμπλέκεται πολύ.
ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΥΧΑΙΟ
Thread Information
Users Browsing this Thread
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Διαφήμιση
Χορηγός
Συνδεθείτε μαζί μας
© Copyright 2004-2022 myHoroscope.gr. All rights reserved.