s
Eνδείξεις για συγκατοίκηση - Page 2
Καλωσήλθατε στην αστρολογική μας κοινότητα! αστρολογία στην ελλάδαΕΔΩ ΧΤΥΠΑ Η ΚΑΡΔΙΑ ΤΗΣ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑΣ
Register

Αξιόπιστο! Έγκυρο, ΔΩΡΕΑΝ αστρολογικό πρόγραμμα online!

ΔΩΡΕΑΝ γενέθλια ανάλυσή, προσωπικές διελεύσεις, ερωτικές προβλέψεις κάθε μέρα!

ΓΡΑΠΤΕΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΤΙΜΕΣ! Τις βρίσκετε ΜΟΝΟ στο νέο μας site. Πατήστε εδώ
Βρείτε μας στο Facebook Βρείτε μας στο Twitter Επικοινωνήστε μαζί μας
Page 2 of 2 FirstFirst 1 2
Results 11 to 17 of 17

Re: Eνδείξεις για συγκατοίκηση

Quote Originally Posted by RITAKI View Post
    Παιδια εχω ψιλομπερδευτει..αν μπορει καποιος να μου πει τι συμπερασμα βγαινει απο τα δικα μου..
    Εσυ απ οτι καταλαβα ζητας αναλυση χαρτη! πηγαινε στην αυτοματη λειτουργια αναλυσης χαρτη και παρε μια ιδεα γιατι δε νομιζω να σου κανει καποιος αναλυση χαρτη....Αν θες να ρωτησεις κατι σχετικα με το θεμα πατα καλυτερα διορθωση για να μη πιανεις και χωρο και ρωτα κατι καλυτερα σε σχεση με τον 7ο ή τελοσπαντων κατι πιο συγκεκριμενο...

φιλικα
    οσο υπαρχει εξουσια δεν υπαρχει ελευθερια

βασικα οχι, δεν θελω αναλυση χαρτη, για το θεμα συγκατοικησης ηθελα μονο βοηθεια..απλα δεν ηξερα τι να πρωτοπαραθεσω απο στοιχεια μου

Quote Originally Posted by skorpion View Post
    Ακμη 7ου στον τοξοτη και ο Διας μεσα! Στο τελος του 6ου ο ερμης(κυβερνητης του ωροσκοπου κανει συνοδο με τον Δια με ανοχη 6(o ερμης κανει συνοδο πιο στενη με ουρανο ο οποιος ειναι ομως στον 6ο παλι στο τοξοτη) .. Ο Διας επισης εχει αντιθεση με σεληνη, με ωροσκοπο (ε αφου ειναι σε συνοδο αυτα τα 2 λογικο) και επισης αντιθεση με βορειο δεσμο ολα στους διδυμους α! και εξαγωνο με αφροδιτη ζυγο στο 5ο. Ο Ποσειδωνας επισης στον 7ο στο τοξοτη σε τετραγωνο με αρη στο ζυγο στον 5ο με ανοχη -4 κ επισης εξαγωνο πλουτωνα και ημιεξαγωνο ηλιο...Κανενα σχολιακι γενικο ή ειδικο για τον 7ο μου;;;
    Κατι πολυ γενικευμενα .. οτι οι κυβερνητες του 7ου σου και του ωροσκοπου σου συναντωνται μια χαρα μου φαινεται .. ( οψεις κυβερνητων 1ου - 7ου ) .
    Αν καταλαβα καλα ο Διας κανει εξαγωνο με την αφροδιτη σου , ναι ? :unsure:
    Ο 4ος σου που κανει ακμη ? :embarrest

Quote Originally Posted by athinoula85 View Post
    Κατι πολυ γενικευμενα .. οτι οι κυβερνητες του 7ου σου και του ωροσκοπου σου συναντωνται μια χαρα μου φαινεται .. ( οψεις κυβερνητων 1ου - 7ου ) .
    Αν καταλαβα καλα ο Διας κανει εξαγωνο με την αφροδιτη σου , ναι ? :unsure:
    Ο 4ος σου που κανει ακμη ? :embarrest

στο Λεων

οσο υπαρχει εξουσια δεν υπαρχει ελευθερια

Δηλαδή εγώ που έχω κενό 7ο με ακμή στον Κριό, κοιτάω ¶ρη?
    Ο Αρης είναι στο Ζυγό στον 12ο σε 6γωνο με τη Σελήνη μου, σύνοδο με Ωροσκόπο και 4γωνο με MC...βγάζει κανένα νόημα σε σχέση με γάμο ή συγκατοίκηση???

Πόσες φορές άνθρωπος είμαι;

Καλησπέρα! Μήπώς κάποιο μέλος θα μπορούσε να με κατατοπίσει σχετικά με το σύνθετο και τις όψεις ή την οικοθεσία που δείχνουν την πιθανή συμβίωση του ζευγαριού; Φαίνεται και απο το ατομικό ωροσκόπιο ένδειξη συμβίωσης; π.χ. απο ηλιακή επιστροφή;αν υπάρχει κάποια δημόσια συζήτηση ή άρθρο σας παρακαλώ ας με κατατοπίσι κάποιο μέλος.
    Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων

Γειά σας και από εμένα θα ήθελα όποιος ξέρει να μου λύσει την εξής απορία.Εγώ συγκατοικώ γύρω στα 8 χρόνια αλλά αυτό που αναρωτιέμαι είναι αν θα γίνει γάμος.Εχω τα εξής στοιχεία να παραθέσω:Ακμή 7ου Ταύρος με τον οικο να έχει μόνο τον Χείρωνα σε εξάγωνο με την Αφροδίτη.Η Αφροδίτη είναι στον Καρκίνο στον 9ο σε τετράγωνο με Δία,Πλούτωνα που βρίσκονται στο 12ο,τρίγωνο με Ουρανό στον 1ο,χιαστί με Ποσειδώνα στον 2ο.Μπορεί καποιος να με διαφωτήσει λίγο;Φαίνεται η συγκατοίκηση;:unsure:Τα τετράγωνα με τρομάζουν λίγο όπως επίσης και ο 12ος οίκος που εμπλέκεται πολύ.
    ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΥΧΑΙΟ

Page 2 of 2 FirstFirst 1 2

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)