- ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΕΛΩΝ
- Οι χάρτες σας
- Υπολογίστε ένα νέο χάρτη
- ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΙ για όλους
- Ο Ουρανός τώρα
- Αστρολογικές εφημερίδες
- Εκλείψεις 1500 - 2099
- Σελήνη Κενή Πορείας
- Πλανητικές ώρες
- Χάρτης για όποια μέρα
- Γενέθλιος χάρτης 360 μοιρών
Results 61 to 66 of 66
-
12-04-2010, 11:28 PM #61
Re: Το πιο ευαισθητο ζωδιο μετα του νερου
Σίγουρα η ευαισθησία που μπορεί να έχει καθε ανθρωπος εξαρτάται πιστεύω κατά πολύ απο το σύνολο του χάρτη του και όχι αν είναι ζώδιο του νερού της γής η οτιδήποτε αλλο...
Πάντως γενικότερα "πιστούς" οπαδούς της ευαισθησίας στο σύνολο των ανθρώπων που γνωρίζω είναι οι Καρκίνοι οι οποίοι τις περισσότερες φορές την εξωτερικεύουν,σε αντίθεση με τον Σκορπιό που τα κρατάει όλα μέσα τουγιατί το αντίθετο το θεωρεί αδυναμία,όσο για τους Ιχθυς...δεν έχω καταφέρει να βγάλω συμπέρασμα νομίζω είναι η του ύψους η του βάθους..........
Οι αδύναμοι άνθρωποι περιμένουν ευκαιρίες. Οι δυνατοί δημιουργούν ευκαιρίες.....
-
13-04-2010, 02:41 PM #62
Αγαπητέ scorpio,
συμφωνούμε ότι τα ζώδια του Νερού δεν εξωτερικεύουν εύκολα τα συναισθήματά τους, είναι εσωστρεφή και δεν δέχονται εύκολα επιδράσεις από το περιβάλλον τους (εκτός ίσως από τους Ιχθείς). Όταν όμως λέμε ότι τα ζώδια αυτά είναι δεκτικά στα ερεθίσματα του περιβάλλοντός τους δεν εννοούμε ότι επηρεάζονται στις απόψεις ή τις αποφάσεις τους. Εννοούμε ότι η ευαισθησία τους λειτουργεί ως κεραία που προσλαμβάνει τα ερεθίσματα που πλανόνται στον χώρο που βρίσκονται και φυσικά τα ερεθίσματα αυτά τα προσλαμβάνουν συναισθηματικά.
-
13-04-2010, 04:35 PM #63
Αγαπητή μου Κοραλλία,:bigsmile:
λες ότι τα ζώδια του νερού είναι εσωστρεφή και δε δέχονται ευκολα επιδράσεις εκτός ίσως από τους Ιχθείς...βεβαίως συμφωνώ μόνο που μου κάνει εντύπωση που είπες "εκτός από τους Ιχθείς" και δεν είπες εκτός από τον Καρκίνο. Το σκεπτικό μου έχει να κάνει με τον κυβερνήτη του, τη Σελήνη, η οποία ανάμεσα στα άλλα είναι και της απορρόφησης...οπότε με βάση αυτό θα υπέθετα ότι ισως ο Καρκίνος να είναι ο πιο "απορροφητικός" και ο πιο δεκτικός από τα τρία ζώδια του νερού...εκτός και αν η απορρόφηση έγκειται στις ιδιότητες της Σελήνης μόνο με την κυριολεκτική έννοιά της...
:unsure:
Θα τα παρατήσω όλα και θα γίνω πριγκίπισσα!
-
13-04-2010, 05:22 PM #64
Προσέχω την πόλη μου. Επιλέγω ΑΣΤΡΙΚΕΣ συγκοινωνίες.
-
13-04-2010, 06:37 PM #65
Μάλλον η Κοραλλία δεν εννοεί αντανακλούν τα ερεθίσματα, αλλά το αντίθετο, τα προσλαμβάνουν πιο εύκολα, είναι σαν σφουγγάρι και τα τραβάνε και επηρεάζονται και πιο εύκολα απο αυτά.. αυτό κατάλαβα εγώ τουλάχιστον..:bigsmile:
Το ότι είναι και μεταβλητό - προσωπική μου γνώμη - είναι που το διογκώνει αυτό περισσότερο, μιας και τα προσλαμβάνει όλα , επηρεάζεται περισσότερο, αλλάζει και γνώμες ίσως πιο εύκολα, αντίστοιχα αρκετές φορές προσαρμόζεται και πιο εύκολα σε καταστάσεις και γεγονότα.. ανάποδα βέβαια μπορεί και να το βοηθά η μεταβλητότητα να καταπολεμήσει τη δεκτικότητα κάνοντάς το πιο ευπροσάρμοστο ώστε να μη σαλτάρει..
Αυτό νομίζω έχει υποθεί και σε άλλο θέμα πιο παλιό που λέει ότι καθώς είναι και το τελευταίο ζώδιο του ζωδιακού κύκλου είναι σαν να απορροφά κραδασμούς και ερεθίσματα και απο όλα τα υπόλοιπα, και είναι πιο δεκτικό σε γενικές γραμμές ίσως και εξ αιτίας της φύσης του κυβερνήτη του..Ο σκοπός στη ζωή είναι να πεθαίνεις νέος, όσο πιο αργά γίνεται...
-
13-04-2010, 09:23 PM #66
Γεια σας, κορίτσια!
Τώρα που ξαναδιαβάζω το ποστ μου έχετε δίκιο, δεν ήταν πολύ κατανοητό!
Προσπάθησα να διαχωρίσω δυο έννοιες, ότι είναι άλλο το να δέχεται κανείς επιδράσεις από το περιβάλλον του ως προς τις απόψεις ή τις αποφάσεις του (π.χ. τι θα σπουδάσει) και άλλο το να είναι κανείς δεκτικός στα ερεθίσματα του περιβάλλοντος. Από το πρώτο εξαίρεσα τους Ιχθείς επειδή (και λόγω μεταβλητότητας και λόγω αβεβαιότητας του Ποσειδώνα) δέχεται πιο εύκολα καθοδήγηση.
Όταν λέμε για τα ζώδια του Νερού ότι είναι δεκτικά εννοούμε ότι αισθάνονται εύκολα την "ατμόσφαιρα" σ' ένα χώρο ή μεταξύ ανθρώπων. Έχουν μια 6η αίσθηση για το τι συμβαίνει γύρω τους κι αυτό που συμβαίνει περνά μέσα τους. Αν ένας Καρκίνος π.χ. μπει σε μια παρέα όπου κάποιος είναι στενοχωρημένος ή θυμωμένος αμέσως αυτό έχει ένα αντίκτυπο στον ψυχισμό του. Μπορούν ακόμα να αντιληφθούν και πιο ακαθόριστα πράγματα (λιγότερο φανερά) από ένα βλέμμα ή μια κίνηση π.χ.
Thread Information
Users Browsing this Thread
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Διαφήμιση
Χορηγός
Συνδεθείτε μαζί μας
© Copyright 2004-2022 myHoroscope.gr. All rights reserved.