s
δημόσιο - Page 5
Καλωσήλθατε στην αστρολογική μας κοινότητα! αστρολογία στην ελλάδαΕΔΩ ΧΤΥΠΑ Η ΚΑΡΔΙΑ ΤΗΣ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑΣ
Register

Αξιόπιστο! Έγκυρο, ΔΩΡΕΑΝ αστρολογικό πρόγραμμα online!

ΔΩΡΕΑΝ γενέθλια ανάλυσή, προσωπικές διελεύσεις, ερωτικές προβλέψεις κάθε μέρα!

ΓΡΑΠΤΕΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΤΙΜΕΣ! Τις βρίσκετε ΜΟΝΟ στο νέο μας site. Πατήστε εδώ
Βρείτε μας στο Facebook Βρείτε μας στο Twitter Επικοινωνήστε μαζί μας
Page 5 of 8 FirstFirst 1 2 3 4 5 6 7 8 LastLast
Results 41 to 50 of 71

Thread: δημόσιο

Όνομα:
    ΝΙΚΗ

Re: δημόσιο

Ευαγγελινα. Εκτος των αλλων που αναφερθηκαν για Δια, μεσουρανημα κτλ.
    θα σου προτεινα να διαβαζες κ για τις οψεις που σου κανει ο διελ. πλουτωνας
    αυτον τον καιρο. Καθ οτι ειναι σε συνοδο με το Δια σου κ τετραγωνιζει ακριβως
    τον ηλιο σου. Ισως ενεργοποιηθουν θεματα των αναλογων οικων.
    Καλη Ανασταση σε ολους!

Αγαπητή godis,

Όταν ο Δίας επιστρέφει στη γενέθλια θέση του, τότε λέμε ότι έχουμε επιστροφή Δία. και αναφέρεται σε επέκταση κάθε είδους όπως και ένα νέο δωδεκαετή κύκλο ανάπτυξης και προόδου. Καλά είναι βέβαια να μην περιμένεις ξαφνικές ευκαιρίες και τύχες και να μην είσαι υπερβολικά αισιόδοξη ότι όλα τα πράγματα θα είναι ιδιαίτερα ευνοίκά για σένα δίχως προσπάθειες.:bigsmile:

Bέβαια περνώντας από το 10ο οίκο κάνει ή θα κάνει σύνοδο με τον Ήλιο και τη Σελήνη σου και στη συνέχεια με τον Ερμή, Αφροδίτη , Δία.. Τα αποτελέσματα της διέλευσης του Δία θα είναι ανάλογα με το τι υπόσχεται ο γενέθλιος χάρτης σου καθώς και άλλα προοδευτικά συστήματα !

Φιλικά,
    vikoza

Quote Originally Posted by vikoza View Post
    Αγαπητή godis,

Όταν ο Δίας επιστρέφει στη γενέθλια θέση του, τότε λέμε ότι έχουμε επιστροφή Δία. και αναφέρεται σε επέκταση κάθε είδους όπως και ένα νέο δωδεκαετή κύκλο ανάπτυξης και προόδου. Καλά είναι βέβαια να μην περιμένεις ξαφνικές ευκαιρίες και τύχες και να μην είσαι υπερβολικά αισιόδοξη ότι όλα τα πράγματα θα είναι ιδιαίτερα ευνοίκά για σένα δίχως προσπάθειες.:bigsmile:

Bέβαια περνώντας από το 10ο οίκο κάνει ή θα κάνει σύνοδο με τον Ήλιο και τη Σελήνη σου και στη συνέχεια με τον Ερμή, Αφροδίτη , Δία.. Τα αποτελέσματα της διέλευσης του Δία θα είναι ανάλογα με το τι υπόσχεται ο γενέθλιος χάρτης σου καθώς και άλλα προοδευτικά συστήματα !

Φιλικά,
    vikoza
    Aγαπητή vikoza μήπως θα μπορούσες να κοιτάξεις και εμένα έχω γεννηθεί 11-08-1982 στις 14:00 στην Λαμία και επειδή είμαι πολύ μπερδεμένη γιατί σκέφτομαι να κάνω κάτι δικό μου,αλλά δεν υπάρχουν χρήματα θα ήθελα να μου πεις τι ΄βλέπεις θα μπω στο δημόσιο ή θα κάνω τελικά ελεύθερο επάγγελμα;ένα τελευταίο να σε ρωτήσω υπάρχει κάποια πιθανότητα να έχω κάποια σχέση με το εξωτερικό πχ. δουλεια,διαμονή κτλ;
    ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΥΧΑΙΟ

Όνομα:
    Τίνα

Quote Originally Posted by popininja View Post
    Από μικρή με γοήτευε ο τομέας της υγείας κι έλεγα πως εγω θα γίνω γιατρός
    για να βοηθάω αυτούς που υποφέρουν. Μία μεγάλη κακοτυχία στην οικογένεια όμως
    με σταμάτησε από το να σπουδάσω ιατρική...
    Το μεσουράνημά μου είναι στην Παρθένο στον 10ο οίκο σε τρίγωνο με τον Ήλιο (στον 5ο οίκο).
    Στον 10ο οίκο έχω και τον Κρόνο επίσης στην Παρθένο. Ο 6ος οίκος έχει ακμή στο Δίδυμο και είναι κενός και ο Ερμής είναι στον 5ο οίκο στον Κριό.
    Ο 2ος οίκος με ακμή στον Αιγόκερω είναι άδειος.
    Ο ωροσκόπος Τοξότης, η Σελήνη στο Σκορπιό στον 11ο και η Αφροδίτη στο Δίδυμο στον 7ο οίκο.
    Ο Ήλιος κάνει τρίγωνο με το μεσουράνημα.
    Είναι κάποιο από αυτά ένδειξη ότι θα μπορούσα να είμαι μία...doctor; :weird:

Υ.γ. Για την ιστορία τελικά ασχολήθηκα με τον τομέα γραφικών τεχνών
    και κατά διαστήματα με το θέατρο.
    Αγαπητή Πόπη νομίζω πως τα στοιχεία που παρουσιάσεις ταιριάζουν πολύ περίσσοτερο σε αυτό που τελικά επέλεξες να κάνεις. Κυβερνήτης 10ου στον 5ο οίκο. Το μεσουράνημα σε τρίγωνο με τον Ήλιο μέσα από τον 5ο, του 6ου ο κυβερνήτης μέσα στον 5ο επίσης ενώ η Αφροδίτη στον 7ο ευνοεί τα επαγγέλματα που σχετίζονται με τις τέχνες.
    Από την άλλη πλευρά ο Κρόνος στην Παρθένο αλλά και η Σελήνη στον Σκορπιό θα μπορούσαν να είναι ενδείξεις για ιατρικό επάγγελμα. Ωστόσο πιστεύω πως σωστά προσανατολιστηκες ως προς την επιλογή του επαγγέλματος σου!

Όνομα:
    Τίνα

Quote Originally Posted by evangeline View Post
    Αγαπητή κυρία Ζαχαριάδου,
    ευχαριστώ πολύ για την απάντηση αλλά και για τον χρόνο σας. Απλά να σας πω ότι δοκίμασα να εργαστώ από το σπίτι το τελευταίο διάστημα που έμεινα άνεργη- σε δύο τομείς μάλιστα αλλά δεν μου βγήκε. Είναι και το γεγονός ότι κατέχω δύο πολύ δυνατά πτυχία ( το ένα μάλιστα μεταπτυχιακό από βρετανικό πανεπιστήμιο) και σημαντική εμπειρία σε διοικητικές θέσεις που με ωθούν να διεκδικήσω υψηλόβαθμη θέση στο δημόσιο. Δεν πρόκειται μόνο για τις θέσεις που ανέφερα στο αρχικό μου δημοσίευμα αλλά και στο παρελθόν όσες φορές προσπάθησα έφτανα στην πηγή αλλά νερό δεν έπινα ( έπαιρνα πάντα άριστες κριτικές αλλά έρχόμουν δεύτερη ... )
    Ναι, η θέση στο δημόσιο δίνει μια σταθερότητα και στους δύσκολους αυτούς καιρούς που ζούμε είναι κάτι αλλά έχει και άλλα πλεονεκτήματα , όπως καλό ωράριο. Κάτι που με ενδιαφέρει τώρα που έχω μια τρίχρονη κορούλα...
    Τώρα όσον αφορά τον κυβερνήτη του 10ου, που νομίζω πως είναι ο ήλιος (στον κριό) κάνει τετράγωνο με Δία, χιαστί Ποσειδώνα και πλούτωνα και σύνοδο με μεσουράνημα ( στοιχεία γέννησης 25/3/1960).
    Αν έχετε την καλοσύνη μου απαντάτε. Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων.

Εύχομαι Καλή Ανάσταση σε όλους τους φίλους του site
    Χρόνια Πολλά
    Ευαγγελίνα
    Καλησπέρα Ευαγγελίνα! Χρόνια πολλά και σε εσένα!

Δεν εχω προλάβει να δω τον χάρτη σου, όμως σε σε προηγούμενο ποστ αναφέρεις σαν κυβερνήτη του 10ου τον Ποσειδώνα και όχι τον Ήλιο γι αυτό μάλιστα μίλησα για αποπροσανατολισμό ως προς το επάγγελμα.
    Το άλλο που πρέπει να μελετηθεί είναι ο κυβερνήτης του 10ου (όποιος κι αν είναι) σε ποιον όικο βρίσκεται και έπειτα οι όψεις του.

Αγαπητή godis,

Φιλικά,
    vikoza
    καλημέρα!!! και χρόνια πολλά σε όλους
    αγαπητή vikoza σε ευχαριστώ πολύ, το ξέρω ότι τα πράγματα δεν θα αλλάξουν από την μία μέρα στην άλλη απλά ήταν πολύ δύσκολα τα πράγματα για μένα τα τελευταία χρόνια... οπότε ελπίζουμε!!! θα ήθελα να σε ρωτήσω και κάτι ακόμα δουλεύω εδώ και 12 χρόνια στην ίδια δουλεία και δεν θέλω να αλλάξω επάγγελμα απλά τα πράγματα είναι δύσκολα, Μήπως ο χάρτης μου υπόσχεται "μονιμότητα" αλλά στον ιδιωτικό τομέα? μπορείς να μου πεις? Γεννήθηκα στις 19/03/1977 στις 11:30. Ευχαριστώ!!!!!

Quote Originally Posted by paraskeyh View Post
    Aγαπητή vikoza μήπως θα μπορούσες να κοιτάξεις και εμένα έχω γεννηθεί 11-08-1982 στις 14:00 στην Λαμία και επειδή είμαι πολύ μπερδεμένη γιατί σκέφτομαι να κάνω κάτι δικό μου,αλλά δεν υπάρχουν χρήματα θα ήθελα να μου πεις τι ΄βλέπεις θα μπω στο δημόσιο ή θα κάνω τελικά ελεύθερο επάγγελμα;ένα τελευταίο να σε ρωτήσω υπάρχει κάποια πιθανότητα να έχω κάποια σχέση με το εξωτερικό πχ. δουλεια,διαμονή κτλ;
    Αγαπητή φίλη,
    Κανονικά χρειάζεται μία πλήρης ανάλυση του χάρτη για να βγάλουμε σίγουρα συμπεράσματα. Με μια πρώτη ματιά πιστεύω ότι σου πάει το ελεύθερο επάγγελμα , καθώς και το εξωτερικό που αναφέρεις(Ο κυβερνήτης του 10 ου οίκου σου ,ο Ήλιος, στον 9ο με ευνοϊκές όψεις). Εκείνο που νομίζω ότι χρειάζεσαι να ελέγχεις είναι τα οικονομικά σου!

Φιλικά ,
    vikoza

Quote Originally Posted by godis View Post
    καλημέρα!!! και χρόνια πολλά σε όλους
    αγαπητή vikoza σε ευχαριστώ πολύ, το ξέρω ότι τα πράγματα δεν θα αλλάξουν από την μία μέρα στην άλλη απλά ήταν πολύ δύσκολα τα πράγματα για μένα τα τελευταία χρόνια... οπότε ελπίζουμε!!! θα ήθελα να σε ρωτήσω και κάτι ακόμα δουλεύω εδώ και 12 χρόνια στην ίδια δουλεία και δεν θέλω να αλλάξω επάγγελμα απλά τα πράγματα είναι δύσκολα, Μήπως ο χάρτης μου υπόσχεται "μονιμότητα" αλλά στον ιδιωτικό τομέα? μπορείς να μου πεις? Γεννήθηκα στις 19/03/1977 στις 11:30. Ευχαριστώ!!!!!
    Kαλή μου godis,

Τόπος γέννησης ; Η ώρα 11:30 είναι πρωινή ;

Quote Originally Posted by Χρυσάνθη View Post
    Θα είχες την καλοσύνη να μου πεις τη γνώμη σου σχετικά με το αν θα ταίριαζε ελέυθερο επάγγελμα ή δημόσιο/υπάλληλος κάπου για τα στοιχεία που ανέφερα παραπάνω και επίσης ακμή 6ου στον Καρκίνο, με Σελήνη στον 7ο,...να τετραγωνίζει το σύμπαν( Ήλιο Ερμή Δία Ουρανό) και να εξαγωνίζει Κρόνο ?? (Και ακμή 10ου στον Τοξότη) Γενικά ένας Ήλιος στο 10ο δείχνει μόνιμη εργασία,..αλλά ο Τοξότης μου κάνει περισσότερο για ελεύθερο επάγγελμα.. Θα εκτιμούσα μία απάντηση..
    Αγαπητή Χρυσάνθη,

Η Σελήνη σου απ' ότι είδα κάνει ένα τετράγωνο με τον Ερμή και τον Δία, όχι τους υπόλοιπους πλανήτες που αναφέρεις.

Ο Δίας σου είναι καλά τοποθετημένος σε ζώδιο, στον 10ο και βοηθά θέματα εκπαίδευσης, διαφήμισης, εκδόσεων, εξωτερικού, ανώτερης μόρφωσης, ξένων γλωσσών ακόμα κι αν δεν σπούδασες θέλεις να μορφώνεσαι επί πολλών αντικειμένων. Τα οικονομικά σου έχουν κάποια σχέση με τα οικονομικά άλλων , συνεργασιών, συντρόφου, φοροτεχνικά, τράπεζες, ασφάλειες..

Θα μπορούσες επίσης να κουβαλάς δουλειά και στο σπίτι ή στο σπίτι σου να έχεις ένα ιδιαίτερο χώρο όπου θα μπορείς να εργάζεσαι ταυτόχρονα. Η καθημερινότητά σου σε ωθεί σε επάγγελμα όπου να μπορείς να προσφέρεις φροντίδα και ζεστασιά με την ασχολία σου, φανερώνοντας τις ευαισθησίες της προσωπικότητάς σου !

Νομίζω ο Ουρανός και ο Ερμής αφήνουν κάποια υποψία για πιθανή αλλαγή στα επαγγελματικά ή στον τρόπο που ασκείς τα επαγγελματικά σου και ιδιαίτερα ο Ουρανός δείχνει μία ασχολία με κάτι ξεχωριστό όπως ή Αστρολογία, Πληροφορική .... Επίσης στο χώρο σου θα είσαι γνωστή, δεν μπορείς να κρυφτείς όσο κι αν το θέλεις !

Ο Κρόνος σου (πλανήτης χωρίς όψη) στον 9ο, στον Σκορπιό σε προτρέπει να αποφύγεις να επιβάλλεις τις απόψεις σου στους άλλους και να είσαι προσεκτική σε μακρινούς τόπους.

Από τις αρχές του 2009 πρέπει να έχεις αρχίσει να παίρνεις τους καρπούς των κόπων σου και ήδη γνωρίζεις αν αυτό με το οποίο ασχολείσαι μέχρι σήμερα σου αποδίδει ή όχι.
    Επίσης πιστεύω ότι από την άνοιξη του 2012 θα σκεφτείς να κάνεις κάποια αλλαγή ή ένα νέο ξεκίνημα .

Καλή επιτυχία !

Αυτή είναι η γνώμη μου και θα παρακαλούσα τους πιο ειδικούς από μένα να με διορθώνουν όπου και όταν αυτοί το κρίνουν σκόπιμο.

Kαλή μου godis,

Τόπος γέννησης ; Η ώρα 11:30 είναι πρωινή ;
    τόπος γέννησης: Λάρισα και ναι πρωϊνή είναι...
    ευχαριστώ

Page 5 of 8 FirstFirst 1 2 3 4 5 6 7 8 LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 3 users browsing this thread. (0 members and 3 guests)