- ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΕΛΩΝ
- Οι χάρτες σας
- Υπολογίστε ένα νέο χάρτη
- ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΙ για όλους
- Ο Ουρανός τώρα
- Αστρολογικές εφημερίδες
- Εκλείψεις 1500 - 2099
- Σελήνη Κενή Πορείας
- Πλανητικές ώρες
- Χάρτης για όποια μέρα
- Γενέθλιος χάρτης 360 μοιρών
Results 31 to 40 of 71
Thread: δημόσιο
-
01-04-2010, 05:28 PM #31
Re: δημόσιο
Επίσης να προσθέσω ότι έχω το νότιο δεσμό σε σύνοδο με το MC κάτι που δείχνει ίσως τις δυσκολίες και καθυστερήσεις που συναντά κανείς σε ζητήματα του 10ου..[/QUOTE]
Να μην αναρωτιέμαι λοιπόν!! Και έλεγα, με Ήλιο και Δία (Και Ουρανό και Ερμή!) στο δέκατο,...πως ακόμα δεν έχω γίνει...τέλος πάντων κάτι!.. Ήταν ο Νότιος Δεσμός που χάλασε τη συνταγή! Χριστέ μου αυτό κάποια στιγμή ξεπερνιέται?? Η πρέπει κανείς να σκεφτεί αλλαγή προσανατολισμού?? Η απελπισία προφανώς αγαπητά μέλη δεν είναι από τα άστρα, δυστυχώς προέρχεται από την πραγματικότητα!..
-
01-04-2010, 05:39 PM #32
Θα είχες την καλοσύνη να μου πεις τη γνώμη σου σχετικά με το αν θα ταίριαζε ελέυθερο επάγγελμα ή δημόσιο/υπάλληλος κάπου για τα στοιχεία που ανέφερα παραπάνω και επίσης ακμή 6ου στον Καρκίνο, με Σελήνη στον 7ο,...να τετραγωνίζει το σύμπαν( Ήλιο Ερμή Δία Ουρανό) και να εξαγωνίζει Κρόνο ?? (Και ακμή 10ου στον Τοξότη) Γενικά ένας Ήλιος στο 10ο δείχνει μόνιμη εργασία,..αλλά ο Τοξότης μου κάνει περισσότερο για ελεύθερο επάγγελμα.. Θα εκτιμούσα μία απάντηση..
-
02-04-2010, 12:09 AM #33
Θα συμφωνήσω μαζί σου ότι δεν χάνει την προσωπικότητά του κάποιος που είναι στο δημόσιο. Γνωρίζω από πρώτο χέρι τι προσόντα μπορεί να εχει κάποιος δημόσιος υπάλληλος και επίσης από πρώτο χέρι γνωρίζω τι χρειάζεται ένας ελεύθερος επαγγελματίας για να προκόψει ! Η διαφορά είναι τεράστια. Η γνώμη μου είναι η εξής: Όταν κάποιος είναι αρκετά δραστήριος και μπορεί να αναλαμβάνει πρωτοβουλίες το σωστό διάστημα είναι κρίμα να περιορίσει τη δυναμικότητα του χαρακτήρα του σ' ένα γραφείο. Αυτό δεν σημαίνει ότι ένας δημόσιος υπάλληλος δεν μπορεί να είναι δυναμικός, απλά ο ρόλος και τα καθήκοντά του εξαρτώνται πάντα από ένα προϊστάμενο, διευθυντή ή κάποιο ανώτερό του που αναλαμβάνει την ΄΄ ευθύνη΄΄.
Θα συμφωνήσω με την κυρία Ζαχαριάδου για τον Ήλιο και τη Σελήνη και τον 2ο οίκο . Είχα στο νου μου και τις πλαισιώσεις των Φώτων, του Ωροσκόπου, του κυβερνήτη του 10ου και του Ωροσκόπου αλλά και τις μοίρες που βρίσκονται τα Φώτα και οι πλανήτες αφού υπάρχουν και συγκεκριμένες μοίρες που μας οδηγούν σ΄ένα επάγγελμα και άλλα στοιχεία που δεν μπορούμε να αναφέρουμε σ΄ένα ποστ.
-
02-04-2010, 12:16 AM #34
Αγαπητή godis,
Kαι τώρα που ο Δίας βρίσκεται στους Ιχθείς κάνει εξάγωνο με το γενέθλιο Δία σου, δηλ και τώρα μπορείς να έχεις καλές εξελίξεις, ανάλογα βέβαια με τον προσωπικό σου χάρτη !
Επίσης ο Ήλιος, Σελήνη και η Αφροδίτη σου αν κατάλαβα καλά είναι στους Ιχθείς όλοι;;;
-
02-04-2010, 12:22 AM #35
-
02-04-2010, 11:04 AM #36
-
02-04-2010, 01:32 PM #37
Γεια σας,
θέλω να ρωτήσω και εγώ κάτι στο θέμα που έχει ανοίξει εδώ. Με ενδιαφέρει πολύ πρόσληψη μου σε δημόσιο οργανισμό ( σε υψηλόβαθμη θέση) και έχω ανοικτές τρεις περιπτώσεις. Δεν έχω Δία στον 10ο και ανησυχώ...
Στον 10ο όμως έχω τον Ήλιο ( Κριός) ο οποίος όμως κάνει τετράγωνο με τον Δία ( ο οποίος βρίσκεται στον 6ο). Στον 9ο ( Ιχθείς) έχω σελήνη, αφροδίτη και ερμή. Μεσουράνημα επίσης στους ιχθείς αλλά σύμφωνα με τον γενέθλιο χάρτη μου είναι σε σύνοδο με τον ήλιο μου. Στον 2ο, ο οποίος βρίσκεται στον λέοντα έχω τον ουρανό. Ωροσκόπος στον καρκίνο.
Βγάζετε κάποια άκρη?? έχω μπερδευτεί... και ανησυχώ πολύ γιατί είμαι άνεργη ... ή μάλλον υποαπασχολούμενη πάνω από 15 μήνες. Ο ιδιωτικός τομέας λόγω κρίσης έχει κλείσει για καλές δουλειές, στο δημόσιο θέλεις μέσο... και γενικά τα πράγματα είναι πολύ δύσκολα.
Θα εκτιμούσα πολύ αν διάβαζα τις δικές σας προσεγγίσεις στο θέμα μου.
Ευχαριστώ πολύ
Ευαγγελίνα
-
02-04-2010, 02:37 PM #38
Καλημέρα και Χρόνια πολλά!!
Το Μεσουράνημα σου στους Ιχθείς είναι ένδειξη αποπροσανατολισμού γενικότερα. Ο Ήλιος στον Κριό 10ο δείχνει φιλοδοξία και ενδιαφέρον για υψηλόβαθμη θέση από όπου θα είσαι σε θέση όχι μόνο να παίρνεις πρωτοβουλίες αλλά και να διατάζεις, όμως σε τετράγωνο με Δία και μάλιστα από ον 6ο δείχνει πως ενώ υπάρχει μια ευκολία σε τέοιου είδους θέματα, εσύ μάλλον τα αντιμετωπίζεις με επιπολαιότητα ή ότι οι ευκαιρίες που σου παρουσίαζονται δείχνουν υπερβολικά καλές για να είναι αληθινές. Τα οικονομικά σου ευνοούνται από ελεύθερο επάγγελμα κυρίως αν και προτιμάς ένα σταθερό μισθό ενώ ο Ωροσκόπος σου ευνοεί επαγγέλματα που σχετίζονται με το σπίτι και την οικογένεια. Εν ολίγοις εγώ θα σου πρότεινα μια δική σου δουλειά την οποία θα μπορούσες να την κάνεις μέσα από τον δικό σου χώρο...... φυσικά όλα αυτά με επίφύλαξη και χωρίς να γνωρίζω ο κυβερνήτης του 10ου σου που πηγαίνει και τι όψεις κάνει.
-
02-04-2010, 05:03 PM #39
Από μικρή με γοήτευε ο τομέας της υγείας κι έλεγα πως εγω θα γίνω γιατρός
για να βοηθάω αυτούς που υποφέρουν. Μία μεγάλη κακοτυχία στην οικογένεια όμως
με σταμάτησε από το να σπουδάσω ιατρική...
Το μεσουράνημά μου είναι στην Παρθένο στον 10ο οίκο σε τρίγωνο με τον Ήλιο (στον 5ο οίκο).
Στον 10ο οίκο έχω και τον Κρόνο επίσης στην Παρθένο. Ο 6ος οίκος έχει ακμή στο Δίδυμο και είναι κενός και ο Ερμής είναι στον 5ο οίκο στον Κριό.
Ο 2ος οίκος με ακμή στον Αιγόκερω είναι άδειος.
Ο ωροσκόπος Τοξότης, η Σελήνη στο Σκορπιό στον 11ο και η Αφροδίτη στο Δίδυμο στον 7ο οίκο.
Ο Ήλιος κάνει τρίγωνο με το μεσουράνημα.
Είναι κάποιο από αυτά ένδειξη ότι θα μπορούσα να είμαι μία...doctor; :weird:
Υ.γ. Για την ιστορία τελικά ασχολήθηκα με τον τομέα γραφικών τεχνών
και κατά διαστήματα με το θέατρο.Tabula rasa
-
02-04-2010, 11:53 PM #40
Αγαπητή κυρία Ζαχαριάδου,
ευχαριστώ πολύ για την απάντηση αλλά και για τον χρόνο σας. Απλά να σας πω ότι δοκίμασα να εργαστώ από το σπίτι το τελευταίο διάστημα που έμεινα άνεργη- σε δύο τομείς μάλιστα αλλά δεν μου βγήκε. Είναι και το γεγονός ότι κατέχω δύο πολύ δυνατά πτυχία ( το ένα μάλιστα μεταπτυχιακό από βρετανικό πανεπιστήμιο) και σημαντική εμπειρία σε διοικητικές θέσεις που με ωθούν να διεκδικήσω υψηλόβαθμη θέση στο δημόσιο. Δεν πρόκειται μόνο για τις θέσεις που ανέφερα στο αρχικό μου δημοσίευμα αλλά και στο παρελθόν όσες φορές προσπάθησα έφτανα στην πηγή αλλά νερό δεν έπινα ( έπαιρνα πάντα άριστες κριτικές αλλά έρχόμουν δεύτερη ... )
Ναι, η θέση στο δημόσιο δίνει μια σταθερότητα και στους δύσκολους αυτούς καιρούς που ζούμε είναι κάτι αλλά έχει και άλλα πλεονεκτήματα , όπως καλό ωράριο. Κάτι που με ενδιαφέρει τώρα που έχω μια τρίχρονη κορούλα...
Τώρα όσον αφορά τον κυβερνήτη του 10ου, που νομίζω πως είναι ο ήλιος (στον κριό) κάνει τετράγωνο με Δία, χιαστί Ποσειδώνα και πλούτωνα και σύνοδο με μεσουράνημα ( στοιχεία γέννησης 25/3/1960).
Αν έχετε την καλοσύνη μου απαντάτε. Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων.
Εύχομαι Καλή Ανάσταση σε όλους τους φίλους του site
Χρόνια Πολλά
Ευαγγελίνα
Thread Information
Users Browsing this Thread
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Διαφήμιση
Χορηγός
Συνδεθείτε μαζί μας
© Copyright 2004-2022 myHoroscope.gr. All rights reserved.