- ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΕΛΩΝ
- Οι χάρτες σας
- Υπολογίστε ένα νέο χάρτη
- ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΙ για όλους
- Ο Ουρανός τώρα
- Αστρολογικές εφημερίδες
- Εκλείψεις 1500 - 2099
- Σελήνη Κενή Πορείας
- Πλανητικές ώρες
- Χάρτης για όποια μέρα
- Γενέθλιος χάρτης 360 μοιρών
Results 21 to 30 of 71
Thread: δημόσιο
-
29-03-2010, 05:38 PM #21
-
31-03-2010, 12:14 AM #22
-
31-03-2010, 01:27 PM #23
Re: δημόσιο
έχω εγώ αλλά δεν ξέρω πως να τους ανεβάσω!
-
31-03-2010, 01:40 PM #24
Θα σου πω μερικές αστρολογικές ενδείξεις: Ήλιος και Δίας στον 11ο οίκο, Δίας στον 12ο, κρόνος και άρης στον 10ο οίκο και όσον αφορά τις όψεις πόλλές αντιθέσεις και τετράγωνα.
-
31-03-2010, 04:05 PM #25
εργαζόμενη στο δημόσιο είμαι
ακμή 6ου στον αιγόκερο με τον κρόνο στον 7ο, ο 6ος οίκος μας δείχνει την εργασία που κάνουμε για βιοπορισμό νομίζω, οπότε έχουμε ενα μονιμο επάγγελμα αλλά όχι υψηλές απολαβές
στον 11ο είναι ο Βόρειος Δεσμός στον καρκίνο
-
31-03-2010, 04:25 PM #26
κι εγώ που μπήκα στο δημόσιο πριν λίγους μήνες έχω Δία στον 12ο και μ΄άρεσε η ερμηνεία για τον εγκλεισμό :bigsmile: . ο κρόνος μου είναι στον 2ο , ο 10ος άδειος αλλά ο κυβερνήτης του (¶ρης) στον 1ο ακριβώς πάνω στον ωροσκόπο, δεν ξέρω αν έχει σχέση κι αυτό.
και μια άλλη περίπτωση που γνωρίζω και που μπήκε πολύ νωρίς σε ηλικία και αρκετά εύκολα (λόγω ειδικότητας) έχει ήλιο σύνοδο δία στον 11ο και κρόνο στον 12ο.
ο δευτερος επίσης δεν μπορεί να δείξει πράγματα γι αυτό το θέμα; θέλω να πω ένας 2ος σε σταθερό ζώδιο π.χ. δεν υποδεικνύει πιθανώς ένα σταθερό και μη μεταβαλλόμενο εισόδημα;
Επίσης να προσθέσω ότι έχω το νότιο δεσμό σε σύνοδο με το MC κάτι που δείχνει ίσως τις δυσκολίες και καθυστερήσεις που συναντά κανείς σε ζητήματα του 10ου..
-
31-03-2010, 06:35 PM #27
Αγαπητή paraskeyh,
Έχω την εντύπωση ότι για να πάρεις κάποια σωστή ιδέα για το επάγγελμα κάποιου, πρέπει να εξετάσεις όλο το χάρτη και όχι που είναι ο Δίας ή ο Κρόνος, την ακμή του 6ου ή του 10ου. Θέλω να πω μ' αυτό ότι όλοι οι οίκοι παίζουν το ρόλο τους. Πάντως με μια πρώτη ματιά στο χάρτη με τα στοιχεία που έδωσες φαίνεται ότι το συγκεκριμένο άτομο είναι αρκετά δυναμικό, μπορεί να βγάλει μόνο του χρήματα με τη δική του πρωτοβουλία και νομίζω ότι το ενδιαφέρει αρκετά να ασχολείται με λεπτομέρειες κάθε μορφής αλλά και να έχει κάποιες πρωτοβουλίες και ελευθερίες στο χώρο της εργασίας του. Τώρα πώς σου κόλλησε η ιδέα του δημοσίου δεν μπορώ να καταλάβω όπως και το γιατί να πάει χαμένη μία τέτοια προσωπικότητα στο δημόσιο. Πιστεύω ότι ένα επάγγελμα στον τομέα του εμπορίου θα του πήγαινε περισσότερο!
-
01-04-2010, 01:27 PM #28
Φίλη vikoza
Κάποιος που είναι στο Δημόσιο δεν χάνει την προσωπικότητα του όπως λες αλλά μπορεί να προσφέρει πολλά αν είναι σωστός υπάλληλος όπως συμβαίνει σε όλους τους τομείς. Τώρα όσο αφορά το επάγγελμα που ακολουθεί κανείς δεν εξετάζουμε όλους τους οίκους αλλά κυρίως το Ζενίθ και τον έκτο οίκο.Κάθε τομέας της ζωής εξετάζεται χωριστά γι' αυτό ειναι οι οίκοι στην αστρολογία και είναι λάθος να γενικεύουμε τα πάντα.:bigsmile:
-
01-04-2010, 03:13 PM #29
Αγαπητέ scorpio, πράγματι για την επαγγελματική μας σταδιοδρομία μελετάμε κυρίως το Μεσουράνημα, τον 6ο οίκο αλλά και τον 2ο για να βρούμε τις πηγές εσόδων μας. Όμως παίρνουμε αρκετές πληροφορίες κι από Ωροσκόπο, Ήλιο και Σελήνη.
-
01-04-2010, 03:49 PM #30
καλημέρα και πάλι...
εγώ έχω Δία στον ταύρο και στον 12ο ηλίο σελήνη αφροδίτη στον 10ο και δεν είμαι στο δημόσιο.
όταν δηλαδή ο Δίας μπεί στον ταύρο υπάρχει περίπτωση να έχω καλές εξελίξεις?:unsure:
Thread Information
Users Browsing this Thread
There are currently 3 users browsing this thread. (0 members and 3 guests)
Διαφήμιση
Χορηγός
Συνδεθείτε μαζί μας
© Copyright 2004-2022 myHoroscope.gr. All rights reserved.