s
Το πιο ευαισθητο ζωδιο μετα του νερου - Page 3
Καλωσήλθατε στην αστρολογική μας κοινότητα! αστρολογία στην ελλάδαΕΔΩ ΧΤΥΠΑ Η ΚΑΡΔΙΑ ΤΗΣ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑΣ
Register

Αξιόπιστο! Έγκυρο, ΔΩΡΕΑΝ αστρολογικό πρόγραμμα online!

ΔΩΡΕΑΝ γενέθλια ανάλυσή, προσωπικές διελεύσεις, ερωτικές προβλέψεις κάθε μέρα!

ΓΡΑΠΤΕΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΤΙΜΕΣ! Τις βρίσκετε ΜΟΝΟ στο νέο μας site. Πατήστε εδώ
Βρείτε μας στο Facebook Βρείτε μας στο Twitter Επικοινωνήστε μαζί μας
Page 3 of 7 FirstFirst 1 2 3 4 5 6 7 LastLast
Results 21 to 30 of 66

Re: Το πιο ευαισθητο ζωδιο μετα του νερου

τι να πω,κι εγω αυτο νομιζα....παιδια το ειπα και πιο πανω,αν εχει τελειως διαφιρετικους πλανητες(με χαρακτηριστικα που επηρεαζουν αντιθετα εννοω) καταλαβαινω οτι δεν θα ειναι τελειως αυτο που εχουμε στο νου μας σαν ζωδιο.να σας το πω αλλιως,ποτε δηλαδη ισχυουν τα χαρακτηριστικα ενος ζωδιου?εγω παντως ειμαι παρα πολυ το ζωδιο μου.δεν θελω να ερθω σε κοντρα με κανενα και σκεφτομαι πολυ προσεχτικα αυτα που γραφετε κι ευχαριστω κιολας για τις χρησιμες πληροφοριες σας,αλλωστε ειμαι αρχαριος ακομα στην αστρολογια...:toung:
    Jedimani

Συμφωνω με floros και scorpio.
    Τα ζωδια του νερου ειναι συναισθηματικα ζωδια, και δε μιλαω ποις εχει ποιον πλανητη και πού, αλλα σαν ποιοτητες. Πληγωνονται ευκολοτερα και βαθυτερα. Για αυτο ειναι κατα βαση αμυντικα ζωδια, γιατι πισω απ το σκληρο τσοφλι τους, εχουν πολυ μαλακο πυρηνα και το ξερουν.

Όνομα:
    Μαρία

Καλημέρα παιδιά!

Έχω την εντύπωση ότι έχουμε μπερδευτεί λίγο...
    Φυσικά και τα ζώδια ως αρχέτυπα έχουν κάποια γενικά χαρακτηριστικά -δεν είναι μύθος αυτό- και μεταξύ αυτών είναι πχ και η αυξημένη ευαισθησία των ζωδίων του νερού, η παρορμητικότητα του Κριού, η αναλυτική φύση της Παρθένου κλπ. Δεν σημαίνει ότι επειδή έχεις πχ τον Ήλιο στον Καρκίνο είσαι σώνει ντε και καλά πιο ευαίσθητος από αυτόν που έχει τον Ήλιο στον Αιγόκερω επειδή αυτοί είναι οι συμβολισμοί των ζωδίων. Στο κάτω κάτω, αυτά τα γενικά χαρακτηριστικά δεν αναφέρονται μόνο στην θέση του Ήλιου. Η σελήνη στον Καρκίνο θα χρωματίζεται από τα χαρακτηριστικά του Καρκίνου, μια σελήνη στον Λέοντα θα εκφράζεται με τον τρόπο του Λέοντα κ.ο.κ. Και εννοείται ότι το ίδιο ισχύει για τις θέσεις και όλων των υπολοίπων πλανητών. Και πού ν' αρχίσουμε να μιλάμε και για όψεις (έχουν ήδη αναφερθεί ωραιότατα παραδείγματα). Γι' αυτό και τα παλαιότερα μέλη επιμένουν ότι η ευαισθήσια για τον καθένα μας ως ξεχωριστά άτομα είναι ένας συγκερασμός παραγόντων που δεν έχουν να κάνουν μόνο με την θέση του Ήλιου.

Έτσι λοιπόν, ναι τα ζώδια ως συμβολισμοί διακρίνονται από κάποια χαρακτηριστικά. Στην πράξη αυτά τα χαρακτηριστικά δεν περιορίζονται αποκλειστικά και μόνο στη θέση του Ήλιου αλλά αφορούν και τις θέσεις και των υπολοίπων πλανητών και τους μεταξύ τους συνδυασμούς.

Φιλικά,
    wind*1

καλησπερα σε ολους, ειμαι κι εγω καινουρια στο φορουμ. εγω ειμαι υδροχοος, εχω αρκετα στοιχεια των καθαρων υδροχοων (φιλελευθερο ανεξαρτητο πνευμα, λατρης της αλλαγης, μισω τη ρουτινα), αλλα οσον αφορα τα αισθηματικα μου θεματα δεν ταιριαζω καθολου με το ζωδιο μου ( που λενε οτι ειναι ασταθεις, οπου φυσαει ο ανεμος-ζωδιο του αερα- κλπ κλπ).εχω αφροδιτη στον τοξοτη βεβαια και σεληνη στους ιχθεις. μπορει να βοηθησει κανεις;;

Όνομα:
    Άννα

Κάθε ανθρωπος έχει δακρύσει στήν ζωή του για κάτι...........Απλά για τον καθένα διαφέρει το ερέθισμα και η ένταση της συγκίνησης........πάντως υπάρχει κάτι για όλους που τους κάνει ευάλωτους,και τους επηρεάζει ανάλογα με το επίπεδο ωριμότητας το οποίο έχουν.......γιατί και το συναίσθημα χρειάζεται σωστή διαχείρηση!
    Οι αδύναμοι άνθρωποι περιμένουν ευκαιρίες. Οι δυνατοί δημιουργούν ευκαιρίες.....

Quote Originally Posted by stairway23 View Post
    καλησπερα σε ολους, ειμαι κι εγω καινουρια στο φορουμ. εγω ειμαι υδροχοος, εχω αρκετα στοιχεια των καθαρων υδροχοων (φιλελευθερο ανεξαρτητο πνευμα, λατρης της αλλαγης, μισω τη ρουτινα), αλλα οσον αφορα τα αισθηματικα μου θεματα δεν ταιριαζω καθολου με το ζωδιο μου ( που λενε οτι ειναι ασταθεις, οπου φυσαει ο ανεμος-ζωδιο του αερα- κλπ κλπ).εχω αφροδιτη στον τοξοτη βεβαια και σεληνη στους ιχθεις. μπορει να βοηθησει κανεις;;

Και γιατι πρέπει ντε και καλά να ταιριάζεις με το ζώδιό σου?? Επί τη ευκαιρία, ο Υδροχόος ανήκει στα σταθερά ζώδια,..το λίγο φευγάτο που έχει έχει σχέση με την επιμονή του σε οτιδήποτε εκκεντρικό αλλα ειναι απιθανα σταθερος στα εκκεντρικα του γούστα,....! Και βέβαια όλοι οι Υδροχόοι δε μοιάζουν μεταξύ τους, ο καθένας έχει τη δική του τρέλα, τη δική του ιδεολογία (γιατι είναι ιδεαλιστές) απλα καθε Υδροχόος και διαφορετική στάση... Μπορεις για παραδειγμα να βάλεις σε ένα τσουβάλι έστω και χονδροειδώς οποιοδήποτε άλλο ζώδιο και να βγάλεις συμπέρασμα για κάποια θέματα πχ όλοι οι Καρκίνοι που ξέρω έχουν το κατιτις τους με το σπίτι τους,... οιΤοξότες με τα ταξίδια και πάει λέγοντας. Αλλά οι Υδροχόοι μπορούν να ασχολούνται με τα πάντα ! Θα τους βρεις στην πιο επαναστατική οργάνωση αλλά και στην πιο συντηρητική παράταξη,... Θα βρεις κοινωνικούς Υδροχόους που δραστηριοποούνται σε ομάδες αλλα και αυτούς που σνομπάρουν τα παντα..! και κινούνται ανεξάρτητοι! Ειναι δηλαδη sui generis!
    Τώρα εάν εσύ πέφτεις σε Υδροχόους που είναι έξω από τη δική σου νοοτροπία ( πράγμα σημαντικό για έναν Υδροχόο,..) γιατί να τα μπλέξετε/? Καλύτερα με Ζυγό ή Δίδυμο!.. Αλλά αυτά είναι πολύ γενικά.. Με τοξότες μια χαρα ( η Αφροδιτούλα σου!) ! Αλλά πρέπει να κοιταξεις και ¶ρη και οικοθεσιες !! Και σελήνη που συμβολίζει το συναίσθημά σου και πως εκφράζεται ...καθώς και τι έχις ανάγκη για να νιώθεις καλά,...Και όλα συνδυαστικα!!! ¶σε που υπάρχει μία θεωρία (δική μου ή άλλου θα σε γελάσω! ) που λέει ότι ο λόγος που εμπλεκόμαστε στις σχέσεις είναι για να μάθουμε τον κόσμο,...εάν εσυ είσαι Υδροχόος, τι να τον κανεις έναν ακόμα?? Βαρεμάρα! Πιο πολύ θα σε ελκύουν άνθρωποι που έχουν κάτι καινουριο να σου πουν,..να σου διδαξουν έναν άλλο τρόπο σκέψης! Ένας ψυχολόγος πολύ γνωστός μου διαφεύγει το όνομά του, έλεγε ότι αρχικά μας ελκύει το όμοιο (φιλία με το ίδιο φύλλο στην παιδική μας ηλικία) μετά η πρώτη επαφή με το ¶λλο είναι μέσω ερωτικής σχέσης με άτομα που σε αρκετές περιπτώσεις είναι πολύ διαφορετικά από εμάς, και στην ωριμότητά μας πια επιλέγουμε συντρόφους με τους οποίους έχουμε κοινα ενδιαφέροντα και κοινη συμπεριφορα για μία ομαλή συμβίωση... (κάποιοι δε φτάνουν ποτε εκει ..έχουν πολλά να μάθουν φαίνεται!)

Quote Originally Posted by FLOROS View Post
    συγνωμη αν δεν το διατυπωσα σωστα και το χα αλλιως στο μυαλο μου....εννοω τα πιο συναισθηματικα ζωδια μετα του νερου...
    Θα ελλεγα ότι μετά το νερό,πιθανον ευαίσθητει, και να μην γνωριζουμε εμεις η αλλη, :nuts: θα μπορούσε να είναι αυτοί που πηγαίνουν με νερό ... δηλαδη γη. Και ομως, ακόμη και αν φαίνονται σκληρα τα ζωδια της γης... Ωστόσο, όλα ανήκουν στην κατηγορία με διαφορετικό τρόπο ( λογω γωνιες.κ.τ.λ.)...νομίζω ότι ενα σεληνη τα μπορουσε να είναι πολύ ευαίσθητει σε ενα ζωδιο παρθένο. Αν πάρουμε τον τρόπο που εξυπηρετεί αυτο το ζωδιο γιατι οχι...και να υποφέρη και να είναι ευαίσθητει. Εννοω σεληνη διοτη ειναι η ψυχη μας..

Αναμφίβολα, δεν φτανουμε το νερό στιν ευαισθησία...Φυσικά υπάρχει θέμα γονιες,κ.τ.λ. αλλά νομιζω και μονο ενα σεληνη ειναι στο Σκορπιο ή καρκίνο, νιωθεις τη διαφορά σε σύγκριση με τους άλλους...στο εσωτερικό του. Νομίζω ότι είναι δύσκολο να είναι κανεις τόσο ευαίσθητο.
    Gluck sind kleine Sterne,die mitten in den Tag fallen...Θα γινεις πιο εξυπνος,αν εχεις ενα αντιπαλο πιο ευφυεστερων (κανονες σκακι).

Όνομα:
    Νασος

Βρε παιδια!!
    Γιατι τοσο μπερδεμα....
    Πρωτα απο ολα δεν μιλαμε για το που ειναι ο ηλιος αλλα για τις ιδιοτητες που δινει το καθε ζωδιο στους πλανητες που βρισκονται πανω του.....!Επισης.....ολα τα ζωδια εχουν συναισθηματα..αλλα το θεμα ειναι ποσο και με ποιο τροπο τα εκφραζει και αυτο νομιζω πως ηταν το ερωτημα απο την αρχη....!Τα ζωδια του νερου σιγουρα εκφραζουν πολυ πιο εντονα τα συναισθηματα τους αλλα και ενας αιγοκαιρος ή ενας Λεοντας που κρυβουν τα συναισθηματα τους εχουν συναισθηματα...!Τα ζωδια της φωτιας δεν εκφραζουν τοσο ευκολα τα συναισθηματα τους λογο της περηφανειας που τα διακατεχει!!Τα ζωδια της γης δεν εκφραζουν τοσο ευκολα τα συναισθηματα τους γιατι νιωθουν μεγαλυτερη ασφαλεια οταν δεν το κανουν!! τα ζωδια του αερα δεν εκφραζουν τοσο ευκολα γιατι συνεχεια αλλαζουν!! και τα ζωδια του Νερου εκφραζουν τα αισθηματα τους πολυ ευκολα γιατι εχουν αναγκη απο προσοχη...!
    Το θεμα ειναι οτι ολα τα ζωδια εχουν συναισθηματα, αλλα τις περισσοτερες φορες δεν ειναι ευκολο να τα δειξουν αν δεν ανοιχτουν πρωτα......!
    Και κατι αλλο.....Ουτε οι Διδυμοι ουτε οι Τοξοτες ειναι αναισθητοι......απλα οι Διδυμοι προσαρμοζονται σε καταστασεις ωστε να την βγαλουν οσο δυνατο πιο καθαρη και οι Τοξοτες αποφευγουν να νοιαστουν για να μην πληγωθουν.....!:amuse:

Όνομα:
    JACK

Νομίζω ότι έχετε αποπροσανατολίσει την συζήτηση γύρω από αυτό το θέμα.Όταν μιλάμε για ευαίσθητα ζώδια ενοούμε τα βασικά χαρακτηριστικά των ζωδίων και δεν υπάρχει αμφιβολία ότι είναι τα ζώδια του νερού δηλαδή Σκορπιός , Καρκίνος και Ιχθύες.¶λλο θέμα είναι τα χαρακτηριστικά των ζωδίων και άλλο η ανάλυση προσωπικότητας του κάθε ατόμου.¨Όταν λες στον κόσμο ότι είσαι ένα ζώδιο π. χ Σκορπίός δίνεις την εντύπωση στον άλλο που έχει κάπιες γνώσεις αστρολογίας, πως είσαι περίπου ως άτομο ,πως συμπεριφέρεσαι κτλ. Στην πράξη όμως τα χαρακτηριστικά αυτά μπορει να λειτουργούν διαφορετικά ή και να ανατραπούν από άλλους παράγοντες στο ωροσκόπιο.Δηλαδή αυτό που θέλω να πώ είναι ότι μιλάμε για διαφορετικά θέματα. Η ερώτηση ξεκίνησε για τα ευαίσθητα ζώδια και όχι για την ανάλυση προσωπικότητας που είναι ένα σύνθετο θέμα.¶λλωστε πιστεύω ότι ο καθένας μας επηρεάζεται από το ζώδιο του (λιγότερο ή περισσότερο) παρά τις όψεις που έχει στο ωροσκόπιο του και οι οποίες σε τελική ανάλυση δεν δείχνουν απαραίτητα τον χαρακτηρα μας αλλά καταστάσεις και γεγονότα και εκπλήσομαι που δεν το αναφέρει κανείς. Τι λένε γι΄αυτό οι "σοφοί" αστρολόγοι μας??

Quote Originally Posted by scorpio_ View Post
    Νομίζω ότι έχετε αποπροσανατολίσει την συζήτηση γύρω από αυτό το θέμα.Όταν μιλάμε για ευαίσθητα ζώδια ενοούμε τα βασικά χαρακτηριστικά των ζωδίων και δεν υπάρχει αμφιβολία ότι είναι τα ζώδια του νερού δηλαδή Σκορπιός , Καρκίνος και Ιχθύες.¶λλο θέμα είναι τα χαρακτηριστικά των ζωδίων και άλλο η ανάλυση προσωπικότητας του κάθε ατόμου.¨Όταν λες στον κόσμο ότι είσαι ένα ζώδιο π. χ Σκορπίός δίνεις την εντύπωση στον άλλο που έχει κάπιες γνώσεις αστρολογίας, πως είσαι περίπου ως άτομο ,πως συμπεριφέρεσαι κτλ. Στην πράξη όμως τα χαρακτηριστικά αυτά μπορει να λειτουργούν διαφορετικά ή και να ανατραπούν από άλλους παράγοντες στο ωροσκόπιο.Δηλαδή αυτό που θέλω να πώ είναι ότι μιλάμε για διαφορετικά θέματα. Η ερώτηση ξεκίνησε για τα ευαίσθητα ζώδια και όχι για την ανάλυση προσωπικότητας που είναι ένα σύνθετο θέμα.¶λλωστε πιστεύω ότι ο καθένας μας επηρεάζεται από το ζώδιο του (λιγότερο ή περισσότερο) παρά τις όψεις που έχει στο ωροσκόπιο του και οι οποίες σε τελική ανάλυση δεν δείχνουν απαραίτητα τον χαρακτηρα μας αλλά καταστάσεις και γεγονότα και εκπλήσομαι που δεν το αναφέρει κανείς. Τι λένε γι΄αυτό οι "σοφοί" αστρολόγοι μας??
    Δεν ρώτησα κάποιον συγκεκριμένα,αλλά φαντάζομαι ότι θα σου λέγανε ότι αυτό που λες έχει ειπωθεί τέσσερις (4) φορές στη συγκεκριμένη ενότητα. Το γεγονός ότι συνεχίζεται η κουβέντα οφείλεται
    α) στο ότι πολλοί διαβάζουν το τελευταίο ποστ και δεν διαβάζουν από την αρχή το θέμα
    β) στο ότι την ερώτηση την έκανε αρχάριος, ο οποίος προφανώς και αγνοούσε (για αυτό άλλωστε και ρώτησε, και πολύ καλά έκανε) αλλά χρειάστηκε να επανέλθει για διευκρινήσεις :bigsmile:
    Επίκαιρον
    Κεσάτια!
    Πάγιον
    Η αστρολογία είναι πολύ σημαντικό πράγμα, για να το αφήσουμε στα χέρια αυτών που δηλώνουν "επαγγελματίες" αστρολόγοι.

Page 3 of 7 FirstFirst 1 2 3 4 5 6 7 LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 7 users browsing this thread. (0 members and 7 guests)