s
δημόσιο
Καλωσήλθατε στην αστρολογική μας κοινότητα! αστρολογία στην ελλάδαΕΔΩ ΧΤΥΠΑ Η ΚΑΡΔΙΑ ΤΗΣ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑΣ
Register

Αξιόπιστο! Έγκυρο, ΔΩΡΕΑΝ αστρολογικό πρόγραμμα online!

ΔΩΡΕΑΝ γενέθλια ανάλυσή, προσωπικές διελεύσεις, ερωτικές προβλέψεις κάθε μέρα!

ΓΡΑΠΤΕΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΤΙΜΕΣ! Τις βρίσκετε ΜΟΝΟ στο νέο μας site. Πατήστε εδώ
Βρείτε μας στο Facebook Βρείτε μας στο Twitter Επικοινωνήστε μαζί μας
Page 1 of 8 1 2 3 4 5 ... LastLast
Results 1 to 10 of 71

Thread: δημόσιο

δημόσιο

καλημέρα σε όλους!!!
    θα ήθελα να ρωτήσω πως φαίνεται οτι κάποιος θα μπεί στο δημόσιο και αν θα κάνει ανώτατες σπουδές?

Όνομα:
    Δεσποινα

Re: δημόσιο

Quote Originally Posted by godis View Post
    καλημέρα σε όλους!!!
    θα ήθελα να ρωτήσω πως φαίνεται οτι κάποιος θα μπεί στο δημόσιο και αν θα κάνει ανώτατες σπουδές?
    κανε μια αναζητηση εχουμε ανοιξει αυτο το θεμα
    με τις ανωτερες σπουδες
    Η χειροτερη αισθηση ...ειναι η ψευδαισθηση....
    Δ.Κ

καλημερα!για το δημοσιο γενικα νομιζω οτι φαινεται απο τον κρονο σε 10 ο κ 11ο

Όνομα:
    JACK

Gia sas!!!
    Μπράβο MARJORY!! Εγώ που είμαι Δημόσιος υπάλληλος έχω τον Κρόνο στο 11 οίκο.Γενικά πιστεύω ότι οι ανώτερες σπουδές και η επιτυχία στα επαγγελματικά φένεται βασικά από το 10 οίκο και το Ζενιθ αλλά επίσης και η θέση του Δία μπορεί να μας δείξει την κλίση που έχει ένα άτομο στις σπουδές του.

Φιλικά

scorpio

η θεση του δια θα ελεγα οτι δινει καθαρα την αναπτυξη στον οικο!φιλη μου με δια στον 11ο ανακυκλωνει σαν τρελη,κ αν τυχει να πεταξουμε ανακυκλωσιμο υλικο δεν δισταζει να τσακωθει!αλλη περιπτωση με δια στον 12ο,μπορω να πω οτι ειναι σαν τον ερημιτη στην ταρω,μοναχικος,αγαπαει να αναλυει τι σημαινει "αγαπη"στην οποια λεξη δινει μια ανωτερη εννοια!( ο ποσειδωνας σαν ανωτερη οκταβα της αφροδιτης)ο διας ειναι πιο φιλοσοφικος κ εσωτερικος(παραδοσιακος κυβερνητης των ιχθειων)ενω ο κρονος αναζηταει την επαγγελματικη ασφαλεια κ αναπτυξη (απεναντι απο καρκινο ο οποις ειναι επισης τησ ασφαλειας αλλα της συναισθηματικης)(ετσι εξηγειται νομιζω κ η συμπληρωση)συγνωμη αν ξεφυγα εντελως αλλα νομιζω οτι ολα συνδεονται με τα συμπληρωματικα κ ηθελα να το αναλυσω για να καθαρισω τη ροη της σκεψης μου κ να γινω κατανοητη...οσο για τον 10 οικο,ενας διας στον 10ο δεν δινει υποχρεωτικα "αστερια "πρεπει να υποστηριζεται κ απο οψεις,αλλα ναι,νομιζω δινει φημη (αλλα διαφορετικη απο τον κρονο ο οποιος ειναι πιο εγκρατης)που εχει να κανει με το ζωδιο που ειναι στον 10 κ ,τον κυβερνητη του κ φυσικα ποιου οικου ειναι ο διας κυβερνητης!!!!ευχαριστω κ συγνωμη για την υπεραναλυση!

Γειά σας να ρωτήσω και εγώ για μια ημ/νια?14-08-1981 9:30 το πρωί Λαμία το άτομο καίγεται να μάθει αν θα μπει στο δημόσιο για να ξέρει τι θα κάνει.Σας παρακαλώ όποιος ξέρει κάτι ας βοηθήσει.:embarrest
    ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΥΧΑΙΟ

Quote Originally Posted by paraskeyh View Post
    Γειά σας να ρωτήσω και εγώ για μια ημ/νια?14-08-1981 9:30 το πρωί Λαμία το άτομο καίγεται να μάθει αν θα μπει στο δημόσιο για να ξέρει τι θα κάνει.Σας παρακαλώ όποιος ξέρει κάτι ας βοηθήσει.:embarrest
    Οι προσλήψεις στο δημόσιο (είτε μέσω ΑΣΕΠ είτε, και κυρίως, με συμβάσεις) έχουν "παγώσει". Εξαιρούνται οι τομείς της υγείας και άμυνας-ασφάλειας. ¶μεσα ας μην περιμένει :bigsmile:
    Επίκαιρον
    Κεσάτια!
    Πάγιον
    Η αστρολογία είναι πολύ σημαντικό πράγμα, για να το αφήσουμε στα χέρια αυτών που δηλώνουν "επαγγελματίες" αστρολόγοι.

Όνομα:
    JACK

Συμφωνώ με αυτά που λέτε. Αλλά εγώ φοβάμαι περισσότερο όχι αυτούς που "δηλώνουν" επαγγελματίες αστρολόγοι αλλά αυτούς που είναι καθώς μερικοί είναι άσχετοι και αντιμετωπίζουν την αστρολογία επιφανειακά. Αν έκανα και εγώ αντιγραφές από βιβλία θα είχα δημοσιεύσει εδώ πολλά θέματα....:bigsmile:

Αυτό είναι γνωστό αλλά με ενδιαφέρει τουλάχιστον αν υπάρχει ως ένδειξη κάτι μόνιμο και αν ναι τι είδος δουλειάς είναι;Για παραδειγμα εγώ νομίζω οτι υπάρχει ένδειξη απασχόλησης με Η/Υ αλλά επειδή δεν μπορώ να ερμηνεύσω εύκολα τα πράγματα ζητάω την βοήθεια όποιου τα καταφέρνει καλύτερα.Το σπάσιμο είναι ότι συμμετάχουν πολλοί οικοι δεν είναι εύκολο σαν ερμηνεία.Το μόνο που μπορώ να πω με σιγουριά είναι οτι έχει κάνει 2 επαγγέλματα μαζί (ακμή10ου Δίδιμοι).Όποιος μπορεί να βοηθήσει παιδιά γιατί έχει πέσει απελπισία..
    ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΥΧΑΙΟ

Όνομα:
    Δεσποινα

Quote Originally Posted by paraskeyh View Post
    Αυτό είναι γνωστό αλλά με ενδιαφέρει τουλάχιστον αν υπάρχει ως ένδειξη κάτι μόνιμο και αν ναι τι είδος δουλειάς είναι;Για παραδειγμα εγώ νομίζω οτι υπάρχει ένδειξη απασχόλησης με Η/Υ αλλά επειδή δεν μπορώ να ερμηνεύσω εύκολα τα πράγματα ζητάω την βοήθεια όποιου τα καταφέρνει καλύτερα.Το σπάσιμο είναι ότι συμμετάχουν πολλοί οικοι δεν είναι εύκολο σαν ερμηνεία.Το μόνο που μπορώ να πω με σιγουριά είναι οτι έχει κάνει 2 επαγγέλματα μαζί (ακμή10ου Δίδιμοι).Όποιος μπορεί να βοηθήσει παιδιά γιατί έχει πέσει απελπισία..
    με ολο τον σεβασμο προς το προσωπο σου
    αγαπητο μελος
    αλλα δημοσιο καπουτ
    βουλιαξαμεν!!

φιλικα:bigsmile:
    Η χειροτερη αισθηση ...ειναι η ψευδαισθηση....
    Δ.Κ

Page 1 of 8 1 2 3 4 5 ... LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 5 users browsing this thread. (0 members and 5 guests)