s
οψεις ωροσκοπου - Page 5
Καλωσήλθατε στην αστρολογική μας κοινότητα! αστρολογία στην ελλάδαΕΔΩ ΧΤΥΠΑ Η ΚΑΡΔΙΑ ΤΗΣ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑΣ
Register

Αξιόπιστο! Έγκυρο, ΔΩΡΕΑΝ αστρολογικό πρόγραμμα online!

ΔΩΡΕΑΝ γενέθλια ανάλυσή, προσωπικές διελεύσεις, ερωτικές προβλέψεις κάθε μέρα!

ΓΡΑΠΤΕΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΤΙΜΕΣ! Τις βρίσκετε ΜΟΝΟ στο νέο μας site. Πατήστε εδώ
Βρείτε μας στο Facebook Βρείτε μας στο Twitter Επικοινωνήστε μαζί μας
Page 5 of 5 FirstFirst 1 2 3 4 5
Results 41 to 47 of 47
    Όνομα:
    Marina

Re: οψεις ωροσκοπου

Καλησπέρα,
    Όταν ο ωροσκόπος είναι στο Σκορπιό και κάνει τρίγωνο με σελήνη(ιχθει) που είναι στον 5ο οίκο και τετράγωνο με μεσουράνημα που είναι στο Λέοντα τι σημαίνει ?

ευχαριστώ

Quote Originally Posted by juela View Post
    ρε παιδια,οταν λετε χιαστη εννοειτε σε συνοδο?
    εμενα ο ωροσκοπος μου ειναι σε συνοδο με την αφροδιτη,τον ερμη και τον πλουτωνα...(ολα στον σκορπιο)μπορει καποιος παρακαλω να μου το ερμηνευσει...
    ελατε ρε παιδια δεν μπορει καποιος να μου το ερμηνεψει...:sad2::sad2:

Γιατι εμενα μου το ερμηνευσαν εμενα αυτο που ζητησα..

Η συνοδος του Ωροσκόπου με την Αφροδίτη δίνει μια προσωπικότητα που προσαρμόζεται στο περιβάλλον , είναι άνετη και γοητευτική, ενώ με τη σύνοδο ωροσκόπου-ερμή δείχνει πως είναι ταυτόχρονα ενθουσιώδης και εγκεφαλική.Ωστόσο η όψη με τον Πλούτωνα δείχνει πως ταυτόχρονα επιζητά και την εξουσία και επιβολή.
    Το ότι όλα είναι στον σκορπιο δείχνει πως χαρακτηρίζεται το άτομο από έντονη διαίσθηση, είναι καχύποπτο και το ελκύουν τα μυστήρια (ερμης), είναι επίσης παθιασμένο και ζηλευει, ενω ζει με ένταση (αφροδίτη). Αν και απομυθοποιησε αυτά που παλαιότερα ήταν ταμπου (πλούτωνας), θέλει το ίδιο να επιβληθεί στο περιβάλλον του διατηρώντας παραλληλα ένα πέπλο μυστηρίου! :embarrest

Όνομα:
    Από τους 45 ένας.

Quote Originally Posted by astrotrella View Post
    Γιατι εμενα μου το ερμηνευσαν εμενα αυτο που ζητησα..
    .......Δηλαδή?

.
    Mind over matter.

.
    .
    > >

[QUOTE=kiaRRa;100288]Η συνοδος του Ωροσκόπου με την Αφροδίτη δίνει μια προσωπικότητα που προσαρμόζεται στο περιβάλλον , είναι άνετη και γοητευτική, ενώ με τη σύνοδο ωροσκόπου-ερμή δείχνει πως είναι ταυτόχρονα ενθουσιώδης και εγκεφαλική.Ωστόσο η όψη με τον Πλούτωνα δείχνει πως ταυτόχρονα επιζητά και την εξουσία και επιβολή.
    Το ότι όλα είναι στον σκορπιο δείχνει πως χαρακτηρίζεται το άτομο από έντονη διαίσθηση, είναι καχύποπτο και το ελκύουν τα μυστήρια (ερμης), είναι επίσης παθιασμένο και ζηλευει, ενω ζει με ένταση (αφροδίτη). Αν και απομυθοποιησε αυτά που παλαιότερα ήταν ταμπου (πλούτωνας), θέλει το ίδιο να επιβληθεί στο περιβάλλον του διατηρώντας παραλληλα ένα πέπλο μυστηρίου! :embarrest[/QUO
    wow Σας ευχαριστω πολυ:bigsmile::bigsmile::bigsmile:

Quote Originally Posted by Δείμων View Post
    .......Δηλαδή?
    Δηλαδη ειχα γραψει πριν καποιες μερες και δεν μου το ερμηνευσαν ειχα πει οτι εμενα ο ωροσκοπος μου στους διδυμους κανει οψεις εξαγωνου με την Αφροδιτη στον Κριο τετραγωνου με τον Αρη στους ιχθυεις τριγωνο με τον Βορειο δεσμο χιαστι με τον Ουρανο το βερτεξ και τον κληρο της τυχης..Τι δειχνουν αυτα? Και πιο πολυ με ενδιαφερει το τριγωνο με τον ΒΔ τι σημαινει..Καμια ιδεα κανεις?

Page 5 of 5 FirstFirst 1 2 3 4 5

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 3 users browsing this thread. (0 members and 3 guests)