s
οψεις αντιπαθειας
Καλωσήλθατε στην αστρολογική μας κοινότητα! αστρολογία στην ελλάδαΕΔΩ ΧΤΥΠΑ Η ΚΑΡΔΙΑ ΤΗΣ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑΣ
Register

Αξιόπιστο! Έγκυρο, ΔΩΡΕΑΝ αστρολογικό πρόγραμμα online!

ΔΩΡΕΑΝ γενέθλια ανάλυσή, προσωπικές διελεύσεις, ερωτικές προβλέψεις κάθε μέρα!

ΓΡΑΠΤΕΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΤΙΜΕΣ! Τις βρίσκετε ΜΟΝΟ στο νέο μας site. Πατήστε εδώ
Βρείτε μας στο Facebook Βρείτε μας στο Twitter Επικοινωνήστε μαζί μας
Page 1 of 4 1 2 3 4 LastLast
Results 1 to 10 of 40

οψεις αντιπαθειας

Καλημερα σε ολους!!!!Σας εχει τυχει ποτε να συναντησετε ενα ατομο και χωρις να εχετε ανταλλαξει ουτε μια κουβεντα ασχημη μεταξυ σας να μην το θελετε καθολου ως και να τον αντιπαθησετε απο την πρωτη στιγμη??? Πολλες φορες εχουμε ρωτησει για οψεις που μας φερνουν κοντα σε ανθρωπους αλλα ποιες οψεις ειναι εκεινες που μπορει να μας κανουν σε μια επαφη με τον αλλον να μην τον θελουμε καθολου.ρωταω κυριως συναστριακα.υποθετω οτι θα πρεπει να εχει καποιους πλανητες στον 7 οικο που δειχνει επισης εχθρους η να υπαρχουν αρνητικες οψεις αναμεσα στην σεληνη η στην αφροδιτη με τον κρονο του αλλου ωστε να μην ρεει καταλληλα το συναισθημα αναμεσα στην σχεση η αρνητικες οψεις με πλανητες στον 3 οικο οικο της επικοινωνιας η στον 10 ?η ειναι κυριως θεμα του αστρολογικου χαρτη καθενος και οχι θεμα συναστριακο?παραδειγμα ενα τετραγωνο ωροσκοπου με ηλιο μπορει να δειχνει αντιπαθητικο ατομο?

Όνομα:
    Μαρία

Re: οψεις αντιπαθειας

Πιστεύω ότι αφού πρόκειται για αντιπάθεια χωρίς ιδιαίτερο λόγο, απλά από ένστικτο, ίσως ανάγεται στη σφαίρα του Ποσειδώνα, την ικανότητα δηλαδή του Ποσειδώνα να αντιλαμβάνεται τα vibes που λέμε, αυτά τα αόρατα κύματα που εκπέμπει ο άλλος. Κάποια όψη του Ποσειδώνα μας με κάποιο πλανήτη ή σημείο του αντικειμένου της αντιπάθειάς μας ίσως.

Μια άλλη άποψη θα ήταν συναστριακή όψη με κάποιο Δεσμό της Σελήνης (μας).

Ο ίδιος ο χάρτης του ατόμου να τον κάνει αντιπαθητικό χωρίς να συγκρίνεται με το δικό μας, είναι παρατραβηγμένο, ειδικά ο Ήλιος σε τετράγωνο με τον ωροσκόπο.
    Προσέχω την πόλη μου. Επιλέγω ΑΣΤΡΙΚΕΣ συγκοινωνίες.

ναι ..σιγουρα.απλα μποει να τον κανει καπως πιο ψυχρο,,δεν ξερω ισως να επηρεαστηκα αρνητικα απο το γεγονος οτι εδειχνε σαν να βρισκονταν μεσα σε γυαλα .ειχε μια αποσταση ,ενα σνοπισμο ακομα και χωρις να μιλαει.εχω ακουσει οτι αρνητικες οψεις με τον ωροσκοπο δειχνουν τετοιο χαρακτηρα ηλιο σε τετραγωνο φερνει μια ψυχροτητα και σε τετραγωνο με πλουτωνα δειχνει ατομο που ακομα και να ειναι διαφορετικο στην αρχη φοβιζει τον αλλον.δεν ξερω κατα ποσο αυτο αληθευει γι αυτο ρωτησα..:embarrest

Όνομα:
    Μαρία

Δεν αντιλέγω, απλά θέλει να εξεταστεί σε συνάρτηση με το δικό σου χάρτη, αλλιώς θα έκανε το άτομο αντιπαθητικό σε όλο τον κόσμο, ενώ στην πραγματικότητα οι άλλοι να μην τον βρίσκουν τόσο αντιπαθητικό όσο εσύ. Έχεις στοιχεία του χάρτη του για να το τεστάρεις;

Quote Originally Posted by hattie23 View Post
    ναι ..σιγουρα.απλα μποει να τον κανει καπως πιο ψυχρο,,δεν ξερω ισως να επηρεαστηκα αρνητικα απο το γεγονος οτι εδειχνε σαν να βρισκονταν μεσα σε γυαλα .ειχε μια αποσταση ,ενα σνοπισμο ακομα και χωρις να μιλαει.εχω ακουσει οτι αρνητικες οψεις με τον ωροσκοπο δειχνουν τετοιο χαρακτηρα ηλιο σε τετραγωνο φερνει μια ψυχροτητα και σε τετραγωνο με πλουτωνα δειχνει ατομο που ακομα και να ειναι διαφορετικο στην αρχη φοβιζει τον αλλον.δεν ξερω κατα ποσο αυτο αληθευει γι αυτο ρωτησα..:embarrest
    Προσέχω την πόλη μου. Επιλέγω ΑΣΤΡΙΚΕΣ συγκοινωνίες.

Όνομα:
    Λινα.

Καλησπερα σε ολους:bigsmile:

Ειναι πραγματικα πολυ ενδιαφερων θεμα!!!
    Εχω την εντυπωση πως πρεπει να κανει αρνητικες οψεις ο Κρονος του ενος με καποιο πλανητη του αλλου...Αν και σε μια περιπτωση ερωτικης συναστριας υπηρχε αμοιβαιο τετραγωνο Κρονου του ενος με Σεληνη του αλλου και αντιστροφα.Ενω υπηρχε ελξη (οχι απο την αρχη τουλαχιστον απο την μερια του ενος) τελικα δεν κατεληξε καπου...
    Περιμενω να διαβασω και αποψεις αλλων μελων με ενδιαφερον.

Φιλικα:bigsmile

Υ.Γ.Διστυχος δεν εχω τα στοιχεια μιας γυναικας που για ενα ανεξηγητο λογο δεν την ειχα συμπαθησει απ την αρχη (δεν μου ειχε κανει τιποτα) απλα αισθανομουν την αρνητικη της ενεργεια εντονα (και οχι μονο εγω) θα ηταν χρησιμο,γιατι θα μπορουσα να γραψω ενα τρανταχτο παραδειγμα:

Όνομα:
    Πόπη

Ίσως σε μια τέτοια υπόθεση θα πρέπει
    να δούμε τον 11 οίκο (φίλοι) και τον ωροσκόπο (φαίνεσθαι).
    Επισης τον 5ο οίκο που φέρεται εκτός των άλλων να είναι ο οίκος
    των ατελών διεργασιών μέσω του κάρμα μας. Μπορεί να είμαστε εμείς
    το άτομο που αντιστοιχεί στο χάρτη του εκάστοτε ''ανιπαθητικού''
    και τελικά αυτός να είναι μία χαρά άνθρωπος κι εμείς να είμαστε οι αρνητικοί
    σε σχέση μ'εκείνον. Παραλυρώ μου φαίνεται....:unsure:
    Όλα αυτά τα λέω χωρίς να είμαι βέβαιη για τίποτα :blink:. Διορθώστε με άμεσα!

Πέραν τώρα της αστρολογίας, υπάρχουν πολύ καλοί φίλοι στη ζωή μου
    που χωρίς να μου έχουν κάνει κακό -ίσα -ίσα πάντα είναι εκεί όταν τους χρειαστείς
    και είναι πολύ καλά παιδιά- κουβαλούν μία αρνητική ενέργεια.
    Είναι αυτό που έλεγε η γιαγιά μου ''Είναι βαρυίσκιωτος'' :nuts:
    Θέμα ενέργειας...
    Tabula rasa

Ειναι λιγο δυσκολο γιατι δεν εχω ακριβη ωρα ποτε δεν μπορουμε να δουμε οικοθεσια .αλλα μπορει οντως τελικα να ειμαι εγω εκεινη που τον εκνευριζει γιατι στους αλλους ειναι οκ.Ωστοσο και εγω ενιωσα την ιδια κακη ενεργεια οταν τον συναντησα ...Δεν ξερω αν ηταν καρμικο η οχι :toung: παντως μια παγωμαρα την εχω μαζι του παρολες τις προσπαθειες που εκανα να τον πλησιασω ως φιλο του τοτε αγοριου μου.Αν και ολοι οι αλλοι ηταν ευχαριστη συντροφια για μενα εκεινος ηταν παντα πολυ απομακρος.ειχε εντελως παραξενη συμπεριφορα .καταρχην ακομα και οταν του μιλουσα στην παρεα ποτε δεν μου απαντουσε σαν να μην υπηρχα :weird:δεν εχω αδικο που δεν τον πολυ συμπαθω...

Όνομα:
    ΡΟΥΛΑ

Καλησπερα σε ολους ...μου εχει τυχει να γνωρισω ατομο το οποιο να μου ειναι αντιπαθες απο την πρωτη στιγμη χωρις λογο οπως κ σε πολλους αλλους γιατι μενω σε επαρχεια και πανω κατω ολοι γνωριζομαστε....εχω μονο ημερομηνια 01 11 1985 στην χιο και δυστιχως δεν γνωριζω πως να ανεβασω τον χαρτη. Κανοντας μια συναστρια βαζοντας πρωτα τα δικα μου στιχοια για να καταλαβω γιατι μου δημιουργει ολο αυτο το περιεργο συνεσθημα καθε φορα που μπορει τυχαια να την δω παρατηρησα οτι σχεδον ολοι οι πλανητες της ενεργοποιουν καποιον δικο μου οικο ακρη παραπερα βεβαια δεν εβγαλα....

Όνομα:
    ΡΟΥΛΑ

kamia apanthsh?

Όνομα:
    Κωστής

Γεια σου Ρούλα
    Τι εννοείς με τον όρο ενεργοποίηση. Μου μοιάζει περισσότερο σαν όρος συστήματος πρόγνωσης παρά σύγκρισης γενέθλιων χαρτών,
    Μετά μου φαίνεται λίγο απίθανο πλανήτης του ενός να ενεργοποιηεί οίκο άλλου. "Ενεργοποιήσεις" δεν φαίνεται πιο λογικό να συμβαίνουν μεταξύ πλανητών;

Και για το τέλος θα ήθελα να ρωτήσω. Εάν κάνεις τη συναστρία σου με το σύντροφό σου, με τη μητέρα σου, με τον χ ή τον ψ, οι πλανήτες τους δεν ειναι φυσικό να βρίσκονται μέσα στους οίκους σου;

Quote Originally Posted by loulakopia View Post
    Καλησπερα σε ολους ...μου εχει τυχει να γνωρισω ατομο το οποιο να μου ειναι αντιπαθες απο την πρωτη στιγμη χωρις λογο οπως κ σε πολλους αλλους γιατι μενω σε επαρχεια και πανω κατω ολοι γνωριζομαστε....εχω μονο ημερομηνια 01 11 1985 στην χιο και δυστιχως δεν γνωριζω πως να ανεβασω τον χαρτη. Κανοντας μια συναστρια βαζοντας πρωτα τα δικα μου στιχοια για να καταλαβω γιατι μου δημιουργει ολο αυτο το περιεργο συνεσθημα καθε φορα που μπορει τυχαια να την δω παρατηρησα οτι σχεδον ολοι οι πλανητες της ενεργοποιουν καποιον δικο μου οικο ακρη παραπερα βεβαια δεν εβγαλα....
    Γίνετε φίλοι μας στη νέα μας σελίδα στο Facebook

Παρακαλώ σιγουρευτείτε ότι ακολουθείτε τους όρους χρήσης του site - forum που είστε μέλος και έχετε αποδεχθεί κατά την εγγραφή σας.

Page 1 of 4 1 2 3 4 LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)