- ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΕΛΩΝ
- Οι χάρτες σας
- Υπολογίστε ένα νέο χάρτη
- ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΙ για όλους
- Ο Ουρανός τώρα
- Αστρολογικές εφημερίδες
- Εκλείψεις 1500 - 2099
- Σελήνη Κενή Πορείας
- Πλανητικές ώρες
- Χάρτης για όποια μέρα
- Γενέθλιος χάρτης 360 μοιρών
Results 11 to 20 of 35
-
22-03-2010, 05:34 AM #11
Re: Συζήτηση του άρθρου γάμος : πως ανιχνεύεται στον γενέθλιο χάρτη.
Δεν είμαι ειδική στην αστρολογία και προτρέπω όποιο άλλο μέλος γνωρίζει καλυτερα να με διορθώσει, αλλά ........
Νομίζω είναι έτσι όπως τα λες!! Και στην περίπτωση των γονιών μου,..που είχαν την όψη αυτή και στη συναστρία αλλά και στο σύνθετό τους, έγινε γάμος λόγω ξαφνικής έλευσης παιδιού, και γενικά τα παιδιά ήταν ευχάριστο συνδετικό στοιχείο για τη σχέση τους, και όχι για να περιαυτολογήσω, αλλά και εγώ και η αδερφή μου, υπήρξαμε πηγή περηφάνιας και ευτυχίας για αυτούς! Επίσης όταν είχανε κοινή πολιτική στο θέμα παιδιά (σχεδόν πάντα δηλ) πάντα πετυχαίνανε τους στόχους τους (στρατηγική για σπουδές, περάσαμε ήρεμη εφηβεία, δε λέγαμε ψέματα, δεν κάναμε τρέλες άσχημες, και τα άλλα γνωστά που κάνουν άλλους γονείς να καρδιοχτυπούν!) Γενικά πιστέυω ότι είναι μία όψη δημιουργική και ευχάριστα δυναμική, πυροδοτεί την εξέλιξή σας (εάν αυτό είναι παιδί δεν ξέρω μπορεί να είναι και ένα άλλο πεδίο δημιουργίας), δείχνει ότι όταν δουλεύετε μαζί πετυχαίνετε τους στόχους που θέτετε ΜΑΖΙ.
Και επισημαίνω ξανά ότι αυτά δεν τα διάβασα κάπου απλά έχω ένα ζωντανό παράδειγμα τέτοιου ζευγαριού και με βάση τη φύση των πλανητών αυτά τα συμπεράσματα βγάζω.
-
22-03-2010, 06:42 AM #12
Καλή μου Χρυσάνθη σε ευχαριστώ πολύ!!
-
22-03-2010, 08:20 AM #13
-
22-03-2010, 04:54 PM #14
Καλησπερα σε ολους:bigsmile:
Θα ηθελα αν μπορουσε το μελος Χρυσανθη να μας πει για αυτην την συναστριακη οψη Αρη-Δια των γονιων της.Δηλαδη σε ποιους οικους βρισκεται στην συναστρια τους (μηπως σε εναν απο τους δυο βρισκεται στον 5 η στον 4 οικο)?,σε ποιο ζωδιο ειναι και αν υπαρχει καποια οψη που κανει η Σεληνη ενος απο τους δυο σε αυτην την συνοδο.Νομιζω πως αυτες οι λεπτομεριες θα μπορουσαν να μας δωσουν μια πιο ολοκληρωμενη εικονα της συγκεκριμενης οψης.
Φιλικα:bigsmile:
-
23-03-2010, 02:23 AM #15
Καλή μου Adele χαίρομαι πολύ που σε βοήθησα!!! Δυστυχώς όμως δε γνωρίζω αυτό που μου ζητάς..αλλά κάτι θυμάμαι από ένα παλαιότερο post (όταν το βρω θα σου στείλω...) και νομίζω λεει ότι η ενεργοποίηση μιας όψης ενός γενέθλιου χάρτη εξαρτάται από τους εμπλεκόμενους πλανήτες (πχ ο Κρόνος συμβολίζει την ώριμη ηλικία, ο ¶ρης μέχρι τα 28 ?? κτλ...)....με κάθε επιφύλαξη, εδώ νομίζω μπορούν να βοηθήσουν κι άλλα μέλη..
Αλλά νόμιζα 'οτι με ρωτούσες για συναστρία!...Η παραπάνω διαδικασία (εάν είναι και η σωστή..!) αναφέρεται σε γενέθλιο.. Τώρα εάν προσανατολίζεσαι στο ότι σε γενέθλιο προδιαθέτει για ένα τέτοιο γεγονός (γρήγορο γάμο λόγω εγκυμοσύνης) , έχω την εντύπωση πως θα πρέπει και ο χάρτης του συντρόφου σου να συνηγορεί σε αυτό...και ένα σημείο του χάρτη του να ''ενεργοποιεί'' το αντίστοιχο δικό σου! Δηλαδή, αυτό ''δουλεύεται'' μόνο με δύο! Εάν τώρα υπάρχει ως συναστριακή όψη, μεταξύ δύο,και αυτοί οι δύο έχουνε σχέση ,...υποθέτω πως θα πρέπει να λειουργεί έτσι κι αλλιώς! (προώθηση δημιουργικών σχεδίων με ευκολία και γρήγορα-τώρα αν αυτό θα μετουσιωθεί στη σύλληψη ενός παιδιού! Τι να σου πω! Αυτό μάλλον δεν το ξέρει κανείς!)
Σε γενέθλιο χάρτη πάντως, αν υπάρχει σύνοδος ¶ρη Δία προσέχεις να μην ξοδεύεις τα χρήματά σου χωρίς λόγο! (και πάλι εάν κάποιος έχει αντίθετη γνώμη, με διορθώνει γιατί όλα αυτά που γράφω προέρχονται από διάβασμα και καθαρά ερασιτεχνικό ενδιαφέρον..πάντως χαίρομαι που έστω και μία φορά είμαι σε θέση να προσφέρω στην αστρολογική μας κοινότητα)
-
23-03-2010, 03:05 AM #16
Έπεσες διάνα!!!! Και για να γίνω συγκεκριμένη,...
Ανακάλυψα και άλλα συνταρακτικά για αυτήν την όψη! Λοιπον, αρχικά είχανε και οι δύο σύνοδο ¶ρη Δία στο γενέθλιό τους! Ο πατέρας είχε στενή σύνοδο ¶ρη Δία στον Κριό και στο 2 οίκο του (περίεργο, δεν απέκτησε ποτέ ακίνητη περιουσία αλλά μία περίοδο της ζωής του έβγαζε αρκετά χρήματα τα οποία και ξόδευε ... σε καλοπέραση!!
Η μητέρα έχει Δία στο Λεοντα (που σχηματιζει τέλειο τρίγωνο με τους ¶ρη-Δία του συζύγου της,..) και ¶ρη στις 25 του Καρκίνου σε στενή σύνοδο με Ουρανό, όλα αυτά στον 7 οίκο της!!. Η Σελήνη της τετραγωνίζει τους ¶ρη Δία του συντρόφου της. Εφόσον εξετάζουμε αυτήν την όψη παρόλο που βάση ανοχών (9 μοίρες) δε θα λέγαμε ότι ισχύει σύνοδος και δικού της ¶ρη Δία, εγώ πιστεύω πως πρέπει να το μετρήσουμε ...
Πράγματι ο σύζυγός της ήταν κάπως ευτραφής, αλλά και η σχέση που είχε μαζί του της άνοιξε ορίζοντες πνευματικούς...και εθεωρείτο για την εποχή ότι παντρέυτηκε άντρα καλύτερου κοινωνικό-οικονομικού επιπέδου.. (Δίας στον 7ο) ήταν επίσης ιδιόρυθμος,...αρκετά εκκεντρική προσωπικότητα χωρίς καθόλου κλισε συμπεριφορές, παντρεύτηκε αναπάντεχα λόγω εγκυμοσύνης (Ουρανός στον 7ο), και επίσης ο σύζυγός της ήταν αρκετά οξύθυμος θα πρέπει να πω. Καυγάδες και ένταση ήταν μέσα στο πλαίσιο,..παρόλο που δε χωρίσανε επισήμως ποτέ. (¶ρης στον 7ο).
Η Σελήνη του πατέρα κάνει όψη χιαστή με τους ¶ρη Δία της συντρόφου του.
Συναστριακά, ο Δίας της γυναίκας πέφτει στον 7 οίκο του συζύγου της (γάμος εν όψη) και οι ¶ρης Δίας του συζύγου πέφτουν στον 2 οίκο της (παρόλο που την έμαθε στην καλοπέραση για ένα διάστημα,..τίποτα από αυτά δεν έγινε επένδυση ή ακίνητη περιουσία,...τα χαρήκανε όμως!!)
Και το πιο αναμενόμενο από όλα: ... Στο σύνθετό τους είχανε σύνοδο ¶ρη-Δία στον 4ο οίκο της οικογένειας,...και Ουρανό στον 5ο των παιδιών..!!! Τι άλλο να πω!! Είδες η ανάλυση οίκων ποσο λεπτομερής είναι τελικά? Είχες δίκιο Natalia!!!
-
23-03-2010, 03:20 AM #17
-
23-03-2010, 03:31 AM #18
Ψάξε σε ποιούς οίκους σου ''πέφτουν'' οι πλανήτες αυτοί του συντρόφου σου,..για να δεις ποιος τομέας της ζωής σου θα...διεγερθεί γρήγορα (¶ρης) και θα μεγαλώσει (Δίας)... από τη σχέση που έχετε! Επίσης δες αν με κάποιο τρόπο ενεργοποιείς αυτήν την όψη του συντρόφου σου, δηλ. αν κάποιος άλλος πλανήτης σου κάνει όψη με τους δικούς του. Δε χρειάζεται ντε και καλά να την έχεις κι εσύ νομίζω.. (το παράδειγμα των δικών μου ήταν λιιιίγο ακράιο...σκέτη διαφήμιση της όψης!) ΠΧ, αν η Αφροδιτούλα σου ή η Σεληνούλα σου τριγωνίζει όμορφα όμορφα τους ¶ρη-Δία,....καλά μαντάτα μου ακούγονται!!!:bigsmile:
-
23-03-2010, 03:55 AM #19
-
23-03-2010, 05:38 PM #20
Καλησπερα Χρυσανθη,σε ευχαριστω που απαντησες:bigsmile:
Πραγματικα εντυπωσιαστηκα για το πως λειτουργησε η οψη στους γονεις σου και στο θεμα των οικων!!!
Μου κινησε το ενδιαφερων αυτη η οψη γιατι συναστριακα υπαρχει αναμεσα σε μενα και στον συντροφο μου.Συγκεκριμενα ο Διας του κανει συνοδο με τον Αρη μου (με ανοχη 2 μοιρων) στον 4 οικο μου στο ζωδιο του Ζυγου.Στον δικο του χαρτη αυτη η συνοδος πεφτει στον 8 οικο του.Σε αυτην την συνοδο η Σεληνη του κανει αντιθεση με τον Αρη μου και τον Δια του και η Αφροδιτη μου τετραγωνο (ευτυχως κανει ο Ηλιος μου τριγωνο και ο δικος του Ηλιος συνοδο).
Προσπαθωντας να ερμηνευσω αυτην την συνοδο στους συγκεκριμενους οικους βγαζω το συμπερασμα πως θα υπαρχει γρηγορη επεκταση σε οτι εχει να κανει με θεματα σπιτιου (δικος μου 4 οικος ) (ισως συγκατοικηση)? και στον δικο του 8 οικο οτι εχει να κανει με μεταμορφωση,σεξ και ισως καποιο δανειο? η με τα δικα μου οικονομικα?
Βεβαια ειναι νωρις ακομα για να γινουν ολα αυτα,απλα τα αναφερω σαν πιθανοτητα...
Στο συνθετο ο Διας ειναι στην ακμη του 7 οικου και κανει εξαγωνο με την Σεληνη(2 οικος) ,την Αφροδιτη και τον Ποσειδωνα(8 οικος) ,που φανταζομαι πως βοηθαει την κατασταση για συγκατοικηση η γαμο...?
Και μια που ανεφερες πως στον 5 οικο του συνθετου χαρτη τους υπαρχει ο Ουρανος, να σου πω πως στον γενεθλιο χαρτη μου εχω τον Ουρανο στον 5 οικο-και η Αφροδιτη του κανει συνοδο ακριβειας- (αναπαντεχη εγκυμοσυνη?παιδια φυση Ουρανου)?...θα δειξει στο μελλον
Ελπιζω να μην σε κουρασα με ολα αυτα που εχω γραψει,αλλα θα ηθελα να δω αν υπαρχουν πιθανοτητες,η καλυτερα ταση προς συγκατοικηση η γαμος.
Φιλικα:bigsmile:
Thread Information
Users Browsing this Thread
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Διαφήμιση
Χορηγός
Συνδεθείτε μαζί μας
© Copyright 2004-2022 myHoroscope.gr. All rights reserved.