s
Τι ζώδιο είμαι?
Καλωσήλθατε στην αστρολογική μας κοινότητα! αστρολογία στην ελλάδαΕΔΩ ΧΤΥΠΑ Η ΚΑΡΔΙΑ ΤΗΣ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑΣ
Register

Αξιόπιστο! Έγκυρο, ΔΩΡΕΑΝ αστρολογικό πρόγραμμα online!

ΔΩΡΕΑΝ γενέθλια ανάλυσή, προσωπικές διελεύσεις, ερωτικές προβλέψεις κάθε μέρα!

ΓΡΑΠΤΕΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΤΙΜΕΣ! Τις βρίσκετε ΜΟΝΟ στο νέο μας site. Πατήστε εδώ
Βρείτε μας στο Facebook Βρείτε μας στο Twitter Επικοινωνήστε μαζί μας
Results 1 to 4 of 4

Τι ζώδιο είμαι?

Γεια σας!Είμαι καινούργια στην παρέα και δεν ξέρω κατά πόσο η απορία μου μπορεί να δημοσιευτεί ως νέο θέμα η ανήκει σε κάποιο άλλο...σύγνωμη αν εχω κάνει κάποιο λάθος...θα ήθελα να σας ρωτίσω τι ζώδιο είμαι και ποιος ειναι ο ωροσκόπος μου.Έχω γεννηθεί στισ 23 Ιουλίου 1991 κ ώρα 06.00.Πίστευα πάντα πως ήμουν λεων αλλα πρόσφατα πληροφορίθηκα πως μπορεί να είμαι καρκίνος.Σας ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων!:bigsmile:

Όνομα:
    Μαρία

Re: Τι ζώδιο είμαι?

Καλως μας ήρθες okar!

Το συγκεκριμένο site διαθέτει για τα μέλη του δωρεάν ένα πολύ καλό υπολογιστικό πρόγραμμα. Θα πας εκεί που λέει δωρεάν ωροσκόπιο (στο πάνω μέρος της σελίδας) κι από εκεί, στο "προσθήκη νέου". Θα περάσεις τα στοιχεία σου και θα πάρεις έναν αριθμό ID. Έπειτα πας εκεί που λέει "οι χάρτες σας" και έχεις μια σειρά επιλογών. Διάλεξε το "δωρεάν γενεθλια ανάλυση" και θα σου λυθούν όλες οι απορίες σου (και κάτι παραπάνω...):bigsmile:

Καλή αρχή!

Όνομα:
    Πόπη

Quote Originally Posted by okar View Post
    Γεια σας!Είμαι καινούργια στην παρέα και δεν ξέρω κατά πόσο η απορία μου μπορεί να δημοσιευτεί ως νέο θέμα η ανήκει σε κάποιο άλλο...σύγνωμη αν εχω κάνει κάποιο λάθος...θα ήθελα να σας ρωτίσω τι ζώδιο είμαι και ποιος ειναι ο ωροσκόπος μου.Έχω γεννηθεί στισ 23 Ιουλίου 1991 κ ώρα 06.00.Πίστευα πάντα πως ήμουν λεων αλλα πρόσφατα πληροφορίθηκα πως μπορεί να είμαι καρκίνος.Σας ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων!:bigsmile:
    Αγαπητή Okar,
    όπως πολύ καλα σε ενημέρωσε η wind*1
    υπάρχει πολύ καλό πρόγραμμα στο site κατανοητό ακόμα και
    και για τους πολύ αρχάριους.
    Βέβαια πρεπει να είσαι απόλυτα βέβαιη για την ακριβή ώρα γέννησης σου
    για να είναι αξιόπιστο το αποτέλεσμα που θα σου δώσει όσον αφορά το ζώδιό σου.
    Ακόμα και λίγα λεπτάκια κάνουν τη διαφορά.
    Καλά αποτελέσματα!:bigsmile:
    Tabula rasa

Σας ευχαριστω παρα πολύ και τις 2 για τις αμεσες απαντησεις!Τελικα πιστευα λαθος...ειμαι καρκινος με ωροσκοπο καρκινο...!

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)