s
"Εκδίκηση"...Ενα πιάτο που τρώγεται κρύο?? - Page 40
Καλωσήλθατε στην αστρολογική μας κοινότητα! αστρολογία στην ελλάδαΕΔΩ ΧΤΥΠΑ Η ΚΑΡΔΙΑ ΤΗΣ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑΣ
Register

Αξιόπιστο! Έγκυρο, ΔΩΡΕΑΝ αστρολογικό πρόγραμμα online!

ΔΩΡΕΑΝ γενέθλια ανάλυσή, προσωπικές διελεύσεις, ερωτικές προβλέψεις κάθε μέρα!

ΓΡΑΠΤΕΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΤΙΜΕΣ! Τις βρίσκετε ΜΟΝΟ στο νέο μας site. Πατήστε εδώ
Βρείτε μας στο Facebook Βρείτε μας στο Twitter Επικοινωνήστε μαζί μας
Page 40 of 42 FirstFirst ... 30 36 37 38 39 40 41 42 LastLast
Results 391 to 400 of 420
    Όνομα:
    Πόπη

Re: "Εκδίκηση"...Ενα πιάτο που τρώγεται κρύο??

εκδικηση...
    πιατο κρυο ή ζεστο πάντα επιστρέφει
    σ'εκεινον που το μαγείρεψε...
    Πιστεύω σε ένα και μόνο πράγμα, ότι η εκδίκηση
    δεν είναι μία ατάκα που πονάει, ένα χαστούκι που σε ντροπιάζει δήμοσια
    ή ένας συγκεκριμένος διαξιφισμός ατόμων.
    Η εκδίκηση μας προς τους άλλους έρχεται από μόνη της γιατί
    όλος ο πόνος που μας προκάλεσαν επιστρέφει μπούμεραγκ σε μεγαλύτερη ισχύ.
    ¶ρα... καθίστε αναπαυτικά στον καναπέ σας και κάντε τα δικά σας σχέδια για το μέλλον
    αντι να σπαταλάτε ενέργεια για τέτοιου είδους μικρότητες... Βέβαια εξαρτάται και για τι
    ακριβώς μας έχει προκαλέσει ο άλλος και βεβαίως αν το έχει κάνει σκόπιμα...
    Ε, τότε νομίζω το πιάτο πρεπει να είναι ΚΡΥΟ -Η' τώρα ή ποτέ!-:amuse:

Το πιστεύω και γω, έρχεται από μόνη της, χωρίς να χρειαστεί να κάνω κάτι,.....συνήθως αργότερα, είναι νομίζω η ισορροπία της φύσης. Μερικές φορές όμως αισθάνθηκα τρομερές τύψεις, γιατί η τιμωρία ήταν πολύ σκληρή... και η σκέψη πως ισως το προκάλεσα εγώ, με βασάνιζε. Μετά κατάλαβα ότι δεν ήταν έτσι ότι είναι να γίνει θα γίνει, είναι αυτό που λέμε η Θεία Δίκη. Απλά σκέφτομαι ότι τελικά κακώς δεν έκανα κάτι για να αντιδράσω και να πάρω την κατάσταση στα χέρια μου, εγώ θα ήμουν πιο μαλακιά από Αυτήν....και θα αισθανόμουν και άμεση ικανοποίηση,... είναι ωραίο να υπερασπίζεσαι τον εαυτό σου. ¶λλωστε ποτέ δεν επιτίθεμαι ύπουλα ή άδικα. Και για να το πάω αστρολογικά έχω 3 πλανήτες στον 8ο.....αλλά συμφωνώ ότι όποιος θέλει εκδίκηση να τον κλαίτε γιατί είναι τόσο πληγωμένος ο ίδιος που είναι σα να εκδικείται και τον εαυτό του ταυτόχρονα.

Όνομα:
    Δεσποινα

Quote Originally Posted by Χρυσάνθη View Post
    .αλλά συμφωνώ ότι όποιος θέλει εκδίκηση να τον κλαίτε γιατί είναι τόσο πληγωμένος ο ίδιος που είναι σα να εκδικείται και τον εαυτό του ταυτόχρονα.
    γιατι βρε Χρυσανθη μου να τον κλαιμε;;;:toung:
    βρε τον λαιμο κατω θα του πατησω ετσι και μου την φερει
    δεν θα ξερει απο που του ηρθε λεμεεε:bigsmile::nuts:
    Η χειροτερη αισθηση ...ειναι η ψευδαισθηση....
    Δ.Κ

Όνομα:
    Κωνσταντία

Καλημέρα σας!!! Όσο αφορά την εκδίκηση.. με πάνει βασικα τις πρώτες μέρες... και τσαντίζοναι κλαίω κλπ κλπ.. μετα μου περνάει!! αλλά αν ξαναβρεθεί στο δρόμο μου και η τύχη είναι προς το μέρος μου... ναι παίρνω την εκδίκηση μου!!! Αλλα το κάνω αυτό οχι επειδη μισω.... ισα ισα για να καταλάβει αυτο που ένιωσα και εγώ.... με λιγα λογια παντα με το ιδιο νομισμα!!! ετσι μου βγαινει βασικα!!! αυτα!!!
    Οι αδυναμίες μας δεν μας βλάπτουν ..αν τις γνωρίζουμε!

Quote Originally Posted by ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΚΟΥΚΙ View Post
    γιατι βρε Χρυσανθη μου να τον κλαιμε;;;:toung:
    βρε τον λαιμο κατω θα του πατησω ετσι και μου την φερει
    δεν θα ξερει απο που του ηρθε λεμεεε:bigsmile::nuts:
    Δεσποινάκι, ( ωραίο το τακούνι by the way!!! ), εάν σου τη φέρει άνευ λόγου, τότε και γω μαζί σου,....μόνο που για να θέλει κάποιος εκδίκηση, συνήθως του την έχεις φέρει εσύ πρώτα!!... αλλιώς δε λέγεται εκδίκηση, λέγεται επίθεση! Και σε αυτήν ναι απαντάμε!!!! Ακαριαία!... ( πω πω σε φοβήθηκε το μάτι μου!!...:bigsmile

Δεν είναι απόλυτο ότι θα του την έχεις φέρει εσύ για να θέλει εκδίκηση είναι πολλοί οι λόγοι που μπορεί να του δημιουργήσουν αυτή την επιθυμία ,γιΆ αυτό ψηφίζω εκδίκηση έτσι για να μην τα βάζουν κ πολύ μαζί μας..

Την άμεση αντίδραση τη θεωρώ ντόμπρα, ειλικρινή, τη σέβομαι. Η εκδίκηση, όπως το αντιλαμβάνομαι, είναι κρύο πιάτο. Πιστεύω στη νομοτέλεια. Όταν βλάπτεις, επιστρέφει σε εσένα, όπως και κάθε άλλη ενέργεια. Ακόμα και αν δε βλάψεις εσκεμμένα. Και ίσως επιστρέφει με όχι πάντα κραυγαλέο και ορατό τρόπο.
    Προτιμώ να αλλάζω κατεύθυνση, να παίρνω τις ευθύνες μου, το μάθημά μου. (Ο Ουρανός στον ωροσκόπο ίσως).
    Αυτό σα φιλοσοφία ζωής, αλλά δε θέλω να είμαι αφοριστική. Ποτέ δε ξέρεις και ποτέ μη λες ποτέ. Δε ξέρω σε περίπτωση που κάποιος έβλαπτε σοβαρά κάποιο αγαπημένο μου πλάσμα, αν θα ήμουν τόσο "πάμε για άλλα". (Μπορεί να έβλεπε τον ¶ρη-Ταύρο σε υαλοπωλείο). :blink:

Το εύκολο είναι η εκδίκηση το δύσκολο είναι να συγχωρείς.Η εκδίκηση δίνει 10 δευτερόλεπτα ικανοποίηση και πολλά βράδια τύψεων.

Όνομα:
    Δεσποινα

Quote Originally Posted by Carnival_Of_Rust View Post
    Το εύκολο είναι η εκδίκηση το δύσκολο είναι να συγχωρείς.Η εκδίκηση δίνει 10 δευτερόλεπτα ικανοποίηση και πολλά βράδια τύψεων.
    Ελα τωρα ..σιγα μην εχουμε και τυψεις..
    μια χαρα ειναι τα βραδυα

Δ.Κ:bigsmile:
    Η χειροτερη αισθηση ...ειναι η ψευδαισθηση....
    Δ.Κ

Ανάλογος τι περίπτωση αγαπητή μου και για πιο λόγο το έκανες.Στη δίκια μου περίπτωση ζύγισα τα καλά και τα κακά.Και από τι στιγμή που στο συγκεκριμένο άνθρωπο έδωσα ρεσιτάλ συναισθημάτων θα αισθανόμουν υποκριτής αν επιχειρούσα να την εκδικηθώ θα σήμαινε ότι όσα της έλεγα δεν τα εννοούσα.Μπορεί να με πόνεσε αλλά πες το μαζοχισμό χαλάλι της από εκεί και πέρα κρατάω τα καλά και πορεύομαι στο μέλλον το μόνο σίγουρο είναι ότι ανάμεσα σε εκείνη και σε εμένα κάποιους από τους δυο μας κοιμάται ήσυχος τα βράδια.

Page 40 of 42 FirstFirst ... 30 36 37 38 39 40 41 42 LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 3 users browsing this thread. (0 members and 3 guests)