- ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΕΛΩΝ
- Οι χάρτες σας
- Υπολογίστε ένα νέο χάρτη
- ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΙ για όλους
- Ο Ουρανός τώρα
- Αστρολογικές εφημερίδες
- Εκλείψεις 1500 - 2099
- Σελήνη Κενή Πορείας
- Πλανητικές ώρες
- Χάρτης για όποια μέρα
- Γενέθλιος χάρτης 360 μοιρών
Results 41 to 50 of 100
Thread: Απορία για όψεις συναστρίας.
-
17-03-2010, 03:59 PM #41
Αυτην την πιο οργανωμενη προσεγγιση την εχω εδω και πολυ καιρο υποψιν μου και σιγουρα καποια στιγμη θα την ξεκινησω :nuts:
Το μονο που περιμενω,ειναι να τελειωσω με τις υπολοιπες υποχρεωσεις μου,καθως εχω και κατι παννελληνιες που με ξανα:suspiciouπεριμενουν
:embarrest
και δεν συνεχιζω αλλο,διοτι τωρα σιγουρα ειμαι εκτος θεματος!
-
19-03-2010, 09:53 PM #42
Re: Απορία για όψεις συναστρίας.
σε μια συναστρια η οψη συνοδου ηλιου -λιλιθ ειναι καλη και τι σημαινει??η λιλιθ ειναι στον ταυρο και ο ηλιος στους διδυμους στον 11 οικο..
-
20-03-2010, 09:02 AM #43
Εξαρτάται πώς το βλέπει ο καθένας. Σκέψου μια σύνοδο Ήλιου-Πλούτωνα σε μια συναστρία, χωρίς το όποια θετικά μπορεί να υπάρχουν. Αν είναι δικός σου ο Ήλιος είναι πιθανό να μη σου αρέσει και τόσο το "πνίξιμο" και η κυριαρχική πρακτική του Πλούτωνα.
Από την άλλη, η ακριβής θέση της Λίλιθ βγαίνει μόνον αν έχεις συγκεκριμένη ώρα και είσαι σίγουρη ότι δεν υπάρχει διαφορά μεγαλύτερη των 4 λεπτών. Επιπλέον, η συγκεκριμένη σύνοδος είναι ασύμβατη, μετέχουν δλδ 2 ζώδια και όχι ένα, άρα η δυναμική της εξασθενεί, ζορίζεται στο να βγάλει τη δυναμική της. Ακόμα, η Λίλιθ είναι δευτερεύον σημείο, τουτέστιν και να είναι σωστά τα στοιχεία γέννησης, απλώς θα σου επιβεβαιώσει κάποια δεδομένα που ούτως ή άλλως έχεις διακρίνει και διαπιστώσει ελέγχοντας τους κύριους παράγοντες της συναστρίας. :bigsmile:Επίκαιρον
Κεσάτια!
Πάγιον
Η αστρολογία είναι πολύ σημαντικό πράγμα, για να το αφήσουμε στα χέρια αυτών που δηλώνουν "επαγγελματίες" αστρολόγοι.
-
20-03-2010, 05:42 PM #44
Καλγησπερα σας !!!!!
Σας παρακαλω αν μπορειτε να με βοηθησετε σε μια απορια μου.
Εκανα το τεστ συμβατοτητας αλλα απο το παρακατς αποτελεσμα το μονο ποθ καταλαβαινς ειναι οτι δεν υπαρχει δυσαρμονια.
Ποιες ειναι οι ανωτερεσ τιμεσ των 3 αποτελεσματων ωτσε να μπορω να συγρινω και τι σημαινει η ισχυς και η αμοιβαια αποδοχη.
το αποτελεσμα
Ισχύς Αρμονία Αμοιβαία Αποδοχή
331.5660185 73.428086275(πρασινο) 2
τι μπορω να καταλαβω απο αυτο το αποτελεσμα?
Σας ευχαριστω εκ των προτερων!
-
20-03-2010, 05:42 PM #45
Μικρή πρόσθεση σε όσα είπε ο Μητσάκος, η ανοχή οψης συνόδου για τα μαθηματικά στοιχεία όπως Λίλιθ, κλήροι, δεσμοί κλπ. (μαθηματικά σημεία = δεν πρόκειται για φυσικά σώματα πλανήτες αστεροπλανητοειδείς κλπ. αλλά βγαίνουν μέσω υπολογισμών της θέσης κάποιων από τα παραπάνω) είναι μία το πολύ μιάμιση μοίρα. Βαριά δύο.
Σαν αρχάρια ότι απλά δεν είναι αρνητικό. Μπορείς να παίξεις με άλλες εισόδους δεδομένων γνωστών σου ατόμων για να βγάλεις μια προσωπική άποψη. Η συγκεριμένη μέθοδος πάντως βασίζεται σε πολύπλοκους συνδυασμούς και είναι πιθανόν κάποια στιγμή να την αφαιρέσουμε.
. Mind over matter.
.
.
> >
-
26-04-2010, 12:00 PM #46
σε μια συναστρια οι οψεις σεληνη εξαγωνο αφροδιτη και σεληνη χιαστι διας τι δειχνει για το ζευγαρι??και μια απορια..ισως λιγο χαζη αλλα εχω μπερδευτει...οταν λεμε οτι μια οψη ειναι καρμικη ειναι και για τους δυο καρμικη η εξαρταται απο τον πλανητη που συμετεχει και σε ποιον απο τους 2 ανηκει??πχ στην οψη ηλιου-κρονου...ο ηλιος ειναι του αντρα και ο κρονος της γυναικας..για ποιον απο τους 2 ειναι ..ειναι και για τους 2??ξερω παραδοσιακα οτι ο κρονος δινει μαθηματα ειναι ο "δασκαλος"..σκεπτομενη αυτο θα ελεγα οτι ο ηλιος ειναι αυτος που πρεπει να μαθει απο τον κρονο, αρα... για τον αντρα ειναι μαθημα -καρμα..ειμαι τελειως φαουλ,ετσι οπως το σκεφτηκα??
-
27-04-2010, 11:36 AM #47
Δεν θα σχολιάσω τον όρο "καρμική όψη" γιατί με βρίσκει κάθετα αντίθετη. Αυτά τα θέματα κανείς δεν είναι σε θέση να τα γνωρίζει και πολύ περισσότερο να τα αποδείξει. Όμως καμμιά όψη στην συναστρία δεν αφορά μόνο το ένα άτομο. Οι συναστριακές όψεις δείχνουν μια αλληλεπίδραση ανάμεσα στα δυο άτομα και αφορά στάσεις, συμπεριφορές, συναισθήματα που αφορούν πάντα και τους δύο.
-
05-05-2010, 05:42 PM #48
Καλησπέρα σε όλους!
Η απορία μου έεινα κάνει με την όψη χιαστί! Είναι μια όψη που πώς θα πρέπει να την αξιολογούμε στην συναστρία;
Όταν ας πούμε η σελήνη του άντρα κάνει όψη χιαστί με τον ήλιο της γυναίκας θεωρείται θετικό; αρνητικό;
Όποιος έχει χρόνο για μια απάντηση ας μας διαφωτίσει!
Ευχαριστώ πολύ και συγχαρητήρια για το αξιόλογο έργο σας!
-
05-05-2010, 06:19 PM #49
-
05-05-2010, 06:38 PM #50
Το διάβασα ...μάλιστα!
ευχαριστώ popininja!
Thread Information
Users Browsing this Thread
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Διαφήμιση
Χορηγός
Συνδεθείτε μαζί μας
© Copyright 2004-2022 myHoroscope.gr. All rights reserved.