s
Αρης συνοδο με ουρανος στον 5ο οικο
Καλωσήλθατε στην αστρολογική μας κοινότητα! αστρολογία στην ελλάδαΕΔΩ ΧΤΥΠΑ Η ΚΑΡΔΙΑ ΤΗΣ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑΣ
Register

Αξιόπιστο! Έγκυρο, ΔΩΡΕΑΝ αστρολογικό πρόγραμμα online!

ΔΩΡΕΑΝ γενέθλια ανάλυσή, προσωπικές διελεύσεις, ερωτικές προβλέψεις κάθε μέρα!

ΓΡΑΠΤΕΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΤΙΜΕΣ! Τις βρίσκετε ΜΟΝΟ στο νέο μας site. Πατήστε εδώ
Βρείτε μας στο Facebook Βρείτε μας στο Twitter Επικοινωνήστε μαζί μας
Results 1 to 3 of 3

Αρης συνοδο με ουρανος στον 5ο οικο

Καλησπερα,θα ηθελα να ρωτησω σχετικα με την παραπανω οψη τι ειδους ατυχηματα μπορει να φερει.Διαβασα σε αρθρα οτι οταν ο ουρανος και ο Αρης εμπλεκονται σε δυσμενεις οψεις αυτο συνηθως προκαλει ατυχηματα. Φυσικα μια οψη δεν μπορει να ερμηνευτει στον αερα ουτε ντε και καλα μια οψη που γινεται να φερει αναγκαστικα και καποιο γεγονος.Απλα επειδη ο ουρανος μου στο γενεθλιο χαρτη κανει μονο ενα τριγωνο με την σεληνη μου στο 9 οικο γενικοτερα φοβαμαι τις εντονες οψεις οπως οι συνοδοι οταν αυτοι συμβαινουν γιατι πιστευω οτι επηρεαζομαι πιο εντονα απο καποιον αλλον που μπορει να εχει οψεις οπως ουρανου και κρονου που καπως περιοριζει την ενεργεια του απροβλεπτου αυτου πλανητη.:toung:εγω μια ερμηνεια που θα μπορουσα να δωσω εχει να κανει σε σχεση με τα θεματα του 5 οικου ,ισως καποιο ατυχημα ενος παιδιου(δεν εχω ακομα παιδια αλλα δεν νομιζω οτι ειναι απαραιτητο να αφορα μονο ενα παιδι δικο μας) η καποιου ερωτικου συντροφου η ενα ατυχημα που θα ειχε σχεση με εμενα και θα εμπλεκεται καποιο παιδι η ο συντροφος.Επισης απο την στιγμη που υπαρχει γενεθλια οψη μεταξυ ουρανου και σεληνης θα μπορουσε με αυτη την διελευση να δηλωνει και ατυχημα στο εξωτερικο.δεν ξερω αν το ερμηνευω σωστα.:embarrest.

Re: Αρης συνοδο με ουρανος στον 5ο οικο

Λοιπον ?εδωσα την απαντηση απο μονη μου?ειμαι στο σωστο δρομο?η εκανα λαθος ερωτηση?η τα πραγματα ειναι τραγικα ?

Όνομα:
    Τίνα

Re: Αρης συνοδο με ουρανος στον 5ο οικο

Καλήμέρα hattie23.

Η θέση του ¶ρη μέσα σε ωροσκόπιο δείχνει την δράση μας, ανάλογα με την θέση του και τις όψεις, βλέπουμε που και πως διοχετευεται η δράση αυτή. Όταν σχηματίζει δύσκολη γωνία με τον Ουρανό, τον πλανήτη που σχετίζεται με οτιδήποτε απρόβλεπτο και ανατρεπτικό, η ενέργεια του ¶ρη βγαίνει σχεδόν ανεξέλεγκτη.
    Να υποθέσω ότι μιλάς για τροχαία ατυχήματα?

Ναι θα μπορούσε να φέρει τέτοιου είδους ατυχήματα με την διαφορά ότι θα πρέπει να συμμετέχει και ο Ερμής αλλά και πάλι ανάλογα τις θέσεις που βρίσκονται οι πλανήτες. Για να καταλάβεις τι εννοώ, θα φέρω ένα παράδειγμα από τον δικό μου τον χάρτη. Ερμής στον Κριό σε τετράγωνο με ¶ρη και σε αντίθεση με Ουρανό. Ο Αρης στον Αιγόκερω σε τετράγωνο με Ουρανό. Αρκετά σκληρές όψεις, ωστόσο, στην ζωή μου ένα τροχαίο ατύχημα είχα, το οποίο δεν προκλήθηκε από υπερβολική ταχύτητα και από το οποίο βγήκα απλώς σοκαρισμένη και τίποτα παραπάνω.

Όμως, γενικά είμαι πολύ εκρηκτικό άτομο, με υπερβολικές αντιδράσεις, αστραπιαίες, με το σύνδρομο της υπερκινητικότητας, αρκετά νευρική με απότελεσμα καθημερινά να έχω "ατυχήματα". Συνήθως είμαι γεμάτη μελανιές και σημάδια γιατί από όπου περνώ, χτυπώ.
    Επίσης, ουδέποτε αντιμέτωπισα πρόβλημα με το ρεύμα (τώρα αν κάποια στιγμή στην ζωή μου πάθω ηλεκτροπληξία...... δεν γνωρίζω). Ας μην τα συγκεκριμενοποιούμε και ας μην περιμένουμε πάντα το χειρότερο.

Μέσα στον 5ο οίκο μπορεί να δείχνει υπερκινητικά παιδιά, τα οποία δύσκολα θα καταπιέσει κάποιος. Φυσικά καλό είναι να προσέχουμε πάντα όταν αυτές οι όψεις ενεργοποιούνται από τις διελέυσεις γιατί ποτέ κανείς δεν ξέρει τι θα φέρουν. Στον χάρτη μου τις περισσότερες φορές που ενεργοποιείται η όψη του ¶ρη με τον Ουρανό έχω ημικρανίες εξαιτίας της υπερβολικής έντασης που νιώθω γι αυτό προσπαθώ να παραμένω όσο πιο ήρεμη μπορώ.

¶λλη λύση είναι, όταν ενεργοποιείται η όψη αυτή, το άτομο να εργαστεί σκληρά ώστε η δυναμική της όψης να μετατραπεί σε παραγωγή έργου.

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)