- ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΕΛΩΝ
- Οι χάρτες σας
- Υπολογίστε ένα νέο χάρτη
- ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΙ για όλους
- Ο Ουρανός τώρα
- Αστρολογικές εφημερίδες
- Εκλείψεις 1500 - 2099
- Σελήνη Κενή Πορείας
- Πλανητικές ώρες
- Χάρτης για όποια μέρα
- Γενέθλιος χάρτης 360 μοιρών
Results 11 to 13 of 13
-
27-06-2011, 12:19 AM #11
Re: Ο πρωθυπουργός και η Σεληνιακή έκλειψη (Βεδική ανάλυση)
Κάνετε πολυ καλά και βλέπετε τα θετικά. Δεν συμβαίνει όμως το ίδιο με όλους.
Και δεν υπάρχει λόγος να μην καταλαβαίνετε το σκεπτικό μου, το οποίο είναι πολύ απλο, και ταυτόσημο με αυτό εκατομμυρίων Ελληνων υπερ-φορολογουμένων και εξαπατημένων πολιτών.
Η επίθεση στην παραοικονομία "έγινε" κατα τη γνώμη μου, σε μια περίοδο όπου έπρεπε να καταπιούμε τα αντισυνταγματικά και ληστρικά μέτρα. Η δικογραφία ήταν 2 χρόνια στο ψυγείο και άλλαξε 3 φορές χέρια. Τυχαίο?
Ας μην ξεχνάμε πως πάντα σε περιόδους πολιτικών κρίσεων, αποκαλύπτονται σημεία και τέρατα και μας "σερβίρουν" μια κάθαρση, για να μας θολώσουν άλλη μια φορά. Νομίζω πως όλοι θυμούνται τα αποκαλυπτήρια στις τρομακρατικές γιάφκες, που λαμβάνουν χώρα σε περιόδους ανασχηματισμών και κρίσεων.
Επειδή όμως, είναι όλες οι απόψεις σεβαστές, τολμώ να καταθέσω πως οι εκλείψεις αυτές είχαν να κάνουν με μιντιακό αποπροσανατολισμό και εφαρμογή παράνομων αποφάσεων με το προσωπείο της νομοθεσίας.
Τέλος θα ήθελα να σας ξεκαθαρίσω πως δεν αμφιβάλλω καθόλου για την ποιότητα των αναλύσεων σας, οι οποίες εμπεριέχουν μέρος από το χρόνο σας, όπως συμβαίνει με όλους όσοι ασχολούνται με τον κόσμο της Αστρολογίας.
Σας ευχαριστω για την απάντηση.
Καλό βράδυ.Τα κορίτσια μου...
Όλη η ζωή μου..!!!!
-
27-06-2011, 12:30 AM #12
Αγαπητή φίλη
Πιθανόν να έχετε δίκιο για τον μιντιατικό αποπροσανατολισμό ,μια και εμπλέκεται ο Διδυμος ειναι πολύ πιθανόν .Απλά δεν ερεύνησα σε τέτοιο αστρολογικό βάθος και δεν γνωρίζω αν επαληθεύεται απο την σκοπιά της Ινδικής ,όποτε δεν μπορώ να αποφανθώ.
Απο την άλλη, εγώ πιστεύω πως δεν υπάρχουν άλλα κέντρα εξουσίας πέρα απο αυτές τις τάσεις που υποδεικνύουν οι πλανήτες ,για αυτό και δεν κάνω πολιτική συζήτηση η εικασίες πάνω σε θέματα παρά μόνο τα συζητώ απο την αστρολογική τους σκοπιά .
Ευχαριστώ για τα σχόλια σας και το γεγονός ότι παρακολουθείται την δουλεια μου .
-
29-06-2011, 11:54 PM #13
Εχω αναρτησει στο μπλογκ μου αρθρο, με θεμα τις τασεις που κυριαρχουν στο ζωδιο των Διδυμων .
Ο Ηλιος βρισκεται στο ζωδιο των Διδυμων απο τις 14/15 Ιουνιου εως τις 14/15 Ιουλιου .
Thread Information
Users Browsing this Thread
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Διαφήμιση
Χορηγός
Συνδεθείτε μαζί μας
© Copyright 2004-2022 myHoroscope.gr. All rights reserved.