-
Ωροσκόπιο Ελλάδας - Όψεις που δέχεται κατά την κρίση
Μέσα σε όλο αυτό που γίνεται τη βδομάδα αυτή, το οποίο με κάνει να νιώθω απορία, απογοήτευση, λύπη, θυμό και πάμε πάλι απογοήτευση, λύπη,......αναρωτήθηκα τι όψεις δέχεται το ωροσκόπιο της Ελλάδας αυτό το διάστημα ή μάλλον το διάστημα των τελευταίων μηνών, με ιδιαίτερη έμφαση τις τελευταίες μέρες και ειδικά τώρα που πάρθηκαν οι αποφάσεις που πάρθηκαν..
Δεν γνωρίζω το ωροσκόπιο , και παρόλο που έχει ξαναγίνει συζήτηση πάνω στο γενικό θέμα του ωροσκοπίου, ζητώ τα φώτα των αστρολόγων μας για το θέμα.. οχι οτι αυτό θα μας βοηθήσει σε κάτι, αλλά εδώ έχουμε πει άααλλα και άλλα, τι θα λέγατε να δούμε και αυτό?
Την καλημέρα μου και την καληνύχτα σας..
-
Re: Ωροσκόπιο Ελλάδας - Όψεις που δέχεται κατά την κρίση
Quote:
Originally Posted by
κρασακι
Μέσα σε όλο αυτό που γίνεται τη βδομάδα αυτή, το οποίο με κάνει να νιώθω απορία, απογοήτευση, λύπη, θυμό και πάμε πάλι απογοήτευση, λύπη,......αναρωτήθηκα τι όψεις δέχεται το ωροσκόπιο της Ελλάδας αυτό το διάστημα ή μάλλον το διάστημα των τελευταίων μηνών, με ιδιαίτερη έμφαση τις τελευταίες μέρες και ειδικά τώρα που πάρθηκαν οι αποφάσεις που πάρθηκαν..
Δεν γνωρίζω το ωροσκόπιο , και παρόλο που έχει ξαναγίνει συζήτηση πάνω στο γενικό θέμα του ωροσκοπίου, ζητώ τα φώτα των αστρολόγων μας για το θέμα.. οχι οτι αυτό θα μας βοηθήσει σε κάτι, αλλά εδώ έχουμε πει άααλλα και άλλα, τι θα λέγατε να δούμε και αυτό?
Την καλημέρα μου και την καληνύχτα σας..
Ο γενέθλιος που χρησιμοποιείται κυρίως είναι αυτός:
http://www.myhoroscope.gr/articles/hellas.gif
Βάλε να δεις και ποιες είναι οι διελεύσεις. Ενδιαφέρον έχει να δεις και τον χάρτη της 26/6ου, που έχει και την έκλειψη...
Δες τον Πλούτωνα που ενεργοποιεί το γενέθλιο τετράγωνο Δία-Πλούτωνα (8ος= ταμεία του κράτους, ασφαλιστικά ταμεία, τράπεζες, 11ος "φίλοι"/"σύμμαχοι"), τον ¶ρη στον 4ο σε σύνοδο με τον Κρόνο, τον Κρόνο που "κτύπησε" τη Σελήνη (=λαός) κλπ, κλπ....
-
Μητσάκο μου,
επειδή όντως είναι πολύ ενδιαφέρον θέμα για συζήτηση και απασχολεί όλους μας, μήπως σου είναι εύκολο να αναρτήσεις εδώ τον χάρτη της Ελλάδας για να τον βλέπουμε όλοι;
-
Δηλαδή στις 26/6, η έκλειψη γίνεται στον άξονα 2ου-8ου, η αντίθεση της συνόδου Δία Ουρανού στον 11ο με τον Κρόνο στον 5ο, αντίθεση του Ήλιου με τον Δία της Ελλάδας και τετράγωνο με Πλούτωνα, αντίθεση Αφροδίτης με τον Ήλιο της Ελλάδας και σύνοδος Αφροδίτης με τον Κρόνο της... Με τα λίγα που μπορώ να καταλάβω αυτή την στιγμή δεν μου φαίνονται και πολύ ευοίωνα.. Καλά, όταν γίνει και η σύνοδος διελαύνοντα Κρόνου με διελαύνοντα ¶ρη... τι θα γίνει άραγε;;; Μπορεί να φέρει βίαια ξεσπάσματα η αντίθεση των δύο συνόδων (Δίας/Ουρανός με Κρόνο/¶ρη);;
:unsure:
-
Μπορούμε να παρατηρήσουμε ότι μέσα στο 2009 (την κρίσιμη χρονιά), οι αντιθέσεις Κρόνου/Ουρανού έγιναν πάνω στην Αφροδίτη της Ελλάδας και σε ταυ με την Σελήνη της, κυβερνήτη του 2ου οίκου της των οικονομικών.
Από τα τέλη Φεβρουαρίου 2010, ο τράνζιτ Πλούτωνας είναι μέσα στην ανοχή που ενεργοποιεί το τετράγωνο ακριβείας της Ελλάδας Δία/Πλούτωνα στο 8ο/11ο σπίτι της. Αυτό δείχνει την επιβολή (Πλούτωνας) οικονομικών μέτρων (8ος οίκος) από διεθνείς οργανισμούς (11ος οίκος). Ο τράνζιτ Πλούτωνας θα ενεργοποιήσει με ακρίβεια αυτό το γενέθλιο τετράγωνο της Ελλάδας μέσα στο 2011.
Ο τράνζιτ ¶ρης που κινήθηκε για αρκετούς μήνες τώρα ανάδρομος στον Λέοντα, ενεργοποίησε την αντίθεση ακριβείας Ήλιου/Κρόνου της Ελλάδας και έκανε αντίθεση με τον γενέθλιο της Ουρανό. Αυτό εξηγεί τις σκληρές επιθέσεις που δέχτηκε η Ελλάδα με δηλώσεις ξένων αλλά και από τον ξένο τύπο αφού οι όψεις αυτές έγιναν στον 3ο/9ο της Ελλάδας. Η συμμετοχή του Ήλιου αλλά και η αντίθεση του τράνζιτ ¶ρη με τον Ουρανό, κυβερνήτη του 10ου, έπληξε την εικόνα της Ελλάδας, που δίνει την εντύπωση διαλυμένης χώρας (Κρόνος/Ουρανός).
Επίσης αυτό τον καιρό ο τράνζιτ Ποσειδώνας είναι στην ανοχή συνόδου με τον Ερμή, κυβερνήτη του ωροσκόπου της Ελλάδας και η όψη αυτή θα γίνει ακριβής μέσα στο 2011.
-
Να δούμε και έναν χάρτη της στιγμής, που αφορά την ανακοίνωση του νέου πακέτου μέτρων (ποιο είναι αλήθεια, το 3ο ή το τέταρτο μέσα σε 4 μήνες; :wacko: )....
Ενδιαφέρον έχουν το τ-τετράγωνο Κρόνου (2ος ερχόμενος από τον 6ο), Σελήνης (5ος, ερχόμενης από τον 12ο και σε σύνοδο με τον Πλούτωνα) και Δία (8ος, ερχόμενος από το 4ο), όπου μάλλον μπορούμε να διακρίνουμε την οικονομική ασφυξία που επιβάλλεται στις δαπάνες του δημόσιου τομέα, οι οποίες "παγώνουν" τη χαρά του κόσμου και που ίσως οδηγήσουν σε εκρηκτικές αντιδράσεις(παίζει και το τετράγωνο Σελήνης -Ουρανού από τον Οίκο και του "θανάτου" όπως λέγεται).
Βλέπουμε ακόμα το τρίγωνο Πλούτωνα-Ερμή, με τον Ερμή κυβερνήτη του 11ου στον 9ο, να ικανοποιεί τις απαιτήσεις των διεθνών οργανισμών, το παρασκήνιο και τις κρυφές ενέργειες των "αρχόντων" που όμως τώρα αποκαλύπτονται, με το τετράγωνο ¶ρη-Ήλιου, τα τελεσίγραφα και τον πόνο που φέρνει η χιαστί Αφροδίτης-Πλούτωνα, μαζί με την αίσθηση ότι όλα αυτά ήταν μιλημένα από πριν, απλώς μας πουλούσαν φούμαρα για "κόκκινες γραμμές" και κουραφέξαλα....
-
Και με χιαστί Κρόνου στον 2ο- σύνοδο Ποσειδώνα Χείρωνα στον 7ο τι εννοούμε;;
-
Quote:
Originally Posted by
gold soul
Και με χιαστί Κρόνου στον 2ο- σύνοδο Ποσειδώνα Χείρωνα στον 7ο τι εννοούμε;;
Η χιαστί Κρόνου-Ποσειδώνα/Χείρωνα μάς υποδεικνύει ότι τα συναισθήματα απόγνωσης ή θλίψης που μας δημιουργούνται από εσφαλμένες επιλογές του παρελθόντος μπορούν να αποτελέσουν το κίνητρο για μια αντικειμενική αξιολόγηση που θα μας βοηθήσει να θεραπεύσουμε τις "πληγές" μας ( :cheesy: ) και να αποφύγουμε αντίστοιχα λάθη στο μέλλον :bigsmile:
Το γελάκι πάει στον Χείρωνα...
-
Μου άρεσε ο ωροσκόπος στον Λέοντα και ο Ήλιος στον Ταύρο στο 10ο και σε τρίγωνο με Πλούτωνα. Αυτό δείχνει ότι η κυβέρνηση και η χώρα μπορεί να ανακτήσουν σε κάποιο βαθμό την αξιοπιστία τους.
Ο Κρόνος ανάδρομος στο 2ο και ο Ερμής, κυβερνήτης του 2ου, επίσης ανάδρομος δείχνουν ότι αυτά τα οικονομικά μέτρα μπορεί να αναθεωρηθούν μελλοντικά ή να μην μπορέσουν να εφαρμοστούν επαρκώς ή να εφαρμοστούν με μεγάλη δυσκολία. Ο Κρόνος ανάδρομος στο 2ο δείχνει (όπως και στον χάρτη της Ελλάδας) ότι οι οικονομικές δομές και οι θεσμοί της χώρας που κτίστηκαν από το παρελθόν αποτελούν τροχοπέδη στην οικονομική ανόρθωση. Τα τρίγωνα του Ερμή με την Σελήνη και τον Πλούτωνα δίνουν όμως ελπίδες για κάποια απόδοση των μέτρων αυτών.
Ο ¶ρης, κυβερνήτης του 9ου, πάνω στον ωροσκόπο δείχνει την δυναμική επέμβαση των ξένων στα ελληνικά πράγματα, όπως και τις διαφωνίες στο εσωτερικό της χώρας (¶ρης πάνω στον ωροσκόπο). Επίσης, μπορεί να δείξει αντιδράσεις που μπορεί να δεχτεί η κυβέρνηση σε νομοθετικές ρυθμίσεις.Ο ¶ρης σε τετράγωνο με τον Ήλιο στο 10ο δείχνει εντάσεις και διαφωνίες της κυβέρνησης με την ξένη διπλωματία.
Η Σελήνη στον Αιγόκερω και σε ταυ με Πλούτωνα/Κρόνο/Ουρανό (από τον 2ο και 8ο οίκο) δείχνει τις δυσκολίες, τις στερήσεις, τον περιορισμό αλλά και την απαισιοδοξία και τις αντιδράσεις του λαού στα μέτρα αυτά.
Ο Δίας στον 8ο, δυνατός στους Ιχθείς, βοήθησε να δωθεί αυτή η πίστωση στην χώρα έστω κι αν συνοδεύεται από περιορισμούς και οικονομικά μέτρα (αντίθεση με Κρόνο από τον 2ο). Ο Δίας και ο Ουρανός στο 8ο σε αντίθεση με τον Κρόνο δείχνουν από την μια την αυστηρότητα και το επιβεβλημένο των οικονομικών μέτρων και από την άλλη τις δυσκολίες για την εφαρμογή τους. Η κυβέρνηση μπορεί να ξεφύγει σε κάποιο βαθμό στην διαχείρηση αυτών των μέτρων ή να προκύψουν νέα δεδομένα που δεν είχαν προβλεφθεί και τα οποία να δημιουργήσουν επιπρόσθετες δυσκολίες. Επίσης, μπορεί να δείξει την έντονη αντίσταση του οικονομικού κατεστημένου και των δομών στην αλλαγή και την εξυγίανση.
-
Συν όλα τα παραπάνω στοιχεία που αναφέρθηκαν, να προσθέσω μερικά πραγματάκια ακόμα, όπως τα αντιλαμβάνομαι εγώ..
Έχουμε τον Πλούτωνα στον 8ο, σε σύνοδο με τον γενέθλιο Δία, ενεργοποιώντας το γενέθλιο τετράγωνο Δία Πλούτωνα, όπως αναφέρθηκε κ στα παραπάνω ποστ. Συν τοις άλλοις, βλέπουμε την στέρηση των δυνατοτήτων για την υλοποίηση σημαντικών στόχων.Δοκιμασίες που αλλάζουν τον τρόπο ζωής.. αλλαγές που δεν γίνονται ποτέ με ευχάριστο και ανώδυνο τρόπο. Μέσα από αυτές τις καταστάσεις αναθεωρούμε τις βασικές αξίες της ζωής. Πόσο μας ικανοποιεί πραγματικά αυτό το ατέρμονο κυνήγι της ουράς μας, σε μια καθημερινότητα που όλο δίνουμε.. και δίνουμε.. και ξεπουλάμε.. τους πάντες και τα πάντα.. Οι πράξεις από το παρελθόν, διαμορφώνουν το παρόν.. Αντικρίζουμε την σαπίλα, πάνω στην οποία έχουμε αράξει.. εμείς οι νεοέλληνες.. απολαμβάνοντας τα διακοποδάνεια μας.. ανήμποροι πλέον να αντιδράσουμε.. αποσβολωμένοι από τον ωχαδερφισμό που μας έχει ποτίσει.. ανεχόμαστε την επίδειξη ισχύος των "συμμάχων". Δυσφορούμε.. και φοβόμαστε.. μη τυχόν και χάσουμε την βολή μας.. “Εντάξει” λέμε “τρώνε οι μεγάλοι, τουλάχιστον να μας πετάξουν κανένα ψίχουλο.. για να μη μιλάμε.. Μωρέ ας βολευτούμε εμείς και άσε τους άλλους να σκοτώνονται.. αρκεί να μην χτυπήσει το κακό την δική μας πόρτα..”
Η σύνοδος Πλούτωνα με γενέθλιο Δία, θα μπορούσε, υπό συνθήκες, σε μια ιδανική κοινωνία, να φέρει αισιοδοξία, αφθονία και ευημερία.. Όταν όμως καταπατάς ψυχές.. δικαιώματα.. νόμους.. ολόκληρο το μέλλον ενός λαού.. και το καπηλεύεσαι, βουλιμικά και αδίστακτα, με υπεροψία που προκαλεί, το αποτέλεσμα θα είναι τουλάχιστον τραγικό..
Από την άλλη, ο Ποσειδώνας στον 10ο, ερχόμενος από τον 8ο γενέθλιο, κάνει σύνοδο με τον γενέθλιο Ερμή, δείχνει τις αυταπάτες, τις αοριστίες, την παραπληροφόρηση και τις γελοίες δηλώσεις. Εκτειθέμεθα σε ύπουλες, προαποφασισμένες ενέργειες και κοινωνικές συκοφαντίες. Ακροβατούμε πάνω από τον γκρεμό της χρεωκοπίας.. διακινδυνεύοντας ανά πάσα στιγμή να ανατραπούν τα μέχρι τώρα δεδομένα.. Η δημόσια εικόνα λεηλατείται..
Τώρα θα μου πεις.. “Φταίει ο λαός;; Τόσα ήξερε.. τόσα έκανε.. Δεν είμαστε ανεξάρτητοι.. ¶λλοι μας ορίζουν.. ” Μπορεί να είμαστε άλλη μια γενιά “άτυχων”, όπως τόσων και τόσων, που υπέφεραν και πόνεσαν και βασανίστηκαν στο παρελθόν.. για να ζήσουμε εμείς καλύτερα.. Τι ειρωνεία.. “Θυσίες” ανθρώπων που μέσα στην ιστορία δεν είναι παρά κάποιες “παράπλευρες απώλειες” στην εξέλιξη της ανθρωπότητας.. Ξέρω και γώ;;.. απλώς μονολογώ..
Και εις αύριο με υγεία..:worried:
-
Με τον τράνζιτ ¶ρη πάνω στην αντίθεση Ήλιου/Κρόνου της Ελλάδας, τον τράνζιτ Πλούτωνα ανάμεσα στο γενέθλιο τετράγωνο Δία/Πλούτωνα και την ακμή του 8ου αλλά και τον ¶ρη πάνω στον ωροσκόπο του στιγμιαίου που μας ανάρτησε πιο πάνω ο Μητσάκος και σε τετράγωνο με τον Ήλιο του στιγμιαίου φτάσαμε στα χτεσινά τραγικά γεγονότα. Στην δική μου ιεραρχία αξιών δεν μπορώ να τοποθετήσω τίποτε πιο πάνω από την ανθρώπινη ζωή.
Δεν έχει σημασία πόσα χρωστά κανείς, σημασία έχει η ικανότητα αποπληρωμής που έχει. Η Ελλάδα αυτή την στιγμή χρωστά ένα τεράστιο ποσό χωρίς να έχει την ικανότητα να το αποπληρώσει. Κι αυτή ακριβώς είναι η πτώχευση, να χρωστάς και να μην μπορείς να πληρώσεις. Δεν μπορεί να πληρώσει γιατί η οικονομία της και οι θεσμοί της δεν είναι υγιείς: διογκωμένος δημόσιος τομέας που τρέφεται παρασιτικά από την ελληνική οικονομία, "μαύρα" λεφτά και παραοικονομία σε πολύ ψηλά ποσοστά, διασπάθιση δημόσιου χρήματος, διαβρωμένοι θεσμοί και έλλειψη εμπιστοσύνης στους θεσμούς, φορολογικό πλαίσιο δυσλειτουργικό... ο κατάλογος των προβλημάτων είναι μεγάλος.
Κι όλοι φταίμε γι' αυτό, κανείς δεν είναι άμοιρος ευθυνών. Οι ιθύνοντες φταίνε γιατί κοίταζαν την πάρτη τους αντί το δημόσιο συμφέρον και διατηρούσαν τους σαθρούς θεσμούς για να βολεύονται. Κανείς τους δεν τόλμησε να βάλει το μαχαίρι στο κόκκαλο και να κάνει ουσιαστικές αλλαγές εκεί που έπρεπε. Εμείς, ο λαός, φταίμε για την σιωπή και την ανοχή μας. Βλέπαμε το δημόσιο χρήμα να περνά από τσέπη σε τσέπη εδώ και δεκαετίες κι εμείς όχι απλώς ανεχόμασταν αλλά ξαναψηφίζαμε τους κλέφτες. Κι αντί να απαιτήσουμε υγιείς θεσμούς κοιτάζαμε κι εμείς πώς να βολευτούμε στην κατάσταση. Μέχρι που έγινε χιονοστιβάδα και μας σκέπασε. Η σιωπή όμως και η ανοχή είναι συνενοχή, είμαστε συνένοχοι σ' αυτό που έγινε.
Τώρα είναι η στιγμή που όλοι πρέπει να παραδεχτούμε την αλήθεια όσο οδυνηρή και να είναι και να αναλάβουμε όλοι τις ευθύνες μας. Να προσπαθήσουμε όχι μόνο να αποπληρωθεί το χρέος αλλά να βγούμε από αυτή την κρίση με την αναγέννηση που απαιτεί ο Πλούτωνας στον Αιγόκερω στο 8ο, με ανανεωμένη οικονομία και υγιείς θεσμούς. Αυτό μπορούμε να το καταφέρουμε με την προσωπική μας στάση στην ιδιωτική ζωή μας (αλλαγή νοοτροπίας), με την συνεργασία μας για το κοινό συμφέρον, με την πιο ενεργή συμμετοχή μας στα κοινά, με την μη ανοχή μας στην καταπάτηση των θεσμών, με την ψήφο μας... με όλα τα όπλα που διαθέτει ένας συνειδητοποιημένος πολίτης.
Πρέπει όλοι να συνεργαστούμε σ' αυτή την κρίσιμη ώρα αλλά αυτό που πρέπει να προσπαθήσουμε τώρα είναι τα αναγκαία αυτά μέτρα να μην πλήξουν μονόπλευρα τους χαμηλόμισθους και τους συνταξιούχους αλλά τα βάρη να κατανεμηθούν πιο δίκαια. Και οι ένοχοι πρέπει κάποτε να αρχίσουν να πληρώνουν σ' αυτή την χώρα.
-
ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΨΗΦΙΣΑ
ΔΕΝ ΈΚΛΕΨΑ
ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ
:nuts:
-
Όλοι αναγνωρίζουν ότι υπάρχουν ευθύνες και όλοι θέλουν να πληρώσουν μόνο οι άλλοι.
Σίγουρα οι χαμηλόμισθοι φαίνεται να πληρώνουν περισσότερο την κρίση και έχουν κάθε δικαίωμα να διαμαρτύρονται. Αναρωτιέμαι, όμως πως θα είχαν εξελιχθεί τα πράγματα αν όλος ο κόσμος έβγαινε στους δρόμους τόσα χρόνια κάθε φορά που έβλεπε τους πολιτικούς να αγοράζουν τις ψήφους τους τάζοντας τους θέσεις στο δημόσιο που δεν μπορούσαν να πληρώσουν, κάθε φορά που έβλεπε να υπάρχει μαύρο χρήμα και
κάθε φορά που ένα νέο σκάνδαλο έβγαινε στην επιφάνεια. Φωνάζουμε για να διατηρήσουμε τη βολή μας ή για
να αλλάξουμε τη κοινωνία ?
Αν θέλουμε το δεύτερο πρέπει να αλλάξουμε πρώτα εμείς, αν εμείς είμαστε διαιφθαρμένοι, πως μπορούμε να απαιτήσουμε ένα υγειές πολιτικό σύστημα?
Μετά την ανακοίνωση του θανάτου τρίων ανθρώπων, η κυβέρνηση καταδίκασε τη βία αλλά είπε ότι δεν είναι ώρα για ευθύνες, πότε είναι ? Όχι ότι τα άλλα κόμματα ήταν καλύτερα άφου αρχισαν, ως συνήθως να διαφωνούν, μη μπορόντας να προτείνουν μία ρεαλιστική λύση, δίνοντας μου την εντύπωση ότι δεν έχουν επαφή με τον έξω κόσμο.
ΈΛΕΟΣ !!
Ότι και να πω είναι λίγο, όχι μόνο για αυτούς αλλά και για μένα...
Δεν μπορώ να βλέπω να χάνεται έτσι η ανθρώπινη ζωή, το δικαίωμα των ανθρώπων για αξιοπρεπή ζωή, η ελευθερία και το δικαίωμα τους να μπορούν να ονειρεύονται...
Μάλλον έχουμε να δούμε ακόμα πολλά. Ελπίζω να μην το ξεχάσουμε αυτό όπως και τόσα άλλα ...
-
Aυτά που γίνονται αυτές τις ημέρες είναι για κλάματα.Και αυτό που μου τι δίνει περισσότερο είναι τι φταίει ο κόσμος που πηγαινε στην δουλειά του να πεθάνει;Πιστεύω οτι έχουμε φτάσει στο τέλος και πρέπει να αναγεννηθούμε σαν κράτος και να σταματήσουμε να κοιτάμε ο καθένας τον εαυτό του και όχι το σύνολο.Αν νοιαζόμασταν ο ένας για τον άλλο δεν θα είχαμε φτάσει εδώ σημερα.Το θέμα είναι αν επιτέλους θα μάθουμε από όλο αυτό και θα αλλάξουμε πλέον στάση σε όλα γιατί φοβάμαι παιδιά οτι αν δεν γίνει αυτό θα έρθουν πολύ χειρότερες μέρες...και δεν το κρύβω οτι μου έχει περάσει από το μυαλό να φύγω στο εξωτερικό όπως πιστεύω οτι το ίδιο το έχουν σκεφτεί και άλλοι.Και πάλι τα θερμά μου <<συγχαρητήρια>> στους πολιτικούς που έτσι όπως πάνε θα μας διώξουν όλους τους νέους από την Ελλάδα.
-
Και πάλι τα θερμά μου <<συγχαρητήρια>> στους πολιτικούς που έτσι όπως πάνε θα μας διώξουν όλους τους νέους από την Ελλάδα.
Μόνο οι νέοι θα φύγουν ???? Ήδη ξέρω μεγαλοεπιχειρηματίες που την κάνουν για τουρκία....για ΤΟΥΡΚΙΑ παρακαλώ...αλί σε αυτούς που θα μείνουν, και το υπογράφω.
-
Quote:
Originally Posted by
sagimoon
Και πάλι τα θερμά μου <<συγχαρητήρια>> στους πολιτικούς που έτσι όπως πάνε θα μας διώξουν όλους τους νέους από την Ελλάδα.
Μόνο οι νέοι θα φύγουν ???? Ήδη ξέρω μεγαλοεπιχειρηματίες που την κάνουν για τουρκία....για ΤΟΥΡΚΙΑ παρακαλώ...αλί σε αυτούς που θα μείνουν, και το υπογράφω.
Εγώ δεν πάω πουθενά, εδώ θα μείνω (ωροσκόπος Ταύρος) :bigsmile:
-
Ούτε εγώ φεύγω γιατί όπως είναι γνωστό μόνο οι Σκορπιοί (από όλα τα ζώδια ) επιβιώνουν στις δύσκολες καταστάσεις που περνάμε και αισιοδοξούν για το μέλλον!!:laugh:
-
Quote:
Originally Posted by
Μητσάκος
Εγώ δεν πάω πουθενά, εδώ θα μείνω (ωροσκόπος Ταύρος) :bigsmile:
Eγώ πάλι μόλις χτες πρότεινα στην οικογένεια
να τα πουλήσουμε όλα και να παμε σε ένα τροπικό
νησί να τρώμε φρούτα και να φτιάχνουμε ψάθινες καρέκλες.
(ωροσκόπος Τοξότης) :toung:
-
Quote:
Originally Posted by
scorpio_
Ούτε εγώ φεύγω γιατί όπως είναι γνωστό μόνο οι Σκορπιοί (από όλα τα ζώδια ) επιβιώνουν στις δύσκολες καταστάσεις που περνάμε και αισιοδοξούν για το μέλλον!!:laugh:
Καλά, η αισιοδοξία δεν νομίζω να αποτελεί και το κυριότερο γνώρισμα των Σκορπιών. Πιο εύκολα θα κατανοούσα τη δυνατότητά τους να επιβιώνουν εξαιτίας της σχέσης του ζωδίου με το θάνατο και της εξοικείωσης που, συνειδητά ή ασυνείδητα, έχουν με αυτόν και της αίσθησης αυτοπροστασίας που τους διακρίνει. Ούτως ή άλλως, όταν βρεθούν σε αδιέξοδο προτιμούν το "Αποθανέτω η ψυχή μου. Και αν είναι μετά των αλλοφύλων, ακόμα καλύτερα" :bigsmile:
Quote:
Originally Posted by
popininja
Eγώ πάλι μόλις χτες πρότεινα στην οικογένεια
να τα πουλήσουμε όλα και να παμε σε ένα τροπικό
νησί να τρώμε φρούτα και να φτιάχνουμε ψάθινες καρέκλες.
(ωροσκόπος Τοξότης) :toung:
Έχε υπόψιν σου ότι αυτές οι όψεις που θα σχηματιστούν δεν αφορούν μόνον την Ελλάδα αλλά όλο τον κόσμο, λόγω της βαρύτητάς τους. Τουτέστιν, τα γεγονότα που θα συμβούν θα έχουν είτε παγκόσμια επίπτωση ή θα συμβούν γεγονότα σε πολλά μέρη του κόσμου. Σκέψου ότι οι ΗΠΑ ανήκουν στο ζώδιο του Καρκίνου, η Ρωσία στου Αιγόκερω και η Κίνα στου Ζυγού...
Οπότε, κομμάτι δύσκολο να ...κρυφτείς, όπου και να πας το ...Σύμπαν θα σε βλέπει :nuts:
-
Quote:
Originally Posted by
Μητσάκος
Καλά, η αισιοδοξία δεν νομίζω να αποτελεί και το κυριότερο γνώρισμα των Σκορπιών. Πιο εύκολα θα κατανοούσα τη δυνατότητά τους να επιβιώνουν εξαιτίας της σχέσης του ζωδίου με το θάνατο και της εξοικείωσης που, συνειδητά ή ασυνείδητα, έχουν με αυτόν και της αίσθησης αυτοπροστασίας που τους διακρίνει. Ούτως ή άλλως, όταν βρεθούν σε αδιέξοδο προτιμούν το "Αποθανέτω η ψυχή μου. Και αν είναι μετά των αλλοφύλων, ακόμα καλύτερα" :bigsmile:
Έχε υπόψιν σου ότι αυτές οι όψεις που θα σχηματιστούν δεν αφορούν μόνον την Ελλάδα αλλά όλο τον κόσμο, λόγω της βαρύτητάς τους. Τουτέστιν, τα γεγονότα που θα συμβούν θα έχουν είτε παγκόσμια επίπτωση ή θα συμβούν γεγονότα σε πολλά μέρη του κόσμου. Σκέψου ότι οι ΗΠΑ ανήκουν στο ζώδιο του Καρκίνου, η Ρωσία στου Αιγόκερω και η Κίνα στου Ζυγού...
Οπότε, κομμάτι δύσκολο να ...κρυφτείς, όπου και να πας το ...Σύμπαν θα σε βλέπει :nuts:
...Νομιζω πως τα χειροτερα δεν εχουν ερθει ακομα...:unsure:
-
Φυσικά τα χειρότερα δεν ήρθαν ακόμα....
Θα πάρω κέρμα και θα πω
κεφαλή ο ωροσκόπος μου στον τοξότη, κι εφυγα
ή
γραμματα, η σελήνη στον 4ο ριζωμένη, ???
που είναι ο πάτος...??? οεο
-
Moυ φαίνεται οτι θα ψάξω στην αστροχαρτογεωγραφία να δω κατα που πέφτει καμμιά καλή όψη για να την κάνω με ελαφρά:bigsmile:
-
Quote:
Originally Posted by
Μητσάκος
ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΨΗΦΙΣΑ
ΔΕΝ ΈΚΛΕΨΑ
ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ
:nuts:
Μπορείς να το αποδείξεις; :toung:
-
Quote:
Originally Posted by
leoma
Μπορείς να το αποδείξεις; :toung:
Ούτε κι εγώ :cry:
-
Α! Είναι και αυτό το vertex στον Σκορπιό, που στην ερμηνεία λέει χαρακτηριστικά.."νοιώθεις ζωντανός μόνο όταν φτάσεις στο χείλος της καταστροφής και καταφέρνεις να εκτιναχθείς ξανά στην κορυφή ":toung:
Σε πολλούς χάρτες, παρά τις όποιες δύσκολες όψεις, υπάρχουν κάποια στοιχεία που δίνουν μια ιδιαίτερη δυναμική στον χάρτη και την ικανότητα ανασυγκρότησης και αναγέννησης μετά από κάποια καταστροφή.. Στον συγκεκριμένο χάρτη μπορούμε να διακρίνουμε κάτι τέτοιο;;
Ελπίζω 1ον:σε μια απάντηση και 2ον: σε μια θετική απάντηση..
:bigsmile:
-
Να συμπληρωσω κι εγω καποια σχολια.
Στο προοδευμενο ωροσκοπιο της Ελλαδας παρατηρουμε τα εξης:
1. ο προοδευμενος Αρης (0 κριου) δεχεται αυτην την εποχη τα πυρα απο την κοντρα μεταξυ διελ. Κρονου-Ουρανου.
Αυτο απο μονο του δειχνει την καταπιεσμενη ενεργεια (κρονος αντιθεση αρη) του ελληνικου λαου που ειναι ετοιμη να ξεσπασει και να εκραγει (ουρανος συνοδος αρη). Κατα τη γνωμη μου προκειται να γινει μεγαλος ξεσηκωμος και θα δουμε και αλλα βιαια γεγονοτα. Καποιου ειδους λαικης εξεγερσης ή επαναστασης που θα φερει την ΑΝΑΤΡΟΠΗ στην πολιτικη σκηνη και στην γενικοτερη πορεια της χωρας απο εδω και στο εξης... Και δεν θα αργησουμε να τα δουμε ολα αυτα....
Δεδομενου μαλιστα οτι ο αρης ειναι και δεικτης εχθρας, ευχομαι να μην εκμεταλλευτουν οι αντιπαλοι μας την θεση αδυναμιας στην οποια εχουμε περιελθει και δειξουν τα δοντια τους με τσαμπουκαδες πανω απο το αιγαιο...Επισης υπονοειται ενδεχομενο εθνικου διχασμου, καποιο ειδους εμφυλιου (πχ φτωχοι εναντιον πλουσιων) ή ανταρσιας (πραξικοπημα;...) Φαινεται ξεκαθαρα η συνειδητη αρνηση του λαου να υπακουσει στα νεα μετρα.
2. ο διελ. Πλουτωνας σε ακριβη αντιθεση με προοδευμενη Αφροδιτη.
Η οψη αυτη δειχνει τι αλλο παρα απωλειες σε οικονομικο επιπεδο. Φοβαμαι μαλιστα και για απωλεις επι ελληνικων εδαφων/οικοπεδων. Η αφροδιτη ειναι δεικτης της οικονομιας και ο πλουτωνας οταν δρα αρνητικα δειχνει απωλειες και στερησεις με τροπους αμετακλητους, απολυτους και παντα οδυνηρους.... Ομως δειχνει και την καθαρση, την απαλλαγη απο βλαβερα στοιχεια (φοροφυγαδες, οικονομικους απατεωνες, λαμογια, παρασιτα, διπλο-τριπλοθεσιτες, απομυζητες του δημοσιου χρηματος, χρεη). Θα μας στειλει πρωτα στον πατο και μετα απο το σημειο μηδεν θα αρχισει σιγα σιγα η επανεναρξη της οικονομιας μας.
Επισης να επισημανω οτι η ολη κατασταση επιβεβαιωνεται τραγικα απο τη θεση του ωροσκοπου για την Ελλαδα που χρησιμοποιω εγω. Μετα απο συνδυασμο τεχνικων rectification επι του χαρτη της 3ης φεβ 1830 κατεληξα πριν 10 χρονια οτι ο ωροσκοπος της εντοπιζεται στην 1 του Ζυγου και αυτην την θεση χρησιμοποιω απο τοτε για την Ελλαδα. Δυστυχως η θεση αυτη επαληθευεται κατ' εμε ως ωροσκοπος της για αλλη μια φορα με τραγικο τροπο και τωρα που η πρωτη του ζυγου βαλλεται ταυτοχρονα απο πλουτωνα, κρονο (φυσικα) και οσονουπω απο ουρανο!....
Με τον Κρονο να περνα πανω απο τον γενεθλιο ωροσκοπο και σε συνδυασμο με το τετραγωνο απο πλουτωνα εχουμε χαρακτηριστικη περιπτωση καταναγκασμου, επιβολης περιοριστικων μετρων απο εξωγενεις παραγοντες (ΔΝΤ, ΕΚΤ κλπ) και απο λογους ανωτερας βιας (κινδυνος χρεωκοπιας) οπως και την εισοδο σε μια εποχη παγωματος, επιβραδυνσης, και στερησεων γενικοτερων. Ειναι η οψη που εχει τιτλο ΤΕΛΟΣ ΕΠΟΧΗΣ!
Aκουγεται λιγο αιρετικη κι αυθαιρετη αυτη η αποψη μου περι του ωροσκοπου στην 1 ζυγου δεδομενου οτι δεν βασιζεται σε καποια ιστορικη αναφορα για την ωρα (21:31) υπογραφης της συνθηκης αλλα μονο σε τεχνικες rectification. Ωστοσο εχει επαληθευτει αρκετα συχνα οπως και τωρα. Συντομα θα παραθεσω γεγονοτα οροσημα απο την ιστορια της χωρας που συμφωνουν με αυτην τη θεση.
-
Quote:
Originally Posted by
jupiterios
Να συμπληρωσω κι εγω καποια σχολια.
Στο προοδευμενο ωροσκοπιο της Ελλαδας παρατηρουμε τα εξης:
1. ο προοδευμενος Αρης (0 κριου) δεχεται αυτην την εποχη τα πυρα απο την κοντρα μεταξυ διελ. Κρονου-Ουρανου.
........................................
Δεδομενου μαλιστα οτι ο αρης ειναι και δεικτης εχθρας, ευχομαι να μην εκμεταλλευτουν οι αντιπαλοι μας την θεση αδυναμιας στην οποια εχουμε περιελθει και δειξουν τα δοντια τους με τσαμπουκαδες πανω απο το αιγαιο...Επισης υπονοειται ενδεχομενο εθνικου διχασμου, καποιο ειδους εμφυλιου (πχ φτωχοι εναντιον πλουσιων) ή ανταρσιας (πραξικοπημα;...) Φαινεται ξεκαθαρα η συνειδητη αρνηση του λαου να υπακουσει στα νεα μετρα.
................................
.................................................. ....................
.................................................. ...................
Χωρίς να μπαίνω στην διαδικασία κριτικής της επιλογής του συγκεκριμένου ωροσκόπου, είναι άλλου παπά ευαγγέλιο αυτό, μια -δυο επισημάνσεις να κάνω:
Λόγω της φύσης των πλανητών που συμμετέχουν στις όψεις που παίζουν αυτήν την εποχή (και θα παίξουν στο αμέσως επόμενο χρονικό διάστημα και για κανα 2 χρόνια), το ενδεχόμενο "θερμού επεισοδίου" με κάποιον γείτονα δεν πρέπει να αποκλείεται. Απεναντίας μπορεί να συμβεί και να λειτουργήσει ως καταλύτης στις περαιτέρω εξελίξεις. Αντίστοιχα παραδείγματα έχουμε και το '22 και το '74, όπου η εμπλοκή με στρατιωτικά μέσα είχε ως αποτέλεσμα και και την ουσιαστική αλλαγή του πολιτικού σκηνικού και τη δημιουργία πολωτικών δυνάμεων σε κοινωνικό επίπεδο.
Φυσικά -και πάλι λόγω της φύσης των πλανητών- δεν μπορούμε να αποκλείσουμε και ένα φυσικό φαινόμενο που μπορεί να λειτουργήσει ως θρυαλλίδα.
Επιπλέον, επειδή παρά τις όποιες αγκυλώσεις και στρεβλώσεις του πολιτικού συστήματος ένα μίνιμουμ σύγχρονης αστικής δημοκρατίας έχει κατακτηθεί, πραξικοπηματικές διαδικασίες με τη μορφή του παρελθόντος κομμάτι δύσκολο βλέπω να γίνονται. Φυσικά, σε μια εξεγερσιακή λαϊκή διαδικασία, το καθεστώς πολύ εύκολα θα απαντήσει με διαδικασίες που δεν συνάδουν με τη δημοκρατία και δεν προωθούν την εφαρμογή της λαϊκής απαίτησης. Χαρακτηριστικά παραδείγματα έχουμε και τώρα.
Έχει ενδιαφέρον ένα άρθρο που δημοσίευσε πέρυσι το Ζωή & Ζώδια, γραμμένο από τον. Γ. Ριζόπουλο, που μπορείτε να το διαβάσετε σε αυτόν το σύνδεσμο http://www.myhoroscope.gr/112-%E1%F3...%EF%EA%DE.html όπως και κάμποσα ενδιαφέροντα σχόλια που ακολούθησαν :bigsmile:
-
Quote:
Originally Posted by
Μητσάκος
Ευχαριστώ! Το διάβασα μαζί με τις παραθέσεις και αξίζει να το διαβάσουν και τα νέα μέλη!
-
Εγώ φοβάμαι λίγο τις αρχές του 2011. Το κρίσιμο τετράγωνο που έφερε αυτή την κρίση είναι το τετράγωνο Δία/Πλούτωνα στον χάρτη της Ελλάδας. Στις αρχές του 2011 ο τράνζιτ Πλούτωνας θα είναι πάνω στον Δία και ο τράνζιτ Δίας πάνω στον Πλούτωνα της Ελλάδας. Αυτή η διπλή ενεργοποίηση από τους ίδιους πλανήτες που σχηματίζουν το τετράγωνο μια ανησυχία μου φέρνει αλλά ευτυχώς ο τράνζιτ Δίας δεν θα καθίσει πολύ εκεί.
Από την άλλη μέσα στο 2011 και για αρκετό καιρό ο τράνζιτ Κρόνος θα τριγωνίσει σταδιακά τον ωροσκόπο, τον Ήλιο και την Σελήνη της Ελλάδας και θα εξαγωνίζει τον ¶ρη της. Έτσι, πιστεύω, μια σταθεροποίηση θα την έχουμε.
-
Quote:
Originally Posted by
Κοραλλία Μόζορα
Εγώ φοβάμαι λίγο τις αρχές του 2011. Το κρίσιμο τετράγωνο που έφερε αυτή την κρίση είναι το τετράγωνο Δία/Πλούτωνα στον χάρτη της Ελλάδας. Στις αρχές του 2011 ο τράνζιτ Πλούτωνας θα είναι πάνω στον Δία και ο τράνζιτ Δίας πάνω στον Πλούτωνα της Ελλάδας. Αυτή η διπλή ενεργοποίηση από τους ίδιους πλανήτες που σχηματίζουν το τετράγωνο μια ανησυχία μου φέρνει αλλά ευτυχώς ο τράνζιτ Δίας δεν θα καθίσει πολύ εκεί.
Από την άλλη μέσα στο 2011 και για αρκετό καιρό ο τράνζιτ Κρόνος θα τριγωνίσει σταδιακά τον ωροσκόπο, τον Ήλιο και την Σελήνη της Ελλάδας και θα εξαγωνίζει τον ¶ρη της. Έτσι, πιστεύω, μια σταθεροποίηση θα την έχουμε.
Από μια σκοπιά, και η νεκρική ακαμψία "σταθεροποίηση" μπορεί να λεχθεί :toung:
-
Ενδιαφέροντα όλα αυτά που αναφέρατε για το ωροσκόπιο της Ελλάδας και τις όψεις που δέχεται. Αλλά αν δεχτούμε ότι το Ζώδιο της Ελλάδας είναι τελικά ο Παρθένος δεν ανατρέπονται οι προβλέψεις αυτές? Στην περίπτωση αυτή πάλι έχει δεχτεί αρνητικές όψεις ο Ήλιος(στον Παρθένο) από τον tranzit Κρόνο , Δία και Ουρανό.Επίσης αν μελετήσουμε το ωροσκόπιο του επικεφαλής (κ. Παπανδρέου) δεν μπορούμε να βγάλουμε κάποια συμπεράσματα σε συνδυασμό με τα υπόλοιπα??:bigsmile:
-
Quote:
Originally Posted by
scorpio_
Ενδιαφέροντα όλα αυτά που αναφέρατε για το ωροσκόπιο της Ελλάδας και τις όψεις που δέχεται. Αλλά αν δεχτούμε ότι το Ζώδιο της Ελλάδας είναι τελικά ο Παρθένος δεν ανατρέπονται οι προβλέψεις αυτές? Στην περίπτωση αυτή πάλι έχει δεχτεί αρνητικές όψεις ο Ήλιος(στον Παρθένο) από τον tranzit Κρόνο , Δία και Ουρανό.Επίσης αν μελετήσουμε το ωροσκόπιο του επικεφαλής (κ. Παπανδρέου) δεν μπορούμε να βγάλουμε κάποια συμπεράσματα σε συνδυασμό με τα υπόλοιπα??:bigsmile:
Αν είναι Παρθένος, θα πρέπει να ''κουμπώνουν" και άλλα ιστορικά γεγονότα, πράγμα που με το ωροσκόπιο της 3ης 2ου του 1830 γίνεται. Και όσον αφορά τον ενδεχόμενο ωροσκόπο, πάλι τα ίδια. Με Δίδυμους "κολλάνε" αρκετά γεγονότα, με πιο πρόσφατο αυτά που συμβαίνουν σήμερα. Τουτέστιν, αν έχεις ψάξει αρκετά και μας δώσεις κάποια παραδείγματα, να το δούμε. Διαφορετικά δεν βλέπω τον λόγο να αναλωθούμε σε αστρολογικά ιδεολογήματα :bigsmile:
Ό
σον αφορά το ωροσκόπιο όχι μόνο του Γιωργάκη, αλλά και του Αντωνάκη, και της Ντορούλας και του Αλέξη, βάλλονται χοντρά αυτήν την περίοδο. Του δε Γιωργάκη, πολύ περισσότερο, αν θυμάμαι καλά. Τον "δεσπότη Παναγιώτη" όμως θα τον πει του χρόνου. Ουσιαστικά πρόκειται για το τέλος ενός κύκλου οικογενειοκρατίας που χαρακτήρισε όχι μόνο τα κόμματα της μεταπολίτευσης και μετά, αλλά και τη δομή του κράτους.
Το θέμα είναι ότι δεν διαφαίνεται εναλλακτική από πουθενά, αν δούμε την κατάσταση με όρους που αντιλαμβάνονται την πολιτική σαν προϊόν δοκιμαστικού σωλήνα. Αποδεδειγμένα οι εκφραστές αυτών των πολιτικών έχουν ξεπεραστεί από τα γεγονότα και αυτό γίνεται σιγά σιγά αντιληπτό και από όλο και μεγαλύτερες κοινωνικές ομάδες. Αντικειμενικά λοιπόν, εφόσον δημιουργείται ένα κενό (και όπως ξέρουμε η φύση δεν θέλει να υπάρχουν κενά) θα υπάρξουν δυνάμεις που θα θελήσουν να το καταλάβουν. Το ποιες θα είναι αυτές που θα υπερισχύσουν είναι προς διερεύνηση. :bigsmile:
-
Να αντιδράσουμε τότε Μητσάκο. Ο Κωστέτσος και οι άλλες μοδίστρες να πάρουν τους νυχοκόπτες και να αρχίσει ο αγώνας :laugh:
-
Quote:
Originally Posted by
scorpio_
Η θεωρία ότι η Ελλάδα ανήκει στο ζώδιο της Παρθένου είναι γενική κι αόριστη με την έννοια ότι δεν μπορεί να εντοπίσει σε ποια μοίρα της Παρθένου βρίσκεται ο Ήλιος ούτε τις θέσεις των άλλων πλανητών ούτε και ωροσκόπο επειδή δεν μπορεί να υποδείξει κάποια ημερομηνία. Με δυο λόγια, με την θεωρία αυτή δεν υπάρχει χάρτης για να μπορεί κανείς να πει κάτι. Από την άλλη, ο χάρτης που χρησιμοποιούμε εδώ έχει κατ' επανάληψη επαληθευτεί ότι λειτουργεί.
-
Quote:
Originally Posted by
Dell Piero
Να αντιδράσουμε τότε Μητσάκο. Ο Κωστέτσος και οι άλλες μοδίστρες να πάρουν τους νυχοκόπτες και να αρχίσει ο αγώνας :laugh:
Ο αγώνας άρχισε και μην υποτιμάς τις μοδίστρες :nuts:
Στις 8 του Μάρτη του 1857 οι εργάτριες στα υφαντουργεία και τα ραφτάδικα της Νέας Υόρκης κατέβηκαν σε απεργία ζητώντας ανθρώπινες συνθήκες δουλειάς και μείωση των ωρών εργασίας. Εκείνη την εποχή δούλευαν στα εργοστάσια περίπου 16 ώρες τη μέρα (ζητούσαν 10ωρο), ενώ οι μισθοί τους ήταν σημαντικά μικρότεροι από τους μισθούς των ανδρών (ζητούσαν εξίσωση).
Στη διαδήλωση που έγινε από τις μοδίστρες η εργοδοσία και το αντρικό κατεστημένο απάντησαν αρχικά με λοιδορίες και στη συνέχεια βάζοντας την ένοπλη αστυνομία να την ματοκυλίσει, σε μια πρωτοφανή για την ιστορία βίαιη καταστολή.
Σε αυτό το γεγονός οφείλεται και η καθιέρωση της 8ης του Μάρτη σε "ημέρα της γυναίκας" παγκοσμίως....
-
Μητσάκο,
μήπως έχεις το ωροσκόπιο της Παπαρήγα; Δεν την ανάφερες στο προηγούμενο ποστ σου μαζί με τους άλλους (Γιωργάκη, Αντωνάκη, Ντορούλα και Αλέξη). Μήπως έχει κάτι καλύτερο στον χάρτη της αυτό τον καιρό από τους άλλους;
-
Quote:
Originally Posted by
Κοραλλία Μόζορα
Μητσάκο,
μήπως έχεις το ωροσκόπιο της Παπαρήγα; Δεν την ανάφερες στο προηγούμενο ποστ σου μαζί με τους άλλους (Γιωργάκη, Αντωνάκη, Ντορούλα και Αλέξη). Μήπως έχει κάτι καλύτερο στον χάρτη της αυτό τον καιρό από τους άλλους;
Και της Αλέκας το ωροσκόπιο βάλλεται από το Τ-τετράγωνο που σχηματίζεται...
Το ζήτημα είναι ότι από όλους τους πολιτικούς αρχηγούς που κοιτάξαμε, με αφορμή το άρθρο που ετοιμάζαμε για την 26/6ου, μόνο ο ...Καρατζαφέρης φαίνεται να έχει εύνοια :nuts:
Θα αρχίσω να ανεβάζω τους χάρτες σιγά σιγά, για να ψάχνει όποιος θέλει... Η Αλέκα πάντως γεννήθηκε στην Αθήνα στις 5 Οκτωβρίου του 1945. Ώρα δεν έχω :bigsmile:
-
Για αρχή, ας δούμε τους δύο πρώτους πολιτικούς αρχηγούς
-
Quote:
Originally Posted by
Μητσάκος
... Η Αλέκα πάντως γεννήθηκε στην Αθήνα στις 5 Οκτωβρίου του 1945. Ώρα δεν έχω :bigsmile:
Στο σάιτ της βουλής και αλλού γράφει 5/11/1945 ,ωστόσο κυκλοφορεί πολύ και αυτή η ημερομηνία που λες
υ.γ.Μητσάκο,αυτό το Παπανδρέου ΓιωργΑΚΗΣ που γράφεις στο χάρτη,δεν υπάρχει!
-
Τώρα τι λέω βέβαια, αλλά επειδή όπως είπαμε ο σχηματισμός της 26/6 αφορά όλη τη Γη μήπως έχουμε χάρτη της Γερμανίας ή της ΕΟΚ και αντίστοιχα της Αμερικής? Διότι όπως γνωρίζουμε το παιχνιδάκι που ζει η Ελλάδα δεν αφορά μόνο εμάς ως έθνος ή κράτος αλλά υποσκάπτει γενικότερα το Ευρώ πράγμα που εάν συμβεί προφανώς θα κλονίσει ΚΑΙ το δολάριο προς μία κατάρρευση να το πω?... Εξαγορά?... Υποδούλωση?... Το Αμερικάνικο νόμισμα είναι ήδη σαθρό από την περιπέτεια της Lehman και τη φούσκα των ακινήτων οπότε δεν θέλει και πολύ να πέσει. Πού θα πάνε όλα αυτά τα χρήματα, τα χρήματα σχεδόν όλης της Γης θα αναρωτηθεί κανείς. Μα.. θα συγκεντρωθούν στα χέρια των μεγάλων απάτρεων κεφαλαίων, αυτών που εδώ και καιρό διαφεντεύουν τον κόσμο μας.
Όταν λέμε είναι πολλά τα λεφτά ¶ρη, σημαίνει είναι ΠΟΛΛΛΛΛΛΛΛΑΑΑΑΑΑΑΑΑ τα λεφτά (και 'Αρη, και Κρόνε, και Δία, και ο Γαλαξίας ολόκληρος). Και εκεί είναι το μόνο «παρηγορητικό» στοιχείο για όσα συμβαίνουν, το εν λόγω διεθνές -ανεθνικό καλύτερα- χρήμα έχει γίνει τόσο άπληστο που τελικά θα οδηγηθεί μόνο του στην κορύφωση και τον εκφυλισμό. Η Ελλάδα είναι η θρυαλλίδα αυτής της μεγάλης έκρηξης.. Από μια άποψη με κάνει περήφανο, και δίνει νόημα στις θυσίες που καλούμαστε να υπομείνουμε σήμερα σαν λαός. Γιατί για κανένα λόγο δεν τις αξίζουμε σε τέτοιο βαθμό, ότι και να λένε. Διαφθορά και σαπίλα υπάρχει στα περισσότερα κράτη του κόσμου, οι δε πτωχεύσεις κρατών (σύγχρονο υποκατάστατο των υποκινούμενων πραξικοπηματικών επαναστάσεων) είναι μία μέθοδος που διδάσκεται στα καλά οικονομικά πανεπιστήμια. Κοινώς μας πολέμησαν και χάσαμε, έναν πόλεμο που δεν ήταν δυνατόν να κερδηθεί.
Πέρα από τα ωροσκόπια ΗΠΑ - ΕΟΚ - Γερμανίας ενδιαφέρον θα είχε να δούμε και τον χάρτη διελεύσεων της Ελλάδας για το διήμερο 15-16 Μαΐου. Όπου μας επισκέπτεται ο πρωθυπουργός της γείτονος Τουρκίας με ένα εκτενέστατο κλιμάκιο 10 υπουργών, για να συζητήσουν λέει κάτι πράγματα με τους δικούς μας ομόλογους. Θα παρακαλέσω αν μπορούσαν να κάνουν έναν κόπο οι αστρολόγοι μας..