Ποιο ζώδιο, κατά τη γνώμη σας, μετά τον Τοξότη έχει το περισσότερο χιούμορ;
Printable View
Οι Δίδυμοι:bigsmile:
Ακριβώς όπως το έθεσες.. μετά τον Τοξότη..
Για μένα, μια ιδιαίτερη και ωραία αίσθηση του χιούμορ έχουν Υδροχόοι, Λιοντάρια και Δίδυμοι..:bigsmile:
Και για να γίνω πιο σαφής.. οι Υδροχόοι μετά το αστείο, σ' αφήνουν με μια απορία του τύπου "καλά.. πώς ξεφύτρωσε αυτή η ιδέα απ'το μυαλό του;;", τα Λιοντάρια, όταν γίνονται τα γούστα τους, μπορούν να είναι οι καλύτεροι και οι Δίδυμοι.. ε.. είναι Δίδυμοι..
Καλά τα πάμε, καλά τα πάμε....
Να δούμε και πότε θα έχουμε και πλουτώνια παρέμβαση :cheesy:
Οι Δίδυμοι με Ερμή - Ήλιο στον 8 τετράγωνο Πλούτο? :toung: (Όταν δεν τρώνε Κρόνο στον Ωροσκόπο..)
Kαλησπερα:bigsmile:
Λατρευω το χιουμορ των Σκορπιων, Παρθενων,Αιγοκερων.
Ειναι καυστικο,ξερουν να αυτοσαρκαζοντε και εχουν μια ιδιαιτεροτητα στο λεγομενο Black humor.....
Να ''ευλογισω και τα γενια μου'' και οι Υδροχοοι:love:
Φιλικα:bigsmile:
Εκ μέρους των Αιγόκερων, ευχαριστούμε για την ψήφο εμπιστοσύνης:bigsmile::bigsmile: Και όντως κάπως έτσι είναι τα πράγματα...ο (αυτο)σαρκασμός είναι το φόρτε μας:cheesy:
Έχω συναντήσει πολύ καλό χιούμορ σε Ιχθείς με μπόλικη εσάνς Υδροχόου...όσο πρέπει ευαίσθητοι όσο πρέπει αποστασιοποιημένοι, αρκούντως εγκεφαλικοί και "χτυπάνε" κέντρο...
Προσωπικά με τους Λέοντες, Αιγόκερους και Σκορπιούς θεωρώ ότι έχω την ίδια αίσθηση του χιούμορ και άρα αυτούς θα ψηφίσω:bigsmile:
Αντικειμενικά μιλώντας και με βάση τον ζωδιακό, μετά τους Τοξότες και τα υπόλοιπα ζώδια της φωτιάς, έρχεται το πολικό τους οι Δίδυμοι και τα υπόλοιπα ζώδια του αέρα. Τα ζώδια του νερού δεν φημιζόμαστε για το χιούμορ μας φοβάμαι, όπως και τα ζώδια της γης επίσης:cheesy:
εγω περιμενω την πλουτωνια παρεμβαση
για να τοποθετηθω χεχεεεεε!!!
μα που πηγε;;;:laugh:
αλλα τωρα που το σκεφτομαι μπορει να αργησει να το δει
λοιπον
πρωτοι ερχονται οι τοξοτες
χιουμορ χοντρο οταν θελουν
χιουμορ με τροπο λεπτο οταν θελουν
χιουμορ εξυπνο πιανουν μια ατακα και μπορουν να κανουν τους αλλους να σκασουν στα γελια
παντος καιρου ειναι!!!
εχω δει πολλους παρθενους θα ελεγα με ενα λεπτο και εξυπνο χιουμορ
για να ερθουμε και στο θεμα
κουκακι :bigsmile:
Χμμ.. Θα έλεγα οι Καρκίνοι.
Αν και προσωπικά προτιμώ το καυστικό,σόκιν,black χιούμορ τον Σκορπιών,και το ανατρεπτικό,έξυπνο χιούμορ των Υδροχόων.Γούστα είναι αυτά..:bigsmile:
Καλησπέρα κι από μένα
Μας ενδιαφέρει μόνο το ζώδιο του Ήλιου και όχι συνδυασμοί :bigsmile:
http://www.myhoroscope.gr/101750-post6.html
Οι Δίδυμοι είναι καλοί ατακαδόροι συνήθως και με έξυπνο χιούμορ,
Οι Σκορπιοί χτυπάνε σε ωραία σημεία με το χιούμορ τους, πάνε προς το black και προς το πρόστυχο χιούμορ πολλές φορές, που ανάλογα το άτομο μπορεί να είναι πολύ καλό (αν το χει και το πλασάρει καλά ο άλλος μου αρέσει πολύ..) έως αηδία.
Συμφωνώ για παρθένους! το έχουνε πολλοί! δεν έχει σημασία που είναι της γης..είναι παιδιά του ερμή μην το ξεχνάμε..έξυπνο χιούμορ, χτυπάνε φλέβα..όπως και η έξαρση του φτερωτού μας κυρίου οι υδροχόοι το έχουν στο έπακρο θα λεγα..πρωτότυπο, εκκεντρικό και σε αφήνει και με έκφραση ''μόλις είδα εξωγήϊνο'' πότε πότε..:bigsmile:
Πριν τους τοξοτες οι σκορπιοι, μετα τους τοξοτες οι διδυμοι και οι Λεωντες, και στην ιδια θεση με διαφορετικο τροπο οι παρθενοι
Διαφωνώ. :evil: Δεν δεχόμαστε την τρίτη θέση με τίποτα._ :rant:
:lol:
E τότε πάρτε την τέταρτη.. μετά απ'τους Αιγόκερους!:laugh:
Καλησπέρα,
Θα συμφωνήσω κι εγώ με το Μητσάκο! Το χιούμορ των Τοξοτών είναι απαράμιλλο!!! :laugh: Μετά θα έβαζα κι αυτό των Αιγόκερων, για πιο ιδιαίτερα γούστα και για όσους αντέχουν τον κριτικό σαρκασμό τους και μετά τους Διδύμους.... :toung: Συγγνώμη Δείμωνα... :cheesy:
Φιλικά,
libraD :love:
Νιώθω δικαιωμένη!!!
Γενικά για τους αιγόκερους, έχουμε black humor και όσο πιο καθαρόαιμο το κατσίκι, τόσο πιο σαρκαστικό!
Όσοι με ξέρουν στην αρχή σήκωναν το φρύδι, τώρα απλά λένε τι αξιολάτρευτοι ειμαστε οι αιγόκεροι και μετα λιώνουν στα γέλια! :cheesy:
Καλά τα δίπολα μας, είναι κορυφαία, μπορουν να σε κάνουν να πέσεις από την καρέκλα από τα γέλια...
Κυρίως με τα παθήματα τους, αλλά το χιούμορ τους είναι για κοιλιακούς! :love:
Καλα τα παθήματα σας είναι παροιμιώδη... δεν θα ανεβασω και εδω βίντεο (ακόμα)
όχι η αλήθεια είναι πως οι καρκινοι έχουν ωραίο χιουμορ, κυρίως πιο ωριμο από οτι θα περιμενε κανεις. Δεν σαχλαμαρίζουν θεωρώντας το χιουμορ. Αλλά αυτό όπως και να το κάνουμε, οφείλετε στο ότι ειστε απέναντι μας! :love:
Ψηφίζω τα παιδιά του Ερμή, Διδύμους και Παρθένους - θα έλεγα με στοιχεία Σκορπιού και Αιγόκερου... αλλά θα ήταν ζαβολιά. ;)
Κάποια στιγμή όμως πρέπει να ανεβάσουμε! Είναι απίστευτοι οι Καρκίνοι! Οχι τόσο γιατι έχουν χιούμορ, όσο γιατι με αυτα που παθαινουν και τις παιδικες αντιδρασεις τους μπορεις να γραψεις και μονόπρακτο!!!!!!! Αλλά το καλυτερο κατα τη γνωμη μου χιουμορ απο αποψη ατακας ειναι του Δίδυμου,.. το πιο εγκεφαλικο το πιο απροβλεπτο! Εμεις τα Τοξοτακια εχουμε πιο θεατρικο χιουμορ (πληθωρικες κινησεις κτλ..) και με το τιποτα ξεσπανε οι γυρω μας σε γελια (εχω το ρολο του γελωτοποιου της οικογενειας απο μικρη, αλλα οταν ανοιγε το στομα της η Διδυμινα, ....το θυμόμασταν για χρόνια μετα!!!) Επισης οι Αιγοκεροι ... ΚΑΙ τα Ψαράκια!!!!!!...... δύο που ξέρω, φέρνουν ένα κύμα γελιου και ευχάριστης φασαρίας όπου πηγαίνουν! (όσα δεν ειναι συνεσταλμενα..)
oi tauroi pezei na nai ta pio ksenarota zodia tou kuklou... se kamia periptosi den exun xioumor. oi didimoi ine oi apolitoi xioumoristes :d
Kαρκίνος με Ερμή στους Διδύμους και σελήνη στον Τοξότη συνεχείς ατάκες χιούμορ με σοβαρό ύφος αυτοσαρκασμός....
Να, ακριβώς αυτό. Γιατί αν δεν γνωρίζεις τη δομική αντοχή των υλικών με τα οποία κτίζεις ένα σπίτι, το μόνο σίγουρο είναι ότι αυτό θα πέσει να σε πλακώσει :toung:.
Θα μπορούσα να γράψω το "]Ποιες όψεις μας δείχνουν την αυξημένη αίσθηση του χιούμορ", αλλά δεν το έκανα...
(και μην ακούσω τίποτα του στιλ "δεν έπιασες το αδιόρατο και λεπτοφυές χιούμορ του ποστ μου", ε; :cheesy: )
Είναι γνωστό ότι το χιούμορ πηγάζει από άτομα με πλούσιο συναισθηματικό κόσμο οπότε και σε αυτό τον τομέα τα ζώδια του νερού πρωτοστατούν......:laugh:
Το χιούμορ (= ικανότητα αστεϊσμών ή ικανότητα να αντιμετωπίζει κανείς την πραγματικότητα με εύθυμη διάθεση, παρουσιάζοντας τις διάφορες καταστάσεις με φαινομενική σοβαρότητα και αδιαφορία, κάτω από την οποία κρύβεται η σάτιρα και η άκακη ειρωνεία) είναι προϊόν του μυαλού και προϋποθέτει μυαλό και όχι συναίσθημα. Και για την ακρίβεια, προϋποθέτει έλεγχο του συναισθήματος. Συμπέρασμα; :cheesy:
ΥΓ: Καλή η προσπάθεια, αλλά η provocateur τακτική θέλει και επιδέξια ...ποπουδάκια