-
Τι νομιζετε οτι δεν λειτουργει καθολου στον χαρτη σας;;;
Τι ειναι αυτο στο χαρτη σας που κανει την αστρολογια να φαινεται ....ψευτρα, γεματη υποσχεσεις και μεγαλα λογια;
Ειτε προκειται για μια οψη, πλανητικη θεση σε ζωδιο ή οικο ή ο,τι αλλο, υπαρχει κατι στο χαρτη σας που απλως δεν ισχυει;
Το πρωτοτυπο θεμα που ανοιξε η whisperer σχετικα με το τι θα θελαμε να αλλαξουμε στο χαρτη μας με ενεπνευσε να ανοιξω κι εγω ενα αλλο θεμα σχετικα με το ποιο στοιχειο του χαρτη σας νομιζετε οτι δεν λειτουργει καθολου.
Αρχιζω λοιπον εγω με την δικη μου καταθεση.
περιπτωση 1)
Εχω Δια στον 2ο οικο σε συνοδο με Αφροδιτη (απο τον πρωτο οικο) και σε τριγωνο με Πλουτωνα. Τι σας ερχεται κατευθειαν στο μυαλο; Πλουτη, χρημα, ευκολο κερδος. Και μαλιστα σε ποσοτητες! Σημειωστε οτι ο κυβερνητης του 2ου ειναι ο ουρανος και βρισκεται στο Μεσουρανημα (!) σε αντιθεση με Αρη. Κι ομως φιλοι μου ουδεμια σχεση με την πραγματικοτητα.
Ποτε δεν ειχα προβλημα οικονομικο αλλα σιγουρα δεν ειδα ποτε και την μεγαλη ευνοια που υποσχονταν οι πλανητες μου. Ουτε πλουτισα απο τον βασικο μισθο που παιρνω, ουτε ειχα ποτε κερδισει λαχειο, ουτε ειχα καποια ιδιαιτερη γονικη παροχη... Τι συμβαινει λοιπον με αυτες τις οψεις και δεν λειτουργουν;; Εχει κανεις καμμια ιδεα;
περιπτωση 2)
Μια αλλη περιπτωση που ευτυχως δεν πραγματοποιησε τις υποσχεσεις της ειναι η Αντιθεση Ουρανου-Αρη στο ζενιθ και ναδιρ αντιστοιχα. Προκειται για μια εξαιρετικα ισχυρη οψη που προοιωνιζει διαφορα βιαια και δυσαρεστα περιστατικα που ουτε να τα σκεφτομαι δεν θελω... Ακραιες αντιπαραθεσεις, βια στο σπιτι, ατυχηματα, ρεμπελη ζωη κλπ που ευτυχως δεν εχουν επαληθευτει (φτου στον κορφο μου!) κι ευχομαι ουτε και να το κανουν ποτε στο μελλον!...
περιπτωση 3)
Ερωτικα τωρα, με Αφροδιτη στον Υδροχοο και Κρονο στον 7ο οικο θα ελεγε κανεις οτι ειμαι απο τα πιο ανεραστα ατομα, ενας μαγκουφης που αποφευγει την οικειοτητα και τις δεσμευσεις.... ειμαι και τοξοτης στο ζωδιο... Ο κυβερνητης του 7ου ειναι η σεληνη που δεχεται συνοδο πλουτωνα και τετραγωνο κρονου, κατι που κανει ακομη πιο δυσκολα τα ερωτικα...
Και ομως καμμια σχεση! Ειμαι νομιζω πολυ ερωτικο ατομο εως και φλογερο θα ελεγα (καλα ε, ειμαι και πολυ μετροφρων επισης, δεν ξερω αν σας το ειπα!) και εξαιρετικα συντροφικος. Δοξα τω θεω, παντα ειχα μια σταθερη τρυφερη σχεση στη ζωη μου που διαρκει για πολλα χρονια. Μ' αρεσει η συντροφικη ζωη (οχι ο γαμος) και ειμαι πολυ δοτικος. Κατι που δεν δικαιολογειται με Υδροχοικη Αφροδιτη!
Ισως το θεμα σωζεται επειδη εχω σεληνη στο ζυγο....και ειναι σε ανοιχτο τριγωνο με αφροδιτη.... Αλλα και παλι μια απλη σεληνη στο ζυγο ειναι τοσο δυνατη ωστε να επικρατησει στις ανεραστες επιρροες που στελνει κοτζαμ αφροδιτη απο υδοχοο και ο κρονος απο την Δυση;;;
Θα χαρω πολυ να λαβω μια εξηγηση απο εσας για τα παραπανω και θα χαρω διπλα να αναφερετε και τις δικες σας περιπτωσεις....
-
Re: Τι νομιζετε οτι δεν λειτουργει καθολου στον χαρτη σας;;;
Θα μπορούσα να το αιτιολογήσω ίσως αν έβλεπα ολόκληρο τον χάρτη, οπότε δεν μπορώ να υποθέσω γιατί δεν λειτουργεί. Μπορεί από την άλλη να λειτουργήσει σε μια εποχή της ζωής σου που ούτε θα το περιμένεις, και να το αιτιολογήσεις τότε, μόνο βιωματικά. Στον δικό μου χάρτη πάντως έχουν λειτουργήσει όλα με τον έναν ή τον άλλον τρόπο έως σήμερα. 'Οψεις, κυβερνήτες, πλανήτες σε ζώδια, Ωροσκόπος, Μσ κλπ, ακόμα και αμφιλεγόμενα σημεία, όπως οι αστεροειδείς, η Κορυφή, και η Λίλιθ, ακόμα και κάποιοι υποθετικοί της Uranian, και φυσικά όλα τα μισά τετράγωνα και οι χιαστί που τις θεωρώ πολύ σημαντικές και ισχυρές γωνίες. 'Ομως μερικά πράγματα άργησαν πάρα πολύ να λειτουργήσουν ή άλλα κοιμόντουσταν επί σειρά ετών. Το μόνο ίσως που παρατηρώ ότι δεν λειτουργεί είναι κάποιες όψεις πλανητών με μεσοδιαστήματα. Κάποιες ελάχιστες όψεις με μεσοδιαστήματα δεν λειτουργούν, όχι όλες.
-
ευχαριστω πολυ για την πρωτη απαντηση!
Η αληθεια ειναι οτι κι εγω το σκεφτηκα μηπως αυτα τα στοιχεια λειτουργουν μετα απο καποια ηλικια... Αλλα πότε;; Ειμαι ηδη 37 ετων και νομιζω οτι θα επρεπε το γενεθλιο ωροσκοπιο να εχει μπει συνολικα σε ενεργοποιηση εως αυτη την ηλικια. Ο Κρονος και η πρ. σεληνη μου εχουν ηδη κανει μια πληρη περιηγηση του ζωδιακου και αρα το ωροσκοπιο θα επρεπε να εχει δωσει ηδη τις υποσχεσεις του στο 100%.
Αλλωστε το γενεθλιο θεμα εκ φυσεως δειχνει τις τασεις που ειναι διαρκως και μονιμα παρουσες στη ζωη μας απο τη γεννηση μεχρι το θανατο μας, αυτος δεν υποτιθεται οτι ειναι η ορισμος του γενεθλιου;....
Οσον αφορα τα αμφιλεγομενα σημεια (αστεροιδεις, λιλιθ, περιεργες οψεις χιαστι κλπ) ας μην το συζητησω καλυτερα γιατι θα καψω ολα τα βιβλια αστρολογιας που εχω... Γι αυτο ξεκινησα με τα απλα, τα κλασικα, τα παραδοσιακα, αυτα που οντως βγαζουν ματι! Αλλα δεν....
-
Quote:
Originally Posted by
jupiterios
περιπτωση 3)
Ερωτικα τωρα, με Αφροδιτη στον Υδροχοο και Κρονο στον 7ο οικο θα ελεγε κανεις οτι ειμαι απο τα πιο ανεραστα ατομα, ενας μαγκουφης που αποφευγει την οικειοτητα και τις δεσμευσεις.... ειμαι και τοξοτης στο ζωδιο... Ο κυβερνητης του 7ου ειναι η σεληνη που δεχεται συνοδο πλουτωνα και τετραγωνο κρονου, κατι που κανει ακομη πιο δυσκολα τα ερωτικα...
Και ομως καμμια σχεση! Ειμαι νομιζω πολυ ερωτικο ατομο εως και φλογερο θα ελεγα (καλα ε, ειμαι και πολυ μετροφρων επισης, δεν ξερω αν σας το ειπα!) και εξαιρετικα συντροφικος. Δοξα τω θεω, παντα ειχα μια σταθερη τρυφερη σχεση στη ζωη μου που διαρκει για πολλα χρονια. Μ' αρεσει η συντροφικη ζωη (οχι ο γαμος) και ειμαι πολυ δοτικος. Κατι που δεν δικαιολογειται με Υδροχοικη Αφροδιτη!
Ισως το θεμα σωζεται επειδη εχω σεληνη στο ζυγο....και ειναι σε ανοιχτο τριγωνο με αφροδιτη.... Αλλα και παλι μια απλη σεληνη στο ζυγο ειναι τοσο δυνατη ωστε να επικρατησει στις ανεραστες επιρροες που στελνει κοτζαμ αφροδιτη απο υδοχοο και ο κρονος απο την Δυση;;;
Θα χαρω πολυ να λαβω μια εξηγηση απο εσας για τα παραπανω και θα χαρω διπλα να αναφερετε και τις δικες σας περιπτωσεις....
Η Σελήνη στο Ζυγό ψοφάει για δέσμευση άμα είναι σε σύνοδο με Πλούτωνα ειδικά όπως λες ότι έχεις, και σίγουρα ότι και να δείχνει δημόσια, είναι πολύ φλογερή κατ'ιδίαν άμα εμπιστευτεί γυναίκα και άνθρωπο γενικά. Την Αφροδίτη στον Υδροχόο σου πάντως εγώ δεν θα την θεωρούσα σε καμία περίπτωση ανέραστη. Το τετράγωνο Σελήνης/Κρόνου σου σταθεροποιεί τη σχέση τόσα χρόνια πιστός, αλλά η σύνοδος είναι πιο ισχυρή από αυτό το τετράγωνο, και σίγουρα αυτή αποφάσισε την δέσμευση για πολλά χρόνια. Και ότι δεν σου αρέσει ο γάμος το δείχνει η Αφροδίτη, αλλά σου αρέσει η δέσμευση, δηλαδή κατά σύμπτωση περίπου όπως εγώ που έχω ταυτόχρονα Σελήνη/Πλούτωνα, Αφρ/Ουρανό, κάτι παράλληλο δηλαδή. 'Ετσι νοιώθω κι εγώ.
-
Quote:
Originally Posted by
jupiterios
περιπτωση 3)
Ερωτικα τωρα, με Αφροδιτη στον Υδροχοο και Κρονο στον 7ο οικο θα ελεγε κανεις οτι ειμαι απο τα πιο ανεραστα ατομα, ενας μαγκουφης που αποφευγει την οικειοτητα και τις δεσμευσεις....
Και ομως καμμια σχεση! Ειμαι νομιζω πολυ ερωτικο ατομο και εξαιρετικα συντροφικος.
Ισως το θεμα σωζεται επειδη εχω σεληνη στο ζυγο....
Τωρα που το ξαναβλεπω το ωροσκοπιο μου, καλε μου κυριε Στασινε, βλεπω οτι εχω τον Eros σε συνοδο ακριβειας με Ωροσκοπο!!! Βρε βρε βρε! Τι σου κανει ενας μικρος αστεροιδης! Ακυρωνει κοτζαμ Αφροδιτη!
Quote:
Originally Posted by
Δημήτρης Στασινός
Η Σελήνη στο Ζυγό ψοφάει για δέσμευση άμα είναι σε σύνοδο με Πλούτωνα ειδικά.
Την Αφροδίτη στον Υδροχόο σου πάντως εγώ δεν θα την θεωρούσα σε καμία περίπτωση ανέραστη.
Το τετράγωνο Σελήνης/Κρόνου σου σταθεροποιεί τη σχέση.
Πολυ ικανοποιητικη η εξηγηση που δινετε. Συμφωνω με οσα αναφερετε εκτος ομως με τα περι υδοχοικης αφροδιτης. Ο κοσμος το 'χει τουμπανο οτι μια τετοια αφροδιτη φοβαται την εγγυτητα και τις δεσμευσεις. Οι υδροχοοι εχουν μια πολυ ασχημη φημη στην ερωτικη πιατσα ως ανεραστοι, ψυχροι και αποστασιοποιημενοι...
-
Quote:
Originally Posted by
jupiterios
Τωρα που το ξαναβλεπω το ωροσκοπιο μου, καλε μου κυριε Στασινε, βλεπω οτι εχω τον Eros σε συνοδο ακριβειας με Ωροσκοπο!!! Βρε βρε βρε! Τι σου κανει ενας μικρος αστεροιδης! Ακυρωνει κοτζαμ Αφροδιτη!
χαχαχα, καλά εγώ ούτε που ασχολούμαι με τον Eros, και όλες αυτές τις λεπτομέρειες του χάρτη τις θεωρώ μόδες και δικαιολογίες λίγο έως πολύ, απλά δεν πιστεύω ότι η Αφροδίτη είναι αντιερωτική στον Υδροχόο. Σίγουρα δεν αναζητά δέσμευση, αλλά η Σελήνη με Πλούτωνα είναι παίσχυρη. Κύταρο, όχι αστεία πράγματα, την θεωρώ πολύ πιο αποφασιστική, και άμα λέτε για κυβερνήτη 7ου, ακόμα περισσσότερο. Δοτική, δεσμευτική και παθιασμένη. Ούτε σε μένα η Αφροδίτη στο Ζυγό λειτουργεί περισσότερο από τη Σελήνη με τον Πλούτωνα και σήμερα είχα τυχαία την ίδια συζήτηση με κάποια φίλη που της έλεγα ότι οι γενέθλιες υποσχέσεις του 7ου μου,που σχετίζονται με την Αφροδίτη και τον Ουρανό, σχεδόν εξαφανίζονται από τη σύνοδο Σελ/.Πλούτωνα, κι αςμην έχει καμμία σχέση με τον 7ο μου.
-
Καλησπερα και απο μενα:bigsmile:...Ομολογω πως ειναι ενα ενδιαφερον θεμα...
Δεν θα μιλησω για οψεις αλλα για οικοθεσια.Στον 4 οικο μου βρισκοντε σε συνοδο ο Αρης ο Κρονος και ο Πλουτωνας σε συνοδο στον Ζυγο.Κανονικα θα επρεπε να ηταν χαλια η παιδικη μου ηλικια,αλλα ουτε μυστικα υπαρχουν αναμεταξυ μας (οικογενεια),ουτε βια,ουτε σκληροτητα υπηρχε...Βεβαια επειδη ο 4 οικος εκτος απο τα πρωτα χρονια της ζωης του ατομου δειχνει και τα τελευταια:blink: δεν θα ηθελα να σκεφτω πως θα ειναι συμφωνα με αυτην την συνοδο...Ευελπιστω πως αφου δεν λειτουργησε για τα πρωτα χρονια δεν θα λειτουργησει και στα τελευτεα...Α! ξεχασα να γραψω πως στον 4 οικο μου βρισκεται και ο Διας στον Σκορπιο,αλλα δεν αγγιζει καθολου αυτην την συνοδο για να με κανει να πιστεψω πως βοηθησε γιαυτο και δεν λειτουργισε και η συνοδος.
Φιλικα:bigsmile:
-
αααααα αγαπητέ Jupiterios ενίσταμαι!!!
άλλο φοβάμαι τις δεσμεύσεις και θέλω και λίγο το χώρο μου...και άλλος είμαι ανέραστος...
εδώ θα συμφωνήσω με το Δημήτρη....
Οι υδροχόοι, οι δίδυμοι και οι τοξότες που λες...έχουν ένα τετοιο θεματάκι με την κατάκτηση της πολυπόθητης ελευθερίας και ανεξάρτησιας...οκ το δέχομαι...αλλά αν μία συμπεριφορά του στυλ "δένω το γαιδάρο μου και πέρα βρέχει" θεωρείται ερωτική....τότε οκ...ας δηλώσει το παραπάνω ζωδιακό τρίπτυχο ανέραστο!!!
την άσχημη φήμη στην ερωτική πιάτσα την έχουμε ίσως γιατί κανένας δεν μπορεί να μας κουμαντάρει...και να του δώσουμε την ασφαλή αίσθηση ότι "ΝΑΙ, επιτέλους...έδεσα το γαιδαρό μου...!!!"
-
Quote:
Originally Posted by
Natalia10
Στον 4 οικο μου βρισκοντε σε συνοδο ο Αρης ο Κρονος και ο Πλουτωνας σε συνοδο στον Ζυγο.
Καλησπερα Ναταλια.
Εχω δυο ερωτησεις για σενα : η συνοδος αυτη ειναι κλειστη ή ανοιχτη? Δεχεται οψεις θετικες ή αρνητικες? Αν ειναι κλειστη και μαλιστα με αρνητικες οψεις θα επρεπε στο οικογενειακο περιβαλλον να ζησεις τραυματικες εμπειριες και τουλαχιστον ενα ολοκαυτωμα (μεταφορικα αλλα και κυριολεκτικα με την εννοια της ....πυρκαγιας!) στο σπιτι σου!!
Χαιρομαι που διαψευστηκε η γενεθλια υποσχεση. Βεβαια θα ηταν ενδιαφερον να δουμε την θεση και της σεληνης (οικογ. ζωη) απο ζωδιο και οψεις....
-
Καλησπερα Jupiterios:bigsmile: ελπιζω να εισαι καλα.
Ο Αρης βρισκεται στην 18 μοιρα,ο Κρονος στην 22 μοιρα (αναδρομος), και ο Πλουτωνας στην 26 μοιρα (αναδρομος)...καλυτερα δεν γινεται ε?????:blink:
Οι οψεις που δεχεται αυτη η συνοδος ειναι ενα τετραγωνο απο την Αφροδιτη στον 7 οικο,αλλο ενα τετραγωνο απο τον ωροσκοπο μου ,και (ευτυχως) ενα τριγωνο απο τον Ηλιο μου στον 8 οικο
Η Σεληνη μου ειναι στην Παρθενο στον 2 οικο και κανει ενα εξαγωνο με τον Δια μου (ευτυχως),ενα τετραγωνο με τον Ουρανο(5 οικος Τοξοτης) ,και ενα εξαγωνο με τον Ποσειδωνα (6 οικος στον Τοξοτη).
Ευτυχως δεν υπηρξε φωτια στο σπιτι μου ουδεποτε:bigsmile:Και απο'οσο θυμαμαι δεν ειχα καμια τραυματικη εμπειρια σε οτι εχει να κανει με θεματα σπιτιου η οικογενειας.
-
Quote:
Originally Posted by
whisperer
Οι υδροχόοι, οι δίδυμοι και οι τοξότες που λες...έχουν ένα τετοιο θεματάκι με την κατάκτηση της πολυπόθητης ελευθερίας και ανεξάρτησιας...οκ το δέχομαι...αλλά αν μία συμπεριφορά του στυλ "δένω το γαιδάρο μου και πέρα βρέχει" θεωρείται ερωτική....τότε οκ...ας δηλώσει το παραπάνω ζωδιακό τρίπτυχο ανέραστο!!!"
Καλως την whisperer!
Εχεις δικιο περι Τοξοτων και Διδυμων... Ειναι λιγο μπαγαμποντηδες αλλα οχι ξενερωτοι. Ισα ισα που οι τοξοτες με τοση φωτια μεσα μας ειμαστε ιδιαιτερα φλογεροι. Ευχαριστω που με διορθωσες και για αυτο εσβησα απο το ποστ μου τις αναφορες σε τοξοτες και διδυμους. Κρατησα ομως τους Υδροχοους για τους οποιους επιμενω. Ειναι ανεραστοι. Και ασεξουαλ. Με την καλη την εννοια.
Ε τι να κανουμε ρε παιδια, δεν γινεται ολοι στο ζωδιακο να ειναι εραστες και μαλιστα καλοι εραστες. Πρεπει καποιοι να ειναι και ανεραστοι για να καλυφθει ολη η γκαμα των ανθρωπινων ερωτικων αποχρωσεων. Ε και ο κληρος πεφτει στους Υδροχοους. Που παραειναι ιντελεκτουαλ και φευγατοι για να ασχοληθουν με τον ερωτα ή το σεξ. Δεν ειναι τυχαιο που τετραγωνιζουν με τα πιο ερωτικα ζωδια (τουτεστιν ταυρος-σκορπιος-λεων)
Αλλωστε κρονιο ζωδιο ειναι ο υδροχοος-μην το ξεχναμε. Και μαλιστα δεν ειναι σαν τους Αιγοκερους που δειχνουν ανεραστοι εξωτερικα αλλα σαν ξυπνησει η αιγα μεσα τους γινονται ηφαιστειο!!! Οι Υδροχοοι παιδι μου ειναι ακομα πιο κρονιοι στα ερωτικα. Ξεχναν να κανουν ερωτα! Αστα να πανε.
Αν επρεπε να αποκαλεσετε ανεραστο μονο ενα απο τα 12 ζωδια, αυτο δεν θα ηταν ο υδροχοος? Φυσικα υπαρχουν εξαιρεσεις και φυσικα το ερωτημα ειναι θεωρητικο και οχι απολυτο.
-
[Οι Υδροχοοι παιδι μου ειναι ακομα πιο κρονιοι στα ερωτικα. Ξεχναν να κανουν ερωτα! Αστα να πανε. ]
Jupiterios θα μιλησω ως Υδροχοος που ειμαι...
Απλα ειμαστε καθαρα εγκεφαλικοι τυποι,για να κανετε κατι στο σωμα μας (το θετω οσο πιο ευγενικα μπορω):embarrest πρεπει πρωτα να μας 'ταραξετε' το μυαλο...διαφορετικα...:σφύρι μα: σφυριζουμε κλεφτικα...χαχαχα!
-
Quote:
Originally Posted by
Natalia10
Ο Αρης βρισκεται στην 18 μοιρα,ο Κρονος στην 22 μοιρα (αναδρομος), και ο Πλουτωνας στην 26 μοιρα.
Οι οψεις που δεχεται αυτη η συνοδος ειναι ενα τετραγωνο απο την Αφροδιτη στον 7 οικο,αλλο ενα τετραγωνο απο τον ωροσκοπο μου ,και (ευτυχως) ενα τριγωνο απο τον Ηλιο μου στον 8 οικο.
Η Σεληνη μου ειναι στην Παρθενο και κανει ενα εξαγωνο με τον Δια μου (ευτυχως),ενα τετραγωνο με τον Ουρανο(5 οικος Τοξοτης) ,και ενα εξαγωνο με τον Ποσειδωνα.
Ναταλια μου η στενη συνοδος αρη-κρονου ειναι πολυ δυνατο στοιχειο....θα επρεπε να ειχε δωσει θεματα....ισως ομως τα πραγματα τα εξομαλυνει και τα μαλακωνει το τριγωνο απο ηλιο. Γενικα τις οψεις του ηλιου τις θεωρω τις πιο σημαντικες. Δειχνουν το βασικο μοτιβο της ζωης μας και της προσωπικοτητας.
Παντως η συνοδος αρη-κρονου που κανει τετραγωνο με αφροδιτη και η σεληνη στην παρθενο που κανει τετραγωνο με ουρανο δειχνουν μαλλον χλιαρες και απομακρες οικογενειακες σχεσεις στην καλυτερη περιπτωση. Γιατι αν θες να εξετασουμε τη χειροτερη, αστο καλυτερα!...
Βεβαια σημειωσε και αυτο: ο 4ος οικος δειχνει την οικογενεια απο την οποια προερχεσαι αλλα δειχνει και την οικογενεια που εσυ θα δημιουργησεις με τον γαμο σου....
-
Οι υδροχοοι εχουν μια πολυ ασχημη φημη στην ερωτικη πιατσα ως ανεραστοι, ψυχροι και αποστασιοποιημενοι...
Συμφωνώ μαζί σου περί πιάτσας, με την διαφορά πως η φήμη αυτή υπάρχει όχι γιατί είναι αντιερωτική η Αφροδίτη σε αυτή την θέση όσο γιατί της δίνει την ιδιότητα να μένει πολύ καιρό μόνη της, αυτό δεν έπεται και αντισεξουαλικότητα. Συνήθως οι συνθήκες είναι τέτοιες ώστε το άτομο να επιβαλλέται να μείνει χωρίς σεξ.
Όσο για τον χάρτη μου, αν με ρωτούσες πριν 3 χρόνια θα σου έλεγα ότι δεν λειτουργούσε ιδιαίτερα ο Ηλιος μου σε σχέση με εμένα ( για σύζυγο και μπαμπά μια χαρα λειτουργούσε). Τώρα που μας ρωτάς οφείλω να σου πω ότι όλα λειτουργούν με μαθηματική ακρίβεια.:bigsmile:
-
Το θεμα κινδυνευει να περιοριστει στα περι υδροχοου κι εγω κινδυνευω να φαω πολυ ξυλο για τις αποψεις μου απο τους παντα-ενωμενους-ποτε-νικημενους φιλους υδροχοους!...
Παντως οσον αφορα την υδροχοικη αφροδιτη να επαναλαβω οτι σαφως υπαρχουν εξαιρεσεις στα οσα πιστευω για αυτην και οτι το θεμα το προσεγγιζω θεωρητικα και οχι εμπειρικα.
Τελος, εμμενοντας παντα στην αποψη μου για ασεξουαλ-ανεραστη αφροδιτη στον υδροχοο να πω οτι η μονη ισως περιπτωση που θα παραδεχομουν οτι αυτη η αφροδιτη μπορει να λειτουργησει αμιγως ερωτικα ειναι μεσα απο τον γνωστο υδροχοικο τροπο των παρεκκλισεων (ερωτικων ή σεξουαλικων) και του πλατωνικου ή σαπφικου τροπου....(ωχ! παλι ξυλο θα φαω!....μαλλον δεν το σωσα το θεματακι τελικα, ε;;))
-
Quote:
Originally Posted by
jupiterios
Αν επρεπε να αποκαλεσετε ανεραστο μονο ενα απο τα 12 ζωδια, αυτο δεν θα ηταν ο υδροχοος?
Α! μην ξεχασω να αναφερω και τους Παρθενους λογω Αφροδιτης σε πτωση...
-
Το τριγωνο του Ηλιου 2ος με Δια 6ος [ακριβειας 9η]
εως τα 40 μου μου ειχε δωσει μια δυσκολη καθημερινοτητα
εως σκληρη θα ελεγα[τι στο καλο ελεγα δεν θα παρεις μπρος ποτεεεεε;;;;;:nuts::laugh::toung:]
μετα τα 40 μου ολα αλλαξαν αρχισε να λειτουργει επιτελους πηρε μπρος:bigsmile:
για αυτο αγαπημενα μου μελη μπορει να εχετε δρομο μπροστα ακομα
για να ενεργοποιηθουν καποιες οψεις..
γιατι πιστευω οτι για να ειναι εκει καποια στιγμη θα δωσουν ειτε τα καλα ειτε τα κακα......
κουκι:love::bigsmile:
-
Σε εμένα, καλώς ή κακώς, όλα "δουλεύουν", ακόμα και τα ...άσχετα ή τα δευτερεύοντα στοιχεία. Αν δεν ήμουν ...ντροπαλός ( :embarrest ) θα ανέβαζα και τον χάρτη για του λόγου το αληθές και για να χρησιμοποιηθεί ως παράδειγμα εγκυρότητας της αστρολογίας :toung:
-
Καλημέρα! Διαβάζω με ενδιαφέρον το θέμα γιατί παρόμοιο προβληματισμό έχω για τον χάρτη ενός πολύ αγαπητού μου προσώπου στον οποίο δεν μπορώ να καταλάβω γιατί δεν λειτουργούν κάποια πράγματα (ή τουλάχιστον έτσι πιστεύω, γιατί είμαι αρχάρια στην αστρολογία) και θα ήθελα τη βοήθειά σας. Πρόκετιαι για την κολλητή μου.
Ο χάρτης της είναι γεμάτος από πολύ ευνοϊκές όψεις (συνόδους, τρίγωνα, εξάγωνα) όλων σχεδόν των πλανητών μεταξύ τους. Και όμως το άτομο αυτό πάντα (από την παιδική της ηλικία έως τώρα στα 40 της) αντιμετωπίζει συνεχώς προβλήματα σε όλους τους τομείς της ζωής της, σε σημείο να της έχουν δημιουργηθεί σοβαρά ψυχοσωματικά θέματα. Αναρωτήθηκα γιατί της συμβαίνει αυτό.
Η εξήγηση που δίνω εγώ είναι οι ελάχιστες και μόνο δυσαρμονικές όψεις που σχηματίζει η Αφροδίτη (Δίδυμοι στον 12ο), ο Κρόνος (Ταύρος στον 11ο) . Συγκεκριμένα:
- Αφροδίτη χιαστί με Σελήνη (Σκορπιό 5ο) και τετράγωνο με Πλούτωνα (σ. απ' όσο την ξέρω και την ξέρω καλά αυτή η Αφροδίτη δεν την αντιπροσωπεύει καθόλου. Είναι σχεδόν το εντελώς αντίθετο. Γιατί άραγε;)
- Κρόνος τετράγωνο με Ήλιο και Ερμή (Λέων 1ο) και χιαστί με ¶ρη (Τοξότη 5ο)
Υπάρχουν και κάποιες ακόμη δυσαρμονικές του Πλούτωνα και του Χείρωνα, αλλά φοβάμαι μην σας κουράσω.
Αναρωτιέμαι αν είναι δυνατόν αυτές οι όψεις να ακυρώνουν έναν κατά τα άλλα πολύ αρμονικό χάρτη και να δημιουργούν τόσα προβλήματα σε έναν άνθρωπο. Και πως θα μπορούσε το άτομο αυτό να διαχειριστεί τα θέματα αυτά.
Ευχαριστώ όσους διαβάσουν το μήνυμά μου (ελπίζω να μην σας κουράσει) και θα παρακαλούσα για όποια βοήθειά σας.
-
Quote:
Originally Posted by
joya.ts
Καλημέρα! Διαβάζω με ενδιαφέρον το θέμα γιατί παρόμοιο προβληματισμό έχω για τον χάρτη ενός πολύ αγαπητού μου προσώπου στον οποίο δεν μπορώ να καταλάβω γιατί δεν λειτουργούν κάποια πράγματα (ή τουλάχιστον έτσι πιστεύω, γιατί είμαι αρχάρια στην αστρολογία) και θα ήθελα τη βοήθειά σας. Πρόκετιαι για την κολλητή μου.
Ο χάρτης της είναι γεμάτος από πολύ ευνοϊκές όψεις (συνόδους, τρίγωνα, εξάγωνα) όλων σχεδόν των πλανητών μεταξύ τους. Και όμως το άτομο αυτό πάντα (από την παιδική της ηλικία έως τώρα στα 40 της) αντιμετωπίζει συνεχώς προβλήματα σε όλους τους τομείς της ζωής της, σε σημείο να της έχουν δημιουργηθεί σοβαρά ψυχοσωματικά θέματα. Αναρωτήθηκα γιατί της συμβαίνει αυτό.
Η εξήγηση που δίνω εγώ είναι οι ελάχιστες και μόνο δυσαρμονικές όψεις που σχηματίζει η Αφροδίτη (Δίδυμοι στον 12ο), ο Κρόνος (Ταύρος στον 11ο) . Συγκεκριμένα:
- Αφροδίτη χιαστί με Σελήνη (Σκορπιό 5ο) και τετράγωνο με Πλούτωνα (σ. απ' όσο την ξέρω και την ξέρω καλά αυτή η Αφροδίτη δεν την αντιπροσωπεύει καθόλου. Είναι σχεδόν το εντελώς αντίθετο. Γιατί άραγε;)
Υπάρχουν και κάποιες ακόμη δυσαρμονικές του Πλούτωνα και του Χείρωνα, αλλά φοβάμαι μην σας κουράσω.
Αναρωτιέμαι αν είναι δυνατόν αυτές οι όψεις να ακυρώνουν έναν κατά τα άλλα πολύ αρμονικό χάρτη και να δημιουργούν τόσα προβλήματα σε έναν άνθρωπο. Και πως θα μπορούσε το άτομο αυτό να διαχειριστεί τα θέματα αυτά.
Ευχαριστώ όσους διαβάσουν το μήνυμά μου (ελπίζω να μην σας κουράσει) και θα παρακαλούσα για όποια βοήθειά σας.
Ανέβασε τον χάρτη, για να δούμε και πιο παραστατικά τι μπορεί να γίνεται :bigsmile:
-
Μητσάκο, πώς μπορώ να το κάνω αυτό;
-
-
Υπάρχει κάποιος τρόπος να σβήσω τα προσωπικά στοιχεία πάνω από τον χάρτη;
-
Επεξεργασία εικόνας με ανάλογο πρόγραμμα και μετά ανέβασμα εκ νέου
Quote:
Originally Posted by
joya.ts
Υπάρχει κάποιος τρόπος να σβήσω τα προσωπικά στοιχεία πάνω από τον χάρτη;
-
Αγαπητέ Jupiterios,
αρκετά από τα πράγματα που αναφέρεις στο πρώτο ποστ σου είναι συμπτώματα που δείχνουν ότι η ώρα του χάρτη σου δεν είναι σωστή. Αυτό σου το ξανάπα πριν λίγο καιρό σε ένα άλλο θέμα συζήτησης για τον τράνζιτ Πλούτωνα στον Αιγόκερω όπου έχεις ωροσκόπο στον χάρτη που χρησιμοποιείς.
Η Αφροδίτη σ' ένα χάρτη θα μας δείξει κυρίως το πώς αντιλαμβάνεται ένα άτομο τις σχέσεις του, το μοίρασμα και την αμοιβαιότητα. Η Αφροδίτη στον Υδροχόο (και γενικά οι Υδροχόοι) αντίθετα απ' ότι πιστεύεται είναι πολύ σταθερή στα συναισθήματά της. Η σεξουαλικότητα είναι πιο σύνθετο πράγμα και έχει σχέση κυρίως με τον ¶ρη, τον Ήλιο, ακόμα και την Σελήνη.
-
Προσωπικά δεν βλέπω να λειτουργεί το έντονο κόλλημα που λένε ότι έχουν οι Καρκίνοι με την οικογένεια τους. Έχω Σελήνη, Ηλιο και Δία στον Καρκίνο στον τρίτο οίκο( σε τετράγωνα με Πλούτωνα και σε τρίγωνα με Ουρανό) και τονισμένο 4ο οίκο(στον Λέοντα) παρόλα αυτά οι σχέσεις με την οικογένεια μου, είναι μεν ζεστές αλλά με αποστάσεις και χωρίς καθόλου μα καθόλου κόλλημα απο την πλευρά μου. Θα έλεγα περισσότερο σέβομαι τον θεσμό της οικογένειας γενικά. Αυτό οσον αφορά τουλάχιστον τα ζωδιακά στερεότυπα που θέλουν τον Καρκίνο προσκολλημένο στην οικογένεια.
Απο άποψη όψεων, θεωρώ ότι όλες μου βγαίνουν με τον ένα ή άλλο τρόπο. Το μόνο που δεν βλέπω να λειτουργεί είναι ο ωροσκόπος μου, ούτε εμφανισιακά ούτε πρακτικά( στον Ταύρο).Ίσως μου βγεί τα επόμενα χρόνια πιο έντονα ώστε να αντιληφθώ την παρουσία του:cheesy:
Σχετικά με την Αφροδίτη στον Υδροχόο, που ανέφερε ο jupiterios, με κάλυψαν τα προηγούμενα μέλη:bigsmile: Τα στερεότυπα θέλουν τους Υδροχόους με άλφα συμπεριφορά, τους Σκορπιούς με μια άλλη, τους Τοξότες με μια άλλη κτλ. Αλλά τελικά το σύνολο του χάρτη θα δείξει το κατα πόσο "φλογερό" είναι ένα άτομο στα ερωτικά θέματα. Επίσης η διαφορετική προσέγγιση δεν σημαίνει έλλειψη σεξουαλικότητας, αλλά απλά, διαφορετικές προσδοκίες απο έναν μελλοντικό σύντροφο.:bigsmile:
Αυτά απο μένα:bigsmile:
-
Για τον χάρτη που ανάρτησε η φίλη Joya.ts.
Αν ψάχνουμε σ' ένα χάρτη να βρούμε την εύνοια από όψεις του Χείρωνα, του κλήρου της τύχης, των δεσμών της Σελήνης, της Μαύρης Σελήνης και άλλων τέτοιων σημείων θα μείνουμε στο ψάξιμο.
Η ουσία αυτού του χάρτη είναι ότι η Σελήνη, που είναι μάλιστα κυβερνήτης του ωροσκόπου, είναι στον Σκορπιό, την πτώση της και μια πολύ δύσκολη θέση, κτυπημένη από τον Ποσειδώνα. Επίσης το τετράγωνο του Ήλιου με τον Κρόνο είναι ένα δύσκολο τετράγωνο και με τον Ήλιο στο 1ο σπίτι. Δηλαδή, Ήλιος, Σελήνη και ωροσκόπος είναι κτυπημένα με δύσκολες όψεις. Ότι σώζει αυτό τον χάρτη και βοηθά το άτομο να στέκει στα πόδια του και να παλεύει τις δυσκολίες του είναι ο Ήλιος στον Λέοντα σε τρίγωνο με ¶ρη στον Τοξότη και τα δυο εξάγωνα του Ήλιου.
-
Quote:
Originally Posted by
Κοραλλία Μόζορα
Για τον χάρτη που ανάρτησε η φίλη Joya.ts.
Αν ψάχνουμε σ' ένα χάρτη να βρούμε την εύνοια από όψεις του Χείρωνα, του κλήρου της τύχης, των δεσμών της Σελήνης, της Μαύρης Σελήνης και άλλων τέτοιων σημείων θα μείνουμε στο ψάξιμο.
Η ουσία αυτού του χάρτη είναι ότι η Σελήνη, που είναι μάλιστα κυβερνήτης του ωροσκόπου, είναι στον Σκορπιό, την πτώση της και μια πολύ δύσκολη θέση, κτυπημένη από τον Ποσειδώνα. Επίσης το τετράγωνο του Ήλιου με τον Κρόνο είναι ένα δύσκολο τετράγωνο και με τον Ήλιο στο 1ο σπίτι. Δηλαδή, Ήλιος, Σελήνη και ωροσκόπος είναι κτυπημένα με δύσκολες όψεις. Ότι σώζει αυτό τον χάρτη και βοηθά το άτομο να στέκει στα πόδια του και να παλεύει τις δυσκολίες του είναι ο Ήλιος στον Λέοντα σε τρίγωνο με ¶ρη στον Τοξότη και τα δυο εξάγωνα του Ήλιου.
Μα και Β.Δ. και Κλήρο της Τύχης να δούμε, πάλι "κτυπημένα" είναι και αυτά, και μάλιστα από τον Πλούτωνα και σε τ-τετράγωνο...:cheesy: Και με τον Κρόνο να βολοδέρνει στη βάση του τετραγώνου αυτού και τον Πλούτωνα παραπέρα, όλο και θα το ενεργοποιούν αυτόν τον καιρό...
-
Σωστό αυτό που λες, Μητσάκο μου, αλλά αναφερόμουν περισσότερο στο μεγάλο τρίγωνο του Χείρωνα που στην πρώτη ματιά "παρασύρει" σε εύνοια.
-
κ. Μόζορα,
πώς εξηγείτε όμως το γεγονός πως (με βάση την ανάλυση του γενέθλιου χάρτη που έχω διαβάσει στην αντίστοιχη υπηρεσία του σάιτ) ούτε χαρακτηριστική Λέων είναι (περισσότερο για Καρκίνος θα' λεγα) αλλά κυρίως δεν έχει καμμία σχέση με την ανάλυση ¶ρη στον Τοξότη και μάλιστα στον 5ο; Καταλαβαίνω βέβαια ότι μια ηλεκτρονική υπηρεσία δεν καλύπτει όλες τις περιπτώσεις...
Μητσάκο, αυτά που λες "χτυπημένα" ισχύουν μόνο αυτόν τον καιρό ή είναι γενικότερα χτυπημένα; Και τι μπορεί να σημαίνει αυτό;
Σας ευχαριστώ πολύ...
-
Quote:
Originally Posted by
ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΚΟΥΚΙ
Το τριγωνο του Ηλιου 2ος με Δια 6ος
μετα τα 40 μου ολα αλλαξαν αρχισε να λειτουργει επιτελους πηρε μπρος
φιλη δεσποινα
επειδη με ενδιαφερει πολυ να ακουσω λεπτομερειες, πες μου με ποιο τροπο αρχισε να εκδηλωνεται η οψη αυτη μετα τα 40; Ειδες θεαματικες αλλαγες προς το καλυτερο ή μετριες; Βελτιωθηκαν τα οικονομικα και τα επαγγελματικα σου; Η περιουσια σου; Και που νομιζεις οτι οφειλεται αυτη η καθυστερηση στην ενεργοποιηση του τριγωνου;
Περιμενω απαντηση ;)
-
[Παντως η συνοδος αρη-κρονου που κανει τετραγωνο με αφροδιτη και η σεληνη στην παρθενο που κανει τετραγωνο με ουρανο δειχνουν μαλλον χλιαρες και απομακρες οικογενειακες σχεσεις στην καλυτερη περιπτωση. Γιατι αν θες να εξετασουμε τη χειροτερη, αστο καλυτερα!...
Βεβαια σημειωσε και αυτο: ο 4ος οικος δειχνει την οικογενεια απο την οποια προερχεσαι αλλα δειχνει και την οικογενεια που εσυ θα δημιουργησεις με τον γαμο σου.... ]
Καλησπερα Juriterios και σε ολα τα μελη του φορουμ:bigsmile:
Οι σχεσεις με τα υπολοιπα μελη της οικογενειας μου ειναι αρμονικες.Ιδιαιτερα τα τελευτεα 5 χρονια που εγινε κατι κακο (αλλα ευτυχως περαστικο) σε ενα απο τα μελη της,μπορω να πω πως δεθηκαμε ακομα περισσοτερο και ετσι καταλαβα πολλα για τα υπολοιπα μελη της οικογενειας (για το πως αντιδρασανε σε εκεινη τη δυσκολη στιγμη).Φυσικα υπαρχουν εντασεις και καυγαδες...αλλα ολα ειναι μεσα στο προγραμμα ετσι δεν ειναι?:laugh:
Οσο αφορα για την δικη μου οικογενεια,αν θα κανω ποτε (δεν με πολυ ενθουσιαζει η ιδεα) -φυσικα ''τυχερα'' ειναι αυτα που λενε...ευχομαι να μην εχουμε χλιαρες σχεσεις:cheesy:
Πιστευεις πραγματικα πως μονο απο το τριγωνο του Ηλιου μου προς αυτην την συνοδο βοηθαει τοσο πολυ ωστε να μην την αφησει να ''εκφραστει''?Δεδομενου πως ο Ηλιος στον Υδροχοο βρισκεται στην πτωση του γιατι βρισκεται απεναντι απο την εξαρση του στο Λεων.
-
Quote:
Originally Posted by
joya.ts
δεν μπορώ να καταλάβω γιατί δεν λειτουργούν κάποια πράγματα και θα ήθελα τη βοήθειά σας. Πρόκετιαι για την κολλητή μου.
αντιμετωπίζει συνεχώς προβλήματα σε όλους τους τομείς της ζωής της, σε σημείο να της έχουν δημιουργηθεί σοβαρά ψυχοσωματικά θέματα.
Συμφωνω με την Κοραλλια απολυτως. Οι οψεις των φωτων και ιδιως του Ηλιου δεν ειναι λιγο πραγμα! Απεναντιας ειναι ο σκελετος του χαρτη! Οταν λοιπον η Σεληνη της χτυπιεται απο Ποσειδωνα (κλασσικη οψη για ψυχοσωματικα!) και ο Ηλιος απο Κρονο (αναποδιες στη ζωη) αυτο τα λεει ολα!!
-
Quote:
Originally Posted by
Κοραλλία Μόζορα
Αγαπητέ Jupiterios,
αρκετά από τα πράγματα που αναφέρεις στο πρώτο ποστ σου είναι συμπτώματα που δείχνουν ότι η ώρα του χάρτη σου δεν είναι σωστή. Αυτό σου το ξανάπα πριν λίγο καιρό σε ένα άλλο θέμα συζήτησης για τον τράνζιτ Πλούτωνα στον Αιγόκερω όπου έχεις ωροσκόπο στον χάρτη που χρησιμοποιείς.
Η Αφροδίτη σ' ένα χάρτη θα μας δείξει κυρίως το πώς αντιλαμβάνεται ένα άτομο τις σχέσεις του, το μοίρασμα και την αμοιβαιότητα. Η Αφροδίτη στον Υδροχόο (και γενικά οι Υδροχόοι) αντίθετα απ' ότι πιστεύεται είναι πολύ σταθερή στα συναισθήματά της. Η σεξουαλικότητα είναι πιο σύνθετο πράγμα και έχει σχέση κυρίως με τον ¶ρη, τον Ήλιο, ακόμα και την Σελήνη.
Αγαπητη Κοραλλια
Η θεση του Ωροσκοπου εχει τσεκαριστει με rectification (απο διελευσεις Δια και αργων πλανητων, προοδους solar arc του μεσουρανηματος κλπ κλπ κλπ και σε συγκριση με το ωροσκοπιο της μητερας αφου στην ιδια μοιρα κατα ....συμπτωση ανακαλυψα οτι εχει τη σεληνη της!). Λιγο δυσκολο να ειναι λαθος η μοιρα του ωροσκοπου. Αν ειναι κατι λαθος ισως να ειναι το συστημα οικοθεσιας- χρησιμοποιω παντα του Πορφυριου, κατοπιν ερευνας το εκρινα πιο αξιοπιστο και εμπειρικα και θεωρητικα....
Αλλα ασχετως της θεσης του ωροσκοπου, μπορεις να μου πεις γιατι δεν βλεπω την οικονομικη ανεση που υποσχεται η συνοδος αφροδιτης-δια σε τριγωνο με πλουτωνα; Δεν θα επρεπε να ειχα μια καποια υλικη ευνοια; Μια γενναιοδωρια απο το συμπαν; Ή μια γενναιοδωρη φυση δικη μου; (μμμμμ......δεν θα με χαρακτηριζα και πολυ γενναιοδωρο...)
Και η επικινδυνη αντιθεση ακριβειας αρη-ουρανου; εκρηκτικη και βιαη αλλα ΕΥΤΥΧΩΣ χωρις γεγονοτα...
Οσον αφορα τη σεξουαλικοτητα συμφωνω οτι ειναι συγκερασμος αρη, σεληνης αλλα ΚΑΙ αφροδιτης. Παρολο που η αφροδιτη δειχνει περισσοτερο πως ερωτευομαστε και πως εκφραζουμε συντροφικοτητα.
Και εμ πασει περιπτωσει, αγαπητη κοραλλια, δεν εχεις αντικρυσει ποτε σου εστω και ενα χαρτη που καποια στοιχεια του να μην κολλανε με τιποτε στο ατομο που αντιστοιχει; Μα ολα στην αστρολογια επαληθευονται μαγικα και σε καθε περιπτωση; Γιατι βλεπω οτι πολλοι φιλοι εδω μεσα διατεινονται οτι ο χαρτης τους επαληθευεται σχεδον 100% ακομα και στις λεπτομερειες....
-
Σε γενικές γραμμές και ο δικός μου χάρτης έχει επαληθευθεί, τουλάχιστον κάποια περίοδο της ζωής μου. Έτσι, αν και Καρκίνος, δεν θα με έλεγα εσωστρεφή, αν και ήμουν αρκετά εσωστρεφής μέχρι την ενηλικίωση, οπωσδήποτε δεν είμαι ανασφαλής, -χωρίς να είμαι και άτρωτη- σε καμία περίπτωση εκδικητική και επιμένω στην κατα μέτωπον αντιμετώπιση οποιουδήποτε ζητήματος προκύψει, παρά το ότι και ο ¶ρης είναι στον Καρκίνο, αναλαμβάνω πρωτοβουλίες και δεν χάνω την ψυχραιμία μου σε οποιεσδήποτε συνθήκες (είναι σωτήριο το εξάγωνο του Κρόνου με Ήλιο, ¶ρη και Ερμή). Ίσως, το τετράγωνο του ¶ρη μου με τον Δία από το Ζυγό, να δρα τελικά εξισορροπιστικά στην ανασφάλεια του Καρκίνου, αν και δεν ξέρω κατά πόσον μπορεί να αναιρέσει βασικά καρκινίσια χαρακτηριστικά..
-
Quote:
Originally Posted by
jupiterios
....................
Και εμ πασει περιπτωσει, αγαπητη κοραλλια, δεν εχεις αντικρυσει ποτε σου εστω και ενα χαρτη που καποια στοιχεια του να μην κολλανε με τιποτε στο ατομο που αντιστοιχει; Μα ολα στην αστρολογια επαληθευονται μαγικα και σε καθε περιπτωση; Γιατι βλεπω οτι πολλοι φιλοι εδω μεσα διατεινονται οτι ο χαρτης τους επαληθευεται σχεδον 100% ακομα και στις λεπτομερειες....
Αν και δεν με λένε ...Κοραλία (προς το παρόν τουλάχιστον :cheesy: ), επειδή φαντάζομαι ότι το ερώτημα είναι γενικό, να σου πω ότι από όσους χάρτες κοιτάω, και εφόσον το ...πειραματόζωό μου είναι ειλικρινές, έχω διαπιστώσει ότι ένα αξιόλογο ποσοστό (χονδρικά 10%) δεν μου βγαίνει στο βαθμό που θα έπρεπε. Αυτό όμως είναι πιθανό να οφείλεται είτε στην άγνοιά μου, είτε στην έλλειψη παρατηρητικότητας, είτε και σε συνδυασμό και των 2 :bigsmile:
Υπάρχουν όμως και περιπτώσεις που δεν τίθεται θέμα παρατηρητικότητας ή άγνοιας, όπου σηκώνω χέρια ψηλά. Εκεί εκτιμώ ότι μπορεί και να παίζει ρόλο ότι δεν με βοηθάει το ...πειραματόζωο, εσκεμμένα ή όχι -δεν έχει σημασία- ή ότι κάποια ...αστοχία μπορεί να υπάρχει στο Σύμπαν :nuts: Στο κάτω κάτω, δεν είμαι και υπέρμαχος της "επιστημονικότητας", οπότε δεν τραβάω και κανένα ιδιαίτερο ζόρι. Αν έχω χρόνο και ο χάρτης έχει και άλλα ενδιαφέροντα σημεία, επανέρχομαι σε αυτόν κατά καιρούς και τον ψάχνω. Αν όχι, δόξα τω θεώ, χάρτες υπάρχουν άπειροι για να τους κοιτάξω :bigsmile:
-
Αγαπητε Μητσακο η ερωτηση μου ηταν για την Κοραλλια -δεν απευθυνομουν σε δικο σου ποστ. Παντως η καταθεση σου ειναι πολυ βοηθητικη και διαφωτιστικη. Εγω μαλιστα θα προσθετα οτι αυτο το ποσοστο 10% αφορα τους χαρτες ολονων μας ως μη εξηγησιμο...
-
Quote:
Originally Posted by
jupiterios
Αγαπητε Μητσακο η ερωτηση μου ηταν για την Κοραλλια -δεν απευθυνομουν σε δικο σου ποστ. Παντως η καταθεση σου ειναι πολυ βοηθητικη και διαφωτιστικη. Εγω μαλιστα θα προσθετα οτι αυτο το ποσοστο 10% αφορα τους χαρτες ολονων μας ως μη εξηγησιμο...
Συγγνώμην που παρενέβην και διατάραξα τη ροή της συζητήσεώς σας. Δεν θα επαναληφθεί :embarrest
(Για να αποδείξω ότι δουλεύουν: τετράγωνο Κρόνου-Ποσειδώνα, Σελήνη στο Ζυγό, και φυσικά σύνοδος Πλούτωνα-Ουρανού σε τρίγωνο με Ερμή....:laugh: )
-
Quote:
Originally Posted by
jupiterios
φιλη δεσποινα
επειδη με ενδιαφερει πολυ να ακουσω λεπτομερειες, πες μου με ποιο τροπο αρχισε να εκδηλωνεται η οψη αυτη μετα τα 40; Ειδες θεαματικες αλλαγες προς το καλυτερο ή μετριες; Βελτιωθηκαν τα οικονομικα και τα επαγγελματικα σου; Η περιουσια σου; Και που νομιζεις οτι οφειλεται αυτη η καθυστερηση στην ενεργοποιηση του τριγωνου;
Περιμενω απαντηση ;)
τα οικονομκα μου αγαπητο μελος βελτιωθηκαν σε σημειο απιστευτου
[οχι επαγγελματικα,ουτε περιουσιες]
-
Quote:
Originally Posted by
joya.ts
κ. Μόζορα,
πώς εξηγείτε όμως το γεγονός πως (με βάση την ανάλυση του γενέθλιου χάρτη που έχω διαβάσει στην αντίστοιχη υπηρεσία του σάιτ) ούτε χαρακτηριστική Λέων είναι (περισσότερο για Καρκίνος θα' λεγα) αλλά κυρίως δεν έχει καμμία σχέση με την ανάλυση ¶ρη στον Τοξότη και μάλιστα στον 5ο; Καταλαβαίνω βέβαια ότι μια ηλεκτρονική υπηρεσία δεν καλύπτει όλες τις περιπτώσεις...
Μητσάκο, αυτά που λες "χτυπημένα" ισχύουν μόνο αυτόν τον καιρό ή είναι γενικότερα χτυπημένα; Και τι μπορεί να σημαίνει αυτό;
Σας ευχαριστώ πολύ...
Aν και δεν ξέρω την άποψη της Κοραλίας, εγώ δεν θα περίμενα καθόλου να μοιάζει με Λέοντα η κυρία. Τετράγωνα Κρόνου - 'Ηλιου και Κρόνου - Ερμή. Πώς να δείξει λιοντάρι ; Επιφυλακτικό άτομο, άλλο πράγμα, ίσως γι'αυτό σου δίνει την εντύπωση Καρκίνου. Για μένα πάντα η όψη είναι που κάνει τον χαρακτήρα και όχι ο πλανήτης στο ζώδιο. Ο 'Αρης της σε ασύμφωνη με Κρόνο, μήπως έχει και πρόβλημα ζωτικότητας και η ενέργειά της γενικά είναι μπλοκαρισμένη. Αλλά και Ωροσκόπος Καρκίνος τα λέει όλα. Ο 'Αρης τελευταίος τροχός της αμάξης του 5ου και σε ανοιχτή σύνοδο με Ποσειδώνα και 135 με μεσοδ.Κρόνου/Μσ, εξαφανίζεται θα έλεγες. Από τα προοδευτικά κλπ, θα πρέπει να έλαβαν χώρα σημαντικά γεγονότα με την ενέργειά της και κυριως τα ψυχολογικά της την στιγμή που η Σελήνη θα "έφτασε" τον Ποσειδώνα. Το άτομο σημαδεύεται από τέτοιες συνόδους, το βλέπεις σε χάρτες που έχουν πχ 10 μοίρες σύνοδο Αφροδίτης/Πλούτωνα που λειτουργούν τα πρώτα χρόνια της ζωής και διαμορφώνουν το χαρακτήρα και τις αρνούμαστε μόνο και μόνο επειδή είναι πολύ ανοιχτές, αλλά παίζουν καθοριστικό ρόλο για την διαμόρφωση της προσωπικότητας σε πρώιμα στάδια της ζωής.