-
Σημαντικές όψεις στις 30 Ιανουαρίου
Στις 30 Ιανουαρίου θα σχηματιστούν σημαντικές όψεις ισχυρής δυναμικής με την συμβολή του ανάδρομου ¶ρη. Συγκεκριμένα, η Πανσέληνος θα γίνει σε σύνοδο με τον ¶ρη στον Λέοντα ενώ βρίσκεται πολύ κοντά, απέναντι στον Υδροχόο, και η Αφροδίτη. Αυτό σημαίνει ότι έχουμε σύνοδο Σελήνης/¶ρη στον Λέοντα σε αντίθεση με την σύνοδο Ήλιου/Αφροδίτης στον Υδροχόο.
Οι όψεις αυτές θα είναι πολύ ισχυρές ενεργειακά και πολύ σημαντικές για 3 κυρίως λόγους:
1. Σ' αυτό τον συνδυασμό όψεων παίρνουν μέρος όλοι οι προσωπικοί πλανήτες εκτός από τον Ερμή που έχει "ξεμείνει" στον Αιγόκερω. Οι 4 πλανήτες που θα σχηματίσουν την όψη αποτελούν δυο πολύ σημαντικά δίπολα: ο Ήλιος και η Σελήνη, ο ¶ρης και η Αφροδίτη. Είναι δηλαδή ενέργειες συμπληρωματικές και αντίθετες. Αντιλαμβάνεται, λοιπόν, κανείς πόσα θέματα μπορεί να ενεργοποιήσει η σύνθετη αυτή όψη μόνο από το τι σημειοδοτούν αυτοί οι 4 πλανήτες χωρίς καν να λάβουμε υπόψη μας τα ζώδια και τους οίκους στους οποίους γίνεται.
2. Αυτή η Πανσέληνος είναι συνέχεια, αν όχι αποκορύφωμα, της έκλειψης της Νέας Σελήνης που έγινε στις 15 Ιανουαρίου στον Αιγόκερω. Αποτελεί φάση του ίδιου σεληνιακού κύκλου. Επομένως, μεταφέρει την ενέργεια και την ένταση της έκλειψης. Λόγω Πανσέληνου μπορούμε να πούμε ότι πρόκειται περισσότερο για ξεκαθάρισμα θεμάτων που είναι ήδη ανοικτά παρά για νέες καταστάσεις, πράγμα που δηλώνει και ο ανάδρομος ¶ρης. Επίσης, η Σελήνη σημειοδοτεί το υποσυνείδητο ενώ η ανάδρομη φορά του ¶ρη υποδηλώνει πιο εσωτερικές καταστάσεις. Πρόκειται για έκκλιση ισχυρών συναισθημάτων και επιθυμιών που μπορεί να μην είχαμε καν συνειδητοποιήσει.
3. Ο ¶ρης κινείται δυναμικά προς τα πίσω για να συναντήσει την Σελήνη, αφού τώρα έχει την μέγιστη ανάδρομη ταχύτητά του. Μοιάζει περισσότερο με "σύγκρουση" αυτή η συνάντηση. Ο ¶ρης βρίσκεται τώρα στην πιο ευάλωτη φάση του και η "ανησυχία" που προκαλεί η ανάδρομη πορεία του μπορεί να μετατραπεί σε μεγάλη ευθιξία ή ευαισθησία, πράγμα που ενισχύεται πολύ από την σύνοδό του με την Σελήνη. Επειδή βρίσκεται σ' αυτή την ευάλωτη φάση, και μάλιστα στο Λιοντάρι, ο ¶ρης είναι ικανός να ασκήσει πολύ ισχυρή δύναμη για να υπερασπιστεί επιθυμίες και στόχους που θεωρεί σημαντικούς για τον εαυτό του, ιδιαίτερα αν νιώσει ότι κάποιες κατακτήσεις του τίθενται υπό αμφισβήτηση.
Η σύνθετη αυτή όψη μπορεί να οδηγήσει σε μια πολύ έκρυθμη κατάσταση και σε απώλεια του ελέγχου. Για μια στιγμή, θα συγκρουστούν οι συνειδητές με τις υποσυνείδητες ανάγκες μας, οι προσωπικές επιθυμίες μας μ' αυτές των άλλων, η ανάγκη για διεκδίκηση με την ανάγκη για αρμονία, αυτό που είμαστε μ' αυτό που μπορούμε να πετύχουμε, οι πράξεις μας με τις αποφάσεις μας. Κι όπως κάθε σύγκρουση θα φέρει στο φως το πρόβλημα, την εκτόνωση αλλά και την ευκαιρία επίλυσής του.
Οι όψεις αυτές θα επηρεάσουν περισσότερο τα άτομα που έχουν πλανήτες ή τους κεντρικούς άξονες του ωροσκοπίου τους γύρω στην 10ο του σταθερού σταυρού. Με πιο θετικό τρόπο θα επηρεαστούν τα άτομα που έχουν πλανήτες γύρω στην 10ο του Τοξότη, Διδύμων, Ζυγού και Κριού. Μπορείτε να κοιτάξετε παράλληλα σε ποιους οίκους σας θα σχηματιστούν αυτές οι αντιθέσεις και σε ποιους οίκους βρίσκονται οι γενέθλιοι πλανήτες σας που θα επηρεαστούν.
Αν θέλετε, μπορούμε να κρατήσουμε ανοιχτό αυτό το θέμα μέχρι το τέλος του Γενάρη και να μοιραστούμε τις εμπειρίες μας από τις όψεις αυτές.
-
Re: Σημαντικές όψεις στις 30 Ιανουαρίου
αγαπημενη Κοραλια:bigsmile
επηρεαζομαι νομιζω αρκετα
στην 9η τοξοτη , 9η κριου, και 9η δυδυμων
ηλιος, δια, σεληνη
2ος 6ος 8ος
καλως να ερθουν τα θετικα λοιπον!:bigsmile:
πολυ ωραιο το αρθρο σου!!!!!!!!!:bigsmile::love:
με αγαπη
κουκακι:love:
-
Quote:
Originally Posted by
Κοραλλία Μόζορα
Στις 30 Ιανουαρίου ...............................
Οι όψεις αυτές θα επηρεάσουν περισσότερο τα άτομα που έχουν πλανήτες ή τους κεντρικούς άξονες του ωροσκοπίου τους γύρω στην 10ο του σταθερού σταυρού. Με πιο θετικό τρόπο θα επηρεαστούν τα άτομα που έχουν πλανήτες γύρω στην 10ο του Τοξότη, Διδύμων, Ζυγού και Κριού. Μπορείτε να κοιτάξετε παράλληλα σε ποιους οίκους σας θα σχηματιστούν αυτές οι αντιθέσεις και σε ποιους οίκους βρίσκονται οι γενέθλιοι πλανήτες σας που θα επηρεαστούν.
:bigsmile: Καλή :love: μας :love: δασκάλα, είναι εύκολο να εξηγήσεις και σε μας τι σημαίνουν οι παραπάνω όροι......
Ευχαριστώ εκ των προτέρων :bigsmile:
Φιλικά
Κατερίνα
-
Quote:
Originally Posted by
parkat
:bigsmile: Καλή :love: μας :love: δασκάλα, είναι εύκολο να εξηγήσεις και σε μας τι σημαίνουν οι παραπάνω όροι......
Ευχαριστώ εκ των προτέρων :bigsmile:
Φιλικά
Κατερίνα
Αν και δεν είμαι η δασκάλα..:toung:, θα σου πω ότι η Κοραλλία εννοεί την 10η μοίρα των ζωδίων που ανήκουν στον σταθερό σταυρό, δηλαδή του Ταύρου, του Λέοντα, του Σκορπιού και του Υδροχόου ή και όσους έχουν πλανήτες εκεί. Καθώς Σύνοδος Σελήνης/¶ρη είναι στον Λέοντα και Ήλιου/Αφροδίτης στον Υδροχόο, τα οποία είναι και τα δύο σταθερά ζώδια.
(Μήπως δεν διαβάζεις καλά τα μαθήματά σου..?? :toung:)
-
Και σε μένα πιάνει ακριβως τους αξονες 2ου -8ου Λεων - Υδροχόος 10,37
αλλά και 5ο - 11ο Σκορπιος -Ταυρος στις 10,29 με την σελήνη μου μεσα στον 5ο και σε οψη με αυτην την πανσεληνο.
Τρελλο πανηγυρι βλεπω να γινεται....:bigsmile::bigsmile::bigsmile:
-
Quote:
Originally Posted by
κρασακι
Αν και δεν είμαι η δασκάλα..:toung:, θα σου πω ότι η Κοραλλία εννοεί την 10η μοίρα των ζωδίων που ανήκουν στον σταθερό σταυρό, δηλαδή του Ταύρου, του Λέοντα, του Σκορπιού και του Υδροχόου ή και όσους έχουν πλανήτες εκεί. Καθώς Σύνοδος Σελήνης/¶ρη είναι στον Λέοντα και Ήλιου/Αφροδίτης στον Υδροχόο, τα οποία είναι και τα δύο σταθερά ζώδια.
(Μήπως δεν διαβάζεις καλά τα μαθήματά σου..?? :toung:)
Ευχαριστώ, Σοφία μου. Αυτό εννοούσα, την 10η μοίρα των σταθερών ζωδίων.
Η Κατερίνα μας όμως είναι πολύ καλή μαθήτρια και να μην μου την κατηγορείς!! :bigsmile: Σύντομα θα δείτε και εργασίες δικές της και των άλλων σπουδαστών!
-
Καλησπέρα! διάβασα πολύ προσεκτικά το άρθρο γιατί πραγματικά με απασχολεί αυτή η πανσέληνος. γιατί απόσο καταλαβαίνω όλα αυτά θα με επιρεάσουν.... γιατί το λέω αυτό! γιατί παρατήρησα στον χάρτη μου ότι ο ανάδρομος ¶ρης και η Σελήνη κάνουν σύνοδο με τον ¶ρη μου στις 9.35 μοίρες στον 5ο οίκο μου (που κάνει τρίγωνο με τον ωροσκόπο -Κριός- μου και τον Ουρανό μου -8ο- ) σχεδόν ακριβείας το Σάββατο. όπως και οι αντιθέσεις... Αυτό τι θα μπορούσε να σημαίνει? ποιον άξονα επιρεάζει?
-
Λοιπόν... για δύσκολους λύτες τώρα γιατι μάλλον η περιπτωση μου είναι για case study! :blink::embarrest
Η πανσεληνος γίνεται στον αξονα μου 1-7 και επηρεάζει τους εξής γενέθλιους πλανήτες μου: αφροδιτη (13 υδρ)1ος οικος , λίλιθ (αν θεωρείται πλανητης - 16 λέων) 7ος οίκος, και ερμη (8 κριο) στον 3ο οίκο και σελήνη (7 ζυγου) στον 8ο οίκο που είναι και κυβερνήτης του 7ου.
Ο διελ. αρης κάνει
α) τριγωνο ακριβειας με τον γεν. ερμή μου στον κριο (κυβερνήτη 5ου, 8ου)
β) αντιθεση με γεν. αφροδιτη μου (13 υδροχ.)
Η διελ.σελήνη κάνει
α) συνοδο με γεν.λίλιθ μου στον 7ο μου
β) αντιθεση με γεν.αφροδιτη
γ) τετραγωνο με μεσουρανημα
Επίσης ηλιος, αφροδιτη και λίλιθ σε διελευση θα κάνουν σύνοδο με την γεν αφροδιτη στις 30/1.
..??Ευπροσδεκτες οι γνώμες
Ευχαριστώ εκ των προτέρων!
-
Βρε σεις ηρεμήστε. Εκτονώστε την "ενέργεια" των πλανητών σας δημιουργικά και όλα θα είναι μια χαρά.
Εδώ θα είμαστε και μετά ένα μήνα και χωρίς "απώλειες". Εάν υποβάλλετε έτσι τον εαυτό σας θα καταφέρετε να τρομοκρατηθείτε αδίκως.
Εάν πιέζεστε ψυχολογικά δείτε μια όμορφη ταινία ρομαντικού περιεχομένου για να "εκτονώσετε την ενέργεια" της Σελήνης σας.
Εάν σας προκαλέσουν για καβγά γυρίστε την πλάτη.
Χαζέψτε την βροχή και την ομορφιά της και αποφύγετε το αλκοόλ και τις κρεπάλες.
Χαλαρώστε, δεν είμαστε έρμαια των πλανητών και ούτε της καρμικής μπούρδας που πλασάρουν κάποιοι ανεπάγγελτοι
:love:
-
Τι ανοχή υπολογίζουμε στην πανσέληνο;
-
Quote:
Originally Posted by
diavolina!
Καλησπέρα! διάβασα πολύ προσεκτικά το άρθρο γιατί πραγματικά με απασχολεί αυτή η πανσέληνος. γιατί απόσο καταλαβαίνω όλα αυτά θα με επιρεάσουν.... γιατί το λέω αυτό! γιατί παρατήρησα στον χάρτη μου ότι ο ανάδρομος ¶ρης και η Σελήνη κάνουν σύνοδο με τον ¶ρη μου στις 9.35 μοίρες στον 5ο οίκο μου (που κάνει τρίγωνο με τον ωροσκόπο -Κριός- μου και τον Ουρανό μου -8ο- ) σχεδόν ακριβείας το Σάββατο. όπως και οι αντιθέσεις... Αυτό τι θα μπορούσε να σημαίνει? ποιον άξονα επιρεάζει?
Οι αντιθέσεις αυτές γίνονται στον 5ο/11ο οίκο σου και τα τρίγωνα με ωροσκόπο και Ουρανό σου δίνουν στηρίγματα, δηλαδή την ευκαιρία να διαχειριστείς με πιο θετικό τρόπο την εμπειρία αυτή. Στο τέλος του μήνα περιμένουμε να μας πεις πώς πέρασες την μέρα σου!
-
Quote:
Originally Posted by
water
Λοιπόν... για δύσκολους λύτες τώρα γιατι μάλλον η περιπτωση μου είναι για case study! :blink::embarrest
Η πανσεληνος γίνεται στον αξονα μου 1-7 και επηρεάζει τους εξής γενέθλιους πλανήτες μου: αφροδιτη (13 υδρ)1ος οικος , λίλιθ (αν θεωρείται πλανητης - 16 λέων) 7ος οίκος, και ερμη (8 κριο) στον 3ο οίκο και σελήνη (7 ζυγου) στον 8ο οίκο που είναι και κυβερνήτης του 7ου.
Ο διελ. αρης κάνει
α) τριγωνο ακριβειας με τον γεν. ερμή μου στον κριο (κυβερνήτη 5ου, 8ου)
β) αντιθεση με γεν. αφροδιτη μου (13 υδροχ.)
Η διελ.σελήνη κάνει
α) συνοδο με γεν.λίλιθ μου στον 7ο μου
β) αντιθεση με γεν.αφροδιτη
γ) τετραγωνο με μεσουρανημα
Επίσης ηλιος, αφροδιτη και λίλιθ σε διελευση θα κάνουν σύνοδο με την γεν αφροδιτη στις 30/1.
..??Ευπροσδεκτες οι γνώμες
Ευχαριστώ εκ των προτέρων!
Αγαπητή μου water,
στο τέλος του μήνα θα σε περιμένουμε να εμφανιστείς στο σάιτ. Αν όμως δεν εμφανιστείς σε... ποιο βουνό να σε ψάξουμε;! Αστιεύομαι, φυσικά!!
Συμφωνώ με τον Σωκράτη, αυτά δεν τα λέμε για να τρομοκρατηθούμε αλλά για να βιώνουμε πιο συνειδητά τον χάρτη μας, δηλαδή την ζωή μας. Γνωρίζοντας καλά τι μας συμβαίνει είμαστε σε θέση να διαχειριστούμε καλύτερα την ζωή μας. Αυτό είναι άλλωστε η ελεύθερη βούληση.
Απ' όσα λες το βάρος πέφτει στην Αφροδίτη σου και το 1ο/7ο (που σημαίνουν βασικά το ίδιο πράγμα) και νομίζω εκεί να δώσεις την προσοχή σου. Λειτούργησέ την όσο πιο σωστά μπορείς και το τρίγωνο με τον Ερμή, αν προκύψει κάποιο πρόβλημα, μπορεί να σε βοηθήσει να το λύσεις με λογική και συζήτηση.
-
εννοείται ότι θα ενημερώσω...προς το παρόν...σήμερα απο ατυχία πλήρωσα πρόστιμο 60 ευρώ:cry:, εχασα το εισητήριο του μετρο...και ναι το ειχα ακυρώσει:mad:, όλοι αυτό με ρωτάνε σήμερα..... και αύριο προέκυψε σημαντική συνάντηση με τον πρόεδρο του ομίλου... τους είπα να την αναβάλουμε λόγω πανσελήνου:bigsmile:... αλλά δεν με ακούσανε!
αχ! συγγνώμη αν σας κούρασα... να τα πώ κάπου....
καλό βράδυ!
-
Quote:
Originally Posted by
ScP
Βρε σεις ηρεμήστε. Εκτονώστε την "ενέργεια" τον πλανητών σας δημιουργικά και όλα θα είναι μια χαρά.
Εδώ θα είμαστε και μετά ένα μήνα και χωρίς "απώλειες". Εάν υποβάλλετε έτσι τον εαυτό σας θα καταφέρετε να τρομοκρατηθείτε αδίκως.
Εάν πιέζεστε ψυχολογικά δείτε μια όμορφη ταινία ρομαντικού περιεχομένου για να "εκτονώσετε την ενέργεια" της Σελήνης σας.
Εάν σας προκαλέσουν για καβγά γυρίστε την πλάτη.
Χαζέψτε την βροχή και την ομορφιά της και αποφύγετε το αλκοόλ και τις κρεπάλες.
Χαλαρώστε, δεν είμαστε έρμαια των πλανητών και ούτε της καρμικής μπούρδας που πλασάρουν κάποιοι ανεπάγγελτοι
:love:
Συμφωνώ, Σωκράτη μου, ο πανικός δεν βοηθά σε τίποτε ούτε κι έχει νόημα.
Ο στόχος αυτής της συζήτησης είναι να ζήσουμε πιο συνειδητά εκείνη την μέρα, να την παρατηρήσουμε, και μετά να συζητήσουμε τι βιώσαμε και πώς το χειριστήκαμε. Αυτός είναι ένας πολύ καλός τρόπος να αποκτήσουμε "αστρολογική" επίγνωση και να μάθουμε να διαχειριζόμαστε όσο πιο δημιουργικά μπορούμε τις εμπειρίες μας. Αν το βρείτε κι εσείς δημιουργικό μπορούμε να το κάνουμε πιο συχνά.
-
Quote:
Originally Posted by
Μητσάκος
Τι ανοχή υπολογίζουμε στην πανσέληνο;
Γεια σου, Μητσάκο μου.
Ας δώσουμε μια στενή ανοχή 5ο. Όμως υπάρχουν άτομα που συστηματικά στον χάρτη τους οι τράνζιτ λειτουργούν πριν κάνουν την όψη και άτομα που συστηματικά οι τράνζιτ τους ενεργοποιούνται αφού κάνουν την όψη. Προσωπικά ανήκω στην δεύτερη κατηγορία, είμαι... λίγο βραδύκαυστο φυτίλι!! Υπάρχει και η τρίτη κατηγορία ατόμων που οι τράνζιτς λειτουργούν πότε πριν και πότε μετά.
Αν μπορεί κανείς να εντοπίσει αν ανήκει σε μια απ' αυτές τις δύο κατηγορίες τότε αυτό θα τον βοηθήσει να εντοπίζει καλύτερα χρονικά την λειτουργία των τράνζιτ στον χάρτη του. Το ίδιο ισχύει και στις κατευθύνσεις.
-
ΑΑΑ!! Αν εχουμε αυτη την ανοχη τοτε ειμαι μεσα στις παθουσες!!
Μου χτυπαει 1ο-7ο και τη σεληνουλα μου!!! Θα σεληνιαστω σε μερικες μερες το βλεπω...
-
πάντως με τον Αρη στο Λεοντα όλο αυτό το διάστημα που εχω νιώσει τα νευρα μου να χτυπάνε κόκκινο τι άλλο να περιμένω το σάββατο που έχω 5 πλανήτες στον λέων???
Απορία το χω.......
-
Quote:
Originally Posted by
zour
πάντως με τον Αρη στο Λεοντα όλο αυτό το διάστημα που εχω νιώσει τα νευρα μου να χτυπάνε κόκκινο τι άλλο να περιμένω το σάββατο που έχω 5 πλανήτες στον λέων???
Απορία το χω.......
Θα περιμένουμε να λύσεις την απορία σου και να εξηγήσεις και σε μας τι έγινε!
-
θα γινει το αναθεμα μου φενεται :cheesy: εχω πολυ απο σταθερο σταυρο πανω μου! ταυροσ με υδροχοο σεληνη λεων πλουτων σκορπιος εχω ομως και πολυ τοξοτη(κρονος,ουρανος) κριο(διας αφροδιτη, β.δεσμος) δυδιμο (ερμης χειρων ) !!!1 αχ αμα μου ελεγε κανεις τι σημενουν αυτα θα ημουν ευγνομων!! πλιιιζ πεστε μου την γνωμη σας:embarrest:embarrest
-
Έχω ωροσκόπο στη 12η του Τοξότη και Χείρωνα στη 10η του Κριού (4ος). Πανσέληνος στον 8ο..Συνειδητοποίησα μόλις σήμερα κάποια λάθη μου, για τα οποία δεν ξέρω αν κατάφερα να επανορθώσω...Μάλλον ο Χείρωνας έβαλε το χεράκι του :) Πάντως όσα περιστατικά έχω διαπιστώσει, οι επιρροές ήταν κατά τη διάρκεια της όψης, όχι πριν, ούτε μετά..
-
Quote:
Originally Posted by
vikou
Έχω ωροσκόπο στη 12η του Τοξότη και Χείρωνα στη 10η του Κριού (4ος). Πανσέληνος στον 8ο..Συνειδητοποίησα μόλις σήμερα κάποια λάθη μου, για τα οποία δεν ξέρω αν κατάφερα να επανορθώσω...Μάλλον ο Χείρωνας έβαλε το χεράκι του :) Πάντως όσα περιστατικά έχω διαπιστώσει, οι επιρροές ήταν κατά τη διάρκεια της όψης, όχι πριν, ούτε μετά..
Γεια σου vikou.
Είναι χρήσιμα και ενδιαφέροντα αυτά που μας είπες.
Οι όψεις έχουν μια ανοχή. Ξεκινούν συγκλίνουσες (ανοχή πριν σχηματιστεί η όψη), γίνονται ακριβείας και μετά αποκλίνουσες (ανοχή αφού σχηματιστεί η όψη) μέχρι να τελειώσει η ανοχή τους και να λήξη η όψη. Όταν λες ότι οι επιρροές των τράνζιτς στον χάρτη σου είναι κατά την διάρκεια της όψης τι εννοείς; Πριν σχηματιστεί η όψη, όταν είναι ακριβείας ή αφού σχηματιστεί;
Οι δυο κατηγορίες που ανάφερα αφορούν αυτό ακριβώς, συστηματικά να λειτουργούν οι τράνζιτς όταν οι όψεις είναι συγκλίνουσες ή αποκλίνουσες.
-
Όταν η όψη είναι ακριβείας 1-2 μοίρες απόκλιση. Ε! τώρα βέβαια με τη Σελήνη επειδή είναι γρήγορη δεν το πολυψάχνω :)
Έχω ελπίδες άραγε να εκτιμηθούν οι ενέργειές μου, αφου ο ωροσκόπος και ο χείρων κάνουν θετικές όψεις με τη διελ.σελήνη? Δύσκολο μου φαίνεται γιατί ο χείρων μου κάνει μια ωραιότατη αντίθεση με τον ουρανό μου που χτυπιέται από τον Κρόνο...
-
Quote:
Originally Posted by
zw_epimenontas
θα γινει το αναθεμα μου φενεται :cheesy: εχω πολυ απο σταθερο σταυρο πανω μου! ταυροσ με υδροχοο σεληνη λεων πλουτων σκορπιος εχω ομως και πολυ τοξοτη(κρονος,ουρανος) κριο(διας αφροδιτη, β.δεσμος) δυδιμο (ερμης χειρων ) !!!1 αχ αμα μου ελεγε κανεις τι σημενουν αυτα θα ημουν ευγνομων!! πλιιιζ πεστε μου την γνωμη σας:embarrest:embarrest
Γεια σου, Ειρήνη.
Ο στόχος της συζήτησης αυτής είναι, αν οι πλανήτες σου στα ζώδια που αναφέρεις είναι γύρω στην 10η μοίρα, να παρατηρήσεις το Σάββατο τις σκέψεις, τα συναισθήματα και τα γεγονότα της μέρας σου κι αν θέλεις να τα συζητήσουμε όλοι μαζί.
-
Παρακολουθωντας το θεμα σας εψαξα και βρηκα οτι το Σαββατο ο τρανζιτ Αρης στον Λεοντα θα ειναι σε συνοδο με τον ωροσκοπο μου και παιζει και η Σεληνη φυσικα εκει.
Επισης θα εχω συνοδο της τρανζιτ Αφροδιτης και του Χειρωνα με γεννεθλια Αφροδιτη και χειρωνα στον 7ο οικο.
Να παρω απο τωρα τα βουνα η μπα;;;
-
Quote:
Originally Posted by
lolitsa
Παρακολουθωντας το θεμα σας εψαξα και βρηκα οτι το Σαββατο ο τρανζιτ Αρης στον Λεοντα θα ειναι σε συνοδο με τον ωροσκοπο μου και παιζει και η Σεληνη φυσικα εκει.
Επισης θα εχω συνοδο της τρανζιτ Αφροδιτης και του Χειρωνα με γεννεθλια Αφροδιτη και χειρωνα στον 7ο οικο.
Να παρω απο τωρα τα βουνα η μπα;;;
Μπα... Υποψιάζομαι ότι τα βουνά θα γεμίσουν κόσμο! Μείνει καλύτερα στην πόλη που θα έχει και ησυχία!!
-
Quote:
Originally Posted by
vikou
Όταν η όψη είναι ακριβείας 1-2 μοίρες απόκλιση. Ε! τώρα βέβαια με τη Σελήνη επειδή είναι γρήγορη δεν το πολυψάχνω :)
Έχω ελπίδες άραγε να εκτιμηθούν οι ενέργειές μου, αφου ο ωροσκόπος και ο χείρων κάνουν θετικές όψεις με τη διελ.σελήνη? Δύσκολο μου φαίνεται γιατί ο χείρων μου κάνει μια ωραιότατη αντίθεση με τον ουρανό μου που χτυπιέται από τον Κρόνο...
Αυτή την απόκλιση ψάχνουμε, αν είναι συστηματικά πριν ή συστηματικά μετά. Με θετικές όψεις Σελήνης, ¶ρη, Ήλιου και Αφροδίτης με τον άξονα του ωροσκόπου έχεις ελπίδες, με τον Χείρωνα δεν το βλέπω
-
Καλησπερα και απο μενα :bigsmile:
Η επιροη της πανσεληνου απ οσο γνωριζω, ξεκιναει δεκα μερες πριν πραγματοποιηθει (πιο εντονα) και δεκα μερες αφου πραγματοποιηθει.
Εγω παντως την επιροη της πανσεληνου την αισθανομαι απο την Κυριακη,νευρα,θλιψη,τσακωμ ι (ισως να φταιει που ο διελαυνων Αρης ειναι στον πρωτο μου οικο τωρα) παρεξηγησεις......δυστηχος πρεπει αυριο να κανω μια συζητηση που θα ξεκαθαριστουν καποια πραγματα,αλλα δεν ξερω κατα ποσο θα με βοηθησει αυτη η πανσεληνος (ελπιζω να την "βγαλω καθαρη", και ανεμακτα)!χαχαχα!
Και γενικα επειδη ο ωροσκοπος μου ειναι στη 25 μοιρα του Καρκινου ( κυβερνητης σεληνη) καθε φορα που εχουμε πανσεληνο με επειρεαζει ψυχικα (οσο και να το παλευω).
Φιλικα :bigsmile::bigsmile::bigsmile:
Ξεχασα να γραψω πως η πανσεληνος αγγιζει τον αξονα 1 και 7 οικου μου. (πανσεληνος στον 1 οικο σε αντιθεση με την συνοδο Ηλιου-Αφροδιτης στον 7)...Ελπιζω η αυριανη συζητηση που εχω να κανω να φερει το επιθυμητο αποτελεσμα.:bigsmile:
-
Quote:
Originally Posted by
Natalia10
Καλησπερα και απο μενα :bigsmile:
Η επιροη της πανσεληνου απ οσο γνωριζω, ξεκιναει δεκα μερες πριν πραγματοποιηθει (πιο εντονα) και δεκα μερες αφου πραγματοποιηθει.
Εγω παντως την επιροη της πανσεληνου την αισθανομαι απο την Κυριακη,νευρα,θλιψη,τσακωμ ι (ισως να φταιει που ο διελαυνων Αρης ειναι στον πρωτο μου οικο τωρα) παρεξηγησεις......δυστηχος πρεπει αυριο να κανω μια συζητηση που θα ξεκαθαριστουν καποια πραγματα,αλλα δεν ξερω κατα ποσο θα με βοηθησει αυτη η πανσεληνος (ελπιζω να την "βγαλω καθαρη", και ανεμακτα)!χαχαχα!
Και γενικα επειδη ο ωροσκοπος μου ειναι στη 25 μοιρα του Καρκινου ( κυβερνητης σεληνη) καθε φορα που εχουμε πανσεληνο με επειρεαζει ψυχικα (οσο και να το παλευω).
Φιλικα :bigsmile::bigsmile::bigsmile:
Ξεχασα να γραψω πως η πανσεληνος αγγιζει τον αξονα 1 και 7 οικου μου. (πανσεληνος στον 1 οικο σε αντιθεση με την συνοδο Ηλιου-Αφροδιτης στον 7)...Ελπιζω η αυριανη συζητηση που εχω να κανω να φερει το επιθυμητο αποτελεσμα.:bigsmile:
Γεια σου, Λίνα μου.
Η Πανσέληνος δεν έχει τέτοια ανοχή. Η ανοχή της είναι τρεις μέρες, μια μέρα πριν, την μέρα της Πανσελήνου και την επομένη. Ο ανάδρομος ¶ρης στον 1ο σου σε αντίθεση με τους τράνζιτ Ήλιο και Αφροδίτη στο 7ο έφερε την ένταση. Η Πανσέληνος θα φέρει το ξεκαθάρισμα. Να προσπαθήσεις να διατηρήσεις την ψυχραιμία σου και ταυτόχρονα με τις δικές σου ανάγκες στην συζήτηση να προσπαθήσεις να κατανοήσεις και τις ανάγκες και θέσεις του άλλου.
Σου εύχομαι καλή επιτυχία και περιμένουμε νέα σου!!
-
Σας ευχαριστω πολυ που απαντησατε στο post που δημοσιευσα.:bigsmile::bigsmile::bigsmile :
Πραγματικα ο αναδρομος Αρης με κανει να εχω πολλα νευρα και αποτομη συμπεριφορα,ιδιαιτερα απο σχεδον τελη Δεκεμβριου μεχρι σημερα (λιγοτερο ομως σε σχεση με τις αρχες του μηνα).
Το πρωτο δεκαημερο του Ιανουαριου ειχα κατι σαν "επανασυνδεση" με το ατομο που ειχα σχεση για 3 μηνες,με το οποιο ειχαμε χωρισει στην πανσεληνο του Νοεμβριου(2 Νοεμβριου),με ασχημο τροπο.Δεν ειμαι σιγουρη αν στην επανασυνδεση βοηθησε και ο αναδρομος Αρης (γιατι και στον γενεθλιο εχω αναδρομο Αρη...καθως επισης και αναδρομο Ερμη-που οταν εγινε η "επανασυνδεση" ηταν αναδρομος- και Αφροδιτη και Κρονο-ΕΛΕΟΣ δηλαδη)!!!
Η συζητηση που εχω να κανω αυριο αφορα αυτο το θεμα,και λογω της πανσεληνου φοβαμαι να μην εχω ασχημα αποτελεσματα (οπως με την πανσεληνο του Νοεμβριου).Επειδη δεν μπορω να αναβαλω την συζητηση , σκεφτομαι να παω με τα νερα του αυριο (χωρις δολιο σκοπο ομως, απλα οταν περασει η πανσεληνος θα υπαρχει μεγαλυτερη ευνοια).Εσεις τι λετε για αυτο?
Σας ευχαριστω για την συμβουλη σας,ευχομαι ολα να πανε καλα.
Ελπιζω να μην σας κουρασα.
Φιλικα:bigsmile::bigsmile::bigsmile:
-
Quote:
Originally Posted by
Natalia10
............................
.................................................. ...
Η συζητηση που εχω να κανω αυριο αφορα αυτο το θεμα,και λογω της πανσεληνου φοβαμαι να μην εχω ασχημα αποτελεσματα (οπως με την πανσεληνο του Νοεμβριου).Επειδη δεν μπορω να αναβαλω την συζητηση , σκεφτομαι να παω με τα νερα του αυριο (χωρις δολιο σκοπο ομως, απλα οταν περασει η πανσεληνος θα υπαρχει μεγαλυτερη ευνοια).Εσεις τι λετε για αυτο?
...............................................
Εγώ λέω να τον παρατήσεις. Πολύ κουβέντα. Αν ήταν να γίνει παιχνίδι, θα γινόταν χωρίς αυτήν...:nuts:
(ξέρω, ξέρω εκτός θέματος)
-
Καλημέρα κι απο μένα
Με ακμή 5ου στις 15 Σκορπιού ,11ου στις 15 Ταύρου και Λίλιθ στις 6.29 του Υδροχόου στον 7ο με πιάνει η πανσέληνος?Ρωτάω γτ διάβασα οτι δίνουμε ανοχή 5ο@(για να σιγουρευτώ κατάλαβες?)
Τι γίνεται στην περίπτωση που δε μας αγγίζει στο γενέθλιο αλλά στο προοδευτικό?
Επίσης όποιος έχει το γενέθλιο ¶ρη στο Λέοντα , αλλά όχι σ αυτές τις μοίρες,επηρεάζεται ούτως ή άλλως???
(έχει τη μύγα δλδ?)
-
Quote:
Originally Posted by
konstantina318
Καλημέρα κι απο μένα
Με ακμή 5ου στις 15 Σκορπιού ,11ου στις 15 Ταύρου και Λίλιθ στις 6.29 του Υδροχόου στον 7ο με πιάνει η πανσέληνος?Ρωτάω γτ διάβασα οτι δίνουμε ανοχή 5ο@(για να σιγουρευτώ κατάλαβες?)
Επίσης όποιος έχει το γενέθλιο ¶ρη στο Λέοντα , αλλά όχι σ αυτές τις μοίρες,επηρεάζεται ούτως ή άλλως???
(έχει τη μύγα δλδ?)
1ον Σε ...πιάνει
2ον Για προοδευτικά, θα σου πει η δασκάλα
3ον Επηρεάζεται από τον ¶ρη, που κάνει επιστροφή, ανάλογα με τη μοίρα του γενέθλιου ¶ρη. Η ανοχή για την πανσέληνο είπαμε ότι είναι 5 μοίρες :bigsmile:
-
Quote:
Originally Posted by
Κοραλλία Μόζορα
Γεια σου, Ειρήνη.
Ο στόχος της συζήτησης αυτής είναι, αν οι πλανήτες σου στα ζώδια που αναφέρεις είναι γύρω στην 10η μοίρα, να παρατηρήσεις το Σάββατο τις σκέψεις, τα συναισθήματα και τα γεγονότα της μέρας σου κι αν θέλεις να τα συζητήσουμε όλοι μαζί.
Κυρια κοραλια στον αστρολογικο μου χαρτη η τον χαρτη διευεσεων και προοδων?? στον αστρολογικο μοθ ειναι τα εξης για τον σταθερο σταυρο Ήλιος 14 Ταυ 56' 35" 3
Σελήνη 13 Λέων 41' 07" 7
Ερμής 13 Ταυ 13' 22" 3
Πλούτωνας 08 Σκο 24' 02" R 9
ισωσ να με επιρεασει οσον αφορα την σεληνη και τον ερμη γιατι οντως εχω καποιες περιεργες καταστασεισ εκει ! συναισθηματικα διανοητικα η στην επικοινωνια εχω ενα ζορι τισ τελευταιες μερες! αλλα αφροδιτη και αρη εχω Αφροδίτη 16 Κρι 04' 32" 2
Αρης 20 Διδ 06' 05" 4 ομως δεν καταλαβενω! τι με επιρεαζει τελικα και τι οχι? και στην τελικη ισως να παιζει ρολο και ο υδροχοος ο ωροσκοπος μου δλδ γαιτι η πανσελινος ειναι απεναντι! εσεις τι λετε για αυτα ?:embarrest:embarrest
-
επισησ σε διελευση που ειδα ο ηλιος σημερα ειναι στον υδροχοο στην 09° 24' 50" μοιρα και αυριο στην 10° 25' 50" μοιρα και η σεληνη Λέων 13° 02' 56" αυριο και οπωσ ειπα λιγο πιο πανω στον χαρτη μου η σεληνη ειναι στον λεωντα σε ιδες περιπου μοιρες!!:blink::blink: εχω επισησ αυριο Αφροδίτη Υδρ 14° 52' 24" Αρης Λέων 09° 32' 49" R Ποσειδώνας Υδρ 25° 34' 29" Λίλιθ Υδρ 13° 27' 20" αν και τα ξερετε εσεις αυτα που εγραψα εγω ανησυχω γιατι εχω ωροσκοπο και δεν ξερω τελικα τι θα γινει ! :cry: ας μου εξηγησει καποιος! :worried: thanks
-
Quote:
Originally Posted by
Natalia10
Σας ευχαριστω πολυ που απαντησατε στο post που δημοσιευσα.:bigsmile::bigsmile::bigsmile :
Πραγματικα ο αναδρομος Αρης με κανει να εχω πολλα νευρα και αποτομη συμπεριφορα,ιδιαιτερα απο σχεδον τελη Δεκεμβριου μεχρι σημερα (λιγοτερο ομως σε σχεση με τις αρχες του μηνα).
Το πρωτο δεκαημερο του Ιανουαριου ειχα κατι σαν "επανασυνδεση" με το ατομο που ειχα σχεση για 3 μηνες,με το οποιο ειχαμε χωρισει στην πανσεληνο του Νοεμβριου(2 Νοεμβριου),με ασχημο τροπο.Δεν ειμαι σιγουρη αν στην επανασυνδεση βοηθησε και ο αναδρομος Αρης (γιατι και στον γενεθλιο εχω αναδρομο Αρη...καθως επισης και αναδρομο Ερμη-που οταν εγινε η "επανασυνδεση" ηταν αναδρομος- και Αφροδιτη και Κρονο-ΕΛΕΟΣ δηλαδη)!!!
Ελπιζω να μην σας κουρασα.
Φιλικα:bigsmile::bigsmile::bigsmile:
Οι αστρολογικές όψεις δεν δείχνουν απλώς το αποτέλεσμα. Είναι μια εικόνα του τι γίνεται μέσα μας. Από την στιγμή που είσαι αγχωμένη και ανήσυχη για την συζήτηση αυτή, αυτό δεν θα μπορούσε να φαίνεται με θετικές όψεις. Κι η συζήτηση αν γινόταν μόνο με θετικές όψεις δεν θα υπήρχε καν λόγος να γίνει.
-
Quote:
Originally Posted by
konstantina318
Καλημέρα κι απο μένα
(έχει τη μύγα δλδ?)
Γεια σου, Κωνσταντίνα.
Στα δυο ερωτήματά σου, σου απάντησε ο Μητσάκος. Στην ερώτησή σου για τα προοδευτικά, οι σημαντικές όψεις έχουν επίδραση και στα προοδευτικά αλλά με μικρότερη ανοχή, μέχρι 2 μοίρες.
-
Quote:
Originally Posted by
zw_epimenontas
Κυρια κοραλια στον αστρολογικο μου χαρτη η τον χαρτη διευεσεων και προοδων?? στον αστρολογικο μοθ ειναι τα εξης για τον σταθερο σταυρο Ήλιος 14 Ταυ 56' 35" 3
Σελήνη 13 Λέων 41' 07" 7
Ερμής 13 Ταυ 13' 22" 3
Πλούτωνας 08 Σκο 24' 02" R 9
ισωσ να με επιρεασει οσον αφορα την σεληνη και τον ερμη γιατι οντως εχω καποιες περιεργες καταστασεισ εκει ! συναισθηματικα διανοητικα η στην επικοινωνια εχω ενα ζορι τισ τελευταιες μερες! αλλα αφροδιτη και αρη εχω Αφροδίτη 16 Κρι 04' 32" 2
Αρης 20 Διδ 06' 05" 4 ομως δεν καταλαβενω! τι με επιρεαζει τελικα και τι οχι? και στην τελικη ισως να παιζει ρολο και ο υδροχοος ο ωροσκοπος μου δλδ γαιτι η πανσελινος ειναι απεναντι! εσεις τι λετε για αυτα ?:embarrest:embarrest
Ειρήνη μου,
στον χάρτη σου η Πανσέληνος αυτή σου αγγίζει τον Ήλιο, τον Ερμή, την Σελήνη, τον Πλούτωνα και τον ωροσκόπο σου. Πρόσεξε στους πλανήτες αυτούς και τους οίκους που βρίσκονται τι θέματα θα έχεις αυτές τις μέρες κι αν θέλεις να τα συζητήσουμε.
-
Quote:
Originally Posted by
Κοραλλία Μόζορα
Ειρήνη μου,
στον χάρτη σου η Πανσέληνος αυτή σου αγγίζει τον Ήλιο, τον Ερμή, την Σελήνη, τον Πλούτωνα και τον ωροσκόπο σου. Πρόσεξε στους πλανήτες αυτούς και τους οίκους που βρίσκονται τι θέματα θα έχεις αυτές τις μέρες κι αν θέλεις να τα συζητήσουμε.
πως να τους προσεξω κοραλια μου? βασικα απο σημερα μην πω απο χθες επειρεαζομαι αρνιτικα στο θεμα των αισθηματικων επικοινωνιας και γενικα το ολο μου ειναι και τι να κανω ! χανομαι σε ενα κοσμο πιεστικο με σκεψεις αισθηματα και οτι αλλο και δεν ξερω πια που παω ! δεν μπορω να το εξηγησω αλλιως το ολο θεμα! :cry::cry::wacko::wacko: γενικα τα εχω παιξει
-
Quote:
Originally Posted by
zw_epimenontas
δεν μπορω να το εξηγησω αλλιως το ολο θεμα! :cry::cry::wacko::wacko: γενικα τα εχω παιξει
Σών, Ειρήνη, σών!!! Be cool! Όψη είναι, θα περάσει.........
-
Quote:
Originally Posted by
zw_epimenontas
πως να τους προσεξω κοραλια μου? βασικα απο σημερα μην πω απο χθες επειρεαζομαι αρνιτικα στο θεμα των αισθηματικων επικοινωνιας και γενικα το ολο μου ειναι και τι να κανω ! χανομαι σε ενα κοσμο πιεστικο με σκεψεις αισθηματα και οτι αλλο και δεν ξερω πια που παω ! δεν μπορω να το εξηγησω αλλιως το ολο θεμα! :cry::cry::wacko::wacko: γενικα τα εχω παιξει
Ειρήνη μου,
αυτό είναι το νόημα των όψεων του χάρτη μας όταν ενεργοποιούνται από τράνζιτς. Υπάρχουν βαθιά μέσα μας σκέψεις και συναισθήματα (θέσεις του χάρτη μας) που κάποια στιγμή βγαίνουν στην επιφάνεια (τράνζιτς) και μπορεί να μας αναστατώσουν. Αυτή είναι μια καλή στιγμή να τα παρατηρήσεις προσεκτικά, να τα εξετάσεις κι αν μπορείς να τα ξεκαθαρίσεις (Πανσέληνος, ανάδρομος ¶ρης). Σαν τρίτος, από απόσταση, χωρίς να χρειάζεται να κάνεις κάτι ή να πάρεις αποφάσεις τώρα. Αν καταφέρεις να τα ξεκαθαρίσεις τώρα, να δεις τι πραγματικά αισθάνεσαι και γιατί, την επόμενη φορά που θα ξαναβγούν στην επιφάνεια τα πράγματα θα είναι καλύτερα γιατί ήδη θα γνωρίζεις.