Αν δεν ήσουν...
... Το ζώδιο που είσαι...
Ποιο ζώδιο θα ήθελες να είσαι...??
(Και γιατι??)
Printable View
Αν δεν ήσουν...
... Το ζώδιο που είσαι...
Ποιο ζώδιο θα ήθελες να είσαι...??
(Και γιατι??)
Τι λες ξερεις ποσες φορες εφερα σβουρα τον ζωδιακο για να βρω αυτο το συνδυασμο. Αλλα αν θα επρεπε ντε και καλα θα ηθελα ημουν Καρκινος.
Τωρα μην ρωτησετε το γιατι . Μου αρεσει να ζω ηρεμα.
Αν δεν ήμουν αυτή που είμαι ποια θα ήθελα να είμαι;;; :confused: :confused: ΄
Μα αυτή που είμαι δεν με αλλάζω με τίποτα!!! :D :D
και εγω είμαι λίγο πολύ ευχαριστημένη με αυτο που είμαι αλλα όμως θα ήθελα να είμαι σκορπιος γιατί μου φαίνεται πως είναι πιο δυναμικοι οι σκορπιοί απο τους καρκίνους........
Εγώ δεν θα ήθελα να αλλάξω ούτε το ζώδιο μου - ούτε τον ωροσκόπο.
Είναι αρκετά καλός συνδυασμός.
χμμμμ..θα ΄θελα νομιζω, να ειμαι μια μυστηριωδης,διαισθητικη και super δυναμικη σκορπινα..γιατι ως καρκινος που ειμαι...αστα να πανε! ;)
Να μία πολύ ωραία ερώτηση !
Πιστεύω ότι ο καθένας μας επηρεάζεται από πολλά ζώδια ! (Από τον Ήλιο του, τη Σελήνη του, τις όψεις των γενέθλιων πλανητών του - ειδικά τις συνόδους -, τον Ωροσκόπο του κ.λ.π.). Υπάρχει, λοιπόν, μία μεγάλη ποικιλία στοιχείων και επιρροών σε ένα ωροσκόπιο. Λίγο - πολύ έχουμε απ' όλα ! Στη δική μου περίπτωση θα ήθελα να μην ήμουν τόσο "ισχυρή" Παρθένος και να παράβλεπα λιγάκι τις λεπτομέρειες !
Λοιπόοον.. δεν είμαι σίγουρη για το ζώδιο που θα ήθελα να είμαι, αλλά μπορώ να πω ότι ο συνδυασμός ζωδίων που με επηρεάζουν δε μ' αρέσει σίγουρα. Από τη μια ο ήλιος στον Κριό με τον παρορμητισμό, το δυναμισμό, τη ζωντάνια, τον εγωοισμό κλπ, και από την άλλη ο ωροσκόπος στην Παρθένο. Ξέρετε τι είναι να θέλεις να κάνεις κάτι και να είσαι ενθουσιασμένη και έτοιμη να το κάνεις, και ξαφνικά κάτι άλλο να σε φρενάρει, να σε μπλοκάρει και να μην ξέρεις τι θέλεις? Να νιώθεις μια απίστευτη πίεση, να αμφιταλαντεύεσαι μεταξύ "θέλω" και "πρέπει" και τελικά να μην είσαι ευχαριστημένος με καμια επιλογή σου? Να θέλεις πολύ και να υποχωρείς γιατί ντρέπεσαι και φοβάσαι? Να έχεις και Αφροδίτη στον Ταύρο, ας πούμε, που ναι μεν είναι καλή θεωρητικά, αλλά σε μπερδεύει ακόμη περισσότερο? Και η Σελήνη στο Σκορπιό και Άρης στοΝ Υδροχόο? ΕΛΕΟΣ!!!!
Τι να πω! Άβυσσος!!! Και όσο μεγαλώνω τα νιώθω όλα αυτά πιο έντονα και αισθάνομαι σαν διχασμένη προσωπικότητα
Καλησπέρα σε όλους...
Με μεγάλη μου ευχαρίστηση βλέπω πολλά "παρθενάκια"... (σαν και μένα χεχεχεχε :) )
Παρατηρώ όμως και μια λαχτάρα από πολλούς να μπορούσαν να είχαν κάποιο απο τα ζώδια του νερού... και πραγματικά μου κάνει μεγάλη εντύπωση...
Θα θέλα πολύ να ήμουν κάποιο ζώδιο της φωτιάς... χωρίς να με χαλάει καθόλου η γήινη φύση μου (Παρθένος με ωροσκόπο Αιγόκερω)... αλλά Σκορπιός ή Καρκίνος δεν θα θελα να ήμουν... και αυτό γιατί πολλούς που έχω γνωρίσει βλέπω να ταλαιπωρούνται και να εύχονται να ήταν κάτι άλλο...
Αγαπητή φίλη Space...
...εχεις απόλυτο δίκιο! όλοι μας έχουμε κάτι απ'ολα... άλλα περισσότερα, άλλα λιγότερα...
Αγαπητή φίλη prasina_matia
Δε φθάνει που είμαι Παρθένος, έχω και Σελήνη στον Έκτο Οίκο μου ! (Ευτυχώς στο Ζυγό ! Γιατί αν δεν ήμουνα και κοινωνική δεν θα έμπαινε άνθρωπος στο σπίτι μου για να μη το "χαλάσει" !). Δεν θα ήθελα να έχω στοιχεία νερού, να είμαι υπερευαίσθητη και να κολλάω στο παρελθόν ! Όταν πατάς γερά τα πόδια σου στη γη ανταπεξέρχεσαι πιο εύκολα στα μαθήματα της ζωής.
Υ.Γ. Έχω και εγώ πράσινα μάτια !
Quote:
Originally Posted by space
.... Φιλη Space...
Εκτός απ'οτι μ'αρεσει το "διαστημικό" σου όνομα ;)΄, είσαι και Παρθενάκι και δηλώνεις (όπως και και γω :biggrin: ) ότι δεν θα ήθελες να είσαι ζώδιο του νερού για πολλούς και διάφορους λόγους... - Οποτε έχω γνωρίσει άντρα Καρκίνο, έχω "αρρωστήσει" με την κλάψα τους, άντρα Σκορπιό έχω "αρρωστήσει" με την δική μου κλάψα :flex: γιατί παρα-είναι ζόρικοι, άντρα Ιχθυ...δεν μπορώ να τους πιάσω πουθενά :confused: ...
Εισαι και Πρασινομάτα??? εεεεεε κάτι πρέπει να γίνει! Βρήκα την δίδυμη αδελφή μου ;)
μάκια :rolleyes:
Λοιπόν, το σκέφτηκα απ'εδώ... το σκέφτηκα απ'εκει... Αν δεν ήμουν Παρθενάκι, θα ήθελα να ήμουν μια Λιονταρίνα :rolleyes:
Αγαπητή prasina_matia
Εδώ η "δίδυμη αδελφή" ! Και εγώ θα ήθελα να ήμουν Λιοντάρι ! Στο ζώδιο, γιατί είμαι πολύ ισχυρό Λιοντάρι (έχω Ήλιο και πολλούς πλανήτες στον Πέμπτο μου Οίκο). Για αυτά που γράφεις για τους άντρες του "νερού" συμφωνώ απόλυτα ! (Να μην παρεξηγηθούν οι φίλοι της στήλης, προτιμήσεις είναι αυτές!).
Κατέληξα, πάντως, στο να παντρευτώ Δίδυμο ! Άσχετα με τα ελαττώματά τους, έχουν μυαλό, είναι επικοινωνιακοί και συζητήσιμοι, κάτι που αρέσει στους Παρθένους !
Όσο για το ψευδώνυμο ...κάπου από εκεί ερχόμαστε όλοι !
Φιλάκια :hello:
Διδυμη αδελφή, φίλη, πρασινομάτα και Παρθενάκι Space!! :hello:
Σίγουρα από "εκει" ερχόμαστε όλοι... ;) ;) Απο ένα "διάστημα" μακρινό και ανεξερεύνητο! ;)
Συζυγο Διδυμο δεν έχω, αλλά τα πάω τέλεια με τους Δίδυμους και τους Υδροχόους! Οπότε καταλαβαίνω τι σε τράβηξε στον σύζυγό σου! ;) - Εγω, αντί για σύζυγο, έχω εναν Δίδυμο στον Αρη μου! :biggrin:
Γενικά, έχω απ'ολα τα στοιχεία στον χάρτη μου, αλλά υπερισχύουν τα στοιχεία της γης και του αέρα... ισως γι'αυτό να προτιμώ τα ζώδια της φωτιάς και του αέρα
φιλάκια :flowers1:
Αγαπητή prasina_matia
Ποιος είναι ο Ωροσκόπος σου ; Ο δικός μου είναι ο Ταύρος !
Υ.Γ. Παίζεις κιθάρα ;
Φιλάκια !
Αγαπητή φίλη Space, πρασινομάτα και Παρθενάκι...
O ωροσκόπος μου δεν είναι Ταυρος, αλλά είναι εξίσου γήινος με τον δικός σου... Ειναι Αιγόκερως και ναι, παίζω κιθάρα!! ... για να είμαι απόλυτα ειλικρινής τα 2 τελευταία χρόνια την έχω λίγο "αφήσει στην άκρη" λόγω του ότι είχα άλλα στο μυαλό μου... :boxed:
Nα δούμε πόσα κοινά θα βρούμε ακόμη ...;) :hello:
φιλάκια κι'απο μένα :flowers1:
Υποβλήθηκε ένα θέμα. Προσφέρεται για απαντήσεις από όσους επιθυμούν. Προσφέρεται για αντιπαραθέσεις, προσφέρεται για διάλογο. Είναι ξεκάθαρο και το έχω ξαναγράψει. Για κουβεντούλα είτε στα προσωπικά μηνύματα είτε http://www.myhoroscope.gr/flashchat.php ΟΧΙ μέσα στα forums.
Σας ευχαριστώ που με αναγκάζετε να επανέλθω δεύτερη φορά. Αν μέσα στα forums της Άνω Παναγούλας δεν διαβάζονται οδηγίες, συστάσεις, και πληροφορίες συντονιστών και διαχειριστών αλλά αγνοούνται τότε υπάρχει και η κάτω Παναγούλα.
Αναλαμβάνω την ευθύνη που μου αναλογεί για το ότι το ποστ που ανέβασα, βγήκε εκτός θέματος και ζητώ συγνώμη. Δεν προκειται να ξαναγίνει.
με εκτίμηση :flowers1:
Γειά σας!
Μμμ..μάλλον Ζυγός θα ήθελα να είμαι. Κι αυτό μόνο και μόνο γιατί έχω προσέξει ότι όσοι είναι Ζυγοί ή έχουν πολλά στοιχεία Ζυγού στο χάρτη τους είναι αρκετά όμορφοι εμφανισιακά. Πολύ σοβαρός λόγος θα μου πειτε ε? Αλλά δε βρίσκω άλλον, τι να κάνω? Είμαι ευχαριστημένη με το ζώδιό μου το Σκορπιό. Αν μη τι άλλο, έχει "κακή" φήμη και εμένα μου αρέσουν τα κακά παιδιά..
Εγώ πάλι ειμαι αρκετά ευχαριστημένη με το ζωδιό μου.Είμαι Κριός με ωροσκόπο Ζυγό, απλά θα ήθελα να ήμουν λιγότερο παρορμητική και να είχα την αναισθησία (φαινομενικά τουλάχιστον) του Καρκίνου.Α! και να είχα λιγότερες ανασφάλειες.....
Εγώ είμαι Διδυμίνα και δεν θα ήθελα να είμαι τίποτα άλλο!!! (Τυχαία λένε τους Διδύμους ψωνάρες;) Επειδή όμως έχω ωροσκόπο Τοξότη (καταστροφικός συνδιασμός!!) θα ήθελα να είχα ωροσκόπο ένα ζώδιο της Γης για να μου κρατάει ... τα μπόσικα τότε θα ήταν πιστεύω άριστος συνδιασμός π.χ. μυαλό Διδύμου και εργατικότητα Αιγόκερου. Κορίτσια οι άντρες "νερό" γίνονται άριστοι σύντροφοι αλλά θέλουν πολύ "παίξιμο" με πονηριά και διπλωματία στην αρχή μέχρι να "κολλήσουν" μετά έχετε μπορεί και τον τέλειο άντρα! Κι αυτά τα λέω εγώ που είμαι αέρας
χμμμμ...ειμαι διδυμος με σκορπιο..αρα μου λειπει ο δυναμισμος..μαλλον λεοντα η αιγωκερος θα μ αρεσε να ημουν...
Εγώ χρονολογικά είμαι λέων αλλά καμία σχέση δεν έχω με λέων .θα ήθελα πραγματικά να είμαι το ζώδιο το οποίο είμαι γιατί η συμπεριφορά μου είναι από τουλάχιστον αλλά 2 ζώδια
Τι να πω ούτε και εγώ ξέρω
'Οταν ήμουνα μικρή θυμάμαι ότι ήθελα να είμαι λέων και δε μου άρεσε καθόλου που ήμουνα ζυγός, μου φαινόταν πολύ γλυκανάλατο, αλλά τώρα το συμπαθώ
:bigsmile:
Λα,λα,λααα ειμαι
τελεια,τελεια,τελειαααα
τελεια,τελεια,τελειααααα..
λαλαλαααααααααα
Ζυγαρα με ωροσκοπο σκορπιο
Ζυγός με Ωροσκόπο Σκορπιό ;;;;
Τέλεια πράγματι!
Τέλεια αρμονία του "εγώ" με την "εικόνα που βλέπουν οι άλλοι"!!!
Φιλικά :love:
Φυλλένια
Μονο που δεν ειμαστε στο...τελεια...τελεια...τελεια...
αλλα στο αν δεν ησουν... αν δεν ησουν... αν δεν ησουν...
Αααν δεν ησουν ...στο πλαι μου....τι θα ημουν στη γη....
Ωχ...ωχ....
Δεν θα ήθελα να αλλάξω πολλά πράγματα από το ωροσκόπιό μου, γιατί πιστεύω ότι έχει αρκετά καλά στοιχεία.
Το μόνο που με ενοχλεί λιγάκι είναι η σύνοδος της Σελήνης μου με τον Άρη στον Κριό στον 9ο οίκο και μάλιστα στην κρίσιμη μοίρα..
Αυτά..
:love:
Εάν δεν ήμουν ψάρι.................. :wondering
Είμαι πολύ ευχαριστημένη με το ζώδιό μου και δεν νομίζω να το άλλαζα! Ισως να άλλαζα κάποιους πλανήτες έτσι ώστε να γινόμουν πιο αποφασιστική και δυναμική ορισμένες φορές! :nuts:
Εγω ειμαι Λεων με ωροσκοπό Τοξότη. Φαινεται πολυ καλος συνδιασμος! (μμμμμ...τελος παντων). Λοιπον εγω θα ηθελα να γεννιομουνα στο ζωδιο του Ζυγού. Γιατι οι Ζυγοι ειναι πολυ κοινωνικά δυναμικά και ομορφα ζώδια. Εγω τα δύο πρωτα δεν τα έχω "καθόλου" και αυτο ειναι το παράπονο μου, παρόλο που καποιος θα βρεθει και να πει "στο χέρι σου ειναι να τα κατορθωσεις και αυτα τα δυο"! Ναι αλλα χωρις δυναμισμο μεσα σου, λιγο ακατόρθωτο νομιζω. Εγω ειμαι πολυ ντροπαλο και λιγομίλητο άτομο, και φυσικά μη κοινωνικό άτομο, (οχι κατσουφης, απόμακρη και... "μην μου μιλατε", οχι οχι προς Θεου, απλα λιγο περισσοτερο ντροπαλή)...Γι'αυτο και θα ηθελα να παρω λιγο περισσότερο απο ενα Ζυγο...
Εσεις τι εχετε να πειτε Ζυγοι???
Εγώ πάλι θα ήθελα να ήμουν ό,τι ακριβώς είμαι... Δίδυμος... αεράκι...
Και όλα αυτά χωρίς οίκους... θέσεις... παραθέσεις... και αντιπαραθέσεις...
Δεν είμαστε κακοί... μόνο που να... αρνούμαστε να μεγαλώσουμε. Θέλει θάρρος κάτι τέτοιο στις μέρες μας!
Είναι δύσκολο να είσαι πάντα παιδί. Μα δεν υπάρχει πιό ωραίο...!
Αφου σε εχουν καλυψει ολα αυτα, τοτε γιατι ψαχνεσαι;
Καλα εισαι στον Λεων με Τοξοτη!;) ;)Quote:
Originally Posted by Sol_Luna
θα ηθελα να μεινω ετσι οπως ειμαι ετσι με εχει φτιαξει ο καλος θεουλης και ειναι θελημα δικο του
Πολλές φορές , όταν έχω δυσκολίες νευριάζω που είμαι Καρκίνος με Παρθένο...
Αλλά μου αρέσω ακριβώς έτσι όπως είμαι..!
:toung:
Η αληθεια ειναι οτι αν γινοταν να αφαιρεσω μια ποσοτητα νερου και να προσθεσω λιγη παραπανω φωτια, θα ημουν πιο ισσοροπημενη... και ισως πιο ευχαριστημενη..:unsure:
καλημέρα,
αν δεν ήμουν λοιπόν αυτό το εγωιστικό, ξεροκέφαλο,πεισματάρικο,πε ρίεργο, υπερβολικό αλλά κατά τα άλλα ναζιάρικο,γλυκό,καλό, ευαίσθητο και φιλικό καρκινάκι, θα προτιμούσα να ήμουν μια δυνατή και ρεαλίστρια ταυρίνα, χωρίς να χρειάζεται να πνίγομαι στο τόσο ύδωρ και να αναλώνομαι για το καθετί και για τον οποιονδήποτε....και ας ήμουν λιγότερο συναισθηματική και ερωτική:worried:
όπως καταλαβαίνετε παρέληψα να αναφερθώ και στον απόλυτο μηδενισμό των πάντων που χαρακτηρίζει τους κατά τα άλλα ενθουσιώδεις καρκίνους...
Αναστασία
Εγώ θα ήθελα να είμαι ιχθύς για να έχω περισσότερες ευαισθησίες
εγω είμαι διδυμος με ιχθυ....
δεν θα άλλαζα με τίποτα το δίδυμο και ειδικα τώρα που πρόσφατα ανακάλυψα ότι έχω και ερμή στους διδυμους:bigsmile:
θα άλλαζα ευχαριστως τον ιχθύ και θα ήθελα να είναι είτε της φωτιάς είτε του αέρα...
ακόμα πιο πολύ τρέλα ή περισσότερη δύναμη!!!!