-
Τι ειναι τελικα ο Αρης???
ΠΛΑΝΗΤΗΣ ΑΡΗΣ
Ο Άρης είναι από την αρχαιότητα γνωστός ως ο Θεός του Πολέμου. Στην σημερινή εποχή ο πλανήτης Άρης έχοντας τις ιδιότητες του προκατόχου του θεού Άρη συμβολίζει την μαχητικότητα ,τις αντιδράσεις ,την εκδίκηση, την σεξουαλικότητα ,την στύση. Είναι όμως και οτιδήποτε έχει σχέση με μέταλλα , φωτιά, πολέμους ,πυρετούς ,κλπ.
Καλό θα είναι όμως όπως σε όλους τους πλανήτες ,έτσι και στον Άρη, να ελέγχουμε όχι μόνο τις όψεις αλλά και την θέση που καταλαμβάνει μέσα στον χάρτη. Ο Άρης είναι η πρωτόγονη δύναμη , η προσπάθεια που καταβάλλει ο καθένας από εμάς για να πραγματοποιήσει στα θέλω του. Οι πιο ΄΄προβληματικές΄΄ ζωδιακές θέσεις είναι στον Καρκίνο , στους Ιχθείς και στον Ζυγό. Ένα άτομο με έναν όχι και τόσο καλό Άρη έχει τον ιδεαλισμό να ξεκινήσει κάτι αλλά χωλαίνει στην τελική πραγμάτωση. Είναι ο άνθρωπος ο οποίος θα ΄΄στην κάνει΄΄ υπόγεια και δεν θα το πάρεις χαμπάρι. Είναι ο άνθρωπος με το ρητό τον φίλο να τον έχεις κοντά και τον εχθρό πιο κοντά. Ο αδύνατος Άρης θα παίξει αρκετά ΄΄ unfair΄΄ αψηφώντας τους κανόνες ηθικής.
Ένας καλά τοποθετημένος Άρης σηματοδοτεί το ψυχικό σθένος , δείχνει τον άνθρωπο που στην δύσκολη στιγμή θα βγάλει τα κάστανα από την φωτιά .Πολλές φορές περιφρονεί τον κίνδυνο κάνοντας τον στα μάτια τρίτων έναν ήρωα πρώτου μεγέθους. Είναι ο άνθρωπος που όταν τον πληγώσεις θα σου ‘’κρούσει’’ τα τύμπανα του πόλεμου. Έχει βέβαια την αίσθηση της νίκης , απεχθάνεται την ήττα αλλά για να φθάσει στο σημείο να χάσει θα πάει να πει πως έδωσε και την τελευταία ικμάδα των δυνάμεων του αλλά δεν τα κατάφερε. Ένας Άρης καλά τοποθετημένος δεν θα κολλήσει πουθενά μιας και η προβολή της προσωπικότητας του απέναντι στους άλλους είναι άρρητα συνδεδεμένη με την ίδια του την επιβίωση. Όπως λέει και η μεγάλη κυρία της Αστρολογίας Θεοδώρα Ντακου στο βιβλίο της Αστρολογία στην σελ 152 ο Άρης δείχνει την σκληρότητα. Αλλά σκληρός είναι ο δειλός , αυτός ο όποιος έχασε ,ταπεινώθηκε και σε περιμένει στην στροφή γιατί έχει απωθημένα. Ο υγιής Άρης όσο δυναμικός και αν είναι δεν βγάζει κακίες. Ο άρρωστος Άρης ,όσο ευγενικός και ευαίσθητος αν είναι συσσωρεύει μέσα του αρνητικά συμπλέγματα . Αυτά λέει η Κα Θεοδώρα Ντακου στο βιβλίο της ‘’ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ’’ και έχει απόλυτο δίκιο.
Σε ένα γυναικείο ωροσκόπιο συμβολίζει το τι είδους άνδρα επιθυμεί η εν λόγω γυναίκα. Μέσα στο διάβα μου στον χώρο της Αστρολογίας έχω ακούσει πιστευτές επιπολαιότητες. Ας πούμε μια γυναίκα με Άρη και Αφροδίτη μέσα στον Υδροχόο ,μια
Ραφιναρισμένη φύση , πως μπορεί να τα βρει ερωτικά & αρμονικά όταν η μια θέλει κουβέντες και όμορφη προσέγγιση ενώ αυτός είναι σαν τον Μαρκήσιο Ντε Σαντ? Οι περισσότεροι θεωρούν ότι ο Άρης στον Αιγόκερω ή στον Σκορπιό είναι τρομερά δυνατοί και τέτοια. Εδώ μιλάμε για ψυχική δύναμη , το σθένος δηλαδή και όχι ο ένας σηκώνει 150 κιλά και ο άλλος 170.
Πολλές φορές όταν νοιώθετε την έκρηξη σας να πλησιάζει , αποφορτίστε τη με γυμναστική , τρέξιμο , βολτα,ψωνια. Γιατί εκείνο το ΄΄ ημίωρο του τρόμου΄΄ μπορεί να κάνετε πράξεις που ίσως το μετανιώσετε….
-
Re: Τι ειναι τελικα ο Αρης???
Άκη
Κατ'αρχήν πολύ ωραίο το άρθρο..
Κατά δεύτερο, το βιβλίο Αστρολογία είναι από τις εκδόσεις Νόηση? Με αυτόν τον τίτλο το ζητάμε?
Ευχαριστώ..
-
Καλησπέρα στην παρέα
Θα μου επιτρέψετε ελπίζω να απαντήσω στην Marilam.
Ναί καλή μου το βιβλίο έχει τίτλο <Βασικές Αρχές Αστρολογίας> της Θεοδώρας Φασιανού Ντάκου , και κατά την γνώμη μου είναι Η ΒΙΒΛΟΣ της αστρολογίας (για τα ελληνικά τουλάχιστον δεδομένα).
Έχει εκδόσει και άλλα βιβλία η ίδια με την βοήθεια των εκδόδεων Νόηση.
Στα συστήνω .
Όσο για τον ΑΡΗ ΣΤΟΝ ΚΑΡΚΙΝΟ, σας παραθέτω ένα μικρό δείγμα.
Πέρυσι στην γειτονιά μου γκρεμήστηκε ένα σπίτι με αυλή και ελιές στο πεζοδρόμιο, για να φτιαχτεί μια βιοτεχνία-αποθήκη - μαγαζι.
Δεν φτάνει που κόψαν τις ελιές, κοψανε ύπουλα και μια μεγάλη και όμορφη λεύκα (την ομορφιά της γειτονιάς)στο ...απέναντι πεζοδρόμιο. (προφανώς τους ενοχλούσε την είσοδο κόβοντας την θέα της εισόδου από ...απέναντι) Αυτό έγινε σας
λέω παράνομα και ύπουλα......5 το πρωί.
Εγώ που έχω άρη στον καρκίνο, καλώς ή κακώς επί ένα μήνα σκευτόμουνα να ρίξω ακουαφόρτε στα γυαλιστερά μάρμαρα του σικ οικοδομήματος....
Μιλάμε προσπαθούσα με το ζόρι να κρατήσω τον εαυτό μου...
Αν αγωνιάτε....ναί , τον κράτησα.....χεχε (μέχρι να ξαναδώσουν αφορμή σοβαρή τουλάχιστον)
ΥΓ. Και που όλη η γειτονιά διαμαρτηρήθηκε??? τί έγινε?? ..ξέρετε, τα γνωστά αποκαρδιοτικά...
Και πραγματικά ερωτώ??? μερικές φορές μήπως είναι καλύτερα να μην καταπιέζουμε τον άρη μας, όπου κι αν αυτός βρίσκεται???
φιλικότατα
sagimoon
-
Αγαπητέ Astroaki,
πολύ ωραίο το άρθρο σου (έχω Άρη στους Ιχθείς και δυσκολεύομαι να τελειώσω ο,τιδήποτε, αλλά με το συμπάθειο υπόγειος δεν είμαι και δεν την έχω φέρει σε κανέναν - όλο οι άλλοι μου τη φέρνουν εμένα...). Θα ήθελα να μάθω τα χαρακτηριστικά του Άρη στα ζώδια. Επίσης, όταν η οικοθεσία δίνει κάποια χαρακτηριστικά λίγο 'διαφορετικά' από το ζώδιο που είναι ένας πλανήτης τι υπερισχύει? Ή τι ενεργοποιείται και πως?
Merci.
-
Πολύ ωραιο άρθρο asrtoaki!! Να έλεγες και πως θα βρούμε τον 'Αρη μας θα με διευκόλυνες πολύ :D Πάντως κάνω αυτο που λες στο τέλος του άρθρου όταν έχω λίγα νευράκια ή δεν νιώθω καλά τρέχω χιλιόμετρα ο καλούμενος για μένα "τροχάδη διαλογισμός". Πρέπει να έχω "αθλητικό" Άρη!!! :p
sagimoon καλά και έκανες και καταπίεσες σ'αυτη την περίπτωση τον Άρη σου... το ακουαφόρτε δεν είναι λύση. Επειδή και μένα θα με πονούσε μια τέτοια κίνηση αν έβρισκα χώρο θα φύτευα όχι μια λεύκα αλλά θα γέμιζα το πεζοδρόμιο!! :innocent: (Αν δεν υπάρχει χώρος υπάρχει κάτι καλύτερο απο ακουαφόρτε... :D :D :D )
-
Steli,
Η αστρολογική ερμηνεία είναι πολυσύνθετη και πολυδιάστατη. Δεν αρκεί η ζωδιακή θέση ενός πλανήτη για εξαγωγή συμπερασμάτων. Και πάντοτε, τα συμπεράσματα δεν είναι ασφαλή 100%. Το άρθρο μιλά για τον Αρη "καλά" ή "άσχημα" τοποθετημένο σε ένα γενέθλιο ωροσκόπιο. Πράγμα που σημαίνει πως εξίσου σημαντικό ρόλο παίζουν οι θετικές/αρνητικές όψεις του με άλλους πλανήτες, η οικοθεσία, οι κυβερνήτες.
Οι πλανήτες σε πτώση ή σε αδυναμία, εκδηλώνουν ευκολότερα τα αρνητικά χαρακτηριστικά τους και φυσικά σ' αυτό συνδράμουν και οι όψεις.
Οι συγκεκριμένες θέσεις που σε προβληματίζουν, όπως αναφέρεται και στο άρθρο , αφορούν τον βαθμό της μαχητικότητας με την οποία ένα άτομο διαχειρίζεται τα συμβάντα της ζωής του. Επαγγελματικά, συναισθηματικά, κοινωνικά.
Ενας άνδρας, π.χ με Αρη στον Καρκίνο, θα συμπεριφέρεται πολύ αδύναμα όταν αντιμετωπίζει προβλήματα επαγγελματικής ή οικογενειακής φύσης,ενδεχομένως θα αποφεύγει τη σύγκρουση έστω κι αν αδικείται, θα κάνει προσωπικές παραχωρήσεις εις βάρος του, αλλά θα μαζεύει αρνητικά συναισθήματα που θα ξεσπάσουν ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ, σε λάθος χρόνο και προς κάθε κατεύθυνση με ιδιαίτερο μένος. Ισως να είναι λόγω Καρκίνου ιδιαίτερα προσκολλημένος στη μητέρα του, την οικογένειά του, ή σε παραδοσιακές αρχές. Αντίθετα, να μην είναι καθόλου "αδύναμος" σεξουαλικά. Ολα όμως αυτά, σε συνδυασμό πάντα με τα λοιπά γενέθλια στοιχεία του, μπορουν να αλλάξουν και να βελτιωθούν, ανάλογα με το επιπεδο συνειδητότητας του ατόμου.
Ο Αρης στο Ζυγό που κυριαρχείται από την Αφροδίτη, πνίγει την μαχητικότητά του και είναι σε θέση άμυνας.
Ελπίζω να συμφωνούν και οι "ειδικοί" επι των αστρολογικών θεμάτων, μια και εκφράζω προσωπικές θέσεις.
Φυλλένια
-
-
Marilam δεν έχουμε πει πολλές φορές ότι δεν δίνουμε links που παραπέμπουν σε προϊόντα και υπηρεσίες; Γιατί υπάρχουν τα προσωπικά μηνύματα; Το θέμα είναι απλά τυπικό και δεν έχει να κάνει με διαφήμιση. Η Θεοδώρα Ντάκου μόνο ανάγκη διαφήμισης δεν έχει αλλά και το Horoscope έχει τους μικρούς του κανόνες όπως επίσης και την τεράστια και αξιοζήλευτη διαφορά ποιότητας από τους άλλους. (Η έπαρση σε όλο της το μεγαλείο). Εσύ που είσαι από τις παλιές και μάχιμες το έχεις κατά κόρον επισημάνει. Ας μείνει έτσι...
fillenia έχεις εξασφαλίσει πτυχίο αριστούχου όταν αποφοιτήσεις από το horoscope. Και μάλιστα από συνεργάτες που ε! πως να το κάνουμε δεν είναι τυχαίοι και ανώνυμοι. Και μη ξεχνάς, ότι πίσω από τους επώνυμους καταξιωμένους "κρύβονται" επιστημονικοί συνεργάτες αρωγοί και συμπαραστάτες για τις κρύες νύχτες του χειμώνα και για το φόβο των Ιουδαίων ;)
Quote:
Originally Posted by madcat
Πολύ ωραιο άρθρο asrtoaki!! Να έλεγες και πως θα βρούμε τον 'Αρη μας θα με διευκόλυνες πολύ
madcat: αν είναι σωστές οι πληροφορίες μου τότε ο Άρης σου είναι στους Διδύμους στην 28η και 54. Η Σελήνη σου στα Ψαράκια 24 μοίρες και κάτι ψηλά :) κάτι που χαρίζει ευγενική και μη-κριτική στάση και κάνει τους ανθρώπους που βρίσκονται σε σύγχυση ή αντιμετωπίζουν προβλήματα να έρχονται σε σένα για βοήθεια, μια βοήθεια που εύκολα δίνεις. Μερικές φορές
οι άλλοι κάνουν κατάχρηση της συμπόνοιας και της καλοσύνης σου. Αυτή όμως η τρυφερή Σελήνη κάνει όψη τετραγώνου με τον Άρη σου και πρέπει να προσέξεις ιδιαίτερα γιατί μπορεί να φαίνεσαι ευέξαπτη και ανυπόμονη και μπορεί νάναι πολύ δύσκολο για κάποιον να ζει μαζί σου. Επίσης αυτή η όψη συνήθως τείνει να κάνει το άτομο να ανταποκρίνεται με εκδηλώσεις οργής (φανερές ή έμμεσες) αν οι επιθυμίες του εμποδίζονται. Να φτάνει στην άσχημη διάθεση και στον εκνευρισμό αν δεν έχει αρκετές φυσικές δραστηριότητες ή άλλες διεξόδους για το επιθετικό, ζωηρό πνεύμα του. Αλλά εσύ είσαι καλό γατί και δεν ισχύουν αυτά έτσι;
Ο Άρης επίσης στους Διδύμους θα μπορούσε να σε κάνει εργατική ενεργητική, ανήσυχη και πάντοτε δραστήρια. Ο νους σου να καταπιάνεται πάντοτε με ιδέες και να βρίσκεις δύσκολο μερικές φορές το να χαλαρώνεις, να ξεκουράζεσαι, ή
ν' αφιερώνεις χρόνο για την ανανέωση του εαυτού σου.
Αυτός ο Άρης σε έχει ευεργετίσει με έναν οξύ και ανυπόμονο νου, και σε κάνει να αγαπάς τα νοητικά παιχνίδια και τους συναγωνισμούς.
Συχνά φθάνεις στην επιτυχία των στόχων σου μέσα από την ικανότητά σου να μιλάς καθαρά και πειστικά γι' αυτό που θέλεις. Η ενέργεια που κατέχεις είναι περισσότερο νοητική παρά φυσική. Χρησιμοποιείς την διάνοιά σου, την ικανότητα επικοινωνίας σου, τις κοινωνικές επαφές και την αντίληψή σου για την επίτευξη των στόχων σου.
Ο Άρης σου επίσης είναι σε όψη συνόδου με το Δία και αυτό μπορεί να σου δώσει άπλετη αυτοπεποίθηση και να σε κάνει να θέλεις να προχωράς πάντα και να κάνεις όλο και πιο σπουδαία πράγματα. Δεν θα είσαι ευχαριστημένη από καταστάσεις που δεν σου προσφέρουν προκλήσεις και δυνατότητες για ανάπτυξη και πρόοδο στο μέλλον - αδιάφορο πόσο ασφαλείς ή ικανοποιητικές μπορεί νάναι από άλλες απόψεις.
Όταν ρώτησες που είναι ο Άρης σου μάλλον κάτι τέτοιο ήθελες να δεις ή τσάμπα σπατάλησα το χρόνο μου να ρωτάω από εδώ κι από εκεί και κάτι φίλες μου στα 090 για να σου μεταφέρω όλα αυτά διότι ΩΣ ΓΝΩΣΤΟΝ ούτε αστρολόγος είμαι ούτε αστρολογία γνωρίζω.
Τα υπόλοιπα στο γραφείο μου όταν γίνω μέγας και τρανός!!!
-
Retrograde......
Ιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι ιιιιι....βουλωμένο γράμμα το αρειανό ψυχογράφημα της Madcat!
Πολυ σωστή διάγνωση!!!! Πότε με το καλό τα εγκαίνια του γραφείου?
Κορυφαίο!!!! :eek:
Εχω υπόψη μου τα όσα υπαινίσεσθε περί επιστημόνων!
Φυλλένια
-
Quote:
Originally Posted by Marilam
Άκη
Κατ'αρχήν πολύ ωραίο το άρθρο..
Κατά δεύτερο, το βιβλίο Αστρολογία είναι από τις εκδόσεις Νόηση? Με αυτόν τον τίτλο το ζητάμε?
Ευχαριστώ..
Οχι ειναι εκδοσεις Δωδωνη .Ετσι ειναι ο τιτλος του ΄΄ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ΄΄
-
πολυ καλο άρθρο! εχω όμως και εγω την ίδια απορία με την madcat...πως αραγε θα βρούμε που έχουμε τον Αρη? Απ ότι μου έχουν πει στο παρελθον πρέπει να έχω αρη στον ταύρο.. αυτο τι σημαίνει????????
-
Τι μπορω να πω retrograde μετα απο αυτο? Ενα ΜΕΓΑΛΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!! :flowers1: :flowers1: :flowers1: :flowers1: :flowers1:
Σε ολα έπεσες μέσα εκτός απο ενα δεν θυμώνω τόσο έντονα όσο λες :) είμαι πολύ ήρεμο άτομο και αν κατι με θυμώσει (δεν μπορω την αδικια) προσπαθώ να ηρεμίσω (εισπονή -έκπνοη :D ) και μετά προσπαθώ να βάλω μια ταξη στην αδικία όσο μπορώ. Πάντως οταν βλέπω οτι υπάρχει αρνητικό κλίμα με εντάσεις και θυμούς αποχωρώ.
Επίσης ανυπόμονη ήμουν παλιά γιατι πάντα νόμιζα οτι δεν θα προλάβω (μηπως πέθανα νέα σε προηγούμενη ζωη και νιώθω πως ο χρόνος δεν μου φτάνει ... :cool: ) τωρα όμως δεν είναι έτσι (φαινεται πέρασα την ηλικία θανάτου μου :D ) γιατι πρώτα ηρέμισα εσωτερικά και συνειδητοποίησα ποιος ο λόγος να αγχώνομαι για κάτι που θα γίνει αργά ή γρήγορα;; Η Υπομονή είναι μεγάλη αρετή!!! ;)
Σ'ευχαριστω και παλι καλέ μου retrograde!! :flowers1:
-
Αγαπητέ μου φίλε Ακη...
Η θέση του Αρη στους Διδύμους που έχω... Νομίζω ότι έχει να κάνει με κάτι "εγκεφαλικό" και "επικοινωνιακό"...
εκτός απο αυτά που νομίζω (αν ευσταθούν βέβαια και αυτά), τι άλλο θα μπορούσε να προσθέσει κανείς?
με εκτίμηση
και ευχαριστω εκ των προταίρων
-
Ο Αρης καλη μου φιλεναδα ειναι μια πρωτογονη δυναμη. Φαντασου πως ο Αρης ειναι ενας πυρινος πλανητης . ο Αρης μεσα στους Διδυμους ειναι κατα καποιο λογο τινα αναποφασιστος , και αυτο γιατι βαει την Μερκουριακη ιδιοτητα του Ζωδιου να συγκεραστει με την πυρινη ιδιοτητα του Αρη. Αυτο εχει σαν αποτελεσμα μια παρατηρητικοτητα απιστευτη. Ομως η διαδυκοτητα και η μεταβλητοτητα των Διδυμων τους δινουν την ταυτοχρονη ενασχοληση με πολλα πραγματα , ενω εχει ταλεντο ( ως γενικο χαρακτηριστικο) στις δημοσιες σχεσεις, στην δημοσιογραφια κλπ. Αναλυει το καθε τι με απιστευτη ικανοτητα απλα βαζοντας την κοινη λογικη ( Διδυμος το ζωδιο της επικοινωνιας κλπ).
Εχει και συνεχεια μην βιαζεσαι....και με αλλους πλανητες
-
Σωστο και αυτο με την ανάλυση... ;) Κι αυτο το εχω!!! :D
Η αναλυση ειναι καλή αλλά με μέτρο...
Μου βγάζεται όλα τα απλυτα στην φόρα.... αφηστε με να κρατησω κατι και για μένα!!! :redface: :redface:
-
Quote:
Originally Posted by steli
Αγαπητέ Astroaki,
πολύ ωραίο το άρθρο σου (έχω Άρη στους Ιχθείς και δυσκολεύομαι να τελειώσω ο,τιδήποτε, αλλά με το συμπάθειο υπόγειος δεν είμαι και δεν την έχω φέρει σε κανέναν - όλο οι άλλοι μου τη φέρνουν εμένα...). Θα ήθελα να μάθω τα χαρακτηριστικά του Άρη στα ζώδια. Επίσης, όταν η οικοθεσία δίνει κάποια χαρακτηριστικά λίγο 'διαφορετικά' από το ζώδιο που είναι ένας πλανήτης τι υπερισχύει? Ή τι ενεργοποιείται και πως?
Merci.
Πολυ ωραια παρατηρηση. Θα προσπαθησω να σου το δωσω οσο με πιο απλα λογια μπορω. Φαντασου πως εχεις ενα παζλ.Πρεπει να συνδεσεις ολα τα κομματια σωστα μεταξυ τους. Ας παρουμε ενα παραδειγμα. Εχουμε ενα ανδρα με Αρη στον Αιγοκερω στον 4ο οικο. Εδω ο Αρης μεσα στο 4ο προβληματιζει γιατι ειναι η πτωση του( 4ο ζωδιο ΚΑΡΚΙΝΟΣ = 4ος οικος) ενω ο Αρης σαν ζωδιο ειναι στην εξαρση του. Εδω δειχνει οτι το ατομο μεγαλωνει μεσα σε ενα σκληρο περιβαλλον με προβληματα οπου ο Αρης του θα τον κανει ανταγωνιστικο μεσα στο σπιτι του. Συσσωρευει πραγματα (εσωστρεφεια )και οταν τα ''βγαλει'' προς τα εξω τα βγαει με εναν τροπο τραχυ
-
Quote:
Originally Posted by madcat
Σωστο και αυτο με την ανάλυση... ;) Κι αυτο το εχω!!! :D
Η αναλυση ειναι καλή αλλά με μέτρο...
Μου βγάζεται όλα τα απλυτα στην φόρα.... αφηστε με να κρατησω κατι και για μένα!!! :redface: :redface:
Madcat, φιλεναδούλα...
Εκτος από Παρθενάκι, έχεις και Αρη στους Διδύμους??? χμμμ....
Για να δούμε τι άλλο κοινό θα βρουμε.... χεχεχεχε :)
-
Quote:
Originally Posted by astroakis
Ο Αρης καλη μου φιλεναδα...
Λατρεύω να με λές καλή σου φιλενάδα :):) γιατί έτσι σε νιώθω και γω!! :)
(Λες να γίνει κανένα θέμα πάλι με τις φιλοφρονήσεις μου επειδή σε εκτιμώ και το εκφράζω??? χεχεχεχε -φυσικά, κάνω πλάκα :p )
Quote:
Originally Posted by astroakis
Εχει και συνεχεια μην βιαζεσαι....και με αλλους πλανητες
Θέλω να μάθω και την συνέχειααααα...... χεχεχεχε :):)
Ξεχασα να σου αναφέρω πως εκτός από το ότι έχω τον Αρη στους Διδύμους, τον έχω και στον 5ο οίκο...
Aυτό τώρα ειναι καλό ή κακό???
(έμαθα να βγάζω μόνη μου ωροσκόπιο :):) yessssssssssssssss :):) )
-
Αγαπητά μέλη,
Έχουμε γίνει γραφικοί να σας παρακαλάμε να κρατάτε στο μυαλό σας κάποια μικρά πραγματάκια πριν απαντήσετε, σχολιάσετε ή γενικότερα δημοσιεύσετε. Ένα από αυτά είναι ότι κάτω από κάθε άρθρο συνεργάτη μας ή μη καλό είναι να μην πιάνουμε κουβεντούλα και να μην εκφράζουμε τα συναισθήματά μας ούτε να κάνουμε χιούμορ πέραν των ορίων.
Όμως και το στομάχι μας χαλάμε λέγοντας τα ίδια και τα ίδια και τελικά ακούμε και παράπονα και πολλές φορές και ύβρεις. Η λογική της μη συμμόρφωσης σε παρακλήσεις δεν καταλαβαίνω ποιον τελικά εξυπηρετεί.
Υπάρχουν ενότητες (που δεν θα έπρεπε υπό κανονικές συνθήκες να υπάρχουν) γιατί ο σκοπός του horoscope είναι άλλος, με κουβεντούλα, πλακίτσα, πειράγματα, φιλοφρονήσεις, κ.λπ. όμως υπάρχει και η εμμονή ελαχίστων ευτυχώς να μας γράφουν στα παλαιότερα των υποδημάτων τους.
Αν οι άλλοι συντονιστές αυτού του δικτυακού τόπου επιθυμούν να είναι "χαλαροί" εγώ πλέον δεν επιθυμώ. Δηλώνω λοιπόν υπεύθυνα και μπορεί ο καθένας να με χαρακτηρίσει όπως επιθυμεί, ότι θα διαγράφω, θα κλειδώνω και γενικότερα θα κρατήσω το κύρος και αυτού του δικτυακού τόπου και των αρθογράφων του με όποιο κόστος. Ευτυχώς δεν είμαι αστρολόγος για να χάσω πελατεία και έχω την άνεση να σεβαστώ και να τηρήσω τους όρους που και εγώ ο ίδιος βοήθησα να συνταχθούν. Όροι που είναι πραγματικά σα λάστιχο αλλά όταν κάποιοι ή κάποιες αγνοούν ακόμα και τις θερμές παρακλήσεις για τους λόγους που ούτε κατανοώ ούτε γνωρίζω θα ψάχνουν να βρουν τις δημοσιεύσεις τους εκτός horoscope.
Aυτό ισχύει για ΟΛΟΥΣ. Μέλη, συντονιστές, διαχειριστές.
-
Αγαπητέ Βookseller
Επειδή εχω πάρει και γω μέρος σε "πλακίτσες" και τα σχετικά, και επειδή θεωρώ την αχαριστεία από τα μεγαλύτερα ελατώμματα και δεν θα ήθελα να "εξασκίσω" και γω αυτο το ελάτωμμα, μιας και μου έχετε φερθεί πολύ σωστά,ως ανθρωπος! Από πλευράς μου, τέρμα οτιδήποτε έχει να κάνει έξω από τον χώρο της αστρολογίας.Δεν θέλω να απογοητεύω ανθρωπους που είναι σωστοί μαζι μου.
Σαν Μαρία, και όχι σαν prasina_matia, αναλαμβάνω και το δικό μου τυχόν μερίδιο ευθύνης σε λάθη που μπορεί να γίνονται...
Οπότε, θα ξανακάνω το ερώτημα μου αλλίως...
με εκτίμηση
-
... Και ξαναρωτώ...
Αγαπητέ μου φίλε Ακη...
Μου εξήγησες τι ακριβώς μπορεί να συμβαίνει όταν ο Αρης είναι στους Διδύμους,και ευχαριστώ γι'αυτό... Όταν, εκτός από τους Διδύμους, ο Αρης είναι και στον 5ο οίκο τι περισσότερο μπορεί να επιφέρει στη ζωη ενός ατόμου?
φιλικά
-
Quote:
Originally Posted by prasina_matia
Αγαπητέ μου φίλε Ακη...
Η θέση του Αρη στους Διδύμους που έχω... Νομίζω ότι έχει να κάνει με κάτι "εγκεφαλικό" και "επικοινωνιακό"...
εκτός απο αυτά που νομίζω (αν ευσταθούν βέβαια και αυτά), τι άλλο θα μπορούσε να προσθέσει κανείς?
με εκτίμηση
και ευχαριστω εκ των προταίρων
Αγαπητή φίλη,
Ο αρης στους Διδύμους δίνει:
Προτεραιότητα σε πνευματικά θέματα
Εκφραση με τα χέρια
Εξυπνάδα και ευελιξία
Επιθετικότητα από νευρικότητα και όχι από ανασφάλεια
Κίνδυνο ατυχημάτων με μέσα μαζικής μεταφοράς.
Πολεμικές τέχνες (καταπληκτικός)
Περιέργεια
Προβλήματα με αδέλφια
Γρήγορο γράψιμο, γρήγορη ομιλία
Σε όψεις με Δία:Αυτόματη γραφή
Ρητορική
Πολυπραγμοσύνη
Ατυχήματα σε χέρια,π.χ Κάψιμο
Προβλήματα με πνεύμονες
Κουραστικοί στο λόγο αν ο Αρης δεν έχει όψεις.
Και φυσικά αυτά ενισχύονται ή όχι από την οικοθεσία και τις όψεις που δέχεται ο πλανήτης.
Με ευχαρίστηση στους νέους μελατητές της Αστρολογίας
Βασιλική Κόντη
Αστρολόγος-Συγγραφέας-Συνεργάτης Horoscope
-
Aγαπητή κα Κόντη
Σας ευχαριστώ ολόψυχα!! :flowers1:
Ο,τι έχετε γράψει, είναι σαν να διαβάζω εμένα...!!!
(Δεν ξέρω αν ο Αρης μου έχει όψεις, αλλά ώρες-ώρες γίνομαι και κουραστική στο λόγο!! :redface::redface: )
με εκτίμηση
-
Χαίρομαι ιδιαιτέρως που είστε τόσο συνεργάσιμοι όλοι σας. Τώρα πως γίνεται και συνεχώς αποσυντονιζόμαστε και συμπαρασύρουμε και τους αστρολόγους μας και γενικότερα επικρατεί ένα χάος σε αυτό θα επιθυμούσα βοήθεια για να το εμπεδώσω.
http://horoscope.gr/showthread.php?t=906 Εδώ λοιπόν, (κάτι που το προβάλαμε κατά κόρον και όλοι έδειξαν συναίνεση) κάναμε μια άτυπη συμφωνία. Εκείνο το thread το έχουμε γράψει 4 φορές μέχρι σήμερα. Λέει με απλά λόγια για όποιον βαριέται να κάνει ένα κλικ και να το διαβάσει ότι κάτω από αρθρογραφία ποτέ δεν προσωποποιούμε ένα θέμα, αλλά σαν καλά παιδάκια πάμε και ρωτάμε εκεί που πρέπει να ρωτήσουμε. Θα μου πεις τώρα... το λέει δεν το λέει δε μας παρατάς ήσυχους και κάνε κάτι χρήσιμο στη ζωή σου από το να προσπαθείς να βάλεις μια τάξη στον τόπο που εσύ δημιούργησες; Ναι θα μπορούσα να κάνω κάτι πολύ χρήσιμο.
Το ένα είναι αφού δεν υπολογίζουμε τους συντονιστές να επιδείξω το κύρος του διαχειριστή μπας και. Λες να δουλέψει; Ας δοκιμάσουμε λοιπόν. Τι κάνει ένας διαχειριστής όταν μαζί με την ομάδα του ξοδεύει ώρες ατελείωτες έτσι ώστε να έχει δικαίωμα στο όνειρο ενός πρότυπου δικτυακού τόπου και όχι ενός site της σειράς; Το πρώτο που κάνει είναι να κλειδώσει το thread αν είναι καλός. Ας δεν είναι το διαγράφει. Το δεύτερο που κάνει είναι να ενημερώσει τους συντονιστές του ότι αν δεν επιθυμούν να λειτουργούν ως συντονιστές ας λειτουργούν σαν μέλη. Το τρίτο είναι να ενημερώσει τους αστρολόγους να μην πέφτουν σε αυτές τις μικρές παγίδες αφού έχουν πλέον πείρα και να απαντούν μόνο στις ενότητές τους. Και το τέταρτο να διαγράψει οριστικά 2-3 μέλη που είναι μαγκάκια ή χαζομαγκάκια για να μπορούν οι υπόλοιποι χιλιάδες να απολαμβάνουν αστρολογία, γνώση, συζητήσεις επιπέδου και όχι συνεχώς γραφικότητες από εμένα και την ομάδα μου.
Πριν πολλούς μήνες είχα γράψει αυτό http://horoscope.gr/showthread.php?t=339 με πολύ διάθεση χιούμορ. Από τότε με πολύ χαρά παρατήρησα το επίπεδο -πραγματικά ανώτερο- των μελών μας που ακούν, ρωτούν και δείχνουν ιδιαίτερη ευγένεια με λόγια και με έργα. Αυτοί που απομακρύνθηκαν μόνιμα από την αρχή είναι μόλις 5 άτομα. 6-7 επίσης emails έλαβα μέσα σε τόσους μήνες από μερικούς που διαστρέβλωναν μια λέξη μου και με περνούσαν γενεές 14. Και παρόλα αυτά τους επιτρέπω να διαβάζουν και να τυπώνουν κάποια σπάνια άρθρα μας χωρίς να τους έχω «στείλει».
Δεν συνηθίζω να γράφω πολύ και ούτε να επεμβαίνω. Όμως καλοκαιράκι είναι κέφια υπάρχουν και γιατί όχι να μην διώξουμε μερικούς για να έχουμε οι υπόλοιποι περισσότερο γήπεδο να παίξουμε όπως η Εθνική μας Ομάδα ποδοσφαίρου όταν κέρδισε το Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα;
Λέω τώρα. Γιατί όχι;
Να είστε καλά
-
Αν μπορούμε να μιλήσουμε για την θέση του Άρη στο δικό του ζώδιο του Κριού θα λέγαμε ότι το άτομο αυτό έχει μεγάλη ενέργεια και ψυχική δύναμη να υπερπηδά τα εμπόδια που βρίσκονται στο δρόμο του καθώς και ένα πολύ ανεξάρτητο και φιλελεύθερο χαρακτήρα που δεν επιτρέπει συμβιβασμούς σ΄αυτό το θέμα.Όσον αφορά τις γυναίκες θα έλκονται συνήθως απο σχετικά ανώριμους άνδρες που φέρνουν μια υπερδιέγερση στις σχέσεις μια και έχουν ανάγκη να κινηγούν την αλλαγή και το διαφορετικό απο την ρουτίνα.Τέλος τα άτομα αυτά έχουν ως έμβλημα την τιμή και τα αγνά κίνητρα.
Αν κάτι δεν λέω σωστά παρακαλώ διορθώστε με.
Με εκτίμηση
-
Πολύ καλό το άρθρο αλλά πολύ θα ηθελα να ξέρω τι σημαίνει για μια γυναίκα να έχει Άρη στο Σκορπιο. Έχω την εντύπωση ότι στα προσωπικά κάνει πολύ δύσκολη τη ζωή μου
-
Quote:
Originally Posted by moutro28
Πολύ καλό το άρθρο αλλά πολύ θα ηθελα να ξέρω τι σημαίνει για μια γυναίκα να έχει Άρη στο Σκορπιο. Έχω την εντύπωση ότι στα προσωπικά κάνει πολύ δύσκολη τη ζωή μου
Πιστεύω ότι αυτό το άρθρο να σε βοηθήσει Σεξουαλική Χημεία
Φιλικά
-
Quote:
Originally Posted by panther
Συγνώμη αλλά περισσότερο μπερδεύτηκα. Έχω Αρη στον Σκορπιό (8ος οίκος) και Αφροδίτη και Ερμή στον Τοξότη (9ος). Είμαι Αιγόκερως με ωροσκόπο Κριό και Σελήνη στον Ζυγό. Νιώθω ότι όλα αυτά "τσακώνονται" μετάξυ τους. Ή μήπως είναι η ίδεα μου;
Φαντάζομαι εξάλλου ότι η θέση του Άρη δεν σχετίζεται μόνο σεξουαλικά ζητήματα.
-
Quote:
Originally Posted by moutro28
Συγνώμη αλλά περισσότερο μπερδεύτηκα. Έχω Αρη στον Σκορπιό (8ος οίκος) και Αφροδίτη και Ερμή στον Τοξότη (9ος). Είμαι Αιγόκερως με ωροσκόπο Κριό και Σελήνη στον Ζυγό. Νιώθω ότι όλα αυτά "τσακώνονται" μετάξυ τους. Ή μήπως είναι η ίδεα μου;
Φαντάζομαι εξάλλου ότι η θέση του Άρη δεν σχετίζεται μόνο σεξουαλικά ζητήματα.
Ο Άρης σε ένα γυναικείο χάρτη δείχνει το "πρότυπο" του άντρα που ταιριάζει ή που έλκει την συγκεκριμένη κοπέλα. Εσύ λες ότι έχεις Άρη στον Σκορπιό. ΠΡΟΣΕΞΕ! Αυτό δεν σημαίνει ότι ο οποιοσδήποτε άνδρας είναι Σκορπιός σου ταιριάζει αλλά οποιοσδήποτε με τα χαρακτηριστικά του Σκορπιού - τρυφερός, ερωτικός, δυναμικός κλπ.
Δεν μπορώ να σου πω εάν όλα αυτά "τσακώνονται" μεταξύ τους - γιατί εξαρτάται από τις όψεις που δημιουργούν. Αυτό που καταλαβαίνω είναι ότι μια Αφροδίτη στο Τοξότη όπως και να το κάνουμε είναι ανεξάρτητη και θέλει ελευθερία κινήσεων, δεν χαλιναγωγείται εύκολα, άλλο ποσό όταν έχει και έναν Άρη στον Σκορπιό!:toung::toung:
-
Πολύ ωραίο άρθρο και κατανοητό. Μέσα σ'αυτό όμως διάβασα ότι όσοι έχουν Άρη στον Ζυγό, Ιχθύεις και Καρκίνο έχει τον ιδεαλισμό να ξεκινήσει κάτι αλλά χωλαίνει στην τελική πραγμάτωση. Είναι ο άνθρωπος ο οποίος θα ΄΄στην κάνει΄΄ υπόγεια και δεν θα το πάρεις χαμπάρι. Εγώ έχω Άρη στον Ζυγό και όσον αφορά την πραγμάτωση κάποιου σκοπού ισχύει ότι δυσκολεύομαι να τον πραγματοποιήσω. Για το δεύτερο σκέλος όμως δεν το ΄χω δει στον εαυτό μου και δεν μπορώ να διανοηθώ ότι θα κάνω κάτι τέτοιο στους φίλους μου. Την αληθινή φιλία την θεωρώ κάτι το ιερό. Υπάρχει περίπτωση να αλλάξω μετά και να γίνω τέτοιος άνθρωπος? Ο Άρης μου, που όπως έχω αναφέρει είναι στον Ζυγό βρίσκεται στον 5ο οίκο και σχηματίζει Τρίγωνο με τον Ερμή. Επίσης στον 5ο οίκο έχω τον Κρόνο. Μπορείτε να μου πείτε τι σημαίνουν αυτα? Ελπίζω να μην γίνομαι κουραστική με τις απορίες μου. Ευχαριστώ εκ των προτέρων!
-
Πολύ σωστό το βρίσκω το κείμενο,είναι ακριβώς αυτά που λέει και όσον αφορά τις "προβληματικές" θέσεις του αλλά και για τις πιο καλές επίσης.Μπράβο, με βοήθησε πολύ στην κατανόηση του Άρη καλύτερα και χαίρομαι για την δική μου θέση στον Άρη.:smile1:
-
Quote:
Originally Posted by matisse
Πολύ ωραίο άρθρο και κατανοητό. Μέσα σ'αυτό όμως διάβασα ότι όσοι έχουν Άρη στον Ζυγό, Ιχθύεις και Καρκίνο έχει τον ιδεαλισμό να ξεκινήσει κάτι αλλά χωλαίνει στην τελική πραγμάτωση. Είναι ο άνθρωπος ο οποίος θα ΄΄στην κάνει΄΄ υπόγεια και δεν θα το πάρεις χαμπάρι. Εγώ έχω Άρη στον Ζυγό και όσον αφορά την πραγμάτωση κάποιου σκοπού ισχύει ότι δυσκολεύομαι να τον πραγματοποιήσω. Για το δεύτερο σκέλος όμως δεν το ΄χω δει στον εαυτό μου και δεν μπορώ να διανοηθώ ότι θα κάνω κάτι τέτοιο στους φίλους μου. Ο Άρης μου, που όπως έχω αναφέρει είναι στον Ζυγό βρίσκεται στον 5ο οίκο
Και εγω εκει τον εχω τον Αρη και συμφωνω μαζι σου σε ολα τα παραπανω:bigsmile:
-
Καλησπέρα!Δεν έχω υπολογιστή στο σπίτι μου γι’αυτό δεν με βλέπετε συχνά στο site. Όσον αφορά για τους ίδιους πλανήτες που έχεις και εσύ αγαπητή skorpion στον 5ο οίκο μπορώ να σου πω κάποια πράγματα που έχω μάθει. Ίσως να σε βοηθήσουν. Λοιπόν: Όταν ο Άρης περνά από τον 5ο οίκο, μας κάνει πολύ δημιουργικούς και νιώθουμε ότι μπορούμε να επεκτείνουμε τις δραστηριότητές μας. Έχουμε αυτοπεποίθηση και πιστεύουμε ότι δεν έχουμε κανέναν ανάγκη, πράγμα που δεν είναι πάντα σωστό. Πολλές φορές με τον Άρη στον 5ο οίκο φερόμαστε αλαζονικά. Ο έρωτας και η σεξουαλικότητα βρίσκονται στο αποκορύφωμά τους και η απόλαυση είναι δεδομένη. Η φαντασίωση παίρνει σάρκα και οστά.
Τώρα σειρά έχει ο Κρόνος. Παρότι ο 5ος οίκος είναι άμεσα συνδεδεμένος με τη διασκέδαση, η διέλευση του Κρόνου από εκεί μας «μαζεύει» και μας κάνει να μην έχουμε διάθεση για εξόδους και έντονες διασκεδάσεις. Μας χαρακτηρίζει η σοβαρότητα και μας απασχολούν, κυρίως, τα πρακτικά θέματα. Είναι πιθανόν να εμφανιστεί ένα πολύ μεγαλύτερο άτομο στον αισθηματικό τομέα, ενώ είναι επίσης πιθανόν ο Κρόνος να ωθήσει ένα άτομο να αποσυρθεί από τον ερωτικό στίβο. Άρα η διέλευση του Άρη και του Κρόνου από τον 5ο οίκο φέρνει, νομίζω, μια ισορροπία στο άτομο. Δεν πιστεύει υπερβολικά στον εαυτό του ώστε να γίνεται αλαζόνας αλλά ούτε είναι πολύ σοβαρός ώστε να μην χαίρεται τη ζωή. Την χαίρεται αλλά με μέτρο.
Όταν ο Πλούτωνας περνά από τον 5ο οίκο, επιδρά πάνω στις σχέσεις με τα παιδιά και τις ερωτικές σχέσεις. Για να μη δημιουργηθούν ρήξεις και για να μην αντιμετωπίσει το άτομο, που έχει αυτή την διέλευση, τον κίνδυνο να απομακρύνει τα παιδιά του από κοντά του ή να χάσει για πάντα το ταίρι του, πρέπει να φροντίσει να μην είναι κυριαρχικό και καταπιεστικό απέναντι στο ταίρι του. Πρέπει να καταλάβει ότι η κτητικότητά του ξεκινά από τις δικές του αδυναμίες και ότι οι άλλοι δεν φταίνε σε τίποτα.
Τώρα, εγώ νομίζω, ότι στον 5ο οίκο έχω και Σύνοδο Κρόνου με τον Πλούτωνα. Αν έχεις και εσύ αυτή την όψη τότε διάβασε και αυτά. Τα άτομα με αυτήν την όψη καταπιέζουν τον εαυτό τους, γιατί δεν είναι ποτέ ικανοποιημένα, ακόμα και όταν έχουν κατακτήσει την κορυφή. Δεν μπορούν να εκφράσουν τα συναισθήματά τους και δεν ζητούν ποτέ βοήθεια από τους άλλους. Τα πάθη και οι ανασφάλειες βγαίνουν στην επιφάνεια, εξαιτίας των περιορισμών και των δυσκολιών που αντιμετωπίζει ένα άτομο με αυτή τη διέλευση. Η αυτογνωσία και η αποδοχή των προτερημάτων και των ελαττωμάτων, ο περιορισμός του εγωισμού, η αντικειμενική παρατήρηση και η αυτοκριτική είναι ο καλύτερος τρόπος για να αντιμετωπιστεί αυτή η κατάσταση. Αυτά ξέρω για τον 5ο οίκο μου. Αν ισχύουν και για σένα ελπίζω να σε βοηθήσουν. Σίγουρα δεν θα ισχύουν όλα αλλά τουλάχιστον τις αρνητικές προδιαθέσεις που πηγάζουν απ’αυτές τις διελεύσεις, όταν τις έχεις υπόψιν σου θα μπορείς να τις αποφύγεις. Νομίζω ότι η Αστρολογία μας βοηθά να αποφεύγουμε τις άσχημες συνήθειες που δημιουργούνται, πιστεύω, απ’τις κακές όψεις και επίσης να γινόμαστε καλύτεροι. Η Αστρολογία δεν προβλέπει ούτε μπορούμε να μαντέψουμε μ’αυτήν. Απλά επαναλαμβάνω μας βοηθά να γίνουμε καλύτεροι και να διευκολύνουμε τη ζωή μας. Συγγνώμη αν σε κούρασα εσένα προσωπικα skorpion αλλά και όσους τυχόν διαβάσουν αυτά που έγραψα. Είχε πολύ καιρό να ασχοληθώ και το παρατράβηξα λίγάκι!
-
εγω εχω μονο τον Αρη στον 5ο στον ζυγο και τον πλουτωνα στον 5ο αν δεν κανω λαθος αλλα στις μοιρες του σκορπιου και δεν κανει οψη με τον κρονο κανενας απο τους δυο ο Αρης μου κανει τετραγωνο με τον ποσειδωνα(7ος οικος τοξοτη) και ο πλουτωνας αντιθεση με την ηρα εχω και κατι εναμιση τετραγωνα αλλα νομιζω δεν ειναι τοσο σημαντικα ή κανω λαθος? Παντως ευχαριστω matisse που μπηκες στον κοπο.:bigsmile:
-
Γειά σου skorpion.Δεν είναι κόπος. Μ'αρέσει να ασχολούμαι μ'αυτά. Μόνο για τον Άρη που σχηματίζει τετράγωνο με τον Ποσειδώνα μπορώ να σου πω. Για τ'άλλα δεν ξέρω. Είναι δύσκολη όψη αυτή απ'όσο ξέρω γιατί δημιουργεί τάση αυτοκαταστροφής. Μπορει να είσαι παρορμητική και να μην σκέφτεσαι κάποιες φορές τις συνέπειες των πράξεών σου και να μπλέκεσαι σε δύσκολες καταστάσεις. Ίσως να παρασύρεσαι εύκολα και ν'αφήνεις τους άλλους να σ'ελέγχουν. Δεν σου λέω ότι σίγουρα θα έχεις αυτά τα χαρακτηριστικά αλλά επειδή υπάρχει αυτή η προδιάθεση στην όψη αυτή καλύτερα να προσέχεις, για να μην έρθεις ποτέ σε δύσκολη θέση. Φιλικά!
-
μηπως υπαρχουν κι αλλες ερμηνιες γι αυτη την οψη γιατι νομιζω πως αυτα δεν μου ταιριαζουν τοσο πολυ. Αλλα παρ ολα αυτα ευχαριστω εισαι πολυ καλη
-
Quote:
Originally Posted by skorpion
μηπως υπαρχουν κι αλλες ερμηνιες γι αυτη την οψη γιατι νομιζω πως αυτα δεν μου ταιριαζουν τοσο πολυ. Αλλα παρ ολα αυτα ευχαριστω εισαι πολυ καλη
Συνήθως, τα άτομα με αυτή την όψη, ξεκινάνε κάτι (άποψη, τρόπο ζωής, χόμπι κλπ) αλλά στην πορεία βαριούνται και ακολουθούν κάτι άλλο.
Βέβαια, εξαρτάται και από τις όψεις.
Ελπίζω να βοήθησα!
Φιλικά
Ιουλία
-
Καταρχήν μπράβο για το άρθρο σας!!!:cheesy:
Δημαδή εγώ τώρα που έχω Άρη στο Ζυγο τι πρέπει να πω????????:cry:
Αν κι εδώ που τα λέμε και στόχους ξέρω να βάζω και εις πέρας τους φέρνω πάντα παρόλη την πίεση (ίσως λόγω ωρορσκόπου¨Αιγόκερως)!!!!!!!
Τώρα για τό αν δουλεύω υποχθόνια δεν το νομίζω :embarrest (συνήθως είμαι ανοιχτό βιβλίο για τους άλλους να με καταλάβουν........)
Πώς όμως αλλιώς θα μπορούσε να μ'επιρεάσει το γεγονός ότι έχω Άρη στο ζυγό????????? :worried: Αν ξέρει κανείς...... Please let me know!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
-
Quote:
Originally Posted by katrin82
Αν κι εδώ που τα λέμε και στόχους ξέρω να βάζω και εις πέρας τους φέρνω πάντα παρόλη την πίεση (ίσως λόγω ωρορσκόπου¨Αιγόκερως)!!!!!!!
Τώρα για τό αν δουλεύω υποχθόνια δεν το νομίζω :embarrest (συνήθως είμαι ανοιχτό βιβλίο για τους άλλους να με καταλάβουν........)
Πώς όμως αλλιώς θα μπορούσε να μ'επιρεάσει το γεγονός ότι έχω Άρη στο ζυγό????????? :worried: Αν ξέρει κανείς...... Please let me know!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ο Άρης σε γυναικείο χάρτη δηλώνει τον τύπο του άνδρα που της ταιριάζει ερωτικά!
-
Επίσης να προσθέσω ότι ο Άρης ωρήσκεται στο ζυγό στον όγδοο οίκο και ότι συμπήπτειμε τον Κρόνο στισ 5 μοίρες και 54 λεπτά.........
Επιρεάζουν καθόλου θετικά αυτα τα στοιχεία το γεγονός ότι έχω Άρη στο Ζυγό??????????????????