-
Μαγνητισμος και αστρολογικες όψεις.
Λοιπον μια φιλη απο το site μας με ρωτησε σχετικα με τον μαγνητισμο και πως αποτυπωνεται μεσα σε εναν αστρολογικο χαρτη. Υπαρχουν ανθρωποι που μας μαγνητιζουν απο την πρωτη στιγμη που θα τους συναντησουμε. Υπαρχουν βεβαια και ανθρωποι που περνουν απο διπλα μας αδιαφοροι. Υπαρχουν αραγε καποια στοιχεια στον χαρτη που να μαρτυρουν αυτον τον "Μαγνητισμο" ή ελξη στην αλληλεπιδραση τους με τα αλλα ατομα γυρω τους.
Επισυναπτω τον χαρτη ενος ατομου που προσωπικα θεωρω οτι εχει αυτη την ταση να μαγνητιζει τους ανθρωπους. Ειμαι σιγουρος οτι στον χαρτη θα βρειτε πολλα στοιχεια "μαγνητικης" προσωπικοτητας.... Περιμενω τα σχολια σας και τις αποψεις σας!
Υ.Γ. Η ωρα γεννησης του ατομου αυτου ειναι ακριβης.
http://i33.tinypic.com/6gwmdx.jpg
-
Re: Μαγνητισμος κ Αστρολογικες Οψεις.
Αυτό λοιπόν που σκέφτηκα εγώ, πριν καν δω τον χάρτη ήταν κανένας πλούτωνας ή κανένας ποσειδώνας στον 1ο οίκο και ειδικά σε σύνοδο με τον ωροσκόπο! Ή γενικά τονισμένος 1ος οίκος. Ο πλούτωνας λοιπόν επιβεβαιώθηκε. Τώρα το άλλο που ίσως θα μπορούσα να πω είναι όλος αυτός ο χαμός ο οποίος υπάρχει στον 7ο οίκο και μάλιστα σε αντίθεση με τον πλούτωνα. Ένα επιπρόσθετο στοιχείο θα έλεγα ότι είναι το τρίγωνο του ποσειδώνα με τον ίδιο χαμό ήλιο αφροδίτη άρη και μάλιστα σε ωραίους οίκους 3ος-7ος!
-
Quote:
Originally Posted by
meuagelidou
Αυτό λοιπόν που σκέφτηκα εγώ, πριν καν δω τον χάρτη ήταν κανένας πλούτωνας ή κανένας ποσειδώνας στον 1ο οίκο και ειδικά σε σύνοδο με τον ωροσκόπο! Ή γενικά τονισμένος 1ος οίκος. Ο πλούτωνας λοιπόν επιβεβαιώθηκε. Τώρα το άλλο που ίσως θα μπορούσα να πω είναι όλος αυτός ο χαμός ο οποίος υπάρχει στον 7ο οίκο και μάλιστα σε αντίθεση με τον πλούτωνα. Ένα επιπρόσθετο στοιχείο θα έλεγα ότι είναι το τρίγωνο του ποσειδώνα με τον ίδιο χαμό ήλιο αφροδίτη άρη και μάλιστα σε ωραίους οίκους 3ος-7ος!
Xμμμμ Πολυ καλη η σκεψη σου meuagelidou ....
Θεωρεις δηλαδη οτι ο Πλουτωνας στον 1ο και σε συνοδο με τον Αsc θα δωσει στο ατομο εναν εντονο μαγνητισμο...Ιδαιιτερα οταν ειναι σε ενα ρομαντικο ζωδιο οπως ο Ζυγος. Συμφωνω μαζι σου...
Εχεις ακομα ενα point για τον 7ο οικο. Καθως το ατομο αυτο μαγνητιζει ευκολα τους "αλλους" (7ος) και ιδιαιτερα τα ατομα του αντιθετου φυλου. Αυτο βεβαια το δειχνει και η συνοδος Αφροδιτης-Ηλιου-Αρη. Ελκυει εντονα ερωτικα (Αφροδιτη/Αρης) ατομα με πυγμη, θεληση, δυναμη και ιδιαιτερα εκεινους που ανκουν στο αντρικο φυλο (Ηλιος) ..
Πολυ σωστες οι παρατηρησεις σου...
-
Σε ευχαριστώ cancerian για τα καλά σου λόγια! παρόλο αυτά μου φαίνεται για ένα άτομο το οποίο δεν εκμεταλλεύεται το μαγνητισμό που έχει απέναντι στους άλλους! Μου βγάζει να είναι ένα άτομο αρκετά εγκρατές και συνεσταλμένο (όσο γίνεται αυτό με ήλιο στον κριο!) :bigsmile: Διόρθωσε με αν κάνω λάθος!
Μαρία
-
1)Έχει τονισμένους γωνιακούς οίκους.(1ο,7ο,10ο)
Ειδικά τον άξονα 1ου-7ου που αυτό ίσως ειναι το πρωτο που θα κοιτάγαμε για την εικόνα της προς τα έξω ( το οτί έλκει/μαγνητιζει τους άλλους ). Συν τις άλλοις , ο Πλούτωνας στον 1ο σε σύνοδο με ωροσκόπο - έντονος μαγνητισμός.
2)Ήλιος στον φλογερό Κριο και τριπλή σύνοδος ¶ρη-Ηλιου-Αφροδίτης σε σύνοδο με ακμή 7ου. Ο Αρης και η Αφροδίτη σε ζώδιο της φωτιάς σε σύνοδο ( Αφροδίτη απο 1ο και 8ο και Αρης απο 7ο σε κυριαρχία)
3)Ο κυβερνήτης του 5ου, Ουρανος σε χιαστι με Πλούτωνα στον 1ο ο οποιός άμμεσα τονίζει τον ωροσκόπο πάλι και την εικόνα της κοπελας.
4)Ο 8ος στον Ταυρο με Αφροδίτη στον Κριο στον 7ο σε τριπλή σύνοδο ( κοίτα Νο 2 παραπάνω ) σε αντίθεση με ωροσκόπο και Πλούτωνα.
5)Σελήνη στον 10ο σε σύνοδο με Β.Δεσμό και σε εξάγωνο με σύνοδο Δια-Κρόνου
6)Λιλιθ στον 1ο
7)Λιλιθ σε αντίθεση με Χειρωνα (8ος)
Και μόνο ο Πλούτωνας στον 1ο σε σύνοδο με ωροσκόπο , χρωματίζει όλο τον υπόλοιπο χάρτη.
Με το συμπάθειο ( προς την κοπελιά ) , αλλά ο χάρτης αυτός μου κάνει κάτι σε ...... sex bomb! :nuts:
-
Συμφωνώ αλλά θα ήθελα να δώσω και μια άλλη πτυχή του θέματος. Μεγάλο και σημαντικό ρόλο παίζει το κατα πόσο ένα άτομο προβάλλει,,πώς προβάλλει και αν θέλει και να προβάλλει τον εαυτό του. Λίγα είναι κατά την άποψη μου τα άτομα που δεν επιθυμούν να προβάλλονται αλλά όμως δεν περνούν απαρατήρητα.
Το συγκεκριμένο ωροσκόπιο προσωπικά μου δίνει την αίσθηση ενός ατόμου με γοητευτική παρουσία, που προβάλλεται πολύ δυναμικά στους άλλους ( με σύνοδο ηλίου-άρη-αφροδίτης στον 7ο) και σε συνδυασμό με την αντίθεση τους με τον πλούτωνα έχει και έντονο αντίκτυπο, θετικά στους άντρες αλλά ίσως λειτουργεί κάπως ανταγωνιστικά με τις γυναίκες εφόσον πρόκεται για γυναικείο ωροσκόπιο.
Η σελήνη στον Λέοντα και σε θετικές όψεις που δείχνει επίσης ότι μέσα απο αυτή την διαδικασία κερδίζει σε αυτοπεποίθηση και νιώθει καλά μέσα απο τις κατακτήσεις.
Θα επανέλθω κάποια στιγμή με περισσότερες σκέψεις μου, ωστόσο προσωπικά θα με ενδιέφερε να δώ το ωροσκόπιο κάποιου ατόμου που ενώ πραγματικά προσπαθεί να κρύβεται ή να περνάει απαρατήρητο, είναι ..αδύνατο να το πετύχει.:bigsmile:
-
Στο ωροσκόπιο αυτό έχουμε πολύ δυνατή Αφροδίτη, με ωροσκόπο στον Ζυγό, Αφροδίτη πάνω στον άξονα του ωροσκόπου και Αφροδίτη σε σύνοδο με Ήλιο. Επίσης πολύ δυνατό Πλούτωνα, με Πλούτωνα πάνω στον ωροσκόπο και σε όψη με την Αφροδίτη (κυβερνήτη του ωροσκόπου) και τον Ήλιο. Δυνατός επίσης και ο ¶ρης, πάνω στον άξονα του ωροσκόπου, σε σύνοδο με κυβερνήτη του ωροσκόπου και τον Ήλιο, μέσα στο ζώδιό του. Ο Ήλιος επίσης δυνατός, στην έξαρσή του, πάνω στον άξονα του ωροσκόπου.
Όταν έχουμε πολλούς πλανήτες με τέτοια δύναμη σ΄ένα ωροσκόπιο και ειδικά όπως εδώ Αφροδίτη, Πλούτωνα, Ήλιο το άτομο είναι πολύ μαγνητικό. Η θέση της Σελήνης στον Λέοντα, στο 10ο σπίτι, σε συνδυασμό με τον Ήλιο στον Κριό δείχνουν άτομο που θέλει να είναι ΠΡΩΤΟ σε όλα, δεν ανέχεται την δεύτερη θέση ούτε ανέχεται να περνά απαρατήρητο. Έτσι έχει μαγνητισμό αλλά τον ασκεί κιόλας ηθελημένα για να κερδίζει τις εντυπώσεις και να γοητεύει. Κι ο μαγνητισμός αυτός έχει και το χρώμα του μοιραίου με Αφροδίτη/Πλούτωνα.Το θέμα στο ωροσκόπιο αυτό είναι το πώς χειρίζεται το άτομο τις διαπροσωπικές του σχέσεις αργότερα, αφού περάσουν οι πρώτες εντυπώσεις.
-
Quote:
Originally Posted by
athinoula85
7)Λιλιθ σε αντίθεση με Χειρωνα (8ος)
Με το συμπάθειο ( προς την κοπελιά ) , αλλά ο χάρτης αυτός μου κάνει κάτι σε ...... sex bomb! :nuts:
H Λιλιθ σε αντιθεση με τον Χειρωνα δεν μπορω να καταλαβω πως θα μπορουσε να προσφερει μια μαγνητικη προσωπικοτητα. Το μονο που μπορω να σκεφτω για αυτη την οψη (επειδη εχω την εχω σε συνοδο) ειναι οτι τα παθη της θα τις προκαλουν πληγες ή το γεγονος οτι μεσα απο τα παθη της μπορει να θεραπευσει.
-
Quote:
Originally Posted by
meuagelidou
Μου βγάζει να είναι ένα άτομο αρκετά εγκρατές και συνεσταλμένο (όσο γίνεται αυτό με ήλιο στον κριο!) :bigsmile: Διόρθωσε με αν κάνω λάθος!
Μαρία
Οχι, δεν ειναι συνεσταλμενο ατομο. Εχω παρατηρησει ομως οτι μεσα απο τον μαγνητισμο που ασκει εχει την ικανοτητα να επηρεασει καταστασεις προς οφελος της.
-
Quote:
Originally Posted by
Κοραλλία Μόζορα
Το θέμα στο ωροσκόπιο αυτό είναι το πώς χειρίζεται το άτομο τις διαπροσωπικές του σχέσεις αργότερα, αφού περάσουν οι πρώτες εντυπώσεις.
Κορραλια ειναι πολυ ευστοχες οι παρατηρησεις σου. Θεωρω και εγω οτι το θεμα σε αυτο τον χαρτη ειναι ο χειρισμος των διαπροσωπικων της σχεσεων μετα τις πρωτες εντυπωσεις. Ειναι ενα θεμα που αντιμετωπιζει καθημερινα στην ζωη της. Η πρωτη προσεγγιση απο τους αλλους ειναι σχεδον παντα εσφαλμενη.
Χαρακτηριστικα μπορω να αναφερω οτι η πρωτη προσεγγιση που αναφερει καποιος για αυτη ειναι το εντονο σεξ απιλ της , την διφορουμενη προσωπικοτητα της και το πονηρο-σκοτεινο (δεν μπορουσα να βρω καλυτερη λεξη) βλεμμα της.
-
Quote:
Originally Posted by
cancerian
H Λιλιθ σε αντιθεση με τον Χειρωνα δεν μπορω να καταλαβω πως θα μπορουσε να προσφερει μια μαγνητικη προσωπικοτητα. Το μονο που μπορω να σκεφτω για αυτη την οψη (επειδη εχω την εχω σε συνοδο) ειναι οτι τα παθη της θα τις προκαλουν πληγες ή το γεγονος οτι μεσα απο τα παθη της μπορει να θεραπευσει.
Επειδή η Λιλιθ θεωρείται η κρυφή πλευρα της σεξουαλικότητας, οι ανεκπληρωτες επιθυμίες και ενώ είναι μια Λίλιθ στον Σκορπιό ( άκρως σεξουαλική και γοητευτική ) μέσω της αντίθεσης με Χείρωνα - τάσης για θεραπεια , μπορεί να γίνεται και θύμα για την εκπλήρωση αυτου του σκοπού(θεραπεία) μέσω του σέξ(8ος). Επισης λόγω χιαστί Χειρωνα-Αρη έλκει συντρόφους που πιθανον θέλει να λυτρώσει ή να λυτρωθεί μεσω αυτών και μέσω του σέξ(8ος). Σε αυτό το σημειο η αντίθεση Χει-Λιλ την βοηθά με υπόγειο τρόπο θα λέγαμε να καταφέρει το σκόπο της και να εκφραστεί ο μαγνητισμός της στον 1ο.
Αν συμπεριλαμβάνουμε τις όψεις της Λιλιθ περι σεξουαλικότητος, ένας λόγος να συμπεριλάβουμε και την οψη με τον Χειρωνα απο 8ο(που σχετίζεται άμμεσα με την σεξουαλικότητα και τον μαγνητισμό). Θα εκδηλωθεί όμως με βαση την φύση του πλανήτη ή πλανητοειδή με τον οποίο ερχεται σε όψη.
Αν ο Χείρων δεν ήταν στον 8ο,μπορει και να μην συμπεριελάμβανα αυτή την όψη. Απλά αυτή η όψη μου θυμίζει του στυλ '' σέξ απο λύπηση ή σέξ για λυτρωση του άλλου ''. Και κυρίως επειδή η Λίλιθ ειναι στον 1ο, μπορεί να φαίνεται προς τους έξω αυτό και να έχουν μια λαθεμένη εντύπωση για την κοπέλα μερικές φορές. (Στην ουσία μέσω της αντίθεσης εκφράζεται και η εκδήλωση της Λιλιθ στον 1ο).
-
Θα συμφωνήσω και εγώ με όλα τα παραπάνω στοιχεία....
Σίγουρα μιλάμε για ένα άτομο με έντονη προσωπικότητα , που εκπέμπει σεξουαλικότητα (και από τον Πλούτωνα στον ωροσκόπο αλλά και από την μαύρη σελήνη στον 1 οίκο και στο ζώδιο του σκορπιού). Ένα άτομο με έντονες διεισδυτικές ικανότητες ,αλλά και με έντονη την ανάγκη να ελέγχει και να χειραγωγεί τους άλλους.
Η ύπαρξη του ήλιου-αφροδίτης στον 7 οίκο και στο ζώδιο του κριού , την κάνει να θέλει να έχει αρμονικές σχέσεις και να αποκτά ισχύ και πληρότητα μέσα απο αυτές. Επειδή όμως είναι στο ζώδιο του κριού και σε αντίθεση με τον Πλούτωνα θέλει να ξεχωρίσει και να υποκίνα αυτή τα νήματα των εκάστοτε σχέσεων της. Ο άρης έρχεται να κάνει πιο έντονη την επιθυμία της να ταυτιστεί αλλά και να κυριαρχήσει προς τους άλλους με τρόπο υπόγειο , φανατικό, μερικές φορές ίσως και ακραίο (ο άρης είναι κυβερνήτης του κριού, αλλά και σε αντίθεση με τον πλούτωνα)
Τέλος η σελήνη στον 10 οίκο και στο ζώδιο του λέοντα της δίνει μια «αρχηγική» επαφή με το κοινό, αλλά και μια έντονη επιθυμία να προβληθεί με αποτέλεσμα την πιθανή κοινωνική και επαγγελματική αναγνώριση.( ενισχύεται από το εξάγωνο με τον δία και τον κρόνο)
Σαφώς μιλάμε για άτομο που ξεχωρίζει ή που θα ξεχωρίσει ή τέλος πάντων έχει την ανάγκη (μέσα από την επιθυμία της να ελέγχει και να πρωτοστατεί) να ξεχωρίσει και μπορεί με τους έντονα τονισμένους γωνιακούς οίκους , αλλά και με τους προσωπικούς πλανήτες σε ζώδια της φωτιάς.
Αυτό που δεν καταλαβαίνω είναι γιατί να έχει έντονο μαγνητισμό. Νομίζω οτι το μαγνητισμό τον φέρνει ο ουρανός με τις έντονες όψεις που κάνει ή ο έντονος υδροχόος σε ένα χάρτη. Μπορείτε να μου εξηγήσετε πως ορίζετε τον μαγνητισμό; Σαν ένα άτομο με έντονη και δυνατή προσωπικότητα;;;
Ευχαριστώ.....
-
Πιστεύω ότι το κύριο θέμα σ΄αυτό τον χάρτη δεν είναι το ίδιο το σεξ, αυτό καθεαυτό. Η σημαντικότερη ανάγκη που βλέπω εδώ είναι για αποδοχή, επιβεβαίωση και αναγνώριση. Είναι πληγωμένο άτομο που έχει υποφέρει πολύ από θέματα ελέγχου. Έχει μέσα της πολύ υπόγειο θυμό προς τους άντρες και η τάση της δεν είναι να θεραπεύει ή να θεραπεύεται με κάποιο τρόπο αλλά να "τιμωρεί" τους άντρες.
Η ανάγκη της για έλεγχο έχει πολλά κίνητρα, είναι η ανάγκη της για πρωτιά, η ανάγκη της να προστατεύσει τον εαυτό της για να μην "ισοπεδωθεί" στις σχέσεις της (είναι και πολύ ανεξάρτητο άτομο) αλλά και από ένα έντονο φόβο "απώλειας" του άλλου.
Ο μαγνητισμός, το σεξ και το σεξ απήλ σ΄αυτό τον χάρτη έχουν ένα πολλαπλό ρόλο. Μέσω του σεξ επιβεβαιώνεται, τιμωρεί, ελέγχει και "δένει" τον άλλο για να μην τον χάσει. Το να την εγκαταλείψει ένας άντρας είναι σοβαρό πλήγμα (απόρριψη) γι΄αυτή την γυναίκα.
Έτσι, ξεκινά μια σειρά από αντιφάσεις στον χάρτη της: πώς να συμβιβάσει την ανάγκη της για αποδοχή και επιβεβεβαίωση (Ζυγός, δυνατή Αφροδίτη) με τον θυμό και την επιθετικότητά της (αντίθεση Πλούτωνα/¶ρη,Ήλιου). Την ελκύουν δυνατοί άντρες αλλά ποιος θα έχει το πάνω χέρι στην σχέση; Θέλει να αφεθεί σε μια σχέση (Αφροδίτη, τονισμένος 7ος) αλλά τι θα γίνει αν ο άλλος την ποδοπατήσει και την εγκαταλείψει; (Αφροδίτη αντίθεση Πλούτωνας)
-
Quote:
Originally Posted by
cancerian
Οχι, δεν ειναι συνεσταλμενο ατομο. Εχω παρατηρησει ομως οτι μεσα απο τον μαγνητισμο που ασκει εχει την ικανοτητα να επηρεασει καταστασεις προς οφελος της.
Μαυρη σεληνη σε σκορπιο στον ωροσκοπο και πλουτωνας δινουν μεγαλο μαγνητισμο!
και επειδη η μαυρη σεληνη ειναι στον ωροσκοπο την κρυμμενη σεξουαλικη πλευρα την βγαζει προς τα εξω;)
γενικα η μαυρη σεληνη οταν κανει συνοδο η τριγωνο με τον ωροσκοπο δινει σεξουαλικοτητα.
επισης ο πλουτωνας ειναι στην 22η μοιρα που θεωρειτε "δολοφονικη"
δλδ με λιγα λογια το παθος της σεξουαλικοτητα της δολοφονει εν ψυχρω:wacko:
δεν μας δειχνεις και καμια φωτογραφια της?:toung::toung:
-
και εμενα η λιλιθ κια ο πλουτωνας του 6ου
κανει τετραγωνο με χειρων,αντιθεση με δια στον 10ο γιαυτο μαγνητιζω ατομα απο την δουλεια μου μαλλον:weird:
-
Το ίδιο περιπου τα πω...Πλούτωνας - Λιλιθ -(1 οικο) μαγνήτισμο .Σκορπιο - ζυγος σαν ομορφια μαγνητι....Πλουτωνας στον 1ο σε συνοδο με τον Αsc.θα δωσει στο ατομο εναν εντονο μαγνητισμο αλλα πολυ κλειστη ( σκοτεινή ψυχή ) .... με μια βαρη χαρακτήρα,με ενα βαρη μαγνητισμο.
Εχουμε και μαγνητισμό σεξ απήλ εδω ομως...Αφροδίτη/Αρη/Ηλιο....εξέρχ. πολυ ανδρική (Αρη,Ηλιο) πλευρά.....θηλυκότητα (Αφρ.) χτύπημενη λεω εγω. Ατομο μαγνητιζει ευκολα τους αλλους (7ος Αφ/Αρη) αλλα και γιατι το κυβ.του 8 - Αφροδιτη (σαν μαγνητι ειναι στον 7) και Vertex στον 8 (σε σπιτι μαγνητις σαν προσωπικότητα). Τριπλη πλήγμα/χτυπημα για τους άλλους.
Δεν ξέρω αν παρατηρήσετε πόσο όμορφο εχει ενσωματώμαινει σε κάθε σπιτι, 2 ζωδια. Δηλαδι στο 5ο και Υδροχόου και λιγο Ιχθείς....6ο Ιχθεις/Κριο....7ο Κριο/Ταυρος κ.τ.λ. Και αυτο σαν μαγνητι λιγο απο ολλα, συνδυάσμο.
Δεν ξέρω αλλα τα βαλ.και το 12 ως μαγνήτης με οτι υπάρχει εκεί. Συν οτι Ποσειδωνας είναι στην ίδια μοιρα 24° (τρίγωνο) με την Αφροδιτη αλλα και 2° μονο με το Πλουτωνας. Και φυσικά ΟΛ'αυτό που είπατε παραπάνω. :love:
-
Συμφωνω...σεληνη στον σκορπιο στον 5 συνοδο πλουτωνα κ με αρη....αφροδιτη στον 8 , σεληνη , αρη πλουτωνας τετραγωνο λιλιθ, ουρανος συνοδο ηλιος ....
-
καλημερα χωρις παρεξηγηση και διαθεση αυτοπροβολης θεωρω οτι απο τη ζωη μου μεχρις εδω ενα καταλαβα.οι γυναικες με πποθουν παραφορα και οι αντρες με μισουν γιαυτο.δεν προβαλω τον εαυτο μου καθολου αλλα ειναι αδυνατον να περασω απαρατηρητος πειτε μου αν ισχιει αστρολογικα αυτο.και πως θα το σταματησω.ειμαι 5 μαιου 1979 1 το πρωι στην αθηνα γεννημενος ευχαριστω.
-
Quote:
Originally Posted by
tabros
καλημερα χωρις παρεξηγηση και διαθεση αυτοπροβολης θεωρω οτι απο τη ζωη μου μεχρις εδω ενα καταλαβα.οι γυναικες με πποθουν παραφορα και οι αντρες με μισουν γιαυτο.δεν προβαλω τον εαυτο μου καθολου αλλα ειναι αδυνατον να περασω απαρατηρητος πειτε μου αν ισχιει αστρολογικα αυτο.και πως θα το σταματησω.ειμαι 5 μαιου 1979 1 το πρωι στην αθηνα γεννημενος ευχαριστω.
Σε καταλαβαίνω απόλυτα, καθώς είμαι και εγώ ...παθών :nuts:
Αναφορικά με την περίπτωσή σου πάντως, θα σου έλεγα να κοιτάξεις τον 3ο σου και τους προσωπικούς πλανήτες που έχεις εκεί (και τον κυβερνήτη του 5ου) και τις όψεις που κάνουν, καθώς και τη Σελήνη σου (7ος) και το εξάγωνο που κάνει με τον Πλούτωνα, εκτός από το μεγάλο τρίγωνο στο οποίο συμμετέχει :bigsmile:
-
Καλημέρα σας και απο μένα! Μητσάκο είδα αυτό που είπες για τον 3ο οίκο του φίλου μας Tabros όπως επίσης και το τρίγωνο της Σελήνης. Φαίνεται λοιπόν ότι οι εμπλεκόμενοι οίκοι, 3ος, 7ος και 11ος που είναι οίκοι οι οποίοι έχουν να κάνουν γενικά με το επικοινωνιακό μας κομμάτι και γενικά με τον περίγυρό μας, φίλοι, επαφές, σύντροφοι, συνεργάτες κτλ οπότε και τονίζονται. Τώρα η ύπαρξη Δία και Σελήνης στον 7ο δείχνουν νομίζω ένα άτομο που γενικά φαίνεται στους άλλους προσεγγίσιμο και γεναιόδωρο και ειδικά στον Λεόντα. Επίσης ο κυβερνήτης του 7ου είναι μέσα στον 7ο που θεωρώ ότι τόνίζει ακόμα περισσότερο την κατάσταση και με τις όψεις που κάνει. Κυβερνήτης του 3ου ο ¶ρης επίσης μέσα στο σπίτι του και επίσης κάνει όψεις τριγώνου με ποσειδώνα και σελήνη και συμμετέχει και στην τριπλή σύνοδο...οπότε τι άλλο να πούμε?. Τώρα, όσο αφορά αυτό που λες Tabros ότι προσπαθείς να μην προβάλλεις τον εαυτό σου...ίσως να το εξηγούσα ως ότι ο κυβερνήτης του ωροσκοπίου σου είναι ο Κρόνος ο οποίος δε φαίνεται να αγγίζει σημαντικά με οποιαδήποτε όψη κάποιον πλανήτη σου. Το θέμα είναι ότι ο διελαύνων ¶ρης περνάει τώρα από Δία σου και Σελήνη σου αργότερα μέσα στον 7ο οπότε ίσως και όλα αυτά να ενεργοποιηθούν και να τονιστούν ακόμα περισσότερο. Επέτρεψε όμως να σε ρωτήσω κάτι...γιατί αγωνιάς τόσο να το σταματήσεις...? Εγω θα έλεγα απλώς να το απολαύσεις και εφόσον δεν το προκαλείς όλο αυτό από μόνος σου ακόμα καλύτερα! :bigsmile: Ε Μητσάκο, συμφωνείς?
-
Quote:
Originally Posted by
meuagelidou
.............................
.................................................. ..........................
Ε Μητσάκο, συμφωνείς?
Σε γενικές γραμμές ναι, και με όσα είδα εν τάχει και ξέρω βέβαια :bigsmile:
Επιπλέον πρόσεξε ότι ο Κρόνος (ανάδρομος) κάνει όψη με τον Ήλιο, δεν είναι αμελητέο αυτό.
Ακόμα πρόσεξε ότι ουσιαστικά σχηματίζεται ένας "χαρταετός" με τη συμμετοχή του Πλούτωνα με εξάγωνα στις δύο άκρες του μεγάλου τριγώνου, όπου αυτό το μεγάλο τρίγωνο είναι σε ζώδια της Φωτιάς (που μια υπεροψία την δείχνει, ίσως και σε μεγάλο βαθμό), με κορυφή του τριγώνου τον Ποσειδώνα. :bigsmile:
-
Απορια...υπαρχουν οψεις οι οποιες κανουν τον αλλο μαγνητικο σε ολους τους γυρο του? μεχρι τωρα στα αρθρα περι μαγνητισμου διαβαζω οτι σε καποιον μπορει ο ταδε που εχει π.χ ηλιο συνοδο με πλουτωνα να ειναι μαγνητικο κ σε καποιον αλλον οχι......οποτε υπαρχουν οψεις που κανουν τον αλλο μαγνητικο σε ολους τους γυρω του?
-
Quote:
Originally Posted by
loulakopia
Απορια...υπαρχουν οψεις οι οποιες κανουν τον αλλο μαγνητικο σε ολους τους γυρο του? μεχρι τωρα στα αρθρα περι μαγνητισμου διαβαζω οτι σε καποιον μπορει ο ταδε που εχει π.χ ηλιο συνοδο με πλουτωνα να ειναι μαγνητικο κ σε καποιον αλλον οχι......οποτε υπαρχουν οψεις που κανουν τον αλλο μαγνητικο σε ολους τους γυρω του?
'Οχι, εννοείται. Αν ίσχυε αυτό θα ταιριάζαμε μ'ολο τον κόσμο. Πάντως εγώ θεωρώ τον Ουρανό και τις όψεις του και το ζώδιο του Υδροχόου το κατεξοχήν μαγνητικό. Μαγνητικός άνθρωπος είναι ο άνθρωπος του Ουρανού κατά κανόνα.
-
Quote:
Originally Posted by
Δημήτρης Στασινός
'Οχι, εννοείται. Αν ίσχυε αυτό θα ταιριάζαμε μ'ολο τον κόσμο. Πάντως εγώ θεωρώ τον Ουρανό και τις όψεις του και το ζώδιο του Υδροχόου το κατεξοχήν μαγνητικό. Μαγνητικός άνθρωπος είναι ο άνθρωπος του Ουρανού κατά κανόνα.
Εεε, μα έτσι εξηγείται, και τον έχω και στον 5ο σε σύνοδο με τον Πλούτωνα :nuts:
-
Quote:
Originally Posted by
Κοραλλία Μόζορα
Στο ωροσκόπιο αυτό έχουμε πολύ δυνατή Αφροδίτη, με ωροσκόπο στον Ζυγό, Αφροδίτη πάνω στον άξονα του ωροσκόπου και Αφροδίτη σε σύνοδο με Ήλιο. Επίσης πολύ δυνατό Πλούτωνα, με Πλούτωνα πάνω στον ωροσκόπο και σε όψη με την Αφροδίτη (κυβερνήτη του ωροσκόπου) και τον Ήλιο. Δυνατός επίσης και ο ¶ρης, πάνω στον άξονα του ωροσκόπου, σε σύνοδο με κυβερνήτη του ωροσκόπου και τον Ήλιο, μέσα στο ζώδιό του. Ο Ήλιος επίσης δυνατός, στην έξαρσή του, πάνω στον άξονα του ωροσκόπου.
Όταν έχουμε πολλούς πλανήτες με τέτοια δύναμη σ΄ένα ωροσκόπιο και ειδικά όπως εδώ Αφροδίτη, Πλούτωνα, Ήλιο το άτομο είναι πολύ μαγνητικό. Η θέση της Σελήνης στον Λέοντα, στο 10ο σπίτι, σε συνδυασμό με τον Ήλιο στον Κριό δείχνουν άτομο που θέλει να είναι ΠΡΩΤΟ σε όλα, δεν ανέχεται την δεύτερη θέση ούτε ανέχεται να περνά απαρατήρητο. Έτσι έχει μαγνητισμό αλλά τον ασκεί κιόλας ηθελημένα για να κερδίζει τις εντυπώσεις και να γοητεύει. Κι ο μαγνητισμός αυτός έχει και το χρώμα του μοιραίου με Αφροδίτη/Πλούτωνα.Το θέμα στο ωροσκόπιο αυτό είναι το πώς χειρίζεται το άτομο τις διαπροσωπικές του σχέσεις αργότερα, αφού περάσουν οι πρώτες εντυπώσεις.
Καταλαβαίνω τι εννοείτε. Επειδή είμαι Κριός, με Σελήνη στον 10ο Λέων, και Αφροδίτη-Ερμή-¶ρη και Κρόνο στον Ταύρο-7ο, συμφωνώ πώς μου αρέσει να κερδίζω τις εντυπώσεις. Αυτό είναι κάτι που με έχει βοηθήσει σε πολλές φάσεις της ζωής μου, έχω κατακτήσει όποιον μου άρεσε χωρίς ιδιαίτερες προσπάθειες, και το περίεργο είναι οτι δεν διαθέτω τα στοιχεία που σε κατατάσουν στην "απόλυτη" γυναίκα. Απλά, χάρη στον Κρόνο είμαι πιστή και αφοσιωμένη όταν θεωρήσω οτι ο άλλος αξίζει.
Τώρα, ο Πλούτωνας (που αφορά τις μάζες) πάνω στον Ωροσκόπο, δίνει άτομα που γνωρίζουν την δύναμη τους και την χρησιμοποιούν για να εξουσιάσουν τους άλλους. Εσκεμμένα άλλωστε έχουν ένα ύφος μυστηριώδες, αυτό που δεν σε αφήνουν να καταλάβεις τι σκέφτονται...
-
Quote:
Originally Posted by
tabros
μια και μιλαμε για μαγνητισμο.θελω να ρωτησωκατι .χρονια τωρα ειχα πολλες σχεσεις καμια ομως δεν μου προκαλεσε τραυματα.σε αυτο το τραυμα πιστευω οφειλω την υπεροψια μου .πριν δεν ειμουν ετσι αυτη που μου προκαλεσε τα τρομερα τραυματα μεσα μου ειναι 19 νοεμβριου 12 και 30 το μεσημερι ελλασονα λαρισης 1967.ακομα δεν μπορω να καταλαβω το γιατι διοτι περα απο μερικες αστειες οψεις σεληνιακες δεν υπαρχει κατι υσχηρο στη συναστρια.γιατι νιωθω μαγμητισμο γιαυτην.απο τοτε ειχα προτασεις αλλα ολλες τις απερριψα.θελω να μαθω αν θα γινει καποτε δικια μου αυτη η σκορπινα διοτι δεν εγινε ποτε δικια μου και ποναω γιαυτο. και αν υπαρξει καποια που θα με κανει να την ξεχασω.:love::love::love:
Ο παράγων που σας επηρεάζει δεν είναι αστρολογικής αλλά εγωιστικής προέλευσης και στην απλή καθομιλουμένη δεν αποκαλείται μαγνητισμός συνήθως αλλά χαιδευτικά.. φτύσιμο:bigsmile:.Είναι ιδιαιτέρως διαδεδομένος στο γενικό πληθυσμό και ιδιαίτερα στον αντρικό (λένε ότι μια γυναίκα δε ξεχνάει ποτέ τον άντρα που απέκτησε ενώ ένας άντρας τη γυναίκα που τον έφτυσε).Με εντυπωσιάζετε πάντως.Πρώτη φορά στα λεγόμενα σας συνάντησα την έννοια του αντρικού φθόνου και μίσους για άλλους άντρες λόγω του κάλλους των που αντικειμενικώς υπερτερεί του δικού τους βεβαίως βεβαίως.
Σχετικά με το θέμα,μάλλον θα συμφωνήσω με την παρατήρηση της Φωτεινής (για την ακρίβεια κι εγώ το ίδιο σκεφτόμουν πριν καν δω την απάντησή της) και έχω να παρατηρήσω ότι όσο κι αν (μπορει να) αγαπάμε τα Κριαράκια μας ,η αλήθεια είναι ότι έχουν μια (εκνευριστική) τάση αυτοπροβολής που αν βρει θύματα εμηνεύεται ως μαγνητισμός,αν πάλι δε βρει τόσο το χειρότερο για τον υποφήφιο ερμηνευτή.
Τώρα για μαγνητικές προσωπικότητες δεν γνωρίζω.Βασικά δεν έχω την τύχη να γνωρίζω άνθρωπο που να έλκει/σαγηνεύει/γοητεύει κτλ ΟΛΟΥΣ τους γύρω του.¶λλο η ομορφιά άλλο η γοητεία άλλο η πρόκληση συμπάθειας ,πάθους ή δε ξέρω τι άλλο.
Μπερδεύτηκα
-
Λευκή, σε κάποια πράγματα συμφωνώ.:love:
Αυτό που εξαρχής με προβλημάτισε στο θέμα είναι το πόσο υποκειμενικό είναι. Αυτό που ο ένας βρίσκει ακαταμάχητο, είναι απωθητικό για τον άλλο, αυτό που κάποιον τον ελκύει ή βρίσκει γοητευτικό, κάνει τον άλλο να θέλει να φύγει τρέχοντας να γλιτώσει:cheesy:
Αν μαγνητικό θεωρούμε κάποιον που είναι όμορφος και πάλι θα μπεί το υποκειμενικό του προσωπικού γούστου και το πώς ο καθένας εννοεί την ομορφιά.
Αν μαγνητικό θεωρούμε κάποιον με έντονη προσωπικότητα και πάλι θα μπει το υποκειμενικό στοιχείο διότι ο καθένας βρίσκει διαφορετικά στοιχεία γοητευτικά.
Αν τέλος θεωρούμε μαγνητικό κάποιον που ξέρει να προβάλλει τον εαυτό του έτσι ώστε να δίνει την καλύτερη εικόνα στους άλλους και να προσαρμόζει τον εαυτό του ανάλογα με αυτό που διαισθάνεται ότι αρέσει στους άλλους...δεν μιλάμε για μαγνητική προσωπικότητα αλλά για κάποιο άτομο με φοβερό ταλέντο στην προώθηση του εαυτού του.
Γι' αυτούς τους λόγους και για πολλούς άλλους ( όπως για παράδειγμα ότι η αποψη μου είναι ότι όλοι οι άνθρωποι διαθέτουν κάποιο στοιχείο που για κάποια μερίδα ανθρώπων θα είναι ακαταμάχητο) και δεν προχώρησα σε λοιπές αναλύσεις, κανόνες "μαγνητισμού" και τα λοιπά.
Ωστόσο σαν απλή παρατηρηση, θεωρώ πως οι περισσότεροι βρίσκουν "ακαταμάχητους" τους ανθρώπους με αυτοπεποίθηση. Είναι ας πούμε "μεταδοτική" η πίστη στον εαυτό τους. Γι αυτό θεωρώ πως στο θέμα ίσως θα συναντούσαμε περισσότερα ωροσκόπια με έντονο στοιχείο φωτιάς: εξωστρέφεια, προβολή, αυτοπεποίθηση.
Προσωπικές σκέψεις όλα τα παραπάνω, παρακολουθώ το θέμα με ενδιαφέρον παρόλο που δεν συμμετέχω, για τους λόγους που προανέφερα.
Φιλικά,
Φωτεινή
-
Συμφωνώ απόλυτα μαζί σου Φωτεινή!
¶ρα πολύ λογικά και αναμενόμενα καταλήγουμε στον απαράβατο κανόνα της φυσικής περί μαγνητισμού! Ο αρνητικός πόλος πολύ εύκολα και σίγουρα μαγνητίζει τον θετικό...αλλά ας σκεφτούμε όλοι μας τι κάνει στον αρνητικό...:bigsmile:
-
Quote:
Originally Posted by
roadrunner
Λευκή, σε κάποια πράγματα συμφωνώ.:love:
Αυτό που εξαρχής με προβλημάτισε στο θέμα είναι το πόσο υποκειμενικό είναι. Αυτό που ο ένας βρίσκει ακαταμάχητο, είναι απωθητικό για τον άλλο, αυτό που κάποιον τον ελκύει ή βρίσκει γοητευτικό, κάνει τον άλλο να θέλει να φύγει τρέχοντας να γλιτώσει:cheesy:
Αν μαγνητικό θεωρούμε κάποιον που είναι όμορφος και πάλι θα μπεί το υποκειμενικό του προσωπικού γούστου και το πώς ο καθένας εννοεί την ομορφιά.
Αν μαγνητικό θεωρούμε κάποιον με έντονη προσωπικότητα και πάλι θα μπει το υποκειμενικό στοιχείο διότι ο καθένας βρίσκει διαφορετικά στοιχεία γοητευτικά.
Αν τέλος θεωρούμε μαγνητικό κάποιον που ξέρει να προβάλλει τον εαυτό του έτσι ώστε να δίνει την καλύτερη εικόνα στους άλλους και να προσαρμόζει τον εαυτό του ανάλογα με αυτό που διαισθάνεται ότι αρέσει στους άλλους...δεν μιλάμε για μαγνητική προσωπικότητα αλλά για κάποιο άτομο με φοβερό ταλέντο στην προώθηση του εαυτού του.
Γι' αυτούς τους λόγους και για πολλούς άλλους ( όπως για παράδειγμα ότι η αποψη μου είναι ότι όλοι οι άνθρωποι διαθέτουν κάποιο στοιχείο που για κάποια μερίδα ανθρώπων θα είναι ακαταμάχητο) και δεν προχώρησα σε λοιπές αναλύσεις, κανόνες "μαγνητισμού" και τα λοιπά.
Ωστόσο σαν απλή παρατηρηση, θεωρώ πως οι περισσότεροι βρίσκουν "ακαταμάχητους" τους ανθρώπους με αυτοπεποίθηση. Είναι ας πούμε "μεταδοτική" η πίστη στον εαυτό τους. Γι αυτό θεωρώ πως στο θέμα ίσως θα συναντούσαμε περισσότερα ωροσκόπια με έντονο στοιχείο φωτιάς: εξωστρέφεια, προβολή, αυτοπεποίθηση.
Προσωπικές σκέψεις όλα τα παραπάνω, παρακολουθώ το θέμα με ενδιαφέρον παρόλο που δεν συμμετέχω, για τους λόγους που προανέφερα.
Φιλικά,
Φωτεινή
Να συμπληρώσω και τον τύπο του ανθρώπου που από ανασφάλεια είναι "υπερόπτης" και "απαξιωτικός". Έχω παράδειγμα συμμαθήτριας μου στο σχολείο, την οποία κυνηγούσαν όλοι γιατί είχε ύφος Ντίβας (ήταν Αιγοκερίνα) και όταν γίναμε κολλητές ανακάλυψα οτι ήταν το πιο ανασφαλές άτομο που γνώρισα στην ζωή μου.
-
Εγώ εξακολουθώ να πιστεύω ότι ο μαγνητισμός είναι κάτι τελείως διαφορετικό από αυτά που συζητάμε μέχρι στιγμής. Δεν έχει να κάνει τίποτα με παιχνίδια εξουσίας γοητείας ή (αυτο)προβολής.
Μανητίζει ένα άτομο που με το βλέμμα ή με την παρουσία του σε έλκει προς αυτό, ακόμα και άθελά του - ο μαγνητισμός είναι άσχετος με την εξωτερική εμφάνιση. Τώρα εάν οι αποδέκτες αυτή την έλξη την ερμηνεύσουν σαν σεξουαλικό ενδιαφέρον ή οτιδήποτε άλλο, είναι καθαρά δικό τους πρόβλημα (επειδή μέχρι εκεί τους επιτρέπει η προσωπικότητά τους) και όχι εκείνου που την διαθέτει.
Πολλές φορές όμως και εκείνος που εκπέμπει μία έλξη μπορεί ή να είναι κυριαρχική//σεξουαλική (Πλουτώνεια ή ¶ρεια) και λανθασμένα να την θεωρεί μαγνητισμό, ή να είναι όντως Ουράνεια και να μην την έχει προσδιορίσει σαν τέτοια ακόμα αλλά να την χρησιμοποιεί για άλλους, κατώτερου επιπέδου σκοπούς που τον βολεύουν ίσως περισσότερο... :)
-
Quote:
Originally Posted by
Δείμων
Μανητίζει ένα άτομο που με το βλέμμα ή με την παρουσία του σε έλκει προς αυτό, ακόμα και άθελά του - ο μαγνητισμός είναι άσχετος με την εξωτερική εμφάνιση. Τώρα εάν οι αποδέκτες αυτή την έλξη την ερμηνεύσουν σαν σεξουαλικό ενδιαφέρον ή οτιδήποτε άλλο, είναι καθαρά δικό τους πρόβλημα (επειδή μέχρι εκεί τους επιτρέπει η προσωπικότητά τους) και όχι εκείνου που την διαθέτει.
Δείμων:love:
Συμφωνώ ότι δεν είναι θέμα εμφάνισης. Και δεν διαφωνώ ως προς το πώς ορίζεις τον "μαγνητισμό", διαφωνώως προς το ότι πιστεύω πως δεν υπάρχει άνθρωπος που να μαγνητίζει τους πάντες ώστε να αποτελέσει και σημείο αναφοράς για τους "αστρολογικούς κανονες προσωπικού μαγνητισμού":bigsmile:
Θα είναι μαγνητικός για κάποια μερίδα ανθρώπων. Με αυτή την λογική θεωρώ ότι δεν μπορεί να δοθεί ένας κανόνας.
Σχετικά με το Πλουτώνειο, ¶ρειο, Ουράνιο στοιχείο - και θα μπορούσαμε να προσθέσουμε και όλα τα άλλα και να πούμε Σεληνιακό, Κρόνιο και οτιδήποτε άλλο- ακριβώς υποστηρίζουν ότι υπάρχουν διαφορετικά στοιχεία που μαγνητίζουν τους άλλους, ανάλογα με το τί τους συγκινεί ή πώς λαμβάνουν τα στοιχεία αυτά, σαν άτομα. :bigsmile:
Για μένα θα έπρεπε να κοιτάξουμε εκατοντάδες ωροσκόπια ανθρώπων που απο κάποιους απο εμάς θεωρούνται μαγνητικοί και να βρούμε τα μεταξύ τους κοινά στοιχεία, αν κάτι επαληθεύεται σε κάθε χάρτη, ώστε σε βάθος χρόνου να έχουμε κάποιο σχετικό αποτέλεσμα.
-
Quote:
Originally Posted by
roadrunner
Για μένα θα έπρεπε να κοιτάξουμε εκατοντάδες ωροσκόπια ανθρώπων που απο κάποιους απο εμάς θεωρούνται μαγνητικοί και να βρούμε τα μεταξύ τους κοινά στοιχεία, αν κάτι επαληθεύεται σε κάθε χάρτη, ώστε σε βάθος χρόνου να έχουμε κάποιο σχετικό αποτέλεσμα.
Νομίζω κάπως έτσι διαμορφώνεται και δουλεύει η αστρολογία από τις απαρχές της :love:
Τώρα για το στοιχείο πομπού - δέκτη έχω να πω ότι οι Ουράνιοι τύποι δεν χρειάζονται κάποιον πολύ «συντονισμένο» δέκτη μιας και εκπέμπουν... broadband :bigsmile: δηλαδή σε ένα μεγάλο εύρος (υψηλών) συχνοτήτων που όλοι μπορούν να αντιληφθούν άσχετα από την τρέχουσα καθημερινότητά τους σε αντίθεση με τους υπόλοιπους τύπους «εκπομπής» που στοχεύουν σε κάποιον πιο συγκεκριμένο τομέα ο οποίος πράγματι πρέπει να είναι ενεργοποιημένος εκείνη τη στιγμή στον αποδέκτη για να τον αισθανθεί. Στον χάρτη που έδειξα σαν παράδειγμα πιο πάνω έχουμε σύνοδο Ήλιου - Ουρανού - Κρόνου σε τρίγωνο Πλούτωνα - ¶ρη - Σελήνης από Σκορπιό. Για να καταλάβεις τι θέλω να πω, απλά αφαίρεσε τον Ουρανό από τον εν λόγω σχηματισμό και θα δεις τη διαφορά. Σε εκείνο που θα συμφωνήσω είναι ότι εάν ο άλλος είναι... γκάου ακόμα και να μαγνητιστεί δεν θα το καταλάβει! Πράγμα όμως που δεν αφαιρεί την ιδιότητα από τον φέροντα.
Μητσάκο άμα είναι να πάμε να πάμε μαγνητισμένοι! :laugh:
-
Μήπως να' ναι και Ελοχίμ???:nuts:
Εδώ και πολλές μέρες μπαίνω στα κλεφτά στο σαιτ ρίχνω μια ματιά και φεύγω και κάαθε μέρα βλέπω αυτό το θέμα πρώτο πρώτο.
Τι έγινε βρε παιδιά? Πολύ μαγνητίζει ο μαγνητισμός!
Θα συμφωνήσω ότι είναι θέμα εν μέρει υποκειμενικό παρά το ότι κάποιες όψεις και θέσεις μπορεί να δηλώνουν κάποια γοηττεία να το πω και να προσδίδουν έναν αέρα σε έναν άνθρωπο.
Αλλά δεν νομίζω ότι μπορούμε να ψάχνουμε για όψεις που να καταπλήσσουν όλα τα πλήθη! Μόνο σε βιβλία και ταινίες φαντασίας θα μπορούσε να γίνει κάτι τέτοιο...''το ¶ρωμα'' μου έρχεται στο μυαλό που στο τέλος πέφτουν και τον κατασπαράζουν:nuts:
Για κάποιον, ένας Πλουτώνιος μπορεί να είναι τρομερά ελκυστικός και να τον μαγνητίζει τρελά και σε άλλον να προκαλεί τρομερή απέχθεια.
Παρομοίως ένα ''Ουράνιο'' πλασματάκι να αναστατώνει ένα ''φλογερό'' και παράλληλα να σηκώνει την τρίχα σε ένα Κρόνιο πλασματάκι σαν τη γάτα όταν βλέπει σκύλο..
Μάλλον ο δυναμισμός και η αυτοπεποίθηση είναι αυτά που μαγνητίζουν και τραβάνε τα βλέματα στους περισσότερους ανθρώπους, είτε αυτά είναι χαρακτηριστικά εκ γεννησιμιού είτε επίκτητα είτε ψεύτικα και απλά ένας καλά κουκουλωμένος αμυντικός μηχανισμός!
Ααα.! και κάτι άλλο, πέρα απο κάποιους γενικούς κανόνες περί γοητείας και εικόνας, νομίζω ότι με άλλο μάτι μπορεί να βλέπει αυτό το θέμα ένας άντρας και με άλλο μια γυναίκα, πέρα φυσικά από την γενική υποκειμενική άποψη πάνω στο θέμα.
-
κι αυτον περιεργα μαγνητικο τον βρισκω
16/11/1980 01:55 Αθηνα:weird:
-
Quote:
Originally Posted by
ΗΛΙΑΣ-ΣΚΟΡΠΙΟΣ
κι αυτον περιεργα μαγνητικο τον βρισκω
16/11/1980 01:55 Αθηνα:weird:
….και στη συνέχεια αποκάλυψε μας ότι πρόκειται για τον δικό Σου χάρτη που δεν σου ξεφεύγει θηλυκή γάτα ή ακόμα χειρότερα πως πρόκειται για το χάρτη «της δικιας σου» που μόλις την είδες.... έμεινες? (κάτι μάλλον φυσικό αν πρόκειται για περίπτωση δίμετρης ξανθιάς με προτίμηση στο μαύρο δερμάτινο ντύσιμο....)
....:bigsmile:
οι εξελίξεις του θέματος μαγνητισμός μας προσπερνούν και -δοξα σοι ο Θεός!- οι περισσότεροι συμμετέχοντες υποδεικνύουμε έναν άκριτο (και ακράτητο) υποκειμενισμό
υποψιάζομαι λοιπόν πως το θέμα ίσως πρέπει να διαφοροποιηθεί ελαφρώς
όποιος δίνει "χάρτη μαγνητικού ατόμου" ας κάνει τον κόπο να μας δίνει και το δικό του γενέθλιον για να βλέπουμε πως και τι μαγνητίζεται
ΥΓ Εγώ ας πούμε στην συμπαθή μου νεότητα "μαγνητίστηκα" από κύριο που οι περισσότεροι συνάνθρωποι έφτυναν τον κόρφο τους όταν τον συναντούσαν :nuts:
όπως αποδείχθηκε το νοήμον πλήθος είχε δίκιο
το ίδιο και η έρμη η αστρολογία….Πως μπορεί να αντιδράσει κάποια ας πούμε στην εντελώς συνηθισμένη περίπτωση που ο Ωροσκόπος Της κάνει τρίγωνο με τον Πλούτωνα Του και τούμπαλιν (ναι! Και ο Ωροσκόπος Του κάνει τρίγωνο με τον δικό Της Πλούτωνα) απλά και καθημερινά φαινόμενα
καταλήγω λοιπόν στο ίδιο αβίαστο συμπέρασμα με τη Σοφία πως ο μαγνητισμός στις περισσότερες περιπτώσεις είναι συναστρία.
-
...Εκτός κάποιας δυνατά υποστηριζόμενης συνόδου Ήλιου - Ουρανού σε προσωπικό ωροσκόπιο επιμένει μία φωνή βοώντος εν τη ερήμω...! :toung::bigsmile: Παρατήρηση που δεν έχει να κάνει με υποκειμενικό κριτήριο αλλά με το σύνολο του περίγυρου του ατόμου.
Το ότι η εν λόγω σύνοδος δίνει και μία παραπάνω αίσθηση αυτοπεποίθησης (πραγματική ή υποκειμενική, δεν έχει σημασία) όντως βοηθάει στην μαγνητική εκπομπή. Η απλή αυτοπεποίθηση δεν πιστεύω ότι μαγνητίζει, απλά εμπνέει εμπιστοσύνη. Θα επαναλάβω τέλος πως άλλο το λεγόμενο σεξ-απήλ και άλλο ο μαγνητισμός... ¶λλο Πλούτωνας - Αφροδίτη - ¶ρης, άλλο Ουρανός.
-
Καλημέρα!!! :bigsmile:
Η ιδέα με τον ουρανό μου αρέσει... Όμως θέλω να ρωτήσω.. Ισχύει μόνο με μια ισχυρή σύνοδο με ήλιο ή με ωροσκόπο ενδεχομένως? ή κ με άλλες όψεις κ με άλλους πλανήτες κλειδιά? π.χ. εγώ έχω ουρανό σε τοξότη να κάνει τρίγωνο με αφροδίτη, άρη, λίλιθ στον κριό... θα μπορούσε αυτή η όψη να δώσει μαγνητισμό?
-
Quote:
Originally Posted by
Isis
Καλημέρα!!! :bigsmile:
Η ιδέα με τον ουρανό μου αρέσει... Όμως θέλω να ρωτήσω.. Ισχύει μόνο με μια ισχυρή σύνοδο με ήλιο ή με ωροσκόπο ενδεχομένως? ή κ με άλλες όψεις κ με άλλους πλανήτες κλειδιά? π.χ. εγώ έχω ουρανό σε τοξότη να κάνει τρίγωνο με αφροδίτη, άρη, λίλιθ στον κριό... θα μπορούσε αυτή η όψη να δώσει μαγνητισμό?
υποψιάζομαι πως οι όψεις που αναφέρετε δίνουν σε γυναικείο ωροσκόπιο απο Σοφία Λώρεν μέχρι Τζέσικα Ράμπιτ:bigsmile:
-
Ο Ήλιος είναι το ισχυρότερο στοιχείο του χάρτη, είναι η καθ' εαυτού προσωπικότητα και το εγώ μας. Ο Ωροσκόπος είναι ο τρόπος που μας βλέπουν οι άλλοι. Η σύνοδος, η ισχυρότερη των όψεων όπου οι ποιότητες των εμπλεκόμενων στοιχείων εκφράζονται με τον πλέον έντονο τρόπο. Σίγουρα και με άλλες περιπτώσεις θα υπάρχει μαγνητισμός, όχι όμως τόσο δυνατός ή «γενικευμένος». :)
-
Quote:
Originally Posted by
Δείμων
...Εκτός κάποιας δυνατά υποστηριζόμενης συνόδου Ήλιου - Ουρανού σε προσωπικό ωροσκόπιο επιμένει μία φωνή βοώντος εν τη ερήμω...! :toung::bigsmile: Παρατήρηση που δεν έχει να κάνει με υποκειμενικό κριτήριο αλλά με το σύνολο του περίγυρου του ατόμου.
Το ότι η εν λόγω σύνοδος δίνει και μία παραπάνω αίσθηση αυτοπεποίθησης (πραγματική ή υποκειμενική, δεν έχει σημασία) όντως βοηθάει στην μαγνητική εκπομπή. Η απλή αυτοπεποίθηση δεν πιστεύω ότι μαγνητίζει, απλά εμπνέει εμπιστοσύνη. Θα επαναλάβω τέλος πως άλλο το λεγόμενο σεξ-απήλ και άλλο ο μαγνητισμός... ¶λλο Πλούτωνας - Αφροδίτη - ¶ρης, άλλο Ουρανός.
Δηλαδη Δειμων με το φωνη βοωντος τι θες να πεις;Συγκεκριμενοποιησε το αν θες,φωναζει και δε πειθει κανεναν,ή δε του δινει κανεις σημασια;Ή η συγκεκριμενη συνοδος εχει κατι να δειξει απο μονη της ,αλλα ο υπολοιπος χαρτης ειναι μια <<ερημος>>;Τι απο ολα;
:unsure: