Originally Posted by
vaval
Roadrunner, σε ευχαριστώ για άλλη μια φορά.Ναι έχεις δίκιο σε όλα,αυτού του είδους τα θέματα πάντα με απασχολούσαν και με βασάνιζαν,κι εξακολουθούν τώρα πλέον κάτω από ένα άλλο πρίσμα.Ό,τι έχει να κάνει με αυτά που νιώθω, με αυτά που νιώθουν οι άλλοι πάντα περνούσαν από κόσκινο, η ανάλυση, της ανάλυσης, την ανάλυση, ωωωωω ανάλυση!!!!:bigsmile::bigsmile::nuts:Και η μοναξιά, ας μην την κλίνω τώρα και αυτή!:toung,από παιδί προσπαθούσα να την αναλύσω, η αίσθηση οτί δεν ανήκεις πουθενά,οδυνηρή αλλά παράλληλα απελευθερωτική, συμβάλλει στην προσπάθεια να είναι κανείς αντικειμενικός ή τουλάχιστον να προσπαθεί να έιναι.'Ολες οι δυσκολίες άλλωστε, εάν εμείς προσπαθήσουμε να τις διαχειριστούμε δημιουργικά και δε μείνουμε στον πόνο για τον πόνο-:cry:ΟΙΜΕ!!:cry:!-όντως μας οδηγούν σε νέα μονοπάτια.Καλή μου roadrunner σου "έκρυψα":embarrest τη σύνοδο του Κρόνου (διελαύνων είναι αυτός) με τη γενέθλια σελήνη μου!!Και ναι είμαι ακόμα ζωντανή:bigsmile:Θα ζήσουμε μέχρι να πεθάνουμε:bigsmile::bigsmile:Σε ευχαριστώ
ΥΓ.Ελπίζω να μην είμαι εκτός θέματος πάλι:unsure: