Re: Ραβδοσκοπία και εκκρεμές
ΑΓΓΙΞΕΣ ΕΝΑ ΘΕΜΑ ΠΟΥ ΠΟΝΑ!!!
ΔΣΤΥΧΩΣ ΣΗΜΕΡΑ ΔΥΣΚΟΛΑ ΝΑ ΒΡΕΙΣ ΚΑΠΟΙΟΝ ΚΑΛΟ ΡΑΒΔΟΣΚΟΠΟ. ΚΑΠΟΤΕ ΣΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΗ ΕΔΙΝΑΝ 1.000.000 ΔΟΛΑΡΙΑ ΣΕ ΟΠΟΙΟΝ ΠΕΡΝΟΥΣΕ ΤΟ ΤΕΣΤ ΤΗς ΡΑΒΔΟΣΚΟΠΙΑΣ!!ΚΑΙ ΚΑΤΑ ΣΥΜΠΤΩΣΗ ΤΟ 100% ΑΠΕΤΥΧΑΝ!!!
πολυ ωραιο αρθρο!!χρησιμοποιω το εκρεμες μου αρκετο καιρο και η αληθεια ειναι οτι καποιες φορες μου ειχε πει ψεματακια αλλα με τον καιρο εχουμε εξηκοιωθει και πλιοψηφια τον απαντησεων ειναι πλεων σωστη!!το καθε εκρεμες εχει το δικο του ναι και το δικο του οχι!!γενικα τις δικες του απαντησεις!!το μονο που εχουμε να κανουμε ειναι να το ρωτησουμε ποιος ειναι ο τροπος του και να το εμπηστευτουμε!!και σαν ανταλαγμα μας λεει τα παντα,βρησκει τα παντα,διαβαζει χαρτες ,μας λεει τοποθεσιες!!οτι πραγματικα ποθουμε!!!
δοκημασμενο!! ;)
Συμαντικό ρόλο παίζει και το να μην είμαστε προκατηλημμένοι: δεν θέλει και πολύ να κινίσουμε από μόνοι μας το εκκρεμές για να πάρουμε την απάντηση που θέλουμε. Για αυτό, όταν κάνουμε ερωτήσεις που από μέσα μας θα λέμε "πες ναι, πες ναι...", καλύτερα να μην τις κάνουμε. Κοινώς, πρέπει να είμαστε έτοιμοι για την οποιαδήποτε απάντηση και κυρίως να μην στιριζόμαστε 100% σε αυτήν. Απλά θα βοηθίσει. Συμβουλή: σε σημαντικά θέματα να μην το συμβουλευτούμε, τουλάχιστον όχι μόνο το εκκρεμές. Αυτό που προτίνω ως ιδανική χρήση του είναι στην εύρεση αντικειμένων και στις θεραπείες (εντοπισμός "μπλοκαρισμάτων", διάγνωση των τσάκρας κλπ).
το εχω δοκημαση μα δεν εχω βρει αυτο που να το ακουω ισως γιατι δεν μου λεει παντα αλειθειες ακομα παντος τα ψαχνω καποτε θα βρω το εκρεμες που θα συνεργαζωμαι αρμονικα μαζι του
Ξέρω έναν τρόπο για να βλέπεις την πίεση με το εκκρεμές. Δουλεύει πολύ καλά.
Quote:
Originally Posted by
ioni
το εχω δοκημαση μα δεν εχω βρει αυτο που να το ακουω ισως γιατι δεν μου λεει παντα αλειθειες ακομα παντος τα ψαχνω καποτε θα βρω το εκρεμες που θα συνεργαζωμαι αρμονικα μαζι του
Προσεγγίσεις το πρόβλημα από τη λάθος πλευρά.
Έχεις δοκιμάσει να δουλέψεις με βέργα;
καποτε ειχα γνωρισει καποιον που χρησιμοποιουσε εκρεμμες οχι μονο για να δωσει απαντησεις αλλα και για να θεραπευσει... τωρα τι ακριβως εκανε ο θεος και η ψυχη του!
προσωπικη μου αποψη παντα ειναι οτι δεν μπορεις να βασιστεις σε ενα εκκρεμμες για να σου δωσει απαντησεις για σημαντικα θεματα της ζωης σου... το ιδιο πιστευω και για αλλους μεθοδους μαντικης...
Για το εκκρεμές δεν γνωρίζω τίποτα πέρα από αυτά που διάβασα στο παρόν άρθρο. Όσον αφορά την ραβδοσκοπία, γνώρισα πριν λίγο καιρό έναν άνθρωπο ο οποίος ασχολήθηκε με το αντικείμενο αυτό περισσότερο από 20 χρόνια και έψαχνε για νερό. Βέβαια από ότι μου εξήγησε όλα είναι θέμα μαγνητικών πεδίων και πρέπει να το δουλέψεις πολύ ώστε να μπορέσεις να είσαι ακριβής στην έρευνά σου. Χρησιμοποιώντας ράβδους κυρίως από ξύλο -αλλά μου είπε ότι όταν έχεις μεγάλη εμπειρία η ράβδος μπορεί να είναι από οποιοδήποτε υλικό- μπορούσε να βρει νερό προσδιορίζοντας ακριβώς το βάθος στο οποίο βρισκόταν. Επίσης μου εξήγησε ότι αν δεν γνωρίζεις καλά το αντικείμενο η ράβδος μπορεί και να σε μπερδέψει γιατί είναι σε θέση να αρχίσει να "ανεβοκατεβαίνει" σε μέρη όπου υπάρχουν μέταλα -συνήθως ψείγματα χρυσού κ.α.- οπότε να σε οδηγήσει σε λάθος. Τέλος πρέπει να σημειώσω ότι ο συγκεκριμένος κύριος απέχει από την έρευνα αυτή τα τελευταία χρόνια, διότι αντιμετώπησε προβλήματα με τα νεφρά του εξαιτίας όλων αυτών των έντονων μαγνητικών πεδίων.
ρε παιδιά εγώ προσπαθώ να βρω λίρες με εκκρεμμές και έχω βρει τρία πιθανά σημεία με λίρες τώρα το πρόβλημα μου είναι πως θα προσδιορίσω το βάθως που είναι θαμένες
Aμα σου πω, θα τις μοιραστούμε; :love:
Το thankς ηταν μηπως και σε καλοπιασω και συμμετεχω στα κερδη.Γιατι απο ραβδους και εκκρεμες δεν εχω ιδεα:embarrest
Quote:
Originally Posted by
xmen
Προσεγγίσεις το πρόβλημα από τη λάθος πλευρά.
Έχεις δοκιμάσει να δουλέψεις με βέργα;
δηλαδη::::::::::::::::::::;
Quote:
Originally Posted by
black moon
Aμα σου πω, θα τις μοιραστούμε; :love:
το καλήτερο είναι να πάμε να τον βοηθήσουμε στο σκάψημο;:bigsmile:
ΠΑΙΔΙΑ.....ενα πραγμα θα σας πω.....ολες οι ΧΡΥΣΕΣ λιρες ειναι στα χερια σας !!
Μην ακουτε χαζομαρες και βλακειες !
Δεν υπαρχουν ουτε για δειγμα !
Εχουν σηκωθει ελικοπτερα και ελικοπτερα μα αναλογη τεχνολογια ....!!!
Εντοπιζαν τον χρυσο απο χιλιομετρα μακρια !! Δες οπως στο Παγγαιο !!!
Αν αφιερωσετε τον χρονο που χαραμιζεται στο να δουλεψετε ../....θα παρετε τοσα λεφτα οσο ποτε αλλωτε !
Μην χαλαρωνεται και πιστευεται αρλουμπες των διαφορων λαμογιων !