Καλημέρα σε όλους!
Ήθελα να ρωτήσω, δεδομένου ότι τετράγωνο Αφροδίτης - Ουρανού σε σύνθετο δείχνει χωρισμό, υπάρχει κάποια αντίστοιχη όψη που δείχνει επανασύνδεση;
Ευχαριστώ!
Printable View
Καλημέρα σε όλους!
Ήθελα να ρωτήσω, δεδομένου ότι τετράγωνο Αφροδίτης - Ουρανού σε σύνθετο δείχνει χωρισμό, υπάρχει κάποια αντίστοιχη όψη που δείχνει επανασύνδεση;
Ευχαριστώ!
O συνθετος χαρτης ειναι η οντοτητα της σχεσης, αυτο που παραγεται απο τα δυο ατομα, ειναι το πως ειναι η σχεση, πως ζει πως υπαρχει. Το τετραγωνο της Αφροδιτης με τον Ουρανο που αναφερεις δεν δηλωνει τον χωρισμο αλλα οτι τα γουστα σας πχ. μπορει να ειναι εκκεντρικα,οτι οι επαφες σας μπορει να ειναι με ατομα που ανηκουν σε συλλογικους χωρους,οτι μπορει να ειναι περιθωρικα ατομα, οτι ξαφνικα τα σπαμε μαζι τους και ξαφνικα τα βρισκουμε. Το αλλο που μπορει να δειχνει ειναι οτι στα οικονομικα του ζευγαριου θα επικρατουν απροβλεπτες καταστασεις η,οι οικονομικες σας πηγες ειναι υδροχοικου τυπου. Για να δεις πως ειναι η σχεση, η ζωτικοτητα της, ο χαρακτηρας της, πως συντηρειται θα κοιταξεις τον Ηλιο σε ποιο Ζωδιο ειναι σε ποιον και τις οψεις κανει. Ελπιζω να σε καλυψα.:love:
Να σημπληρωσω, οτι για τα θεματα χωρισμου και επανασυνδεσης τα πραγματα δεν ειναι τοσο απλα κατα την γνωμη μου, αντιθετως ειναι περιπλοκα.Σαφως στον συνθετο, το ζωδιο που βρισκεται ο Ηλιος, η οικοθεσια του και τελος οι οψεις του δινουν μια εικονα, αλλα εξισου σημαντικο ειναι να παρακολουθουμε τους τρανζιτ αν πιανουν γωνιακους οικους. Αν για πχ.ο Κρονος περνα απο εκει, σημαινει οτι η σχεση περνα κριση που μπορει να φερει χωρισμο. Αν το ζευγαρι ειναι ηδη χωρισμενο μπορει να επανασυνδεθει με δεδομενο οτι ο Κρονος ειναι το παλιο. Αν περνα ο Ουρανος μπορει να φερει ξαφνικη ρηξη η ξαφνικη επανασυνδεση. Γενικα οι διελευσεις απο γωνιακους οικους δειχνουν κατι σημαντικο για την σχεση. Τωρα αν εχουμε τρανζιτ αναδρομους σε 5 οικο το ζευγαρι παλι μπορει να επανασυνδεθει. Αλλες ενδειξεις βλεπουμε και στον Προοδευμενο συνθετο και μπορουμε να παρουμε σημαντικα στοιχεια απο το Ωροσκοπιο της σχεσης παντα βεβαια σε συναρτηση με τους γενεθλιους, πραγμα που δεν ειναι συνηθως εφικτο αφου οταν ξεκιναμε μια σχεση δεν ειμαστε με το ρολοι στο χερι. Επισης , απο την συναστρια κοιταμε τις οψεις με Κρονο που ειναι δεικτης μακροβιοτητας. Αν δουμε εντονες οψεις με Ουρανο τοτε θα εχουμε μια συναρπαστικη σχεση με αβεβαιο μελλον Αν μετα απο ολα αυτα δεν βγαλατε ακρη, εχει σειρα η Ηλιακη επιστροφη που δινει αρκετα στοιχεια.-Ακομα δεν ικανοποιηθεικατε? Επιτελους βαλτε ενα ΩΡΙΑΙΟ!!! και αν δεν υπαρχουν απαγορευτικοι κανονες ισως παρετε ευθεια απαντηση!
Σα να λέμε δύσκολοι (αστρολογικοί) καιροί για χωρισμένους! :bigsmile::bigsmile::bigsmile:
Προφανώς από εκείνου που ψάχνει να ξαναβρεί τον χαμένο έρωτά του κοιτώντας (σ)τα άστρα... :bigsmile:
Το θέμα της επανασύνδεσης απασχολεί πάρα πολλές κοπέλες -γιατί αγόρια δεν βλέπουμε και πολύ στα φόρουμ και δη να ζητάνε ερωτικά θέματα (μάλλον εμείς την παλεύουμε αλλοιώς)- οπότε καλό είναι να υπάρχει κάπου μία πληροφόρηση για τον τρόπο με τον οποίο η αστρολογία μπορεί (ή δεν μπορεί) να προβλέψει τη συγκεκριμένη τάση. Καταλαβαίνω ότι το μήνυμα της Έρσης ήταν ηθελημένα «πυκνό» και επιθετικό, ακριβώς για να δείξει πως η απάντηση στο ερώτημα βγαίνει πολύπλοκα και δύσκολα. Για την ακρίβεια θα έλεγα τόσο, όσο πολύπλοκος και δύσκολος είναι ο χωρισμός τον οποίον καλείται να διαπραγματευτεί. Αφού τα δεδομένα της Γης αντικατοπτρίζονται στον ουρανό και αντιστρόφως, (διαφορετικά δεν θα ήταν δυνατή η πρόβλεψη), ο αστρολόγος καλείται να τα συνδιαλλαγεί και μέσα από αυτά να οδηγηθεί στο μέλλον. Χμ. Διόλου εύκολο ε?
:love:
Kαλημερα. Βλεπω οτι μαλλον παρερμηνευτηκαν καποιες απαντησεις μου
και ισως φταιω εγω. παιδια η τελευταια μου προταση για το ωριαιο ειχε δοση χιουμορ και οχι επιθετικοτητα οπως μπορει να φανηκε, ακριβως για να καταλαβουμε καποιοι πως ειναι πολυπλοκο το ολο το θεμα και δεν βγαινει απλα με ενα χαρτη αλλα με συνδυασμο πολλων:toung:Ειλικρινα δεν ειχε ουτε επιθετικοτητα, ουτε ειρωνεια ουτε οτιδηποτε αλλο.
Ο Ήλιος στον σύνθετο είναι στους Ιχθύς και στον 11ο οίκο. Οι όψεις που κάνει είναι:
Ήλιος Εξάγωνο Σελήνη
Ήλιος Σύνοδος Ερμής
Ήλιος Χιαστί Κρόνος
Ήλιος Τετράγωνο Ουρανός
Ήλιος Εξάγωνο Λίλιθ
Ήλιος Χιαστί Β. Δεσμός
Ήλιος Χιαστί Βέρτεξ
Απ' όλ' αυτά, βγαίνει κάτι χρήσιμο;
Ευχαριστώ!!!
Έρση δεν παρερμηνεύτηκε κάτι, το ίδιο πράγμα λέμε - ίσως η λέξη «επιθετικό» να χρησιμοποιήθηκε λίγο υπερβολικά και να έπρεπε να πω «χειμαρρώδες» ή «ορμητικό» (Κριός κτλπ :bigsmile:) γι αυτό άλλωστε και ευχαρίστησα.
αν μου επιτρέπεται παρακαλώ μια μικρή παρέμβαση .. μέσα από την εμπειρία σας .. ένα έμπειρο μάτι σε ένα γεννέθλιο η σε μια ερωτική συναστρία ή σε ένα σύνθετο μπορεί να διαγνώση χωρισμούς , συνδέσεις , επανασυνδέσεις και γενικότερα την πορεία μιας ερωτικής σχέσης ? δηλαδή αν γνωρίσω κάποιον και πάω σε έναν ειδικό μπορεί να μου πει αν θα είναι ο άνθρωπός της ζωής μου .. ή όχι ( να μην χάνω και χρόνο - αστειευομαι εξάλλου δεν θα ήμουν εδώ)
πραγματικά με ενδιαφέρει η γνώμη από όσους έχουν μεγάλη εμπειρία από τέτοιου είδους μελέτες .. κυρίως τα στατιστίκα αποτελέσματα .
ευχαριστώ :love:
Αγαπητέ μου ευχαριστώ πάρα πολύ για την άμεση απάντηση ..
να επιμείνω λίγο και να ξαναρωτήσω .. με την ίδια λογική αλλά κάπως ανάποδα ... μπορεί να συμβεί κάτι το οποίο το ωροσκόπιο δεν δίχνει ?? δεν καταγράφει αυτή την τάση ..?
ελπίζω να είμαι κατανοητή :love:
φιλικά
Εγώ θα προτιμούσα να ΜΗΝ σου απαντήσω εδώ γιατί θα γίνω κυνικός ( ..... τον σκορπιό μου :toung:) αλλά επειδή δεν γίνεται ( ..... τον Δίδυμό μου :laugh:) έτσι απλά θα πω πως εκ των υστέρων όλο και κανέναν κοσμικό κοκκο σκόνης θα ανακαλύψουμε που θα ερμηνεύει το γεγονός!
hi
ερση <η οποιο αλλο μελος μπορει να με βοηθήσει>
στο 1ο συνθετο ο ηλιος ειναι στον αιγοκερω στον 8 οικο κ κανει τις εξης οψεις
αντιθεση με σεληνη,συνοδο με ερμη,συνοδο με αφροδιτη συνοδο με ποσειδωνα κ τριγωνο με ωροσκοπο...ολα αυτα καλα δεν ειναι??ελα ομως που στη συναστρια ο ηλιος τετραγωνιζει πλουτωνα κ μπουμ!!!
στο 2ο χαρτη συνθετου που δεν καταλαβαινω:ηλιος υδροχοος στο 1 αντιθεση με σεληνη,μισο τετραγωνο με αφροδιτη,τετραγωνο με κρονο,εξαγωνο με ουρανο,τετραγωνο με πλουτωνα...να συμπληρωσω οτι ο 7 οικος ειναι στο λεων αρα παλι σημαντικος ειναι ο ηλιος
τι λετε?κ οι 2 χαρτες ειναι για κλαμματα??
Ναι, και καλό θα ήταν να έχουν μπόλικα χαρτομάντιλα :nuts:
Μα τι λέμε τώρα; :wacko:
Όσον αφορά τον 1ο χάρτη, ένα τετράγωνο Ήλιου -Πλούτωνα σε συναστρία πόση ...καταστροφή μπορεί να φέρει;
Αναφορικά με το 2ο, δείχνει δύσκολο ωροσκόπιο, αλλά και πάλι δεν σημαίνει τίποτα, έτσι νέτο σκέτο που παρουσιάζεται.
ευχαριστω μητσακο:love:
στο 1ο χαρτη εχω διαβασει οτι το τετραγωνο ηλιου-πλουτωνα φερνει συνεχεις καυγαδες κ αρρωστη κατασταση λογω ζηλιας-κτητικοτητας
στο 2ο τι αλλο θες?αφου εχει τοσα τετραγωνα:cheesy: για χαρτομαντιλα ειναι...:bigsmile: κ αφου ο ηλιος δειχνει τη προσωπικοτητα της σχεσης.............
thanks
Πολύ της μοδός και πάλι το σύνθετο.
Επανασυνδέσεις ή χωρισμοί δεν φαίνονται πουθενά. Και ειδικά σε "χάρτες" όπως το επονομαζόμενο Σύνθετο (αυτό το πράγμα να θεωρείται χάρτης και μάλιστα αξιώσεων τούτο το μπακαλίκι, ποτέ δεν θα το χωνέψω, το ομολογώ).
Το να θεωρεί κανείς πως η πορεία μιας σχέσης είναι προδιαγεγραμμένη και ποια χαρακτηριστικά θα έχει, εκτός από αφελές είναι και επικίνδυνο. Οι χάρτες δείχνουν τάσεις όσον αφορά την ανθρώπινη συμπεριφορά και μόνο. Βάσει αυτών των τάσεων επί της συμπεριφοράς υποτίθεται πως γίνονται οι προβλέψεις. Συνεπώς κανείς δεν μπορεί να πει κατά πόσον θα υπάρξει μια επανασύνδεση ή ένας χωρισμός. Έλεος πια.
Αυτό που μπορεί να φανεί ανα περιόδους είναι αν κάποιο εκ των δύο (ή και τα δύο) μέλη της σχέσης εμφανίζει την τάση να αντιμετωπίζει τις καταστάσεις είτε όχι τόσο ψύχραιμα, είτε με κάποια διάθεση κούρασης, είτε με εκνευρισμό, ή αντίθετα με πολύ θετικές προδιαθέσεις, κτλ.
Η όποια "πρόβλεψη" μπορεί να προκύψει από τον πιθανό συνδυασμό των τάσεων που παρουσιάζονται στο κάθε ωροσκόπιο μεμονωμένα, και όχι τάχα μου επάνω σε κάποιο χάρτη που αφορά υποτίθεται την σχέση.
Επανασυνδέσεις ή χωρισμοί δεν φαίνονται πουθενά. Και ειδικά σε "χάρτες" όπως το επονομαζόμενο Σύνθετο (αυτό το πράγμα να θεωρείται χάρτης και μάλιστα αξιώσεων τούτο το μπακαλίκι, ποτέ δεν θα το χωνέψω, το ομολογώ)
Kαλησπερα, μηπως θελεις να μας πεις τι εννοεις με τον ορο ¨μπακαλικι;¨
Καλησπέρα,
Εγώ με τη σειρά μου θα ήθελα να σε ρωτήσω κάτι και χωρίς να παρεξηγηθείς. Η ερώτηση μου είναι μετά από παρατήρηση όλων των απαντήσεων που έχεις δώσει κατά καιρούς στο forum και ορμώμενη του τελευταίου σου post, θα ήθελα να σε ρωτήσω: Τελικά υπάρχει κάποιος που να μπορείς να συμφωνήσεις μέσα σε όλο το Myhoroscope ;
Συγγνώμη και πάλι για την ενδεχόμενη επιθετικότητα της ερώτησής μου. Δεν έχω τίποτα προσωπικό μαζί σου και ίσα-ίσα που συμπαθώ πολύ τους Αιγόκερους, αλλά πραγματικά με εκπλήσσει το γεγονός ότι ποτέ δεν έχω δει (εγώ τουλάχιστον) μια απάντηση σου μέσα στο forum όπου να συμφωνείς με κάποιον. Με εντυπωσιάζει πραγματικά που πάντα λες το αντίθετο ή έστωκάτι το διαφορετικό!!!! :weird:
Πάντα φιλικά
libraD :toung:
Με μια απλή αναζήτηση στις δημοσιεύσεις του μέλους, μπορούν εύκολα να βρεθούν τουλάχιστον 2 καταθέσεις απόψεών του στις οποίες αναλύονται και οι θέσεις του επί του σύνθετου και των αυθερεσιών που τον χαρακτηρίζουν :bigsmile:
Αν χάσουμε τη δυνατότητά μας να προσεγγίζουμε κριτικά οτιδήποτε μας πασάρουν, είμαστε ένα σκαλί πριν αρχίσουμε να ανάβουμε λαμπάδες (πράγμα όχι και τόσο κακό, μπορεί να συμβάλλει και στον ρομαντικό εξωραϊσμό ενός μέρους) και να προσκηνάμε λιβανίζοντας διάφορους "γκουρού" (πράγμα που είναι ανεγκέφαλο):bigsmile:
[B] Καλημερα[COLOR="DarkOrange"]
Με μια απλή αναζήτηση στις δημοσιεύσεις του μέλους, μπορούν εύκολα να βρεθούν τουλάχιστον 2 καταθέσεις απόψεών του στις οποίες αναλύονται και οι θέσεις του επί του σύνθετου και των αυθερεσιών που τον χαρακτηρίζουν
Αν χάσουμε τη δυνατότητά μας να προσεγγίζουμε κριτικά οτιδήποτε μας πασάρουν, είμαστε ένα σκαλί πριν αρχίσουμε να ανάβουμε λαμπάδες (πράγμα όχι και τόσο κακό, μπορεί να συμβάλλει και στον ρομαντικό εξωραϊσμό ενός μέρους) και να προσκηνάμε λιβανίζοντας διάφορους "γκουρού" (πράγμα που είναι ανεγκέφαλο
Εχεις δικιο, εκ των εστερων ανακαλυψα τις δημοσιευσεις οπου καταθετονται οι αποψεις του συγκεκριμενου μελους για τον Συνθετο.
Ακριβως γι αυτο και εφοσον ακουστηκε η γνωμη της για το Συνθετο τα περαιτερω σχολια δεν εχουν να κανουν με την κριτικη προσεγγιση των οποιων μας πασαρουν οπως χαρακτηριστικα αναφερεις,αλλα προσβαλουν την δουλεια καποιων αστρολογων(βλεπε τον Συνθετο της Κας Σιμου για τον Ναπολεων και την Ιωσηφινα ,που ειναι μια καταπληκτικη δουλεια και φανταζομαι οτι της πηρε αρκετες ωρες) και στην συνεχεια προσβαλουν ολους τους υπολοιπους που ζητουν επιπλεον πληροφοριες, ειτε γιατι βρισκονται σε μια συναισθηματικη συγχυση, ειτε απλα για αστρολογικη μελετη:bigsmile::bigsmile:
Η κριτική, ακόμα και η σκληρή, ενίοτε και η υπερβολική, είναι προτιμότερη από την αποδοχή της όποιας αυθεντίας ή "αυθεντίας". Κανονικά η ίδια η ...αυθεντία θα πρέπει όσους ασχολούνται μαζί της να τους προτρέπει στην κριτική προσέγγιση των απόψεών της και όχι στην ως θέσφατα αποδοχή των λόγων της. :bigsmile:
Για να μην υπάρχουν και παραξηγήσεις, δεν ...δικηγορώ υπέρ του μέλους gargoyle, δεν μπορώ και δεν είναι του τύπου μου να μιλώ εξ ονόματος κάποιων, το συγκεκριμένο μέλος μπορεί μια χαρά να εκφράσει τις απόψεις του και ενίοτε το κάνει.
Και όσον αφορά τα περί προσβολών, δεν νομίζω ότι ταιριάζουν, εκτός και αν αποκτήσουμε και εμείς την εμετικά απαίσια και γλοιώδη πολιτικά ορθή αμερικάνικου τύπου έκφραση, στρογγυλεύοντας και απαξιώνοντας έννοιες και όρους :toung:
Για εμένα ισχύει αυτό που γράφω πάνω, περί την κριτική, η οποία φυσικά περιλαμβάνει και εμένα. Και είναι καλό για όλους μας, καθώς ίσως δεν θα παραξενευτούμε ιδιαίτερα αν και όταν διαπιστώσουμε ότι ο βασιλιάς είναι απλώς ...γυμνός :love:
Συγγνώμη, αλλά ειλικρινά δεν αντιλαμβάνομαι την αντιστοιχία της άρνησης ενός συγκεκριμένου μεθοδολογικού τρόπου με την προσβολή ενός προσώπου, είτε συγκεκριμένου (πχ. την κ. Σίμου), είτε αφηρημένου ("ολοι οι υπόλοιποι που ζητούν πληροφορίες").
Προσωπικά κρίνω τον επονομαζόμενο ως Σύνθετο Χάρτη. Και τον κρίνω συνολικά, τόσο ως εννοιολογική σύλληψη, όσο και ως συγκεκριμένη μεθοδολογία. Και συνολικά θεωρώ πως πρόκειται για μια ιδιαίτερως αρνητική συλλογιστική, όσον αφορά την έννοια που εκφράζει (χαρακτήρας και πορεία μιας σχέσης, αν είναι ποτέ δυνατόν!) και εξίσου αρνητικά κρίνω την πρακτική εφαρμογή του (διαιρώ δια του δύο και τσουπ έτοιμος!)
Από εκεί και πέρα, δεν έκρινα κανένα πρόσωπο, ούτε συγκεκριμένα, ούτε αφηρημένα.
Τέλος, όποιος αισθάνεται ότι θίγεται ας αναλογιστεί απλώς ότι αντίστοιχα θίγει. Και μάλιστα, όχι μόνο προσωπικότητες, αλλά και την εξέλιξή τους, την οποία θεωρεί ότι είναι σε θέση να προδιαγράψει, τόσο ως μεμονωμένη πορεία, όσο και ως συνδυασμένη με εκείνη ενός άλλου προσώπου. Με ποιο δικαίωμα, άραγε;
Η αστρολογία υποτίθεται ότι σκιαγραφεί τάσεις. ΔΕΝ αποκαλύπτει χαρακτήρα, ΔΕΝ προδιαγράφει πορεία, ΔΕΝ προεξοφλεί αποτέλεσμα.
γεια σας βασικα μολις χωρισα απο μια σχεση 2,5 χρονων που ειχα δωσει τα παντα.ντρεπομαι λιγο που το ζηταω αυτο αλλα αν εχει καποιος λιγο χρονο μηπως μπορει να μου πει αν υπαρχει ταση για επανασυνδεση?εγω 27.6.1981 6και 20 το πρωι στην κυπρο κ αυτος 19.11.1979 7 το πρωι στην Λαρισσα.συγνωμη αν ζηταω πολλα αλλα δεν βγαζω ακρη.αν δεν μπορει καποιος δεν πειραζει.ευχαριστω ουτως η αλλιως.:cry:
Καλημέρα icelou,
έριξα μια ματιά στην συναστρία σας. δεν ξέρω να σου πω αν θα ξανασυνδεθείτε οι γνώσεις μου δεν επαρκούν. αλλά αποτι είδα έχετε μια σχέση έντονη, με ενστικτώδη έλξη, πολύ καλή επικοινωνία, κοινά γούστα, αγάπη. Μου έδωσε την εντύπωση οτι πρέπει να είστε πάνω απ' όλα φίλοι. νομίζω οτι είναι μια ουσιαστική σχέση με πολύ θετικές όψεις αλλά το πρόβλημά της πρέπει να ήταν η ζήλεια η κτητικότητα, κάποια επιθετικότητα, όπως και κάποια τάση να λέγονται ψέμματα. Επίσης η πολύ έντονη εμπλοκή του ουρανού δημιουργεί ένταση και προκλήσεις, διανοητικές ή άλλες κάτι που το βρίσκω προσωπικά θετικό. Ελπίζω να μην έγινε κάτι ανεπανόρθωτο, προσωπικά πιστεύω οτι μια τέτοια σχέση δύσκολα την προσπερνάς και δεδομένης της πολύ καλής επικοινωνίας που δείχνει οτι έχετε μπορεί και να τα ξαναβρείτε. Σου εύχομαι οτι καλύτερο.
Αν διαβάσεις τα ποστ νο 2 & 3 αυτής της ενότητας, που έγραψε το μέλος Ερση, θα δεις τι πρέπει να κοιτάξεις στον σύνθετο.
Απλώς, συμπληρωματικά σε αυτά που γράφει η Έρση, θα έλεγα να ελέγξεις και τους κυβερνήτες 1ου & 7ου, αν είναι σε καλή σχέση είτε μεταξύ τους, είτε σε σχέση με τους 2 αυτούς Οίκους.
καλημερα,
σας ευχαριστω παρα παρα πολυ,με συγκινει απιστευτα το γεγονος οτι 2 ατομα που ουσιαστικα δεν ξερω μπηκαν στην διαδικασια αυτη.και εγω ευχομαι να πανε ολα καλα τι να πω.
σας ευχαριστω θερμα για αλλη μια φορα και συγνωμη αν σας εβαλα σε κοπο.
kαλησπερα,να ρωτησω κατι αν γνωριζει καποιος να μου απαντησει?στον συνθετο χαρτη 2 ατομων η οψη ουρανος εξαγωνο με κρονο σημαινει οτι τα 2 ατομα αυτα θα ξαναβρισκονται στην ζωη τους εκει που δεν το περιμενουν?επειδη ο ουρανος απο οτι εχω διαβασει ειναι το αναπαντεχο.ευχαριστω.
Καλησπέρα.Είμαι νέο μέλος και θα ήθελα τα φώτα σας.Μου αρέσει κάποιος και δοκίμασα το σύνθετο χάρτη.Με Ήλιο, Σελήνη, Ερμή, Αφροδίτη, Χείρων & Βέρτεξ στον Κριό στον 7ο οίκο,¶ρη, Κρόνο, Κλ.τύχης στους Διδύμους 9ο οίκο,
Δία στον Υδροχόο(4ο),Β.δεσμός στον Αιγοκ.(4ο) και ωροσκόπο σύνθετου ωροσκοπίου στο ζυγό όπου κι ο ουρανός..με μια πρώτη επιφυλακτική ματιά πιστεύετε ότι μπορώ να έχω ελπίδες σε περίπτωση που γίνει η αρχή?
Η αλήθεια είναι ότι μου έκαναν εντύπωση οι τόσοι πολλοί πλανήτες στον 7ο.
Ευχαριστώ.:bigsmile:
Παιδιά να ρωτήσω κάτι κι εγώ... Στο σύνθετο χάρτη της σχέσης μου, ο ήλιος είναι στον 5ο οίκο. Αυτό τώρα είναι καλό ή κακό, δεδομένου ότι ο 5ο΄ς οίκος είναι των ¨ελαφρών¨ σχέσεων και ο 7μος των πιο σοβαρών;