Καλησπέρα!
Θα ήθελα να ρωτήσω το εξής: Τι σημαίνει σε έναν σύνθετο χάρτη (composite) όταν ο Ήλιος, ο Ερμής και η Αφροδίτη είναι στον 12ο οίκο? Να υποθέσω ότι δεν είναι καλή η οικοθεσία των συγκεκριμένων πλανητών?
Ευχαριστώ
Printable View
Καλησπέρα!
Θα ήθελα να ρωτήσω το εξής: Τι σημαίνει σε έναν σύνθετο χάρτη (composite) όταν ο Ήλιος, ο Ερμής και η Αφροδίτη είναι στον 12ο οίκο? Να υποθέσω ότι δεν είναι καλή η οικοθεσία των συγκεκριμένων πλανητών?
Ευχαριστώ
O 12os είναι "περίεργος¨οικος για το σύνθετο. Δείχνει τα μυστικά ή τα ανομολόγητα που είναι δύσκολο να εκδηλωθούν. Δεν είναι και ο πιο ευκολος οίκος για το Σύνθετο! Μπλοκάρει την έκφρασει των ατόμων και τα κάνει λιγότερο εκφραστικά. Να υποθέσω πως η σχέση είναι «Κρυφή» κατα κάποιο τρόπο?
Η αφροδίτη εκεί δείχνει βαθεία συναισθήματα... καλά κρυμμένα.
Επίσης:
Μήπως μπορεί να μας διαφωτήσει κάποιος ειδικός τι γίνεται με τη σχέση όταν στο 12ο Σύνθετο είναι η Αφροδίτη και κάνει σύνοδο μα τον Πλούτωνα { σ.σ.- σε όψη τετραγώνου και οι 2 πλανήτες, από τον Κρόνο από 9ο οίκο -}... ?
Aγαπητη ed77
Ο 12ος συνθετος οικος ειναι οπως προαναφερθηκε ενας περιεργος οικος , οπου μεσα απο αυτον σχετιζονται θεματα που αφορουν το σκοτεινο κομματι της σχεσης , με λιγα λογια την "ντουλαπα" οπου κρυβουμε πραγματα. Επισης θα συμμφωνησω οτι ισως αυτη η σχεση να ειναι μυστικη ή μη κατανοητη απο τους αλλους. Θα ηθελα να προσθεσω ακομα οι κατευθυνσεις μεσα απο μια τετοια οικοθεσια ειναι θολες. Αυτο ισως προκυπτει απο καποια ανισσοροπια σε καποιο επιπεδο , ειτε ηλικιας , ειτε δυναμικης αναμεσα στα δυο προσωπα.
Προσωπικα πιστευω οτι με τους 3ς αυτους πλανητες στον 12ο συνθετο δημιουργουνται τα εξης , τα δυο προσωπα ισως καταφερνουν να υπερεκθετουν και να κοιτουν ο ενας τον αλλο μεσα απο ροζ γυαλια .Πιστευω οτι αυτη η οικοθεσια δεν δινει στα ατομα την ευχερια στο να κρατουν μυστικα και συχνα πυκνα αυτοθυσιαζονται.
Θεωρω οτι ειναι περισσοτερο μια βαθεια ψυχολογικη και δυσκολη σχεση. Οχι οτι ειναι βεβαια απαραιτητα κακο αυτο! Βεβαια καθε αλλη αποψη δεκτη ....
Θα ηταν καλο βεβαια να αναλυσεις λιγο την δομη της σχεσης γιατι ειμαι σχεδον σιγουρος οτι ειναι απο τις περιεργες σχεσεις
με εκτιμηση
cancerian
Ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις.
Όντως πρόκειται για "δύσκολη" σχέση, με πολλά σκαμπανεβάσματα. Στη συναστρία υπάρχουν κάποιες σχετικά "βοηθητικές" όψεις΄, όπως ήλιος τρίγωνο ήλιος, σελήνη τρίγωνο σελήνη, αφροδίτη τρίγωνο άρης, σελήνη σύνοδος δία, αλλά και κάποιες "δύσκολες", όπως σελήνη σύνοδο άρη, ήλιος σύνοδο πλούτωνα, ήλιος τετράγωνο άρη, άρης σύνοδο κρόνο, σελήνη τετράγωνο πλούτωνα. Στο σύνθετο υπάρχουν όψεις όπως Ήλιος σύνοδος ωροσκόπος, ήλιος σύνοδο ερμή και αφροδίτη, ήλιος τρίγωνο κρόνο, σελήνη σύνοδο δία και άρης σύνοδο πλούτωνα. Δεν ξέρω ποιες από όλες αυτές τις όψεις δυσκολεύουν, πάντως φαντάζομαι ότι το ότι ήλιος, ερμής και αφροδίτη στο σύνθετο πέφτουν στον 12ο οίκο, δεν είναι καλή ένδειξη. Πάντως, cancerian ήταν πολύ εύστοχη και η παρατήρησή σου, ότι δεν υπάρχει ευχέρεια στο να κρατηθούν μυστικά. Έστω και διαισθητικά, ο ένας αντιλαμβάνεται τις διαθέσεις του άλλου. Βαθειά ψυχολογική σχέση, αν και με πολλές συγκρούσεις και συνεχείς ανατροπές. Που δεν ξέρουμε πού θα καταλήξουν...
Τι άλλο θα μπορούσαμε να εξετάσουμε σε ένα σύνθετο για να έχουμε ενδείξεις για την "προοπτική" της σχέσης?
Ευχαριστώ πολύ
Oι ερμηνειες ανα οικο αλλαζουν !
Θα μπορούσε κάποιος παρακαλώ να εξηγήσει τι σημαίνει η θέση καθενός από αυτούς τους πλανήτες στον 12ο ξεχωριστά? :)
Ευχαριστώ
Ωωωωχ λάθος μπερδεύτηκα! Η απαντηση ηταν εκτος τοπου και χρονου γι' αυτο την αφαίρεσα :embarrest:cheesy::bigsmile:
[QUOTE=cancerian;69709]Oι ερμηνειες ανα οικο αλλαζουν ![/QUOTE
Υποθέτω πως ο Ήλιος κ ο Ερμής στον 1ο οίκο δίνουν μια δυνατή σχέση.Επειδή γράφεις πως η Αφροδίτη στο 12ο είναι μια δύσκολη κ περίεργη θέση,σκέφτηκα μήπως λόγω των παραπάνω πλανητών στον 1ο,καταφέρνει το ζευγάρι να ξεπεράσει τις όποιες δοκιμασίες που δίνει ο 12ος.
Στην ουσία αυτή ήταν κ η ερώτηση:embarrest
Θα έλεγα να δεις τις όψεις που κάνει ο Κρόνος με άλλους πλανήτες σε σχέση με την οικιοθεσία τους.
Θεωρώ - από προσωπική εμπειρία πάντα - πως μια κακή σχέση Κρόνου-Αφροδίτης ή Κρόνου -Πλούτωνα στο 12, μορεί να μπλοκάρει και να κάνει σχεδόν αδύνατη μια κατά τ' άλλα πολλά υποσχώμενη... σχέση.
Μήπως γνωρίζεις αν ισχύει ο σχηματισμός yod στο σύνθετο?
Θα μπορούσα να ρωτήσω και γω αν στο σύνθετο οι παρακάτω πλανήτες βρίσκονται στο 5ο οίκο πως χαρακτηρίζετε μια σχέση ποια είναι τα βασικά της στοιχεία ?
Ηλιος , Σελήνη, Ερμής, Αφροδίτη, Κρόνος, Β.δεσμός στον 5ο οικο
λιλιθ στον 12ο
ευχαριστώ για την όποια απάντηση.
Leen, σε ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις σου.
Στη συναστρία μας, ο δικός μου ήλιος κάνει σύνοδο με τον Πλούτωνά του, ενώ παράλληλα και ο δικός μου πλούτωνας κάνει σύνοδο με τον ωροσκόπο του (δεν ξέρω εάν έχει σημασία αυτό). Παράλληλα, ο δικός μου Πλούτωνας τετραγωνίζει τη σελήνη του και τον κρόνο του.
Όταν λες για τις όψεις του Κρόνου, εννοείς στο σύνθετο? Στο σύνθετο, ο Κρόνος σχηματίζει τρίγωνο με Αφροδίτη, Ήλιο, Ερμή και ωροσκόπο, καθώς επίσης και εξάγωνο με τον ¶ρη. Ταυτόχρονα, όμως, σχηματίζει και τετράγωνο με τη Σελήνη και τον Ουρανό. Ειδικά τα 2 τελευταία δεν είναι καλά, έτσι δεν είναι?
Παρα πολύ σημαντικές όψεις αυτές. Φυσικά και είναι μεγάλης σημασίας ο Πλούτωνας σύνοδο Ωροσκόπο! Πολύ έντονη σχέση. Πολύ έντονη ΕΛΞΗ.
Αυτός ο άνθρωπος σου κόβει την ανάσα, έτσι δεν είναι?
Και Ναι εννοώ ο Κρόνος στο Σύνθετο.
Η σχέση σας μοιάζει να είναι Καρμική. Ψάξε και τις όψεις με τους σελινιακούς Δεσμούς καθώς επίσης και την Λίλιθ στη Συναστρία...
Στο φόρουμ του myhoroscope θα βρείς πολλές πληροφορίες σχετικά με την όψη Πλούτωνας - Ήλιος.
Οι αντιδράσεις του απένατί σου πως είναι...?
Οι πιο σημαντικές όψεις με τους σεληνιακούς δεσμούς στη συναστρία μας είναι ότι η σελήνη μου τετραγωνίζει το ΒΔ του (και αντιστρόφως, η δική του σελήνη τετραγωνίζει τον δικό μου ΒΔ), η αφροδίτη μου τετραγωνίζει το ΒΔ του, ο Κρόνος του τετραγωνίζει τον δικό μου ΒΔ και έχουμε και ΒΔ δικός μου σε σύνοδο με τον ωροσκόπο του και ΒΔ δικός του σε σύνοδο με τον Ποσειδώνα μου. Επίσης, η Λίλιθ και η Αφροδίτη του κάνουν αντίθεση με το Βέρτεξ μου.
Αυτός που είναι περισσότερο "αδύναμος" σε αυτή τη σχέση είμαι μάλλον εγώ (είμαι ζυγός, έχω και σεληνούλα στον ιχθύ, οπότε φαντάζεσαι και πόσο συναισθηματική είμαι :cheesy:). Αυτός είναι λίγο πιο ασταθής στις αντιδράσεις του, γεγονός που με ταλαιπωρεί. Ο Κρόνος τετράγωνο σελήνη και ουρανό στο σύνθετο δείχνουν "αρνητική" εξέλιξη?
Για τη σύνοδο Ωροσκόπου - Πλούτωνα γνωρίζω ότι δείχνει μεγάλη έλξη, με το άτομο του Πλούτωνα να έχει τάση συναισθηματικής κυριαρχίας στον άλλον.
http://www.myhoroscope.gr/114-%EF%E9...%F0%EF%F2.html
Για τη σύνοδο Ήλιου - Πλούτωνα να υποθέσουμε ότι θα συμβαίνει το ίδιο σε πολλαπλάσιο βαθμό? (Make love not war...! :love::bigsmile:) A, πες μας και για τον Χείρωνα αν κάνει όψεις με καμμία Αφροδίτη.
Aυτό είναι που φέρνει την αστάθεια κατά κάποιο τρόπο πιστεύω. Τελικά οι φήμες δικαιώνονται. Οι «Πλουτώνιοι» καπελώνουν τους «Ηλικακούς»...
Πιστεύω ότι πίσω από την φαινομενκή του αστάθεια κρύβεται μεγάλη ανασφάλεια για το πως θα σε χειριστεί. Επειδή ακριβώς η έλξη είναι μεγάλη...
Ένας μεγάλος ερωτας μας φέρνει αντιμέτωπους με το Θάνατο του Εγώ μας κι αυτό μας φοβίζει...
Να σου απαντήσω απο προσωπική εμπειρία λοιπόν, που έχουμε και τις 2 όψεις (Ήλιος συνοδο Πλούτωνα και Ωροσκόπος σύνοδο Πλούτωνα), ότι η σύνοδος Ήλιου - Πλούτωνα είναι πολύ ισχυρή! (την βιώνω από την πλευρά του Ήλιου). Αν και φαντάζομαι βέβαια πως θα παίζουν και άλλοι παράγοντες ρόλο...
Στη συναστρία μας δεν έχουμε όψεις χείρωνα - αφροδίτης. Έχουμε Χείρωνα εξάγωνο Αρη, αλλά και ¶ρη τετράγωνο Χείρωνα. Επίσης Χείρωνας τετράγωνο Ήλιο.... Α, έχουμε και Λίλιθ εξάγωνο Χείρωνα (αμφίδρομα)
Εύστοχα όσα αναφέρεις leen, ο πλούτωνάς του "καπελώνει" τον ήλιο μου... Συμπληρωματικά να αναφέρω, ότι όταν ο Πλούτωνας έχει επίγνωση της επιρροής που ασκεί, μπορεί να κάνει και κάποια κατάχρηση αυτής. Θεωρώντας ίσως "δεδομένο" τον ήλιο...
Πολύ θα ήθελα να μπορούσε να μας μιλήσει κάποιος από την Πλουτώνια πλευρά. Αλλά οι Ισχυροί δεν χρειάζονται βοήθεια και σωπαίνουν....:bigsmile:
Μη μασάς... όσο ευάλωτη και να'σαι γιατί θα σε «οδοστρώσει» ο «Πλούτωνας» του.
Θέλω επίσης να σε ρωτήσω αυτός ο άνθρωπος έχει να κάνει κάτι σε σχέση με την εμφάνισή σου...? (Πλούτωνας του - Ωροσκόπος σου) :unsure:
Ο 'Ηλιος μου είναι σε σύνοδο με τον Πλούτωνά του, αλλά ο δικός μου Πλούτωνας είναι σε σύνοδο με τον Ωροσκόπο του. Από τις 2 συνόδους θα έλεγα ότι υπερισχύει η σύνοδος Ήλιου - Πλούτωνα, και συνεπώς ο δικός του Πλούτωνας είναι πιο ισχυρός. Τι εννοείς εάν έχει να κάνει κάτι σε σχέση με την εμφάνισή μου? (Στη σύνοδο Πλούτωνα - ωροσκόπου, μπορώ να σου απαντήσω από την πλευρά του Πλούτωνα! :toung:)
Δείμων έχουμε χωρίσει και επανασυνδεθεί αρκετές φορές... Συνεπώς, πολλά πισωγυρίσματα :cry: Εξού και η ταλαιπωρία...
Και έρχεται το ερώτημα: Σίγουρα και εσύ τον επηρρεάζεις Πλουτώνια. Το καταλαβαίνεις να συμβαίνει εάν εκείνος δεν σου το δείξει? Έτσι σε επηρρεάζει και αυτός χωρίς να το αισθάνεται και δεν πρόκειται να το αντιληφθεί εάν δεν του το εκδηλώσεις.
Αν συνειδητοποιήσετε και ο ένας και ο άλλος τις Πλουτώνειες δυνάμεις θα γίνει ένας σκοτωμός να το πω? :toung:
Χμ ναι εννοώ οριστικό χωρισμό έχει μία μικρή διαφορά από το χωρίζω 5 μέρες και στέλνω μήνυμα να δω πώς είσαι. Ο χωρισμός παγιώνεται μετά την παρέλευση πενταμήνου τουλάχιστον χωρίς επικοινωνία. Πονάει, το ξέρω, εδώ μια δίαιτα δεν βάζεις εύκολα μπροστά.
Το θέμα είναι ότι η δική μου "αδυναμία" έχει εκδηλωθεί και γνωρίζει την επιρροή που μου ασκεί... Για αυτό και είναι πιο "ισχυρός", σε σημείο που να ακυρώνεται ο δικός μου Πλούτωνας... :cry: Αλλά από συγκρούσεις, άλλο τίποτα. Για αυτό πολλές φορές αναρωτιέμαι πού και εάν θα καταλήξει....
Leen, Δεν θα έλεγα ότι έχει αλλάξει κάτι στην εμφάνισή του... Βέβαια, έχει ωροσκόπο Ζυγό, οπότε δίνει προσοχή στην εμφάνισή του. Εγώ από την άλλη είμαι Ζυγός και θα έλεγα ότι εμφανισιακά "δένουμε" και ταιριάζουμε αρκετά...
Δες εδώ>http://www.myhoroscope.gr/114-%EF%E9...%F1%DF%E1.html
Και έχει κι άλλα... Το έχω ψάξει αρκετά:bigsmile:
Μπορείς να πεις οτι είναι και ΕΜΜΟΝΗ...ΑΜΟΙΒΑΙΑ?
Θα σου μείνει αξέχαστος!
Το ότι θα μου μείνει αξέχαστος, το πιστεύω απόλυτα. Από την πρώτη στιγμή. Το ίδιο έχει δηλώσει και εκείνος, αλλά μόνο για τη δική μου πλευρά μπορώ να μιλήσω με βεβαιότητα... Πάντως, στο link που έστειλες, κάπου λέει ότι εάν ο ήλιος είναι στον Ζυγό (όπου είναι σε πτώση), τότε ο Πλούτωνας είναι ακόμα πιο ισχυρός και επιβάλλεται με περισσότερη ευκολία. Έτσι εξηγείται λοιπόν...
Δείμων, έχεις δίκιο, τόσο μακροχρόνιος χωρισμός δεν έχει υπάρξει ποτέ... Απλά αναρωτιέμαι, πού θα καταλήξει, γιατί αυτές οι συγκρούσεις είναι ψυχοφθόρες και φαντάζουν αδιέξοδες.
Α, να αναφέρω και τους οίκους στους οποίους πέφτει ο κάθε Πλούτωνας... Ο δικός μου πλούτωνας πέφτει στον 12ο οίκο του (όπως και ο ήλιος μου), ενώ ο δικός του Πλούτωνας πέφτει στον 8ο οίκο μου!!
Να τονίσω ότι για τον Χείρωνα είπα «πισωτραβήγματα» και όχι «πισωγυρίσματα». Το πρώτο σημαίνει ότι αφού έχει παγιωθεί ένας χωρισμός τα άτομα συνεχίζουν μόνα και δεν μπορούν να ξεπεράσουν ο ένας τον άλλον αλλά δεν μπορούν (δεν θέλουν) ούτε να ξανασμίξουν. Είναι μια άσχημη κατάσταση που επιβάλλεται από τις βαθιές μνήμες που φέρνει μαζί του ο πλανητοειδής όταν «δεθεί» με έναν συναισθηματικό πλανήτη και δεν ικανοποιηθούν οι πληγές του
http://www.myhoroscope.gr/16-%F0%EB%...%F7%DE%F2.html
Το δεύτερο σημαίνει ότι δεν μπορώ καν να χωρίσω με κάποιον γιατί υπάρχει έλξη άσχετα με το τι τραβάω. Αυτό θα μπορούσαμε να το χαρακτηρίσουμε Πλουτώνιο. Κάτι σαν την αμαρτία, δεν σε τραβάει επάνω της με το ζόρι απλά βρίσκεται εκεί και δεν μπορείς να της αντισταθείς.
Και οι δύο καταστάσεις δεσμών μένουν αξέχαστες, με διαφορά ότι η Χειρώνεια αφήνει την αίσθηση του ανολοκλήρωτου, ανεκπλήρωτου, και η Πλουτώνεια του χαμένου γλυκού σκότους.
(ed, η λέξη κλειδί είναι η «αμαρτία» ;))
Δείμων, ενδιαφέρουσα διευκρίνιση... Δεν γνώριζα το πώς μπορεί να λειτουργήσει ο Χείρων σε μια σχέση και δεν κοίταζα τις όψεις που σχηματίζει στη συναστρία, μέχρι τη στιγμή που με ρώτησες... Όταν ο Χείρωνας ενος ατόμου πέφτει στον 7ο οίκο του άλλου έχει κάποια σημασία?
Να επανέλθω λίγο και στο αρχικό ερώτημά μου, σχετικά με τον 12ο οίκο στο σύνθετο χάρτη... Ο ήλιος, ο ερμής και η Αφροδίτη είναι στον 12ο οίκο, αλλά πολύ κοντά στην ακμή του 1ου οίκου... Δηλ. Ο ήλιος είναι στον τοξότη, στις 3 μοίρες και η ακμή του πρώτου είναι επίσης στον Τοξότη στις 5 μοίρες... Μπορούμε να θεωρήσουμε ότι ο ήλιος είναι πιο κοντά στον 1ο οίκο και έτσι να μην είναι ιδιαίτερα έντονα τα χαρακτηριστικά του ήλιου στον 12ο οίκο??
Μερικές ερμηνείες για τις θέσεις του Χείρωνα στον Γεννέθλιο βρίσκονται εδώ
http://www.myhoroscope.gr/16-%F0%EB%...html#post39904
τώρα για τον 7 τι να πω... υποθέτοντας ότι ο οίκος είναι δικός σου. Ότι ο έγγαμος βίος με το συγκεκριμένο πρόσωπο θα κυλήσει δύσκολα ή ότι αυτός ο άνθρωπος σηματοδοτεί ένα μάθημα για το πώς θα πρέπει να είναι ο γάμος σου όταν τον αποφασίσεις? Τι να προσέξεις, τι να αποφύγεις κλπ.
Οι πλανήτες σύμφωνα με ένα σύστημα εξασθενούν στην τελευταία μοίρα των ζωδίων, την αναιρετική. Σύμφωνα με άλλα όσο προχωρούν προς το τέλος τόσο ενδυναμώνονται (μήνυμά μου κάπου στη μέση της συζήτησης και του Μητσάκου στο τέλος).
http://www.myhoroscope.gr/114-%EF%E9...%DF%F4%E7.html
Αφού όμως βρίσκονται φυσικά σε έναν οίκο, πρωταρχικά ερμηνεύονται σύμφωνα με αυτόν
http://www.myhoroscope.gr/85-%E1%F3%...%E9%EA%E1.html
Aπό όσο γνωρίζω εγώ, θα ερμηνεύσεις τη θέση και με τις δυο οικιοθεσίες δηλαδή και στο 12ο και στο 1ο. Όταν οι μοίρες που βρίσκεται ένας πλανήτης (- ισχύει και για το γενέθλιο αυτό- ) είναι σε απόσταση μέχρι και 4 μοιρών από την ακμή του επόμενου οίκου ερμηνεύονται και με τις 2 οικιοθεσίες.
Έχω ακόμα να προσθέσω ότι με την επίδραση του πλούτωνα οι μάχες επιβολής σε ψυχολογικό επίπεδο είναι ημερισίας διάταξης, η ευαισθησία αγγίζει το βαθμό υστερίας και η κάθε πράξη και λέξη αποκτά σημασία «ζωής και θανάτου». Έτσι ένα νεύμα είναι ικανό να σε ανεβάζει σε ύψη χαράς, αλλά η απουσία του σε ρείχνει σε βάραθρα απελπισίας. Σκόρπισιο αρκετά θα έλεγα...:cheesy:
Βασικά, ο δικός μου Χείρωνας πέφτει στον 7ο οίκο του, ενώ στον γενέθλιο χάρτη του, έχει Χείρωνα στον 7ο. Να υποθέσω ότι το μάθημα που αναφέρεις Δείμων, το παίρνει ανεξάρτητα με το πότε και με ποια θα αποφασίσει να παντρευτεί, έτσι? Είναι ένα γενικότερο μάθημα, που δεν αφορά την εν λόγω σχέση?
Όσον αφορά στην οικοθεσία, αυτό που θα ήθελα να μάθω είναι εάν οι "αρνητικές" ιδιότητες ενός ήλιου στον 12ο οίκο στο σύνθετο "μετριάζονται" κάπως από το ότι άπέχει 2 μοίρες από την ακμή του 1ου οίκου, οπότε μπορεί να θεωρηθεί εν μέρει και ως ήλιος στον 1ο οίκο...
Δείμων, κοιτάζοντας στα links που μου έστειλες, βρήκα μια απάντηση της κυρίας Σίμου σε μια συζήτηση, η οποία αναφέρει τα εξής:
"Ένας πλανήτης που βρίσκεται σε απόσταση 2-3 μοιρών από ακμή ενδιάμεσου οίκου ή 4-5 μοιρών από ακμή γωνιακού οίκου, θεωρείται πως ανήκει στον επόμενο οίκο. Αν πάλι είναι αργός ή ανάδρομος, τότε μπορεί να συν-λειτουργεί και στους δύο. "
Αυτό να υποθέσω ότι ισχύει και για το σύνθετο χάρτη? Και μια ακόμα απορία: Ποιοι θεωρούνται ενδιάμεσοι και ποιοι γωνιακοί οίκοι?
Ευχαριστώ πολύ...
Μα ειναι δυνατον ; Υπαρχουν δεκαδες χιλιαδες κοπελες {μονο σ' αυτη τη χωρα} των οποιων ο ηλιος ή ο ωροσκοπος κανει συνοδο με τον Πλουτωνα μου. Αυτο θα πρεπει να σημαινει οτι σωνει και καλα οτι εγω ελκομαι ή ελκω καθε μια απο αυτες ; :blush:
Και καλο θα ηταν να προσεχετε τους χαρακτηρισμους: υπαρχουν τοσα στοιχεια σε εναν συνθετο χαρτη, οχι μονο η συνοδος Πλουτωνα - Ηλιου {που ουτε καν συγκαταλεγεται στις σημαντικοτερες οψεις, απλα ειναι πιασαρικη}. Οποτε τα "ο Πλουτωνιος ετσι και Ηλιακος αλλιως" ειναι λιγο παρακινδυνευμενα.
Ποιες κατα την γνωμη σου ειναι οι σημαντικοτερες οψεις?
Καλησπέρα:bigsmile:
Υποθέτω ότι, στην προκειμένη περίπτωση, αυτό που έχει σημασία δεν είναι πόσοι χιλιάδες άνθρωποι στη χώρα ή τον πλανήτη μοιράζονται τις ίδιες όψεις, αλλά τί ισχύει μεταξύ δύο ενδιαφερομένων στο δικό τους σύνθετο χάρτη, όπως για παράδειγμα στα άτομα που έθεσαν τις ερωτήσεις.
Κατά τ’ άλλα, όσοι απ’ τα μέλη:love: αφιερώνουν χρόνο για να δώσουν απαντήσεις στους λιγότερο έμπειρους (όπως εμένα σα να λέμε:cry:) δε νομίζω ότι τις βγάζουν απ’ το κεφάλι τους. Είτε παραθέτουν links του site είτε μοιράζονται γνώσεις που απέκτησαν έπειτα από αρκετή μελέτη. Συγνώμη για το off topic:wacko::embarrest