Originally Posted by
white diamond
θα σου πω για τη δικη μου περίπτωση που κάπως μοιαζει ..εχω σεληνη αιγόκερω στον 12 οίκο σε συνοδο με ποσειδωνα από τον 11 οίκο.
αυτός ο ποσειδώνας και ο 12 με έχει κάνει κομμάτια!
αν και θεωρείται η ανώτερη έκφραση της αγάπης απο κάποιους, ο ποσειδωνας σε κανει φοβερα ευαισθητο κάτι που είναι σαν μια φωτεινή επιγραφή που βλέπουν οι άλλοι και φυσικά θέλουν να κάνουν χρήση!
είναι όμορφο να είμαστε ευαισθητοι και να αγαπάμε , αλλά πρέπει να μπαίνουν και κάποια όρια ώστε να μην παραβιαζόμαστε καθε τρεις και λίγο!
όσο για το ...αχόρταγο της υπόθεσης...νομίζω ότι ισχύει , και επειδή δεν είναι εύκολο να βρεις εξίσου δοτικά άτομα ταλαιπωρείσαι.Όμως πιστεύω ότι δείχνει πως μέσα σου έχεις και τη δυνατότητα να αγαπηθείς δυνατά και ουσιαστικά , σε βάθος.
αν αφήσουμε λίγο το ότι θέλουμε να σώσουμε όλους τους κατατρεγμένους που έχουν βγει απο ταινία Ξανθόπουλου , θα μπορέσουμε να ικανοποιήσουμε και τις δικές μας ανάγκες.
όσο για τις κρόνιες όψεις(έχω εξαγωνο σεληνης με κρόνο)
πιστευω ότι βάζουν φρένο στο συναίσθημα , και μπαίνει μπροστά η λογική.Είναι ένας δύσκολος δρόμος μέχρι να μάθεις να χειρίζεσαι και να αντέχεις το συναίσθημα ώστε να μην σε μπλοκάρει . Όταν γίνει αυτό θα είναι όλα πιο έυκολα στον συναισθηματικό σου κόσμο και αυτό θα εκφράζεται στις σχέσεις, γιατί γενικά αυτή η καταπίεση των συναισθημάτων οδηγεί σε ένα ηφαίστειο έτοιμο να εκραγεί.καλή τυχη και να χεις όμορφη διαδρομή!
*είναι και λίγο αργά , τα έγραψα μπερδεμένα...ελπίζω να βγάζουν νόημα!:bigsmile: