Originally Posted by
katiakiss
Astrotrella καλημέρα σου. Θα ήθελα να συμπληρώσω ότι μία αντίθεση στον άξονα 2ου\8ου , σαφώς και είναι σχετική με τα οικονομικά , όπως σωστά επεσήμανε η alkmini , αλλά ο άξονας αυτός σχετίζεται και με άλλες σοβαρές πτυχές της ζωής μας, ίσως και πιο σημαντικές. Λαμβάνοντας υπόψη μου τις θέσεις των πλανητών σου, θα πρέπει να είσαι 21 χρονών. Η λογική μου , μου λέει ότι σε αυτή την ηλικία δεν είναι οι οικονομικοί πόροι , η ασφάλεια η κάποιο δάνειο που θα σε απασχολήσουν.
Για να μιλήσουμε σοβαρά, θα πρέπει να έχουμε μπροστά μας τον χάρτη σου, αλλά το μόνο σίγουρο είναι ότι η γενέθλια αντίθεση έχει μια αχαλίνωτη σφοδρότητα και υπόσχεται μια ποικιλία εμπειριών γύρω από τα θέματα που κυβερνά ο άξονας 2ου \8ου . Ο Ουρανός στον 8ο είναι μία θέση που μπορεί να δείχνει ότι έχεις να βιώσεις κάποιες ιδιόμορφες εσωτερικές αποκαλύψεις και μεταστροφές. Κάποιες ασυνήθιστες εμπειρίες. Ο Δίας στον 2ο είναι μια ευνοϊκή θέση, που σε βοηθά να έχεις μια καλή σχέση με τις αξίες, τον υλικό κόσμο και τις απολαύσεις. Ο συνδυασμός της αντίθεσης των δύο πλανητών, μας ειδοποιεί, πιθανόν, για κάποιου είδους υπερβολής ή έστω για κάποια μπλοκαρίσματα στην διαχείριση των θεμάτων του άξονα.
Βάσει της ηλικίας σου, νομίζω πως είναι περισσότερο η στιγμή που θα έρθεις σε πιο στενή επαφή με την παρόρμηση της λιμπιντικής σου ενέργειας και τον κόσμο των εντελώς προσωπικών κατευθύνσεων στον τομέα αυτό. Ο διελαύνον Ουρανός από τον 11ο και Κριό, σχηματίζοντας ταυ-τετραγώνου προς την αντίθεση Δία\Ουρανού σε 2ο\8ο και σε συνδυασμό με τα 21 σου χρόνια, θα έλεγα ότι σηματοδοτούν μια περίοδο καθοριστικών αλλαγών σε σχέση με τον εαυτό σου, τις αξίες σου και τον τρόπο που αντιλαμβάνεσαι τις ανάγκες σου και τον εσώτερο εαυτό σου. Τον τρόπο που όλα αυτά τα προβάλεις ή τα διαχειρίζεσαι στον χώρο που κοινωνικοποιείσαι.