-
Συναστρία: Αρης - Αφροδίτη
Σε μια συναστρία αν έχουμε τον Αρη της γυναίκας σε σύνοδο με την Αφροδίτη του αντρα (στον Σκορπιο) είναι καλό στοιχειο ή μπερδεύει λιγο τα πραγματα? Δεν θα ήταν καλύτερο να είχε ο χαρτης της γυναίκας την Αφροδίτη?
Βεβαια η Αφροδίτη της γυναίκας και ο Αρης του Αντρα βρίσκονται πάλι στο ιδιο ζωδιο (Αιγόκαιρω) αλλα δεν κάνουν όψη μεταξύ τους...:unsure:
Τι λέτε?:bigsmile:
-
Re: Συναστρία: Αρης - Αφροδίτη
Στον χαρτη μιας γυναικας ο αρης δειχνει τον τυπο του αντρα που την ελκει ,ενω η αφροδυτη τον τροπο που αγαπαει.
Για τους αντρες ο αρης ειναι ο τροπος που εκφραζοντε σεξουαλικα ενω η αφροδυτη ο τυπος της ερωμενης που θελουν και οχι της συζηγου η οποια συμβολιζετε με την σεληνη.
Ετσι λοιπον εσυ ψαχνεις εναν αντρα με στοιχεια σκορπιου (και αφου εχει αφροδυτη σε ελκει) και αυτος μια ερωμενη με τα ιδια στοιχεια που τα βρισκει στον αρη σου.
Απο την αλλη ο τροπος που αγαπας ταυτιζετε με τον τροπο που εκφραζετε σεξουαλικα,επομενως θεωρω οτι ολα ειναι μια χαρα σε αυτον τον τομεα τουλαχιστον.
-
-
-
:love::love::love:
:nuts:
:love::love::love:
-
Quote:
Originally Posted by
zania
Diladi??????
Δηλαδή, θεωρητικά και εξετάζοντας μόνο αυτήν την όψη, μπορούμε να πούμε ότι υπάρχει έντονη φυσική έλξη μεταξύ σας, ενίοτε ανταγωνισμός με υπερίσχυση του ¶ρη, κτητικότητα και ζήλιες και από τους δύο. Επειδή ο ¶ρης είναι ο ενεργητικός, θεωρητικά εσύ θα έχεις το πάνω χέρι στα θέματα ¶ρη - Αφροδίτης. Ελπίζω να μην κάνετε φασαρία :toung:
-
καλησπερα..ο αρησ στον αιγοκερω κ στους δυο σε συναστρια ειναι θετικο?
-
Quote:
Originally Posted by
cielo
καλησπερα..ο αρησ στον αιγοκερω κ στους δυο σε συναστρια ειναι θετικο?
Είναι σχετικό :cheesy:
Στον Αιγόκερα είναι σε έξαρση :nuts: Αν είναι και σε σύνοδο, θα πρέπει να βρείτε κοινό μέτωπο να διοχετεύετε τη δυναμική που αναπτύσσεται.
-
¶ρης και αφροδίτη κάπου στο φόρουμ διάβασα ότι βγάζει μεν πάθος στην σχέση αλλά και πολλές εντάσεις .. αν δεν κάνω λάθος ...
φιλικά πάντα !
-
Proswpika, pistevw oti to kleidi se mia sxesi den einai mono to poso tairiazeis alla kai to poso mporeis na anexteis ta meiwnektimata tou allou... kai... afto den eimai sigouri kata poso mporei na fanei se mia synastria..
-
Mπορεί όμως να φανεί η ανεκτικότητα των συντρόφων και συνακόλουθα το κατά πόσο είναι διατεθειμένοι να κάνουν υποχωρήσεις προκειμένου η σχέση να είναι βιώσιμη!
Αγαπητή peponi96, θα σε παρακαλούσα να γράφεις με ελληνικούς χαρακτήρες!
-
Quote:
Originally Posted by
WHITE.HORSE
¶ρης και αφροδίτη κάπου στο φόρουμ διάβασα ότι βγάζει μεν πάθος στην σχέση αλλά και πολλές εντάσεις .. αν δεν κάνω λάθος ...
φιλικά πάντα !
Μπα τελικα τι να σου κανει μια Αρης συνοδος Αφροδιτη και μια Αφροδιτη * Αφροδιτη και οποια αλλη αρμονικη οψη, οταν υπαρχουν Ηλιος τετραγωνο Ηλιος, Ερμης, Αφροδιτη κ Ερμης τετραγωνο ερμης. Πολυ τετραγωνο, πολυ ενταση....:wacko:
-
Quote:
Originally Posted by
zania
Μπα τελικα τι να σου κανει μια Αρης συνοδος Αφροδιτη και μια Αφροδιτη * Αφροδιτη και οποια αλλη αρμονικη οψη, οταν υπαρχουν Ηλιος τετραγωνο Ηλιος, Ερμης, Αφροδιτη κ Ερμης τετραγωνο ερμης. Πολυ τετραγωνο, πολυ ενταση....:wacko:
Μα οι εντασεις και το παθος κραταν μια σχεση!!!αν ειναι ολα αρμονικα.... το ενδιαφερον σιγα σιγα χανεται ...
Επομενως καλο ειναι να αναβουν τα αιματα:laugh:με τετραγωνακια και αντιθεσουλες....:nuts:
-
Quote:
Originally Posted by
zania
Μπα τελικα τι να σου κανει μια Αρης συνοδος Αφροδιτη και μια Αφροδιτη * Αφροδιτη και οποια αλλη αρμονικη οψη, οταν υπαρχουν Ηλιος τετραγωνο Ηλιος, , ....:wacko:
Το τετράγωνο μεταξύ των φώτων σε μια ερωτική συναστρία .. από όσα διάβασα .. δεν είναι απαραίτητα παρεμποδιστικό στην σχέση ίσα ίσα δηλώνει στενή επαφή μεταξύ των ατόμων που εμπλέκοντε και αν βγάζει ένταση είναι στο ίδιο το άτομο εσωτερικά και όχι μεταξύ των δύο.
παραθέτω τη σχετική αναφορά να φαίνετε η προοδός μου ότι μελετώ :love:
" Βασικά οποιαδήποτε ισχυρή όψη ανάμεσα στον Ήλιο τον ένα χάρτη και στη Σελήνη στον άλλο (είτε αυτή η όψη είναι αρμονική είτε όχι) δείχνει την παρουσία ενός ισχυρού δεσμού ανάμεσα στους δυο συντρόφους. Ο Ήλιος σας σε τετράγωνο με τη Σελήνη του, για παράδειγμα, τείνουν να σας φέρνουν κοντά περισσότερο παρά να σας χωρίζουν - κάτι που μπορεί να μην το περιμένετε εάν λάβετε υπόψη σας την «παρεμποδιστική» φύση του τετραγώνου."
-
Ναι ομως δεν εχουμ εΗλιος τετραγωνο Σεληνη, αλλα Ηλιος τετρ. Ηλιος...
-
Quote:
Originally Posted by
zania
..... γιατί φώτα δεν είναι και αυτά ηλιος με ήλιο
.... καλά μου έχουν αλλάξει τα φώτα .. :wacko:
τελικά το κάθε θέμα έχει τόσες συνιστώσες που πραγματικά μομονωμένο ένα στοιχείο δεν λέει και τίποτα ... με την λιγη μου ενασχόληση αυτό κατάλαβα ..
-
Quote:
Originally Posted by
WHITE.HORSE
..... γιατί φώτα δεν είναι και αυτά ηλιος με ήλιο
.... καλά μου έχουν αλλάξει τα φώτα .. :wacko:
τελικά το κάθε θέμα έχει τόσες συνιστώσες που πραγματικά μομονωμένο ένα στοιχείο δεν λέει και τίποτα ... με την λιγη μου ενασχόληση αυτό κατάλαβα ..
Βασικόννννν :bigsmile:
-
Quote:
Originally Posted by
WHITE.HORSE
Το τετράγωνο μεταξύ των φώτων σε μια ερωτική συναστρία .. από όσα διάβασα .. δεν είναι απαραίτητα παρεμποδιστικό στην σχέση ίσα ίσα δηλώνει στενή επαφή μεταξύ των ατόμων που εμπλέκοντε και αν βγάζει ένταση είναι στο ίδιο το άτομο εσωτερικά και όχι μεταξύ των δύο.
παραθέτω τη σχετική αναφορά να φαίνετε η προοδός μου ότι μελετώ :love:
" Βασικά οποιαδήποτε ισχυρή όψη ανάμεσα στον Ήλιο τον ένα χάρτη και στη Σελήνη στον άλλο (είτε αυτή η όψη είναι αρμονική είτε όχι) δείχνει την παρουσία ενός ισχυρού δεσμού ανάμεσα στους δυο συντρόφους. Ο Ήλιος σας σε τετράγωνο με τη Σελήνη του, για παράδειγμα, τείνουν να σας φέρνουν κοντά περισσότερο παρά να σας χωρίζουν - κάτι που μπορεί να μην το περιμένετε εάν λάβετε υπόψη σας την «παρεμποδιστική» φύση του τετραγώνου."
Για αυτο μιλουσα...:bigsmile:
-
η αφροδιτη της γυναικας στο τοξοτη στο 10 κ ο αρης στο κριο στο 1
ενω η αφροδιτη του αντρα κ ο αρης στο παρθενο 5 κ 6 οικο αντιστοιχα
εδω εχουμε αρης του αντρα τετραγωνο με την αφροδιτη της γυναικας
και οι αφροδιτες δημιουργουν επισης τετραγωνο
δεν μου ακουγεται και τοσο καλο....τι θετικο μπορει να βγει??
-
Quote:
Originally Posted by
zania
Καλύτερα έτσι.Γενικά καλό είναι η σελήνη να μη ζορίζεται πολύ με δύσκολες όψεις,ειδικά στη συναστρία.
-
επισης μονο απο τις οψεις του αρη μπορουμε να δουμε αν καποιος εχει το πανω χερι σε μια σχεση?μπορειτε να μου πειτε καποιες ?
-
Συγγνώμη που χρησιμοποιώ το θέμα για προσπική απορία, αλλά πιστεύω οτι ταιριάζει με τον τίτλο και είναι κρίμα να δημιουργούνται 10 διαφορετικά θέματα ....
Τι σημαίνει το τετράγωνο Αφροδίτης - ¶ρη σε μια συναστρία?Συγκεκριμένα μεταξύ Υδροχοο-Αφροδίτης της γυναίκας και Ταυρο-¶ρη του άντρα ? Έχει σημασία οτι η Αφροδίτη είναι στην 29η μοίρα?
-
Quote:
Originally Posted by
tigre
επισης μονο απο τις οψεις του αρη μπορουμε να δουμε αν καποιος εχει το πανω χερι σε μια σχεση?μπορειτε να μου πειτε καποιες ?
Απάντηση σε αυτό που ρωτάς βρίσκεται σε αυτό Αστρολογία για όλους - View Single Post - Συναστρία: Αρης - Αφροδίτη, στα τονισμένα μαύρα :bigsmile:
-
Quote:
Originally Posted by
μπακαλιαράκι
Συγγνώμη που χρησιμοποιώ το θέμα για προσπική απορία, αλλά πιστεύω οτι ταιριάζει με τον τίτλο και είναι κρίμα να δημιουργούνται 10 διαφορετικά θέματα ....
Τι σημαίνει το τετράγωνο Αφροδίτης - ¶ρη σε μια συναστρία?Συγκεκριμένα μεταξύ Υδροχοο-Αφροδίτης της γυναίκας και Ταυρο-¶ρη του άντρα ? Έχει σημασία οτι η Αφροδίτη είναι στην 29η μοίρα?
Το τετράγωνο Αφροδίτης (Υδρ.) - ¶ρη (Ταυρ.) σε μια συναστρία σημαίνει "θα σπάσω κούπες για τα λόγια που 'πες", αν στραβώσει και πάρει σβάρνα ό,τι βρει μπροστά του ο ¶ρης. Και αυτό γιατί υπάρχει μια κρυόκωλη Αφροδίτη που ναι μεν αγαπάει αλλά όχι μόνον αυτόν και όπως θα ήθελε ο βραδύκαυστος αλλά άκρως ερωτικός και εν πολλοίς κτητικός ¶ρης. Αυτή μπορεί χαλαρά να "αγαπάει όλο τον κόσμο", πράγμα που ο ¶ρης εδώ δεν καταλαβαίνει γιατί αυτός "αγαπά τα πράγματά του". Το πάθος σε αυτόν είναι βασικό στοιχείο, ενώ αυτή θα ανοίξει λεξικό για να δει τι σημαίνει αυτή η λέξη. Επιπλέον, αυτός θα πρέπει να έχει τα μάτια του συνέχεια ανοικτά, αφού ο κάθε "φίλος" είναι εν δυνάμει και κάτι παραπάνω από φίλος. Για αυτήν δεν θα έχει σημασία, αλλά για αυτόν θα έχει.
Δεν ξέρω, αλλά μου ήρθε στο μυαλό η κλασική εικόνα ζεύγους σε ερωτική πράξη, στην ιεραποστολική στάση, με τη γυναίκα σε ύπτια θέση, το βλέμμα πάνω δεξιά στο ταβάνι και το δάχτυλο στο στόμα να σκέφτεται οτιδήποτε άλλο εκτός από αυτό που κάνει και τον άντρα από πάνω να χτυπιέται ...ρουθουνίζοντας...
Φυσικά, όπως πάντα λέμε, από μια όψη συμπέρασμα δεν βγάζουμε και πρέπει να κοιτάμε το σύνολο του χάρτη, διαδικασία που είναι πιο σύνθετη όταν πρόκειται για συναστρία κλπ, κλπ, κλπ. :toung:
-
Quote:
Originally Posted by
μπακαλιαράκι
Έχει σημασία οτι η Αφροδίτη είναι στην 29η μοίρα?
Εκτος απο ολα αυτα που ανεφερε ο Μητσακος πολυ σωστα, ο αρης στον ταυρο βρησκετε σε πτωση αφου η κτητικη φυση του ζωδιου δεν αφηνει τον πλανητη να δρασει μεσα απο την αγωνιστικοτηακαι την παρορμηση και η 29 μοιρα του υδροχοου αναιρει την φυση του ζωδιου και δρα σαν να εχει εκπνευση η δυναμικη του.
Οποτε για εμενα το τετραγωνο δεν εκδηλωνετε με την ενταση που θα εκδηλωνοτανε σε αλλα ζωδια ,χωρις να σημαινει οτι δεν υπαρχει.
-
Quote:
Originally Posted by
Λευκή
Καλύτερα έτσι.Γενικά καλό είναι η σελήνη να μη ζορίζεται πολύ με δύσκολες όψεις,ειδικά στη συναστρία.
γιατί το λές αυτό έχεις υποψιν σου κάτι .. εγώ στην συναστρία μου με το άτομο που με ενδιαφέρει ... έχουμε πολλά τετράγωνα ... μεταξύ των φώτων και γενικότερα αν θυμάμαι καλά η σελήνη μου τετραγωνίζει και τον ηλιο του και την σεληνη του εννω ο ήλιος μου τετραγωνίζει την σεληνη του.. :wacko:
-
Quote:
Originally Posted by
WHITE.HORSE
γιατί το λές αυτό έχεις υποψιν σου κάτι .. εγώ στην συναστρία μου με το άτομο που με ενδιαφέρει ... έχουμε πολλά τετράγωνα ... μεταξύ των φώτων και γενικότερα αν θυμάμαι καλά η σελήνη μου τετραγωνίζει και τον ηλιο του και την σεληνη του εννω ο ήλιος μου τετραγωνίζει την σεληνη του.. :wacko:
Εννοείς πάνω από ...5 ας πούμε; :toung:
Πάντως με ...τόσα τετράγωνα θα μπορούσατε να εργάζεστε στην πολεοδομία και να παράγετε έργο:toung:
-
Quote:
Originally Posted by
Μητσάκος
Εννοείς πάνω από ...5 ας πούμε; :toung:
Πάντως με ...τόσα τετράγωνα θα μπορούσατε να εργάζεστε στην πολεοδομία και να παράγετε έργο:toung:
..... α σου έχω κάτι καλύτερο .. !! ετοιμαζόμαστε για βατοπέδι .. με τόσο τετράγωνο .. τι αξία έχουν 5 τετράγωνα ..!!
. δεν μας μελέτησες .. το κατάλαβα ..
-
Quote:
Originally Posted by
WHITE.HORSE
Που σε ενδιαφερει!Δεν εχει γινει ακομα σχεση????Απο απορια να μας πεις πως λειτουργειτε μαζι.
-
Quote:
Originally Posted by
giannas
Που σε ενδιαφερει!Δεν εχει γινει ακομα σχεση????Απο απορια να μας πεις πως λειτουργειτε μαζι.
Είδες πώς λειτουργεί η ρημάδα τελικά :bigsmile:
Με τόσα τετράγωνα, πού να γίνει σχέση :laugh:
-
Quote:
Originally Posted by
Μητσάκος
Μην βγαζεις τον αιγωκερο απο μεσα σου τρομαζει ο κοσμος ,ειδες τι γινετε σε αλλες συζητησεις!!!!!!:offtopic:
-
Χα χ α χα! Εγω νομιζω οτι αυτο ειναι χιουμορ και καλο μαλιστα!!! χα χ αχα! Ξερω ξερω οφ τοπικ! σορυ!
-
Quote:
Originally Posted by
giannas
Μην βγαζεις τον αιγωκερο απο μεσα σου τρομαζει ο κοσμος ,ειδες τι γινετε σε αλλες συζητησεις!!!!!!:offtopic:
Και πού να 'ξερες για τον Πλούτωνά μου στον 5ο :nuts:
(ξέρω, ξέρω, εκτός θέματος)
-
Quote:
Originally Posted by
Μητσάκος
εν πολλοίς κτητικός ¶ρης. πράγμα που ο ¶ρης εδώ δεν καταλαβαίνει γιατί αυτός
"αγαπά τα πράγματά του"
Αυτα που λες δεν εχουν σχεση με τον Αρη στον Ταυρο, παρα με τον Ηλιο, την Σεληνη και τον Ωροσκοπο στο ζωδιο αυτο.
Quote:
Originally Posted by
μπακαλιαράκι
Έχει σημασία οτι η Αφροδίτη είναι στην 29η μοίρα?
Ναι, παιρνει αρκετες ιδιοτητες και απ' το επομενο ζωδιο {οσο διαφορετικο και αν ειναι αυτο}.
-
Ο αρης γιατι τη γλιτωνει δηλαδη???? Δε νομιζω οτι τη γλιτωνει!
Οσο για το οτι η αφροδιτη που βρισκεται στο τελος ενος ζωδιου και γενικα πλανητης παιρνει τα χρωματα του αλλου αν και το υποψιαζομουν και γω τελικα εμαθα οτι δεν ισχυει...Βεβαια δε ξερω αν μεσα στους αστρολογικους χωρους οι αποψεις δυιστανται....Οποτε τι να πω.....Τωρα αν αυτη η μοιρα ειναι αναιρετικη κτλ αυτα δε τα θυμαμαι..ομως καπου μες στο φορυομ υπαρχει κατι σχετικο...ψαξε αν εχεις ορεξη...Κι αν παλι ξερει καποιος καλυτερα ας γραψει...χεχε!
-
Kανείς πλανήτης δεν την γλυτώνει από τις ιδιότητες (τον «χρωματισμό») του συνδυασμού Οίκου - Ζωδίου που φιλοξενείται. Αυτό άλλωστε είναι και η συνδυαστική πεμπτουσία της Αστρολογίας. Μετά έρχονται οι όψεις, μετά οι αναδρομές....
Η 29° ή αλλοιώς Αναιρετική είναι μία από τις κρίσιμες περιοχές των Ζωδιακών περιοχών - όπως και η 0°. Πράγματι εκεί οι πλανήτες βρισκόμενοι στο μεταίχμιο δύο επιρροών εκδηλώνονται νευρικά και περίεργα. Πολλοί μελετητές θεωρούν ότι στο σημείο αυτό το Ζώδιο που περιέχει έναν πλανήτη βρίσκεται σε πλήρη εξασθένηση, άλλοι πιστεύουν ότι έχει φτάσει σε πλήρη ανάπτυξη (ωριμότητα, ενδυνάμωση) μετά ολόκληρη την πορεία μέσα σε αυτό. Όπως και να έχει, η εν λόγω Αφροδίτη χρωματίζεται σημαντικά και από τον Ιχθύ.
Για παραπάνω μελέτη και συζήτηση:
Η 29η μοίρα
Η Μηδενική μοίρα
Η Αφροδίτη στην τελευταία μοίρα ενός Ζωδίου
-
Ευχαριστώ πάρα πολύ για τις πληροφορίες!!!
Θα το ψάξω και μόνη μου πάντως... μου δώσατε αρκετό υλικό παιδιά!
Μητσάκο...έχεις μια απίστευτη γλαφυρότητα στο να περιγράφεις τις όψεις!!!
Όσο για ητν 29η μοίρα...πιστεύω πως πράγματι στην περίπτωση μου συνδυάζει τα χαρακτηριστικά και των 2 ζωδίων. Απλά εύχομαι η ενδεχόμενη σύγκορουση που περιγράφεται από το Μητσάκο να αποφευχθεί γιατί έχω και εγώ ¶ρη στον Ταύρο :)
-
Quote:
Originally Posted by
Μητσάκος
... καλημέρα .. το πρόγραμμα στην πρώτη σελίδα .. εκεί που λέει ερωτική συναστρία .. έβαλα τα στοιχεία μας .. και ναι βγάζει πολλά τετράγωνα .. δεν είμαι ειδική να το ερμηνεύσω όλο αυτό .. αλλά μετά από 6 χρόνια κοινής συμβίωσης δεν έχει και νόημα .. πολύ δυνατή επικοινώνία και όλα τα υπόλοιπα που υπάρχουν σε μία σχέση ..
όσον αφορά αυτό που με ρωτήσατε ..
-
Quote:
Originally Posted by
WHITE.HORSE
... καλημέρα .. το πρόγραμμα στην πρώτη σελίδα .. εκεί που λέει ερωτική συναστρία .. έβαλα τα στοιχεία μας .. και ναι βγάζει πολλά τετράγωνα .. δεν είμαι ειδική να το ερμηνεύσω όλο αυτό .. αλλά μετά από 6 χρόνια κοινής συμβίωσης δεν έχει και νόημα .. πολύ δυνατή επικοινώνία και όλα τα υπόλοιπα που υπάρχουν σε μία σχέση ..
όσον αφορά αυτό που με ρωτήσατε ..
Εμένα με παρέσυρε η giannas και αυτή φταίει που νόμιζα ότι δεν έχετε σχέση :nuts:
-
Quote:
Originally Posted by
Njordin
Αυτα που λες δεν εχουν σχεση με τον Αρη στον Ταυρο, παρα με τον Ηλιο, την Σεληνη και τον Ωροσκοπο στο ζωδιο αυτο.
Εδώ εμένα όμως μου λέει αυτά που λέω http://www.myhoroscope.gr/?page=planets :bigsmile:
Και επειδή είμαι ψιλοχοντροφατάλ :toung: για τις αναιρετικές προτιμώ την ερμηνεία του Παΐζη που λέει:
"Αναιρετική μοίρα ονομάζεται η 29η κάθε ζωδίου. Λέγεται έτσι γιατί αναιρεί το υπάρχων ζώδιο και προετοιμάζεται το επόμενο. Λέγεται επίσης αναιρετική γιατί αναιρέτης στην αρχαία αστρολογία είναι ο πλανήτης που αφαιρεί τη ζωή και βέβαια η τελευταία αυτή μοίρα δείχνει ολοκλήρωση εν παρακμή ( :scared: )
Σε καρμικό επίπεδο σημαίνει ότι κάποια ψυχή με πλανήτη σε αναιρετική μοίρα έχει εξαντλήσει στο καρμικό ταξίδι όλη τη δυναμική του πλανήτη στο συγκεκριμένο ζώδιο. Όσο πιο πολλές αναιρετικές μοίρες έχει ένα ωροσκόπιο, τόσο πιο πολλές εμπειρίες έχει αποκτήσει η ψυχή...
Στην πολιτική αστρολογία, διαδοχικές Νέες Σελήνες σε αναιρετικές μοίρες δείχνουν τέλος καταστάσεων, ολοκλήρωση εν παρακμή..."