-
Απορία καρμικού τύπου
Καλημέρα σε όλους τους εραστές της Αστρολογίας:love:
Θα ήθελα να ρωτήσω το εξής:Παραθέτω κάποιες όψεις συναστρίας που κατά τη γνώμη μου δείχνουν κάποια καρμική σύνδεση μεταξύ των 2 ατόμων..
Β. Δεσμός Σύνοδος Σελήνη 2.52
Β. Δεσμός Εξάγωνο Αφροδίτη 5.76
Β. Δεσμός Σύνοδος Αρης 2.21
Β. Δεσμός Σύνοδος Ποσειδώνας 2.13
Β. Δεσμός Εξάγωνο Πλούτωνας 3.69
Β. Δεσμός Χιαστί Χείρων 3.33
Β. Δεσμός Εξάγωνο Κλήρος Τύχης 3.11
Β. Δεσμός Εξάγωνο Λίλιθ 5.40
Β. Δεσμός Τρίγωνο Β. Δεσμός 4.08
Βέρτεξ Σύνοδος Σελήνη 0.85
Βέρτεξ Εξάγωνο Αφροδίτη 4.08
Βέρτεξ Σύνοδος Αρης 3.88
Βέρτεξ Σύνοδος Ποσειδώνας 3.80
Βέρτεξ Εξάγωνο Πλούτωνας 5.36
Βέρτεξ Χιαστί Χείρων 1.66
Βέρτεξ Εξάγωνο Κλήρος Τύχης 4.78
Βέρτεξ Τρίγωνο Β. Δεσμός 2.40
...όπου ο Β.Δ είναι στον 5ο οίκο σε εμπεριεχόμενο ζώδιο σε σύνοδο με το vertex.Σύμφωνα με όσα έχω διαβάσει,το άτομο με το Β.Δ,θα επωφεληθεί απο τη σχέση αυτή γιατί το 2ο άτομο θα το βοηθήσει να εξελιχθεί.Για να γίνει αυτό θα πρέπει να υπάρχει οπωσδήποτε κάποιου είδους σχέση μεταξύ των δυο?Κι αν ναι,θα πρέπει να εκπληρωθεί σ αυτήν την ενσάρκωση?
Ευχαριστώ κι ελπίζω να έγινα κατανοητή:)
-
Re: Απορία καρμικού τύπου
Αναμφισβήτητα πρόκειται για καρμική σχέση :nuts:
-
Quote:
Originally Posted by
Μητσάκος
Αναμφισβήτητα πρόκειται για καρμική σχέση :nuts:
Σκέψου μόνο πως δεν έβαλα κι όλες τις όψεις:cry:
-
Αγαπητη Κωνσταντινα(πως και μας θυμηθηκες?:nuts:)
η σχεση των 2 ατομων που μας παρεθεσες...ΜΟΝΟ καρμικη μπορει να ειναι..:toung:
-
Quote:
Originally Posted by
xry45
Αγαπητη Κωνσταντινα(πως και μας θυμηθηκες?:nuts:)
η σχεση των 2 ατομων που μας παρεθεσες...ΜΟΝΟ καρμικη μπορει να ειναι..:toung:
Μην ξεχνάς πως όλα αυτά γίνονται στο ζώδιο του Τοξότη,που σημαίνει πως με..αρκετούς εκπροσώπους του ζωδίου,έχω καρμικά θέματα,φίλη χρύσπα:σφύριγμα
-
Μπορει επισης να ειναι καρμικο οτι σου απαντησαν Τοξοτες ........:laugh:
Χιουμορακι κανω ... :cheesy:
-
Quote:
Originally Posted by
konstantina318
Μην ξεχνάς πως όλα αυτά γίνονται στο ζώδιο του Τοξότη,που σημαίνει πως με..αρκετούς εκπροσώπους του ζωδίου,έχω καρμικά θέματα,φίλη χρύσπα:σφύριγμα
Που ειπαμε οτι εχεις τον Β.Δεσμο σου?:nuts:
-
-
Quote:
Originally Posted by
konstantina318
Καλημέρα σε όλους τους εραστές της Αστρολογίας:love:
Θα ήθελα να ρωτήσω το εξής:Παραθέτω κάποιες όψεις συναστρίας που κατά τη γνώμη μου δείχνουν κάποια καρμική σύνδεση μεταξύ των 2 ατόμων..
Χωρίς ίχνος διάθεσης για καυγά, απλώς με ειλικρινή απορία, μπορείς σε παρακαλώ να μου εξηγήσεις το "κατά τη γνώμη σου"; Πώς ακριβώς ελέγχεις ότι όντως μια σχέση είναι "καρμική" ή όχι; Αυτό δεν αφορά μόνο εσένα, απλώς συλλέγω απαντήσεις από τους υποστηρικτές του Κάρμα.
-
Quote:
Originally Posted by
gargoyle
Χωρίς ίχνος διάθεσης για καυγά, απλώς με ειλικρινή απορία, μπορείς σε παρακαλώ να μου εξηγήσεις το "κατά τη γνώμη σου"; Πώς ακριβώς ελέγχεις ότι όντως μια σχέση είναι "καρμική" ή όχι; Αυτό δεν αφορά μόνο εσένα, απλώς συλλέγω απαντήσεις από τους υποστηρικτές του Κάρμα.
Νομίζω πως ξέρεις τα σημεία ενός χάρτη που δείχνουν καρμική σύνδεση μεταξύ 2 ατόμων..Όπως και όλοι σ αυτό το site..Τώρα το "κατά τη γνώμη μου",θα πεί κατά τη δική μου άποψη ή κατά τη δική μου προσωπική εμπειρία.(κυρίως αυτήν)
Απ ότι έχω καταλάβει δεν είσαι κ πολύ ..θερμός υποστηρικτής της Καρμικής Αστρολογίας..Και καλά κάνεις,δεν αντιλέγω:love:
¶φησε όμως και τους υπόλοιπους που ενδιαφέρονται να το ψάξουν λίγο παραπάνω!Κάντο για μένα:weird::unsure::bigsmile:
-
Σαφως και υπαρχουν υποστηρικτες του καρμα...και μη υποστηρικτες...
Απολυτα φυσιολογικο αλλωστε...
Εδω ομως δεν μας ζητηθηκε να εξετασουμε αυτο...
Εγω ψαχνω γιατι μ ενδιαφερει το καρμα γενικοτερα...:love:
-
εγώ έχω να πω οτι καρμικό δεν είναι μόνο τα ερωτικά
γιατί κολάμε μόνο σε αυτά
σε μια κουβέντα με αστολόγο,δεν ξέρω αν θέλει να πω τ'ονομά της,μου είπε για τον άντρα μου-αφού με ρώτησε αν πιστεύω σε κάρμα-πάνω στη κουβέντα ότι του θυμίζω κάποιο πολύ δικό του άτομο,αγαπημένο,μπορεί να ήμουν οπιοδήποτε και όχι γυναόκα του σε κάποια άλλη ζωη
-
Σίγουρα πρόκειται για καρμική σχέση, όχι τόσο λόγω όψεων με τους εξωτερικούς πλανήτες που λογικά θα έχεις και με άλλα άτομα της ίδιας γενιάς, αλλά πιο πολυ για τις όψεις των εσωτερικών πλανητώνκαι ιδίως του Βέρτεξ με αυτούς!!!
Π.χ: Βέρτεξ σε σύνοδο με Σελήνη :blink::nuts:
και Β. Δεσμό σε σύνοδο με Σελήνη :blink::nuts:
(πραγματικά σπάνιο να έχεις και τις δυο όψεις σε μια συναστρία!!!)
-
Μια και μιλάμε για ...κάρματα, απλώς να πω και εγώ τη γνώμη μου:
Δεν ξέρω αν υπάρχει κάρμα ή όχι, δεν είμαι κάποιος από αυτούς που θα υποδείξουν μια από τις δύο ενδεχόμενες καταστάσεις. Ή υπάρχει ή δεν υπάρχει. Για να βεβαιωθούμε, μόνον ένας τρόπος υπάρχει και τον ξέρουμε όλοι μας. Με το να εμπλεκόμαστε σε συζητήσεις για το αν υπάρχει ή όχι το μόνο που κάνουμε είναι να εμφανιζόμαστε σαν "απόστολοι" της μιας ή της άλλης άποψης.
Δεν αμφισβητώ την ανάγκη ύπαρξης διαλόγου μέσα από τον οποίο όσοι δεν ξέρουμε πρόκειται να μάθουμε, αλλά όταν αυτός αποβαίνει στείρος και δεν δίνει κάτι καινούργιο είναι και περιττό να γίνεται (για εμένα τουλάχιστον). Φυσικά εγώ είμαι της άποψης ότι όπως και να έχει, στείρος θα αποβεί, καθώς πρόκειται για θέμα πίστης, όπου, όπως είναι φυσικό, καμία κουβέντα δεν οδηγεί πουθενά. Η πίστη σε οτιδήποτε δεν χρειάζεται απόδειξη. Υπάρχουν άτομα που πιστεύουν ότι η Γη είναι επίπεδη :wacko:, τι να κάνεις και τι να τους πεις. Και δεν μιλάμε για κάποιους πρωτόγονους, μιλάμε για κατοίκους των ΗΠΑ :nuts:
Εν πάση περιπτώσει, όλη η εισαγωγή έγινε για να πω και το εξής: αν κάποιος/α πιστεύει ότι το κάρμα υπάρχει, τότε ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΕΠΑΦΗ ΤΟΥ, ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΣΧΕΣΗ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΡΜΙΚΗ. ΔΕΝ ΠΑΙΖΕΙ ΤΟ ΚΑΡΜΑ ΜΟΝΟ ΜΕ ΤΟΥΣ ΓΚΟΜΕΝΟΥΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΓΚΟΜΕΝΕΣ! ΞΕΚΟΛΛΗΣΤΕ ΠΙΑ :w00t:
Αν υπάρχει κάρμα, καρμική είναι και η σχέση με τους γονείς μας, και με τον δάσκαλό μας, και με τον περιπτερά μας και με τον φούρναρή μας, καρμική είναι και η πηδηματική σχέση μιας βραδιάς μετά από ψωνιστήρι σε ένα κωλ@μπαρο, καρμική σχέση είναι και το χάδι σε ένα αδέσποτο, καρμικό είναι και το θρόισμα των φύλλων, καρμική κατάσταση είναι και ο πόλεμος.
φιλάκια σε όλους
Make Love Not War
Perfect
(καρμικά είναι και αυτά)
-
Αν δεν απατώμαι, τα καρμικά μας χρέη αλλά και οφέλη μπορούν κατα κάποιο τρόπο να ανιχνευθούν από την ακμή του 12ου οίκου και τις οψεις με Κρόνο.
Δεν παιρνω και όρκο γιατί δεν έχω ασχοληθεί ιδιατερως.
Πιστευω όμως πως η θεση των Δεσμων, περισσότερο χρωματίζει μερος των γενεων, παρά προσωπικά βιώματα.
Θα εχετε σίγουρα παρατηρήσει πως οι ετήσιες σεληνιακές-ηλιακές εκλείψεις λαμβάνουν χωρα στα ζώδια των Δεσμων της Σελήνης.
-
Όποιος πιστεύει,πιστεύει όμως.Και εννοείται πως το κάρμα δεν αφορά μόνο ερωτικές σχέσεις αλλά κ οικογενειακές,φιλικές,επαγ γελματικές..Αφορά ακόμα και κάποιον άγνωστο ταξιτζή ξέρω γω,που σου είπε μια κουβέντα κ σε ξεμπλόκαρε..Θα προτιμούσα μια γνώμη γι αυτό που ρώτησα όμως..Αν δεν υπάρχει ας μην λέμε τίποτα καλύτερα:bigsmile:Φιλικά πάντα
-
Quote:
Originally Posted by
konstantina318
Όποιος πιστεύει,πιστεύει όμως.Και εννοείται πως το κάρμα δεν αφορά μόνο ερωτικές σχέσεις αλλά κ οικογενειακές,φιλικές,επαγ γελματικές..Αφορά ακόμα και κάποιον άγνωστο ταξιτζή ξέρω γω,που σου είπε μια κουβέντα κ σε ξεμπλόκαρε..Θα προτιμούσα μια γνώμη γι αυτό που ρώτησα όμως..Αν δεν υπάρχει ας μην λέμε τίποτα καλύτερα:bigsmile:Φιλικά πάντα
Η αναφορά μου δεν εμπεριείχε κάτι προσωπικό, απεναντίας.
Εξίσου φιλικά :love::love: :bigsmile:
-
Quote:
Originally Posted by
Μητσάκος
Δεν ξέρω αν υπάρχει κάρμα ή όχι, δεν είμαι κάποιος από αυτούς που θα υποδείξουν μια από τις δύο ενδεχόμενες καταστάσεις. Ή υπάρχει ή δεν υπάρχει. Για να βεβαιωθούμε, μόνον ένας τρόπος υπάρχει και τον ξέρουμε όλοι μας. Με το να εμπλεκόμαστε σε συζητήσεις για το αν υπάρχει ή όχι το μόνο που κάνουμε είναι να εμφανιζόμαστε σαν "απόστολοι" της μιας ή της άλλης άποψης.
Δεν αμφισβητώ την ανάγκη ύπαρξης διαλόγου μέσα από τον οποίο όσοι δεν ξέρουμε πρόκειται να μάθουμε, αλλά όταν αυτός αποβαίνει στείρος και δεν δίνει κάτι καινούργιο είναι και περιττό να γίνεται (για εμένα τουλάχιστον). Φυσικά εγώ είμαι της άποψης ότι όπως και να έχει, στείρος θα αποβεί, καθώς πρόκειται για θέμα πίστης, όπου, όπως είναι φυσικό, καμία κουβέντα δεν οδηγεί πουθενά. Η πίστη σε οτιδήποτε δεν χρειάζεται απόδειξη. Υπάρχουν άτομα που πιστεύουν ότι η Γη είναι επίπεδη :wacko:, τι να κάνεις και τι να τους πεις. Και δεν μιλάμε για κάποιους πρωτόγονους, μιλάμε για κατοίκους των ΗΠΑ :nuts:
Εν πάση περιπτώσει, όλη η εισαγωγή έγινε για να πω και το εξής: αν κάποιος/α πιστεύει ότι το κάρμα υπάρχει, τότε ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΕΠΑΦΗ ΤΟΥ, ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΣΧΕΣΗ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΡΜΙΚΗ. ΔΕΝ ΠΑΙΖΕΙ ΤΟ ΚΑΡΜΑ ΜΟΝΟ ΜΕ ΤΟΥΣ ΓΚΟΜΕΝΟΥΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΓΚΟΜΕΝΕΣ! ΞΕΚΟΛΛΗΣΤΕ ΠΙΑ :w00t:
Αν υπάρχει κάρμα, καρμική είναι και η σχέση με τους γονείς μας, και με τον δάσκαλό μας, και με τον περιπτερά μας και με τον φούρναρή μας, καρμική είναι και η πηδηματική σχέση μιας βραδιάς μετά από ψωνιστήρι σε ένα κωλ@μπαρο, καρμική σχέση είναι και το χάδι σε ένα αδέσποτο, καρμικό είναι και το θρόισμα των φύλλων, καρμική κατάσταση είναι και ο πόλεμος.
φιλάκια σε όλους
Make Love Not War
Perfect
(καρμικά είναι και αυτά)
Για να καταλάβω κάρμα είναι ένα ''πεπρωμένο'' που δεν γίνεται να αποφύγεις γιατί είναι εκρεμμότητα από άλλη ζωή σου και οφείλεις να συναλλαγείς με αυτό για να ''κλείσεις'' ότι εκρεμμότητα υπάρχει με αποτέλεσμα να γίνεις πιο ''ολοκληρωμένη'' προσωπικότητα???
-
Quote:
Originally Posted by
flame
Για να καταλάβω κάρμα είναι ένα ''πεπρωμένο'' που δεν γίνεται να αποφύγεις γιατί είναι εκρεμμότητα από άλλη ζωή σου και οφείλεις να συναλλαγείς με αυτό για να ''κλείσεις'' ότι εκρεμμότητα υπάρχει με αποτέλεσμα να γίνεις πιο ''ολοκληρωμένη'' προσωπικότητα???
Χοντρά χοντρά, όχι, δεν πρόκειται ακριβώς για εκκρεμότητες από άλλη ζωή.
Εξίσου χοντρά χοντρά, για να καταλάβουμε το τι είναι το κάρμα, θα μπορούσαμε να το πούμε "ανταποδοτική δικαιοσύνη", ή να κατανοήσουμε ότι κάθε αποτέλεσμα έχει από πίσω του μια αιτία ή, πιο απλά, να πούμε ότι "όπως έστρωσες, έτσι και θα κοιμηθείς". Και κάτω από αυτή τη λογική, δεν υπάρχει μοίρα, αλλά ανευθυνότητα ή υπευθυνότητα :bigsmile:
Αν δεχθούμε ότι η ψυχή κάνει βόλτες από σώμα σε σώμα, ο τρόπος που λειτούργησε κατά την προηγούμενη ενσάρκωση σηματοδοτεί και καθορίζει ως έναν βαθμό τον τρόπο και το πλαίσιο όπου θα κινηθεί στην επόμενη. Έτσι, αν είμαι καλός άνθρωπας σε αυτή τη ζωή, η επόμενη ζωή μου θα εμφορείται από θετική ενέργεια και θα περνάω καλύτερα. Αν όχι, τότε θα πρέπει να αντιμετωπίσω τις παρενέργειες που δημιούργησαν οι κακές μου πράξεις. Κάθε τι που κάνω εντάσσεται σε αυτήν τη διαδικασία και παράγει αντίστοιχα αποτελέσματα. Μέχρι να το καταλάβω αυτό και να είμαι συνέχεια καλός και να αποκτήσω τη σοφία που πρέπει και κάποια άλλα χαρακτηριστικά που θα με βοηθήσουν να κατακτήσω τον "τελικό" μου στόχο, θα τραβιέμαι σε αυτή τη διαδικασία.
Είπαμε, χοντρά χοντρά τα λέω τώρα.
Από όσο γνωρίζω, στη βιβλιοθήκη του myhoroscope υπάρχει προς ανάρτηση ένα πολύ καλό άρθρο για τη μετενσάρκωση, απαλλαγμένο από υποκειμενικά στοιχεία, το οποίο παρουσιάζει σε γενικές-δημοσιογραφικές γραμμές όλη αυτή την ιστορία με τη μετενσάρκωση, η οποία αποτελεί και βασικό συστατικό της θεωρίας του κάρμα. Αν ευαρεστηθούν οι διαχειριστές και το ανεβάσουν εκτιμώ ότι θα βοηθούσε γενικότερα.
-
Quote:
Originally Posted by
konstantina318
Νομίζω πως ξέρεις τα σημεία ενός χάρτη που δείχνουν καρμική σύνδεση μεταξύ 2 ατόμων..Όπως και όλοι σ αυτό το site..Τώρα το "κατά τη γνώμη μου",θα πεί κατά τη δική μου άποψη ή κατά τη δική μου προσωπική εμπειρία.(κυρίως αυτήν)
Απ ότι έχω καταλάβει δεν είσαι κ πολύ ..θερμός υποστηρικτής της Καρμικής Αστρολογίας..Και καλά κάνεις,δεν αντιλέγω:love:
¶φησε όμως και τους υπόλοιπους που ενδιαφέρονται να το ψάξουν λίγο παραπάνω!Κάντο για μένα:weird::unsure::bigsmile:
Επειδή ακριβώς ξέρω τα σημεία ενός χάρτη που υποτίθεται πως δείχνουν καρμική σχέση, κι επειδή όπως λες, το ψάχνεις, εφόσον το ψάχνεις σε ρωτάω με ποιό τρόπο το ελέγχεις. Οποιοσδήποτε θεωρεί πως το ψάχνει παραπάνω, εφόσον θεωρείτε πως όποιος δεν πιστεύει το ψάχνει λιγότερο κάποιον που δεν πιστεύει - ας μου πει πως τσεκάρει πως όντως έχει καρμική σχέση με κάποιον άλλο. Αυτό το κομμάτι του "ψαξίματος" με ενδιαφέρει.
Δεν καταλαβαίνω γιατί θεωρείς ότι ρωτώντας σε κάτι τέτοιο εμποδίζω το "ψάξιμο" το δικό σου ή των άλλων....:weird:
-
Quote:
Originally Posted by
Μητσάκος
φιλάκια σε όλους
Make Love Not War
Perfect
(καρμικά είναι και αυτά)
Ενδιαφέρον. Μια επισήμανση μόνο: ¶λλη η συζήτηση για το αν υπάρχει το Κάρμα, κι άλλη με ποιο τρόπο υποτίθεται πως το ανιχνεύεις.
Εάν δεχτεί κανείς εξ ορισμού πως δεν υπάρχει απόδειξη (θεμιτό, εφόσον μιλάμε για πίστη) , τότε όλοι οι "υπολογιστικοί" τρόποι προσέγγισης τύπου Βόρειος Δεσμός, Βέρτεξ και λοιπά πάνε περίπατο. Ας βγούνε από την Αστρολογία, να παραμείνουν μόνο κομμάτι του Εσωτερισμού και να ησυχάσουμε.
Για να μην παρεξηγούμαστε λοιπόν, κι επειδή προσωπικά (το επαναλαμβάνω) δεν ρώτησα ούτε για να πείσω κανέναν ότι δεν υπάρχει το Κάρμα ούτε κάτι παρόμοιο, στο θεματάκι τέθηκε ζήτημα αστρολογικών επιρροών και όχι απλά θέμα πίστης. Δεν είναι θέμα πίστης να ελέγξεις π.χ. την επιρροή της συνόδου ¶ρη - Κρόνου σε ένα ωροσκόπιο. Εφόσον οι "όψεις" σχετικές με χρέη προηγούμενων ζωών αντιμετωπίζονται ως ένα και το αυτό με τις υπόλοιπες, τότε είναι λογικό να επαληθεύονται με τον ίδιο τρόπο.
Γιατί το ένα να επαληθεύεται στατιστικά και το άλλο "όσοι πιστοί προσέλθετε";
-
Quote:
Originally Posted by
gargoyle
Επειδή ακριβώς ξέρω τα σημεία ενός χάρτη που υποτίθεται πως δείχνουν καρμική σχέση, κι επειδή όπως λες, το ψάχνεις, εφόσον το ψάχνεις σε ρωτάω με ποιό τρόπο το ελέγχεις. Οποιοσδήποτε θεωρεί πως το ψάχνει παραπάνω, εφόσον θεωρείτε πως όποιος δεν πιστεύει το ψάχνει λιγότερο κάποιον που δεν πιστεύει - ας μου πει πως τσεκάρει πως όντως έχει καρμική σχέση με κάποιον άλλο. Αυτό το κομμάτι του "ψαξίματος" με ενδιαφέρει.
Δεν καταλαβαίνω γιατί θεωρείς ότι ρωτώντας σε κάτι τέτοιο εμποδίζω το "ψάξιμο" το δικό σου ή των άλλων....:weird:
Για να σου απαντήσω αυτό που με ρωτάς θα πρέπει να μπω σε προσωπικά δεδομένα και αυτό θα γινόταν μόνο αν ήσουν φίλη μου.Δεν υπάρχουν κανόνες για να τσεκάρει κάποιος αν έχει μια καρμική σχέση,οι μόνες"χειροπιαστές" ενδείξεις είναι ίσως οι όψεις των Δεσμών,του βερτεξ κ.τ.λ. κ.τ.λ. κ.τ.λ.....Αλλά αυτές δεν "κάνουν"σε όλους και..λογικό!
Για να "τσεκάρεις" μια καρμική σχέση πρέπει πρώτα να την νιώσεις και να τη βιώσεις .Και κυρίως να προδιαθέτει ο χάρτης σου σε κάτι τέτοιο.
-
Quote:
Originally Posted by
konstantina318
Για να σου απαντήσω αυτό που με ρωτάς θα πρέπει να μπω σε προσωπικά δεδομένα και αυτό θα γινόταν μόνο αν ήσουν φίλη μου.Δεν υπάρχουν κανόνες για να τσεκάρει κάποιος αν έχει μια καρμική σχέση,οι μόνες"χειροπιαστές" ενδείξεις είναι ίσως οι όψεις των Δεσμών,του βερτεξ κ.τ.λ. κ.τ.λ. κ.τ.λ.....Αλλά αυτές δεν "κάνουν"σε όλους και..λογικό!
Για να "τσεκάρεις" μια καρμική σχέση πρέπει πρώτα να την νιώσεις και να τη βιώσεις .Και κυρίως να προδιαθέτει ο χάρτης σου σε κάτι τέτοιο.
Όχι, δεν είναι καθόλου λογικό να κάνουν ή να μην κάνουν οι όψεις σε όλους, ειδικά εφόσον μιλάμε για κάτι τόσο βαρύγδουπο. Οι όψεις ή είναι για όλους ή δεν είναι. Αλλιώς ο καθένας βγαίνει και λέει ότι τον συμφέρει, οποτε δεν μιλάμε ούτε για αστρολογία, ούτε για τίποτε. Αναφέρεται ο καθένας σε αυτό που αισθάνεται και τέρμα.
Και στη βάση αυτή εξίσου ο καθένας έχει δικαίωμα να θεωρεί μοναδική τη σχέση του ή την κατάστασή του. Και η αλήθεια είναι πως ο περισσότερος κόσμος το κάνει, είτε "προδιαθέτει" ο χάρτης του είτε όχι.
Κρατάω μόνο το ότι δεν υπάρχουν κανόνες ελέγχου. Κι αυτό μου αρκεί.
Καλή σου μέρα και να είσαι καλά.
-
Quote:
Originally Posted by
gargoyle
Ενδιαφέρον. Μια επισήμανση μόνο: ¶λλη η συζήτηση για το αν υπάρχει το Κάρμα, κι άλλη με ποιο τρόπο υποτίθεται πως το ανιχνεύεις.
Συμφωνώ.
Quote:
Εάν δεχτεί κανείς εξ ορισμού πως δεν υπάρχει απόδειξη (θεμιτό, εφόσον μιλάμε για πίστη) , τότε όλοι οι "υπολογιστικοί" τρόποι προσέγγισης τύπου Βόρειος Δεσμός, Βέρτεξ και λοιπά πάνε περίπατο. Ας βγούνε από την Αστρολογία, να παραμείνουν μόνο κομμάτι του Εσωτερισμού και να ησυχάσουμε.
Το ότι δεν υπάρχει χρεία αποδείξεων επειδή αφορά θέματα πίστης δεν αναιρεί την προσπάθεια αναζήτησής τους. Υπάρχουν γκάγκα πιστοί, δογματικοί, υπάρχουν και αυτοί που αναζητούν. "Πίστευε και μη ερεύνα", "Πίστευε και μη, ερεύνα". Όσον αφορά δε τη σύνδεση του Εσωτερισμού με την Αστρολογία, δεν βρίσκω κάτι κακό, στο βαθμό που δεν συνιστά αυτή η διασύνδεση κατάσταση που οδηγεί σε αποκλεισμούς άλλων απόψεων ή αποδοχών γενικότερα. Απεναντίας, βρίσκω πολύ θετική την ύπαρξη πολλών "σχολών", παρά το γεγονός της "Βαβέλ" που δημιουργείται και σε πολλούς προκαλεί σύγχυση. Από την σύγχυση και την μονομέρεια, προτιμώ τη σύγχυση.
Quote:
Για να μην παρεξηγούμαστε λοιπόν, κι επειδή προσωπικά (το επαναλαμβάνω) δεν ρώτησα ούτε για να πείσω κανέναν ότι δεν υπάρχει το Κάρμα ούτε κάτι παρόμοιο, στο θεματάκι τέθηκε ζήτημα αστρολογικών επιρροών και όχι απλά θέμα πίστης. Δεν είναι θέμα πίστης να ελέγξεις π.χ. την επιρροή της συνόδου ¶ρη - Κρόνου σε ένα ωροσκόπιο. Εφόσον οι "όψεις" σχετικές με χρέη προηγούμενων ζωών αντιμετωπίζονται ως ένα και το αυτό με τις υπόλοιπες, τότε είναι λογικό να επαληθεύονται με τον ίδιο τρόπο.
Συμφωνώ και σ' αυτό.
Quote:
Γιατί το ένα να επαληθεύεται στατιστικά και το άλλο "όσοι πιστοί προσέλθετε";
Εδώ έχουμε πρόβλημα με τις στατιστικές των πρώτων, των παραδοσιακών, θες να μιλήσουμε για στατιστικές ...υπερβατικών όψεων :toung:
Ρώτα καποιον επαγγελματία αστρολόγο ή αστρολογούντα ή ...μελετητή να σου υποδείξει με βάση ποια μεθοδολογία έκανε την όποια έρευνά του, τι στατιστικό δείγμα χρησιμοποίησε, πού τη δημοσίευσε και τι συμπεράσματα βγήκαν από αυτή τη διαδικασία :nuts:
-
Quote:
Originally Posted by
konstantina318
Αν γίνω ...φίλη σου, θα μου πεις :love:
-
Έχετε σκεφτεί ότι αυτό που φαίνεται σαν "καρμική σχέση με την πρώτη ματιά" μπορεί απλώς να είναι έντονη φυσική έλξη, σεξουαλική; :unsure:
Και να είναι πιο απλά τα πράγματα αν κοιτούσαμε ¶ρη-Αφροδίτη-Πλούτωνα-5ο-8ο;:nuts:
-
Μα δεν γίνεται...... Αφού από την πρώτη ματιά τα καταλαβαίνεις αυτά. :nuts::toung:
(ερώτηση: Πώς γίνεται στο 99% των διαλυμένων σχέσεων, ή στα "σουταρίσματα" από καρμικΟΣ - μοιραιΟΣ να γίνεται ο ακατανόμαστος; )
Quote:
Originally Posted by
Μητσάκος
Έχετε σκεφτεί ότι αυτό που φαίνεται σαν "καρμική σχέση με την πρώτη ματιά" μπορεί απλώς να είναι έντονη φυσική έλξη, σεξουαλική; :unsure:
Και να είναι πιο απλά τα πράγματα αν κοιτούσαμε ¶ρη-Αφροδίτη-Πλούτωνα-5ο-8ο;:nuts:
-
Ε! Ηταν της μοιρας του γραφτο, να γίνει ο ακατανόμαστος :toung:
-
Ετσι είναι αυτά, τον σουτάρεις σ'αυτή την ενσάρκωση :nuts: και τσουπ σουρχεται πάλι στην επόμενη και φτου κι απ' την αρχή :toung:
-
Έρχομαι και βάζω άλλη μια παράμετρο με αφορμή τα ανωτέρω. Μήπως οι καρμικΑΙ χωρίζονται και σε στενΑΙ;
Κι αν ναι; Ποιου τύπου; Α, Β, ΤρουΑ; :wacko:
-
Quote:
Originally Posted by
Dell Piero
Μα δεν γίνεται...... Αφού από την πρώτη ματιά τα καταλαβαίνεις αυτά. :nuts::toung:
(ερώτηση: Πώς γίνεται στο 99% των διαλυμένων σχέσεων, ή στα "σουταρίσματα" από καρμικΟΣ - μοιραιΟΣ να γίνεται ο ακατανόμαστος; )
Το καταλαβαινει... ο ενας! [Συνηθως αυτη...]:cheesy:
Καταληγει ακατανομαστος γιατι δεν καταλαβε οτι ηταν μοιραιος-καρμικος, και αυτο ειναι σιγουρα σοβαρος λογος ...για να του σερβιριστει κρυο πιατο εκδικησης εν καιρω!:nuts::toung:
-
Quote:
Originally Posted by
Μητσάκος
θα σου πω εγω (αν δωσεις κατι παραπανω :toung:)
Εχω στοιχεια και την κραταω στο χερι....απο προηγουμενες ζωες....:w00t::w00t::w00t:
:love:
-
Quote:
Originally Posted by
starfish
Το καταλαβαινει... ο ενας! [Συνηθως αυτη...]:cheesy:
Καταληγει ακατανομαστος γιατι δεν καταλαβε οτι ηταν μοιραιος-καρμικος, και αυτο ειναι σιγουρα σοβαρος λογος ...για να του σερβιριστει κρυο πιατο εκδικησης εν καιρω!:nuts::toung:
Πολυ καλο....:laugh:
-
Ακατανόμαστο ονομάζουν κάποιον΄μόνο όσοι δεν εχουν κατανοήσει την έννοια μιας "καρμικής" ή μοιραίας σχέσης. Μια καρμικού τύπου σχέση δεν είναι απαραίτητο να έχει και χάπι έντ- και συνήθως δεν έχει. Η ουσία της είναι η σχέση καθεαυτή και το πόσα μας διδασκει την δεδομένη στιγμή ο σύντροφος αυτός.
Αν μας κάνει να νιώσουμε προσωρινά καλύτερα, τον ονομάζουμε ακατανόμαστο. Σε βάθος χρόνου όμως είναι εύκολο να κατανοήσουμε ότι ήταν απαραίτητο το μαθημα που μας έδωσε , ότι ουσιαστικά εμείς είχαμε ανάγκη την δεδομένη στιγμή αυτή την σχέση. Για αυτό λένε πολλοί πρόσεχε τί ευχεσαι γιατί ίσως να πραγματοποιηθεί:bigsmile:
Αυτα σχετικά με την "φιλοσοφικη" πλευρά. Πρακτικά θεωρώ ότι ο Κρόνος , ο Δίας οι ανάδρομοι πλανήτες ειδικά, ο 12ος οίκος παίζουν ρόλο σε τέτοιου τύπου σχέσεις. Ωστόσο το πώς θα δούμε κάθε σχέση, εξαρτάται απο εμάς. Αναρωτιέμαι πόσοι θα βιαζόταν να ονομάσουν μια σχέση καρμική, αν εκ των προτέρων γνώριζαν ότι για να εισπράξουν το θετικό της επαφής, θα επρεπε να περάσουν δια πυρός και σιδήρου.Νομίζω ελάχιστοι..
-
Quote:
Originally Posted by
Μητσάκος
Εννοείτε:love::love:¶λλωστε είπαμε..Οι Τοξότες είναι το καλό μου κάρμα:love:
-
Quote:
Originally Posted by
Μητσάκος
Iσχύει αυτό που λές εγώ όμως μιλάω για μακροχρόνιες σχέσεις όπου ο έρωτας κ τα σχετικά έχουν πάει περίπατο..Και δεν μιλάω μόνο για το πάθος που μπορεί να έχει παραπάνω μια καρμική σχέση αλλά και για καταστάσεις έντονου προβληματισμού κ ολίγον χαοτικές:wacko:
-
Quote:
Originally Posted by
xry45
θα σου πω εγω (αν δωσεις κατι παραπανω :toung:)
Εχω στοιχεια και την κραταω στο χερι....απο προηγουμενες ζωες....:w00t::w00t::w00t:
:love:
Εσύ μη χάσεις..Αρτέμη Μάτσα:laugh:
-
Quote:
Originally Posted by
konstantina318
Εσύ μη χάσεις..Αρτέμη Μάτσα:laugh:
Θα βαλω την χαρτοσακκουλα (αυτη εχω..απο ντοματες κανει?)
και θα σε περιλαβω...
Τους τοξοτες τους ρωτας αν θελουν να ειναι το καλο σου καρμα?
Μμμμμμμ....:nea:
-
Παρακαλώ ας αποφύγουμε το τσάτ και να επιστρέψουμε στο θέμα:bigsmile:
-
Quote:
Originally Posted by
roadrunner
Ακατανόμαστο ονομάζουν κάποιον΄μόνο όσοι δεν εχουν κατανοήσει την έννοια μιας "καρμικής" ή μοιραίας σχέσης. Μια καρμικού τύπου σχέση δεν είναι απαραίτητο να έχει και χάπι έντ- και συνήθως δεν έχει. Η ουσία της είναι η σχέση καθεαυτή και το πόσα μας διδασκει την δεδομένη στιγμή ο σύντροφος αυτός.
Αν μας κάνει να νιώσουμε προσωρινά καλύτερα, τον ονομάζουμε ακατανόμαστο. Σε βάθος χρόνου όμως είναι εύκολο να κατανοήσουμε ότι ήταν απαραίτητο το μαθημα που μας έδωσε , ότι ουσιαστικά εμείς είχαμε ανάγκη την δεδομένη στιγμή αυτή την σχέση. Για αυτό λένε πολλοί πρόσεχε τί ευχεσαι γιατί ίσως να πραγματοποιηθεί:bigsmile:
Αυτα σχετικά με την "φιλοσοφικη" πλευρά. Πρακτικά θεωρώ ότι ο Κρόνος , ο Δίας οι ανάδρομοι πλανήτες ειδικά, ο 12ος οίκος παίζουν ρόλο σε τέτοιου τύπου σχέσεις. Ωστόσο το πώς θα δούμε κάθε σχέση, εξαρτάται απο εμάς. Αναρωτιέμαι πόσοι θα βιαζόταν να ονομάσουν μια σχέση καρμική, αν εκ των προτέρων γνώριζαν ότι για να εισπράξουν το θετικό της επαφής, θα επρεπε να περάσουν δια πυρός και σιδήρου.Νομίζω ελάχιστοι..
Συμφωνώ απόλυτα.Και πιστεύω πως πραγματικά έχω έναν έντονα καρμικό χάρτη με Κρόνο,Ερμή,κ Ήλιο στο 12ο,σε ποικίλες όψεις,κ με ένα Δία ανάδρομο στους Ιχθύες κ στον 8ο σε σύνοδο με Σελήνη και σε τεράγωνο με Β.Δ. και βέρτεξ..και άλλα πολλά:wacko:Δια πυρός κ σιδήρου, και βέβαια δεν μου ήταν κ τόσο ευχάριστο,παρά μόνο σε βάθος χρόνου κ ύστερα απο αρκετές στιγμές μοναξιάς κ προσωπικού διαλόγου με τον ίδιο μου τον εαυτό.