Αναιρετική μοίρα (29η)
Η 29η μοιρα ,μονο των μεταβλητων ζωδιων ομως,ειναι οντως κρισιμη και συνδεεται με τα μοιραια γεγονοτα , απ οσο ξερω τουλαχιστον.Φανταζομαι θα σε κατατοπισουν και οι πιο ενημερωμενοι απο μενα..!
Printable View
Αναιρετική μοίρα (29η)
Η 29η μοιρα ,μονο των μεταβλητων ζωδιων ομως,ειναι οντως κρισιμη και συνδεεται με τα μοιραια γεγονοτα , απ οσο ξερω τουλαχιστον.Φανταζομαι θα σε κατατοπισουν και οι πιο ενημερωμενοι απο μενα..!
όχι...:embarrest η Cabala είναι μια διαφορετική θεωρία κ δίνει μια περιγραφή σε μια πρόταση για τα χαρακτηριστικά κάθε μιας από τις μοίρες του ζωδιακού. Υπάρχουν κ τα sabian symbols επείσης πολύ εύστοχα. Aυτά αφορούν 360 διαφορετικές αλληγορίες ή περιγραφές μιας εικόνας μια για κάθε μοίρα. Για παράδειγμα για την 23η του Tαύρου λέει A JEWELLERY SHOP FILLED WITH THE MOST MAGNIFICENT JEWELS. ή για την 10η των Ψαριών λέει AN AVIATOR IN THE CLOUDS
Δεν ξέρω αν επιτρέπεται να παραθέσω σύνδεσμο...
σ αυτο υπαρχει καποια ανοχη σε μοιρες?? γιατι εχω αφροδιτη ιχθυες 27'42 και αρη 28'20 και χειρωνα 29'41.....
δηλαδη αν καταλαβα καλα συμφωνα μ αυτο στα ερωτικα, οικονομικα (αφροδιτη), πρωτοβουλιες, δραση (αρη), για χειρωνα δεν ξερω και πολλα, εχω να παρω παρω καποια μαθηματα οπως του τυπου να χρησιμοποιησω σωστα την ενεργεια αυτων των πλανητων...???:unsure:
Δηλαδή η 29η μοίρα αφορά τα μεταβλητά ζώδια και δίνει κάτι από λέοντα;;;και αν ναι , γιατί συμβαίνει αυτό; και γενικά μπερδεύτηκα. Η 29η μοίρα και κάτι παίζει; δηλαδή 29 .40 ή 28.60;;;:weird:
Ευχαριστώ πολύ.
άλλες κρίσιμες μοιρες ;
υπάρχουν κάποιε ς άλλες κρισιμες μοιρες ; για παραδειγμα οι πιο πολλοι πλανητες μου βρισκονται στην 27 , ή 28 μοιρα καποιων ζωδιων...πχ ποσειδωνας που ειναι στην 28 και 58 μοιρα του τοξοτη και στον 11 οικο...
καλημερα σε ολους..
Πολυ ενδιαφεροντα ολα αυτα!
Εχω τον κληρο της τυχης στις 29,35 και τον ηλιο στις 28,49....στο σκορπιο....Ο κληρος της τυχης ειναι δηλαδη ασχημα τοποθετημενος αφου αυτη τη μοιρα στο σκορπιο ειναι σαν να τη κυβερναει ο Μπουνγκουλα σωστα? και τι σημαινει αυτο? επισης ο ηλιος που ειναι κατι λεπτα πριν την 29 μοιρα και σε συνοδο με τον κληρο της τυχης επηρεαζεται κι αυτος κι αν ποια η σημασια? καπου ειχα διαβασει οτι ο κληρος της τυχης σε συνοδο με τον ηλιο στο ζωδιο του σκορπιου ειναι ουτως ή αλλως κακη οψη ισχυει κι αυτο?
Κα Σιμου σας ευχαριστω πολυ για την αμεση ανταποκριση σας...
Ο χειρωνας μου ειναι στον 5ο οικο... στον 5ο επισης ειναι και η σεληνη μου στους διδυμους(07'04) και ο ΒΔ μου στους διδυμους(7'38) και κανουν συνοδο με χειρωνα με ανοχη περιπου 8 μοιρων...
οποτε αυτο μαλλον εντεινει την κατασταση που προαναφερατε και μαλιστα οσον αφορα τις διασκεδασεις, τα φλερτ κτλ...??? (αν βοηθαει να γινει πιο ξεκαθαρη η εικονα να πω οτι ο χειρωνας κανει αντιθεση με αρη με ανοχη 1'21 (ο αρης ειναι στον 10ο)....)
ευχαριστω και παλι για τη βοηθεια σας...
ναι καλο ακουγεται...βεβαια αν σου πω οτι και με τον ηλιο σε εξαρση και τον αρη σκορπιο(τριγωνο αφροδιτη), πλουτωνα επισης στο σκορπιο δε σου ακουγεται υπερβολικο??? εγω παντως το νιωθω... πολλες φορες προσπαθω να κρατησω τον εαυτο μου για οτι νιωθω ειναι παντα σε υπερβολικο βαθμο, το ιδιο βεβαια και οι αντιδρασεις μου...
Και ο Αρης στη θέση του και η Αφροδίτη σε έξαρση και μάλιστα σε τρίγωνο.Ο οίκος που είναι η Αφροδίτη θα σου πει πολλά γιατί εκεί μπορεί να κρύβεται κάποιο ταλέντο,κάποια ικανότητα και σίγουρα κάποιες ευκαιρίες.Επίσης ποιούς οίκους κυβερνάει΄. Εδώ η Αφροδίτη χορηγείται απο τον Ποσειδώνα άρα κοίτα και τη θέση του Ποσειδώνα
Οσο για τον Ηλιο είναι σε έξαρση στο Κριό αλλά η απόλυτη έξαρση είναι στις 19 του Κριού.
Εχω το ιδιο ερωτημα με την ryssa .. ( εν μερει ) τι συμβαινει οταν βρισκεται στην 29 36' μοιρα στο υδροχοο ? ( υδροχοος - ωροσκοπος )
ναι δικιο εχεις για τον κριο το ειδα μετα...εμενα ειναι στην 16'21...απεχει καποιες μοιρες απ την απολυτη εξαρση...
η αφροδιτη ειναι στον 2ο, αλλα μαλλον με τα οικονομικα δεν εχω καλη σχεση...ειμαι αρκετα σπαταλη οταν με πιασει. και με πιανει συχνα...μηπως στο να ξοδευω εχω ταλεντο???:bigsmile:... (μπορει να φταιει το τετραγωνο ηλιου-Δια??)
λοιπον, εδω περιπλεκεται το πραγμα γιατι η αφροδιτη ειναι σε τετραγωνο με τον ποσειδωνα στον αιγοκερω (ο οποιος ειναι στον 12ο!)...
Καλημέρα!!
Και εγω που έχω τον Χείρωνα στην 29 μοίρα τι σημαίνει????
Εχω ψιλοχαθει με τα παραπανω οποτε ας ρωτησω. Ο ¶ρης στην 29ο39' του σκορπιου τι επιρροη εχει ?
εχω Ηλιο στις 28,58 Ιχθύων στον 8ο και Κρόνο στον 7ο και 29 Υδροχόου
δλδ σε αναιρετική μοίρα 2 δυνατά σημεία στο χάρτη μου να ανησυχώ πολύ;
Αγαπητή ryssa
Έχει απαντηθεί σε δύο μου ποστ το θέμα αυτό και σας παρακαλώ να διαβάσετε τι έγραψα στις προηγούμενες σελίδες. Δεν είναι κάτι ανησυχητικό και ισχύουν οι μοίρες και για ακμές, πόσο μάλλον αυτή του ωροσκόπου, όπως και για άλλα σημεία του χάρτη. Σίγουρα πιο έντονα φαίνονται σε πλανήτες βέβαια.
Αγαπητοί Αφροδίτη, GIRL, axeman
Παρακαλώ να δείτε κι εσείς αυτά που γράφτηκαν πιο πάνω γιατί ήδη έχουν δοθεί απαντήσεις για τις αναιρετικές μοίρες, που δεν πρέπει να λαμβάνονται σαν μοίρες που φοβίζουν.
Το ωροσκόπιο δεν σχηματίζεται να φοβίζει κανένα, οι όποιες ευαισθησίες θέλουν λεπτό χειρισμό και προσοχή στη χρήση. Ίσα-ίσα που ένα ευαίσθητο σημείο μας, μας κάνει πιο γνώστες, πιο δυνατούς και πιο ικανούς στη πορεία, γιατί μας προκαλεί να το προσέξουμε.
Και κάτι ακόμη, αν και έχει διατυπωθεί πιο πάνω: άλλο κρίσιμη μοίρα άλλο αναιρετική. Αν και οι αναιρετικές θεωρούνται κρίσιμα σημεία στον χάρτη, δεν είναι όμως οι΄κρίσιμες μοίρες πχ 0, 12' 51' κλπ
φιλικά
Λίλιαν Σίμου
Εχω παρατηρησει ..οταν ο ωροσκοπος ειναι στις τελευταιες μοιρες οι προβλεψεις του επομενου ζωδιου τατυτιζονται πολυ περισσοτερο και δνε μιλω μονο για 29 μοιρα..π.χ ωροσκοπος 27ιχθυ...οι προβλεψεις Κριου επειδη καταλαμβανει ολο τον 1 οικο ειναι πιο αξιοπιστες κατα την γνωμη μου
Ισως επειδη στο παραδειγμα που εθεσες ο δευτερος οικος θα ειναι στο ταυρο ενω αν παρεις τον ιχθυ ο δευτερος οικος θα ειναι ο Κριος πραγμα που δεν ισχυει οποτε οταν θα λεει π.χ σε μια γενικη προβλεψη με βαση τον ωροσκοπο η αφροδιτη βρισκεται στον 2 οικο σας θα ειναι στο δευτερο οικο μονο αν ειναι στο ταυρο κι οχι στο κριο.....κατι τετοιο τεσπα
Ωραίο θέμα παιδιά. Ίσως να άξιζε μία αρθρογραφία γύρω από τις διάφορες θεωρίες για τις μοίρες. Για εγκυκλοπαιδικούς λόγους. Και για να συγκρίνουμε τις διαφορετικές απόψεις των διαφόρων ερευνητών που ανέφερε πιο πάνω αναλυτικά η Κα Σίμου.
Αν και διάβασα όλα τα παραπάνω posts το ερώτημα μου δεν λύθηκε... Εχω τον ήλιο μου ακριβώς στην 29η μοιρα του Αιγόκερου... καποια στιγμή μου είχαν πει οτι αυτο σημαινει κακοτυχία και πολλα προβλήματα... Ισχύει αυτό? Η τοποθετηση του Ηλιου στην 29η μοιρα και ειδικά του Αιγοκερου δείχνει κάτι που αν τελικά το κατανοήσω θα φερει καποια ισσοροπια στη ζωη μου ή απλα θα πρεπει να αντιμετωπιζω καθε φορα τις κακοτυχιες και τις όποιες ταλαιπωρίες προκύπτουν?
Η 29η μοίρα και ανάλογα με τον πλανήτη που βρίσκεται εκεί, δείχνει ένα ιδιαίτερο μάθημα που πρέπει να πάρει ένα άτομο, προκειμένου να εξελιχθεί. Εγείρει επίσης θέματα αποφάσεων. Ένας ¶ρης για παράδειγμα, μπορεί τη μία μέρα να σκεφτεί πως να ενεργήσει, και την επόμενη μέρα να δράσσει αντίθετα. Είναι αυτό που λένε, μπρός-πίσω. Γιατί όντως άλλο ζώδιο βρίσκεται μπροστά και άλλο πίσω. Με ποιό από τα δύο θα κινηθεί;
Στο σπίτι έχω έναν άντρα με Ηλιο στην 29.54 της Παρθένου και Πλούτωνα στην 29,33 του ίδιου ζωδίου και ένα γιό με Ήλιο στην 29.23 του Υδροχόου. Έχουν και οι δύο μια εσωτερική πάλη που φαίνεται εντονότατα στην προσωπικότητα τους. Ταλαιπωρία θα έλεγα. Ειδικά ο Ήλιος στην 29η μοίρα δείχνει πρόβλημα με την ταυτότητα, την εξουσία και την πατρική φιγούρα.
εχω Ηλιο και Κρόνο σε 29η μοίρα και ποτέ δεν είχα πρόβλημα με την πατρική φιγούρα και την εξουσία ,οι όψεις που κάνουν οι πλανήτες αυτοί στο χάρτη μου το αντίθετο δείχνουν. με την μητρική φιγούρα έχω πρόβλημα καθώς η Σελήνη μου αν και είναι στην 11η μοίρα των Διδύμων κάνει τετράγωνα με όλους τους εξωκρόνιους πλανήτές.
ότι υπάρχει μια αμφιταλάντευση όμως στη δράση είναι γεγονός πολλές φορές εκφράζω την ενέργεια του ζωδίου που βρίσκεται μπροστά
0σα λεει η Aries&Libra για τις αναιρετικες μοιρες τα εχω βιωσει πολυ εντονα(ΔΙΑΣ 29η μοιρα 50' στον Καρκινο και ΕΡΜΗΣ 29η μοιρα του Ζυγου).
Δηλαδή Κρόνος στην 29.35 του Ταύρου στον 10 οίκο μου και σε αντίθεση με τον Ποσειδώνα μου είναι αρνητικό;
Να ρωτήσω κάτι; Όταν η σελήνη βρίσκεται στις 29' 55'' στους Ιχθείς είναι αναιρετική μοίρα ή σε κρίσιμη ή και τα δυο;
Πρόκειται για την τελευταία αναιρετική μοίρα του ζωδιακού, είναι ένα κρίσιμο σημείο, αλλά όχι με την έννοια των κρισίμων μοιρών που γνωρίζουμε από άρθρα που ήδη υπάρχουν στο σάιτ.
φιλικά
Λίλιαν Σίμου
Κυρία Σίμου, εμένα γιατί με προσπεράσατε και δεν μου απαντήσατε;