Originally Posted by
athinoula85
Καλησπερα ! Εχω μια λιγο συνθετη απορια ως προς την Σεληνη στο MC . . . Ειχα διαβασει σε καποιο ποστ ... οτι η σεληνη στον 10 μπορει να δειχνει κλισεις προς πολιτικη και καλλιτεχνικα ( δεν ξερω αν ισχυει ) ... Βασικα εχω την Σεληνη στον 10 ( MC ) , στον ζυγο , οπου κανει ενα τριγωνο με Δια , ενα εξαγωνο με Ουρανο , τριγωνο με χειρωνα , τετραγωνο με Κληρο Τυχης , χιαστι με την λιλιθ , χιαστι με τον Β.Δεσμο , εξαγωνο με τον ωροσκοπο , και συνοδο με το μεσουρανημα .
Ειχα διαβασει σε καποια αλλα sites , οπως το astro.gr > το οψεις πλανητων .. Διαβαζοντας λοιπον την οψη Σεληνη Εξαγωνο Ουρανος ( ο οποιος ουρανος μου βρισκεται στον 12ο στον τοξοτη - ωροσκοπο μου ) εγραφε πως οι ενασχολησεις τετοιου ατομου συχνα στρεφονται προς τον χωρο της πολιτικης , οπου γινεται πολυ διασημο !
Επισης ... στο pathfinder > horoscopes > πλανητες > πλανητες στους οικους , διαβαζοντας τι σημαινει η Σεληνη στον 10 οικο , οπου εγραφε - ενδιαφεροντα που αφορουν την σταδιοδρομια μπορει να κανουν το ατομο γνωστο στο κοινο ... ( δημοσια προβολη ) ...
Ηθελα λοιπον να ρωτησω δυο πραγματα ως προς την Σεληνη μου ...
1)Υπαρχει πιθανοτητα να ασχοληθω με την πολιτικη ?
Ασχολουμαι με τον τομεα της Ιατρικης - σπουδαζω ! Καμια σχεση με πολιτικη δλδ .. και να πω την αληθεια ποτε δεν με ελκυε η πολιτικη !:bigsmile:
2)Και τωρα θα θεσω ενα λιγο μπερδεμενο ερωτημα , ελπιζω να το εκφρασω σωστα για να ειμαι κατανοητη :embarrest Υπαρχει περιπτωση να ειναι ο συντροφος απο τον χωρο της πολιτικης ? Να το τεκμηριωσω ... με τις λιγοστες γνωσεις που εχω βεβαια πανω στην αστρολογια ! :toung:
Κοιτωντας τον 7ο και προσπαθωντας να βγαλω ακρη περι θεμα γαμου ... ο 7ος μου ειναι στους διδυμους και αδειος . ( ο κυβερνητης των διδυμων -ερμης - στην παρθενο στον 9ο οικο ) .... η αφροδιτη σαν κυβερνητης του 7ου οικου ειναι στον λεοντα στον 8ο οικο μου ... και η σεληνη στον ζυγο - στον 10 οικο ...
Ειχα διαβασει σε καποιο ποστ στο forum περι θεμα γαμου και αδειου 7ου οικου , οτι κοιταμε τον 7ο και τον 10 οικο περι θεματων γαμου ... και σε καποια απαντηση της κ. Λιλιαν Σαμου .. οπου ελεγε οτι ο 7ος μπορει να μας δωσει πληροφοριες για τα στοιχεια του συντροφου , ενω ο 10ος για το ποτε θα γινει ο γαμος .. (sth like that ) :unsure:
Μπορω λοιπον να συμπερανω οτι η Σεληνη στον 10 μου .. λεε κατι για τον μελλοντικο μου συντροφο ? :nuts:
Αυτα ! Ελπιζω να τα εξεφρασα σωστα και τουλαχιστον με κατανοητο τροπο .. Ευελπιστω στην βοηθεια σας . THANX ....
Φιλια
Αθηνα ...... :love::love::love: