-
Παρθένος vs παρθένος (διλλημμα...)
Παιδιά μια φίλη μου είναι ανάμεσα σε δύο παρθένους και εγώ δεν μπορώ να βοηθήσω γιατί παρθένος μου την έκανε και δεν θέλω να είμαι υποκειμενική και αρνητική...
Τους έχει γνωρίσει μέσω ίντερνετ ο ένας κοντά στην ηλικία της και ο άλλος πιο μεγάλος, ο πρώτος την κάνει να γελάει και της αρέσει εμφανισιακα ο άλλος την εξιτάρει εγκεφαλικά...
Δεν ξέρει με ποιον να βγει και τι να κάνει τελικά...η κοπέλα Δίδυμος(μα γιατί μας κυνηγάει αυτό το ζώδιο??????:cry:)
τι να της πω? με τι κριτήριο να διαλέξει?
(χτες βλέπαμε SINGLES και κάνοντας συνειρμό είχαμε σκάσει στα γέλια...:laugh::laugh::laugh:)
-
Re: Παρθένος vs παρθένος (διλλημμα...)
Να πάρει τα στοιχεία τους και να κάνει μελέτη επί χάρτου στις συναστρίες.
Αν κάποιος της ρίχνει ΔΙΑ ΣΤΟΝ ΔΕΥΤΕΡΟ αυτόν να διαλέξει, χεχε:laugh:
-
Εγώ λέω να τους παρατήσει και τους δυό και να ψάξει για κανένα ζυγό με ωροσκόπο ζυγό. Απ τους παρθένους μακρυά όσο πιό πολύ τόσο το καλύτερο. [ μου έχουν κάψει την γούνα πολύ μα παρα πολύ άσχημα ].
-
μπα δεν το ήξερα ότι έχουμε κάνει τόσο κακό ? :toung:
Παρθένοι ενωθείτε ως συνήθως μας κατηγορούν :cry:
-
Quote:
Originally Posted by
maria-zoi
μπα δεν το ήξερα ότι έχουμε κάνει τόσο κακό ? :toung:
Παρθένοι ενωθείτε ως συνήθως μας κατηγορούν :cry:
Λές να είναι συμπτωματικο???!!:unsure::toung::toung :
-
Ας μην γενικεύουμε.Πιστεύω ότι όταν είσαι σε ένα δίλλημα ανάμεσα σε δύο άντρες και στο μέν σου αρέσει το ένα και στον δε σου αρέσει το άλλο,τότε δεν θέλεις κανέναν πραγματικά.Πρέπει να βρεί έναν που να της τα καλύπτει όλα.Γιατί αν νιώθει μισά αυτά που δίνει,θα χάσει άδικα τον χρόνο της.:weird:
-
Quote:
Originally Posted by
BlackOrWhat
Λές να είναι συμπτωματικο???!!:unsure::toung::toung :
ζηλεύουν την τελειότητά μας!! :unsure::cry:
-
Οι Δίδυμοι αυτήν την εποχή είναι μέσα στα διλήμματα τα αισθηματικά :toung:
Δεν είναι κακό..... πολύ ενδιαφέρον έως και συναρπαστικό ενίοτε αφού είναι σαφώς καλύτερα να είσαι ο θύτης και όχι το θύμα.
Φέτος έχουμε (οι Δίδυμοι) αυτή τη χαρά επιτέλους!!
Μην προβληματίζεστε απλά γλεντήστε το:toung::toung:
Ενημερωτικά να σας πω από ότι έχω διαβάσει, φέτος τα μαθήματα μας από το Σύμπαν αφορούν σε δύο τομείς: οικονομικά, αισθηματικά
Το πρώτο, με πολύ προσοχή και πολύ μυαλό λύστε το, διεκδικήστε το, αναζητήστε το
Το δεύτερο, ξεκάθαρα και χωρίς να πληγώνουμε κόσμο, διασκεδάστε το
Όσο για τους Παρθένους πες της να διαλέξει άλλο ζώδιο αφενός γιατί αυτοί έχουν Κρόνο τώρα (που επηρεάζει και εμάς) και δε θα βγάλει άκρη, αφετέρου γιατί στην αρχή μας αρέσουν και τους αρέσουμε στην πορεία τους βαριόμαστε θανάσιμα
-
Quote:
Originally Posted by
maria-zoi
ζηλεύουν την τελειότητά μας!! :unsure::cry:
Καλοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοο!! Τ' άλλο με τον Τοτό καλύτερο...:laugh::toung:
-
Καλά τα έλεγε η Μπήλιου σήμερα το πρωί για διλλήματα αισθηματικών που φέρνει η αντίθεση Δία- Αρη.... Για πες έχει η φίλη σου τίποτα σε αυτές τις μοίρες???Εεεε?
Και σε δεύτερη φάση τους έχει γνωρίσει από κοντά ή απλά υπάρχει διαδυκτυακό παιχνιδάκι- φλερτάκι μόνο?:bigsmile::toung::bigsmile::toung::bigsmi le::toung:
-
Quote:
Originally Posted by
colibri
Καλά τα έλεγε η Μπήλιου σήμερα το πρωί για διλλήματα αισθηματικών που φέρνει η αντίθεση Δία- Αρη.... Για πες έχει η φίλη σου τίποτα σε αυτές τις μοίρες???Εεεε?
Και σε δεύτερη φάση τους έχει γνωρίσει από κοντά ή απλά υπάρχει διαδυκτυακό παιχνιδάκι- φλερτάκι μόνο?:bigsmile::toung::bigsmile::toung::bigsmi le::toung:
προς το παρον μονο online αλλα σκέφτεται να τους γνωρισει...κι εκει μπερδευεται ακομα περισσότερο
εχουμε στοιχεια για τον εναν
31/8/82 7:15 πμ ΑΘΗΝΑ
-
Quote:
Originally Posted by
stabie
προς το παρον μονο online αλλα σκέφτεται να τους γνωρισει...κι εκει μπερδευεται ακομα περισσότερο
Tότε ας δοκιμάσει να βγεί και με τους δύο και εκεί θα καταλάβει.Από το internet μπερδεύονται λίγο τα πράγματα!Και μην επηρεάζεται επειδή είναι Παρθενοι,εκτός του ότι δεν έχει τίποτα απολύτως το ζωδιάκι,η καθαρή και σίγουρη γνώμη θα βγεί από κοντά.:bigsmile::toung:
-
Quote:
Originally Posted by
stabie
Ίσως εκει είναι το πιο απλό..... Δεν έχουμε δίλλημα αν δεν υπάρχει προσωπική επαφή ακόμα....
-
Quote:
Originally Posted by
stabie
εχουμε στοιχεια για τον εναν
31/8/82 7:15 πμ ΑΘΗΝΑ
Εχει γενέθλια ίδια ώρα,χρονιά και μέρα με εμένα!!!!
Είναι παρθένος με ωροσκόπο υδροχόο!!!!! Είμαστε ίδιοι!!!!
(Psycho!!!!)
Λάθος.... Το αντίστροφο είναι... παρθένος με λέων...
Αχ ανάδρομε ερμή.....
-
Quote:
Originally Posted by
colibri
Εχει γενέθλια ίδια ώρα,χρονιά και μέρα με εμένα!!!!
Είναι παρθένος με ωροσκόπο υδροχόο!!!!! Είμαστε ίδιοι!!!!
(Psycho!!!!)
μα της βγηκε ωροσκοπος Παρθένος....:weird::wacko:
ειναι καλος για δωσε τα φωτα σου??????
-
Έχεις δίκιο... Παρθένος με παρθένο είναι και σελήνη στον αιγόκερο... Διαφέρουμε τελικά...
-
μαθαμε και για τον αλλον!
9/9/77 αλλα δεν ξέρουμε ώρα δυστυχώς...
τα συμπεράσματα...δικά σας...
-
Καλά είναι να τους γνωρίσει πρώτα και ύστερα είμαι σίγουρη ότι θα ξεκαθαρίσει το τοπίο. Το λέω αυτό επειδή με γραπτά μηνύματα δε μπορείς να καταλάβεις και πολλά για το τι άνθρωπος είναι κάποιος. Ανεξαρτήτως ζωδίου...:bigsmile:
-
αχαααχαχχα!!!!!Διδυμος με Παρθενο!!!!Αν τους βαλεις μαζι σε ενα κρεββατι πιο ευκολο ειναι να βρεθει λυση για το Μακεδονικο(δεν θα το κλεινουν το ρημαδι το στομα..θα ανοιξουν κουβεντααααα και εκει),παρα να βαλουν τη καλτσα στο συρταρι..:love::love::laugh::laugh::toung:: toung:Αν ψαχνει ευχαριστο συνομιλητη ας διαλεξει εναν απο τους δυο τυχαια..αν ψαχνει για σχεση ...ας κινηθει σε κατι αλλο ...:cheesy:
-
φρεσκοχωρισμενοι και οι 2
τι στο καλο? εμενα με χωρισε οι αλλοι τις χωρισαν...μα καλα η εποχή τους είναι????:laugh::laugh::laugh:
-
Πάντως (αν και άσχετο με το θέμα...) πολύς χωρισμός δεν έχει πέσει τελευταία;
Τουλάχιστον στο δικό μου ευρύτερο περιβάλλον έτσι γίνεται. Ή τουλάχιστον τσακωμός προς χωρισμό.
Σχετικά τώρα, η κολλητή μου (δίδυμος) ήταν με έναν παρθένο για 3-4 μήνες. Περνούσαν ωραία στην αρχή (φιλικά καθώς το αντιμετώπιζαν). Αλλά μετά, την έβλεπα, ότι κάτι δεν τη γέμιζε. Αλλά κι ο ίδιος, της έλεγε ότι ήθελε να πάνε με τα νερά του στην ουσία, κι εκεινής της κοβόταν ο ενθουσιασμός.
Τελικά το άφησε το θέμα, γιατί πνευματικά (και εμφανισιακά λίγο) την προσέλκυσε ένας... Καρκίνος.
-
καλα τελικά και εκείνη διαλεξε άλλο ζώδιο και άφησε τους Παρθένους στα ψυχολογικά τους...:bigsmile::bigsmile::bigsmile::bigsmile ::bigsmile:
-
Quote:
Originally Posted by
stabie
καλα τελικά και εκείνη διαλεξε άλλο ζώδιο και άφησε τους Παρθένους στα ψυχολογικά τους...:bigsmile::bigsmile::bigsmile::bigsmile ::bigsmile:
Μ αρεσουν οι ανθρωποι που διαλεγουν με βαση μια ταμπελιτσα!!!:toung::toung:
**Κι επειτα λενε εμας μανιακ με την ταξινομηση.....:toung::nuts:
-
Ξερουμε πως η φίλη σου είναι δίδυμος και μόνο αυτό.Για τους 2 άλλους έχουμε ημερομηνίες,μάλιστα για τον πρώτο και ώρα.
Ο πρώτος έχει πιο πολύ έμφαση στη γη - ηλιος και ωροσκόπος στη Παρθένο και σελήνη στον Αιγόκερω.Δία και Αρη στο Σκορπιό.Ερμή κυβερνήτη στο Ζυγό.
Ο δεύτερος που δεν έχουμε ώρα ηλιο-ερμή στη Παρθένο και Σελήνη-Δια-Αρη στον Καρκίνο.Η με τον ένα η με τον άλλο τη γείωση θα την φάει κάτι που μπορεί να της φανεί και χρήσιμο.( Αέρας γαρ)
Προτού γυρίσει ο Ερμής ανάδρομος και πάρει και άλλη φόρα ο Κρόνος στα μεταβλητά ας προσπαθήσει.Η προσωπική μου εμπειρία για Διδυμο- Παρθένο είναι ότι έχουν να μάθουν πολλά ο ένας στον άλλο με κοινό κυβερνήτη τον Ερμή για όσο θα προσπαθήσουν να είναι μαζί....γιατί συνήθως μετά από ένα σημείο εγκαταλείπουν την προσπάθεια...
-
Ποια τα στοιχεια της φιλης σου?
-
μην ασχολειστε παιδια τους γειωσε αυτη και τους 2 δεν διαλεξε κανεναν και διαλεξε ενα Ζυγο
εκεινη 13/6/86 1:00πμ ιδια με μενα αλλα ενα χρονο μικροτερη
εκεινος 19/10/72 αυτο ξερουμε μονο
αλλα παλι καταδικασμενο το βλέπω...
τώρα για τη σχέση Διδύμων-Παρθένων πιστεύω πως όσα φαινομενικα τους ενώνουν άλλα τόσα τους χωρίζουν. Ήμουν με Παρθένο και είμαι Δίδυμος και μπορώ να πω πως όσο περίεργο κι ακούγεται εκείνος ο γήινος σταθερος εγκατέλειψε την προσπάθεια και όχι η επιπόλαια Δίδυμος που βαριέται γρήγορα...μια και αναφέρθηκατε και σε ταμπέλες:bigsmile:
-
Από τη δική μου εμπειρία πάντως με Παρθένο, όπου Ηλιος, ωροσκόπος, ερμής στην παρθένο και Δία και ΜC στους Διδύμους, είναι ότι μιλούσε και ανέλυε ....ακατάπαυστα!!!!!!!!!!!!!!!!! Και γω λατρεύω την επικοινωνία αλλά ο λόγος εδώ φαντάζει υπερβολικός....
Πιστεύω πάντως ότι αυτό που κάνει δύσκολο έναν Παρθένο στις σχέσεις είναι ότι έχουν πολύ συγκεκριμένα πρότυπα στο κεφάλι τους και αν κάποιος δεν πληρεί τις προδιαγραφές που θέλει, τον περνάνε μέσα από κόσκινο και βεβαίως...ουδείς τέλειος....
-
Quote:
Originally Posted by
stabie
......
τώρα για τη σχέση Διδύμων-Παρθένων πιστεύω πως όσα φαινομενικα τους ενώνουν άλλα τόσα τους χωρίζουν. Ήμουν με Παρθένο και είμαι Δίδυμος και μπορώ να πω πως όσο περίεργο κι ακούγεται εκείνος ο γήινος σταθερος εγκατέλειψε την προσπάθεια και όχι η επιπόλαια Δίδυμος που βαριέται γρήγορα...μια και αναφέρθηκατε και σε ταμπέλες:bigsmile:
Συμφωνω οτι δεν ταιριαζουμε παρα μονο στον κυβερνητη του ζωδιου μας! Αν θυμαμαι βεβαια καλα, εμεις οι Π ανηκουμε στα μεταβλητα παρ ολη την εικονα περι σταθεροτητας, που ΕΣΚΕΜΜΕΝΑ εχουν δημιουργησει οι Οχτροι μας!!!:toung::toung:
Κι εγω τα ειχα καποτε με εναν Διδυμο και εγκατελειψα την προσπαθεια..... Και θα το ξανακανα με τα χιλια, παρ' ολο που απο σχετικα ασφαλη ... αποσταση σας συμπαθω και σας θαυμαζω!!
**Η αναφορα σε ταμπελιτσες ηταν πειραγμα για την φραση "διαλεξε αλλο ζωδιο" ....
-
Πιστεύω πως όσον αφορά τις ίδιας ποιότητας με τους Παρθένους (μεταβλητό στοιχείο),μόνο ένας τοξότης μπορεί να τους συνεπάρει κάπως και να τους βγάλει από την επιφύλαξη που έχουν ορισμένες φορές.
(Με βάση περιπτώσεις που μου έχουν τύχει μιλάω φυσικά!):)
-
Quote:
Originally Posted by
zeta1987
Πιστεύω πως όσον αφορά τις ίδιας ποιότητας με τους Παρθένους (μεταβλητό στοιχείο),μόνο ένας τοξότης μπορεί να τους συνεπάρει κάπως και να τους βγάλει από την επιφύλαξη που έχουν ορισμένες φορές.
(Με βάση περιπτώσεις που μου έχουν τύχει μιλάω φυσικά!):)
Ελπίζω να μιλάς οτι συνέβη αυτό καθαρά από φιλική σκοπιά...:scared:
-
Quote:
Originally Posted by
BlackOrWhat
Ελπίζω να μιλάς οτι συνέβη αυτό καθαρά από φιλική σκοπιά...:scared:
Δεν εχει σημασια!! :bigsmile::bigsmile:
Παντως, μπορει οι Τ να συνεπαιρνουν τους Π αλλα δεν ξερω αν συμβαινει το αντιθετο!!:bigsmile::toung::nuts:
-
Quote:
Originally Posted by
starfish
Μ αρεσουν οι ανθρωποι που διαλεγουν με βαση μια ταμπελιτσα!!!:toung::toung:
**Κι επειτα λενε εμας μανιακ με την ταξινομηση.....:toung::nuts:
Προς Θεού....!!! :blink:
Ποιος το είπε αυτό το ακραίο για τους Παρθένους;;; :blink:
-
Quote:
Originally Posted by
may
Προς Θεού....!!! :blink:
Ποιος το είπε αυτό το ακραίο για τους Παρθένους;;; :blink:
Οποιον το ειπε τον καλω για καφε στο σπιτι μου!!! [Αν βρει που ειναι ο καφες, η ζαχαρη και το μπρικι!!!:bigsmile::embarrest:embarrest]
-
Quote:
Originally Posted by
starfish
Οποιον το ειπε τον καλω για καφε στο σπιτι μου!!! [Αν βρει που ειναι ο καφες, η ζαχαρη και το μπρικι!!!:bigsmile::embarrest:embarrest]
Ελα καλέ κι εσύ, στην τσάντα σου τα χα δει τις προάλλες. Μην αγχώνεσαι :laugh:
-
Quote:
Originally Posted by
starfish
Καλέ ντροπή μπροστά σε όλους:embarrest
αλλα μια και και το ειπες...φραπέ μέτριο με γάλα:toung:
-
Quote:
Originally Posted by
starfish
¶σε κανονίζουμε για όξω...:toung::love:
-
Quote:
Originally Posted by
starfish
Ερχομαι!! :laugh:
-
Προσκαλώ κι εγώ..που έχω και ωροσκόπο παρθένο..:laugh:
-
Ειστε πολυ καλες ολες!!! :bigsmile::love:
Ελπιζω να μην εχετε καμια μανια με την ταξη και την αποστειρωση γιατι, εκτος που δεν ξερω που παν τα τεσσερα μεσα στο σπιτι, εχω και σκυλο!!! :toung::love:
-
αυτο κι αν ειναι νεο!!!!!!
Παιδια μια προδοτρια αναμεσα σας Παρθενοι!!!!!!