-
Ωροσκόπος και σχέσεις
Έχω αρχίσει πρόσφατα να μελετώ την αστρολογία και την συσχέτιση της με τις διαπροσωπικές μας σχέσεις, καθημερινές και μη. Δυσκολεύομαι να κατανοήσω όμως την επίδραση του ωροσκόπου σε συνδιασμό με το ηλιακό ζώδιο....για παράδειγμα όταν ένα άτομο έχει σε αυτές τις θέσεις 2 "αταίριαστα" ζώδια (π.χ σκορπιός με ωροσκόπο δίδυμο) ποιο είναι αυτό που θα "υπερισχύσει" στον τομέα των σχέσεων, είτε ερωτικών είτε φιλικών?
επίσης θα μπορούσε ίσως να ταιριάξει με άτομα με αντίθετες θέσεις (δλδ. διδύμος με ωροσκόπο σκορπιό)??
σίγουρα αντιλαμβάνομαι ότι σημαντικό ρόλο έχουν και οι θέσεις των υπολοίπων πλανητων, ειδικά της αφροδίτης και του άρη....αλλά θα ήθελα μια γενική άποψη!
-
Re: Ωροσκόπος και σχέσεις
Quote:
Originally Posted by
stefi13
Έχω αρχίσει πρόσφατα να μελετώ την αστρολογία και την συσχέτιση της με τις διαπροσωπικές μας σχέσεις, καθημερινές και μη. Δυσκολεύομαι να κατανοήσω όμως την επίδραση του ωροσκόπου σε συνδιασμό με το ηλιακό ζώδιο....για παράδειγμα όταν ένα άτομο έχει σε αυτές τις θέσεις 2 "αταίριαστα" ζώδια (π.χ σκορπιός με ωροσκόπο δίδυμο) ποιο είναι αυτό που θα "υπερισχύσει" στον τομέα των σχέσεων, είτε ερωτικών είτε φιλικών?
επίσης θα μπορούσε ίσως να ταιριάξει με άτομα με αντίθετες θέσεις (δλδ. διδύμος με ωροσκόπο σκορπιό)??
σίγουρα αντιλαμβάνομαι ότι σημαντικό ρόλο έχουν και οι θέσεις των υπολοίπων πλανητων, ειδικά της αφροδίτης και του άρη....αλλά θα ήθελα μια γενική άποψη!
Το φορουμ εχει παρααα πολλα αρθρα που μπορεις να μελετησεις για να βγαλεις κατα καποιο τροπο μερικα συμπερασματα....εχω ακουσει οτι καλο ειναι ο αρης της γυναικας να ταιριαζει με την αφροδιτη του ανδραα..και και και....ισως καποιος που γνωριζει πιο πολλα απο εμενα να σου δωσει τα φωτα του...Εγω θα σου προτεινα παντως να ξεκινησεις τσουκου τσουκου να διαβαζεις τα αρθρα των αστρολογων..Σκορπινα εισαι -αρα και εξυπνη-θα τον βρεις τον δρομο:bigsmile:
-
Σύμφωνα με κάποιες απόψεις ο ωροσκόπος στις σχέσεις είναι κυρίως η πρώτη εντύπωση και η εμφάνιση. Με την έννοια αυτή έχει να κάνει με το αν κάποιος σου κάνει κλικ. Ο Ήλιος αντίθετα είναι πιο ουσιώδες στοιχείο της σχέσης και δείχνει αν μπορείς να βάλεις κοινούς στόχους με κάποιον άλλο.
Πέρα από αυτό υπάρχει και μία άλλη άποψη (νομίζω την έχω ακούσει κι από τη Λίτσα Πατέρα) που λέει ότι ο ωροσκόπος είναι και κάποιες συνήθειες που κουβαλάμε υποσυνείδητα. Αυτές φαίνονται στη συμβίωση. Αν στρώνεις το κρεβάτι σου, τι ώρα πλένεις τα δόντια σου. Συνεπώς παίζει ρόλο και στη συμβίωση των ανθρώπων...
Αυτά πολύ συνοπτικά... Για λεπτομέρειες όπως λέει κι η aries, ρίξε μια ματιά στα αρθράκια και δες αν έχεις μετά κάποιες απορίες...
-
Αγαπητή stefi13
Πέρα από τις συμβουλές των μελών που προηγήθηκαν της δικής μου απάντησης, θα ήθελα να συμπληρώσω πως ο Ήλιος είναι η φύση μας και είναι ένα χαρακτηριστικό συμβατό απόλυτα με τον πνευματικό μας εαυτό. Ο Ωροσκόπος αφορά την φυσική μας εκδήλωση, αναπτύσσεται δε, όσο προχωράμε σε ηλικία και εμπειρία. Αυτό σταδιακά εκδηλώνεται όλο και περισσότερο και είναι εμφανές στους άλλους.
Δεν πρέπει να σας προβληματίζει το διαφορετικό ύφος ζωδίων, καθώς είμαστε προσωπικότητες με αντιφάσεις, εσωτερικές συμφωνίες και ασυμφωνίες. Αυτό μας εμπλουτίζει και μας προσφέρει δυνατότητες επιλογής στην πορεία της ζωής.
φιλικά
Λίλιαν Σίμου
-
XA κι αλλη σκορπινα με ωροσκοπο διδυμο!!!Καλως ηρθες!
Μερικες φορες ομως δε μπορει να δημιουργειθει κατι σαν προβλημα οταν υπαρχει τετοια διαφορα στη φυση του ηλιου και στη φυση του ωροσκοπου?...Οταν ο ωροσκοπος ειναι πιο εμφανης κ τα ατομα σε πλησιαζουν λογω της φυσης του ωροσκοπου που εκδηλωνεται σε πρωτο επιπεδο ισως υπαρχει προβλημα οταν η φυση της διαπροσωπικης σχεσης αρχιζει να γινεται στενοτερη και βαθυτερη...Σε επιλεγουν για το φαινεσθαι και το επιφανειακο φερεσθαι που μπορει να ειναι πολυ διαφορετικο απ το πραγματικο Εγω...Αυτο δεν μπορει να ισχυει? Tι πιστευετε?
-
καλημέρα σας
να ρωτήσω και εγώ κάτι, -έχω αρχίσει πρόσφατα να μελετώ κάποια πράγματα-, όσον αφορά για τον ωροσκόπο και όσο προχωράει η ηλικία εκδηλώνεται περισσότερο από όσο γνωρίζω.
όταν θέλουμε να διαβάσουμε τις προβλέψεις για την ημέρα, εβδομάδα, κλπ, έχει μεγαλύτερη βαρύτητα η πρόβλεψη του ωροσκόπου ή το ζώδιο που ανήκει κάποιος;
ευχαριστώ
-
Quote:
Originally Posted by
SELZI
καλημέρα σας
να ρωτήσω και εγώ κάτι, -έχω αρχίσει πρόσφατα να μελετώ κάποια πράγματα-, όσον αφορά για τον ωροσκόπο και όσο προχωράει η ηλικία εκδηλώνεται περισσότερο από όσο γνωρίζω.
όταν θέλουμε να διαβάσουμε τις προβλέψεις για την ημέρα, εβδομάδα, κλπ, έχει μεγαλύτερη βαρύτητα η πρόβλεψη του ωροσκόπου ή το ζώδιο που ανήκει κάποιος;
ευχαριστώ
Και τα δύο κοιτάμε, αλλά και πάλι είναι σχετικά. Απλώς θα σου δείξουν πολύ γενικές τάσεις :bigsmile:
-
δηλαδή αν θέλουμε να μάθουμε τις προβλέψεις της εβδομάδος τι θα πρέπει να διαβάσουμε;
υπάρχει κάτι πιο αναλυτικό που μπορούμε να βλέπουμε; ή ξέρω εγώ και της ημέρας;
-
Καλό είναι να διαβάζετε όλα τα ζώδια. Ακόμα κι αν δεν είναι το ζώδιο σας ή ο ωροσκόπος σας σε κάποιο από αυτά μπορεί να δείτε με έκπληξη ότι από καιρό σε καιρό και κατά διαστήματα σας εκφράζουν άλλα ζώδια από το δικό σας. Κι αυτό για λόγους που είναι δύσκολο να εξηγηθούν εδώ τώρα αναλυτικά και έχουν να κάνουν με τι ενεργοποιείται στο χάρτη σας κατά καιρούς από διελεύσεις, προόδους, κλπ.
-
αυτό τώρα κάπου δεν μου κολλάει
αν καθίσω να διαβάσω όλα τα ζώδια, θα δώσω σημασία σε αυτό που λέει ότι θα πάνε καλά τα πράγματα, θα μου πεις εντάξει αυτό κάνει καλό και στην ψυχολογία μας κάποιες φορές, αλλά το θέμα είναι τι γίνεται στην πραγματικότητα.........
-
μια και εγινε λογος για προβλεψεις. Αν και δεν νομιζω οτι η ερωτηση μου αφορα το συγκεκριμενο θεμα (ακομα δεν ξερω πως να ξεκινησω ενα καινουριο θεμα μονη μου), θα ηθελα να ρωτησω πως κανουμε προβλεψεις με βαση τον γενεθλιο χαρτη μας... :blink:
-
Quote:
Originally Posted by
SELZI
αν καθίσω να διαβάσω όλα τα ζώδια, θα δώσω σημασία σε αυτό που λέει ότι θα πάνε καλά τα πράγματα, θα μου πεις εντάξει αυτό κάνει καλό και στην ψυχολογία μας κάποιες φορές, αλλά το θέμα είναι τι γίνεται στην πραγματικότητα.........
Την πραγματικότητα πιστεύω θα την κρίνετε εσείς. Εσείς θα πρέπει να δείτε η πρόβλεψη ποιων ζωδίων σας αγγίζει. Αλλιώς αισθάνομαι απλά θα μπείτε σε μία διαδικασία αυθυποβολής. Επειδή το λέει η πρόβλεψη για το ζώδιο σας θα πιστέψετε ότι θα γίνει. Αυτό ισχύει και γενικά βέβαια κι όχι μόνο για σας.
Όπως και να έχει βέβαια αυτή δεν ήταν παρά μία προσωπική άποψη... Ζητώ συγγνώμη αν δε σας βοήθησα...
-
Quote:
Originally Posted by
SELZI
Ναι να διαβασεις ...τα ζωδια..απλα να ξερεις οτι μια πολυ πολυ πολυ γενικη ταση της ημερας..της εβδομαδας ..του μηνα..κλπ κλπ...απο εκει και περα πως θα επηρεασει μια θεση ενος πλανητη τον εκαστοτε....ειναι κατι αλλο..
Πχ...την ημερα που μπηκε ο Αρης στο Καρκινο..χωρις να ξερω τι σημαινει αυτο ..και πως θα επηρεασει τους Κριους....για πρωτη φορα στη ζωη μου ..παρολο που αναβω διαρκως αρωματικα κερια στο σπιτι μου...πηρα φωτια!!!!!!!(ευτυχως εγκαιρα το προλαβα):toung::toung:Την επομενη μερα τυχαια ακουσα οτι πρεπει να προσεχουμε οι Κριοι τα κερια και τα τζακια οσο ειναι ο Αρης εκει...:wacko::wacko:
Απο εκει και περα πρεπει να "καταστρωσεις" τον προσωπικο σου χαρτη..Αναλυσε τις διαφορες οψεις..και τα επομενα 8α ερ8ουν με το καιρο!!!!
Η αστρολογια απλα σου λεει οτι θα βρεξει ,απο εκει και περα ειναι δικο σου θεμα αν θα παρεις ομπρελλα μαζι σου ,αδιαβροχο,αν δεν θα βγεις κα8ολου απο το σπιτι κλπ
Ελπιζω να σε βοηθησα:love::love:
-
Είμαι και 'γω μια Ταυρίνα με ωροσκόπο Υδροχόο.
Ο ήλιος σου σου δίνει τα χαρακτηριστικά του ζωδίου εφ'όρου ζωής ο ωροσκόπος ξεκινά να εκδηλώνεται μετά τα 30 έτος γιατί φέρνουμε περισσότερα χαρακτηριστικά του σ'αυτην και στη μετέπειτα ηλικία? :wacko:
Τελικά τι υπερισχύει σε ένα χαρακτήρα το ζώδιο ή ο ωροσκόπος?
Μήπως τελικά είναι σημείο των καιρών?
-
Quote:
Originally Posted by
ΑΡΙΔΗΛΗ
Είμαι και 'γω μια Ταυρίνα με ωροσκόπο Υδροχόο.
Ο ήλιος σου σου δίνει τα χαρακτηριστικά του ζωδίου εφ'όρου ζωής ο ωροσκόπος ξεκινά να εκδηλώνεται μετά τα 30 έτος γιατί φέρνουμε περισσότερα χαρακτηριστικά του σ'αυτην και στη μετέπειτα ηλικία? :wacko:
Δεν ειναι τι υπερισχυει και τι οχι...τα παντα ειναι συναρτηση πολλων..και στη τελικη ο χαρακτηρας ενος ανθρωπου δεν ειναι 5 πραγματα μονο...ειναι ενα τεραστιοοοο παζλλλ που κατα διαστηματα, με το περας του χρονου δηλ,προστιθεται και ενα μικρο κομματι εως οτου επελθει η ολοκληρωσις...:love:
Λεγοντας σημειο των καιρων???τι εννοεις????
-
Διαβάζοντας την ιστορία της Αστρολογίας εντόπισα ότι στους Αρχαίους χρόνους τους ενδιέφερε περισσότερο η Σελήνη και τα ωροσκόπια γίνονταν σύμφωνα με την Σελήνη (εξ΄ου και τα Σεληνιακά ημερολόγια) βέβαια η γνώση και η εξέλιξη 'εφερε το σημερινό ωροσκόπιο!Που δεν αλλάζει και πολύ από 'κείνα τα χρόνια!
-
Quote:
Originally Posted by
ΑΡΙΔΗΛΗ
Διαβάζοντας την ιστορία της Αστρολογίας εντόπισα ότι στους Αρχαίους χρόνους τους ενδιέφερε περισσότερο η Σελήνη και τα ωροσκόπια γίνονταν σύμφωνα με την Σελήνη (εξ΄ου και τα Σεληνιακά ημερολόγια) βέβαια η γνώση και η εξέλιξη 'εφερε το σημερινό ωροσκόπιο!Που δεν αλλάζει και πολύ από 'κείνα τα χρόνια!
"Όλα τριγύρω αλλάζουνε και όλα τα ίδια μένουν"
Και όσον αφορά τη Σελήνη, καλά κάνανε :bigsmile: Υπόψη ότι το σεληνιακό ημερολόγιο που συνέταξε ο Μέτων δεν χρειαζόταν διόρθωση κάθε 4 χρόνια όπως το δικό μας, απλώς δεν διαδόθηκε γιατί τα έτη του ήταν τεράστια σε σχέση με τις 365 μέρες του υφιστάμενου ημερολογίου :bigsmile:
-
Quote:
Originally Posted by
Μητσάκος
"Όλα τριγύρω αλλάζουνε και όλα τα ίδια μένουν"
Και όσον αφορά τη Σελήνη, καλά κάνανε :bigsmile: Υπόψη ότι το σεληνιακό ημερολόγιο που συνέταξε ο Μέτων δεν χρειαζόταν διόρθωση κάθε 4 χρόνια όπως το δικό μας, απλώς δεν διαδόθηκε γιατί τα έτη του ήταν τεράστια σε σχέση με τις 365 μέρες του υφιστάμενου ημερολογίου :bigsmile:
Aαααα, πετάς κάτι και το αφήνεις έτσι :toung:. Θέλουμε περισσότερες πληροφορίες παρακαλώ:nuts:
-
Quote:
Originally Posted by
ΑΡΙΔΗΛΗ
Επειδή είναι το πάθος μου η αρχαία αστρολογία μήπως θα μπορούσες να μου πεις που ακριβώς το διάβασες αυτό με τη σελήνη?
-
Quote:
Originally Posted by
friary
Aαααα, πετάς κάτι και το αφήνεις έτσι :toung:. Θέλουμε περισσότερες πληροφορίες παρακαλώ:nuts:
ΜΕΤΑΡΡΥΘΜΙΣΕΙΣ ΜΕΤΩΝΟΣ :bigsmile:
-
μηπως μπορειτε να απαντησετε και σε μενα...??? ... :embarrest :embarrest :embarrest
-
Quote:
Originally Posted by
SELZI
Εφ οσον ξερεις σε ποιο ζωδιο εχεις την ακμη του οικου που σε ενδιαφερει [για επαγγελματικα, ερωτικα κλπ. θεματα ] μπορεις να διαβαζεις τις προβλεψεις των συγκεκριμενων τομεων. Αν π.χ. εχεις ακμη 5ου στον Υδροχοο, διαβασε τι προβλεπεται στα ερωτικα των Υδροχοων.
Εμενα μου βγαινουν [σε γενικες γραμμες] οι προβλεψεις του ζωδιου του μεσουρανηματος ακομη και στα ερωτικα [ισως επειδη ο κυβερνητης του μεσουρανηματος βρισκεται στον 5ο!
Μπορεις ισως να το δοκιμασεις για ενα διαστημα για να το τσεκαρεις, αν ισχυει αυτο που γραφω ή οχι!
Αλλα ετσι κι αλλιως προβλεψεις προσωπικες δεν μπορουν να γινουν παρα μονο βασισμενες στα δικα σου στοιχεια γεννησης. :bigsmile:
-
Quote:
Originally Posted by
ΑΡΙΔΗΛΗ
[FONT="Arial"]
Ο ήλιος σου σου δίνει τα χαρακτηριστικά του ζωδίου εφ'όρου ζωής ο ωροσκόπος ξεκινά να εκδηλώνεται μετά τα 30 έτος γιατί φέρνουμε περισσότερα χαρακτηριστικά του σ'αυτην και στη μετέπειτα ηλικία?
Καταρχήν καλωσήλθατε...
Σχετικά με την παρατήρηση σας πιστεύω ότι ισχύει γενικά αυτό που λέτε, έχω ακούσει και έχω δει όμως ότι υπάρχουν και ωροσκόποι που εκδηλώνονται από νωρίς, π.χ. Δίδυμοι ή Καρκίνος, ειδικά αν ο Ήλιος δεν είναι σε ζώδιο που τον ευνοεί.
Quote:
Originally Posted by
ΑΡΙΔΗΛΗ
Είναι μία συζήτηση που επαναλαμβάνεται κάθε τόσο. Υπάρχουν αρκετά άρθρα στο site που κάνουν αναφορές στο θέμα του ωροσκόπου. Κι από σκοπιά κλασσικά αστρολογική και από σκοπιά ψυχολογική και από σκοπιά μεταφυσική ακόμα.
Η παρατήρηση σας για τη Σελήνη προσθέτει άλλη μία παράμετρο.
Προσωπική μου γνώμη είναι ότι τα αστρολογικά σύμβολα είναι και απόρροια της κουλτούρας που τα αναπτύσσει και με το δεδομένο αυτό κάθε κουλτούρα επιλέγει τα σύμβολα που ταιριάζουν περισσότερο στον τρόπο που σκέφτεται.
Στην Κινέζικη αστρολογία για παράδειγμα θα βρείτε σε ελάχιστα σημεία τον αριθμό 4. Κι αυτό γιατί στον πολιτισμό αυτό δεν αρέσουν οι γωνίες αλλά προτιμά τους κύκλους.
Εμείς στη Δύση προσπαθούμε τα τελευταία χρόνια να σμπρώξουμε την αστρολογία προς την κατεύθυνση της μαθηματικής επιστήμης, οπότε αντιμετωπίζουμε δυσκολία να κατανοήσουμε τη σχετικότητα των συμβόλων. Αν μπούμε στη λογική της κουλτούρας όμως πιστεύω θα καταλάβουμε εύκολα τις διαφορές.
-
Quote:
Originally Posted by
nak
μια και εγινε λογος για προβλεψεις. Αν και δεν νομιζω οτι η ερωτηση μου αφορα το συγκεκριμενο θεμα (ακομα δεν ξερω πως να ξεκινησω ενα καινουριο θεμα μονη μου), θα ηθελα να ρωτησω πως κανουμε προβλεψεις με βαση τον γενεθλιο χαρτη μας... :blink:
Μπορεις να πας εδω Συστήματα πρόβλεψης - Αστρολογία για όλους και να διαβασεις τα αρθρα που σε ενδιαφερουν :bigsmile:
-
περίμενε τώρα, γιατί αρχίζω να βγάζω κάποια άκρη starfish
ακμή 5ου οίκο έχω και εγώ στον Υδροχόο.
αλλά επειδή δεν γνωρίζω και πολλά ακόμη, ειδικά για τα ερωτικά (προβλέψεις) είναι ο πέμπτος οίκος; ή μήπως ξέρεις να μου πείς (ή να τα δω αυτά κάπου) που αντιστοιχούν δηλαδή;
ευχαριστώ
-
Quote:
Originally Posted by
SELZI
περίμενε τώρα, γιατί αρχίζω να βγάζω κάποια άκρη starfish
ακμή 5ου οίκο έχω και εγώ στον Υδροχόο.
αλλά επειδή δεν γνωρίζω και πολλά ακόμη, ειδικά για τα ερωτικά (προβλέψεις) είναι ο πέμπτος οίκος; ή μήπως ξέρεις να μου πείς (ή να τα δω αυτά κάπου) που αντιστοιχούν δηλαδή;
ευχαριστώ
Τυχαια το ειπα για την ακμη 5ου στον Υδροχοο! :bigsmile:
Σε γενικες γραμμες ο 5ος αφορα το φλερτ, τον ερωτα, την δημιουργικοτητα, τα παιδια....
Οτι εγραψα παραπανω, εχει να κανει με ενα μικρο "ξεκαθαρισμα" στο ποια ζωδια να διαβαζεις στις γενικες προβλεψεις. Υπαρχουν πολλα αρθρα στο site για τους οικους. Κανε εναν κοπο να διαβασεις καποια απ αυτα, θα σε βοηθησουν!
Και επαναλαμβανω οτι για προσωπικες προβλεψεις, γινονται χαρτες βασισμενοι στα στοιχεια γεννησης σου. Δεν το post προς την nak λιγο παραπανω για αρθρα που μπορεις να διαβασεις για να παρεις μια ιδεα. Η ερμηνεια αυτων των χαρτων προϋποθετει ή πολλη καλη γνωση αστρολογιας, ή την βοηθεια ενος επαγγελματια.:bigsmile:
-
Λοιπον .... θελω κι εγω να ρωτησω κατι ....... κι οποιος μπορει μου απαντα βεβαια ! ειμαι παρθενος με ωροσκοπο τοξοτη (ειναι και τα 2 μεταβλητα ζωδια ) και αυτο ισως το κανει ακομη χειροτερο οσον αφορα την συμπεριφορα μου ... και τις σχεσεις.Μοιαζω περισσοτερο στον ωροσκοπο μου παρα στο ζωδιο που ειμαι ...... !!! Εχει να λεει κατι αυτο ?:blink: Αναφερομενη στο οτι ο ωροσκοπος δρα μετα τα 30 , οπως ειπωθηκε πιο πανω ...:embarrest Επισης στις σχεσεις μου συμπεριφερομαι σαν μια τοξοτινα με πολυ παθος .... και οχι σαν μια συντηριτικη παρθενος ! :toung: ........ η οποια θα χιλιοεξετασει τις περιστασεις και θα τα ξετιναξει ολα μεχρι να βρει τον τελειο αντρα .... και εδω θελω να ρωτησω με βαση του ζωδιου η του ωροσκοπου διαλεγουμε συντροφους ....... ( μου τυχαινουν διδυμοι και κριοι ) αν αυτο βοηθησει σε κατι - συνηθως ζωδια της φωτιας η του αερα .... και λιγο πιο σπανια ζωδια του νερου .........
-
Γεια σου Athinoula85!
Δεν θα απαντησω στα ερωτηματα σου, θα σου πω μονο πως γυρω απ αυτο το θεμα, εχουν γινει απειρες συζητησεις και υποδειξεις. Μπορεις να πας στα forums και να ριξεις μια ματια στις ενοτητες και τα αρθρα. Η πλακα ειναι οτι μπορει να βρεις απαντησεις στο ερωτημα σου ακομη και μεσα σε συζητησεις που δεν το περιμενεις!!:bigsmile::bigsmile::bigsmil e:
-
Εγω δεν εχω πιστει παντως οτι ο ωροσκοπος βγαινει μετα τα τριαντα ισως βγαινει πιο εντονα αλλα ο ωροσκοπος παντα υπαρχει
-
Quote:
Originally Posted by
skorpion
Εγω δεν εχω πιστει παντως οτι ο ωροσκοπος βγαινει μετα τα τριαντα ισως βγαινει πιο εντονα αλλα ο ωροσκοπος παντα υπαρχει
συμφωνω μαζι σου ....... τοτε ομως τι συμβαινει ? δεν μας διαφωτιζει και καποιος που να ξερει ......... :unsure:
-
Quote:
Originally Posted by
skorpion
Φυσικά και πάντα υπάρχει ο ωροσκόπος μας, απλά όσο μεγαλώνουμε και κατανοούμε τον εαυτό μας και τη ζωή, εκδηλώνεται. Στα πρώτα χρόνια της ζωής μας εκφράζεται εντονότερα ο ήλιος. Από ότι έχω διαβάσει αυτό ισχύουν για όλους τους ωροσκόπους, εκτός απο τον Δίδυμο, ο οποίος εκφράζεται νωρίς ;)
-
Να συμπληρώσω ότι εξαρτάται από το ζώδιο του Ήλιου. Έχω ακούσει την άποψη όταν ο Ήλιος δεν είναι πολύ ισχυρός στο χάρτη εμφανίζεται πιο γρήγορα ο ωροσκόπος και μάλιστα πολλές φορές έχει και πλανήτη στον 1ο οίκο να τον υποστηρίζει.
-
Quote:
Originally Posted by
Βασίλης Παπαδολιάς
Να συμπληρώσω ότι εξαρτάται από το ζώδιο του Ήλιου. Έχω ακούσει την άποψη όταν ο Ήλιος δεν είναι πολύ ισχυρός στο χάρτη εμφανίζεται πιο γρήγορα ο ωροσκόπος και μάλιστα πολλές φορές έχει και πλανήτη στον 1ο οίκο να τον υποστηρίζει.
Θελετε να πείτε οτι ενας σκορπιος με ηλιο, ουρανο και ερμη μεσα στο ζωδιο, θα εκφρασει πιο γρηγορα απο τα 30 τον ωροσκοπο ? τι σημαινει ισχυρος ήλιος ?
-
Quote:
Originally Posted by
axeman
Θελετε να πείτε οτι ενας σκορπιος με ηλιο, ουρανο και ερμη μεσα στο ζωδιο, θα εκφρασει πιο γρηγορα απο τα 30 τον ωροσκοπο ? τι σημαινει ισχυρος ήλιος ?
Ισχυρός ήλιος είναι εκείνος που έχει τίτλους, δηλαδή είναι καλά τοποθετημένος στο γενέθλιο χάρτη και έχει ευνοικές όψεις.
Στην προκειμένη περίπτωση ο ήλιος στο σκορπιό υποστηρίζεται αρκετά από τον ερμή και τον ουρανό,που είναι κυρίαρχος στο σκορπιό, και έτσι τονίζονται περισσότερο τα σκορπίσια χαρακτηριστικά, δηλαδή ο ήλιος .Στην περίπτωση σας για να σας απαντήσω και πιο συγκεκριμένα θα έπρεπε να ξέρουμε ποιος είναι ο ωροσκόπος σας και σε ποιο οίκο κ ζώδιο βρίσκεται o κυβερνήτης του.
-
Quote:
Originally Posted by
colibri
Ισχυρός ήλιος είναι εκείνος που έχει τίτλους, δηλαδή είναι καλά τοποθετημένος στο γενέθλιο χάρτη και έχει ευνοικές όψεις.
Στην προκειμένη περίπτωση ο ήλιος στο σκορπιό υποστηρίζεται αρκετά από τον ερμή και τον ουρανό,που είναι κυρίαρχος στο σκορπιό, και έτσι τονίζονται περισσότερο τα σκορπίσια χαρακτηριστικά, δηλαδή ο ήλιος .Στην περίπτωση σας για να σας απαντήσω και πιο συγκεκριμένα θα έπρεπε να ξέρουμε ποιος είναι ο ωροσκόπος σας και σε ποιο οίκο κ ζώδιο βρίσκεται o κυβερνήτης του.
Αγαπητη colibri αν μπορεις και μενα να με βοηθησεις θα σου ειμαι ευγνωμων ........ :cheesy: δλδ εγω που εχω τον ηλιο, τον ερμη , και τον αρη στην παρθενο ....... ειναι κακο η καλο ? (ειμαι παρθενος .... με ωροσκοπο τοξοτη ) οπως προαναφερες ........ κοιταμε και τον κυβερνητη του ωροσκοπου ........ ο διας μου ειναι στον υδροχοο .... και πανω στον ωροσκοπο-τοξοτη εχω τον ουρανο ....... μπερδεμα ??? τραγικο ??? :wacko::unsure::weird:
-
geia sas! eimai k egw skorpina alla m wroskopo skorpio! mporei kp an 3erei n m e3hghsei an einai antifatika o hlios m tn wroskopo m?? sas parakalw
-
ο Ηλιος ειναι αυτό που αισθανόμαστε ο ωροσκόπος δείχνει το πως εξωτερικεύουμε τον Ηλιο μας και η Σελήνη μας δείχνει που πάει η ζωήμας
αυτό το άκουσα οταν αρχισα να ψάχνω την αστρολογία δεν ξέρω αν ισχύει σε όλους
αλλά σε μενα ισχύει, όσες φορές η Σελήνη μου έκανε όψεις με τους εξωκρόνιους πλανήτες η ζωή μου άλλαξε ριζικά με θετικά και αρνητικά γεγονότα
-
Quote:
Originally Posted by
athinoula85
Αγαπητη colibri αν μπορεις και μενα να με βοηθησεις θα σου ειμαι ευγνωμων ........ :cheesy: δλδ εγω που εχω τον ηλιο, τον ερμη , και τον αρη στην παρθενο ....... ειναι κακο η καλο ? (ειμαι παρθενος .... με ωροσκοπο τοξοτη ) οπως προαναφερες ........ κοιταμε και τον κυβερνητη του ωροσκοπου ........ ο διας μου ειναι στον υδροχοο .... και πανω στον ωροσκοπο-τοξοτη εχω τον ουρανο ....... μπερδεμα ??? τραγικο ??? :wacko::unsure::weird:
Πάντως από όσα έχω ακούσει ο ερμής στην παρθένο είναι θετική όψη!Ο ερμής΄είναι κυβερνήτης των διδύμων και της παρθένου, οπότε βρίσκεται στο σπίτι του!
-
Quote:
Originally Posted by
sadini
Πάντως από όσα έχω ακούσει ο ερμής στην παρθένο είναι θετική όψη!Ο ερμής΄είναι κυβερνήτης των διδύμων και της παρθένου, οπότε βρίσκεται στο σπίτι του!
Θελεις να πεις ότι είναι σε θεση κυριαρχίας,δεν είναι όμως στο σπίτι του καθώς ο οίκος του ερμή είναι ο τρίτος ,εδώ η φιλη μας απ ότι λέει πρέπει να βρίσκεται στον δέκατο οίκο της ,όπως και ο αρης της ,δηλαδη κοφτερο μυαλό γρήγορος λογος,ίσως επιθετικη εκφραση χωρίς να προηγειται σκέψη,και ολα αυτα στον οικο της σταδιοδρομίας,της καταξιωσης,του πατερα... Και τώρα σταματαω γιάτι υπάρχουν εδώ πολύ πιο εμπειροι απο μένα για να σας βοηθήσουν,καθώς και πληθωρα κατατοπιστικων αρθρων.
-
Α μάλιστα!Κανείς δε γεννήθηκε γνωρίζοντας τα όλα!Γι αυτο είναι τα λάθη για να μαθαίνουμε!Αλλά και πάλι το σπίτι το είπα με τη μεταφορική έννοια, απλώς απλοικά για να μιλάμε μια πιο κατανοητη γλώσσα!