Re: Οι θέσεις των πλανητών σας
θα ήθελα να μάθω τισ θέσεις των πλανητών κ του vertex για καποιον που γεννήθηκε 28-6-1964 ώρα 04.10 ξημερώματα στην αθήνα. ευχαριστώ.
Re: Οι θέσεις των πλανητών σας
Γεια σασ!!θα μπορουσε καποιοσ να μου πει που ειναι το Vertex??Εχω γεννηθεί 6-11-1978, 07.50 στην Αθήνα, σασ ευχαριστω εκ των προτέρων!!!
Re: Θέσεις πλανητών - part 2
Quote:
Originally Posted by
ορεστης
θα ήθελα να μάθω τισ θέσεις των πλανητών κ του vertex για καποιον που γεννήθηκε 28-6-1964 ώρα 04.10 ξημερώματα στην αθήνα. ευχαριστώ.
Αγαπητέ Ορέστη,
το Βέρτεξ βρίσκεται στις 13 μοίρες και 29 λεπτά του Σκορπιού και στον 6ο οίκο.
Quote:
Originally Posted by
ryssa
Γεια σασ!!θα μπορουσε καποιοσ να μου πει που ειναι το Vertex??Εχω γεννηθεί 6-11-1978, 07.50 στην Αθήνα, σασ ευχαριστω εκ των προτέρων!!!
Αγαπητή ryssa,
το Βέρτεξ βρίσκεται στις 8 μοίρες και 46 λεπτά του Καρκίνου και στον 8ο οίκο.
Καλησπέρα!
Γεννήθηκα 11 Δεκεμβρίου 1983,στις 7μιση το απόγευμα στη Κάλυμνο.
Θα ήθελα να μάθω που βρίσκεται η Ηρα,το σημείο Vertex στο χάρτη μου καθώς και τι σημαίνει το σημείο fortune που υπαρχει στο χάρτη μας.
Ευχαριστώ!
Quote:
Originally Posted by
stairway
Καλησπέρα!
Γεννήθηκα 11 Δεκεμβρίου 1983,στις 7μιση το απόγευμα στη Κάλυμνο.
Θα ήθελα να μάθω που βρίσκεται η Ηρα,το σημείο Vertex στο χάρτη μου καθώς και τι σημαίνει το σημείο fortune που υπαρχει στο χάρτη μας.
Ευχαριστώ!
Γεια σου stairway,
Η Ηρα βρίσκεται στις 24 μοίρες και 56 λεπτά του Κριού και στον 10ο οίκο,
το Βέρτεξ βρίσκεται στος 8 μοίρες και 57 λεπτά του Τοξότη και στον 5ο οίκο και
ο Κλήρος της Τύχης βρίσκεται στις 3 μοίρες και 21 λεπτά του Ταύρου και στον 10ο οίκο.
Περισσότερες λεπτομέρειες για τον Κλήρο της Τύχης (Pars of Fortune) μπορείς να δείς αυτό το άρθρο.
Ευχαριστώ πολύ Dr Maroulita!Πραγματικά τα αποτελέσματα ήταν συγκλονιστικά αληθινά για εμένα!Ευχαριστώ...
Μήπως μπορείς να μου πεις τα ίδια σημεία(Ηρα,Βερτεξ και κλήρο της τύχης) για κάποιον που γεννήθηκε στις 29-05-1982 και ώρα 4 τα ξημερώματα..?
αν θελουμε την εξηγηση μιας αστρολογικης οψης που πρεπει να
απευθυνθουμε? μπορειτε να μου δωσετε ενα λινκ γιατι δν μπορω
να γραψω καινουριο θεμα,δν βρισκω καποιο λινκ. :worried:
Quote:
Originally Posted by
stairway
Ευχαριστώ πολύ Dr Maroulita!Πραγματικά τα αποτελέσματα ήταν συγκλονιστικά αληθινά για εμένα!Ευχαριστώ...
Μήπως μπορείς να μου πεις τα ίδια σημεία(Ηρα,Βερτεξ και κλήρο της τύχης) για κάποιον που γεννήθηκε στις 29-05-1982 και ώρα 4 τα ξημερώματα..?
Αν μου πεις και τόπο γέννησης, ευχαρίστως... :)
Quote:
Originally Posted by
yoO
αν θελουμε την εξηγηση μιας αστρολογικης οψης που πρεπει να
απευθυνθουμε? μπορειτε να μου δωσετε ενα λινκ γιατι δν μπορω
να γραψω καινουριο θεμα,δν βρισκω καποιο λινκ. :worried:
Γεια σου yoO,
αν θες κάποιες πληροφορίες για μία συγκεκριμένη όψη, δοκίμασε πρώτα να κάνεις αναζήτηση γιατί μπορεί να έχει ήδη συζητηθεί αυτό που ζητάς. Μπορείς να πας εδώ και βάζοντας κάποιες λεξεις κλειδιά (π.χ. Σύνοδος Δία Κρόνου ή κάτι τέτοιο τέλος πάντων) θα δεις πόσα αποτελέσματα θα βγουν και θα το ψάξεις λίγο.
Αν τυχόν δεν υπάρχει προηγούμενο θέμα πάνω σ' αυτό που ζητάς, μπορείς να δημιουργήσεις νέο θέμα στις ενότητες που ρωτάμε (Αστρολογία για αρχάριους, Εραστές της Αστρολογίας ή Ρωτήστε τους Αστρολόγους) ανάλογα με το τί θες να ρωτήσεις. Ηδη πάντως στα διάφορα άρθρα αστρολογίας (στις ενότητες π.χ. Πλανήτες και Πλανητοειδείς, Όψεις, Στοιχεία, Ποιότητες) μπορείς να βρεις κείμενα που περιέχουν σχόλια για όψεις.
ευχαριστω πααααααρα πολυ Maroulita. :)
Re: Πως θα μάθετε τον Ωροσκόπο σας
Γεια σασ!!διαβασα το αρθρο για το σημειο YOD,και θα ήθελα να μου πειτε, αν είναι εύκολο,αν έχω καποιο τέτοιο σημείο στο χάρτη μου και τι σημαίνει?...προσπάθησα και μονη μου, το μονο που κατάφερα ήταν πονοκέφαλοσ...!!!γεννήθηκα 6-11-1978, 07.50 στην Αθήνα..
ευχαριστω..
θα ήθελα την Ηρα και το Βέρτεξ για 29-05-82 4 τα ξημερώματα Θεσσαλονίκη.
Ευχαριστώ εκ των πρωτέρων!
Quote:
Originally Posted by
ryssa
Γεια σασ!!διαβασα το αρθρο για το σημειο YOD,και θα ήθελα να μου πειτε, αν είναι εύκολο,αν έχω καποιο τέτοιο σημείο στο χάρτη μου και τι σημαίνει?...προσπάθησα και μονη μου, το μονο που κατάφερα ήταν πονοκέφαλοσ...!!!γεννήθηκα 6-11-1978, 07.50 στην Αθήνα..
ευχαριστω..
ryssa, δεν υπάρχει YOD στο χάρτη σου.
Quote:
Originally Posted by
stairway
θα ήθελα την Ηρα και το Βέρτεξ για 29-05-82 4 τα ξημερώματα Θεσσαλονίκη.
Ευχαριστώ εκ των πρωτέρων!
Το Vertex βρίσκεται στις 10 μοίρες και 15' του Ζυγού, στον 6ο Οίκο.
Η Ηρα, στις 7 μοίρες και 43' R στον Αιγόκερω, στον 9ο Οίκο.
Quote:
Originally Posted by
friary
ryssa, δεν υπάρχει YOD στο χάρτη σου.
Δεν ξέρω βέβαια αν αυτό ειναι θετικό ή αρνητικό, πάντωσ σ'ευχαριστω πάρα πολύ...!!!:toung:
ΘΕΛΩ ΝΑ ΜΑΘΩ ΤΙΣ ΠΛΑΝΗΤΙΚΕΣ ΜΟΥ ΘΕΣΕΙΣ ,ΤΟ VERTEX, ΤΟΝ ΚΛΗΡΟ ΤΥΧΗΣ ΣΤΙΣ ΑΚΡΙΒΕΙΣ ΜΟΙΡΕΣ. ΕΙΜΑΙ ΓΕΝΝΗΜΕΝΗ 21/02/1960 ΚΑΙ ΩΡΑ 08. ΚΑΙ ΔΕΚΑ ΛΕΠΤΑ ΤΟ ΠΡΩΙ.
Quote:
Originally Posted by
VICKIE
ΘΕΛΩ ΝΑ ΜΑΘΩ ΤΙΣ ΠΛΑΝΗΤΙΚΕΣ ΜΟΥ ΘΕΣΕΙΣ ,ΤΟ VERTEX, ΤΟΝ ΚΛΗΡΟ ΤΥΧΗΣ ΣΤΙΣ ΑΚΡΙΒΕΙΣ ΜΟΙΡΕΣ. ΕΙΜΑΙ ΓΕΝΝΗΜΕΝΗ 21/02/1960 ΚΑΙ ΩΡΑ 08. ΚΑΙ ΔΕΚΑ ΛΕΠΤΑ ΤΟ ΠΡΩΙ.
Πες μας και τόπο γέννησης.
Καλησπέρα,
θα ήθελα να μάθω που βρίσκεται το vertex στο χάρτη μου.
Γεννήθηκα 04/11/1967, 9.45 το πρωί, στην Αθήνα
Ευχαριστώ πολύ.
καλημερα ,θα ηθελα να μαθω λιγα πραγματα για το οροσκοπιο μου,τι ειναι το ακριβος vertex κι αν το εχω.εχω γεννηθει αθηνα 19.08.1973 ωρα 9.50(πωσ μπορω να καταλαβω πιος ειναι ο ωροσκοποσ μου κι που εχω τιν αφροδιτι ,διοτι η ωρα γεννησης ει ναι μεταξι 9.50-10.50).αισθανομε οτι εχω αφροδιτη στο ζυγο.ελπιζο να μι σασ ζαλισα,εφχαριστο για τιν κατανοηση σας,με εκτιμιση δροσοσταλιδα
Καλημέρα. Θα ήθελα να μάθω τι ακριβώς είναι το μεσουράνημα σε ένα γενέθλιο χάρτη (έχει΄κάποια σχέση με το Vertrex?) και αν είναι δυνατόν κάποιο link ή κάποια παραπομπή για να βρω λεπτομερή γενέθλιο χάρτη και κάποιες συνοπτικές ερμηνείες για τις όψεις που σχηματίζονται. Έχω γεννηθεί 09/01/1988 10:30 π.μ. στην Αθήνα. Ευχαριστώ
Quote:
Originally Posted by
offcloud
Καλησπέρα,
θα ήθελα να μάθω που βρίσκεται το vertex στο χάρτη μου.
Γεννήθηκα 04/11/1967, 9.45 το πρωί, στην Αθήνα
Ευχαριστώ πολύ.
Bρίσκεται στον 8ο Οίκο, στις 29 μοίρες και 4' του Καρκίνου.
Quote:
Originally Posted by
drosostalida
καλημερα ,θα ηθελα να μαθω λιγα πραγματα για το οροσκοπιο μου,τι ειναι το ακριβος vertex κι αν το εχω.εχω γεννηθει αθηνα 19.08.1973 ωρα 9.50(πωσ μπορω να καταλαβω πιος ειναι ο ωροσκοποσ μου κι που εχω τιν αφροδιτι ,διοτι η ωρα γεννησης ει ναι μεταξι 9.50-10.50).αισθανομε οτι εχω αφροδιτη στο ζυγο.ελπιζο να μι σασ ζαλισα,εφχαριστο για τιν κατανοηση σας,με εκτιμιση δροσοσταλιδα
Παραθέτω το χάρτη σου με ώρα γέννησης την 09:50. Ο ωροσκόπος σου δεν αλλάζει, αν έχεις γεννηθεί μεταξύ 09.50-10.50, αυτό που αλλάζει και δεν είναι καθόλου αμελητέο, είναι η οικοθεσία.
Για τις απορίες σου, με μια απλή περιήγηση στο site και στα άρθρα του, και με την βοήθεια της αναζήτησης, θα τις λύσεις... :nea:
Quote:
Originally Posted by
Frinteza
Καλημέρα. Θα ήθελα να μάθω τι ακριβώς είναι το μεσουράνημα σε ένα γενέθλιο χάρτη (έχει΄κάποια σχέση με το Vertrex?) και αν είναι δυνατόν κάποιο link ή κάποια παραπομπή για να βρω λεπτομερή γενέθλιο χάρτη και κάποιες συνοπτικές ερμηνείες για τις όψεις που σχηματίζονται. Έχω γεννηθεί 09/01/1988 10:30 π.μ. στην Αθήνα. Ευχαριστώ
Ο χάρτης σου έτοιμος :wink2:
Το Μεσουράνημα και το Vertex, είναι διαφορετικά πράγματα. Χρησιμοποιώντας την αναζήτηση με την κατάλληλη λέξη, θα λύσεις πολλές απορίες σου σχετικά με την ανάλυση του χάρτη σου και θα βρεις επεξήγηση για τα πάντα.
Καλημερα,θα μπορουσατε να φτιαξετε και το δικο μου χαρτη?
Ειμαι γεννημενη 25/10/83,στην Αθηνα,ωρα 06:05 πμ.
Γεια σαs!Ελπιζω η ερωτηση μου να γινεται στο σωστο μεροs.Μπορω να εχω το χαρτη συναστριαs με τιs οψειs του?στα εξηs΄΄18-07-1963 Αθηνα 15΄΄30 και 11-03-1970 Κρητη 08΄΄20 Ευχαριστω!
Quote:
Originally Posted by
CheekyMM
Καλημερα,θα μπορουσατε να φτιαξετε και το δικο μου χαρτη?
Ειμαι γεννημενη 25/10/83,στην Αθηνα,ωρα 06:05 πμ.
Ο χάρτης σου
Γεια σας και απο μενα..!! :bigsmile:
Θα μπορούσατε να μου πειτε τον γενεθλιο χάρτη μου?
Εχω γεννηθεί 30-08-1971 Αθήνα.
Quote:
Originally Posted by
m@rili
Γεια σας και απο μενα..!! :bigsmile:
Θα μπορούσατε να μου πειτε τον γενεθλιο χάρτη μου?
Εχω γεννηθεί 30-08-1971 Αθήνα.
Ωρα γέννησης?
Quote:
Originally Posted by
silvestro
Γεια σαs!Ελπιζω η ερωτηση μου να γινεται στο σωστο μεροs.Μπορω να εχω το χαρτη συναστριαs με τιs οψειs του?στα εξηs΄΄18-07-1963 Αθηνα 15΄΄30 και 11-03-1970 Κρητη 08΄΄20 Ευχαριστω!
Μηπωs μπορειτε να μου απαντησετε αν υπαρχει η παραπανω δυνατοτητα?Ευχαριστω και παλι!
Quote:
Originally Posted by
silvestro
Μηπωs μπορειτε να μου απαντησετε αν υπαρχει η παραπανω δυνατοτητα?Ευχαριστω και παλι!
Υπάρχει! :) Απλά λόγω ανειλημμένων υποχρεώσεων δεν έχω προλάβει ακόμα να τους φτιάξω! Σε λίγη ωρίτσα όμως θα τους έχεις!
Έχω γεννηθει 30-08-1971 ώρα 10.30 Αθήνα
Quote:
Originally Posted by
DrMaroulita
Υπάρχει! :) Απλά λόγω ανειλημμένων υποχρεώσεων δεν έχω προλάβει ακόμα να τους φτιάξω! Σε λίγη ωρίτσα όμως θα τους έχεις!
Εισαι υπεροχη!Σευχαριστω
Γεια σας!
Μπορώ να έχω χάρτη συναστρίας;
Εγώ είμαι γεννημένη 27/05/82 ώρα 12.40 το μεσημέρι στη Θεσσαλονίκη
και ο σύντροφος μου 18/02/81 ώρα 5.00 το πρωί στην Αγκυρα της Τουρκίας.
Quote:
Originally Posted by
silvestro
Αγαπητέ silvestro,
σου παραθέτω τα εξής:
χάρτης συναστρίας 01 (εσωτερικός χάρτης: 1963, εξωτερικός χάρτης: 1970)
χάρτης συναστρίας 02 (εσωτερικός χάρτης: 1970, εξωτερικός χάρτης: 1963)
πίνακας όψεων συναστρίας
Αγαπητη DrMarulita εγω ειμαι παλι!Χαρηκα τοσο πολυ στην αρχη οταν ειδα τουs χαρτεs..αλλα μετα μου κοπηκε γιατι εχει γινει ενα λαθακι στην ωρα του ετουs 1970 ειναι 08΄΄20 και οχι 06΄'20 Οποτε μπορεσειs σε παρακαλω μου το στελνειs.Σευχαριστω πολυ!
Quote:
Originally Posted by
silvestro
Αγαπητη DrMarulita εγω ειμαι παλι!Χαρηκα τοσο πολυ στην αρχη οταν ειδα τουs χαρτεs..αλλα μετα μου κοπηκε γιατι εχει γινει ενα λαθακι στην ωρα του ετουs 1970 ειναι 08΄΄20 και οχι 06΄'20 Οποτε μπορεσειs σε παρακαλω μου το στελνειs.Σευχαριστω πολυ!
Γεια σου και πάλι! :embarrest Οντως είδα λάθος ώρα...
Σου παραθέτω λοιπόν τα σωστά! :bigsmile:
χάρτης συναστρίας 01 (εσωτερικός χάρτης: 1963, εξωτερικός χάρτης: 1970)
χάρτης συναστρίας 02 (εσωτερικός χάρτης: 1970, εξωτερικός χάρτης: 1963)
πίνακας όψεων συναστρίας
Quote:
Originally Posted by
m@rili
Έχω γεννηθει 30-08-1971 ώρα 10.30 Αθήνα
Γεια σου m@rili,
ο χάρτης σου είναι αυτός.
Quote:
Originally Posted by
_angel_
Γεια σας!
Μπορώ να έχω χάρτη συναστρίας;
Εγώ είμαι γεννημένη 27/05/82 ώρα 12.40 το μεσημέρι στη Θεσσαλονίκη
και ο σύντροφος μου 18/02/81 ώρα 5.00 το πρωί στην Αγκυρα της Τουρκίας.
Γεια σου angel,
σου παραθέτω τα εξής:
χάρτης συναστρίας 01 (εσωτερικός χάρτης: 1982, εξωτερικός χάρτης: 1981)
χάρτης συναστρίας 02 (εσωτερικός χάρτης: 1981, εξωτερικός χάρτης: 1982)
πίνακας όψεων συναστρίας
DrMaroulita, σ'ευχαριστώ πάρα πολύ! :)
μπορειτε να μου πειτε που εχω το vertex μου?
γεννηθηκα στην αθηνα 26/06/1976 ωρα 00.30 πμ
ευχαριστω
Quote:
Originally Posted by
nak
μπορειτε να μου πειτε που εχω το vertex μου?
γεννηθηκα στην αθηνα 26/06/1976 ωρα 00.30 πμ
ευχαριστω
Το Vertex σου βρίσκεται στον 7ο Οίκο, στις 23 μοίρες και 15' της Παρθένου.