-
Πως θα μάθετε τον Ωροσκόπο σας
Συνεχίζεται εδώ
Για να σας απαντήσουν άμεσα και υπεύθυνα οι συνεργάτες μας Αστρολόγοι ποιος είναι ο Ωροσκόπος σας και ενδεχομένως αν σας ενδιαφέρει η θέση της Σελήνης σας σε ποια μοίρα του ζωδιακού κύκλου και σε ποιο ζώδιο βρίσκεται θα χρειαστούν τα παρακάτω:
- Τα στοιχεία της γέννησής σας: Έτος, Μήνα και Ημέρα γέννησης.
- Την ώρα γέννησής σας (απαραίτητο στοιχείο για την εύρεση του Ωροσκόπου).
- Τη χώρα καθώς και η πόλη που γεννηθήκατε.
Εσείς απλά πατήστε το κουμπάκι ΑΠΑΝΤΗΣΗ και καταχωρήστε την ερώτησή σας.
Σημείωση: Καλό θα ήταν την ώρα της γέννησής σας να την καταχωρείται σε 24ωρη βάση. Αυτό σημαίνει ότι εάν γεννηθήκατε στις 1 Αυγούστου 1960, 11 η ώρα το βράδυ και 20 λεπτά για ώρα θα γράψετε Ώρα 23, 20.
Διαφορετικά αν σας μπερδεύει έτσι να μας διευκρινίζετε αν για παράδειγμα γράψετε 11 αν είναι πρωινή ή βραδυνή ώρα.
Οι αστρολόγοι μας παίρνουν σαν καταχώρηση ώρας την 24ωρη βάση. Όταν βλέπουν 23 θεωρούν 11 μ.μ. και όταν βλέπουν 11 θεωρούν 11 π.μ.
Επίσης μη ξεχνάτε ότι η γλώσσα που γράφουμε είναι ΠΑΝΤΑ η Ελληνική.
-
Σας παρακαλώ αν είναι δυνατό να μου πείτε τον ωροσκόπο μου. Γεννήθηκα στις 25 Ιανουαρίου, 1969 (ημέρα Σάββατο), στις 5.10 το απόγευμα, στη Λευκωσία - Κύπρο.
Σας ευχαριστώ πολύ.
-
oroskopos
Sas parakalw an einai dynaton na me enimersete gia ton wroskopo moy.genithika stis 8 fevrouriou tou 1988 sta iwannina elladas. me ektimisi ageliki-amanda :)
-
Quote:
Originally Posted by amanda
Sas parakalw an einai dynaton na me enimersete gia ton wroskopo moy.genithika stis 8 fevrouriou tou 1988 sta iwannina elladas. me ektimisi ageliki-amanda :)
Όπως θα σας απαντήσουν και οι επαγγελματίες αστρολόγοι συνεργάτες του Horoscope.gr απαραίτητο στοιχείο για την εύρεση του Ωροσκόπου και πολλές φορές και της Σελήνης είναι η ώρα γεννήσεως κάτι το οποίο δεν έχετε δώσει. Μια ερώτηση στη μαμά σας η οποία είναι και η μόνη που θυμάται τι ώρα σας γέννησε θα βοηθούσε για να έχετε άμεση απάντηση :)
Παράκληση να γράφετε με ελληνικούς χαρακτήρες. Είναι τόσο όμορφη και πλούσια η Ελληνική μας γλώσσα.... ας την υποστηρίξουμε :)
Πάντα φιλικά
-
Παρακαλω πολλυ θα ήθελα κι εγω να μαθω τον Ωροσκοπο μου βασει των στοιχειων που σας παραθετω :
Ημ/νια Γεννησης : 19 Ιουνιου 1972
Ωρα : 10:00 πμ
Γεννεθλια Πολη : Αθηνα
Γεννεθλιο Ζωδιο : Διδυμοι
Εχω προσπαθησει να βρω τον ωροσκοπο μου βασει εφαρμογων του internet και άλλα με κατατασσουν στον Ωροσκοπο του Λεοντα, και άλλα στον Παρθενο.
Ευχαριστω για το χρονο σας
-
Quote:
Originally Posted by justincase
Εχω προσπαθησει να βρω τον ωροσκοπο μου βασει εφαρμογων του internet και άλλα με κατατασσουν στον Ωροσκοπο του Λεοντα, και άλλα στον Παρθενο.
justincase καλωσόρισες στην παρέα του Horoscope.gr.
Ήθελα λιτά να σχολιάσω ότι για εμάς ήταν και είναι μια πανεύκολη διαδικασία να βάλουμε μια αυτοματοποιημένη εφαρμογή του internet ή κάποιους πίνακες που ίσως κατά καιρούς σε περιοδικά έχετε δει για να βρίσκει κάποιος τον ωροσκόπο του οι άλλες αστρολογικές πληροφορίες.
Αλλά προτιμάμε αυτό τον τρόπο της προσωπικής ερώτησης που κατά τη γνώμη μας είναι ο πλέον ασφαλής εμπιστευόμενοι 100% τους συνεργάτες μας αστρολόγους οι οποίοι και δοκιμασμένοι και καταξιωμένοι είναι στο χώρο τους.
Καλός αστρολόγος δεν είναι μόνο ο διάσημος που εμφανίζεται στην τηλεόραση ή γράφει σε ένα περιοδικό αλλά είναι και αρκετοί άλλοι και είμαστε ευτυχείς που κάποιοι από αυτούς στο Horoscope.gr μας κάνουν την τιμή να συνεργάζονται μαζί μας.
Όσο για την ερώτησή σου σίγουρα θα σου απαντήσουν το ταχύτερο δυνατό
Φιλικά
-
Quote:
Originally Posted by lena
Σας παρακαλώ αν είναι δυνατό να μου πείτε τον ωροσκόπο μου. Γεννήθηκα στις 25 Ιανουαρίου, 1969 (ημέρα Σάββατο), στις 5.10 το απόγευμα, στη Λευκωσία - Κύπρο.
Σας ευχαριστώ πολύ.
Αγαπητή φίλη lena
Σύμφωνα με τα νέα στοιχεία που μας παραθέτετε, ο Ωροσκόπος σας είναι στον Λέοντα, συγκεκριμένα στις 6 μοίρες 54' και η Σελήνη σας είναι στον Ταύρο, στις 8 μοίρες 39'. Στο Κινέζικο σύστημα πρόγνωσης παραμένετε με τα ίδια στοιχεία που σας έχω γράψει, δηλαδή, στο ζώδιο του Πιθήκου της Γης, ως προς το έτος, αλλά και σε πιο προσωπικό επίπεδο, στο ζώδιο του Αρουραίου του Μετάλλου.
Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας στο φόρουμ. Περιμένουμε σχόλια ή και ιδέες σας
με εκτίμηση
Λίλιαν Σίμου
-
Quote:
Originally Posted by justincase
Παρακαλω πολλυ θα ήθελα κι εγω να μαθω τον Ωροσκοπο μου βασει των στοιχειων που σας παραθετω :
Ημ/νια Γεννησης : 19 Ιουνιου 1972
Ωρα : 10:00 πμ
Γεννεθλια Πολη : Αθηνα
Γεννεθλιο Ζωδιο : Διδυμοι
Ευχαριστω για το χρονο σας
Ο Ωροσκόπος σας είναι στον Λέοντα και συγκεκριμένα στις 28 μοίρες και 42'.Είναι πάνω σε ένα πολύ καλό σταθερό αστέρα. Τα γενικά προγράμματα υπολογισμών, ίσως σας τοποθετούν κάποιες φορές στην Παρθένο, γιατί είστε προς το τέλος του Λέοντα. Ωστόσο, η ακριβής θέση του Ωροσκόπου με τα στοιχεία που μας δίνετε είναι αυτή. Η Σελήνη σας βρίσκεται στις 5 μοίρες 44' του Ζυγού. Ως προς το Κινέζικο σύστημα, μπορείτε να βλέπετε τις προβλέψεις μας, γνωρίζοντας πως ανήκετε στο ζώδιο του Αρουραίου του Νερού. Αυτό αφορά το έτος γέννησης. Σε πιο προσωπικό επίπεδο, εκφράζεστε με το ζώδιο του Φιδιού του Μετάλλου.
Ευχαριστούμε που επισκέπτεστε το φόρουμ και θα θέλαμε τη γνώμη σας για την αρθρογραφία μας.
Με εκτίμηση
Λίλιαν Σίμου
-
Ευχαριστώ πολύ για την άμεση ανταποκριση της liliansimou:)
-
Μπορεί να πει κάποιος και σ' εμένα τον ωροσκόπο μου;
Γεννήθηκα 23 σεπτέμβρη '76 , Θεσσσαλονίκη, ώρα 08.00 πμ :o
-
Αγαπητη φιλη Τανια,
Ο Ωροσκοπος σου συμφωνα με την ωρα γεννησης που εχεις δωσει βρισκεται
στις 8 μοιρες του Ζυγου και 2'. Η Σεληνη ειναι στις 21 μοιρες της Παρθενου και 40' .
Ευχαριστουμε που επισκεπτεσθε το Φορουμ.
Με εκτιμηση Κολωνια Βανα.
-
Quote:
Originally Posted by tannia
Μπορεί να πει κάποιος και σ' εμένα τον ωροσκόπο μου;
Γεννήθηκα 23 σεπτέμβρη '76 , Θεσσσαλονίκη, ώρα 08.00 πμ :o
Αγαπητή φίλη
Ο Ωροσκόπος σας είναι όπως και το Ηλιακό σας ζώδιο, στον Ζυγό, στις 8 Ζυγού και η Σελήνη σας είναι στην Παρθένο, στις 21 μοίρες και 40'. Αν θέλετε να παρακολουθείτε και τις προβλέψεις στην Κινέζικη αστρολογία, ως προς το έτος γέννησης, ανήκετε στο ζώδιο του Δράκοντα της Φωτιάς. Αυτό είναι για τις γενικότερες προβλέψεις. Τα πιο προσωπικά στοιχεία είναι περισσότερα, αλλά θα μπορούσα μόνο να σας πω, πως σαν ατομικότητα εκφράζεστε μέσα από το ζώδιο της Τίγρης της Γης. Ένας δυναμικός συνδυασμός :)
Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας
Περιμένουμε τη γνώμη σας για την αρθρογραφία μας και προτάσεις για θέματα προς ανάπτυξη
με εκτίμηση
Λίλιαν Σίμου
-
Σας ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας !
Περίεργο πράγμα ο ωροσκόπος όμως, μου τον έχουν βγάλει και διαφορετικό.. το θέμα είναι ότι όταν αλλάζει ο ωροσκόπος αλλάζει και όλος ο γενέθλιος χάρτης (έτσι δεν τον λένε;)
-
Quote:
Originally Posted by tannia
Σας ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας !
Περίεργο πράγμα ο ωροσκόπος όμως, μου τον έχουν βγάλει και διαφορετικό.. το θέμα είναι ότι όταν αλλάζει ο ωροσκόπος αλλάζει και όλος ο γενέθλιος χάρτης (έτσι δεν τον λένε;)
Αγαπητή φίλη
Αν αλλάζει θέση η Ωροσκόπος, αλλάζουν και οι υπόλοιποι τομείς του χάρτη σας. Αν γνωρίζετε λίγο αστρολογία, θα μπορούσα να σας γράψω τις ακμές των οίκων για να δείτε ολοκληρωμένο τον χάρτη σας. Ωστόσο, με τα στοιχεία που μας δώσατε, είναι αυτή η μοίρα του Ωροσκόπου. Ενδέχεται κάποια πρόχειρα έντυπα, ή μέθοδοι που υπολογίζουν γενικά να δώσουν άλλο Ωροσκόπο. Ο ακριβής υπολογισμός με μαθηματική μέθοδο, είναι αυτός. Δείτε αν όλα τα στοιχεία που μας γράψατε είναι σωστά. Τότε, δεν κάνω λάθος στους υπολογισμούς.
Ευχαριστούμε που μας επισκέπτεστε. Τι θέματα σας ενδιαφέρουν? Θα θέλατε κάτι που δεν συμπεριλαμβάνεται στις στήλες μας? Το φόρουμ θα εμπλουτίζεται διαρκώς.
με εκτίμηση
Λίλιαν Σίμου :o
-
Re: Πως θα μάθετε τον Ωροσκόπο σας
γεννηθηκα 3 ιουλιου 1977, αθηνα , ωρα 16:30
-
εχουμε γεννηθει 8/6/1970 (03¨00 π.μ.) και 30/8-1967 στις 15¨00 το μεσημερι ...μπορειτε να μας βρειτε ωροσκοπους και μια γενικοτερη αναλυση χαρακτηριστικων?
-
Quote:
Originally Posted by εφη
γεννηθηκα 3 ιουλιου 1977, αθηνα , ωρα 16:30
Αγαπητή φίλη
Ο Ωροσκόπος σας είναι στην 16η μοίρα του Σκορπιού 32' και η Σελήνη σας είναι στον Υδροχόο, στην 14ο 49'. Ως προς το Κινέζικο Ωροσκόπιο, γεννηθήκατε τη χρονιά του σοφού Φιδιού της φωτιάς και σαν πιο προσωπικό χαρακτηριστικό έχετε τα στοιχεία του Πετεινού του Μετάλλου
φιλικά
Λίλιαν Σίμου
-
Quote:
Originally Posted by fotakos
εχουμε γεννηθει 8/6/1970 (03¨00 π.μ.) και 30/8-1967 στις 15¨00 το μεσημερι ...μπορειτε να μας βρειτε ωροσκοπους και μια γενικοτερη αναλυση χαρακτηριστικων?
Αγαπητοί φίλοι
Μου λείπουν κάποια στοιχεία, αλλά αν έχετε γεννηθεί στην Αθήνα, έχετε :
γεν. 8/6/70 : ωροσκόπος στις 8 Ταύρου 39' και Σελήνη στην 1 μοίρα Λέοντα 51'. Ως προς το Κινέζικο ανήκετε στην χρονιά του Σκύλου του Μετάλλου και έχετε πιο προσωπικά χαρακτηριστικά στο στοιχείο του Προβάτου της Γης.
γεν. 30/8/67 : ωροσκόπος στις 27 του Τοξότη και Σελήνη στην 2 μοίρα του Καρκίνου 53'. Ως προς το Κινέζικο ανήκετε στη χρονιά του Προβάτου της Φωτιάς κι έχετε πιο προσωπικά χαρακτηριστικά στο στοιχείο της Τίγρης της Φωτιάς.
Αν έχετε σε άλλη πόλη γέννηση, ενδεχόμενα οι Ωροσκόποι έχουν παρέκλιση. Το ίδιο και η ώρα γέννησης, αν διαφέρει. Στο Κινέζικο, αυτά που έγραψα δεν αλλάζουν.Σε πιο προσωπική ανάλυση, πρέπει να γνωρίζω αν είστε ακριβώς ή λίγο μετά τις 03.00 γεννημένοι.
Αν υπάρχουν απορίες, περιμένουμε νέα σας.
Ευχαριστούμε για την συμμετοχή στο φόρουμ
φιλικά
Λίλιαν Σίμου
-
Geia sas,
Exw gennithei 1 Fevrouariou 1979 sto Montreal Canada wra 13:05. Mporeite na mou peite ton wroskopo mou?
-
Quote:
Originally Posted by doula
Geia sas,
Exw gennithei 1 Fevrouariou 1979 sto Montreal Canada wra 13:05. Mporeite na mou peite ton wroskopo mou?
Γεια σας
Ο Ωροσκόπος σας είναι στους Διδύμους, και συγκεκριμένα στην 25η μοίρα και 32'. Έχετε τη Σελήνη στην 4η μοίρα του Κριού. Στο Κινέζικο Ωροσκόπιο, αν σας ενδιαφέρουν οι προβλέψεις μας, ανήκετε ως προς το έτος γέννησης, στο ζώδιο του Αλόγου της Γης και σε πιο προσωπικό επίπεδο, έχετε τα χαρακτηριστικά του Χοίρου της Γης.
φιλικά
Λίλιαν Σίμου
-
ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΠΟΛΥ ΝΑ ΜΑΘΩ ΤΟΝ ΩΡΟΣΚΟΠΟ ΜΟΥ
ΓΕΝΝΗΘΗΚΑ ΣΤΙΣ 19/03/1985 ΩΡΑ:19:40 ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ
-
Quote:
Originally Posted by kourampies
ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΠΟΛΥ ΝΑ ΜΑΘΩ ΤΟΝ ΩΡΟΣΚΟΠΟ ΜΟΥ
ΓΕΝΝΗΘΗΚΑ ΣΤΙΣ 19/03/1985 ΩΡΑ:19:40 ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ
Γεια σας
Ο Ωροσκόπος σας είναι στις 12 μοίρες 57' του Ζυγού και η Σελήνη σας, είναι στις 09 μοίρες 35' των Ιχθύων. Ο Ήλιος σας είναι σε μία μοίρα των Ιχθύων, που σας δίνει τη δυνατότητα να ασχοληθείτε με τη μεταφυσική. Φιλοσοφικές και άλλες σχετικές αναζητήσεις, θα σας είναι πολύ χρήσιμες.
Στο Κινέζικο ωροσκόπιο και τις προβλέψεις μας, μπορείτε να δείτε το ζώδιό σας που είναι από το έτος γέννησης, ο Βούβαλος του Ξύλου, ενώ πιο προσωπικό χαρακτηριστικό, έχετε το σοφό Φίδι της Φωτιάς.
Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας στο φόρουμ
Φιλικά
Λίλιαν Σίμου
-
έχω γεννηθεί στις 25/08/1981, 08.45(το πρωί) στην Αθήνα. Θέλω να ξέρω τον ωροσκόπο μου.Εχω 2 προγράμματα αστρολογίας.Το 1 μου δίνει ωροσκόπο Παρθένο και το άλλο Ζυγό.
-
Quote:
Originally Posted by angel
έχω γεννηθεί στις 25/08/1981, 08.45(το πρωί) στην Αθήνα. Θέλω να ξέρω τον ωροσκόπο μου.Εχω 2 προγράμματα αστρολογίας.Το 1 μου δίνει ωροσκόπο Παρθένο και το άλλο Ζυγό.
Γεια σας
Ο Ωροσκόπος σας είναι στην Παρθένο, στις 24 μοίρες 36' και η Σελήνη σας είναι στον Καρκίνο, στις 6 μοίρες 41'. Ενδεχόμενα το πρόγραμμα που σας δείχνει σαν Ζυγό, έχει πρόβλημα ρύθμισης.
Αν σας ενδιαφέρει να βλέπετε τις προβλέψεις στο Κινέζικο Ωροσκόπιο, έχετε γεννηθεί στο έτος του Πετεινού του Μετάλλου και σαν πιο προσωπικό χαρακτηριστικό, έχετε αυτό του Χοίρου του Ξύλου.
Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας στο φόρουμ
φιλικά
Λίλιαν Σίμου
-
Quote:
Originally Posted by retrograde
Για να σας απαντήσουμε άμεσα και υπεύθυνα ποιος είναι ο Ωροσκόπος σας και ενδεχομένως αν σας ενδιαφέρει η θέση της Σελήνης σας σε ποια μοίρα του ζωδιακού κύκλου και σε ποιο ζώδιο βρίσκετε θα χρειαστούμε τα παρακάτω:
1. Τα στοιχεία της γέννησής σας. Έτος, μήνα και ημέρα γέννησης.
2. Αν είναι δυνατόν και εφόσον την γνωρίζετε την ώρα γέννησής σας (απαραίτητο στοιχείο για την εύρεση του Ωροσκόπου).
3. Τη χώρα καθώς και η πόλη που γεννηθήκατε.
1. 04.11.1976
2. 20:03 περιπου
3. ΡΟΔΟ
-
Αγαπητή φίλη eleana
Σύμφωνα με τα στοιχεία που μας παραθέτετε, ο Ωροσκόπος σας είναι στον Καρκίνο, στην 1η μοίρα 35' και η Σελήνη σας στον Κριό, στις 18 μοίρες 31'. Αν θελήσετε να δείτε και τις προβλέψεις μας στο Κινέζικο σύστημα αστρολογίας, σας ενημερώνω πως ανήκετε ως προς το έτος στο ζώδιο του Δράκου της φωτιάς - μία δυναμική παρουσία με έντονες μεταφυσικές ανησυχίες και έχετε σαν χαρακτηριστικό πιο προσωπικό, αυτό του Πιθήκου του Μετάλλου.
φιλικά
Λίλιαν Σίμου
-
Γεια σας,
Βρήκα πολύ ενδιαφέρον και πολύ πλούσιο το site σας.
Θα ήθελα και εγώ να μου πείτε παρακαλώ τον ωροσκόπο μου και λίγα πράγματα για αυτό αν είναι δυνατόν.
Γεννήθηκα στις 12 Μαρτίου 1983 στις 4:00 το πρωί Λευκωσία Κύπρος.
Ευχαριστώ πολύ,
Χαρά :) :)
-
Αγαπητή Χαρά
Σας ευχαριστούμε για το ενδιαφέρον σας για το φόρουμ μας. Ελπίζουμε να μας επισκέπτεστε συχνά και να λέτε τη γνώμη σας για τα άρθρα μας ή να ζητάτε θέματα με τα οποία δεν έχουμε ασχοληθεί ακόμη.
Το φόρουμ θα ανανεώνεται συνεχώς.
Σχετικά με την ερώτησή σας, σας ενημερώνω πως έχετε τον Ωροσκόπο στον Υδροχόο, στις 6 μοίρες και 22' και τη Σελήνη πάλι στον Υδροχόο, στις 21 μοίρες και 03'. Μαζί με τον Ήλιο στους Ιχθείς και τη γενική εικόνα του χάρτη, θα έλεγα πως έχετε την δυνατότητα να είστε ένα έντονα μεταφυσικό άτομο. Θα σας συνιστούσα να ασχοληθείτε (αν δεν το κάνετε ήδη) με τον εσωτερισμό, σαν φιλοσοφία ζωής, και να αντιληφθείτε πράγματα που είναι πέρα από τα εξωτερικά ερεθίσματα. Πιστεύω πως μπορείτε να εξελιχθείτε πνευματικά και σας εύχομαι καλή συνέχεια.
Ως προς το Κινέζικο Ωροσκόπιο, έχετε γενικά ένα πολύ ενδιαφέροντα συνδυασμό στοιχείων, αλλά εκείνο που μπορώ να σας πω είναι για τα βασικά, ώστε να βλέπετε τις προβλέψεις μας. Ανήκετε στο ζώδιο του Χοίρου του Νερού ως προς το έτος γέννησης, αλλά σαν πιο προσωπικό χαρακτηριστικό, έχετε αυτό του Χοίρου της Γης. Λόγω του ότι η Γη ποτίζεται από το Νερό, τα στοιχεία αυτά εναρμονίζονται και δημιουργούν.
φιλικά
Λίλιαν Σίμου
-
Γεννήθηκα στις 12 Φεβρουαρίου του 1979 και ώρα 11:30 το πρωϊ. Κατοικώ στην Σάμο γεννήθηκα όμως στην Αθήνα
-
Αγαπητή φίλη Annoulina
Ως προς τον Ωροσκόπο είστε μόλις στην αρχή των Διδύμων, στη μηδενική μοίρα. ΑΝ έχετε γεννηθεί έστω και λίγα λεπτά νωρίτερα, θα έχετε την ακμή του Ωροσκόπου στο τέλος του Ταύρου. Αν διαβάσετε το άρθρο Στοιχεία προσωπικότητας βάση του Ωροσκόπου τότε θα καταλάβετε πού είστε. Εξ άλλου, ακόμη κι αν ο Ωροσκόπος σας είναι στο τέλος του Ταύρου, έχετε όλο σχεδόν το ζώδιο των Διδύμων στον πρώτο οίκο και παίρνετε σαφώς στοιχεία του. Η Σελήνη σας ανήκε στον Λέοντα, στις 26 μοίρες και 9'.
Αν σας ενδιαφέρουν οι προβλέψεις στο Κινέζικο σύστημα, είστε ως προς το ζώδιο του έτους γέννησης, στο ζώδιο του Προβάτου της Γης και σαν πιο προσωπικό χαρακτηριστικό, έχετε αυτό του Σκύλου του Μετάλλου.
Ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας στο φόρουμ
φιλικά
Λίλιαν Σίμου
-
kalimera sas]
Tha ithela ki ego na matho ton oroskopo moy...
Exo genithei stis 11/12/1975, stin Athina, stis 19.00 to apogevma..
Thanks
-
ΜΠΟΡΩ ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΘΩ ΓΙΑ ΤΟΝ ΩΡΟΣΚΟΠΟ ΜΟΥ?? ΓΕΝΝΗΘΗΚΑ ΣΤΙΣ 9 ΙΟΥΝΙΟΥ ΚΑΙ ΩΡΑ 14.15ΜΜ :)
-
Quote:
Originally Posted by Georgia74
ΜΠΟΡΩ ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΘΩ ΓΙΑ ΤΟΝ ΩΡΟΣΚΟΠΟ ΜΟΥ?? ΓΕΝΝΗΘΗΚΑ ΣΤΙΣ 9 ΙΟΥΝΙΟΥ ΚΑΙ ΩΡΑ 14.15ΜΜ :)
Αγαπητή φίλη
Ευχαρίστως να σας δώσω τα στοιχεία του Ωροσκοπίου στη Δυτική και στην Ανατολική αστρολογία, αλλά παραλείψατε το έτος γέννησης και την πόλη γέννησης. Παρακαλώ, μόλις διαβάσετε το μήνυμά μου να μας τα συμπληρώσετε.
ευχαριστούμε για την παρουσία σας στο φόρουμ
φιλικά
Λίλιαν Σίμου
-
Quote:
Originally Posted by excess
kalimera sas]
Tha ithela ki ego na matho ton oroskopo moy...
Exo genithei stis 11/12/1975, stin Athina, stis 19.00 to apogevma..
Thanks
Γεια σας
Ο Ωροσκόπος σας είναι στις 16 του Καρκίνου και η Σελήνη σας στην 1η μοίρα του Κριού. Ως προς το Κινέζικο σύστημα, το ζώδιό σας είναι ο Λαγός του Ξύλου (ως προς το έτος γέννησης - κι αφορά αυτά που λέμε στις γενικές προβλέψεις) και έχετε σαν πιο προσωπικό στοιχείο, πάλι του ζώδιο του Λαγού, αλλά με στοιχείο το Μέταλλο.
ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας
φιλικά
Λίλιαν Σίμου
-
Ευχαριστώ πολύ για την απάντηση :)
-
KΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ!
Ευτυχισμένο το 2005!
Σας παρακαλώ αν είναι εύκολο να μου πείτε τον ωροσκόπο μου. Γεννήθηκα στην Αθήνα στις 14 Μαρτίου 1975, στις 05.00 το πρωϊ (ξημερώματα).
Ακόμα αναρωτιέμαι τί ζώδιο είμαι στο Κινέζικο σύστημα.
Σας ευχαριστώ πολύ.
Να'στε καλά!!!
:flowers1:
-
Αγαπητή φίλη tatoo
Έχετε τον Ωροσκόπο στον Υδροχόο, και συγκεκριμένα στην 13η μοίρα 51' και τη Σελήνη σας στον Κριό, στην 5η μοίρα 21'. Ως προς το Κινέζικο σύστημα, ανήκετε ως προς το έτος γέννησης, στο ζώδιο του Λαγού του Ξύλου, και σαν πιο προσωπικό χαρακτηριστικό, έχετε αυτό του Προβάτου της Γης. Σύντομα θα έχω άρθρα που θα επεξηγούν αυτά τα στοιχεία, για να γίνει περισσότερο κατανοητή αυτή η πλευρά της αστρολογίας.
ευχαριστούμε για τις ευχές σας και με τη σειρά μας, σας ευχόμαστε κάθε όνειρό σας να πραγματοποιηθεί μέσα στη νέα χρονιά.
φιλικά
Λίλιαν Σίμου
-
γεννηθηκα 7 παρα τεταρτο το πρωι στην ελλαδα στην βεροια :tomato: :helpsmili :helpsmili :helpsmili
-
γεννηθηκα 19-10-1989 στις 7 παρα τεταρτο το πρωι στη βεροια στην ελλαδα. επισης τι ζωδιο ειμαι στα κινεζικα? :tomato: :tomato: :tomato: :tomato:
-
Quote:
Originally Posted by kouklitsa
γεννηθηκα 19-10-1989 στις 7 παρα τεταρτο το πρωι στη βεροια στην ελλαδα. επισης τι ζωδιο ειμαι στα κινεζικα? :tomato: :tomato: :tomato: :tomato:
Αγαπητή φίλη
Ο Ωροσκόπος σας είναι στις 26 μοίρες του Ζυγού και 27' σε σύνοδο με τον Ήλιο σας, και η Σελήνη σας βρίσκεται στους Διδύμους, στις 26 μοίρες 16'.
Ως προς το Κινέζικο Αστρολογικό σύστημα, ανήκετε - λόγω έτους γέννησης - στο ζώδιο του σοφού Φιδιού της Γης (για τις προβλέψεις μας). Αλλά σαν πιο προσωπικό στοιχείο, έχετε αυτό του Αραουραίου του Νερού.
φιλικά
Λίλιαν Σίμου