-
Για τον 5ο και 7ο οίκο
Γεια σας κ. Σίμου. Λέγομαι Μαρία και έχω κάποιες απορίες σχετικά με τον 7ο οίκο. Είναι ο οίκος του γάμου; Εγώ εκεί δεν έχω κανέναν πλανήτη (ούτε στον 5ο οίκο -ο οίκος της σχέσης;-). Αυτό σημαίνει ότι δεν θα παντρευτώ ποτέ; Ή ότι όποια σχέση και αν προσπαθήσω να ξεκινήσω θα τερματίζεται γρήγορα; Είχα διαβάσει σε κάποιο αστρολογικό site ότι αν κάποιος δεν έχει πλανήτη στον 7ο οίκο δεν θα παντρευτεί ποτέ (και για τον 5ο δεν θα κάνει σχέσεις, θα είναι μόνος).
Εγώ δεν έχω σχέση είμαι συνέχεια μόνη. Όποτε γνωρίσω κάποιο άτομο που μου προκαλέσει ενδιαφέρον, φλερτάρω αλλά τελικά δεν έχω την τύχη να κάνω σχέση μαζί του και σταματά στο φλέρτ. 'Εχω γενέθλια 8 Αυγούστου 1973 και σας δίνω τα στοιχεία μου για να τα κοιτάξετε και να βεβαιωθείτε για ό,τι σας λέω (ότι σας λέω αλήθεια), όχι για να κάνετε πρόβλεψη. Σας παρακαλώ λύστε μου την απορία γιατί πραγματικά είμαι πάντα μόνη και έχω την αίσθηση ότι πάντα έτσι θα γίνεται.
Ευχαριστώ,
Καλά Χριστούγενα και Καλή Χρονιά να έχετε
Μαρία
-
Re: Για τον 5ο και 7ο οίκο
Αγαπητη Μαρία, χρονια πολλα.
Αν και το ερωτημα σου απευθύνεται προσωπικα στην κα Σιμου θα ηθελα να σου πω οτι βλεπεις πολυ απαισιοδοξα την Αστρολογια. Ο 7ος οικος εχει να κανει με συνεργασιες και τον γαμο. Η ακμη του,μας δειχνει τα χαρακτηριστικα του ατομου που πιθανως θα παντρευτουμε οπως και επισης χαρακτηριστικα της σχεσης αυτης ( οπως ισως και τον χωρο γνωριμιας ). Σε ποιο ζωδιο ειναι η ακμη; που βρισκεται ο κυβερνητης του; οσο για τον 5ο οικο που εχει να κανει με τα φλερτ και τις πιο "ελαφρες" μας σχεσεις, προσωπικα στον χαρτη μου ειναι αδειος αλλα δοξα τω Θεο ποτε δεν ειχα προβλημα. Η ακμη του βρισκεται στον Υδροχοο και οντως ολες αυτες οι σχεσεις ηταν ανεπτυγμενες φιλιες και χωρις σεξ. Περαιτερω αναλυση θα πρεπει να σου κανει μαλλον καποιος πιο εμπειρος.
Αυτα απο εμενα λοιπον
Καλες γιορτες
-
Αγαπητή Aries & Libra. Κατ' αρχάς θα ήθελα να σου ευχηθώ Καλά Χριστούγεννα και καλή χρονιά να έχεις με υγεία (πάνω απ' όλα) τύχη και ό,τι άλλο εσύ επιθυμείς. Σε ευχαριστώ για το μήνυμά σου. Ίσως να είμαι απαισιόδοξη (αλλά έκρινα από τα όσα έχω περάσει τα τελευταία χρόνια), δεν ξέρω να βρίσκω την ακμή και τον κυβερνήτη σε έναν πλανήτη. Δυστυχώς ξέρω μονάχα τα χαρακτηριστικά για όλα τα ζώδια περισσότερο επειδή ψυχολογώ τα άτομα που γνωρίζω (φίλοι, συγγενείς, κάποιο άτομο που μπορεί να με ενδιαφέρει κ.λ.π) παρά γιατί έχω μελετήσει τα χαρακτηριστικά του κάθε ζωδίου. Η αλήθεια είναι ότι μου έδωσες κουράγιο με όσα μου έγραψες αγαπητή φίλη. Μπορούμε να τα λέμε από το φόρουμ κατά καιρούς. Θα χαρώ να έχουμε επικοινωνία.
Σε ευχαριστώ,
Μαρία
-
Βρε παιδια...!Μη με τρομαζετε...!και εγω δεν εχω κανεναν πλανητη στον 5 και 7 οικο.
Αυτον τον καιρο βεβαια εχω καποια σχεση αλλα ποτε δε με χαρακτηριζα ιδιαιτερα τυχερη στα αισθηματικα μου.Οφειλω να ομολησω βεβαια οτι ειμαι και γω αρκετα δυσκολη...
Εμενα η ακμή του 7ου ειναι στους διδυμους (μαλιστα το προγραμμα αστρολογιας που εχω στον υπολογιστη γραφει "κατερχομενο" και οχι "ακμη οικου" οπως στα υπολοιπα..-τι σημαινει αραγε αυτο?) και ο Ερμης ειναι στην Παρθενο αναδρομος...αουτσ!
Για τον 5ο η ακμη του οικου ειναι στον Ταυρο και η Αφροδιτη ειναι στην Παρθενο και αυτη...!Αυτο και αν ειναι ασχημο εεε?
Ας μου πει καποιος..ειναι δυσκολη η περιπτωση μου???
-
Quote:
Originally Posted by
maroulaki23
Εμενα η ακμή του 7ου ειναι στους διδυμους (μαλιστα το προγραμμα αστρολογιας που εχω στον υπολογιστη γραφει "κατερχομενο" και οχι "ακμη οικου" οπως στα υπολοιπα..-τι σημαινει αραγε αυτο?) ...
Για το συγεκριμένο που ρωτάς... η ακμή του 7ου λέγεται Κατερχόμενο ή αλλιώς Des από το Descendant. Είναι το σημείο που δύει ο Ήλιος σε αντίθεση με τον Ωροσκόπο που είναι το σημείο όπου ο Ήλιος ανατέλλει.
Επίσης, η ακμή του 4ου λέγεται Ναδίρ ή Imum Coeli, η ακμή του 1ου λέγεται Asc από το Ascendant και η ακμή του 10ου λέγεται Μεσουράνημα ή MC από το Medium Coeli.
-
Ευχαριστω πολυ για την διευκρινηση σου...!Μπορει η ερωτηση να φανηκε ανοητη αλλα η αληθεια ειναι οτι ειμαι προς το παρον ασχετη με την αστρολογια αν και με ενδιαφερει πολυ...Παρολα αυτα "οσο ζω μαθαινω"!
-
Οι περισσότεροι, όταν ξεκινάμε να μαθαίνουμε ένα αντικείμενο, δεν τα ξέρουμε όλα! Οπότε δεν υπάρχει θέμα. Κρατώ την τελευταία σου φράση, καθώς όντως, όσο ζούμε, μαθαίνουμε! :icon_biggrin:
-
Αγαπητη maroulaki23,
με Αφροδιτη στην Παρθενο δεν νομιζω οτι βιαζεσαι να παντρευτεις. Μαλλον πρωτα πρεπει να εξασφαλισεις τα πρακτικα θεματα και μετα βλεπουμε... Με τον Ερμη στο ιδιο ζωδιο κολλας πολυ στις λεπτομερειες και κρινεις, πολυ κρινεις!!! Με αναδρομο κιολας δυσκολευονται να σε καταλαβουν. Αρα η λογικη σου ειναι πολυ εντονη. Οπως πολυ σωστα εθεσες, εσυ εισαι η δυσκολη, και δεν ειναι απαραιτητα κακο.
Με την ακμη του 7ου στους Διδυμους η επικοινωνια παιζει μεγαλο ρολο για σενα λιγο επιφανειακα ομως. Επισης διακρινω μια νεανικοτητα..
Οσο για τον 5ο, μην ξεχνατε οτι δειχνει και τα παιδια μας.
Αυτα παιδια
καλα να περνατε...
-
Quote:
Originally Posted by
SusanaGonsalez1973
Γεια σας κ. Σίμου. Λέγομαι Μαρία και έχω κάποιες απορίες σχετικά με τον 7ο οίκο. Είναι ο οίκος του γάμου; Εγώ εκεί δεν έχω κανέναν πλανήτη (ούτε στον 5ο οίκο -ο οίκος της σχέσης;-). Αυτό σημαίνει ότι δεν θα παντρευτώ ποτέ; Ή ότι όποια σχέση και αν προσπαθήσω να ξεκινήσω θα τερματίζεται γρήγορα; Είχα διαβάσει σε κάποιο αστρολογικό site ότι αν κάποιος δεν έχει πλανήτη στον 7ο οίκο δεν θα παντρευτεί ποτέ (και για τον 5ο δεν θα κάνει σχέσεις, θα είναι μόνος).
Εγώ δεν έχω σχέση είμαι συνέχεια μόνη. Όποτε γνωρίσω κάποιο άτομο που μου προκαλέσει ενδιαφέρον, φλερτάρω αλλά τελικά δεν έχω την τύχη να κάνω σχέση μαζί του και σταματά στο φλέρτ. 'Εχω γενέθλια 8 Αυγούστου 1973 και σας δίνω τα στοιχεία μου για να τα κοιτάξετε και να βεβαιωθείτε για ό,τι σας λέω (ότι σας λέω αλήθεια), όχι για να κάνετε πρόβλεψη. Σας παρακαλώ λύστε μου την απορία γιατί πραγματικά είμαι πάντα μόνη και έχω την αίσθηση ότι πάντα έτσι θα γίνεται.
Ευχαριστώ,
Καλά Χριστούγενα και Καλή Χρονιά να έχετε
Μαρία
Ο 7ος οπως σωστά σου ανέφερε κάποιο άλλο μέλος είναι ο οίκος των συνεργασιών και του γάμου. Το ότι είναι κενός δεν σημαίνει απολύτως τίποτα. Φυσικά, και δεν ισχύει το ότι όποιος έχει τον 7ο ή τον 5ο οίκο κενό, θα μείνει μόνος.
Συνήθως, η ακμή του 7ου και του 5ου μας δείχνει τους τύπους ατόμων που προτιμάμαι. Μήπως διαλέγεις λάθος άτομα?
Υ.Γ. Τα στοιχεία της ημερ. γέννησης που μας έδωσες είναι ελλειπή. :bigsmile:
Φιλικά
Ιουλία
-
Καλησπέρα σας!
Πάντα είχα κι εγω απορίες για τον 7ο και 5ο οίκο. επειδή γνωρίζω ελάχιστα για τις όψεις και τις ακμές :embarrest , θα θελα κι εγώ να καταλαβω τι γίνεται που έχω τον Κριό στον 7ο και τον Δια στον 7ο, ενώ στον 5ο μόνο την λιλιθ.
ευχαριστώ προκαταβολικά
christie
-
Quote:
Originally Posted by
christies
Καλησπέρα σας!
Πάντα είχα κι εγω απορίες για τον 7ο και 5ο οίκο. επειδή γνωρίζω ελάχιστα για τις όψεις και τις ακμές :embarrest , θα θελα κι εγώ να καταλαβω τι γίνεται που έχω τον Κριό στον 7ο και τον Δια στον 7ο, ενώ στον 5ο μόνο την λιλιθ.
ευχαριστώ προκαταβολικά
christie
Το να είναι η ακμή του 7ου οίκου στον Κριό υποδηλώνει ένα εξαιρετικά δυναμικό άτομο στην προσέγγιση τόσο συνεργατών όσο και συντρόφων. Είναι άτομο αυθόρμητο και έντονα δραστήριο που ωστόσο δύσκολα μένει σταθερό σε μια σχέση παρά μόνο αν ικανοποιεί την ανάγκη του για συνεχή δράση. Δεν του αρέσει η ρουτίνα και η ηρεμία. Αντιμετωπίζει τις προκλήσεις και του αρέσει να ρισκάρει (κάποιες φορές ανεξέλεγκτα). Βαριέται εύκολα!
Ο Δίας στον 7ο οίκο δείχνει ένα άτομο γενναιόδωρο, που θέλει να μαθαίνει μονίμως νέα πράγματα και να μοιράζεται την αγάπη του για ταξίδια με το σύντροφο του. Το άτομο δεν επαναπαύεται μέχρι να βρεί αυτόν που θεωρεί κατάλληλο για σύντροφο του. Κάποια δύσκολη όψη του Δία αυτού όμως μπορεί να κάνει το άτομο να εξωτερικεύσει συναισθήματα αδιαφορίας προς το σύντροφο του.
Για την Λίλιθ δεν μπορώ να πω τίποτα γιατί δεν έχω φτάσει ακόμα σε σημείο να την εξετάζω.
Ελπίζω, όμως, να βοήθησα κάπως
-
Quote:
Originally Posted by
christies
Καλησπέρα σας!
ευχαριστώ προκαταβολικά
christie
Θα ήθελα και εγώ να προσθέσω με τις γνώσεις που έχω, ότι η θέση του Δία στον έβδομο οίκο είναι πολύ καλή και μπορεί να σου φέρει ιδιαίτερη τύχη σε γάμο και σχέσεις.Βέβαια πρέπει να κοιτάξουμε και άλλα πράγματα στον χάρτη για να είναι 100% σίγουρο αυτό,αλλά μία γενική τάση πιστεύω ότι θα την έχεις!:bigsmile:
-
γεία σας
η ακμή του 5ο μου οίκου βρίσκεται στον κριό 1.31 και δεν έχω κανένα πλανήτη εκεί.μπορεί κάποιος να μου πει τι σημαίνει?
-
Quote:
Originally Posted by
saramara
γεία σας
η ακμή του 5ο μου οίκου βρίσκεται στον κριό 1.31 και δεν έχω κανένα πλανήτη εκεί.μπορεί κάποιος να μου πει τι σημαίνει?
Θα πρέπει να εξετάσεις τον κυβερνήτη του 5ου οίκου σου, δηλ. εν προκειμένω τον ¶ρη και τι όψεις κάνει με άλλους πλανήτες.
-
Quote:
Originally Posted by
kiaRRa
Θα πρέπει να εξετάσεις τον κυβερνήτη του 5ου οίκου σου, δηλ. εν προκειμένω τον ¶ρη και τι όψεις κάνει με άλλους πλανήτες.
ο άρης βρίσκεται στον 12ο οίκο στο ζώδιο του σκορπιού.και κάνει σύνοδο με τον Ουρανού 9.48 και τον Ωροσκόπο AS(σκορπιός) 6.03
-
ΓΕΙΑ ΣΑΣ....ΕΧΩ ΣΤΟΝ 5ο ΟΙΚΟ ΜΟΥ ΤΟΝ ΧΕΙΡΩΝ ΣΕ ΤΡΙΓΩΝΟ ΜΕ ΗΛΙΟ ΣΤΟΝ ΚΡΙΟ ΣΤΟΝ 2ο ΟΙΚΟ ΜΟΥ Κ ΣΕ ΤΕΤΡΑΓΩΝΟ ΜΕ ΕΡΜΗ ΣΤΟΥΣ ΙΧΘΥΕΣ ΣΤΟΝ 2ο ΞΑΝΑ.ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ ΣΑΣ....
-
Για σας,εγω εχω στον 5ο οικο το Καρκινο αλλα κανενα πλανητη εκει.Πρεπει να κοιταξω δλδ της Πλανητες που τον κυβερνουν?Τη Σεληνη και σε εξαρση ο Διας?Εχω τη Σεληνη και το Δια στον Υδροχοο.Και η Σεληνη ειναι σε συζυγια με το Δια 4º και παλι η Σεληνη ειναι με συζυγια με την Αφροδιτη 7º.Τι σημαινει αυτο,ξερεται?Ευχαρηστω για το χρωνο σας.
-
Quote:
Originally Posted by
gluka
Για σας,εγω εχω στον 5ο οικο το Καρκινο αλλα κανενα πλανητη εκει.Πρεπει να κοιταξω δλδ της Πλανητες που τον κυβερνουν?Τη Σεληνη και σε εξαρση ο Διας?Εχω τη Σεληνη και το Δια στον Υδροχοο.Και η Σεληνη ειναι σε συζυγια με το Δια 4º και παλι η Σεληνη ειναι με συζυγια με την Αφροδιτη 7º.Τι σημαινει αυτο,ξερεται?Ευχαρηστω για το χρωνο σας.
Εάν η ακμή του 5ου σου είναι στον Καρκίνο, τοτε κυβερνήτης του είναι μόνο η Σελήνη. Ο Δίας προφανώς βρίσκεται απλά στον ίδιο οίκο που είναι η Σελήνη σου, αν κατάλαβα σωστά. Η Σελήνη λοιπόν στον Υδροχόο, δίνει ένα άτομο συναισθηματικά απρόβλεπτο, μιας και η φύση του Υδροχόου είναι τέτοια, αφού τον κυβερνά ο Ουρανός, που είναι ο πλανήτης των ξαφνικών αλλαγών και του απρόβλεπτου. Κάνει το άτομο ανεξάρτητο, που δεν επιθυμεί πολλές δεσμεύσεις και που τείνει περισσότερο προς την φιλία παρά στην πιο οικεία σχέση.
Ο Δίας στον Υδροχόο κάνει στο άτομο ανεκτικό και οραματιστή με τάσεις επέκτασης της εκκεντρικότητάς του. Είπαμε, Υδροχόος και Ουρανός είναι υπεύθυνοι γι' αυτό ενώ ο Δίας, πλανήτης της επέκτασης, δίνει τον υπέρ, την επέκταση.
Η σύνοδος που σχηματίζει ο Δίας με την Σελήνη δίνει την ανάγκη για αφθονία που χρειάζεται το άτομο, καθώς επίσης δέιχνει και την γενναιωδορία του και την αισιόδοξη φύση του. Ενώ η σύνοδος Αφροδίτης-Σελήνης δείχνει πόσο το άτομο έχει ανάγκη για δημιουργία, πόσο ανάγκη έχει να αποκτήσει ένα προσωπικό του μέρος. Κάνει το άτομο κοινωνικό, ευχάριστο, τρυφερό, στοργικό, ιδιαίτερα στις σχέσεις του με την οικογένεια και το σπίτι καθώς και με μια τάση προς τις τέχνες, όπου μπορει να ξεδιπλώσει το δημιουργικό του ταλέντο.
-
Quote:
Originally Posted by
saramara
ο άρης βρίσκεται στον 12ο οίκο στο ζώδιο του σκορπιού.και κάνει σύνοδο με τον Ουρανού 9.48 και τον Ωροσκόπο AS(σκορπιός) 6.03
Έχεις έναν δυνατό ¶ρη, ο οποίος βρίσκεται στον Σκορπιό, στο ζώδιο που είναι σε κυριαρχία, δηλαδή στο ζώδιο που εκφράζει απόλυτα όλες του τις ιδιότητες. Χρωματίζει με τις ιδιότητές του τον Ωροσκόπο σου αλλά και το γεγονός ότι κάνει σύνοδο και με τον Ουρανό, κάνει το άτομο να έχει αρκετά ισχυρή θέληση, να είναι ενεργητικότατο και δραστήριο με υπέρμετρο ενθουσιασμό ενώ επίσης το ενδιαφέρει περισσότερο το άτομό του. Μην ξεχνάς όμως ότι ο 12ος σχετίζεται με την μυστικότητα, με οτιδήποτε είναι κρυφό, το υποσυνείδητο, την απομόνωση, το κάρμα. Επομένως, το άτομο μπορεί συχνά να αποζητά την μοναξιά του έτσι ώστε να επιστρέψει πιο ενεργό. Η σύνοδος αυτή κάνει το άτομο να αποζητά την ανάγκη για ικανοποίηση των προσωπικών του θέλω.
-
εγω εχω τον 7ο στον υδροχοο. κ εκει ειναι κ ο κρονος μου.κακο αυτο.:sad2:
συγκεκριμενα ειναι στις 17 42 μοιρες του υδροχοου κ κανει τετραγωνο με πλουτωνα
κ εξαγωνο με μεσουρανημα.ποσο κακο εινα αυτο?:worried:
επισης εχω κ λιλιθ στον 7ο.:worried:
χαααααααλιαααααα:laugh:
-
Ετσι ειμαι οντος :bigsmile:;).1000 Ευχαρηστω
-
"Εάν η ακμή του 5ου σου είναι στον Καρκίνο, τοτε κυβερνήτης του είναι μόνο η Σελήνη."
Στο βιβλιο που εχω,λεει για την Σεληνη στον 5ο οικο,οτι το ατομο εχει περισσοτερες πιθανοτητες να μπλεχτει σε συναισθηματικες δεσμευσεις.Και οτι δεν ειναι ιδιαιτερα ρομαντικο,αλλα νιωθει την αναγκη να επιβεβαιωνει την ικανοτητα του να ελκει το αντιθετο φυλο και να ενισχυει ετσι την αυτοπεποιθηση του,μεσω προσωρινων φλερτ,που να του δειχνουν οτι δεν περνα απαρατηρητο.;):bigsmile:Ετσι νιωθω και εγω 100%.Λεει,ειναι φυσικο να φανερωνει ατομο που μπορει να <<κλειστει>> και να καλυψει τις ευαισθησιες του,αλλα αντιθετα,ατομο που αντιμεταθετει ευαισθησιες του στις ερωτικες του σχεσεις και ζητα συνεχεια επιβεβαιωσεις απο το ετερον ημισου.Η Σεληνη στον 5ο ειναι πολυ <<μαγνητικο>> για το αντιθετο φυλο και σπανια ειναι χωρις κατακτησεις;):bigsmile:.Ετσι ειναι.Ειναι το ατομο που δεν εχει αναγκη να βαλει τα δυνατα του για να βρει ταιρι,γιατι ειναι σαν μαγνητης.Οντος :bigsmile::toung:.Ξερει να σαγηνευει και πολλες φορες το κανει μονο για να δει τη δυναμη του,χωρις να επιδιωκει καμια μορφη σχεσης με το <<θυμα>> του:bigsmile::cheesy:.Απιστευτο,ακρ υβος αυτα κανω :bigsmile:.
-
Quote:
Originally Posted by
yoO
εγω εχω τον 7ο στον υδροχοο. κ εκει ειναι κ ο κρονος μου.κακο αυτο.:sad2:συγκεκριμενα ειναι στις 17 42 μοιρες του υδροχοου κ κανει τετραγωνο με πλουτωνα κ εξαγωνο με μεσουρανημα.ποσο κακο εινα αυτο?:worried:
:
Μη πανικοβάλεσαι!!! :cheesy:
Για να παρηγορηθείς, και εμένα ο άτιμος ο Κρόνος :laugh: είναι σε σύνοδο με την Αφροδίτη μου.Εκεί να δεις μαύρο ΧΑΛΙ!!:laugh::laugh: χιχι! Αλλά όπως μας λένε οι αστρολόγοι τίποτα δεν είναι κακό και όλα είναι απαραίτητα για την εξέλιξη μας!Για τις όψεις που κάνει ο Κρόνος σου δεν μπορώ να πώ με σιγουριά,για αυτό δεν το διακινδυνέυω,αλλά για την παρουσία του Κρόνου κάτι μπορώ να σου πώ.
Λοιπόν ο Κρόνος στον έβδομο ίσως σε κάνει επιλεκτικό και ώριμο ως προς τις επιλογές σου για συνεργάτες και γενικά για άτομα που επιλέγεις για συντροφιά και μάλιστα ίσως να είσαι και λίγο αυστηρός στις σχέσεις σου και στις συνεργασίες σου.Επίσης ίσως σου φέρνει και λίγο γκρίνια,ανασφάλεια και μοναξιά.Έχω ακούσει στο site,ότι ο Κρόνος στον 7ο μπορεί και να δείχνει καθυστερημένο γάμο, ή γάμο σε μεγάλη ηλικία.Επομένως αν χρησιμοποιήσεις την ωριμότητα και αφήσεις την ανασφάλεια που μας δίνει ο κύριος Κρόνος,πιστεύω ότι θα δεις την παρουσία του στον έβδομο οίκο με καλό μάτι!!:bigsmile:
Και άν έχεις κανένα παράπονο ή σου προκείψει κάτι που πιστεύεις ότι οφείλεται στον Κρόνο,εδώ είμαστε!!
Ομοιοπαθείς!!!!:bigsmile:
Φιλικά.
(αν υπάρχει κάποιο λάθος στα παραπάνω,διορθώστε με)
-
Καλημερα. Εμενα ο 5ος οικος μου ειναι μονος και ερημος.Καλε ουτε ενας πλανητης να μην καταδεχτει να παει να κατσει να του κανει παρεα. Αχ που θα μεινω γεροντοκορη:sorry:.
Σοβαρα τωρα, τι ερμηνεια δινεται για αυτο το φαινομενο :scared
:blink:
-
Μην γίνεστε υπερβολικοί βρε παιδιά..... Τι πάει να πει θα μείνω γεροντοκόρη; Δεν λειτουργεί έτσι η αστρολογία :blink: Ας ειμαστε λίγο προσεκτικοί και καλό είναι να διαβάζουμε τα θέματα από την αρχή έτσι ώστε να μην επαναλαμβάνονται οι ίδιες απορίες και φυσικά να μην γίνεστε υπερβολικοί αλλά να καταλάβετε το σύστημα.
Είπαμε, όταν ένας οίκος είναι κενός από πλανήτες, τότε κοιτάμε που βρίσκεται ο κυβερνήτης της ακμής του οίκου και τι όψεις κάνει. Στην προκειμένη περίπτωση, πρέπει να βρεις που είναι η ακμή του 5ου σου και μετά να δεις ο κυβερνήτης που βρίσκεται και τι όψεις σχηματίζει...
-
Quote:
Originally Posted by
yoO
εγω εχω τον 7ο στον υδροχοο. κ εκει ειναι κ ο κρονος μου.κακο αυτο.:sad2:
συγκεκριμενα ειναι στις 17 42 μοιρες του υδροχοου κ κανει τετραγωνο με πλουτωνα
κ εξαγωνο με μεσουρανημα.ποσο κακο εινα αυτο?:worried:
Μπορω να σε βωιθεισω και εγω με το βιβλιο που εχω μπροστα μου:toung:.Ο κρονος στον 5ο οικο δινει σχεσεις αγαπης,οι οποιες δυσκολευουν πολυ το ατομο.Συχνα αυτοι οι ανθρωποι εγκαταλειπουν την προσπαθεια να κατακτησουν την ευτυχια που προερχεται απο τον ερωτα,πραγμα που οφειλεται στο οτι εχουν πληγωθει πολυ απο τιις σχεσεις τους και προσπαθουν να βρουν διεξοδους,ειτε κανοντας συμβασεις ειτε αφιερωνοντας τη ζωη τους στην κοινωνικη καταξιωση.Το χειροτερο για την ψυχοσυνθεση τους ειναι οτι εχουν την ταση να ελκονται απο ατομα τα οποια ειναι ανικανα να ανταποδωσουν τα συναισθηματα τους,ατομα ψυχρα και πολλες φορες αδιαφορα.Αλλοτε παλι δεν μπορουν οι ιδιοι να δοθουν σε καπιο ατομο που ειναι αξιο να τους χαρισει την ευτυχια,πραγμα που τις περισσοτερες φορες συμβαινει επειδη ο Κρονος στον 5ο οικο δημιουργει φοβο και εσωστρεφεια σε σχεση με τον ερωτα.Τα ατομα με τον Κρονο στον 5ο οικο ειναι ανθρωποι λιγομιλητοι και δεν εωτερικευουν τα ρομαντικα τους αισθηματα.Μερικες φορες οι υποψηφιοι εραστες μπορει να ερθουν πολυ κοντα ο ενας στον αλλο,αλλα αυτο που θα τους απομακρυνει ειναι η ελλειψη ενθουσιασμου.Ο Κρονος στον 5ο οικο δεν σας μπλοκαρει ουτε σας εμποδιζει απο τον ερωτα για ολοκληρη τη ζωη σας.Συνηθως φερνει την αγαπη και την ολοκληρωση μετα τα 30. Σε μικροτερη ηλικια μπορει το ατομο με τον Κρονο στον 5ο οικο να βρει την αγαπη και τον ρομαντισμο,αλλα να υπαρχουν πρακτικα εμποδια και να μην του επιτρεπουν να ευχαριστηθει τον ερωτα του.Σ'αυτες τις περιπτωσεις,συνηθως,τα ατομα αναγκαζονται να ζουν σε διαφορετικες πολεις λογω σπουδων η δουλειας,με φυσικο αποτελεσμα να μην ειναι συχνα μαζι.Και πολλα αλλα λεει, αλλα σου ειπα τα πιο συμαντικα.:toung:
-
gluka,zeta1987 σας ευχαριστώ πάρα πολυ για το ενδιαφερον σας!!:love:
-
Quote:
Originally Posted by
yoO
gluka,zeta1987 σας ευχαριστώ πάρα πολυ για το ενδιαφερον σας!!:love:
Συγγνομη "yoO" αλλα εγραψα για το λαθος οικο :cry:
Ο Κρονος σε τετραγωνο με τον Πλουτονα,( αυτο το εχω και εγω:cry:) ειναι οψη αυτοκαστραφης.Τα ατομα ειναι απαισιοδοξο και δεν μπορει να προσαρμοστει στα κοινωνικα δεδομενα.Σε διαρκη αντιπαλοτητα με τον εαυτο του,αλλα και τους γυρω του.
Ο Κρονος στον 7ο οικο,οι απαιτησεις αυξανονται,πραγμα που μπορει να σας κανει να νιωσετε εγκλωβισμενοι.Πολλες φορες αυτη η επιδραση σηματοδοτει τη διαλυση ενος γαμου.Ο Κρονος στον 7ο οικοδεν αποκλειει τον αμο,αλλα δημιουργει στο ατομο την ταση να τον αναβαλλει για πολυ αργοτερα στη ζωη του.Οπως το ατομο με τον Κρονο στον 50 οικο,ετσι και αυτο με τον Κρονο στον 7ο μπορει να ελκυει ανθρωπους που ειναι πολυ μεγαλυτεροι και πολυ ωριμοτεροι απο αυτον.Αν ο Κρονος ειναι σε καλη γωνια,το ατομο μπορει να ελπιζει σε εναν πολυ καλο γαμο,εναν γαμο με την προοπτικη να διαρκεσει ολη του τη ζωη.Αν ο Κρονος ειναι σε αδυναμια,ο ανθρωπος αυτος εχει πολλα να μαθει για τον γαμο και τις σχεσεις και πιθανον θα περασει απο πολυ δυσκολες καταστασεις στις σχεσεις του με τους αλλους.
Ο Κρονος στον Υδροχοο,αποδεχεται ολες τις αξιες,οσο εξτρεμιστικες και αν ακουγονται,δεν κλεινει σε τπτ τα αυτια του,αλλα ξερει καλα να κρατιεται σταθερα και στις δικες του θεσεις.Ονειρευεται την ιδανικη κοινωνια,οπου ολοι θα ειναι φιλοι,αλλα δεν ονειροβατει.Αυτα
-
σε ευχαριστω κ παλι!δν πειραζει που εγραψες για τον 5ο το ενδιαφερον μετραει!Perfect
τασεις αυτο καταστροφης??ωχχχ....
μηπως γνωριζεις τπτ κ για τριγωνο Σεληνης-Κρονου?:unsure:
κ παλι ευχαριστω:cheesy:
-
τι ακριβως ειναι η ακμη?
εκει που τελειωνει ο οικος?
-
Η ακμή είναι εκεί που αρχίζει ο κάθε οίκος.
-
Quote:
Originally Posted by
kia
Μην γίνεστε υπερβολικοί βρε παιδιά..... Τι πάει να πει θα μείνω γεροντοκόρη; Δεν λειτουργεί έτσι η αστρολογία :blink: Ας ειμαστε λίγο προσεκτικοί και καλό είναι να διαβάζουμε τα θέματα από την αρχή έτσι ώστε να μην επαναλαμβάνονται οι ίδιες απορίες και φυσικά να μην γίνεστε υπερβολικοί αλλά να καταλάβετε το σύστημα.
Είπαμε, όταν ένας οίκος είναι κενός από πλανήτες, τότε κοιτάμε που βρίσκεται ο κυβερνήτης της ακμής του οίκου και τι όψεις κάνει. Στην προκειμένη περίπτωση, πρέπει να βρεις που είναι η ακμή του 5ου σου και μετά να δεις ο κυβερνήτης που βρίσκεται και τι όψεις σχηματίζει...
Καταρχην ευχαριστω που μπηκες στον κοπο να απαντησεις στην απορια μου.:embarrest
Το εψαξα αυτο που ειπες και ειδα οτι η ακμη του οικου ειναι στους Ιχθείς.
Ευχαριστω και παλι :bigsmile:
-
Ωραία, αφού η ακμή του 5ου σου είναι στους Ιχθείς, πρέπει να δεις που βρίσκεται ο Ποσειδώνας και ο Δίας, οι κυβερνήτες των Ιχθύων, και τι όψεις σχηματίζουν με τους υπόλοιπους πλανήτες.
-
Οκ! Τα βρηκα και αυτα. Διας στο Σκορπιο και Ποσειδωνας στον Τοξοτη.
Thanks!!!! Η βοηθεια σου ηταν πολυτιμη:clapping:
-
Quote:
Originally Posted by
yoO
σε ευχαριστω κ παλι!δν πειραζει που εγραψες για τον 5ο το ενδιαφερον μετραει!Perfect
τασεις αυτο καταστροφης??ωχχχ....
μηπως γνωριζεις τπτ κ για τριγωνο Σεληνης-Κρονου?:unsure:
κ παλι ευχαριστω:cheesy:
Συμφονα με το βιβλιο βεβε,λεει,προσεκτικα και μεθοδικα,τα ατομα που εχουν αυτη την οψη προσεχουν το σπιτι τους και κρατουν τις παραδοσεις.Οικονομοι,κανου ν καλη διαχειριση των περιουσιακων τους στοιχειων.Επιτυγχανουν στη δουλεια τους,αλλα εχουν πολλες απαιτησεις απο τους συνεργατες τους.
Αυτα.Για πες,ετσι εισαι?:bigsmile:
-
σωστα!ετσι ειμαι!!
ευχαριστε πολυυυυυυυυυυυυ!!!!!
-
Ακμή 5ου στον Τοξότη, με Ήλιο, Ποσειδώνα, ανάδρομο Ερμή και ¶ρη (στον Αιγόκερω), αλλά στον 5ο οίκο και αυτός και ακμή 7ου στον Υδροχόο χωρίς κανένα πλανήτη... τι δείχνουν όλα αυτά;
-
Γειας σας!!!
Προσπαθω και εγω να καταλαβω καποια πραγματα σχετικα με τους δυο αυτους οικους...
Εχω
Ακμη 7ου στον Αιγοκερω και ο κυβερνητης του 7ου Διδυμοι στον 11ο.
Ακμη 5ου στον Σκορπιο και ο Ποσειδωνας μεσα
Ακομα Αρη + Αφροδιτη στον Ταυρο.
Τι αλλα στοιχεια πρεπει να κοιταξω???
Απο τα παραπανω τι συμπερασμα / ενδειξεις βγαινουν???:wacko:
Ευχαριστω προκαταβολικα:bigsmile:
χχχ
-
ΓΕΙΑ ΣΑΣ....ΕΧΩ ΣΤΟΝ 5ο ΟΙΚΟ ΜΟΥ ΤΟΝ ΧΕΙΡΩΝ ΣΕ ΤΡΙΓΩΝΟ ΜΕ ΗΛΙΟ ΣΤΟΝ ΚΡΙΟ ΣΤΟΝ 2ο ΟΙΚΟ ΜΟΥ Κ ΣΕ ΤΕΤΡΑΓΩΝΟ ΜΕ ΕΡΜΗ ΣΤΟΥΣ ΙΧΘΥΕΣ ΣΤΟΝ 2ο ΞΑΝΑ.ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ ΣΑΣ....
-
Quote:
Originally Posted by
MOIMEME
Ακμή 5ου στον Τοξότη, με Ήλιο, Ποσειδώνα, ανάδρομο Ερμή και ¶ρη (στον Αιγόκερω), αλλά στον 5ο οίκο και αυτός και ακμή 7ου στον Υδροχόο χωρίς κανένα πλανήτη... τι δείχνουν όλα αυτά;
Ταξιδια διασκεδαση ερωτες αλλα κατα βαση συνωστισμο!:bigsmile: