Originally Posted by
Μητσάκος
...
Ακόμα, με τα ελάχιστα στοιχεία που υπάρχουν και που μπορω να σου πω εγώ, με τα λίγα που ξέρω, είναι ότι ο πλανήτης Ουρανός (άμα ψάξεις το σιτε θα δεις τι συμβολίζει) και οδικός σου και της λεγάμενης δεν σας κάθονται καλά. Ουτε και ο Ποσειδώνας (και αυτόν άμα τον ψάξεις θα δεις τι συμβνολίζει).
Το ζήτημα όμως το ουσιαστικό είναι ότι ειτε παίζει κάτι με αυτούς τους πλανήτες είτε όχι, να έχεις υπόψη σου ότι καμία γυναίκα δε θα σε γουστάρει αν δεν αν δεν της προξενείς αίσθημα ασφάλειας. Και εσύ κάτι τέτοιο δεν βγάζεις. Τουλάχιστον αυτή την περίοδο της ζωής σου. Να ξέρεις ότι αυτές το... μυρίζονται αυτό ανεξάρτητα από την εικόνα που πλασάρεις. :love:
Θεωρητικά είναι και μια περίοδος της ζωή σου που θα αλλάξεις κάποια πράγματα και εννοώ ουσιαστικά πράγματα. Προφανώς ίσως και την θεώρηση κάποιων αρχψών η αντιλήψεων που έχεις. Αν αφεθείς σε προκαταλήψεις
και συννεφάκια θα ζοριστείς αργότερα πάρα πολύ.
Χαλάρωσε, ασχολήσου με κάτι άλλο, ξεκαθάρισε το μυαλό σου, δούλεψε και κατάλαβε ότι όταν κάτι πρέπει να φύγει πρέπει να φεύγει.:bigsmile:
(Και σε θέματα γυναίκας μη νομίζεις ότι είμαι άσχετος, εντάξει :nuts: Ουρές κάνουν από τότε που έβαλα και τη φωτό μου. Κούκλος είμαι ο άτιμος :laugh: )