Σας βαρέθηκα όλες τις Υδροχόες.
Ας πάμε σε ένα πιο ενδιαφέρον ζώδιο
:toung:
Printable View
Σας βαρέθηκα όλες τις Υδροχόες.
Ας πάμε σε ένα πιο ενδιαφέρον ζώδιο
:toung:
Πω πω πω, μα τι γκρινιάρικο ζώδιο που είστε.... Παρόλαυτά σας :love:
Αν και δε γνωρίζω αρκετούς Ιχθύς, μόνο 2, αυτό που έχω παρατηρήσει είναι ότι είστε αρκετά συναισθηματικοί και επηρεάζεστε όχι μόνο από τα δικά σας συναισθήματα αλλά και των άλλων. Η απογοήτευση είναι το επόμενο χαρακτηριστικό που έχω παρατηρήσει. Απογοητεύεστε πολύ εύκολα, τα βλέπετε όλα μαύρα, και τουλάχιστον στο 1 άτομο που γνωρίζω, λαμβάνω αρκετή απαισιοδοξία αν κάτι δεν πάει καλά, σε σημείο να στεναχωριέται υπερβολικά. Ισως εδώ καλύτερα να κοιτάξω που την θέση του Δία ... γιατί Ιχθείς και απαισοδοξία δεν ταιριάζουν. Ολόκληρος κυβερνήτης σας είναι (εκτός από τον Ποσειδώνα):toung: (μχ τώρα που το σκέφτομαι, πρέπει να είναι στον Αιγόκερω... ε στην πτώση του!).
Και πιο χαλαρό. Δεν στέλνει κόσμο στο ψυχιατρείο. Τους στέλνουν οι άλλοι στο ψυχιατρείο. :bigsmile: Σοπέν, Ουγκό, Αινστάιν, Ελίζαμπεθ Τέιλορ, Νουρέγιεφ, Γαλιλαίος, Ενρίκο Καρούζο...τι μαγικοί άνθρωποι. Ανθρωπισμός, αλτρουισμός, συμπόνοια, decadance, οι καλοί Σαμαρίτες. Τους έχουν στην μαρμάγκα γιατί το όνειρο στις μέρες μας είναι επικίνδυνο. Πάω ν'ακούσω το ψαράκι τον Σοπέν, είναι η καλύτερη ανάπαυση μετά από τον χθεσινό νικηφόρο πόλεμο. Οι Ιχθείς ξεκουράζουν την ανθρωπότητα με όνειρο και πίστη στο Καλό, οι άλλοι μετράνε με Ευρό και δολλάρια την ανθρώπινη υπόσταση.
Συμφωνω απολυτα μαζι σου , Αργοναυτη!
Φιλικα,
κρησσα
Πάλι με τον χάρτη της Υδροχόας ασχολούμαστε :sick:
Αν είχα ένα ραβδάκι....θα σας έστελνα αισιοδοξία.....
Αν είχα μαγικό νερό....θα σας καθάριζα από την θλίψη....
Αν ήμουν προπονητής…..θα έδιωχνα την ηττοπάθειά σας…..
Αν ήμουν όνειρο….θα σας έφερνα ξανά στην πραγματικότητα…
…..παρ’ όλα αυτά ….λατρεύω τον ρομαντισμό σας….
Συμβουλή : Πάνω απ’ όλα Θετική Σκέψη…..:bigsmile:
Ίσως να έχω γνωρίσει την αρνητική πλευρά του ζωδίου
Αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν υπάρχουν και καλά ψαράκια….:love:
Μόνο 2 εχω γνωρίσει καλά:bigsmile:
Εχω μια καρδιακή φίλη ψαράκι (με ωροσκόπο ταύρο)και είναι πολύ καλός ανθρωπος, φιλόξενη και όλα τα καλά.
Απο την άλλη ένα άλλο ψάρι με αΓέρα πολύ στον χάρτη και με μια σελήνη στον Σκορπιό, κόντεψε να με στείλει στο ψυχιατρείο.:cry:
Μάλλον είναι λαχείο όπως και με τα υπόλοιπα 11 ζώδια.:bigsmile:
Με τις γυναίκες του ζωδίου τα πάω σχετικά καλά!
Τους άνδρες του βαριέμαι αφόρητα:wacko:
quote :
Να άλλος ένας Παρθένος που αγαπάει τα ψαρια και αντιλαμβάνεται τα προσόντα μας :love:
Μάλλον επειδή είσαι Αργοναύτης ε? :bigsmile:
Ναι, σωστά, στο άγνωστο με βάρκα την ελπίδα. Και το σύνθημα του Μπρετόν που κατά τύχη έχω από χθες τα λέει όλα για την άποψή μου για την ζωή. Είναι ψεύτικη, όλα είναι επίπλαστα κατά βάθος. Κάποτε κάποιος είπε σ'ένα φίλο μου ''α καλά, εσείς οι Ιχθείς νομίζω ότι ζείτε σε άλλο πλανήτη'', κι εκείνος του απάντησε ''ναι, και είμαστε δυστυχισμένοι που και σεις δεν πάτε να ζήσετε εκεί απ'όπου εμείς ήρθαμε να μας αδειάσετε τη γωνιά και να καθαρίσει ο πλανήτης''. 'Εχουν ένα αφοπλιστικό αυθόρμητο ''γιατί όχι'' για τα πάντα οι Ιχθείς. Ανοιχτοί σε κάθε τι, όπως η θάλασσα, γι'αυτό και επιρεπείς στην εκμετάλευση από άλλους. Καταρχήν αυτός ο άξονας Παρθένου/Ιχθύων συμβολίζει την Οικολογία, διατροφή, υγεία, θέματα περιβαλλοντικής συνείδησης, αγάπη για τα ζώα (άρα και για τον άνθρωπο), τη φύση κοκ. Παροχές υπηρεσιών, αυτοθυσία, φιλανθρωπία, μια χαρά άνθρωποι. Θα πάνε στον παράδεισο. (τα ευρώ για τα καλά λόγια μου τα στέλνεις μετά με επιταγή παρακαλώ).
Παρακαλώ την γλωσσολόγα της ομάδας μας να μελετήσει τα ποστ. Δεν είμαι ειδικός αλλά μια άσχημη αίσθηση λαμβάνω από τα γραφόμενα "τα ψαράκια" "αυτά" "τα"...
Μήπως σημαίνει κάτι που δεν γράφεται το ζώδιων των Ιχθύων; Μήπως αντιμετωπίζεται συγκαταβατικά ή/και ρατσιστικά; Μήπως φοβούνται οι συμμετέχοντες να αποκαλύψουν αλήθειες; :toung:
:laugh: :laugh: :laugh:
Ιχθύες,ε;
Φοβάμαι πως θα με μισήσεις αγαπητή μου friary...:unsure:
Για καλλιτέχνες ομολογώ πως είναι πρώτοι.Η αστείρευτη φαντασία στην δημιουργική διέξοδό της.Κατά τα άλλα,για κάποιο λόγο που δεν έχω προσδιορίσει ακόμα,ισχύει αυτό που λέει ο κόσμος "δεν την παλεύουν".Το καλό είναι πως οι άντρες έχουν μάλλον ωραίο παρουσιαστικό(ΑΧΧΧχχχχ ναι το ομολογώ!!:embarrest ) αλλά κατά τα άλλα δεν πάνε καθόλου καλά.Ειδικά μερικές γυναίκες ιχθείς είναι για πολλές μπάτσες κατά κοινή ομολογία.¶σε που αυτό το τόσο ήρεμο και χαμογελαστό και συμπονετικο και με φιλική διάθεση όλες τις ώρες σε προβληματίζει.Εμένα ειδικά με προβληματίζει πολύ καθώς αφενός συνήθως είμαι ήρεμη μεν κατσούφα και αγενής δε,αφετέρου έχω ακούσει κάποιες εμπειρίες ατόμων από Ιχθείς και γι αυτό προσέχουμε για να έχουμε.Καλύτερα να μην τους δίνετε πολύ θάρρος.Στο κάτω κάτω,ο χειρότερος εχθρός πρόσωπο αγίου έχει.Επίσης,ένα τσούρμο πολιτικοί (συμφωνα πάντα με τα βιογραφικά της βουλής)έχουν άρη στους ιχθείς.Αυτό κάτι πρέπει να μας λέει.
Ουφ,βαρέθηκα.Προτιμώ να ασχολούμαι με τα καρκινάκια,είναι λίγο σαν σεληνιασμένα αλλά αξιολάτρευτα:love:
Aν υπάρξει απώλεια editor θα σου ζητήσω τα ρέστα Λευκή
Κατα τ' άλλα ΧΩΣΕ. Με τρόπο όμως. Ναι μεν καλοί, αλλά.... αν όμως παίξει και Ερμής εκεί.... :toung:
Με την παρότρυνσή σας,πάντα,και την υποψία σας:bigsmile:
Ααα,όλα κι όλα.Κάποτε πρέπει να καταρρεύσει σαν πύργος από τραπουλόχαρτα αυτό το σαθρό οικοδόμημα περί τελειότητας των ιχθύων και ψυχικής συμπόνοιας που δείχνουν και όλα τα συναφή.Εγώ δεν έχωσα καθόλου.Αναμένω εναγωνίως συγκεκριμένο ποστ :toung:
Όσο για τον ερμή στους ιχθείς,ας μην το ισοπεδώνουμε όλα.Νομίζω πως είναι κάπως παθητικός.Ο άρης όμως...:scared:
Προσωπικά όταν δω ιχθύ,τον βρίζω όλη μέρα.:toung:Το κακό είναι ότι ναι μεν γκρινιάζουν ,απ την άλλη δε ,δεν αρνούνται τίποτα απ όσα τους λες.Ακόμα και όταν τους λες ύπουλους.Απλά σε κοιτάν λοξά και σου λένε "Δε ξαναμιλάω μαζί σου!Είσαι επικίνδυνη!!".Το βασικό είναι να μην τους αφήνεις περιθώρια,που στη θάλασσα υπάρχουν άπειρα.Τους φυλακίζεις σ ενα δίχτυ και έχεις το κεφάλι σου ήσυχο:toung:
έχω γιο ιχθυς με ορωσκόπο καρκίνο περιτό να σας πω κούκλο και όχι γιατι είναι γιός μου καλό παιδι με πολύ καλή καρδιά παρασιρεται γιατί δεν θέλει να χαλά χατίρι σε κανένα έχει έντονα ξεσπάσματα διαίσθηση τρομερή είναι παραπονιάρης φιλότημος και τους πουμπάρη με τοχαμογελό τους όλους σκανδαλιάρης λίγο ψεύτης.............και όποιον αγαπα τον προσέχει πάρα πολύ
Μου την σκοτώνεις....
σε ένα βιβλίο διαβασα κάποτε ο ιχθ΄θς ειναι <<το ρετάλι του ζωδιακού κύκλου>>νομίζω ότι αν κάποιος σε βλάψει και είναι αλφα ζώδιο είσαι προκαταλυμένος είχα κάποτε μια άσχημη γνωριμίας με αιγόκερο όσοι μου έλεγαν ότι είναι αιγόκερος τους αντιπαθούσα αλλά ενας άλλος αιγόκερος μου έμαθε ότι υπάρχουν και οι εξερέσεις
:bigsmile:
Είμαστε ΤΟΟΟΟΟΣΟ καλοί, που δεν κρατάω καμία κακία Λευκη. Εξάλλου, σε έχω συμπαθήσει πολύ απο τα πρώτα post (φοβού) :cheesy:
Τώρα... τι άλλο να πω... οι προσωπικές πληγές από ένα ζώδιο είναι γεγονός πως είθισται να μεταβιβάζονται σε όλους τους εκπροσώπους (το φοβού που λέγαμε... :toung:)
Και ευτυχώς, δεν έχω Αρη στους Ιχθύς :laugh:
Οσο για τα Καρκινάκια θα τα περιλάβουμε εν καιρώ ... :nuts:
Ωχχχχ κάτι ένιωσα δίπλα μου. Να ναι άραγε σκεπτομορφή με πονηρές προθέσεις ScP ? :suspiciou
Αργοναύτηηηηηη έσω έτοιμος :love:
Ο μπαμπας μου ειναι ιχθυς με αρη στους ιχθυς και ωροσκοπο καρκινο (και σεληνη στον καρκινο νομιζω), ειναι καλοι ανθρωποι, δε θα πειραξουν ποτε κανεναν, αλλα ειναι πολυ στο κοσμο τους, δεν ειναι πολυ κοινωνικοι, ειναι κυκλοθυμικοι, κλεστοι αλλα εχουν ξεσπασματα καμμια φορα και οταν δεν πρεπει, και ξεροκεφαλοι, οταν ειναι στα κεφια τους εχουν και πολυ πλακα. και μεις τα τραβαμε..... Γυναικες γνωρισα τρεις, η μια ηταν το λιγοτερο για μπατσες, η μια ηταν πολυ στον κοσμο της, και η αλλη πολυ στην τρελα της, τωρα πολυ προσφατα μπηκε στη παρεα ενας ιχθυς μια χαρα παιδι φαινεται αλλα οτι εχει κι αυτος κατι τι που σε προβληματιζει το χει, ΑΥΤΑ
Δεν μου'στειλες την επιταγή όμως :bigsmile::bigsmile: (φτιάξανε και τα smiles). Συνεχίζω λοιπόν. Οι Ιχθείς ; Υπέροχοι , θεικοί, οι γυναίκες είναι σαν γοργόνες που αναδύονται από τη θάλασσα, οι άντρες είναι καταραμένοι ποιητές. Το πιο αξιοσημείωτο όμως είναι τα μάτια τους που είναι πολλές φορές σαν θάλασσες, και μπορεί να σε παρασύρουν να κάνεις επικίνδυνα μακροβούτια. Θα ανακαλύψεις έναν μεγάλο και παράξενο μυστικό κόσμο γεμάτο από μύθους, πλάσματα της φαντασίας, νεράιδες και ξωτικά. Μπορεί να είναι κάπως τρομακτικά κάποιες στιγμές εκεί βαθειά μέσα στον αλλόκοτο κόσμο τους, αλλά θα σε γοητεύσουν πάντα οι χαμένες πατρίδες των Ιχθύων, οι χαμένες Ατλαντίδες. Με λίγα λόγια οι Ιχθείς είναι :
ΤΟ ΤΕΛΕΙΟΤΕΡΟ ΖΩΔΙΟ
ΤΗΝ ΕΠΙΤΑΓΗ ΤΩΡΑ ! :bigsmile::bigsmile:
Νάτο!:blink:Επίκληση στο συναίσθημα!:blink:Επιβεβαιώνο μαι!:toung::toung:
Δεν θα το χαρακτήριζα πληγές,υπό την έννοια ότι αποδίδουμε συνήθως αυτό το χαρακτηρισμό σε άτομα του αντίθετου φύλου από μας.Με άντρα ιχθύ (όσο και να έχω πει αρκετές φορές πως θαυμάζω το παρουσιαστικό τους:love:)δεν έχω μπλέξει και δεν έχω πληγωθεί απ αυτόν.Απλά έχω ακούσει αρκετά περιστατικά και προτού προλάβει να με πάρει κι εμένα η μπάλα,απλώς προστατεύομαι!:toung:Στο κάτω κάτω ,για κάποιον που ξέρει αστρολογία,η αλήθεια είναι ότι δίνετε αφορμές "αυτοπροστασίας"...:toung:
Τα καρκινάκια ναι,να τα περιλάβουμε :nuts: αν και νομίζω το έχουμε ξανακάνει:toung:
Η σκεπτομορφή δεν ξέρω τι είναι :wacko:
Εμ,γι αυτό υπάρχουν τα δίπολα.Αλλοίμονο άμα δεν τους αγαπούσανε ούτε οι Παρθένοι:toung:
(Και έχω παρατηρήσει ότι μάλλον οι παρθένοι τραβάνε πιο πολύ ζόρι με τους ιχθείς παρά οι ιχθείς με τους παρθένους...Τι να πω...ακόμα και να ερωτευτούν βαριούνται μου φαίνεται...:toung::toung:)
Friary ΕΥΤΥΧΩΣ να λες για τον άρη...:bigsmile:
Αμαν μ αυτον τον αρη στους ιχθυς μου θιγεις το μπαμπα μου!!!:cry:
:laugh::laugh:
Μωρέ την τσιφουτιά των Παρθένων λέω να παραλάβουμε πρώτα. Καλός λόγος και ... τάληρο?
Τουλάχιστον τον κακό τον διαθέτεις δωρεάν ή κι εκει ζητάς το κατι τις σου :blink:
:sick: Με στεναχωρείτε τα Παρθενάκια. Γίνετε λίγο large...
(Για να μάθεις να λες καλό λόγο σε Ιχθύ :laugh: )
εεεεε αφού τα έχουμε απέραντα σαν τη θάλασσα, τα προωθούμε κατα κύματα :bigsmile:
Quote:
Η σκεπτομορφή δεν ξέρω τι είναι :wacko:
Λευκηηηηηηή, τόσος κόπος πάει χαμένος, θα σας μαλώσω, δεν διαβάζετε τα θέματα του site :toung:
Είμεθα επιστήμονες (μάλλον παλεύουμε να γίνουμε:toung:)και κομμουνισταί, και τόση ιδεαλιστική φιλοσοφία δεν την αντέχουμε ακόμα και όσοι έχουμε άρωμα δωδέκατου και ποσειδώνα στον χάρτη μας :embarrest
Κατά τα άλλα,μια χαρά καρπούς αποδίδουν οι κόποι σας!:bigsmile:
υ.γ.Κι επίσης ως γνήσιος ιχθύς τα μπέρδεψες λίγο,αυτή η φράση
εεεεε αφού τα έχουμε απέραντα σαν τη θάλασσα, τα προωθούμε κατα κύματα
Δεν είναι δική μου(smile)
Αδιάβαστη σε βρισκω, δεν παρακολουθείς τελευταία το φόρουμ στα επιστημονικά του :toung:
Προβάλλει τον κακό ευατό της η κακιά γυναίκα μάγισσα γιατί δεν γεννήθηκε μια εκ των εκλεκτών Παρθένων και ζηλεύει.
Αν ανοίξετε θέμα Καρκίνος δηλώνω ότι θα το κλειδώσω, ή θα εμφανίσω ποστ από τα κρυφά φόρουμ των έντιτορς όπου ζούμε ΜΕΣΑ στην υγρασία από το κλαψοκάτι που έχουν (και έχουμε και πολλές εκεί μέσα) για να ανέβει κατακόρυφα το ενδιαφέρον :wacko:
Μωρέ καλά παιδιά είναι οι Ιχθύς, κατά βάθος. Παρεξηγημένο ζώδιο. Και τώρα σας μιλάει το πιο ΚΟΥΛάτο ζώδιο...
Ε όχι και παρεξηγημένοι.Παντού τα καλύτερα λένε.Όπως στο 1984 για το μεγάλο αδελφό.Να μου πεις ότι είναι παρεξηγημένος ο Αιγόκερως ,να το καταλάβω:bigsmile:
Ο Τοξότης είπαμε,είναι το πιο κουλάτο,το πιο αγνό,το πιο αυθόρμητα συμπαθητικό:bigsmile:(τα 2 τελευταία τα έχουν και οι καρκίνοι αλλά αυτοί οι σεληνιασμένοι μόνο κουλ δεν είναι :love:)
Εγώ τους συμπαθΑω τους Αιγόκερους... τους πάω. Γενικώς ΟΛΟΥΣ (σχεδόν) τους πάω. Με τους Ιχθύς π.χ. πιστεύω πως αυτή η έμφαση στην ευαισθησία και στον ονειρικό τους κόσμο είναι παρεξηγημένη. Αυτό εννοούσα.
Ετσι, έτσι... Μόνο, Λευκή μου, δε δίνω επιταγές... :toung: (για να περικειμενοποιήσω και αυτό το ποστ στα προηγούμενα λεχθέντα)
:love::love:
Κι όμως μπορώ να αποδείξω ότι είμαι Ιχθύς. Είναι το έμεσο και κρυφό μου Ωροσκόπιο. Μπουχαχα την πάτησες, έχω πολλούς άσσους κρυμένους στο μανίκι. Και νο νο δεν είμαι καθόοολου τσιφούτης. Θα σου πω κι άλλα καλά αν πρώτα $$$$$$$$$$$$ ...... :laugh::laugh::laugh::laugh::laugh:
Είμαστε ευπρεπώς μέσα στο θέμα. Οι Ιχθείς μου (άρα και εγώ που είμαι Ιχθύς, το γιατί και πως άλλη υπόθεση), μου θυμίζουν το Συνοικία το 'Ονειρο ή το Κόκκινα Φανάρια που κάθε τόσο ο αείμνηστος Νότης Περγιάλης ρωτούσε την κοπέλα του (το ερωτευμένο ζευγαράκι ήταν 70 ετών και βγάλε) ''Ωραία δεν είν'η ζωή Κατερίνα ;'', κι αυτή του απαντούσε μές'το χαμόγελο και με χαμηλωμένο το κεφάλι ντροπαλή ''ΚαΛΛΛή είναι'' (με παχύ το λί). Είναι η ανθρωπιά σε όλο της το μεγαλείο αυτό το ζώδιο. Ψυχούλες, και το εννοώ, δεν ζητάω άλλα δολάρια. :laugh::laugh:
μπορει οι ιχθυς να ειναι το τελευταιο ζωδιο αλλα ειναι και το καλυτερο....ειναι τελειο!ιχθυς 4 ever Verneigung....και εσωτερικα και εξωτερικα ειναι οι καλυτεροι!
Ετσι, ετσι, να βλέπω το λαό κάτω απο το μπαλκόνι να μας προσκυνάει.
Τέλλλειοι ψηφοφόροι μας, προΤΙμίστε μας και θα ανταμοιφθείτε εμμμ .... παρασύσθηκα.:toung:
Αχχχ μια ικανοποίησιςςςςς, μια ψυχική ανάτασιςςςς την έπαθα. Να είστε καλά θαυμαστές μας :nuts: