Αν σας δινόταν λοιπόν η ευκαιρία να έρθετε στην Γη σε μια άλλη μορφή ζωής (π.χ. κάποιο ζώο), τι θα προτιμούσατε να είστε? Ποιο άλλο είδος ζωής πιστεύετε πως θα σας αντιπροσώπευε? :rolleyes:
Printable View
Αν σας δινόταν λοιπόν η ευκαιρία να έρθετε στην Γη σε μια άλλη μορφή ζωής (π.χ. κάποιο ζώο), τι θα προτιμούσατε να είστε? Ποιο άλλο είδος ζωής πιστεύετε πως θα σας αντιπροσώπευε? :rolleyes:
Αν έλεγα λουφαδόρικο γουρούνι της λάσπης θα μου διέγραφες την απάντηση; Ή θα ήμουν :offtopic: ;
Πέραν από το χιούμορ θα ήθελα να επέστρεφα σαν Άλογο, ελεύθερο και χωρίς καταναγκασμούς, από αυτά τα άλογα που καλπάζουν μόνα τους ή μαζί με κοπάδια στις στέπες ή στις φάρμες ή και αλλού και να μη μου βαλει ποτέ κανείς χαλινάρι για να με χρησιμοποιήσει βάσει των δικών του επιθυμιών όσο και να με αγαπούσε...
Θα μου άρεσε να είμαι ένα Δελφίνι, το θηλαστικό που λατρεύω!!!! :)
Για μένα να μην το συζητάμε... φαίνεται! ;)
Αχ!!! Αλογο και πάλι άλογο, για τους ίδιους λόγους που περιγράφει και ο Bookseller με έμφαση στον τελευταίο... για να μην με κάνουν οι άλλοι ό,τι θέλουν όσο και αν με αγαπάνε από φόβο μήπως το δείξουν!!! Αλογο και μάλιστα κατάμαυρο!
Φυλλένια
Τωρα που το ξανασκέφτομαι θα ήθελα να ήμουν περιστέρι λευκό με μια μαύρη ρίγα στο κεφαλάκι... :rolleyes:
Γιατί όχι μία άυλη οντότητα, ένας οδηγός σε γήινα όντα; Αυτό θα προτιμούσα!
Αν το ξανασκεφτόμουν και τρίτη φορά θα ήθελα να ήμουν Ufo και να ζούσα σε άλλον πλανήτη!! :)
Θα ήθελα να είμαι ένας μαύρος πάνθηρας!! Δυνατός, πανέμορφος και ελεύθερος μέσα σε παρθένα δάση.Εγώ και η φύση.
Κι εγώ άλογο θάθελα νάμουν, για τους ίδιους λόγους που προανέφεραν Bookseller & Fillenia
θα ηθελα να ημουν αητος!
να ζω ελευθερα και μοναχικα στα ψηλοτερα βουνα!
πετωντας στο γαλαζιο καθαρο ουρανο!
Υπάρχει επίσης και το φυτικό βασίλειο για όσους δεν έχουν αποφασίσει ακόμα, και είναι πολλοί.... Σου λέει, κάναμε την ανοησία και ηρθαμε ως άνθρωποι, ας το σκεφτούμε καλύτερα τώρα. Ευκαιρίες δεν σου δίνονται πάντα... Μόνο η Madcat έχει πάρει προκαταβολη από τρεις ζωές! Της μένουν άλλες 4...
Γεια σας!
Θα σας έλεγα κι εγω οτι θα ήθελα να ήμουν αετός αλλά θεωρώ οτι είναι απο τα άγρια αρπακτηκά που κυκλοφορούν πάνω απο τα βουνά καραδοκώντας για κάποιο ''μεζέ'' που συνεπώς δεν με αντιπροσωπεύει. Το καλύτερο είδος για μένα και παράλληλα πιο αντιπροσωπευτικό είναι ο γλάρος κι αυτό γιατί είναι πουλί της θάλασσας που λατρέυω πάρα πολύ και του αρέσουν τα ψάρια όπως και σε μένα.
Να'στε πάντα καλά!
Joyce
Αγαπητή μου Joyce με έβαλες στον πειρασμό να σου απαντήσω!! Τοσο ο Αετός όσο και ο Γλάρος ψάχνουν απλά για την τροφή τους. Δεν σκοτώνουν ποτέ για πλάκα όπως οι άνθρωποι. Οσο σαρκοβόρος είναι ο αετός αλλο τόσο είναι και ο γλάρος. Κι αυτός παραφυλάει για το "μεζεδάκι" του που λές, και με κατακώρυφες βουτιές το αρπάζει!!! Δεν νομίζω ότι υπάρχει διαφορά. Απλά έχεις συνδέσεις ισως ρομαντικά τον γλάρο με τα ταξίδια και ο αετός όμως είναι ενα πανέμορφο και υπερήφανο πουλί υπό εξαφάνηση!!!!!!
Φιλικά Wind
Πιάνονται τα μυθικά ζώα ? Αν ναι θα ήθελα να ήμουν ένας μονόκερως . Αν όχι θα ήθελα να γυρίσω με τη μορφή ενός δελφινιού .
γειά σας!
εγω θα ήθελα να ήμουν ένα panda ή ένα κοάλα... γιατί είναι και τα δύο ήρεμα και άκακα.....
Εγώ θα ήθελα να είμαι αηδόνι, όχι όμως φυλακισμένο σε κάποιο κλουβί, ελεύθερο.
Θα ήθελα να ήμουν ένας μαύρος πάνθηρας με απαλό τρίχωμα, έτοιμος για χάιδεμα από αυτούς που θα με αγαπούσαν και από την άλλη έτοιμος για μάχη με τους εχθρούς μου...
Θα ήθελα να 'μαι μια βασίλισσα μέλισσα.. (πολύ μετριόφρων είμαι,το ξέρω)
Εγώ θα ήθελα να είμαι γατούλα....
Καλημέρα,
θα ήθελα να ήμουν μαύρος πάνθηρας για τους ίδιους λόγους που προανέφερε η Wind.
Θα θέλα να ήμουν ένας αετός που να πετάει ψηλά ανεξάρτητος με όλη τη δύναμη της ψυχής στο γαλάζιο ουρανό...
Κι ένας κύκνος που να κολυμπάει στα απέραντα γαλάζια νερά του σύμπαντος!
Εγω θα ηθελα να ερχομουνα σαν λιονταρι!!!!!
Αφου το εχω και το λεει και το ζωδιο μου! Λεων!
Ο Βασιλιας ο φοβος και ο ... τρομος της ζουγκλας!!!
Τελικα ειναι εγωισμος αυτο!!!
Μπουαχαχαχαχαχαχ!!!!!!!!!!!!
Θα ήθελα να μουν κάτι σε θαλασσινό...καρχαρίας!!!
Μην το παρεξεγείτε, λαυρεύω την θάλασσα αλλά και τα όντα αυτά!
Δυναμικά, ανεξάρτητα και κυρίαρχοι.......το αιμοβόρα το αφήνω στην άκρη! χιχι!!! :D :p
Θα ξεκινησω αναποδα!
Ποιο ζωον θα με αντιπροσωπευε;;
Σιγουρα, η αγελαδα! :embarrest
Ως τι θα ηθελα να έρθω;
Σιγουρα ως λυκος!Ειναι απ΄τα αγαπημένα μου ζώα!
Συνδυαζει απο την μυθολογία το φώς(ηταν και αυτος ενα απ΄τα ιερα ζώα του Απόλλωνα,θεοτητας του φωτός) και το σκοτάδι(λαική δυτική παράδοση )
που πιστευω πως μου ταιριαζει! :huh:
Δεν το Πιστεύω Roadrunner γιατι και εγώ μόλις διάβασα το θέμα το πρώτο πράγμα που μου ήρθε στο νου ήταν ο λύκος και γιατί μ'αρέσει ως ζώο αλλά και ως κουνέλι βαρέθηκα να με κυνηγούν οι λύκοι!!!!! Έλεος!!!!!!!!!!
Για άλλη μια φορά σε βρίσκω ανενημέρωτο κουνέλι
Ως γνωστόν το κουνέλι δεν είναι νόστιμο αν δεν είναι σιτεμένο. Κατά συνέπεια τι να φάει ο λύκος; Άχυρο; Έχουν και οι λύκοι ψυχή και ξέρουν να επιλέγουν!
Μπα δεν έχει γούστο πλέον. :wacko:
Η μαμά αρκούδα σε ένα όμορφο δάσος με την αρκουδοοικογένειά μου δεν θα μου έπεφτε άσχημα. Καθαρός αέρας, βόλτες στην φύση, ψάρεμα στο ποτάμι, μέλι για επιδόρπιο....υγεία και νοστιμιά δηλαδή. και ύυυυυπνος....!!!!!
τίποτα καλύτερο ??? χεχεχε
Πρεπει οπωσδηποτε να ειναι εμψυχο αντικειμενο;:nuts: :nuts:Quote:
--------------------------------------------------------------------------------
Αν σας δινόταν λοιπόν η ευκαιρία να έρθετε στην Γη σε μια άλλη μορφή ζωής (π.χ. κάποιο ζώο),
Όχι δε νομίζω. Γράφει (π.χ. κάποιο ζώο). Αυτό δεν είναι ειδικό.Quote:
Originally Posted by Αγγελικη
Για πες; Αν δεν είναι έμψυχο (τα έμψυχα δεν είναι αντικείμενα :toung: ) τι άλλο θα ήθελες να είσαι;
Βαλσαμωμένη ουρά κουνελιού σε κάποιο ΚΑΠΗ ίσως;;;;
Εγω θα ήθελα να ήμουν Θυληκό σκυλί Χάσκι και να έσερνα έλκυθρα στις παγωμένες χώρες του Βορρά. Και για να αιτιολογήσω την απάντηση θα σας πω οτι τα Θυληκά Χάσκι ειναι οι "Οδηγοί" στα έλκυθρα. Μπαίνουν πάντα μπρωστά και απο πίσω δένονται τα ασενικά και την ακολουθούν !!! Καλό ???
Συμφωνα με την νεοελληνικη γραμματεια, τα αντικειμενα (εκτος των αλλων), διαχωριζονται σε εμψυχα και αψυχα:cheesy:
Θα ηθελα να ημουν αεροπλανο! Θα ηθελα να ζω μακρια και ψηλα απο τη γη.
Γιατι οχι αετος, θα με ρωτησετε!
Γιατι τα αεροπλανα δεν εχουν αισθηματα, θα σας απαντουσα...
Κωνσταντινε Τ. χαιρομαι που βρεθηκε αναμεσα μας ενα αρσενικο με αυτογνωσια!:blink1:
Αγγελικη,καλυτερα να προτιμησεις κατι σε ασπονδυλο!Γιατι και τα αεροπλανα παθαινουν βλαβες!Ενω τα ασπονδυλα...δεν μασανε!:toung:
Σύμφωνα με την πρώτη και αυθόρμητή μου σκέψη (η οποία όπως λέγεται είναι και η πιο σωστή σε αυτές του είδους τις ερωτήσεις), αλλά και σύμφωνα με το διαχωρισμό σε άψυχα και έμψυχα που πρότεινε το μέλος Αγγελική, θα ήθελα να επέστρεφα ξανά στη ζωή, είτε ως παγόβουνο του Ν. Πόλου για να έχω παρέα μου τους Πιγκουϊνους, είτε ως αιλουροείδες της Υπερσαχάριας Αφρικής (βλ. avatar) για να λιάζομαι αρκετά και για να τρέχω γρήγορα!!
:toung:
Φιλικά και Γιορτινά..
:love:
Χρυσόψαρο στη γυάλα. Δεν έχει μνήμη, οπότε τίποτα δεν το πληγώνει, δεν έχει ωκεανό, οπότε δεν πονάει για τις ευκαιρίες που υπάρχουν και δεν ειναι δικές του....
Αρα, δεν θες να εισαι αψυχο αντικειμενο αφου θες και σκεφτεσαι τους πιγκουινους και τα αιλουροειδες!! Μαλλον σαν εμψυχη θα γυρισεις....Quote:
Originally Posted by may
Αποδημητικό πουλί. Ταξιδιάρικο. Αυτό θα ήθελα να ήμουν.
Θα ήθελα να ήμουν οπωροφόρο δέντρο. Και γιατί τα δέντρα είναι πολυ όμορφα και ως οπωροφόρο θα χάριζα και τους καρπούς μου στον άνθρωπο.
Βέβαια εγώ θα τους χάριζα αλλα αυτος που θα τους μαζεύε θα τους πουλουσε!
εχμ...γι αυτο δεν θα μπορούσα να κάνω κάτι:)
Quote:
Originally Posted by may
θα πρότεινα να ξαναδιαβάσεις την απάντησή μου, αγαπητή Αγγελική. Δεν βλέπω να προκύπτει από πουθενά το σχόλιό σου.
Γουρούνα δεν το συζητώ!!!:bigsmile: Λατρεύω τα αστεία, λαίμαργα και καλοκάγαθα γουρουνάκια είναι από τα αγαπημένα μου ζώα και αργότερα εμάθα πως είμαι γουρούνι και στο κινέζικο και ενθουσιάστηκα. Για κάποιο λόγο όμως που δεν έχω βρει εξήγηση αστρολογικά (δυτικό ή κινέζικο) συμπαθώ πολύ και θαυμάζω το άλογο επίσης για τις ιδιότητες, την μεγαλοπρέπεια και την ομορφιά του.