Re: ΑΛΑΝΘΑΣΤΕΣ προβλέψεις! Μελλοντολογικό Θέμα
Il y a les problemes que l on se pose, et les problems qui se posent
Ανρι Πουανκαρε, Μεγαλος Γαλλος μαθηματικος
ΤΕΛΟΣ ΤΕΛΕΙΑ ΚΑΙ ΠΑΥΛΑ :cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry:
Ατόνιστο γιατί είναι copy paste από τον αγαπημένο και ΤΕΛΕΙΩΜΕΝΟ αστρολογικά φαρμακοτρίφτη, τρανΟΝ μέλος της ρημάδας που δέχεται συνεχώς επιθέσεις αστροχακεράδεων.
Πάω να γαζώσω...............
Εμείς που δεν ξέρουμε την Γαλλική; Θα μείνουμε με την απορία;
Quote:
Originally Posted by
laziali
:nuts::nuts::nuts:
Γιατί ρε παιδιά; Τι έγινε; Πόσα επεισόδια έχω χάσει;
Λειτουργεί διασοαστικά και είναι πεμπτοφαλαγγίτης μελανοχίτωνας που υποδαυλίζει διασπαστικές κινήσεις στο φόρουμ και αυτό με άκομψο και απολίτιστο τρόπο. Για αυτό :nuts: Στέλνει πμ σε συγγραφείς και βρίζει όλους εμάς, λέει ψέματα ότι έχει τόσα μέλη και είναι και φραγκοφονιάς. Τα έχει κάνει πλακάκια με το Μέλλο και τρώνε και πίνουνε και εμάς τα παιδάκια δεν μας δίνουνε.:mad:
Και ο βοσκός, στον μύθο του Αισώπου, ψεματάκια έλεγε και κοροϊδευε τους κατοίκους...αλλά στο τέλος τα έφαγε τα μούτρα του.......
Quote:
Originally Posted by
laziali
Εμείς που δεν ξέρουμε την Γαλλική; Θα μείνουμε με την απορία;
Για τους μη γνωριζοντες την γαλλικη η μεταφραση ειναι
Υπαρχουν προβληματα που καποιος τα θετει και προβληματα που τιθονται απο μονα τους.
Αναφερεται στην σελιδα 37 του βιβλιου Meta Math! The Quest for Omega ΤΟΥ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΟΥ ΤΗΣ IBM GREGORY CHAITIN 2005.
Ευχαριστώ την φίλη που το έστειλε με ηλεκτρονικό ταχυδρομείο. Φαρμακοτρίφτη είσαι εντελώς σουρεάλ, στατικός και ανύπαρκτος αστρολογικά. Δεν πείθεις καρδιά μου για την φίλη σου. Δεν ξεκολάς από εδώ μέσα και χαΛΛΛαρά σε κρατάω απ' έξω αλλά έχε χάρη που μου είσαι ιδιαίτερα συμπαθής.
Ποτέ δεν θα πειράξω τα ζώα τα καημένα. Μη τάχα σαν κι εμένα κι εκείνα δεν πονούν; Αχ άτιμη σκουλικαντέρα πόσο σε αγαπώ :love:
Αν δεν είχατε εξαρτήσεις από το μαΓΑΖΗ θα σας έδινα ΣΤΗΛΗ και θα είχατε γίνει φίρμες. Είναι καλύτερα δηλαδή να μας τα τρώει το Μεντράνο όταν έχουμε ντόπια παραγωγή αστροτσιρκουλέτων;
Αστρο-ουρανίτσα μη κουράζεσαι παιχταρά μου. Χώνεις χώνεις για κτηνώδη ή θηριώδη ζώδια σε κείμενα που δεν έχουν μπει ποτέ στο σάιτ των χιλιάδων αλλά στο περιοδικό (επίσης των χιλιάδων). Στην ουσία πίνεις καφέ με τα παιδιά και από πίσω; Σκεπτόμενος θέλεις να εμφανίζεσαι ΜΗΝ κάνεις χοντρά λάθη. Δώσε μου κάτι έξυπνο εκτός από αντιγραφές βιβλίων για να σε παίξω στα ίσα γιατί τώρα αισθάνομαι ότι κλέβω εκκλησία...
Αυτά προς το παρών τα θέματα που τίθΕνται
Η πλάκα είναι ότι εδώ υπάρχει συγκεκριμένος χώρος για χαβαλέ. Στο άλλο μαΓαζάκι ο χαβαλές είναι παντού. Επειδή όμως ο Ντελ Πιέρο είπε πανω κάτω ότι το χαζό και το ανήμπορο δε το βαράμε αποφάσισα να επιστρέψω στα φωτογραφικά-καλλιτεχνικά μου καθήκοντα. Είχα ισχυρή έμπνευση σουρεαλιστικής καταιγίδας στο μυαλό μου και θέλω να την απαθανατίσω.
Θα ήθελα να σας χαιρετήσω όλους εναν έναν αλλά θα μου πάρει ώρα και το πλοίο δεν θα με περιμένει, είμαστε και πολλοί εδώ.
Αντε και να τα χιλιάσετε τα μέλη, καλό τσατάρισμα (αλήθεια εσείς από το άλλο οι παρατηρητές, γιατί δεν βάζετε κάτι σε ροζ επικοινωνία? Θα ανέβαζε την δική σας σελίδα και δεν θα είσασταν αναγκασμένοι να λέτε ...κιούλες και να υποστηρίζετε ότι η επισκεψιμότητα όλου του φορουμαπ είναι δική σας? ε γιατί δεν το κάνετε να σας φύγει και ο καημός και να γελάσετε λιγάκι που χαίρεστε όταν οι ενεργοί χρήστες είναι 20 όσοι είναι δηλαδή εδώ μόνο ι διαχειριστές και οι συντάκτες?
Καλά μπάνια Από Δευτέρα πάλι μαζί σε νέες περιπέτειες :laugh: