-
Είμαστε χαζοί και, αν ναι, πόσο χαζοί;
Περιδιαβαίνοντας στις διάφορες ενότητες του αγαπητού μας ιστοχώρου, πολλές φορές έχω αισθανθεί χαζός. Είτε από τις απαντήσεις στις διάφορες ερωτήσεις, είτε από τις ίδιες τις ερωτήσεις. Εσείς έχετε αισθανθεί το ίδιο -υποτιμητικό για την αξιοπρέπειά σας- συναίσθημα ή όχι; Αν ναι, αιτιολογήστε τις απαντήσεις σας συνοπτικά. Αν όχι, αν δηλαδή δεν έχετε αισθανθεί χαζοί ούτε μία φορά, δεν χρειάζεται αιτιολόγηση (καταλαβαίνετε ότι θα ήταν χαζό :bigsmile: )
-
Re: Είμαστε χαζοί και, αν ναι, πόσο χαζοί;
Καλό μεσημέρι Μητσάκο,;);););)
η αλήθεια είναι οτι όλοι μας κάποια στιγμή έχουμε νιώσει χαζοί.... εγώ να πώ την αλήθεια λίγο στην αρχή, δεν μπορούσα να κατανοήσω κάποια πράγματα...αλλά πιστεύω οτι αν αρχίσεις να τα ψάχνεις και να διαβάζεις σωστά ένα θέμα με προσοχή, θα το αποφύγεις. Μερικές φορές η άγνοια μας σε κάτι φαντάζει κάτι χαζό..αν το ξανασκεφτούμε όμως θα βρούμε άκρια...
Το θέμα είναι οτι αν δεν ρωτήσεις ...δεν θα μάθεις....είτε χαζό είτε όχι....
Όλοι οι άνθρωποι αντιλαμβανόμαστε το κάθε τι διαφορετικά εξάλλου...
Ελπίζω η απάντηση μου να σε κάλυψε...;);)
Καλό απόγευμα...:bigsmile::bigsmile::bigsmile:
-
Quote:
Originally Posted by
Μητσάκος
Περιδιαβαίνοντας στις διάφορες ενότητες του αγαπητού μας ιστοχώρου, πολλές φορές έχω αισθανθεί χαζός. Είτε από τις απαντήσεις στις διάφορες ερωτήσεις, είτε από τις ίδιες τις ερωτήσεις. Εσείς έχετε αισθανθεί το ίδιο -υποτιμητικό για την αξιοπρέπειά σας- συναίσθημα ή όχι; Αν ναι, αιτιολογήστε τις απαντήσεις σας συνοπτικά. Αν όχι, αν δηλαδή δεν έχετε αισθανθεί χαζοί ούτε μία φορά, δεν χρειάζεται αιτιολόγηση (καταλαβαίνετε ότι θα ήταν χαζό :bigsmile: )
ο τίτλος με την ερώτηση έχουν μια διαφορά όσο να πείς!
Παραδέχομαι οτι πολλές φορές είμαι χαζή:cheesy::toung:
Αν έχω νιώσει χαζή τωρα...Οχι ακριβώς.Εχω νιώσει μάλλον άβολα όταν βλέπω να γράφονται απόψεις απόλυτες μαυρο/ασπρο,σωστό /λάθος...Υπάρχουν τόσες λεπτές ενδιαμεσες αποχρώσεις .Οταν λοιπόν δώ κάτι τέτοιο νιώθω από άβολα έως και χαζή γιατι σκέφτομαι και λειτουργώ με διαφορετικό τρόπο.:unsure:
Παρόλα αυτά δεν θεωρώ κανέναν χαζό, όπως και καμία αποψη.Καθένας εκφράζει μεσα από τα πόστ του τις προσωπικές του αλήθειες ακόμα κι αν αυτές κάποτε μου φαίνονται απλοικές ή απολυτες ή ακομα κι αν ειναι τελείως αντιθετες με τις δικές μου.
Ελπίζω να σε κάλυψα;:amuse:
-
Quote:
Originally Posted by
tavrina
Καλό μεσημέρι Μητσάκο,;);););)
Γεια σου και σένα :bigsmile:
Quote:
η αλήθεια είναι οτι όλοι μας κάποια στιγμή έχουμε νιώσει χαζοί.... εγώ να πώ την αλήθεια λίγο στην αρχή, δεν μπορούσα να κατανοήσω κάποια πράγματα...αλλά πιστεύω οτι αν αρχίσεις να τα ψάχνεις και να διαβάζεις σωστά ένα θέμα με προσοχή, θα το αποφύγεις. Μερικές φορές η άγνοια μας σε κάτι φαντάζει κάτι χαζό..αν το ξανασκεφτούμε όμως θα βρούμε άκρια...
Το θέμα είναι οτι αν δεν ρωτήσεις ...δεν θα μάθεις....είτε χαζό είτε όχι....
Η αλήθεια είναι ότι πρέπει να έχεις μεγάλο θάρρος για να παραδεχτείς ότι ενίοτε αισθάνεσαι χαζός. Οι ηλίθιοι δεν το παραδέχονται :laugh:
-
Quote:
Originally Posted by
roadrunner
ο τίτλος με την ερώτηση έχουν μια διαφορά όσο να πείς!
Καμιά φορά κάνω και εγώ χαζομάρες (ή χαζαμάρες) :cheesy:
-
ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ ΚΑΛΟΙ
ΧΑΖΟΙ ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ, ΤΟΥΝΑΝΤΙΟΝ ΘΑ ΕΛΕΓΑ
ΧΑΖΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΣΟΙ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΚΑΘΗΛΩΣΟΥΝ ΤΗΝ ΡΗΜΑΔΑ ΤΗΝ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΟΥΝ ΕΝΑ ΚΑΤΕΣΤΗΜΕΝΟ ΤΟΥΛΩΝ ΜΠΟΥΜΠΟΥΛΩΝ ΠΟΥ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟ ΟΡΑΜΑ ΠΟΥ ΩΣ ΓΝΩΣΤΟΣ ΑΣΤΡΟΤΑΙΡΙΑΣΤΗΣ ΕΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΑ.
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΥΧΑΙΟ ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ ΠΟΥ Η ΠΡΩΗΝ ΣΥΖΥΓΟΣ ΜΟΥ Η ΟΥΡΑΝΙΑ ΒΑΛΕΙ ΣΥΝΕΧΩΣ ΜΕ ΒΟΛΕΣ ΚΑΤΑ ΡΥΠΑΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΠΑΝΤΩΝ. ΤΟ ΚΑΝΕΙ (ΠΕΡΑΝ ΤΗς ΓΝΩΣΤΗΣ ΨΥΧΟΠΑΘΟΛΟΓΙΑ ΤΗΣ) ΓΙΑ ΝΑ ΑΦΥΠΝΙΣΕΙ ΤΙΣ ΜΑΖΕΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΑ ΚΑΝΑΛΙΑ ΠΟΥ ΕΜΠΟΔΙΖΟΥΝ ΤΗ ΡΗΜΑΔΑ ΝΑ ΕΧΕΙ ΕΞΕΛΙΚΤΙΚΗ ΠΟΡΕΙΑ................
ΝΤΡΟΠΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗ ΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗ ΣΤΑ ΠΕΡΙΟΔΙΚΑ ΤΑΠΕΡΟΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑΣ (ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΤΑ ΜΙΚΡΑ) ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΚΔΟΤΕΣ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΔΙΝΟΥΝ ΒΗΜΑ ΣΕ ΤΡΙΧΕΣ!
Α!!!! Με κεφαλαία έγραφα τόση ώρα;;;; Οι αδυναμίες του τυφλού συστήματος....... Τις απολογίες μου
-
Quote:
Originally Posted by
Παιδί από τ' αστέρια
ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ ΚΑΛΟΙ
ΧΑΖΟΙ ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ, ΤΟΥΝΑΝΤΙΟΝ ΘΑ ΕΛΕΓΑ
ΧΑΖΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΣΟΙ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΚΑΘΗΛΩΣΟΥΝ ΤΗΝ ΡΗΜΑΔΑ ΤΗΝ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΟΥΝ ΕΝΑ ΚΑΤΕΣΤΗΜΕΝΟ ΤΟΥΛΩΝ ΜΠΟΥΜΠΟΥΛΩΝ ΠΟΥ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟ ΟΡΑΜΑ ΠΟΥ ΩΣ ΓΝΩΣΤΟΣ ΑΣΤΡΟΤΑΙΡΙΑΣΤΗΣ ΕΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΑ.
...............
ΝΤΡΟΠΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗ ΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗ ΣΤΑ ΠΕΡΙΟΔΙΚΑ ΤΑΠΕΡΟΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑΣ (ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΤΑ ΜΙΚΡΑ) ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΚΔΟΤΕΣ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΔΙΝΟΥΝ ΒΗΜΑ ΣΕ ΤΡΙΧΕΣ!
Α!!!! Με κεφαλαία έγραφα τόση ώρα;;;; Οι αδυναμίες του τυφλού συστήματος....... Τις απολογίες μου
Έχω την εντύπωση ότι είσαι χαζό παιδί και ότι δεν κοιτάς τα άστρα, ούτε καν είσαι από αυτά. Αν διαβάσεις τους όρους που υπέγραψες για να γίνεις μέλος, θα δεις ότι η ενότητα αυτή δεν είναι η κατάλληλη για την κατάθεση των προσωπικών σου απόψεων. Πρέπει να πας στην ενότητα "Εμ δεν άκουγα, εμ δεν έβλεπα, τώρα αναγκαστικά σιωπή" και να βγάλεις όλα σου τα απωθημένα. Να προσέχεις ποιους κάνεις παρέα, σε χαλάνε :nuts:
-
Quote:
Originally Posted by
Μητσάκος
Έχω την εντύπωση ότι είσαι χαζό παιδί και ότι δεν κοιτάς τα άστρα, ούτε καν είσαι από αυτά. Αν διαβάσεις τους όρους που υπέγραψες για να γίνεις μέλος, θα δεις ότι η ενότητα αυτή δεν είναι η κατάλληλη για την κατάθεση των προσωπικών σου απόψεων. Πρέπει να πας στην ενότητα "Εμ δεν άκουγα, εμ δεν έβλεπα, τώρα αναγκαστικά σιωπή" και να βγάλεις όλα σου τα απωθημένα. Να προσέχεις ποιους κάνεις παρέα, σε χαλάνε :nuts:
Υπάρχει τέτοια ενότητα;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;
:nuts:
-
Quote:
Originally Posted by
roadrunner
Υπάρχει τέτοια ενότητα;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;
:nuts:
Ναι, υπάρχει, αλλά δεν μπορείς να την βρεις αν δεν είσαι πολύ χαζός/ή. Στο χωριό μου λέγαν ότι "στο χαζό πουλί φτιάχνει ο θεός φωλιά". Το αστεροκτυπημένο παιδί την έχει βρει. Γιατί δεν το ρωτάς;
-
Quote:
Originally Posted by
Μητσάκος
Ναι, υπάρχει, αλλά δεν μπορείς να την βρεις αν δεν είσαι πολύ χαζός/ή. Στο χωριό μου λέγαν ότι "στο χαζό πουλί φτιάχνει ο θεός φωλιά". Το αστεροκτυπημένο παιδί την έχει βρει. Γιατί δεν το ρωτάς;
Εγω ήξερα την άλλη με το έξυπνο πουλί!:toung:
Γιατι μερικές ερωτήσεις συνεπάγονται απαντήσεις που δεν θα μας αρέσουν:cheesy:
-
χαζοί μπορεί
αλλά ωραίοι χαζοί:toung::noworry::amazed::bigsmile::blink ::nuts:
-
Quote:
Originally Posted by
Μητσάκος
Περιδιαβαίνοντας στις διάφορες ενότητες του αγαπητού μας ιστοχώρου, πολλές φορές έχω αισθανθεί χαζός. Είτε από τις απαντήσεις στις διάφορες ερωτήσεις, είτε από τις ίδιες τις ερωτήσεις. Εσείς έχετε αισθανθεί το ίδιο -υποτιμητικό για την αξιοπρέπειά σας- συναίσθημα ή όχι; Αν ναι, αιτιολογήστε τις απαντήσεις σας συνοπτικά. Αν όχι, αν δηλαδή δεν έχετε αισθανθεί χαζοί ούτε μία φορά, δεν χρειάζεται αιτιολόγηση (καταλαβαίνετε ότι θα ήταν χαζό )
χμμμμ!!!...εγώ δεν θα περιοριζόμουν μόνο στις σελίδες αυτού του φόρουμ...αλλά και σε άλλες εκφράσεις της ζωής μου...στην καθημερινή προφορική επικοινωνία με τους συνανθρώπους μου...σε προσωπικό επίπεδο θα το απέδιδα στον δύστροπο ανάδρομο Ερμή μου, που βρίσκεται και σε φτώση (καταλαβαίνετε!)...ε...εντάξυ και λίγο στον εκστατικό, σε έξαρση, κουκουρούκου Ουρανό στον 1ο
Σε συλλογικό επίπεδο θα το κατέτασα πάλι στο ζήτημα επικοινωνίας, καθώς καθείς ξεχωριστός απο εμάς εμπίπτει σε ξεχώριστή ζώνη συχνοτήτων εκπομπής των δικών του κημάτων...συχνότητες των οποίων μπορεί να συμπίπτουν με κάποιων άλλων και ίσως όχι με κάποιων άλλων, ή και όλων όσων θα επιθημούσαμε...
ελπίζω η απάντησή μου να λήφθηκε ώς εγκυρη...ελπίζω...:worried::worried::e mbarrest
-
Αααα!!!...ξέχασα να ρωτήσω...το avatar σας είναι ενδεικτικό της συνειδησιακής μπουνιάς που τρώτε όταν λέτε, κάνετε ή σκέφτεστε να κάνετε βλακεία??!!!:toung::cheesy:
...εγώ πάντως κάπως έτσι την τρώω την μπουνιά...:cheesy:
-
Quote:
Originally Posted by
Μητσάκος
Χαζή έχω αισθανθεί μερικές φορές στη ζωή μου. Τις περισσότερες γιατί δεν καταλαβαίνω τι λένε κάποιοι και κρυφοχαχανίζουν. Δεν θα ήθελα να περιοριστώ στο παρόν site. Κανείς δεν μπορεί να μου θίξει την αξιοπρέπειά μου. Παθαίνεις μόνο αυτά που επιτρέπεις να σου κάνουν. Ετσι δεν είναι;
Τώρα αν ο καθείς στη ζωή, (στο Internet ούτως ή άλλως ο κάθε ένας λέει ότι του ρθει, μήπως τον βλέπει κανεις ;) ), θεωρεί οτι με μία κουτοπονηράδα που θα κάνει ή κάθε εξυπνούλης νομίζει πως κάνει κάτι και καλά κοροϊδεύοντας, μάλλον γελάω, παρά νιώθω εγώ χαζή.
Ουφ, χάζεψα απο την τόση χαζοανάλυση της χαζοερώτησης :toung:
:laugh:
-
Εγώ πιστεύω ότι κανείς δεν είναι χαζός! Απλά ίσως να μην έχει τις απαραίτητες γνώσεις! ¶μα δεν καταλαβαινω κάτι , όχι μόνο από αστρολογικά αλλά και γενικά, δεν θα πώ τον εαυτό μου χαζό και θα κάτσω με σταυρωμένα τα χέρια...;) Θα το ψάξω, θα το αναλύσω και άμα πραγματικά το έχω κάνει.....νια νια :lol: :toung: έ τότε θα πω ότι είμαι χαζή, μη σου πω και τούβλο !! :w00t:χαχαχαχα!! Εξάλλου λένε ότι χρησιμοποιούμε μόνο το 25% του εγκεφάλου μας (αν θυμάμαι καλά)... Επομένως αν θέλουμε όλα γίνονται!!:bigsmile:
-
Quote:
Originally Posted by
ioni
χαζοί μπορεί
αλλά ωραίοι χαζοί:toung::noworry::amazed::bigsmile::blink ::nuts:
Ναι, συμφωνώ, τουλάχιστον η ομορφιά μας είναι αδιαμφισβήτητη :crazy:
-
Quote:
Originally Posted by
BlackOrWhat
χμμμμ!!!...εγώ δεν θα περιοριζόμουν μόνο στις σελίδες αυτού του φόρουμ...αλλά και σε άλλες εκφράσεις της ζωής μου...στην καθημερινή προφορική επικοινωνία με τους συνανθρώπους μου...σε προσωπικό επίπεδο θα το απέδιδα στον δύστροπο ανάδρομο Ερμή μου, που βρίσκεται και σε φτώση (καταλαβαίνετε!)...ε...εντάξυ και λίγο στον εκστατικό, σε έξαρση, κουκουρούκου Ουρανό στον 1ο
Σε συλλογικό επίπεδο θα το κατέτασα πάλι στο ζήτημα επικοινωνίας, καθώς καθείς ξεχωριστός απο εμάς εμπίπτει σε ξεχώριστή ζώνη συχνοτήτων εκπομπής των δικών του κημάτων...συχνότητες των οποίων μπορεί να συμπίπτουν με κάποιων άλλων και ίσως όχι με κάποιων άλλων, ή και όλων όσων θα επιθημούσαμε...
ελπίζω η απάντησή μου να λήφθηκε ώς εγκυρη...ελπίζω...:worried::worried::e mbarrest
Έγκυρη, ναι.
Έξυπνη, όχι. :love:
-
Quote:
Originally Posted by
BlackOrWhat
Αααα!!!...ξέχασα να ρωτήσω...το avatar σας είναι ενδεικτικό της συνειδησιακής μπουνιάς που τρώτε όταν λέτε, κάνετε ή σκέφτεστε να κάνετε βλακεία??!!!:toung::cheesy:
...εγώ πάντως κάπως έτσι την τρώω την μπουνιά...:cheesy:
Είδες που ξεχνάς πράγματα; Αυτό είναι μια ένδειξη του περιορισμένου τρόπου σκέψης, πράγμα που είναι ίδιον των χαζών (αλήθεια, στην ψηφοφορία τι ψήφισες; ).
Αναφορικά με την ερώτησή σου τώρα: όχι, δεν είναι καν ενδεικτικό. Η πραγματικότητα είναι έτη φωτός χειρότερη, είτε κάνω, είτε λέω, είτε σκέφτομαι ( ; ) . Εννιά ράμματα έχω μόνον στο κεφάλι μου, για να σου δώσω ένα παράδειγμα, και αυτά είναι από τρεις διαφορετικές περιπτώσεις :nuts:
-
Quote:
Originally Posted by
alegra
Χαζή έχω αισθανθεί μερικές φορές στη ζωή μου. Τις περισσότερες γιατί δεν καταλαβαίνω τι λένε κάποιοι και κρυφοχαχανίζουν. Δεν θα ήθελα να περιοριστώ στο παρόν site. Κανείς δεν μπορεί να μου θίξει την αξιοπρέπειά μου. Παθαίνεις μόνο αυτά που επιτρέπεις να σου κάνουν. Ετσι δεν είναι;
Τώρα αν ο καθείς στη ζωή, (στο Internet ούτως ή άλλως ο κάθε ένας λέει ότι του ρθει, μήπως τον βλέπει κανεις ;) ), θεωρεί οτι με μία κουτοπονηράδα που θα κάνει ή κάθε εξυπνούλης νομίζει πως κάνει κάτι και καλά κοροϊδεύοντας, μάλλον γελάω, παρά νιώθω εγώ χαζή.
Ουφ, χάζεψα απο την τόση χαζοανάλυση της χαζοερώτησης :toung:
:laugh:
Χάζεψες και εμένα :tease1:
Μην νομίζεις όμως ότι ξέφυγες και θα νομίσουμε ότι δεν είσαι πραγματικά χαζή, επειδή παραδέχεσαι ότι είσαι εν μέρει, θέλοντας να δημιουργήσεις την εντύπωση ότι είσαι μετριόφρων ενώ δεν είσαι. Κατάλαβες; :toung:
-
Quote:
Originally Posted by
zeta1987
Εγώ πιστεύω ότι κανείς δεν είναι χαζός! Απλά ίσως να μην έχει τις απαραίτητες γνώσεις! ¶μα δεν καταλαβαινω κάτι , όχι μόνο από αστρολογικά αλλά και γενικά, δεν θα πώ τον εαυτό μου χαζό και θα κάτσω με σταυρωμένα τα χέρια...;) Θα το ψάξω, θα το αναλύσω και άμα πραγματικά το έχω κάνει.....νια νια :lol: :toung: έ τότε θα πω ότι είμαι χαζή, μη σου πω και τούβλο !! :w00t:χαχαχαχα!! Εξάλλου λένε ότι χρησιμοποιούμε μόνο το 25% του εγκεφάλου μας (αν θυμάμαι καλά)... Επομένως αν θέλουμε όλα γίνονται!!:bigsmile:
Χαζομάρες λες. ¶λλο η άγνοια και άλλο η χαζομάρα. Στον χαζό και να του εξηγείς θα σου πάρει πολύ χρόνο (στην καλύτερη περίπτωση) όχι για να μάθει αλλά για να καταλάβει. Σκέφτηκες ποτέ ότι για να χρησιμοποιούμε το 25% του εγκεφάλου μάλλον δεν μας χρειάζεται το υπόλοιπο 75% για να ζήσουμε; Και επειδή στην φύση τίποτε δεν είναι περιττό, αν δεν χρειαζόμασταν το υπόλοιπο 75% απλώς δεν θα το είχαμε. Αφού το έχουμε με κάποιον τρόπο αυτό χρησιμοποιείται. ¶σχετα αν δεν το καταλαβαίνουμε γιατί μάλλον είμαστε χαζοί. Ε, τι λες; :bigsmile:
-
Τάδε έφη Μητσάκος! :bigsmile: Συνέχισε την συλλογιστική σου πορεία αγαπητέ! Και γω πιστεύω ακράδαντα ότι είστε χαζοί!! :toung::toung::bigsmile::laugh:
-
Quote:
Originally Posted by
DrMaroulita
Τάδε έφη Μητσάκος! :bigsmile: Συνέχισε την συλλογιστική σου πορεία αγαπητέ! Και γω πιστεύω ακράδαντα ότι είστε χαζοί!! :toung::toung::bigsmile::laugh:
1) Όποιος κοροϊδεύει, τον εαυτό του κορϊδεύει.
2) Ξέρω πολύ καλά ότι ζηλεύεις
3) Η πορεία μας θα είναι επιτυχής και χωρίς τις δικές σου χαζαμάρες
4) Πώς εκτιμάς το γεγονός ότι θεωρητικά πάνω από 80% των μελών του site νιώθει ότι είναι λίγο έως τελείως χαζό; (Να σου θυμήσω ότι η θέση σου εδώ συμβάλλει στην δημιουργία αυτής κατάστασης).
5) Επειδή μας βρήκες χαζούς, θεωρείς ότι μπορείς και να μας κάνεις ότι θες;
Ε, για πες, για πες,
-
Quote:
Originally Posted by
Μητσάκος
Χαζομάρες λες. ¶λλο η άγνοια και άλλο η χαζομάρα. Στον χαζό και να του εξηγείς θα σου πάρει πολύ χρόνο (στην καλύτερη περίπτωση) όχι για να μάθει αλλά για να καταλάβει. Σκέφτηκες ποτέ ότι για να χρησιμοποιούμε το 25% του εγκεφάλου μάλλον δεν μας χρειάζεται το υπόλοιπο 75% για να ζήσουμε; Και επειδή στην φύση τίποτε δεν είναι περιττό, αν δεν χρειαζόμασταν το υπόλοιπο 75% απλώς δεν θα το είχαμε. Αφού το έχουμε με κάποιον τρόπο αυτό χρησιμοποιείται. ¶σχετα αν δεν το καταλαβαίνουμε γιατί μάλλον είμαστε χαζοί. Ε, τι λες; :bigsmile:
Δεν γίνεται η άγνοια και η χαζομάρα να μην πάνε μαζί βρε κουτό!!!! Αυτός που είναι χαζός δεν έχει πολυεξασκήσει το μυαλό του για να μπορεί να καταλαβαίνει τα πράγματα που συμβαίνουν γύρω του!:amuse: Και εξάλλου άμα όπως λες, κάθεσαι και εξηγείς πενήντα ώρες στον άλλο κάτι και δεν το καταλαβαίνει, μήπως εσύ είσαι χαζός και δεν ξέρεις να μιλήσεις και συνεπώς και να εξηγήσεις;;;;;;:toung::toung::lol: Μήπως εσύ είσαι λίγο χαζούλης;;;;:crazy: Όσο για το μυαλό, το χρησιμοποιούμε και το παραχρησιμοποιούμε και το καταλαβαίνουμε κιόλας...!:toung:
-
Πράγματι η χαζομάρα και η άγνοια δεν είναι απαραίτητα δεμένες. Αν κάποιος έχει άγνοια μπορεί, αν θελήσει να μάθει κάτι, να ανατρέψει αυτό το τεκμήριο. Κοινώς η άγνοια αφορά ένα αντικείμενο (πχ, έχει κάποιος άγνοια επί ενός συγκεκριμένου θέματος, όχι γενικά) και μπορεί κάλλιστα να αλλάξει.
Η χαζομάρα, όμως, είναι ένας διαφορετικός -κατώτερος- τρόπος σκέψης του ατόμου από το μέσο νοήμονα άνθρωπο. Και αυτό δεν αλλάζει, παρά μόνο βελτιώνεται μερικώς.:huh:
-
Quote:
Originally Posted by
Μητσάκος
1) Όποιος κοροϊδεύει, τον εαυτό του κορϊδεύει.
2) Ξέρω πολύ καλά ότι ζηλεύεις
3) Η πορεία μας θα είναι επιτυχής και χωρίς τις δικές σου χαζαμάρες
4) Πώς εκτιμάς το γεγονός ότι θεωρητικά πάνω από 80% των μελών του site νιώθει ότι είναι λίγο έως τελείως χαζό; (Να σου θυμήσω ότι η θέση σου εδώ συμβάλλει στην δημιουργία αυτής κατάστασης).
5) Επειδή μας βρήκες χαζούς, θεωρείς ότι μπορείς και να μας κάνεις ό,τι θες;
Ε, για πες, για πες,
1) Δεν έχεις άδικο. Και γω τον εαυτό σας κοροϊδεύω! :toung:
2) :embarrest
3) :cry:
4) Χαίρομαι που όλοι περπατάμε στο ίδιο μονοπάτι αυτογνωσίας... είμαι χαρούμενη για σας... :cry:
5) Μια γνήσια τοξότενα δεν είναι τέτοιος τύπος ανθρώπου. Τί με περάσατε; Για δικτάτορα; Αλλοι έχουν την χάρη! :toung::laugh:
Ενα είναι το κόμμα.
-
Για να πλαισιώσουμε την έρευνά μας με επιστημονικά στοιχεία (και παράλληλα να αποφύγουμε επιθέσεις του τύπου "ε, δεν είστε επιστήμονες, τι κάνετε εδώ;" από κάποιον επιστήμονα, και επειδή ήδη μου έχει "βάλει χέρι" μια φορά η KiaRRa και δεν θέλω να επαναληφθεί), σκέτηκα να έχουμε έναν μπούσουλα για να ξέρουμε για ποιό πράμα μιλάμε.
Αυτό είναι από ένα eλεξικό του Τριανταφυλίδη
χαζός -ή -ό [xaz®°s] E1 : (οικ.) 1. ΣYN κουτός. α. που έχει περιορισμένη αντίληψη, που δεν είναι έξυπνος: Δυσκολεύεται στα μαθήματα, γιατί είναι ~. Πολύ χαζή γυναίκα, όλο κουταμάρες λέει. Mη μου κάνεις το χαζό, καταλαβαίνεις τι θέλω να πω. Για χαζό με πέρασες; Tον είχαμε για χαζό, αλλά αποδείχτηκε πανέξυπνος.
β1. που ενεργεί επιπόλαια, απερίσκεπτα· ανόητος: Θα είσαι ~, αν αφήσεις τέτοια δουλειά / αν πουλήσεις το σπίτι, για να αγοράσεις αυτοκίνητο. Mην είσαι ~, πρόσεχε τι πας να κάνεις.
β2. που είναι εύπιστος, αφελής: ~ είσαι; δεν κατάλαβες ότι σε κορόιδεψε; Eίναι τόσο έντιμος που μερικοί τον θεωρούν χαζό. || (ως ουσ.) ο χαζός, θηλ. χαζή: Aυτές είναι δικαιολογίες για χαζούς. Mόνο ένας ~ θα άφηνε τέτοια ευκαιρία.
2. που είναι νοητικά καθυστερημένος: Έχει ένα χαζό παιδί. Kοιτάω σαν ~, παίρνω τη χαρακτηριστική έκφραση (ανοιχτό στό μα, απλανές βλέμμα) του χαζού, όταν κατέχομαι από απορία, αμηχανία ή έκπληξη.
3α. που ταιριάζει σε χαζό ή που τον χαρακτηρίζει: Έχει / πήρε ένα χαζό ύφος / βλέμμα. β. για κτ. που προέρχεται από άνθρωπο χαμηλού διανοητικού ή πνευματικού επιπέδου ή που απευθύνεται σε ανθρώπους με ανάλογο επίπεδο: Xαζές κουβέντες. Xαζά αστεία. Xαζό βιβλίο / κινηματογραφικό έργο.
|| (ως ουσ.) τα χαζά, ανόητες κουβέντες και συμπεριφορά: ¶ρχισε πάλι τα χαζά του. γ. για κτ. που θεωρείται κακόγουστο, ευτελές, ασήμαντο κτλ.: Φορούσε πάλι εκείνα τα χαζά σκουλαρίκια. χαζούλης -α -ικο YΠOKOP. χαζούτσικος -η -ο YΠOKOP. χαζά EΠIPP: Φέρθηκε εντελώς ~, ανόητα. Tι με κοιτάς έτσι ~;, σαν χαζός. χαζούτσικα EΠIPP YΠOKOP. [χάζ(ι) -ός· χαζ(ός) -ούλης, -ούτσικος]
Αν καταλάβουμε τη σημασία της χαζαμάρας θα σταματήσουμε να γράφουμε χαζαμάρες εμείς που αποτελούμε την μεγάλη πλειοψηφία τοθ φόρουμ.
Dr Maroulita και zeta1987 θα σας απαντήσω μετά .Την kiaRRa ( :love: ) την φοβάμαι γιατί δείχνει ποιο έξυπνη και θα με τουμπάρει :wacko: Μελετη λοιπόν και τα ξαναλέμε :bigsmile:
(το νο 2 ταιριάζει στο Παιδί που κοιτάει στα άστρα)
-
Το β1 σε όσους τρίβουν το........ πιπέρι = Πιπεροτρίφτες;;!!;;!!;;!!
Μητσάκο δεν αφήνεις την προβοΚΑΤΣΙΑ και να πλακώσουμε τις ποικιλίες (επιστημονικά και δημοκρατικά ΠΑΝΤΑ;)
Και να ζητάς και συγνώμη συχνά πυκνά γιατί ξέρουμε ότι είσαι γνωστός ΣΚΥΛΟΣ
ΑΛΛΑ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΚΑΤΑΘΕΤΟΥΜΑΙ(Ε) ΤΗΝ ΨΥΧΟΥΛΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΚΕΦΙ ΜΑΣ (ευτυχώς έκανε ομολογία) ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΣΠΡΑΤΟΥΜΕ ΕΥΡΩΠΟΥΛΑ
-
Σου λείπουν και 2 ταυ αν δεν αυταπατώμε (αι)
-
Quote:
Originally Posted by
Μητσάκος
Dr Maroulita και zeta1987 θα σας απαντήσω μετά.
Έχω σοκαριστεί....!!! :eek: Χιχιχιχιχιχιχι!!!:tease1::bigsmile:
-
Αν αδυνατείς να παρακολουθήσεις μια κουβέντα-όπως εγώ:wacko:-ανήκεις στην κατηγορία β1 υποπερίπτωση 2;Η μήπως B52 ;:toung:
-
εγω παντως σας κανω χάζι :toung: :laugh::laugh::laugh:
-
Quote:
Originally Posted by
zeta1987
Έχω σοκαριστεί....!!! :eek: Χιχιχιχιχιχιχι!!!:tease1::bigsmile:
Απλώς έχεις χαζέψει. Μην ανησυχείς, κι άλλοι το πάθανε και σε καλό τους βγήκε :toung:
-
Quote:
Originally Posted by
roadrunner
Αν αδυνατείς να παρακολουθήσεις μια κουβέντα-όπως εγώ:wacko:-ανήκεις στην κατηγορία β1 υποπερίπτωση 2;Η μήπως B52 ;:toung:
Δεν είμαι ειδικός στο θέμα, αλλά πιστεύω ότι υπάρχει συνδυασμός των υποπεριπτώσεων με τη συχνότητα των β52. Η κράση σου παίζει και αυτή ρόλο, οι γυναίκες αντέχουν λιγότερο :toung:
-
Μια απορία μου γεννήθηκε διαβάζοντας τα post. Αστρολογικά πως φαίνεται αν είσαι χαζός ?
-
Quote:
Originally Posted by
Μητσάκος
Δεν είμαι ειδικός στο θέμα, αλλά πιστεύω ότι υπάρχει συνδυασμός των υποπεριπτώσεων με τη συχνότητα των β52. Η κράση σου παίζει και αυτή ρόλο, οι γυναίκες αντέχουν λιγότερο :toung:
Αχάααααααα!Πρωτοτύπησα και πάλι!:cheesy:
Οι γυναίκες αντέχουν περισσότερο πάντως.Έχουν καλή σύνδεση με την υποπερίπτωση που συζητάμε;)
Αστρολογικά θα σου λυθούν απορίες αν δείς τον χάρτη μου:toung::laugh:
Πέραν της πλάκας την σχετική αφέλεια,αθωότητα( ενώ ακόμα το ατομο πιστευει το αντίθετο για τον εαυτό του) δείχνει νομίζω ο Ποσειδώνας.Αν έχει και αδύναμο Ερμή και Κρόνο,τότε κλάφτααααααα:bigsmile:
-
Quote:
Originally Posted by
Μητσάκος
Απλώς έχεις χαζέψει. Μην ανησυχείς, κι άλλοι το πάθανε και σε καλό τους βγήκε :toung:
Αχ βρε συ τι θα σε κάνουμε;;;;:amuse: Ντε και καλά να μας βγάλεις όλους χαζούς!! :toung::lol:
-
παιδια είμαστε χαζοι μονο εκει που θελουμε...... καποιεσ φορεσ παραβλεπουμε καποια πράγματα ή δεν θελουμε να πιστεψουμε κατι, .......
-
Quote:
Originally Posted by
roadrunner
Αχάααααααα!Πρωτοτύπησα και πάλι!:cheesy:
Οι γυναίκες αντέχουν περισσότερο πάντως.Έχουν καλή σύνδεση με την υποπερίπτωση που συζητάμε;)
Αστρολογικά θα σου λυθούν απορίες αν δείς τον χάρτη μου:toung::laugh:
Πέραν της πλάκας την σχετική αφέλεια,αθωότητα( ενώ ακόμα το ατομο πιστευει το αντίθετο για τον εαυτό του) δείχνει νομίζω ο Ποσειδώνας.Αν έχει και αδύναμο Ερμή και Κρόνο,τότε κλάφτααααααα:bigsmile:
Να σου πω γλυκια μου Κιαρρα,αν μπορεις καντο λιγο πιο λιανα αυτο με το Ποσειδωνα .......δηλαδη εγω που εχω εντονο τον πλανητη στο χαρτη μου(σχεδον με ολους τους πλανητες κανει τριγωνα) ειμαι χαζη????Οχι τιποτα αλλο αλλα ο ΜΗΤΣΑΚΟΣ θα τριβει τα χερακια του....:toung::toung::toung::toung:
-
Quote:
Originally Posted by
aries engineer
Να σου πω γλυκια μου Κιαρρα,αν μπορεις καντο λιγο πιο λιανα αυτο με το Ποσειδωνα .......δηλαδη εγω που εχω εντονο τον πλανητη στο χαρτη μου(σχεδον με ολους τους πλανητες κανει τριγωνα) ειμαι χαζη????Οχι τιποτα αλλο αλλα ο ΜΗΤΣΑΚΟΣ θα τριβει τα χερακια του....:toung::toung::toung::toung:
Γιατί νομίζω ότι ενδόμυχα:toung: θες να απευθυνθείς στην roadrunner προς επίλυση της απορίας σου;:bigsmile:
-
Quote:
Originally Posted by
Μητσάκος
[B]Περιδιαβαίνοντας στις διάφορες ενότητες του αγαπητού μας ιστοχώρου, πολλές φορές έχω αισθανθεί χαζός. Είτε από τις απαντήσεις στις διάφορες ερωτήσεις, είτε από τις ίδιες τις ερωτήσεις. Εσείς έχετε αισθανθεί το ίδιο -υποτιμητικό για την αξιοπρέπειά σας- συναίσθημα ή όχι;
Για αρχή πιστεύω ότι, καμία ερώτηση δεν είναι χαζή για ό,τι δεν ξέρουμε. Γι' αυτό ρωτάμε, για να μάθουμε...ή, μήπως λέω χαζομάρες; κι αλίμονο, να συγχέουμε απαραίτητα ό,τι και όποιον δεν καταλαβαίνουμε με την χαζομάρα! τότε, ναι, δηλώνω χαζή και θα το χρησιμοποιώ και ως άλλοθι στο μέλλον μου στο forum:bigsmile: