Καλημέρα. Που μπορώ να μάθω αναλυτικά τι σημαίνει ο Κρόνος στα 12 ζώδια? Για παράδειγμα εμένα ο Κρόνος είναι στον Καρκίνο. Τί σημαίνει αυτό?
Printable View
Καλημέρα. Που μπορώ να μάθω αναλυτικά τι σημαίνει ο Κρόνος στα 12 ζώδια? Για παράδειγμα εμένα ο Κρόνος είναι στον Καρκίνο. Τί σημαίνει αυτό?
Kρόνο στον Καρκίνο έχουν πάρα πολλοί άνθρωποι και η γνώμη μου είναι ότι αν δεν συνδέεται με άλλους προσωπικούς πλανήτες στο χάρτη, δεν λέει και πολλά πράγματα. Πάντως κατά κανόνα και πολύ γενικά, οι άνθρωποι με Κρόνο στον Καρκίνο αποφεύγουν κάποια στιγμή της ζωής τους και μετά στενές συναισθηματικές επαφές με την οικογένεια και κυρίως με την μητέρα ή αναγκάζονται να παραμείνουν στην οικογένεια περισσότερο καιρό μόνο και μόνο λόγω ευθυνών. Συνήθως δεν τους χαιδεύει η μαμά, ο μπαμπάς και γενικά η οικογένεια όπως θα συνέβαινε με ένα Δία στον Καρκίνο όπου πολύ συχνά έχουμε πριγκηπέσες και πρίγκηπες στα πούπουλα, ειδικά αν έχουν αυτόν τον Δία στον 4ο οίκο.
Για πολιτικούς εφόσον ο Καρκίνος και ο 4ος οίκος συμβολίζει και την πατρίδα, δείχνει ότι η πατρίδα τους δεν τους ''πάει'' (βλέπε Ωροσκόπια Κένεντι και Μπους). Ο ένας δολοφονήθηκε στην ίδια του την χώρα (οι Η.Π.Α έχουν Ήλιο στον Καρκίνο), ο δεύτερος συνδέθηκε με την χειρότερη τραγωδία στην μεταπολεμική Αμερική.:bigsmile:
Εγω αντιθετα
Με την εισοδο του Κρονου στο ζωδιο μου (εποχη περιπου 1998 ) περασα χαλια
Ηταν απο τις χειροτερες χρονιες στην ζωη μου
Συμφωνώ με Αlien1.Πραγματική φρίκη ο Κρόνος, αλλά όντως νομίζω ότι μπροστά στον Ποσειδώνα είναι πολύ καλύτερος. Γνωρίζεις με τί έχεις να κάνεις τουλάχιστον...;)
Ευχαριστώ πάρα πολύ για την απάντηση.Quote:
Kρόνο στον Καρκίνο έχουν πάρα πολλοί άνθρωποι και η γνώμη μου είναι ότι αν δεν συνδέεται με άλλους προσωπικούς πλανήτες στο χάρτη, δεν λέει και πολλά πράγματα. Πάντως κατά κανόνα και πολύ γενικά, οι άνθρωποι με Κρόνο στον Καρκίνο αποφεύγουν κάποια στιγμή της ζωής τους και μετά στενές συναισθηματικές επαφές με την οικογένεια και κυρίως με την μητέρα ή αναγκάζονται να παραμείνουν στην οικογένεια περισσότερο καιρό μόνο και μόνο λόγω ευθυνών. Συνήθως δεν τους χαιδεύει η μαμά, ο μπαμπάς και γενικά η οικογένεια όπως θα συνέβαινε με ένα Δία στον Καρκίνο όπου πολύ συχνά έχουμε πριγκηπέσες και πρίγκηπες στα πούπουλα, ειδικά αν έχουν αυτόν τον Δία στον 4ο οίκο.
Για πολιτικούς εφόσον ο Καρκίνος και ο 4ος οίκος συμβολίζει και την πατρίδα, δείχνει ότι η πατρίδα τους δεν τους ''πάει'' (βλέπε Ωροσκόπια Κένεντι και Μπους). Ο ένας δολοφονήθηκε στην ίδια του την χώρα (οι Η.Π.Α έχουν Ήλιο στον Καρκίνο), ο δεύτερος συνδέθηκε με την χειρότερη τραγωδία στην μεταπολεμική Αμερική.
............................
Ναι έχεις πολύ δίκαιο...Μήπως γνωρίζεις για την διέλευση του Κρόνου τον Σεπτέμβρη στο ζώδιό μου (Παρθένος)?
Eίμαστε ομοιοπαθείς. Πολλοί Παρθένοι, εκ των οποίων αρκετοί παραδόξως
έκαναν κάποιες τρέλλες τα τελευταία χρόνια (2003/2005) που ο Ουρανός έκανε αντίθεση από τους Ιχθείς με τον 'Ηλιο τους :toung: θα ''γκριζάρουν'' και θα σοβαρέψουν λίγο προσεχώς. Από μόνο του αυτό όμως δεν μου λέει τίποτα γιατί την ίδια στιγμή λογικά θα'χεις και άλλες διελεύσεις. Σε γενικές γραμμές όμως μια προσωρινή ανάγκη εσωστρέφειας θα την περάσεις. Μεγαλώνει και γίνεται πιο σοβαρό και πιο υπεύθυνο το άτομο λόγω κάποιων έξτρα ευθυνών πιθανόν. Τίποτα φοβερό και ανησυχητικό. Κουράγιο συντρόφισα Παρθένε.
νομιζω ότι πιο δυσκολη είναι η διέλευση του κρόνου απο τον 12ο παρά από τον 1ο
Ασφαλώς έχετε δίκιο. Μόνο που όταν διελαύνει από τον 12ο οίκο, μπορεί να μην καταλάβουμε τι συμβαίνει και να το συνειδητοποιήσουμε όταν φθάσει στον 1ο οίκο. Είναι όμως καλός στον 12ο για άτομα που έχουν σχέση με τις ασχολίες του 12ου (πχ ένα γιατρό νοσοκομείου, ή ένα μεταφυσικό)
φιλικά
Λίλιαν Σίμου
ετσι οπως τα ακουω βρε παιδια νιωθω οτι απο τον σεπτεμβρη θα αρχισω να γερναω. εχω αγχωθει απο τωρα. και εχω και ωροσκοπο στον αιγοκερο.
Αγαπητή ΖΟΡΖΕΤΑ
Θα ήταν αστείο να μας πανικοβάλει η παρουσία του Κρόνου. Ειδικά για σας, αφού σας κυβερνά από πλευράς Ωροσκόπου, είναι ένα οικείο σώμα. Επίσης, θα κάνει όψη τριγώνου προς τον Ωροσκόπο σας. Να περιμένετε ωρίμανση και σοφή κρίση, όχι δυσκολίες. Απλά, ο Κρόνος μας περιορίζει για να γίνουμε πιο σωστοί και να γνωρίσουμε εμπειρικά τη ζωή. Συχνά, αυτό ενοχλεί, καθώς δεν αγαπάμε να μπαίνουμε σε όρια.
Για όσους δουλεύουν σωστά στη πορεία της καθημερινότητας, ο Κρόνος φέρνει την ανταμοιβή τους.
φιλικά
Λίλιαν Σίμου
Εχω συνολικα αν δεν με απατα η μνημη μου περιπου 6-7 πλανητες στον πλανητη Κρονο αυτο που εχω να πω εχοντας στενη σχεση με τον λεγαμενο ειναι οτι στην αρχη με εκανε να δω τον Χριστο φανταρο!!!(σορρυ με το συμπαθειο!)αλλα επειτα καταλαβα τα μηνυματα που ηθελε να μου δωσει.Το προβλημα με τον Κρονο εγκειται στο οτι συνεχεια επαναλαμβανονται καταστασεισ και γεγονοτα μεχρι να παρουμε το μαθημα μας.Πραγματικα κανεις δεν εχει να φοβαται τιποτα "ολα μεσα στο παιχνιδι ειναι.''
Υ.Σ δεν καταλαβαινω τον λογο που εστιαζουμε στα αρνητικα.ΜΑΣ ΒΟΗΘΑ να κατανοησουμε τον εαυτο μας,τα λαθη μας . . .Τι αλλο μπορει να ζητησει κανεις!!??
***Εννουσα 6-7 πλανητες στο ζωδιο του Αιγοκαιρου
Ειλικρινά, και με κάθε επίγνωση του τι λέω, δεν μου έχει συμβεί τίποτα καλύτερο στη ζωή μου από την είσοδο του λεγάμενου απο τους διδύμους. Με την αξιοθαύμαστη ανωριμότητά μου τα έκανα όσο πιο θάλασσα μπορούσε να τα κάνει άνθρωπος ποτέ, έδιωξα όλους τους ανθρώπους που με αγαπούσαν, απάτησα, κορόιδεψα, παραιτήθηκα απο την τέλεια θέση για να σπουδάσω αρτσι μπουρτσι και λουλά.....και τελικά μετά από όλα αυτά έμεινα παντελώς μόνή μου. Αλλά μετά είναι το ωραίό...ΝΑΙ!!! βρήκα τη δύναμη και τα διόρθωσα όλα, ζήτησα συγνώμη, κάποιοι την δέχθηκαν κάποιοι όχι, και τελικά το μάθημά μου ήταν να εκτιμώ ότι έχω και να μην θέτω σε κίνδυνο τίποτα που δεν θέλω να χάσω. Ήταν πραγματικά ότι καλύτερο μου έχει συμβεί ποτέ στη ζωή μου. Με ωρίμασε απίστευτα και καλά να πάθω αφού ήμουν τόσο ανώριμη πριν.
Φιλη Rilena
ο Κρονος απο μονος του οταν κανει συνοδο με τον Ηλιο σου που απο οτι καταλαβα ειναι στην Παρθενο μπορει να σημαινει παρα πολλα πραγματα.Επειδη εισαι Παρθενος θα φερει καποιου τυπου περιορισμο στην ζωη σου που μπορει να τον επιβαλλεις εσυ στον εαυτο σου η μια κατασταση στο περιβαλλον σου.Εξαρταται απο τον ωροσκοπο σου για να δουμε σε ποιον οικο ειναι ο ηλιος σου αρα τι ακριβως θα περιορισει, και απο τις γωνιες που κανει ο Ηλιος σου με αλλους πλανητες στο προσωπικο σου ωροσκοπιο.Επισης και η ηλικια παιζει ρολο για να αντιληφθεις ακριβως τι θα φερει.Παντως συμφωνω οτι την ωρα που εχεις Κρονο συνοδο δεν ειναι ευκολο αλλα μετα την διέλευση οι αλλαγες ειναι για καλο!Αυτα ελπιζω να σε φωτισα λιγο...
Aγαπητή Emmalene,
Φαίνεται να κατέχεις αστρολογία. Ο Ήλιος μου είναι στον 1ο οίκο. Ο ωροσκόπος μου είναι Σκορπιός. Γεννήθηκα 10 Σεπ 75 Αθήνα, ώρα 11κ30 το πρωί.
Σε ευχαριστώ πολύ αν μπορείς να μου πείς κατι παραπάνω από τον χάρτη μου θα ήταν τέλεια...Και πάλι ευχαριστώ
Καλό Βράδυ ;) :laugh:
Rilena μην φοβάσαι τίποτα! όλα στο χέρι μας είναι. Είσαι υποψιασμένη τώρα και όλα καλά θα πάνε. Όρμα που λένε!!!!! ο Mr.Κρόνος έχει κακώς κατηγορηθεί ως "κακεργέτης". Εσύ να είσαι ψύχραιμη και δεν έχεις να φοβάσαι τίποτα. Απλά θα σε "τιμωρήσει"αν κάνεις εσύ η ίδια λάθη. Εδώ είμαστε, και θα μας πεις τελικά τι έγινε! μακάρι να είχα αστρολογικές γνώσεις για να σου λύσω την απορία που θέτεις στην Emmalene.....Γειά σου.
Πλάκα πλάκα καλά είναι τα της ψυχολογικής προσέγγισης και τα ροζ συννεφάκια του "κριτή" αλλά αν το πούμε αυτό σε λιονταράκια, πολικά υδροχοάκια και λοιπούς τετραγωνισμένους του ζωδιακού από τον Λέοντα θα φάμε άσχημες φάπες.
Μετράμε 4 λέοντες μέσα στο σάιτ που γνωρίζω (συμπεριλαμβανομένου εμού) που τα οστά μας ακόμα πονούν. Και ένα μικρό στατιστικό δείγμα στη δουλειά μου (πολλοί εργαζόμενοι) λένε τα ίδια σχεδόν.....
Τρέμετε Παρθένοι έρχεται τον Σεπτέμβρη και σας περιμένει (ΜΠΠΟΥ) :toung:
Αυτά είναι!Πέρασε μόνο από τον ήλιο σας και μιλάτε!:toung:
ΤΙ να πώ εγώ που εχω φωτα και τους μισους προσωπικούς σε σύνοδο στον Καρκίνο(σεληνη,ηλιο,δία)και στον Λέων(ερμή,αφροδίτη σε συνοδο με κρόνο)και προφανως επίστροφή Κρόνου και με έχει τρελλάνει τα τελευταία 5 χρόνια;;;;:wacko: :cry: (καρκινίστικη μουρμούρα:cheesy: )
Πέραν της πλάκας αφού μία Καρκίνος που δεν φημίζεται για ουτε για την λογική ουτε και για την πειθαρχία της επιβίωσε:embarrest , σίγουρα μπορούν και όλοι οι υπόλοιποι και με το παραπάνω.:bigsmile: Και κυρίως για όσους το δούν σοβαρά αλλά και αισιόδοξα είναι μία μεγάλη ευκαιρία να βάλουμε την ζωή μας σε μια σειρά και να ξεκαθαρίσουμε καταστάσεις...και ντουλάπες,πατάρια, ταμείο κτλ κτλ αναλογα με τον οίκο;) :idea:
Εχω Ωροσκόπο Λέοντα και για δεύτερη φορά περνά ο Κρόνος απο πάνω του
Μου έχει φέρει ψυχικά σκαπανεβάσματα αλλά και αεξωτερικές πιέσεις.Τα οικονομικά πάνε και δεν πάνε, τα αισθηματικά μου είναι και αυτά περίεργα, παρασκήνιο στη δουλειά και ώσπου να φύγει από το λιοντάρι θα φάμε και το καλοκαίρι με πίεση.
Αγαπητη Rilena
απο οτι ειδα απο τον χαρτη σου και με τις φτωχες μου γνωσεις σε σχεση με τους αστρολογους που γραφουν εδω θελω να σου πω οτι στον δεκατο οικο εχεις και Αφροδιτη εκτος απο Ηλιο αν μου λες σωστη ωρα οποτε μαλλον με τον Κρονο στον λεοντα εχεις παρει μια ιδεα τι ακριβως αφορα το ζορι του κρονου στην παρθενο.δηλαδη η υπαρχει καποιο θεμα καριερας η καποιο προβλημα με το σπιτι σου ειτε σαν χωρο ειτε σαν οικογενεια.Εχω την εντυπωση οτι δεν εχεις περασει και ευκολα τα τελευταια χρονια οποτε ο Κρονος δεν θα σου κανει ιδιαιτερη εντυπωση!Εχω βεβαια την αισθηση οτι θα σου δοθει μια ευκαιρια για δουλεια που θα σε ζορισει για καποιο λογο.ελπιζω να βοηθησα λιγο και να μην σου λεω ασχετα...
τς τς ντροπη!και εγω πονεμενος ταυρος ειμαι αλλα δεν λεω τετοια!!!Παντως ωραιος πλανητης ο Κρονος.Σαν αναισθητικη ενεση....στο τελος της διελευσης αισθανεσαι σαν τον Λεωνιδα στους 300...μπορεις να τα κανεις ΟΛΑ πλεον αφου επεζησες!χαχα
Ένιωσα κι εγώ το πέρασμά του - Υδροχόος γαρ - και μάλιστα στη δουλειά μου αφού στο γενέθλιο Ωροσκόπιο βρίσκεται στο 10ο και πολύ κοντά στο Ζενίθ. Απέτυχα να παρουσιάσω τα αναμενόμενα αποτελέσματα, αμφισβητήθηκε η αξία μου και ψάχνω ακόμη να βρω το γιατί. :wacko:
Αυτή τη στιγμή βρίσκεται στις τελευταίες μοίρες του 3ου οίκου και προχωράει για μια αντίθεση με την γενέθλια θέση του. Αναρωτιέμαι ... θα βρω ως τότε την απάντηση ή θα είναι η χαριστική βολή;:worried:
Σίγουρα είναι μεγάλος Δάσκαλος, όμως μου θυμίζει τους δασκάλους των παιδικών μου χρόνων που εφάρμοζαν το "όπου δεν πίπτει λόγος, πίπτει ράβδος".:cry:
aquastar
Η αληθεια ειναι οτι ενας Αιγοκερως αντιλαμβανεται καλυτερα και ειναι πιο θετικος στα κρονια μαθηματα αλλα πιστευω οτι το συμπαν σου στελνει οσα μπορεισ να αντεξεις.Παντως χιλιες φορες Κρονος παρα Ποσειδωνας!!ελα υπνε παρε με και οπου θελεις βαλε με.....
Λοιπον να σας πω την εμπειρια μου απτον"κυριο Κρονο"!..Ειμαι λιονταρι και εχω σεληνη στον καρκινο..Ηταν πολυ χειροτερα τα ετη 2003-2005 γιατι οταν ο Κρονος ειναι πανω στη γενεθλια σεληνη σου σε επηρεαζει σαφεστατα πολυ περισσοτερο σε ψυχολογικο επιπεδο!..Ενω πανω στον ηλιο σου βλεπεις ξεκα8αρα καποιες καταστασεις,βλεπεις αλη8ειες!!..Μπορει να στεναχωριεσαι εκεινη την ωρα αλλα τουλαχιστον συνειδητοποιεις και καποια πραγματα,τα παιρνεις αποφαση και ετσι μετα ξερεις με ποιους και πως θα βαδιζεις!..Αν για παραδειγμα χασεις καποιους κολλητους φιλους τελικα 8α δεις στην πορεια οτι δεν ηταν και τοσο κολλητοι!..Παντως οτι"παιρνει" μαζι του ο κρονος-χρονος στο περασμα του σημαινει οτι επρεπε να το παρει για ναχουμε πιο αλη8ινες σχεσεις!..Τι να πω και γω που τα τελευταια χρονια ο κρονος ολο καποιο σημαντικο πλανητη μου πιανει..Εσεις λετε 8α σας επηρεασει απο σεπτεμβρη παρ8ενακια,εγω εχω αφροδιτη στην παρ8ενο!..Ολοι καποιο πλανητη εχουμε τελικα εκει πυναι ο κρονος η σε απεναντ ζωδια η σε τετραγωνο,οποτε επηρεαζομαστε σε καποιο τομεα οπου κι'αν ειναι ο κρονος!!..Μην ανησυχειτε 8α περασει κι'αυτο!..Ετοιμαστειτε για αλη8ειες!..Α επισης ο κρονος φερνει παλια προβληματα στην επιφανεια,ατομα απτο παρελθον,κλπ..Εχω ακουσει οτι αν καποια σχεση δεν εχει κανει τον κυκλο της,οταν ειναι ο κρονος στο ζωδιο σου την ξαναφερνει ειτε για να ολοκληρωθει-συνεχιστει και ναχει αισιο τελος-ειτε για να ξεκαθαριστει-τελειωσει εντελως!!..Και αν υπαρχει καποιο μικροπροβληματακι υγειας η μεγαλο κι'αυτο 8αρθει στην επιφανεια για να του βρειτε τη λυση του!..Μη το βλεπετε σαν αρνητικο τον κρονο..Κρονος=ξεκαθαρισματ !..:bigsmile:
Να την αφήσει εκεί που είναι.:embarrest
Ο Κρόνος είναι πάντα ξεκάθαρος και ειλικρινής. Δεν χαρίζεται σε κανέναν, αλλά είναι ΑΠΟΛΥΤΑ δίκαιος κριτής. Ισως θεωρούμε ότι είναι σκληρός, αλλά μας υποδεικνύει τα λάθη μας για να μην τα επαναλάβουμε. Αλλωστε, δεν μας δείχνει τίποτα περισσότερο τίποτα λιγότερο από όσα εμείς οι ίδιοι επιλέξαμε.
Όπως λες κι εσύ, χμ...ισως ναι, ...ίσως όχι ... μάλλον ...:unsure:
Σκέφτομαι, ότι από την μια πλευρά η βασική φιλοσοφία της αστρολογίας, τουλάχιστον της Δυτικής, στηρίζει την ελεύθερη βούληση, άρα αν αποφασίσουμε να κάνουμε το λάθος, τότε πρέπει να δεχόμαστε και τις συνέπειες.
Από την άλλη, όμως, αν υπολογίσεις ότι ο Κρόνος θέλει μια 7ετία περίπου (1999-2005) για να περάσει από τα πρωτεύοντα σημεία του Ωροσκοπίου (1ος, 4ος, 7ος, 10ος Οίκος), σημεία από τα οποία συμβαίνουν αλλαγές σημαντικές στη ζωή μας, και άλλα επτά για να εμπεδώσουμε το μάθημά μας ή να αποκομίσουμε τα οφέλη του, τότε κάνε υπομονή μέχρι το 2012... Η διαδικασίες του Κρόνου είναι τόσο αργές, που ίσως να εκπλαγείς από το ποιό μπορεί να είναι αυτό που θέλει από σένα να μάθεις.:idea:
aquastar
Kρόνος :
Περιορισμός, απομόνωση, δυσκολίες, εμπόδια.
'Εχετε όμως αναρωτηθεί σε ποιόν άλλον άλλον πλανήτη μπορούμε να αποδώσουμε τα εξής χαρακτηριστικά ? Μόνο στον Κρόνο μπορούμε να αποδώσουμε ιδιότητες όπως :
Σταθερότητα και επιμονή, αντοχή, δράση σύμφωνα με νόμους και αξίες, αυστηρότητα και δικαιοσύνη με τον εαυτό μας και τους άλλους, αξιοπιστία, αυξημένη αίσθηση του καθήκοντος, καλές επιδόσεις λόγω μεθοδικότητας, τάση για πραγματική δύναμη, σχεδιασμός, πλάνο, υγιής φιλοδοξία, οικονομία, ωρίμανση. Επίσης στον Κρόνο αποδίδονται οι έννοιες της Λογικής, των μαθηματικών και της Φιλοσοφίας. Οι σκέψεις και οι ιδέες που ως τώρα στο μυαλό μας είναι σκόρπιες, παίρνουν μορφή, τα πλαίσια και τα όρια καθορίζονται με σκοπό την ασφάλεια και την ηρεμία γιατί ο άνθρωπος είναι αδύνατο να ζήσει χωρίς όρια. 'Αρα ο Κρόνος προσδιορίζει και τον χώρο και τον χρόνο. Η αίσθηση του χωρόχρονου γίνεται ρεαλιστική, η σιωπή κάποιες φορές σωτήρια και εποικοδομητική. Και αν σκεφτούμε ότι μια σύνοδος Κρόνου με τον γενέθλιο 'Ηλιο διαρκεί από 9 με 13 μέρες περίπου πριν και μετά την μέρα που γίνεται ακριβής, τότε βλέπει κανείς πόσο υπερτιμημένος είναι ο Κρόνος από διέλευση. Εννοώ ότι το χρονικό διάστημα που βάζει το χεράκι του ο Κρόνος είναι συγκριτικά πολύ μικρό σε σχέση με τον Ποσειδώνα ή τον Πλούτωνα ας πούμε, που όταν διελααύνουν από προσωπικά σημεία του χάρτη κάνουν πολύ μεγαλύτερη ζημιά, και δύσκολα ελεγχόμενες αρνητικές καταστάσεις σε σύγκριση με τον Κρόνο. Οι διελεύσεις του Κρόνου από συγκεκριμένους οίκους είναι πολύ πιο δύσκολες, π.χ. η διέλευση του από τον 4ο, 8ο, και 12ο οίκο είναι οι δυσκολότερες. Δεν θα έλεγα το ίδιο για την διέλευση του από κάποιους άλλους οίκους. 'Εχω δει για παράδειγμα ανθρώπους που έχουν μάλιστα ακριβή ώρα γέννησης, ακόμα και να κάνουν μια σοβαρή σχέση όταν ο Κρόνος πήγε στον Ωροσκόπο, και άλλους να κάνουν επενδύσεις με ακίνητα όταν πηγαίνει στον 2ο.
Δεν είναι και λίγες οι περιπτώσεις που διέλευση Κρόνου από τον 10ο οίκο φέρνει ανάληψη νέων ευθυνών στην εργασία, βάρη και πολλές υποχρεώσεις, αλλά μαζί με αυτό προαγωγή ή σταθεροποίηση. Απλά σε όλες τις περιπτώσεις οι θετικές αλλαγές γίνονται μέσα από πίεση και δυσκολίες όπως άλλωστε συμβαίνει με τις ουσιαστικότερες αλλαγές στη ζωή.
Βασικά και εγώ που διάβαζα ότι ο Κρόνος θα μπεί στην Παρθένο,έχω ψιλοπανικοβληθεί.. :unsure: Και αυτό γιατί έχω ωροσκόπο Ιχθύ και θα βρίσκεται σε αντίθεση με τον ωροσκόπο μου αλλά και στον έβδομο μου οίκο, που είναι των σχέσεων...!!Φαντάζεστε τι έχει να γίνεί;;;;;;:cry: Πιστεύω πάντως ότι πάντα ο Κρόνος μας επηρεάζει γιατί αυτά τα δύο χρόνια που είναι στο λιοντάρι, έχω πιεστεί λίγο στην υγεία μου όσον αφορά την διατροφή μου (δεν τρώω καλά) και νιώθω αδυναμία..Αυτό ίσως βέβαια να συμβαίνει γιατί ήταν στον 6ο οίκο..Και τώρα πραγματικά δεν θα αντέξω να έχω προβλήματα στις σχέσεις μου γιατί τα 2 τελευταία χρόνια ξεκαθάρισα πολλές φιλίες μου που έδειχναν ότι δεν άξιζαν..Μπορεί κάποιος να μου πεί αν όντως υπάρχει τάση για κάτι τέτοιο;;;Τουλάχιστον να είμαι προετοιμασμένη..:(
'Οταν είχα την ίδια αντίθεση σε άλλα ζώδια όμως, έτυχε να έχω και την μεγαλύτερη επιτυχία στην ζωή μου, αλλά τότε ήταν και ο Πλούτωνας που φέρνει ζήλο και πάθος για δύναμη και αναγνώριση σε μια πολύ καλή θέση και έτσι αιτιολογώ την επιτυχία. Πώς βίωσα τον Κρόνο στον 7ο: Μετά την επιτυχία έπρεπε να περάσω αρκετό καιρό μόνος μου γιατί είχα πολύ σοβαρούς στόχους και κάπως αδιαφόρησα για τις σχέσεις. Βρέθηκα σε ένα περιβάλλον με πολύ σοβαρά άτομα αλλά και πολύ αυστηρά για τα δικά μου δεδομένα και μαζί με την επιτυχία ένοιωθα καταπίεση. 'Οσο ήταν στον 7ο οίκο γνώρισα μερικούς πολύ αυστηρούς ανθρώπους και μάλιστα ήμουν ο Βενιαμίν τότε και μου έμαθαν και πολλά. Αυτά λειτουργούν με διαφορετικό τρόπο στον καθένα, αλλά τότε θυμάμαι δεν με ένοιαζε καθόλου το θέμα σχέσεων γιατί είχα πολύ πρακτικούς στόχους και όχι πολύ χρόνο. 'Ενοιωθα μάλιστα πολύ εδραιωμένο αυτό που λένε κοινωνικό status εκείνα τα χρόνια, αλλά θυμάμαι λες κι ήταν χθες ότι τότε κάποιοι μου έλεγαν ''καλά πώς σοβάρεψες έτσι εσύ ξαφνικά ? :laugh: :laugh: Αλλά αυτά είναι απόψεις και βιώματα του καθενός από Κρόνο. Πάντως δεν νομίζω να επηρεάζει τόσο πολύ τις σχέσεις σαν κι αυτές που εννοείς, αν κατάλαβα καλά, τις πολύ προσωπικές - ερωτικές.
Όλα όσα έγραψε ο Papallardo για τον Κρόνο τα υπογράφω. Ούτε εγώ τον φοβάμαι. Όπως έχω ξαναγράψει σε άλλο ποστ όταν κάνει τρίγωνα ο Κρόνος είναι ο κ α λ ύ τ ε ρ ο ς!
Προσωπικά, και αφού τα "έβαλα" κάμποσες φορές στη ζωή μου μαζί του, περισσότερο ανυπομονώ να μπει στην Παρθένο από ότι ανυπομονούσα να μπει ο Δίας στον Τοξότη (που πέρναγε από τη γενέθλια θέση!). Πιο πολύ με κουράζει και με μπερδεύει ο Δίας από ότι ο Κρόνος που έχω αρχίσει να τον λατρεύω :love:
αν μη τι άλλο με τον Κρόνο υπάρχει δράση!!! ¶σε που θα μου κάνει 4-5 τρίγωνα με τον γενέθλιο χάρτη!
Και για τον Ποσειδώνα, ναι πάλι θα το ξαναγράψω (και θα συμφωνήσω με τον Papallardo) όποιος τον έχει τόσο έντονα όσο εγώ τουλάχιστον δεν υπάρχει μεγαλύτερος εφιάλτης! Να χ...ω τα χαρίσματα!
Αχ παιδιά μακάρι!! Ελπίζω ότι και να γίνει (και άσχημο να είναι), τουλάχιστον να με μάθει κάτι...:sad2: Απλά ανησυχώ γιατί λόγω της γενέθλιας θέσης μου του Κρόνου στον Τοξότη μάλλον θα σχηματίζει και τετράγωνο..Τελοσπάντων, είμαι της άποψης ότι πάντα κάτι κακό έχει και κάτι καλό (για να μάθεις), επομένως ότι και να γίνει θα το αντιμετωπίσω!!:amuse: Σας ευχαριστώ γιατί κάπως αισθάνθηκα καλύτερα..!:)