-
Τι ζώδιο είστε; Αυτοπαρουσιαστείτε...
Ελπίζω να μην υπάρχει ήδη τέτοιο forum... Έψαξα στην αναζήτηση και δε βρήκα, αλλά πάλι, διορθώστε με...
Αν το βρίσκετε ενδιαφέρον, αναφέρατε καθένας το ζώδιο του και - αν το θέλετε - δυο τρία λόγια αυτοπαρουσίασης... Στο τέλος μπορούμε να κάνουμε μία στατιστική να δούμε τι ζώδια επισκέπτονται αυτό το site...
Με τον τρόπο που το φαντάζομαι καθένας μας περιγράφει τον εαυτό μας όπως τον νιώθει κι όχι όπως τον περιγράφουν τα αστρολογικά βιβλία... Δεν αναπαράγει δηλαδή τα χαρακτηριστικά που έχει διαβάσει, αλλά περιγράφει αυθόρμητα το πώς αισθάνεται. Εκ των υστέρων μπορούν να γίνουν αν θέλουμε συγκρίσεις και επιβεβαιώσεις...
Ξεκινάω με μένα... Καρκίνος... απροσδιόριστος, απρόβλεπτος, touchy, δημιουργικός, προστατευτικός, θέλω να κοιτάω τα πράγματα σε βάθος...
-
Re: Τι ζώδιο είστε; Αυτοπαρουσιαστείτε...
Αιγόκερως. Απλώς εκπρόσωπος ενός "δαιμονοποιημένου" ζωδίου.
-
ΖΥΓΟΣ, παλεύει για την ισορροπία μέσα του και γύρω του και αναζητά με πάθος την αγάπη, ο ειρηνοποιός, ιδεαλιστής, αρκετά περίπλοκος, ζει για τους άλλους κ βλέπει τον εαυτό του μέσα από τα μάτια των άλλων...
-
Καρκίνος με ωροσκόπο Ταυρο ,γενικά θα έλεγα...τρείς λαλούν και δυό χορεύουν!:embarrest
-
ΖΥΓΟΣ, παλεύει για την ισορροπία μέσα του και γύρω του και αναζητά με πάθος την αγάπη, ο ειρηνοποιός, ιδεαλιστής, αρκετά περίπλοκος, ζει για τους άλλους κ βλέπει τον εαυτό του μέσα από τα μάτια των άλλων...Επηρεάζεται εύκολα, εύπιστος, θα έλεγα απλώς ρομαντικός..Αμφιταλαντεύετ αι διαρκώς, έχει την ανάγκη πάντα να εξωτερικεύεται κ θέλει να τα έχει καλά με όλους, απεχθάνεται τις εντάσεις. Αναβλητικός, αναποφάσιστος. Δεν υποφέρει τη μοναξιά κ ζει για τον έρωτα..
-
Μας λείπει τώρα ένας Κριός για να συμπληρώσουμε την πρώτη ποιότητα... :)
-
Καρκίνος με ωροσκόπο Ταύρο και εγώ!!!:cheesy::cheesy::cheesy:
-
Ας βάλω την σελήνη μου πρώτα, που είναι στον κριό, και είναι και κυβερνήτης του ηλιακού ζωδίου μου. Είμαι σε διαρκή κίνηση, που σπάνια με αδυνατίζει όμως, γιατί είναι....στατική να την πω?, πνευματική, ψυχική, <ακούνητη κίνηση> ας την πω. Θα με κατατάξω στα περίεργα κράματα ανθρώπων.
Το έξω μου ποτέ δεν εναρμονίζεται με το μέσα μου, οι άλλοι με βρίσκουν λίγο τρελούτσικη.(Μα το παιδί κοιμάται στο πάτωμα !!!- αφού εκεί διάλεξε ας κοιμηθεί...) Μα αυτό δεν είναι σαλόνι, είναι σταύλος!!! - Εγώ δεν εμποδίζω την καλλιτεχνική έκφραση των μωρών μου, έχεις δει καλύτερο γκράφιτυ από τις ζωγραφιές των παιδιών σου στον τοίχο?? Όταν μεγάλωσαν και καταλάβαιναν τον έβαψα και ακόμα καθαρός είναι...φταίει λέτε ο ωροσκόπος μου στον τοξότη??? Πάντως σε καλούπι δεν μπαίνω (που να βρείς τόσο μεγάλο..!!!) Γιαυτό μάλλον φταίει ο ουρανός μου στο μεσουράνημα κολλημένος) Τώρα αν μου απαντήσετε πώς καταφέρνω και καίω τις σούπες και τα βραστά αυγά, ενώ γενικά κάνω μούρλια φαγητά....!!! ??? :sad2:
-
Karkinos me oroskopo Skorpio. Prostateutiki, den empisteuomai eukola, ziliara, despotiki, polilogou, triferi alla opote thelo, entousiodis.
-
είμαι ένας υδροχόος που συνήθως δεν αγαπάει τους λέοντες...:unsure:
-
Υδροχόος με ωροσκόπο Ζυγό.
Ενθουσιώδης, δημιουργική, αισιόδοξη,ονειροπόλα, εγωίστρια, εγκεφαλική, συνεπής, καλόκαρδη, εξυπηρετική...
με πολύ πολύ χιούμορ.....τρελή και αλλοπαρμένη!!! :w00t: :tease1:
Αυτό το τελευταίο τα λέει όλα!:bigsmile:
-
Λέων με ωροσκόπο Ζυγό, Σελήνη στον Ταύρο και δυο-τρεις αργούς πλανήτες στον 12ο.
Θέλω να με αγαπούν, να μου το δείχνουν, να μου συγχωρούν τα λάθη κι αν δεν μπορούν να τα παραβλέπουν. Είμαι έντιμη σε βαθμό κακουργήματος, ανασφαλής, καλόψυχη, αθυρόστομη και καβγατζού. Αυτό το διάστημα βρίσκομαι σε κατάσταση έντονης ενδοσκόπισης μήπως και τιθασεύσω λίγο το μεγάλο εγώ μου.
-
Διδυμακι με ωροσκόπο Ιχθυ και σελήνη στον Κριο.
Μπλα μπλας χωρις να υπαρχει απαραίτητα λόγος, τρελοκομείο, τρελός χαβαλές αλλά συνήθως μένω στην επιφάνεια...
Πάρα πολύ ευαίσθητη και ίσως όλα τα παραπάνω η αμυνά μου,ενθουσιάζομαι εύκολα αλλα η απογοήτευση είναι χειρότερη. Φιλόδοξη και με υψηλούς στόχους!
Μάλλον ένα συνοθύλευμα των τριών παραπάνω ζωδίων...(τώρα το συνειδητοποίησα...:unsure: :weird: α βρε Βασίλη τι μας κάνεις...:wacko: )
-
Τοξότης... με ωροσκόπο Καρκίνο.
Φωτιά και μπούρμπερι που σβήνεται κάθε τόσο και λιγάκι από γαλόνια νερού.
Σε συνεχή αναζήτηση της γνώσης, φιλόδοξη, για παρέα μου εχω την τρέλα, τελειομανής, χαμηλών τόνων...
-
σκορπιος φαινεται αλλωστε:bigsmile: με τον ηλιο και τον κρονο στον 6ο- ωροσκοπο,βορειο δεσμο και σεληνη στους διδυμους με τη δευτερη να ειναι στον 12ο -αφροδιτη και αρη στον 5ο στον ζυγο και πλουτωνα στον 5ο στον σκορπιο -ποσειδωνα,Δια και νοτιο δεσμο στον 7ο στον τοξοτη και τελος μεσουρανημα στον υδροοχοο. Με μια φραση: Χάιντε χάιντεεε!!!:laugh: :laugh: :laugh:
οριστε αυτοπαρουσιαστηκα:toung:
-
Ζυγος με ωροσκοπο Ζυγο και Σεληνη στον Τοξοτη.
Υπερβολικα ιδιοτροπη, ιδιορυθμη, εσωστρεφης, ακοινωνιτη, απαισιοδοξη, εγωιστρια, με ελλειψη συμπονιας και συναισθηματων, αδιαφορη, σπασαρχ....ω, κομπλεξικη, ανεραστη,
α-ρομαντικη.:σφύριγμα :σφύριγμα
-
Αγγελικη γιατι λες ψεμματα? :nuts:
Το κανει για να την φοβουνται:bigsmile: :bigsmile: :bigsmile:
:love:
-
Ζυγός και γενικά είμαι αρκετά αφροδιτένια σε χαρακτήρα, αλλά όχι φουλ.. Μερικοί με συμπαθούν πολύ και πιστεύουν ότι είμαι καλόψυχη και έξυπνη και άλλοι πιστεύουν ότι είμαι κακιά και απαράδεκτη:bigsmile::cheesy: και άλλοι πιστεύουν ότι είμαι πολύ απόμακρη.:wacko:
-
Τι έγινε βρε παιδιά πολλοί Ζυγοί έπεσαν!Οχι ότι έχω τίποτα με το ζώδιο, ίσα-ίσα.Εγώ είμαι τρέλοτοξοτίνα με ωροσκόπο Κριό δηλαδή παρορμητική στο φουλ.Φωτία με φωτιά.Πύρ και μανία!Αλλα χάρη σε άλλους πλανήτες το αντισταθμίζω.Κοινώς, δεν κρατάω κακία μέσα μου.
-
Καρκίνος με ωροσκόπο Παρθένο. Ευτυχώς γιατί την ώρα που ο μισός μου εαυτός είναι πάνω στα σύννεφα, ο άλλος μισός ρίχνει σκάλα να κατέβω στα μαλακά για να μην πέσω απότομα.
-
Ιχθείς με ωροσκόπο Δίδυμοι και Σελήνη στο Ζυγό.
Ποιος νομίζει πως είναι τρεις λαλούν και δυό χορεύουν ;;;;;;; :laugh:
:toung:
-
καρκίνος με ωροσκόπο λέοντα, φάσκω και αντιφάσκω ολη την ωρα :blink:
-
Παρθενος με ωροσκοπο Καρκινο, Σεληνη, Αρη και Ποσειδωνα στον Σκορπιο. Μεσουρανημα στους Ιχθεις. Τελειομανης και με μεγαλο αυτοελεγχο σε καποια θεματα, με μεγαλη υπομονη και ανεκτικοτητα με τους ανθρωπους μεχρι να φτασω στο αμην. Οταν φτασω ομως, το μονο που σωζει τους αλλους ειναι αυτος ο αυτοελεγχος που την τελευταια στιγμη παιρνει τα ηνια. Θα ηθελα να ειμαι οργανωμενη και τακτικη αλλα το βαριεμαι αφορητα. Εχω εναν δικο μου κοσμο, οπου κατοικοεδρευω κατα καιρους αποκλειστικα. Ειμαι κλειστη με ξεσπασματα κοινωνικοτητας, απαισιοδοξη, γκρινιαρα και αιθεροβαμων, αλλα συγχρονως φιλικη, καλο αυτι για τους αλλους και ελκω παραδοξα ατομα. Αναγνωριζω καποια πρεπει, αλλα γινομαι θηριο οταν νιωσω οτι με εκβιαζουν. Και συνηθως εκτοξευομαι απο το ενα ακρο στο αλλο...
-
Βλέπω ... υπερτερούμε οι Καρκίνοι :toung::toung::toung:
-
ΕΙΜΑΙ ΨΑΡΙ, ΜΕ ΩΡΟΣΚΟΠΟ ΥΔΡΟΧΟΟ ΚΑΙ ΣΕΛΗΝΗ ΥΔΡΟΧΟΟ. ΩΣ ΕΔΩ ΚΑΛΑ. ΤΡΥΦΕΡΗ, ΕΥΑΙΣΘΗΤΗ, ΑΛΛΤΡΟΥΙΣΤΡΙΑ, ΔΟΤΙΚΗ, ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΦΑΙΝΟΜΕΝΙΚΑ ΣΥΓΚΡΑΤΗΜΕΝΗ. ΤΟ ΘΕΜΑ ΞΕΚΙΝΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΦΡΟΔΙΤΗ ΜΟΥ ΣΤΟΝ ΚΡΙΟ ΤΕΤΡΑΓΩΝΟ ΔΕ ΜΕ ΤΟΝ ΚΡΟΝΟ ΣΤΟΝ ΑΙΓΟΚΕΡΩ. ΚΑΤΑΛΑΒΑΤΕ Η ΘΕΛΕΤΕ ΕΠΕΞΗΓΗΣΗ. ΠΑΡΟΡΜΗΤΙΚΗ ΚΑΙ ΑΤΥΧΗ, ΔΙΝΩ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΧΩΡΙΣ ΜΕΤΡΟ ΚΑΙ ΠΑΙΡΝΩ.....!
-
Ειμαι μια υδροχοοινα με ωροσκοπο κ σεληνη στον τοχοτη κ δεν ειμαι καθολου ευχαριστημενη απ αυτο σπανια συνεννοουμαι με τους αλλους...
-
Είμαι Υδροχοίνα με ωροσκόπο Σκορπίο και σελήνη στον Κριό!!!
"Κείνο που με τρώει , κείνο που με σώζει είναι
που ονειρεύομαι σαν το Καραγκίοζη" !!!
-
υδροχοος...και αγαπώ ενα υδροχοο:bigsmile:
-
-
Διδυμάκι με ωροσκόπο Υδροχόο...;)
-
Διδυμάκι με ωροσκόπο Τοξότη,για πολλά έτη ζούσα με βάση τα "πρέπει" και παρέβλεπα ή μάλλον δεν άκουγα τα "θέλω μου".Σελήνη στον Καρκίνο "πάνω από όλα ΜΑΝΑ",Αφροδίτη στον Ταύρο "αγάπη, αγάπη...αγάπη" και Άρη στους Διδύμους , ο οποίος με μπερδεύει γιατί ποτέ μου μέχρι σήμερα δεν ερωτεύτηκα άντρα Δίδυμο ή έστω με Ωροσκόπο Δίδυμο, εκτός και εάν ο άντρας ο ιδανικός εννοείται ο άντρας ο επικοινωνιακός και ο πρωτοπόρος.
ΟΤΑΝ ΚΑΝΕΙΣ ΘΕΛΕΙ ΚΑΤΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΤΟ ΣΥΜΠΑΝ ΣΥΝΟΜΩΤΕΙ ΓΙΑ ΧΑΡΗ ΤΟΥ;) ;) ;)
-
Κριάρι με ωροσκόπο Υδροχόο.
Παρορμητική, κουτουλιές στον τοίχο κι όποιος αντέξει (συνήθως ο τοίχος, αλλά λέμε τώρα...), με συχνά νεύρα-τσατάλια αλλά πολύ γρήγορη "ανάκαμψη". Ακραίες αντιδράσεις. Είρων, μερικές φορές. Κυκλοθυμική μέχρι σαχλαμάρας (με... βαριέμαι, ώρες-ώρες, με τέτοιο χάλι!)
Στις σχέσεις μου, βαριέμαι εύκολα (πλήττω) αν και, προσπαθώ (όχι παντα επιτυχώς!) να είμαι πιστή. Εσχάτως ανακάλυψα ότι μπορώ να είμαι και μονογαμική και επίμονη και να... χαμηλώσω την ωραία μου μύτη, για χάρη της αγάπης. Και να καταλάβω τι σημαίνει "όσο φτύνεις, τόσο κολλάει". Αυτό, μέχρι να δω την επόμενη αντίδρασή μου (που, ίσως και πάλι να είναι ακραία).
Όπως καταλάβατε, δεν είμαι αυτό που λένε... παιδί για το σαλόνι!
-
Kριός με ωροσκόπο κριό και Σελήνη στον Υδροχόο...Ειλικρινά δεν μπορώ να αυτοπροσδιοριστώ...
-
Είμαι Υδροχόος με ωροσκόπο Παρθένο! Δηλαδή 2 εντελώς αντιφατικά μεταξύ τους ζώδια...
-
Aγαπητή Panther, πάρτο αλλιώς και ξαναμέτρα μάλλον οι Υδροχόοι υπερτερούμε προς το παρόν!!!
-
Κριός με ωροσκόπο Καρκίνο... Κατά τ' άλλα Αφροδίτη, Σελήνη, Κρόνο, Ερμή, Λίλιθ, Χείρων στους ιχθύς...
Θέλετε κι άλλο νερό;
Ποσειδώνα και νότιο δεσμό στο Σκορπιό....
Συμπέρασμα: Μεταξύ άλλων όταν αγαπάω (είτε πρόκειται για φίλους ή για ερωτικές/προσωπικές σχέσεις) ρέστα και ταπί :love: :cheesy:
...και κλάαααμα η κυρία... ;)
-
Υ.Γ Έχω κι έναν Αρη στον Κριό να κάνει παρέα στον ήλιο μου να μη νοιώθει μοναξιά και να μην πνιγεί με τόσο νερό ;) ;) ;)
-
Πολύ υδροχοΐλα δω τριγύρω :wacko: :cheesy:
Καρκίνος με ωροσκόπο Λέων και καμπόσους πλανήτες σε Καρκίνο και 12ο οίκο καθώς και ένα Πλούτωνα στον Σκορπιό.
Drama Queen :embarrest :nuts: :weird: :push:
-
Καρκίνος με ωροσκόπο Κριό. Δύσπιστη, αυταρχική, απόλυτη, αλλά και πιστή φίλη (για όποιον κερδίσει την εμπιστοσύνη μου), προστατευτική, δυναμική και... ανθεκτική στις δύσκολες καταστάσεις!
-
Καρκίνος με Ωροσκόπο Σκορπιό και Πλούτωνα επίσης στον Σκορπιό. Ένας πλουτώνιος (oh, yeah, I mean it!) στο πιάτος σας, έτοιμος να σας φάει! χεχε.... :)
Όσο για τα άλλα:
Σελήνη στους Διδύμους
Εμή και Αφροδήτη στον Καρκίνο
Άρη στον Λέωντα ;)
Δία στον Κριό
Κρόνο και Ουρανό στον Τοξότη και
Ποσειδών στον Αιγώκερο.
Πάντως εμείς τα καρκινάκια υπερέχουμε,ε!! Φίνα!