-
Όταν ψυχολογικά είστε πεσμένοι τι κάνετε για να το αντιμετωπίσετε ????
Καλημέρα σας !!!!!
Πιστεύω στην μοναδικότητα του κάθε ατόμου είτε σε καλές είτε σε άσχημες στιγμές.............
Υπάρχουν κάποια πράγματα που ¨¨μας ξεφορτώνουν¨¨ όταν πιεζόμαστε και νιώθουμε άσχημα.
Θα θέλατε να τα μοιραστούμε???
Πιστεύετε ότι ο τρόπος αντίδρασης μας μπορεί να έχει σχέση με το ζώδιο μας ????
-
Re: Όταν ψυχολογικά είστε πεσμένοι τι κάνετε για να το αντιμετωπίσετε ????
Αυτό που με ηρεμεί είναι να περάσω κερί το πάτωμα. Ξεσπάω πάνω του!!!!
-
Περνάμε κερί το πάτωμα !!!!!!!!
Μου έδωσες μια άλλη οπτική kiaRRa να ¨σαι καλά!!!!!!!
Δεν έχω πάτωμα όμως, σε πλακάκι μάλλον δεν θα έχει το ίδιο αποτέλεσμα χι!χι!
-
Αν και οι αντιδράσεις μου ποικίλουν,συνήθως η μουσική μου φτιαχνει την διάθεση οπως επισης και η μαγειρική κ.α.:cheesy:
Κι αν δεν πιάσει τίποτα απο τα παραπάνω παιρνω έναν σακο και φευγω οπουδήποτε μου έρθει εκεινη την στιγμή!:nuts:
Νομίζω οτι οι αντιδράσεις ειναι σχετικές με τα ζωδια με την έννοια οτι εχουμε καποια χαρακτηριστικά του ζωδίου μας/ωροσκόπου μας.
Αλλα παλι κάθε ανθρωπος είναι ξεχωριστός οπως και ο καθε γενέθλιος χάρτης και οι παράγοντες που επηρεάζουν την συμπεριφορά μας πολλοι!
-
-
Quote:
Originally Posted by roadrunner
Αν και οι αντιδράσεις μου ποικίλουν,συνήθως η μουσική μου φτιαχνει την διάθεση οπως επισης και η μαγειρική κ.α.:cheesy:
Όταν λες μαγειρεύεις? Για σένα ή για αυτόν που σε νευρίασε?:nuts: :nuts:
-
Οι αντιδράσεις μου ποικίλουν ……..
Η Μουσική είναι κάτι που με ηρεμεί
Το γράψιμο , το καθάρισμα μετά μανίας , το περπάτημα (μιλάμε για πολλά χλμ )
Και σε ποιο ΄¨βαριές ¨¨ περιπτώσεις αλλαγή …δουλείας κατοικίας (ευτυχώς που αυτές είναι λίγες ) γιατί θα είχα κάνει το γύρο του κόσμου έτσι όπως πάω χι!χι!
-
Quote:
Originally Posted by kiaRRa
Όταν λες μαγειρεύεις? Για σένα ή για αυτόν που σε νευρίασε?:nuts: :nuts:
Για μένα φυσικά και μαλιστα καποιο φαγητό που δεν τρώει αυτος που με νευρίασε!:):amuse:
-
Οταν ειμαι πολυ πιεσμενη αν ειμαι σπιτι κανω ενα ντους και σκεφτομαι οτι το νερο που τρεχει παιρνει μαζι του καθε αρνητικη μου σκεψη η συναισθημα.
Οταν ειμαι εξω κλεινω τα ματια και φανταζομαι ενα καταραχτη που κανει ακριβως το ιδιο.Ισως εχει σχεση με το ζωδιο μου γιατι ειμαι ιχθυς...:idea:
-
Ναι.... και γω ενοχοποιώ την κακή μου διάθεση για το γεγονός ότι τρώω.... :toung:
Όταν είμαι στα πολύ "κάτω" μου, αυτό που κάνω είναι να πέσω ακόμα πιο πολύ :wacko: . Πώς το καταφέρνω; Ο,τι νταλκαδιάρικο τραγούδι υπάρχει (από Γονίδη μέχρι Foreigner) θα το ακούσω. Μετά είτε που θα το ρίξω στο γράψιμο, είτε στη ζωγραφική, αλλά το πλέον αποτελεσματικό είναι για μένα μόνο οι φίλοι. Οι φίλοι που, χωρίς να κάνεις "έκκληση", θα το καταλάβουν από μόνοι τους και θα σε ξεκουνήσουν μπας και πάρεις μπρος!
-
Quote:
Originally Posted by DrMaroulita
Οι φίλοι που, χωρίς να κάνεις "έκκληση", θα το καταλάβουν από μόνοι τους και θα σε ξεκουνήσουν μπας και πάρεις μπρος!
Τότε μάλλον εννοείς ΦΙΛΟΙ με κεφαλαία, γιατί έχουν δει πολλά τα μάτια μου και μάλιστα από χτες. Οποτε και έκανα γυαλί το πάτωμα!:cheesy: :cheesy: :cheesy:
-
Quote:
Originally Posted by kiaRRa
Τότε μάλλον εννοείς ΦΙΛΟΙ με κεφαλαία, γιατί έχουν δει πολλά τα μάτια μου και μάλιστα από χτες. Οποτε και έκανα γυαλί το πάτωμα!:cheesy: :cheesy: :cheesy:
Μα είδες δημιουργία;;; ΘΕΤΙΚΟ!
Πάντως συμφωνώ με την Φωτεινή, ότι δηλαδή οι χειρισμοί μας πάνω σε δύσκολες συναισθηματικές καταστάσεις σχετίζονται με τα χαρακτηριστικά ζωδίου και ωροσκόπου, αλλά και με το σύνολο των σχηματισμών του χάρτη μας. Είναι έτσι κι αλλιώς πολυπαραγοντικό το ζήτημα.
-
ΟΙ ΦΙΛΟΙ με κεφαλαία έχουν ζωτική σημασία στην εξέλιξη της πορείας μας.
Είναι σπάνιο είδος για αυτό όταν τους ανακαλύπτουμε φροντίζουμε να τους έχουμε στην ζωή μας
Το κακό είναι ότι για να φτάσουμε στην ανακάλυψη περνάμε από πολλές άσχημες καταστάσεις .
Αν αλλάξουμε την μάτια μας και δούμε μια άσχημη κατάσταση ως μια εμπειρία ωρίμανσης και εξέλιξης τότε ίσως έχουμε κάνει ένα βηματάκι ακόμα προς την ανακάλυψη μας.
-
Η Φωτεινή όταν είναι ψυχολογικά πιεσμένη παίρνει βαθιές ανάσες:toung::toung::toung: όπως και εγώ :toung:. Γιατί δεν τα λες όλα?
Εγώ βάζω δυνατά την μουσική και χορεύω ή
πάω βόλτα με το αμάξι!!!
ή παίρνω και εγώ ανάσες μαζί με την Φωτεινή:toung::toung::toung:
-
Ααααα μην αποκαλύπτεις τα μυστικά μου!:amuse:
Ασκησεις αναπνοων ενω επαναλαμβάνετε ρυθμικα ειμαι καλα ειμαι καλα ειμαι καλα και αγαπώ όλο τον κόσμο εναλλαξ.Μπορεί και να αποφεχθει να τρέχετε το θυμα με ανοιγμενο κεφάλι στα νοσοκομεία!:evil: :idea:
-
Κάτι σχετικό με τις αναπνοές και δοκιμασμένο…. και τα μακροβούτια πιάνουν αν βρίσκεστε βέβαια σε θάλασσα ……..
Στην μπανιέρα μην το επιχειρήσετε κίνδυνος ατυχήματος χι!χι!
-
Quote:
Originally Posted by _memi_
Κάτι σχετικό με τις αναπνοές και δοκιμασμένο…. και τα μακροβούτια πιάνουν αν βρίσκεστε βέβαια σε θάλασσα ……..
Αν κάνουμε μακροβούτι στον υπαίτιο της ψυχολογικής μας κατάστασης?:nuts:
-
Quote:
Δεν χρειάζεσαι θάλασσα για να κάνεις αναπνοές. Δοκίμασέ το πιάνει:toung::toung::toung:
-
Καλά σήμερα μου έχεις δώσει καταπληκτικές ιδέες !!!!!!!!!!!!!
Αλλά πως μπορεί να υλοποιηθεί ένα τέτοιο μακροβούτι???
-
Έχω δοκιμάσει τις αναπνοές χωρίς θάλασσα ………
Αλλά δεν είχε το επιθυμητό αποτέλεσμα
Σκεφτόμουν την αιτία του κακού και στο τέλος ήμουν πιο θυμωμένη από πριν χι!χι!
-
Μια απάντηση ακούγεται από το ραδιόφωνο αυτές τις μέρες γιαυτό το θέμα...
Η λύση που προτείνει είναι jacobs frappe..μετά από μερικές γουλιές , με συνοδεία τούρτα σοκολάτας, και το άκουσμα του τραγουδιού Ζιγκολό (τα δύο τελευταία είναι δικής μου έμπνευσης)... όχι μόνο μας περνάνε όλα μα κάνουμε και όνειρα. :toung:
-
Quote:
Originally Posted by sagimoon
Μια απάντηση ακούγεται από το ραδιόφωνο αυτές τις μέρες γιαυτό το θέμα...
Η λύση που προτείνει είναι jacobs frappe..μετά από μερικές γουλιές , με συνοδεία τούρτα σοκολάτας, και το άκουσμα του τραγουδιού Ζιγκολό (τα δύο τελευταία είναι δικής μου έμπνευσης)... όχι μόνο μας περνάνε όλα μα κάνουμε και όνειρα. :toung:
Αντωνία μου, παρακαλώ να είσαι λίγο προσεκτική, μπορεί κάποιος να υποθέσει, λέμε τώρα, πως σε σπονσοράρει η συγκεκριμένη εταιρεία :amazed:
:laugh:
-
Αν φάω και την τουρτα,δεν τον σωζει τιποτα τον αλλον για τις επιπλεον θερμιδες.Προτεινω να τους κρεμαμε αναποδα για παραδειγματισμο!:idea: :idea: :idea: :idea:
-
Quote:
Όταν ψυχολογικά είστε πεσμένοι τι κάνετε για να το αντιμετωπίσετε ????
Δέρνω......
-
Axaxaxaxaxaxaxaxa :laugh: :laugh: :laugh:
Η καλύτερη απάντηση μακράν.......
-
Τι μου θυμίζετε με αυτό το θέμα βρε παιδιά!
Εγώ, προσωπικά, δεν πέφτω εύκολα ψυχολογικά, αλλά όταν γίνει αυτό, είναι δυνατόν να πιάσω τον απόλυτο πάτο και να μην κάνω τίποτα για να το διορθώσω, ούτε καν να προσπαθήσω....
Παρόλο που οι περισσότερες το ρίχνουνε στο φαί, εγώ το αντίθετο...(γιατί το κάνω τις άλλες μέρες που είμαι "απ" ...οπότε πρέπει να ισορροπήσω την κατάσταση :cheesy: ). Συνήθως δεν μιλάω σχεδόν καθόλου παρά μόνο όταν χρειαστεί :weird: , βρίσκομαι σε εντελώς άλλο κόσμο (χαμένη στο διάστημα σα να λέμε :nuts: ) ....ή που θα τριγυρνάω πέρα δώθε ή που θα κάθομαι σε συγκεκριμένο σημείο, άντε να ακούω και μουσική (όχι ντιριντάχτα φυσικά ). Αυτή η αντίδραση μπορεί να κρατήσει για αρκετό διάστημα...αλλά φάση είναι και περνάει :)
Σίγουρα παίζουν το ρόλο τους οι πλανήτες και νομίζω ιδιαίτερα ο ωροσκόπος...
-
Αν δεν πετάς πως θα πέσεις ????Αν δεν πιάσεις πάτο πως θα σηκωθείς ????
Οι εναλλαγές διαθέσεων μάλλον μας βοηθούν πολύ περισσότερο από όσο νομίζουμε τελικά.
-
Quote:
Αν δεν πετάς πως θα πέσεις ????Αν δεν πιάσεις πάτο πως θα σηκωθείς ????
Οι εναλλαγές διαθέσεων μάλλον μας βοηθούν πολύ περισσότερο από όσο νομίζουμε τελικά.
Μην ανησυχείς για το πέσιμο και τον πάτο ... ας είναι καλά ο Κρόνος :cheesy::cheesy::cheesy:
-
Quote:
Ακριβώς σε αυτό το σημείο θα συμφωνήσω απόοοολυτα με την _memi_
Η διάθεση είναι κάτι που αλλάζει από τη μια στιγμή στην άλλη και μέσω αυτής εκτιμούμε περισσότερο ότι έχουμε... Όλα πρέπει να τα δοκιμάζουμε, και χαρές και απογοητεύσεις, και "απς"και "ντάουνς"! ;)
-
Μη βάζετε τέτοια θέματα γιατί επηρεάζομαι και αλλάζω τους χρωματισμούς του σάιτ :toung:
-
Δεν τρώω... ( ευκαιρία για δίαιτα)
Δεν μιλάω σε κανέναν.... ( προς αποφυγή καυγάδων)
Παίρνω το τουτούνι μου, μουσική τέρμα (με κλειστά παράθυρα)
Με κλειστό το κινητό ( άστους να με ψάχνουν)
Και δρόμο για τη θάλασσα!!!
Σε χειρότερες περιπτώσεις, έχω μαζέψει και τα πραγματάκια μου και έχω μετακομίσει...
Φταίει το οτι είμαι Τοξότης με Υδροχόο?
-
Πολύ ωραίο το θέμα σας.
Που έχω εγώ τον πλανήτη;
-
Συγνώμη κάπου το έχασα ………
Μιλάμε για πλανήτες ?????
Πότε ??? που ??? και πως ????χι!χι! ……
-
Ακομα δεν καταλαβαινω γιατι να μην ξεσπαμε κατεβαζοντας καντηλια.Δηλαδη αυτος που μας νευριασε να τη γλυτωσει?Γιατι?Για να μην χαλασουμε το καρμα μας?:weird: :weird: :wacko: :wacko:
-
Νομίζω ότι το κάρμα δεν χαλάει με μερικά ξεσπάσματα …….
Το εύχομαι δηλαδή γιατί διαφορετικά «θα χρωστάω» πολλές ζωές ……χι!χι!
-
Εγω στην επομενη ζωη μου θα γινω αγελαδα!Ειναι και ιερο ζωο και για πολλους ακομα λογους.Παντως αν σε λογικα ορια ξεσπασεις πανω στον υπαιτιο,νιωθεις σαν πουπουλο!!!!!:nuts: :nuts: :nuts: :nuts:
-
……..θα συμφωνήσω απόλυτα μαζί σου για ένα μικρό, λογικό ξέσπασμα ……χι!χι!
Λες να ακολουθήσω το παράδειγμα σου και στην επόμενη ζωή μου να έρθω σαν μπαρμπούνι???????? Χι!χι! Ωραιότατο ψάρι .. Χι!χι!
-
Εγω ή θα κλαψω ή ακουσω λυπητερα τραγουδια ή θα γραψω κανα τραγουδακι(υποτιθεται) ή θα Βγω εξω να διασκεδασω με φιλους ή αν ειναι καλοκαιρι θα φυγω πιο γρηγορα για διακοπες και το χειμωνα δηλαδη αν μπορω θα παω αλλα το καλοκαιρι πραγματικα οσο και χαλια να ειμαι αν φυγω απ την χαζοαθηνα και παω σε κανενα νησακι παει τα ξεχασα ολα και γινομαι πολυ σουπερ. Λιγο αντιφατικα τα παραπανω μεταξυ τους αλλα τι να πεις ουτε εγω βγαζω καλα καλα ακρη με τη παρτι μου:bigsmile: :bigsmile: :nuts: :nuts:
-
Οταν ειμαι στο πατο, δεν σηκωνομαι απο το κρεβατι... Κι αν σηκωθω γιατι πρεπει [αδεια απο την δουλεια για ψυχολογικους λογους...ειναι κομματι δυσκολο..] τοτε, ειμαι σαν ζομπι. Για πιο συνηθισμενες πτωσεις λειτουργω... αναμεσα σε δυο κοσμους! Τον δικο μου και τον εξω περιμενοντας να περασει απο μονο του.
Γιατι ομως μιλατε για νευρα και ποιος σας τα εχει δημιουργησει; Μονο οταν θυμωνετε πεφτετε ψυχολογικα;
-
εγω παλι οταν απλως θυμωνω(και δεν ειναι θυμος μαζι με κατι αλλο) δεν πεφτω ψυχολογικα ειμαι μες στην υπερενταση και στα νευρα για τα επομενα πεντε λεπτα συνηθως και μετα μου περναει:evil: :embarrest
:smile1: