Γεια σας
Υπάρχει μια ερώτηση που με έχει προβληματίσει κατά καιρούς.
Ποιο ζώδιο κατά την άποψη σας παίρνει βαριά έναν χωρισμό????
Ποιο είναι το ζώδιο που κάνει την ζωή δύσκολη στον/ην πρώην του???
Θα χαρώ πολύ να μάθω τις απόψεις σας :)
Printable View
Γεια σας
Υπάρχει μια ερώτηση που με έχει προβληματίσει κατά καιρούς.
Ποιο ζώδιο κατά την άποψη σας παίρνει βαριά έναν χωρισμό????
Ποιο είναι το ζώδιο που κάνει την ζωή δύσκολη στον/ην πρώην του???
Θα χαρώ πολύ να μάθω τις απόψεις σας :)
Ταυρος, Σκορπιος!
Λένε και ο Κριός, γιατί δεν γίνονται όλα έτσι όπως τα θέλει!!!
Για τον Σκορπιό είναι σίγουρο!!!
Βασικά, εάν δεν ενδιαφέρεται ότι ζώδιο και να είναι το ίδιο αποτέλεσμα θα έχει!!!
Ο Ταυρος ίσως ναι αλλα για τον Σκορπιό διαφωνώ.
Ψηφίζω τον Ιχθύ.
Νομίζω πως σκληρές όψεις των φώτων με Ποσειδώνα και Πλουτωνα θα δημιουργούσαν την αισθηση εξάρτησης και εμμονης.
Ταύρος!!!
Αν έχουν βάλει κάτι στο μυαλό τους δεν τους το ξεκολάς με τίποτα. Κι αν αυτο το κάτι είναι οτι εσύ κι αυτός είστε ζευγάρι.....Δεν θα αλλάξουν την αποψή τους εύκολα.
Ασε που θα σου κάνουν δύσκολη τη ζωή με την επιμονή τους. Μπορεί να περάσουν χρόνια κι αυτός εκει....να ρωτάει μήπως άλλαξες γνώμη.
Καρκίνος.
Πιστεύω πως θα ξεπερνάνε πολύ δύσκολα το χωρισμό. Δάκρυ, πίκρα και πόνος. Ασε που μπορεί να μην το ξεπεράσουν ποτέ.
Σκορπιός
Ζήλια και εκδικητικότητα? Μπορεί και να σε κυνηγάει μετά, απλά και μόνο για να πάρει τη ρεβάνς στο τέλος. Ασε που απο τη ζήλια του και μόνο αν τον χωρίσεις, μπορεί να μην το ξεπεράσει ποτέ και να τρώγεται μια ζωή με τον ευατό του...και με τον άλλον.
Γενικά όμως, κάθε άνθρωπος είναι διαφορετική οντότητα και πέρα από το ζώδιο, υπάρχουν πολλοί πλανήτες, όψεις και βιώματα, που διαμορφώνουν συμπεριφορές και αντιδράσεις. Λίγα παραπάνω ψυχολογικά να έχει κάποιος, λίγο ξεροκέφαλος και μονόχνωτος να είναι, λίγο πιο πολύ εκδικητικός και ζηλιάρης, αντε να ξεκολήσει μετά και άντε να ξεμπερδεύεις κι εσύ.
Θα συμφωνήσω μαζί σου friary.
Η μοναδικότητα του καθένα μας ορίζει και διαφορετικές αντιδράσεις
Νομίζω ότι ο Κριός αν δεν έρθουν τα πράγματα όπως τα έχει σκεφτεί επιμένει πολύ έως και «Τρίπολη» χι!χι!
Σκορπιός αν θελήσει εκδικείται ίσως και αιώνες μετά.
Ταύρος ??? τωρα τι να πω??? Πρεπει να υπερασπιστω το ζωδιο μου …….
Αλλά η επίμονη, η υπομονή, και βέβαια η ξεροκεφαλιά μάλλον είναι «χαρακτηριστικά» του Ταύρου χι!χι! :huh:
Kαλησπέρα,
Συμφωνώ μαζί σας για το Σκορπιό και την ρεβάνς του όπως επίσης για τον Ιχθεί που δεν εννοεί να καταλάβει οτι τελείωσε μια κατάσταση.Για τον Κριό θα έλεγα πως επειδή ειναι φαντασιόπληκτος φτιάχνει τόσο πολύ την κατάσταση στο μυαλό του που δύσκολα ξεκολάει απο μία σχέση.
Ταύρος, ταύρος, ταύρος, ταύρος α... και ταύρος! Θα σου κάνει τη ζωή δύσκολη και θα επιμείνει τόοοοοσο πολύ, που κάποια στιγμή θα αναρωτηθείς μήπως τελικά έχει δίκιο που εκείνος θέλει κι εσύ άδικο που δεν θέλεις. οεο???
Μιλάω εκ πείρας.
δεν υπάρχει άλλο ζώδιο τόσο επίμονο.Πρώτα θε πεθάνουν οι κατσαρίδες σε πυρηνικό όλεθρο, και ύστερα θα αποφασίσει ένας ταύρος να εγκαταλείψει τις προσπάθειες.:nuts:Quote:
Originally Posted by blueyes
παιδια διάβασα τις απαντήσεις όλων και αγχώθηκα...
δεν με πειράζει να το πω στο forum μια και για μένα είναι τελειωμένο αλλά θα είναι πολύ δύσκολο να πω στον Ταύρο να χωρίσουμε;
η αλήθεια είναι ότι δεν ξέρω τον τρόπο...
τι άνθρωποι και αυτοί...σε κάνουν να νομίζεις ότι είναι οι ιδανικοί...
Aα πα πα νομίζω ότι πρέπει να αλλάξω ζώδιο τώρα!!!!!!!!.
Αλήθεια stabie δοκίμασες να πάρεις την πιστωτική ενός Ταύρου και απλά να ξεχαστείς ψωνίζοντας ??? ?????? χι!χι!
Ωροσκόπος Ταυρος speaking!Quote:
Originally Posted by stabie
Μας έχετε παρεξηγήσει!Μια χαρά καταλαβαίνουμε τα ελληνικά!
Νομιζω πως αν πεις "χωρίζουμε και δεν θελω να έχουμε καμια επαφή" θα το καταλάβει:)
Ολα τα ζωδια στεναχωριούνται απο εναν χωρισμό, οταν ετρεφαν πραγματικά αισθήματα για το ταίρι τους.
Αυτό είναι σχέδιο εκδίκησης!:idea:Quote:
Originally Posted by _memi_
Δεν θα το έλεγα σχέδιο εκδίκησης ……….
Σχέδιο Απαλλαγής ίσως
Από τα λίγα που γνωρίζω οι Ταύροι επιθυμούν οικονομική και συναισθηματική ασφάλεια ……..
Αν δουν ότι ο/η σύντροφος τους είναι σπάταλοι μάλλον θα χάσουν και την υλική αλλά και την συναισθηματική τους ασφάλεια χι!χι!
Τώρα γιατί όλα αααααα τα παραπάνω που γράφω δεν έχουν καμία σχέση με μένα
Δεν ξέρω …………….
Μάλλον δεν είμαι χαρακτηριστικό δείγμα του ζωδίου μου χι!χι!
Να μην σε αγχώσω :toung: , αλλά δεν πρόκειτε να τον ξεφορτωθείς. Πες ότι σου χάρησαν ένα κακότροπο ζωάκι (χεχε) και θα πρέπει να το αναθρέψεις γιατί δεν μπορείς να κάνεις αλλοιώς :laugh:Quote:
Πέρα απο την πλάκα, κάθε άνθρωπος είναι διαφορετικός. Π.χ. ο δικός σου Ταύρος να είναι μια χαρά παιδί και να καταλαβαίνει ή να έχει πολύ απο Δίδυμο και να είναι απλά τα πράγματα. Συνήθως οι άνθρωποι όταν τους μιλάς καταλαβαίνουν. Επειδή όμως μου έχει τύχει Η περίπτωση Ταύρου, το φυσάω ακόμη και δεν κρυώνει. Και να φανταστείς δεν είχα ποτέ σχέση μαζί του. Απλά αυτός θέλει. Απο μόνος του. Νόμιζα πως όταν μιλήσεις σε κάποιον, όταν εξηγηθείς, θα καταλάβει. ΕΛΑ ΜΟΥ ΝΤΕ ΠΟΥ ΑΥΤΟΣ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ. Ούτε με το καλό, ούτε με το κακό. Εχουν περάσει σχεδόν 3 χρόνια και ακόμα πιάνει συναδέλφους και λέει τον πόνο του και γνωστούς να με πιάσουν μπας και έχω αλλάξει γνώμη.
Οπότε, αγαπητή stabie, έχε το νού σου :bigsmile:
Μερικά tips για να τον ξεφορτωθείς πιο εύκολα:
1.Ακολούθησε την συμβουλή της _memi_
2.Σταμάτα να του μαγειρεύεις, ακόμα καλύτερα το φαϊ να είναι χάλια.
3.Μην καθαρίζεις το σπίτι
4.Σταμάτα να είσαι "διαθέσιμη" :blink1: Θα του στοιχήσει. Που θα πάει θα στραφεί αλλού.
5.Να είσαι αγενής, πολυλογού, αδιάφορη
6.Πρόσβαλέ τον μπροστά στους φίλους του και στους δικούς σου για την τάδε κοτσάνα που είπε, για την βλακεία που έκανε.
7. Γύρνα συνέχεια
Και το καλύτερο αν δεν πιάσει τίποτε απο τα παραπάνω
8.Να κατηγορείς συνέχεια τη μαμά του και ρίξε έναν γερό καυγά μαζί της.(Αυτό ισχύει για όλους τους άντρες)
Δεν υπάρχει περίπτωση άντρας να υποστηρίξει εσένα και όχι τη μανούλα του (εκτός αν είναι περίπτωση), πόσο μάλιστα αν έχεις άδικο.
Αυτά :toung:
P.S Ξανασκέψου το όμως βρε παιδάκι μου. Αλλες να κάνουν κρα για να βρουν αντρα κι εσυ κλωτσάς έτσι τα καλά παιδιά :laugh:
Άκουσα για τους Ταύρους!!! Α!!! ρε ωροσκόπε ...μας κατέστρεψες:cheesy::cheesy::cheesy::che esy:
έλατε ρε παιδιά κόψτε λίγο. Δεν είμαστε και τόσο χάλια!!!
Είμαστε λίγο .. λιγουλάκι .. να τόσο δα... επίμονοι ... αλλά δεν πιάνουμε τον άλλον από το λαιμό να τον ταρακουνάμε. Όπως π.χ. οι Σκορπιοί!!! :cheesy::cheesy::cheesy:
Μίλα ρε Φωτεινή!!!
Friary υπέροχα tips …….
Αναρωτιέμαι αν έχουν αποτελέσματα και σε αλλά ζώδια π.χ Ζυγός ???
Κριός ????
Ότι αναφέρεις παραπάνω το έχω αντιμετωπίσει με Κριό ………….
Και χωρίς λόγο κόλλημα μέχρι απελπισίας και από εφευρετικότητα «βουνό» χι!χι!………και μετά αναρωτιέμαι ο Ταύρος είναι επίμονος ??? χι!χι!
Μια διαφωνία ...????
Ο σκορπιός όχι δύσκολα, πανδύσκολα(νέα λέξη) χωρίζει.
Αλλά αν αποφασίσει να χωρίσει ποτέ δεν γυρνάει ούτε βλέφαρο πίσω.
Τι γράμματα να στέλνεις εσύ, τι τηλέφωνα, τι emails , δεν απαντά.
Η εκδίκηση είναι άλλο καπέλο. Όμως από την στιγμή που χάραξε πορεία, παιδιά, να σκίσω τα πτυχεία που δεν έχω...ΔΕΝ ΓΥΡΙΖΕΙ ΠΙΣΩ. Κάτι που έχει τελιώσει, γιαυτόν, τέλιωσε.
Αντωνία με κάλυψες!:love: Ετσι ακριβώς με τους Σκορπιούς!
Τι να σας π.Εγω είχα προβλημα με έναν Ζυγό και με εναν Κριο που δεν δεχόντουσαν το ΟΧΙ οσες φορές και να το ειπα.Βεβαια τα πράγματα είναι απλά.Κλεινεις κινητο(η αλλαζεις νουμερο) κλειδώνεις πόρτες παράθυρα και κάποια στιγμή..γλυτώνεις!:toung:
Χαίρομαι που υπάρχει υπεράσπιση για τον Ταύρο γιατί είχα αρχίσει να σκέφτομαι να αλλάξω ζώδιο. Χι!χι! :amuse:
Γιατί να μην κάνουμε ό,τι και οι άντρες?Τους αναγκάζουμε να μας χωρίσουν.Ξέρω και έναν ταύρο που οι παραπάνω 8 συμβουλές είναι άκρως αποδοτικές.Όποια έχει αδυναμία σε αυτό το ζώδιο,ας παρουσιαστεί!:idea:
Αλλαγές... δεν γίνονται δεκτές!:cheesy: :cheesy: :cheesy:
Τα tips αυτά πιάνουν σε όλους τους άντρες.Quote:
Originally Posted by _memi_
Πως νομίζεις πως ξεφορτώνομαι τους ανεπιθήμητους;;;;;
Ο Παρθένος δεν άντεξε που γύρναγα όλο το βράδυ, μου πε μια το παληκάρι δεν μ΄αρέσει να γυρνάς στα clubs μέχρι τις 6 το πρωι κι εγώ να δουλεύω, δεν θέλω να κάνεις παρέα με άντρες,(και το μεσαίωνα αυτά λέγανε) μια, δυό, εεε στην επόμενη (στραβή) αντε γεια.....
Οι Κριοί είναι ζηλιάρηδες. Αλλα το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι να τον απατήσεις και να το μάθει φυσικά. Όσο και να σε αγαπάει και να στο συγχωρήσει ακόμα, δεν θα αντέξει το οτι το γνωρίζει ο περίγυρός σας. Αν το ξέρει μόνο ο ίδιος μπορεί και να κάνει την πάπια.
Πάντως έχεις απόλυτο δίκιο για τους Κριούς. Είχα σοβαρή σχέση με Κριό, αλλα ήταν πανέξυπνος. Με έπιασε στην αρχή με το καλό, μου φορτώθηκε σπίτι χωρίς να να προλάβω να πω κιχ και μετά μου άλλαξε τα πετρέλαια. Ούτε με τις φίλες στο τηλέφωνο δεν με άφηνε να μιλάω.Άπο το σπίτι έβγαινα μόνο με τη συνοδεία του. Στη δουλειά με πηγαινοέφερνε μπας και με κλέψουν στο δρόμο και μου έκανε εντατική πάχυνση για να μην με κοιτάει κανείς!!!
Ναι, ναι, πίστεψέ το. Το έλεγε κιόλας. Σε προτιμώ παχουλή για να μην σε κοιτάνε!!!!! ΑΚΟΥΣΟΝ! (Οχι οτι δεν μου άρεσε που σαβούριαζα κι εγώ)
Οσο για το Ζυγό, αν είναι αυθεντικός Ζυγός, τα πράγματα είναι εύκολα. Τον χωρίζεις με συνοπτικές διαδικασίες. Αν έχει Σκορπιό τώρα μέσα του, πιο δύσκολα τα πράγματα. Θα σου κάνει τον καλό μέχρι να υποκύψεις και μετά θα σου αλλάξει τα πετρέλαια. Οπότε να είσαι προσεκτική και σίγουρη. Ούτε ένα καλημέρα απο εκεί και πέρα :nuts:
Αυτάαααααααααα :amuse:
Με τον Κριό δεν είχα ποτέ σχέση ……φαντάσου και να είχα χι!χι!
Επέμενε επέμενε γιατί δεν ξέρω ………πάντως όλα αυτά που γράφεις σε φιλικό επίπεδο τα είχε κάνει …………..
Δίκιο βουνό έχεις!!!!!!!!!!
Όσο για τον ζυγό έχεις δίκαιο ξανά!!!!!
Εχει πάρει πολλά χαρακτηριστικά από παρθένο και φυσικά με πηγαίνει με το καλό σιγά σιγά και σπρώχνοντας κάθε φορά από λίγο ……………χι!χι!
λετε να ειναι πιο ευκολα τα πραγματα επειδη εχει ωροσκοπο ζυγο, και αφροδιτη στους διδυμους;
παιδια ξέρω ατομα ποθ κανουν κρα να βρουν Ταύρο...είναι λένε οι καλύτεροι άντρες του ζωδιακου...
τι να πω...
Ειναι γυναικες...για σπιτι!:nuts:Quote:
Μετά το χωρισμό τα ζώδια που επιμένουν είναι, η βουβάλα και το βόδι.
Aντρικη απαντηση.Τι να πεις?Οι αιγοκεροι εχουμε εγωισμο.Quote:
Originally Posted by Dell Piero
Για τον ταυρο,το σκορπιο και τον κριο συμφωνω αλλα εμενα μ αρεσει αρκει να μη γινει αρρωστημενο:bigsmile: Γενικα μου αρεσουν οι αντρες που διεκδικουν και παλευουν για κατι που θεωρουν σημαντικο και αξιολογο και οχι που με την πρωτη δυσκολια σκυβουν το κεφαλι.Και παλι ομως δε μιλαω για αρρωστημενες καταστασεις. :love: Τωρα οι κριοι ζηλιαρηδες τοσο πολυ δεν ηξερα οτι ειναι και εχω προσωπικες εμπειριες μηπως εφταιγε κατι αλλο στο χαρτη του ειναι βεβαια αλλα οχι και ετσι. οι ταυροι ειναι κτητικοι.Τωρα λιγο ζηλια και κτητικοτητα μ αρεσει εμενα σαν σκορπιος αλλα εντος οριων γιατι μετα μου βγαινει και ο ωροσκοπος μου ο διδυμος και καταλαβαινεται.Για τον ζυγο δεν ξερω ενας γνωστος που εχω δεν μου φαινεται για ζηλιαρης με τη σχεση του πιο πολυ ανεκτικος μου φαινεται.
:bigsmile: :bigsmile: :bigsmile: :bigsmile:
Από προσωπική εμπειρία πιστεύω ο ταύρος και το "ψαράκι". :blink1:
Καλησπέρα στην όμορφη συντροφιά σας. Είμαι καινούρια και, κοιτάζοντας τα διάφορα... έπεσα στην περίπτωση! Εξ'ού και γράφω εδώ το πρώτο μου post!Quote:
Originally Posted by sagimoon
Eίμαι Κριός (αν αυτό λέει κάτι!!!) αλλά δεν περίμενα ποτέ ότι, εδώ κι ένα εικοσαήμερο θα έκανα του κόσμου τις σαχλαμάρες για έναν Σκορπιό που, μετά από 4 χρόνια σχέσης... χάθηκε (ναι, ναι!) και δεν απαντά σε τηλεφωνήματα, emails, κλπ!!! Η μόνη εξήγηση την οποία δίνει είναι πως, η σχέση είχε γίνει ψυχοφθόρα και πως, πρέπει ν'αφήσουμε το χρόνο να δείξει αν η κατάσταση είναι αναστρέψιμη!!!
Φαντάζεστε τις αντιδράσεις της ανυπόμονης... Κριάρας?
Έχω καταστρώσει δε, χίλια-δυο σενάρια... στρατηγικής (μέχρι να βαρεθώ στο τέλος... γιατί εμείς οι Κριοί βαριόμαστε κι εύκολα, όταν χάσουμε το ενδιαφέρον και βέβαια, δεν θέλουμε να γίνουμε και τελείως "χαλιά να μας πατήσουν" αν δεν μας σηκώνει το κλίμα!!! Έχουμε και κάποιον εγωϊσμό!)
Άρα, πιστεύω ότι οι Κριοί μπορεί να επιμείνουν πεισματικά και, να μην ξεκολλάνε με τίποτα αλλά, για σύντομο χρονικό διάστημα.
Παιδια δεν μου έτυχε ερωτικός σύντροφος Ταύρος για να ξέρω τι μου γίνεται θα σας πω όμως για τον Ταύρο το αφεντικό μου...εννοώ πάντα στα πλαίσια της δουλειάς, πιό επίμονος άνθρωπος δεν υπάρχει αν δεν γίνει το δικό του δεν εγκαταλείπει με τίποτα τα όπλα! α πα πα...επιμονή? μέχρι θανάτου...μηπως πρέπει να τον σχολάσω ? χα χα χα...φιλακια σε όλους
Γειά σας. Πιστεύω ότι δεν ειναι θέμα απλώς ζωδίου. Διότι ένας Δίδυμος (ή Υδροχόος) που είναι τρεις λαλούν και δυό χορεύουν μπορεί να έχει έναν Άρη στον Σκορπιό και να τον πιάσει το πείσμα να γίνει το δικό του. Μπορεί δηλαδή να κάνει ότι είναι δυνατόν για να τα ξαναβρει με το έτερον ήμισι για να μπορέσει, στη συνέχεια, να του κάνει τη ζωή κόλαση και τελικά να το χωρίσει ΑΥΤΟΣ.
Ο Κριός είναι πολύ εγωιστής για να παραδεχθεί ότι πονάει και υποφέρει
Ο Ταύρος θα ξεχαστεί με ένα πιάτο καλό φαγητό
Ο Δίδυμος θα πνίξει τον πόνο του στα χάχανα με μια πολύ μεγάλη παρέα
Ο Καρκίνος θα κλειστεί στο καβούκι του - κάτι που το κάνει έτσι κι αλλιώς - για να κλάψει και θα τρέξει στη μανούλα του.
Ο Λέων είναι πολύ άρχοντας, πολύ βασιλιάς και θα αποχωρήσει μεγαλόπρεπα και δήθεν αδιάφορα.
Ο Παρθένος θα βρεί την ευκαιρία να κάνει γενική καθαριότητα στο σπίτι τώρα που δεν έχει να ασχολείται με την ... λεγάμενη
Ο Ζυγός θα το ρίξει στις καλές τέχνες (από γκαλερί μέχρι μπουζούκια)
Ο Σκορπιός θα καταστρώσει σχέδιο εκδίκησης συνεπώς θα ασχολείται με αυτό και όχι με το ... πρόσωπο.
Ο Τοξότης θα πάει ταξίδι στην Κούβα για να ξεπεράσει τον χωρισμό
Ο Αιγόκερως θα δουλέψει αντί για 18, 20 ώρες για να συνέλθει
Ο Υδροχόος θα το φιλοσοφήσει
Ο Ιχθύς θα κλάψει την μοίρα του, θα καταστρώσει σχέδιο αυτοκτονίας αλλά τελικά θα αποφασίσει να ακολουθήσει το ρεύμα και να βρεί αντικαταστάτρια, όπως και όλοι οι παραπάνω.
απλα τέλειοοοοοοοοοοοοοοοο:laugh: :laugh: :laugh: :laugh:
μπράβο βρε moutro έχεις ψυχολογήσει όλα τα ζώδια! Συγχαρητήρια!!!!Πολύ κάλό!!!! και εύστοχο!!!
:laugh: Καταπληκτικό!!! Εύγε, moutro28!!!
Δεν ισχύει απαραίτητα αυτό, το ξέρεις έτσι?Quote:
Originally Posted by moutro28
Στα βασικά χαρακτηριστικά όμως, πέφτεις μέσα:)
Πολύ πολύ καλό!!!
Κι εγώ τώρα ετοιμάζομαι... Κούβα βέβαια δεν θα πάω αλλά μια Ερυθρά θα την χτυπήσω...:nuts:
Ευχαριστώ για τα καλά σας λόγια. Πέραν από τις γενικότητες παίζουν πολλά πράγματα ρόλο και δεν εννοώ τους υπόλοιπους πλανήτες κλπ αλλά για το είδος της σχέσης και του χωρισμό.
Διαφορετικά χωρίζεις από μια φρέσκια σχέση ή μια χλιαρή σχέση, διαφορετικά από μια παθιασμένη, μια μακροχρόνια κλπ.
Αλλιώς αντιδράς σε έναν χωρισμό έντιμο και αλλιώς όταν έχει προηγηθεί κοροϊδία κ.λπ.
Σαφώς!!!
και μήπως προεκτεινοντας το θέμα πρέπει να ανρωτηθούμε ποια ζώδια κάνουν σοβαρές σχέσεις(είναι αυτοί που λέμε για σπίτι) και ποια κοροιδεύουν και είναι ικανοί να το κάνουν για πάντα αν δεν τους πάρεις μυρωδιά;;;;
μήπως να ανοίξουμε άλλο topic γιατί θα βγούμε εκτός;;;;;:embarrest :embarrest :nuts: :bigsmile: :bigsmile: :bigsmile:
Αυτοι που λες δεν εχουν ζωδια ειναι ζωα :laugh: :laugh: :nuts:
κατάλαβα...
πρέπει να το ρίξουμε στη ζωολογία γι'αυτούς...
χμμμ...:toung: